Unposted

HELG! Det er planleggingsdag i morgen, så dette føles som en fredag for meg. Bortsett i fra at jeg skal på konfegruppen, Sanctus senere men det er jo bare koselig. Før jeg skal dit, skal vi bort en tur til mormor og spise middag der fordi hun har bursdag i dag. Funfact: Jeg kjenner faktisk fire mennesker som har bursdag i dag, seks som har bursdag bare denne uken, også skal jeg i bursdagsbesøk i morgen. Jeg elsker bursdager, haha. Det er faktisk ikke lenge til min egen heller. Jeg blir jo femten år 19. feb!

Her er noen bilder jeg tok samme dag som jeg tok headeren min. Jeg har bare ikke postet dem enda. 

Canon EOS 600D + 50mm 1.4

Halvt outfit – Gryffindor

Følte meg som en Gryffindor i dette antrekket her i dag. Gul og rød ♥ Og helt uten at jeg tenkte over det, tok jeg på meg noen ugle-øredobber som gjorde at antrekket ble enda mer Harry Potter-ifisert, haha. 

Bluse – Marked i Thailand. Genser – Vero Moda. Øredobber – gave fra Solfrid.

Mine 5 favoritt blogger


Wossa. Se det smilet da! Første gang jeg leste bloggen hennes, visste jeg at jeg kom til å bli fast leser. Helt utrolig klesstil og utseende!


Matholck. Jeg har blitt helt avhengi av bloggen hennes i det siste. Ikke så rart, med tanke på at jeg elsker gingere, haha, neida. Hun er helt sinnsykt vakker, og hun virker så herlig i videobloggene sine.


Explode. Hvis du leter etter inspirasjon, er dette bloggen å lese. Syyyke outfits! Elsker denne bloggen.


Reej. Hun virker som en sånn jente man bare vil bli kjent med. Herlig smil og nydelig stil!


Jaceline. Jeg oppdaget bloggen hennes etter hun og jeg vant årets blogg på ballet. Og jeg skjønner utrolig godt hvorfor hun vant! Fantastiske bilder, nydelig utseende og super fine klær.

Leser du noen av disse bloggene? Hvilken?

Ny foundation

Jeg brukte opp min tredje flaske med Chanel Vitalumiere Aqua Foundation for en stund siden. Den rakk faktisk akuratt til nyttårsballet, men etter det måtte jeg bruke Bare Minerals pudderet mitt. Er egentlig ikke så stor fan av det. Syns det føles litt ekkelt ut på huden, og den holder ikke så bra. Ikke på meg i hvertfall. Så i helgen kjøpte jeg meg en ny foundation. Jeg kjøpte Clarins Everlasting Foundation. Den er egentlig ganske annereledes en Chanel sin, men jeg elsker den! I motsetning til Vitalumiere, har den full coverage og en matte finish. Jeg elsker å se hvordan alle “imperfections” bare blir helt vekke når jeg smører den på. Det jeg også liker er at den ikke er tykk i det hele tatt. Konsistensen er veldig tynn, men alikavel dekker den super bra. Perfekt sminkeprodukt, spør du meg.

Clarins Everlasting Fundation i farge 108 koster 360kr på Kicks.

Monday, once again

Denne mandagen har egentlig ganske grei egentlig. Vi slutter nå kvart på ett i stede for kl. 3 som vi gjorde før. Sykt herlig. Så da har jeg god tid til å slappe av før jeg drar på friidrett med Emilie kl. 6. Jeg tenker å se ferdig Les Miserables som Rebecca og jeg begynte å se i helgen. Det er ikke ofte jeg ser på filmer eller serier i ukedagene. Det skjer faktisk aldri, men jeg har lyst til å begynne å gjøre det, så da starter jeg etter jeg har spist middag. Vi snakkes litt senere! ♥

Sommeren 2011Dette var sommeren fra 7. til 8. klasse. Den inneholdt blandt annet sommeravsluting, hytteturer, loking med venner i rundt Åsane. Og selfølgelig ferien til Italia (Sicilia) sammen med Aaron, pappa og familien til Cecilie og Natalie. De ti dagene er uforglemmelige. Vi møtte mange… interessante mennesker der nede, og hadde det gøy uansett hvor vi var. På stranden, kaien, badelandet, taket på villaen osv. Vi har så mange minner fra de stedene som vi forsatt ler av. Da vi var på middagsbesøk hos dem i går, planlagte vi at vi skal til Geilo sammen i vinterferien. Can’t wait!