Mai recap (iPhone)

Lenge siden! Jeg har ikke hatt noe tid til å blogge de to siste dagene. Har prioritert å surre rundt i Åsane med venner. Jeg tror mai må være min favorittmåned altså. Har det alltid gøyest da og har kost meg skikkelig dette året også. Så her er noen bilder fra måneden som har vært. Kan ikke tro at det er juni allerede i morgen. Men nå må jeg komme meg i dusjen fordi jeg drar til byn med Marlene etterpå, så vi snakkes når vi snakkes. Hadebra!

Har du hatt det fint i mai?

Berlin

Dette har jeg faktisk ikke nevnt på bloggen enda. Men fra 6. til 9. juni skal jeg til Berlin! Hvis du leste intervjuet mitt på Blogit.no for en stund siden, sa jeg at et av mine reisemål var Tyskland, og det at jeg skal dit om under to uker er helt utrolig å tenke på. Jeg reiser dit med søstrene mine, Rebecca og Ine-Therese, noe som er utrolig kult fordi at selvom de er i 20-årene kommer det ikke til å føles som å reise med noen voksne i det hele tatt. Det var konfirmasjonsgaven deres til meg, og jeg er kjempeglad for at vi fikk utført den så kjapt etter konfen. Gleder meg!

// Weheartit

Har noen av dere vært i Berlin før? Noen steder eller ting dere anbefaler?

Spennende liv

Selvom jeg har vært hjemme hele uken unntatt tirsdag, er jeg kjempe glad for at det er helg nå. De to siste dagene har nemlig gått ut på å jobbe med to skolefremføringer hjemme fordi 10. har hatt eksamen. Det har ikke akuratt vært så kos å være syk og jobbe med skole når det er så fint vær ute, men den følelsen jeg har nå altså…. den. Resten av kvelden blir det bare avslappning og taco med familien, så drar jeg ut og sosialiserer meg i morgen. Ha en fin fredag!

To dager i ett innlegg

Grunnen til mitt fravær er på grunn av Solfrid. Hun leser sikkert dette og bare, what? Men jo, skyller på henne, siden hun atter en gang har klart å smittet meg, haha (neida, it’s okay) Så ja, i går ble jeg syk og følte meg for dårlig til å blogge eller være på dataen i det hele tatt. Men føler meg bedre i dag, og satser på at jeg blir fort frisk. Var på skolen selvom i går da. Men siden 10. hadde matte eksamen, hadde 9. på skolen min rebusløp. Da ble vi delt inn i grupper og gikk rundt i Åsane og løste oppgaver. Det var et eventyr. Først så vi fugleegg, så en padde, så en wait for it… hjort. Ja, vi kom sist tilbake og ble ringt ned av våre medelever fordi de ventet på oss, men det var vert det. Etter min mening, en dag jeg vil rangere som OK+.

Kom på at jeg glemte å blogge om mandag også, da vi hadde fri. Om jeg husker rett begynte jeg dagen med å ta sol, noe som er flaut fordi det hadde vært strålende sol tre dager jeg på rad og jeg var for lat til å sole meg ute som et normalt menneske. Også dusjet jeg og stakk ned på Myrdal til Kaia og Heine. Utenfor McDonalds fant jeg Sonja, Thea og Victoria sittende på en benk. Når Kaia måtte på trening, hang jeg med dem resten av dagen. Og vi tullet rundt i Åsane og hadde en ganske så ålreit dag. Noen klipp vi filmet da vi var inne hos meg, blir lastet opp på Youtube.com/Coooool555 i dette øyeblikk. Noen få attraktive bilder ble tatt den dagen.