Outfit – Denim of spring

Æææ, jeg har så altfor liten tid, og alt for mye jeg vil dele med bloggen. Takk gud for at det er første mai i morgen. DA kan jeg vise dere bildene fra konfirmasjonen. Det oppstod nemlig noen små problemer med dem. Men uansett, nå tenkte jeg å vise dere dagens anntrekk. Klokken halv syv stikker jeg i bursdagsbesøk til Ida, så da kommer anntrekket for kvelden i morgen. Igjen, er jeg så glad for at vi har fri, haha, har så altfor mange innlegg å poste og ting å gjøre. April favoritter kommer mest sansynlig på torsdag. Må bare redigere hele greien først.


Hva skal du på fridagen vår i morgen?

Konfirmasjon – check

Hei! Trodde at jeg postet dette tidligere i dag. Men jeg glemte det visst, så keep in mind at dette skrev jeg i fem-tiden. I morgen kommer det to innlegg mest sansynlig. Må ta igjen litt tapt blogging.

Konfirmasjonsdagen min i går var helt super! Kunne ikke spurt etter en bedre dag. Alle mine snilleste og godeste venner og familiemedlemmer på et sted. Selfølgelig klarte jeg/mamma/pappa å glemme kamraet da vi gikk ut døren, så absolutt ingen bilder fra speilrefleksen, haha, herregud. Det var til og med fulladet og greier. Men jeg tok noen par bilder med med iphonen, pluss at fetteren min tok en haug med mobilen sin. Jeg har egentlig veldig dårlig tid nå siden jeg vil ta litt sol før jeg stikk på trening. Så derfor slenger jeg ut dette bilde av noen av mine søte konfirmantvenner og meg, så kommer resten i morgen.

Har du/skal du konfirmere deg?

This day

Jeg har gledet meg sånn til denne dagen. Om bare noen timer er jeg konfirmert liksom. Jeg skal møte i kirken halv tolv for å øve på noen sanger konfegruppen min skal synge, også begynner gudstjenesten klokken ett. Etter det drar vi inn til byn og har middagsbesøk med familien, noe som jeg tror blir kjempe koselig og minneverdig. Nå hopper jeg i dusjen og begynner å stelle meg. Ååh, jeg er så pumped.

Er sikkert ikke tilbake før i kveld, så vi snakkes sikkert i morgen! ♥

50% på Bikbok

Du vet du er skoleflink når du skriver inn Itslearning-passordet ditt når du skal logge deg inn på bloggen. Haha, det er ikke tull en gang.

Da var nynorsk-tentamen unnagjort også, gitt. Det gikk faktisk mye bedre enn i går! Det har nok kanskje noe å gjøre med at jeg sov i fire timer natt til i går, mens natt til i dag sov jeg dobbelt så mye. Jeg ble ferdig med oppgaven ganske fort da, så jeg var vel hjemme kvart over elleve eller noe. Da gikk jeg rett bort på Bikbok som hadde 50% på hele butikken. Heaven ♥ Og siden det var midt i skoletiden, tenkte jeg at det ikke kom til å være så mange folk der. Men det var faktisk en del, og da kan du tenke deg hvor vilt det må ha vært etter skoletid. Glad jeg gikk så tidlig som jeg gjorde da, sånn at jeg fikk kjøpt det hadde lyst på + litt til.


Er så klar for sommeren nuuu.


Denne er så sykt fin på, herregud! Det ser ut som en vanlig hettegenser, men den har ikke ermer, så jeg føler jeg har skikkelig swag når jeg bruker den.

Husker ikke hva alt kostet, men sykt billig i hvertfall. Er kjempe fornøyd! Har du handlet på Bikok-salget i dag?

Sneak peek

Da var èn av fire tentamner unnagjort! Vi hadde norsk hovedmål i dag, og følte at innholdet mitt var litt kjedelig, men ellers gikk det greit. Spesielt med tanke på at temaet handlet en del om humor, og jeg suger til å skrive morsomme tekster. De blir helst overnaturlige og seriøse, men det er sikkert fordi det er det jeg liker best å lese selv.

Uansett, over til noe mer spennende. Jeg konfirmerer jo meg på søndag, og jeg skrev jo at jeg skulle ut å kjøpe nye sko til anledningen i går. Jeg endte faktisk opp med å finne et helt nytt anntrekk til konfen enn det jeg hadde fra før. Fire dager før dagen faktiiiiisk, haha. Jeg føler at jeg (og familien min) har hatt et sykt chill forhold til konfirmasjonen min. Alle andre stresser sånn, men det er jo nesten ingen ting å gjøre? Klær, sted, mat og pynting av stedet. Vi har egentlig fått det meste på plass uten noe stress. Jeg skal faktisk ta bilder til konfirmasjonen etterpå, så nå må jeg komme meg i dusjen og stelle meg. Her er en sneak peak på antrekket. Dere får sikkert se hele på søndag eller dagen etter. Som sagt, gleder meg helt vilt! ♥

 

Spontaneous

Jeg fikk overaskende nok spilt inn en video i dag faktisk. Jeg satt i sofaen alene hjemme og kjedet meg i stillheten. Så da gikk jeg rett og slett inn på rommet og filmet. Nå skal mamma og jeg en tur på senteret og se om vi finner sko til konfirmasjonen min som skjer på søndag! Gleder meg sykt mye til hele greien. Det blir så koselig å ha hele familien min pluss mine kjære, Solfrid og Emilie samlet på et sted. Men vi snakkes i morgen, friends. Her er noen bilder jeg også tok helt tilfeldig for noen minutter siden.


Fant en tyggispakke i vesken, også hadde jeg en fra før. Da ble jeg glad.


Pimp.


Så fant jeg ut av at det var Solfrid som hadde glemt den ene tyggispakken sin hos meg, mwuahahaha.
 
Åh, forresten! Blogit.no valgte meg til å være ukens blogg, så da kom jeg på forsiden deres, omg! Jeg svarte på noen intervju-spørsmål der også, som du kan lese her: LINK.

Ukens spørsmål #50

Hvordan tør du å gå med knæsj leppestift?
Haha, jeg bare gjør det når jeg føler for det. Tenker liksom ikke over at det er så spesielt.

Foretrekker du å bli kalt Leandra eller Lea?
Jeg vet ikke helt. Det er det samme for meg, egentlig.

Hvorfor er du ikke med i den nye collab-kanalen DailyVloggersTV?
Jeg ble spurt, og takket nei. Det hadde sikkert hvert kjempe gøy å være en del av det, men det hadde blitt for mye for meg med to kanaler å laste opp high-quality videoer på.

Hvor er enseteren på rommet ditt fra?
Skeidar.

Er du i slekt med fotballspilleren, Alex Valencia?
Jepp, han er onkelen min. 

Hvor er hyllen over sengen din fra?
IKEA.

Hva tenker du om Catching Fire traileren?
Dette føler jeg: LINK.

Kan du legge ut oppskriften på cookiesene du lagde?
Jeg kjøpte bare en ferdigpakke, jeg, haha. Husker ikke helt fra hvilket merke da…

Hvor ser du de andre sesongene av The Walking Dead?
Jeg så dem på Tubeplus.me. Er desverre ferdig med tredje sesong nå. Gleder meg til neste!

Hvor har du kjøpt det smykke som er make til Alli Simson sitt?
På en butikk i Thailand som het Diva.

Kan du lage flere videoer?
Har ikke hatt noen videoidèer i det siste, så bare si hvis det er noe dere vil jeg skal gjøre. En Draw My Life video kommer, men det tar litt tid, så trenger noen andre videoer å gjøre i mellomtiden.

Har du en Spotify liste du vil dele?
Jeg bruker iTunes, sorry. 

Er du helt norsk?
Nope, er 1/4 colombiansk. Hola. Er også britisk, norsk og tysk as far as I know. 

Hvilken video er din mest sette?
Sminkevideo for senterturer. Du kan bare søke på “sminkevideo” på youtube så tror jeg at den kommer opp.

About time

Dette må være den første søndagen på lenge jeg har fått noe ut av. Jeg trente ikke på treningsstudioet i hele forrige uke, så i 12-tiden i dag var jeg og tok en ganske lang workout. Etter jeg dusjet, følte jeg for å rengjøre rommet mitt også, og jeg filmet faktisk inn en room tour. Endelig! Så den kommer sikkert ut i løpet av uken. Det er jo virkelig på tide å få ut en ny video snart også, så det blir nok bra!

Hva har du gjort på denne helgen?