En veldig fin påske

Denne dagen har gått så fort! Jeg kom akuratt inn dørene fra en super dag ute. Først i dag dro jeg på spinning og trente en time til rett etterpå. Så dro pappa og jeg en tur på senteret og kjøpte middag. Jeg fikk skikkelig sommerfølelse av å kruse rundt i Åsane i dag. I morges var det 14 grader i solen, også fikk jeg jo påskeegget mitt. Så det har vært en kjempe koselig dag så langt. Litt senere i dag drar vi en tur ut på hytten til bestemor og tante på Askøy igjen, og det blir nok koselig det også! 

Hva har dere gjort i dag?

The last two days

I går var sansynligvis den mest avslappende dagen i påskeferien så langt. Jeg dro en tur på hytten til bestemor og tante med pappa og Aaron. Der samlet vel hele familien på pappa sin side seg for å spise middag. Etterpå spiste vi snacks og hadde quiz. Ææ, det er så gøy med quiz hvis det er noen gode kategorier! Med andre ord, historie. 


I dag har jeg vært på fjelltur med Solfrid, og når jeg kom hjem for noen få timer siden, la jeg meg til å sove. Ble helt utslitt. Det hadde vært greit om noen kunne sagt at det skulle være is nedover alle bakkene liksom. Hadde det ikke vært for Solfrids posetivitet, hadde jeg lagt meg og bare seilt inn i døden. Men når vi kom inn til byn, spiste vi på Peppez Pizza og det var digg skal jeg si deg.

Hjemme igjen

Tok meg en liten påskeferie fra bloggen i noen dager, jeg. Men nå er jeg tilbake fra et meget koselig opphold på Geilo. Vi har stått på slalom, spilt bordspill, spist digg mat, og om kveldene ble det faktisk høytlesning fra Anne Franks Dagbok, haha. Cecilie hadde den med seg, så da begynte jeg naturligvis å fangirle. Det er en utrolig trist historie, men jeg husker vi så en feil versjon av filmen på barneskolen, og vi syns den var så kjedelig at det har blitt morsomt å se tilbake på. Den kommer visst på teater i høst, så da skal jeg gjøre et sansynligvis mislykket forsøk på å prøve å få med meg en venn. Uansett, her er sånn ca. alle bildene jeg tok på Geilo.


Også var jeg tilbake i Bergen!

Da jeg kom hjem i går, spiste jeg først en hjemmelaget pizza før jeg begynte å pakke ut. Tror jeg må være den eneste i verden som faktisk liker å pakke ut tingene mine etter at jeg har vært et sted. Etterpå tok jeg dataen på fanget mens jeg spiste fruktsalat, også hadde jeg en veldig avslappende kveld i sengen.

Hva har dere gjort de siste dagene?

Påskeferie på ski

Nuuu, folkens skal jeg feire påskeferien på en skikkelig norsk måte og dra til Geilo. Der oppe blir det sikkert slalom hver dag før vi drar tilbake til Bergen på onsdag. Denne gangen reiser jeg med pappa og min halvsøster, Ine-There og min bror, Aaron og Cecilie. Gleder meg veldig til å tilbringe dagene med disse individene. Jeg tar toget dit snart, så da snakkes vi på Geilo. 

Flere som skal stå på ski i påsken?

I work out

Jeg startet dagen med å dra til Sprek og Blid med pappa, hvor vi skaffet meg et medlemskort. Så trente vi der en timestid, før vi dro inn til byn og møtte halvsøsteren min, Ine-Therese. Vi spiste på en kinarestaurant, også dro vi en tur til XXL. Jeg endte opp med å kjøpe mer treningstøy faktisk, i tilleg til noe fra Lush, men det kan jeg vise en annen gang. Litt tragisk at jeg spilte inn en innkjøpsvideo for to dager siden da, fordi da fikk jeg jo ikke inkludert dette i videoen. Men jeg tok noen bilder av treningsklærne da.


Æææ, denne tighsten er perfeksjon. Elsker at den er rosa pluss at den stopper rett under kneet. Jeg har bare svarte treningstightser, så det var digg med en forandring.


Denne er jeg også sykt fornøyd med. Den passet for det første helt perfekt, pluss at man kan rulle opp buksen øverst sånn at man ikke ser det gule.


Elsket lengden på denne singletten, og fargen er sykt fresh.


Den har også en innebygget sports-bh!

Hva syns du om innkjøpene?

Innkjøp 22.03.13

Fant ut at det er nøyaktig en måned siden jeg har hatt et innkjøps-innlegg, haha. Men jeg tenkte bare å vise en liten smakebit av tingene jeg kjøpte nå. Jeg har nemlig laget en innkjøpsvideo, så den bør komme ut i løpet av påskeferien. Men først kommer videoen om California da, såå her har dere noen bilder av klærne.

Ellers i dag skal jeg ut å spise på stedet hvor jeg skal ha konfirmasjonen min. Så da må jeg bestemme meg for maten vi skal ha osv. I tillegg skal jeg spise der med familien da, så det blir en koselig start på helgen.

Hva er planene deres for påskeferien da?

Hang in there

En dag igjen til påskeferie nå… Hold ut! Neida, disse vårdagene har vært kjempefine, men jeg gleder meg alikavel masset til en uke med fri. Nuu stikker jeg snart til konfegruppen. Først skal jeg på senteret med Ida da, så går vi sammen bort. Ha en awesome torsdag videre! 🙂

Canon EOS 600D + 50mm 1.4. Kjole – Nelly.com