Dagene på Geilo

Jeg savner det allerede! Mange nye venner og minner jeg kommer til å ha lenge. Og jeg tar fult ansvar for alle teite snapchat-videoer jeg sendte i en meget overtrøtt tilstand, hehe.


Vilde, meg, Natalie, Regine, Martine og Cecilie.

Ok, nå er jeg tilbake på bloggen i hvertfall. Vi snakkes snart! 😉

Andre dag på Geilo

Vi har ikke Internett her, så jeg må faktisk mobilblogge nå for første gang. Det kommer sikkert til å bli dårlig med blogging før jeg kommer jeg på onsdag, menmen. Det har vært kjempe koselig her så langt da. Etter vi stod på ski i dag, dro vi hjem og stelte oss for å dra å spise pizza med to venner av Natalie. Vi dro opp i hytten vår rett etter, og nå har de dratt. Så det har da vært andre dag på Geilo!

Her var oss i taxi-bussen isted (:

Ska´ru værra med i bakken?

God morgen! Nå er det jo vinterferie for meg også, så da tar jeg toget til Geilo og blir der til onsdag. Disse fem dagene skal jeg tilbringe med Natalie, Cecilie, faren til Natalie, pappa og Aaron. Det er alltid like gøy å reise med dem, så vi har gledet oss masse. Altså, det hadde vært helt greit om jeg hadde blitt helt frisk, sånn at jeg kunne stått på slalom med dem. Jeg har ikke gjort det siden jeg knakk foten i bakken sist vinterferie. Så jeg er litt spent på hvordan det skal gå når jeg faktisk står på ski igjen. Vi får se, men nå får jeg komme meg avgårde. Tar med dataen selfølgelig, så vi snakkes på Geilo!

10 poeng til deg hvis du vet hvor overskriften er fra, haha.

Innkjøp 22.02.13

Jeg måtte tvinge meg selv ut dørene i dag for å bytte noen greier. Haha, jeg så helt forferdelig ut pluss at jeg fikk svettetokter på senteret, men jeg fikk gjort det jeg skulle og er mer enn fornøyd med innkjøpene jeg gjorde.


T-skjorte fra Gina Tricot. 49kr.


Bilde fra Kremmerhuset. 329kr.


Fra venstre til høyre: Essie – 67 Meet Me at Sunset. 97 Trophy Wife. 23 Eternal Optimist. Husker ikke hvor mye de kostet desverre. Men de er på 30% på Vita.

Dark blue guitar

Sorry at jeg ikke blogget i går, men jeg var så syk at jeg ikke orket å gjøre noe annet enn å veksle mellom å se i taket og på innsiden av øyelokkene mine. Jeg er fremdeles ikke i toppform, men jeg hadde så lyst til å vise dere hva jeg har kjøpt. Som du sikkert kan gjette ut i fra overskriften, så har jeg kjøpt meg en gitar! Æææ, den er så vakker! Jeg har ønsket meg en gitar kjempe lenge nå, så det var gøy å endelig få meg min egen.

Orginalpris var 1750kr. Men den var på tilbud til 1100kr på MusikkMagasinet.

15

Heeeey, se hvem som ble 15 år i dag! Halveis til 30 jo. Hurra!


Meg og vakre mamma ♥

Vi fikk slutte èn time tidligere på skolen i dag. Hvorfor? Fordi jeg hadde bursdag vel! Neida, men tror det var sånn rundt 10 lærere som var syk, og dermed hadde de ingen vikarer i siste time, så vi fikk dra hjem. Noe som passet meg ypperlig, siden jeg ikke er frisk jeg heller. Har levd på Ibux i dag. Gøy. Neida, skal ikke klage. Nå skal jeg jo tross alt til byn med familien og spise kinamat, my favorite. Gleder meg!

Hvis du vil gi meg en bursdagsgave, kan du like meg på facebook HER. Wohoo!

Syke bursdagsbarn

Da Solfrid var her i helgen, klarte hun å bli syk natten til søndag, og før hun dro klarte hun å smitte meg også. Noe som var grådig ubeleilig siden jeg har bursdag i morgen og Solfrid har bursdag i overimorgen. Så basicly trenger vi en haug med god-bedringer for at vi skal bli frisk. Haha, jeg voknet klokken fem i natt og bare……. DAMN YOU SOLFRID! Så lå jeg våken til alarmen ringte, og stod opp. Tenkte at det ville gå fint å gå på skolen hvis jeg bare tok en Ibux. Og i det jeg lagde frokosten min, ble jeg overveldet av en intens ubehag og svimmelhet, sååå jeg gikk og la meg igjen. Fin dag.

Snart ferdig med Matched. Noen som har lest den?