Digg dag

I dag har jeg hatt en helt super dag. Stod opp fra sengen i 1-tiden og spilte inn en ganske annerledes video jeg er sååå stolt over og gleder meg sykt til å poste. Senere dro jeg på kino og så World War Z, som var dødsspennende og veldig god. Vet ikke helt om jeg gidder å lese resten av boken nå egentlig, men håper på at det kommer en to-er. Tror kanskje de kunne laget en bra forsettelse. Vet ikke, men Matias hjalp meg også og ta noen nye bilder til bloggen i dag, siden jeg har vært så dårlig på det selv i det siste. Så her var i hvertfall anntrekket mitt i dag.

Skal begynne å redigere den nå, og tror ikke jeg klarer å vente lengre enn til i morgen med å poste den.

Landlivet

Elsker å være her ute. Blåbærplukking, grilling, fisking, quiz, ballleker, soling, padling og lesing. Og det er jo perfekt nå som jeg fant ut hvordan man kan bruke 3G-en fra mobilen på dataen. Herregud, jeg visste ikke at man kunne det før i går. Matias måtte forklare det skriftlig, men det tok jo tre sekunder. Drit flaut men ok, jeg har unike ferdigheter i fisking så det går fint. Fikk faktisk en fisk i går. Jeg gjorde ikke en drit med fiskestangen en gang. Bare holdt den sånn halveis mens jeg satt på kik, så plutselig skjedde det. Unike ferdigheter, indeed.

Vi skal grille i dag og, og jeg gleder meg sykt til å bli tre ganger mettere enn jeg burde igjen. Hva gjør du på disse solfylte dagene?

Ukens spørsmål #53

Glemte at ukens spørsmål eksisterte, men nå skal jeg begynne med det igjen.

Møtte du mange kjendiser i USA?
Null, men en dag i Las Vegas dro pappa på et outlet hvor han så Jenny Skavlan. En norsk kjendis av alle ting, wtf. Den ene gangen jeg ikke var med selfølgelig. Syyykt frustrerende, haha. Hadde lett spurt om bilde.

Er det en bikini eller bh?
Haha, det er så mange som lurer. Og mange som tror det er en bh. Men det er faktisk en bikini, og den har sånn bikini stoff inni. Fra H&M btw.

Skal du på YMCA-festivalen i Praha?
Stemmer det du. Er der fra 4. til 10. august. 

Forslag til gøye bøker?
Tror ikke jeg har lest en eneste i 2013, men alle må føkkings lese Divergent. Tuller ikke.

Hvor er toppen i videoen fra?
Forever 21.

Hvordan er prisene på Urban Outfitters?
Dyre nok til å ruinere konfepengene mine. 

Er du og Matias kjærester?
Neineinei, null følelser der. Vi er bestevenner med andre tragiske kjærlighetsliv.

Anbefaler du å reise til USA?
Altså… Vet ikke hva jeg skal si her. USA overgår alle andre steder, det er sykt.

Hva heter du på Snapchat?
Har erfart at det er gøyest å ha snapchat med bare venner, ellers blir det altfor mye. Sluttet å bruke den gamle for en god stund siden.

Ut på hytten

I dag har jeg tilbringt dagen med Aaron og Matias, og jeg er nå klar for å dra ut på hytten med båt. Er redd jeg ikke har internett der, men vi får se. Kommer i hvertfall hjem på fredag. Uansett gleder jeg meg uendelig mye til å komme meg ut dit siden både, tante, bestemor, fetter, Aaron, pappa og Ine-Therese skal være med. Det er to hytter som ligger rett ved siden av hverandre på et sykt fint sted, så det blir veldig koselig tror jeg.

Her er litt bilder vi tok i dag.

Håper dere har en super sommerferie ♥

Stemning av sommer

Kom meg faktisk ut i det fine været i går alikavel. Caroline ringte meg, og jeg bare jess omg venner. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke bare kontakter folk selv, haha. Skal skjerpe meg. Vi var først borte hos henne og for det meste snakket og spiste. Så dro vi bort til meg og snakket enda mer. Koselig var det i hvertfall. I dag har jeg i hvertfall gått opp Stolzen på en tid som ikke kan nevnes høyt. Og nå er jeg mett og trøtt etter taco med familien. Føler endelig at sommerstemningen har komt. Digg det.

Mikke Mus genseren er fra Disneyland. Første del av innkjøpene fra USA blir postet i morgentidlig tenker jeg.