Fake lashes

Hallo! Jeg bare tenkte å legge ut noen bilder jeg tok da jeg prøvde noen falske øyenvipper. Jeg vet desverre ikke hvor de er fra, men jeg fikk dem av den gamle naboen min før jeg flyttet. Hun har forresten en youtubekanal hvor hun sminker seg. (link) Det var litt rart hvor annereldes jeg så ut med dem på, selvom jeg ikke klarte å få dem helt perfekt.

I dag er en lite spennende dag, så vi snakkes igjen i morgen!

Ukens spørsmål #39

Tusen takk for kommentarene på forrige innlegg! De lyste opp en ikke-så-bra-dag. Seriøst, I ♥ u.

Hvorfor svarer du ikke på snaps?
Jeg gjør det! Av og til har jeg en sånn maraton hvor jeg svarer personlig på èn og en snap, men det får jeg desverre ikke gjort med alle på grunn av at det er hundrevis av folk å svare. Så derfor snapper jeg også av og til hvor jeg sender det samme bilde til alle. Det tar sin tid, men det er gøy da!

Er Benefit They’re Real Maskaren tom?
Ja 🙁 🙁 🙁
 
Det var tre blogglesere som spurte om jeg kunne legge ut dette bilde jeg tok med dem for noen dager siden. Og jeg fant ut av at det passet best å ta bilde med i en ukens spørsmål, så her har vi det!

Jeg fikk til og med to sjokolader av dem + et lite kort. Tuuusen takk, Kari, Neftali og Elisa. Det var super hyggelig å møte dere!

Hvilket årskull er du?
98.

Hvor høy er du?
1,67m.

Har du noen tips til hvordan man får tykkere hår?
Ja, prøv å føn det opp-ned hvis du skjønner. Sånn at du bøyer hode fremover, også føner du håret ned mot bakken. Da ser i hvertfall håret mitt ut som en manneløve.

Har du sett de nye bildene fra Catching Fire?
Jeg begynte å grine og le på samme tid mens jeg så dem.

Har du kjæreste?
Nope.

Kan du vise alle iPhone dekslene dine i en video?
Jeg har egentlig bare tre enkle, men jeg skal gjøre det i et innlegg en gang, har jeg tenkt. 

Skiftet design

Da var designet skiftet! Og headeren endte faktisk opp med å bli et samarbeid mellom tre personer. Jenny redigerte the basics. Altså hun klippet inn bildene ved siden av hverandre. Det var faktisk hun som redigerte den forrige headeren min også. Og Kine var så snill at hun redigerte inn en lens flare i midten av bilde for meg. Hun er super flink til å redigere bilder. Til slutt redigerte jeg lyset i headeren. Fargene ble klarere og varmere.


Redigert av Jenny.


Så redigerte Kine videre på den.


Så gjorde jeg den helt ferdig.

En ekstra stor takk til dere to, og takk til alle andre som også sendte inn headere! ♥ Og den nye bakrunnen på bloggen er laget i Picmonkey.com

Solistenduvet

I dag måtte jeg stå opp klokken 8 for å gjøre meg klar til å gå i kirken. Konfegruppen vår skulle lage mat på kjøkkene fordi det skulle være julemarked i kirken. Klokken ett skulle Sanctus synge, og jeg var faktisk solist da vi sang Every Teardrop is a Waterfall av Coldplay. Det vil si at jeg sang noen setninger av sangen alene, men koret sto ved siden av meg og sang med meg noen ganger. Vi har øvd på den sangen nesten hver torsdag, så det gikk ganske bra!


Sløvt arkivbilde.

Hva har du gjort i dag?

Tips til dekorering av rommet

Jeg var på kino med Kaia tidligere i kveld og så Breaking Dawn Part 2. Jeg. elsket. slutten! Ingen kan si noe som får meg til å bytte mening om at det er den beste slutten jeg har sett på en veldig lang stund! Hehe, jeg var sånn 90% glad og 10% trist da vi gikk ut av kinosalen. #Denfølelsen

Det var en liten update på fredagen min. Nå vil jeg vise noen bilder av hvordan jeg dekorerte skapet mitt tidligere i uken. Jeg teipet ganske enkelt opp noen vennebilder parallelt på siden av klesskapet mitt. Jeg syns det ga litt farge til rommet pluss at det er koselig å se på.

Tips: Hvis du ikke vil at teip-bitene skal synes i alle fire kantene av bildet, kan du rulle teipen bakover for å lage en sirkel av den, slik at den klebrige siden peker utover. Så henger du den på skapet/veggen og fester bildet oppå.