Sea World

I går var vi i Sea World i San Diego. Var bare sånn to bergogdalbaner der og ikke så mange bra rides, så det var en ok- park vil jeg si. Men vi hadde det jo selfølgelig super koselig med gjengen, så det gikk fint. I morgen forlater vi denne byen og flytter inn på et hotell i Beverly Hills. Da tror jeg at vi kommer til å kjøre inn til Santa Monica og Hollywood en del. Pakket akuratt kofferten og la merke til at den allerede er overfylt av klær og sminke. Solfrid og meg hadde en ganske bra shoppingdag etter vi solte oss ved bassenget i sted. Så det ser faktisk ut som jeg trenger en koffert til.

Her er litt bilder fra Sea World

Nå legger vi oss snart her, men vurderer å redigere videoen med innkjøpene fra Berlin som skulle vært postet for en stund siden, heh. Men vil også legge meg tidlig siden det har vært mangel på søvn i det siste. We’ll see

San Diego

Akuratt nå er klokken 8 om morgenen og jeg befinner meg på et hotell i San Diego. Solfrid og meg var egentlig litt negativt innstilt til denne byen fordi vi ikke visste så mye om den. Men vi har bare vært her siden i går og liker oss allerede veldig godt. I dag skal vi til Water World, og etterpå får vi forhåpentligvis shoppet på et senter som ligger rett nedi gaten. Den inneholder blandt annet Victoria´s Secret som vi har vært super spent på å dra til siden dag 1. Gleder meg masse til å begynne denne dagen her!


Litt mer Disneylandswag fra oss til deg.

Har enda ikke fått noe farge på kroppen da, så den må jobbes med snarest. Glad vi ikke reiser hjem før den 13. Har jo god tid. Hvordan er sommerferien hjemme i Norge?

The happiest place on earth

Okei, Disneyland var seriøst den beste dagen så langt! Det er virkelig the happiest place on earth. Kommer ikke over det. Jeg fikk vel rundt fire latterkramper der jeg trodde jeg skulle miste pusten og dø. Det var så godstemning i hele parken og spesielt Solfrid, Aaron og meg var virkelig i siget altså. Så mange situasjoner og interne vitser jeg aldri kommer til å glemme. Vi tok mange forskjellige rides, og selvom køene var lange, klarte vi å underholde hverandre, så det gikk faktisk veldig bra. Solfrid og jeg fikk også shoppet i Downtown Disney og man kan vel si det sånn at vi gikk kræisi på Sephora. Fikk kjøpt så mange ting som har stått på listen over ting jeg skulle kjøpe, så jeg er naturligvis meget fornøyd med dagen i Disneyland.

Beverly Hills

Etter Venice i går, dro vi til Beverly Hills og loket rundt i nabolaget. Vi kjørte rundt og så på husene og bilene, og på et tidspunkt trodde mine venner og familie at de så Justin Bieber sin bil. Han hadde tydeligis en gul ferrari? I dunno. Vi fulgte faktisk etter bilen og alle skrek da vi kjørte rett ved siden av den. Så fant vi ut at det var et random kjærestepar som eide bilen. Dette er meget flaut å skrive.

Etter vi ble lei av å stalke kjendiser, dro vi og så på Hollywood skiltet, som jeg ble super starstruck av. Det var så kult å stå rett nedenfor det, og det var skikkelig sånn Los Angeles-ish-natur der. Så nå kan jeg krysse det også av bucket-listen min, jadda.

 

Venice

I går dro vi først til Venice Beach. Det var jo en opplevelse. Man kunne ikke gå ti minutter uten å lukte marijuana. Kjempe kjekt. Nei, men herregud så mange crackheads det var langs butikkene ved stranden der. Selve stranden var sykt epic da. Folk som spilte basketball, syklet på stiene, sov under palmetrær også var det Muscle Beach seff. Sykt mange orginaler her i LA. Det må jeg si.


Dette er legit. Bare overtal dem til at du trenger det, så er det lovlig. 

Et innlegg om hva vi gjorde senere denne dagen kommer senere.

Universal Studios – Check

Heihei! Nå skal vi snart ned for å spise frokost før vi drar til Venice Beach. Det er en av de tingene jeg har gledet meg aller mest til, så er sinnsykt stoked for den stranden. Herreguuud, og senere i dag er planen også å besøke Walk of Fame. Kommer til å bli fangirling på høyt nivå. Men nå må jeg kjappe meg å gjøre meg klar. Vi snakkes!

Og Universal Studios i går var utrolig gøy. Sykt mange bra rides og eventyr. Hvis man ser bort i fra de lange køene, så var det helt fantastisk.

No time to sleep in LA

Nå er klokken snart 9 om morgenen her i LA, og jeg skal snart begynne å gjøre meg klar til å gå ned å spise frokost. Burde vel kanskje vekke Solfrid snart. Vi har vårt eget hotellrom her. Men jeg aner ikke hvordan man vekker folk. Jaja. I går var vi på en strand (ikke en kjent) og hadde en ganske rolig dag. I dag skal vi dra til Universal Studios.  Har aldri sovet så lite som jeg har den siste uken, men jeg klarer vel forsatt å nyte dagen til tross for hjemlengsel og trøtthet. Har ikke tatt noen bilder med kamraet her nede enda, noe som suger max. Men her er et bilde av min reisevenn og meg.

 

The feels

Okei, siste dag i Norge, så drar Solfrid, jeg, pappa, Aaron og to andre familier til California og bare har det litt sånn gøy der. Blir som sagt vekke i tre uker, men regner med at det er wifi på hotellet, så jaaa. Nå er jeg sånn over halvveis ferdig å pakke. Snart kommer Solfrid og sover hos meg til i morgen så tar vi flyet i tolv-tiden, mellomlander i London, også bærer det avsted til LA. 

Gleder meg!

Savnet plutselig bloggen

Har prioritert det ekte livet i stede for blogglivet i det siste desverre. Eller ikke desverre, har hatt det ganske koselig. Og prøver å være så mye med mine venner før jeg drar til California om 5 dager. Suuuger å være lenge vekke fra venner. Hater det. Er glad for at jeg har med meg min aller beste Solfrid da. Liker henne. Det blir sikkert the time of our lifes. Akuratt nå ligger jeg og redigerer videoer mens jeg egentlig burde rydde rommet mitt. Camilla kommer mest sansynlig på overnatting senere. Det hadde i hvertfall vært meget koselig.

Her er to av veldig få bilder som ble tatt i bursdagen til Emilie på onsdag.

Slutt å vær så pene.


Disse var nam.