My favorite iPhone case

Til jul ønsket jeg meg iPhone deksler, og fikk et av bestemor jeg er helt avhengi av å bruke nå for tiden. Jeg har ikke hatt et lignende før fordi jeg trodde ikke at jeg kom til å like den. Men den er så praktisk! Super beskyttelse både forran og bak, pluss at den fungerer som en liten lommebok.

Hvis du har, hvordan ser dekselet til din mobil ut?

Morning rush

Nå skal jeg til byn for å spise på Friday’s med familien. Etter det skal vi på kino og se Historien om Pi på kino som jeg er veldig spent på. Jeg klarte å forsove meg til sånn ti minutter før vi skulle dra, så nå har jeg rushet gjennom morgenrutinen min, og er sånn noelunne klar til å dra. Vi snakkes når jeg kommer hjem i ettermiddag!

Bilder gjennom 2012

Her er ett bilde fra hver måned i 2012, så kan du se om jeg har forandret meg. Det eneste jeg ser forskjell på er øyenbrynene mine som forandrer seg litt gjennom året, men ellers har ansiktet stayed the same. Jeg har dessverre ingen bilder fra januar av en eller annen grunn, men her har du de elleve andre månedene.
Warning: Det kommer noen intense close-ups. 


Februar


Mars


April


Mai


Juni


Juli


August


September


Oktober


November


Desember

Syns du at du har forandret deg mye dette året?

Waves in black and white

Hallo! Jeg har laget videoer i hele dag, og nå skal jeg til å begynne å redigere dem. Jeg har endelig laget videoen om hva jeg fikk til jul, som kommer i begynnelsen av januar. Men først kommer 2012 favoritter på nyttårsaften. I better get to work, så da snakkes vi litt senere! Hva har du gjort på i dag?

Canon EOS 600D + 50mm 1.4. Redigert i iPhoto.

Ukens spørsmål #43

Hvordan kommer man med på ‘ukens spørsmål’?
Du bare stiller spørsmål i kommentarfeltet på hvillket som helst innlegg, så svarer jeg hvis jeg føler for det.

Kan du ha ‘ukens spørsmål’ på video?
Nei, det hadde blitt kjedelig. Når jeg svarer på spørsmål på video, må det jo være litt underholdene å svare på spørsmålene hvis du skjønner. “Ukens spørsmål” er litt mer seriøst enn en spørsmålsrunde foreksempel.

Kan du ha romvideo?
Tiden er snart inne, folkens.

Hva heter du på Twitter?
Ser du de fire fargerike ikonene i sidemenyen til høyre der? Jepp, der finner du linkene til twitter, youtube, weheartit og facebooken min.

Må du betale for alle møblene og pynten på rommet ditt selv?
De store møblene har jeg fått, fordi det er sånne ting som jeg trenger. Men alle pyntetingene har jeg enten kjøpt selv eller fått til jul. 

Kan du lage en julegave-video i år også?
Denne videoen er mer etterspurt enn enn romvideo, og det er gale det! Men ja, selfølgelig. Bare gi meg litt tid, så kommer den i januar en gang. Vet jeg er litt treg!

Kan du gjøre den siste julevideoen din tilgjengelig for mobil?
På grunn av sangen som er i bakrunnen, har youtube stengt videoen for mobiler og iPads. Så løp til pc-en, folkens!

Berry lights

Jeg trodde jeg tok en aldri så liten tur utenfor døren med mamma i dag, men det endte jo faktisk med storshopping. Ingen klær eller sminke, men interiør til rommet. I går-natt omøblerte jeg rommet mitt once again, og trodde jeg ikke kunne bli mer fornøyd med hvordan det så ut. Men tidligere i kveld hang jeg opp noen ekstremt nydelige, små lys på speilet. Og jeg lover deg… det ser helt magisk ut. Jeg klarer ikke å slutte å se på det en gang. Når jeg står forran speilet blir lyset akuratt som i en film, og jeg får pittesmå lysprikker inni øynene mine. Jeg skulle ønske jeg kunne vise hvordan det så ut i virkeligheten, men disse bildene er det beste jeg kan gjøre.

Lysene heter Berry Lights og er kjøpt på Bergen Hagesenter. (499kr) Alle lysene er på 30% nå etter jul, men siden den eneste de hadde igjen var utstillingen, fikk jeg dem for 40%. Så da betalte jeg 299kr.