Gutter + baking = :(

Denne tirsdagen har gått ut på å bake kake med Aaron og Matias. Jeg lover at å bake med gutter er nesten umulig altså. Men det gikk bra til slutt, kind of. Vi lagde helt hjemmelagde Brownies. Ikke noe Toro her i gården, selvom jeg må ærlig innrømme at Toro sin er bedre, haha, no kidding. Jeg har noen ekstremt dårlige bilder å dele da…


Først koser vi oss.


Så sølte de eggedosis på meg.


Så jeg tok over vispingen.

Nå skal jeg gjøre ferdig en norsk-presentasjon til i morgen, så vi snakkes!

Ukens spørsmål #37

Hvordan er livet som blogger?
Helt normalt, bare at jeg har en hobby som jeg elsker. Aller mest fordi visse mennesker som leser bloggen min er helt fantastiske. Og jeg vet det høres rart ut, men jeg ser opp til dem, fordi de er så utrolig snille, haha. 

Hvor mye koster CoastalScents paletten og frakten på siden deres?
Mamma kjøpte den til meg til jul i sjette klasse. Så det vet jeg ikke. Er det ikke bare til å gå inn på siden å skjekke da?
 
Hvor dipdyet du håret ditt og hvor mye kostet det?
Jeg har skrevet et helt innlegg om det HER. Men keep in mind – hvis du har lysere hår enn meg kan du få like bra resultat hjemme. Tingen er at jeg måtte bleke det først. Og det ville jeg helst gjøre det hos frisøren.

Hva er det fineste en leser har gjort for deg?
Gitt meg klemmer. I’m a sucker for hugs ♥

Stritter eller krøller du håret hver dag? Blir det ikke stygt da?
Nei, det gjør jeg langt i fra. Jeg tror jeg stritter/krøller det  i gjennomsnitt to ganger i uken. Og det er da jeg som oftest filmer videoer og tar bilder, så skjønner at det kan virke sånn, hehe.

Kan du lage en video der du spiller Slender?
Kaia og jeg laget faktisk en for en stund siden.  Det skjedde ikke så mye den gangen vi spilte du skjønner du. Så jeg tror heller vi lager en ny en, siden vi kjenner banen mye bedre nå.

Når kommer det en ny Lea’s tips igjen?
Det vet jeg ikke. Har ikke spilt inn en ny enda, men jeg har planer om det snart.

Kan du ha vlogmas i år også?
Hmm, jeg vet ikke helt. Jeg tror ikke det. Kanskje. Vi får se. Men jeg vil begynne å vlogge mer i hvertfall. 

Kan du lage en ny header snart? Den du har nå er fin, men jeg begynner å bli litt lei den.
Ja, jeg også vil ha ny header på bloggen! Så jeg skal prøve så godt jeg kan å fikse det så snart som mulig.

Frizz og Squint i snøen

Snøen har i hvertfall komt tidlig til Bergen i år. Husker du så sent den kom i fjor? Første desember faktisk. Men året før der igjen tror jeg den kom første oktober. Skjønner ikke at jeg gidd å huske på sånne ting, men snø er alltid så koselig! (i begynnelsen) Haha, året før der igjen tror jeg, var det så sinnsykt mye snø at det var ikke gøy en gang. Det var jo en meter snø i et halvt år liksom. Håper ikke det gjentar seg altså. Sånn som det er nå, er egentlig perfekt. Greit, kanskje litt mer hadde vært greit når vi kommer til desember. 

I dag har jeg fremkalt noen bilder på internett som skal sendes hjem til meg snart. Skal få de opp på veggen, skjønner du. Gleder meg veldig til jeg får dem! Da er vi ett skritt nermere en room tour.

Min vinterjakke

I dag har jeg loket rundt med Emilie på senteret. Det skulle egentlig bare bli en kjapp tur, så skulle jeg hjem og blogge. Men vi møtte noen venner på McDonalds som vi ble sittende med en stund. Men før vi vi dro dit, tok vi noen bilder ute. Jeg sendte et bilde på Snapchat av den nye jakken min, og da var det noen nyskjerrige snappere som ville vite hvor den var fra, og om jeg kunne skrive et innlegg om den. Nå har jeg hatt den en uke da, og det er definitivt den jakken jeg har brukt mest. Den er så fin og comfy. Og de svarte skinnlappene gir et fint touch til jakken, må jeg si.

Jakken er fra Zara. 

Det kommer en video senere i dag. Just letting you know!

Mer ting jeg liker

Interne vitser, dagslys, blogg.no, kaffekopper, britisk, Slender, vintage, lage videoer, leppestift, ukuleler, jul i New York, tøfler, soverommene til toppbloggerne, Clove, smokey eyes, Solfrid sitt hår, sminke, fangirling, Kremmerhuset, roser, mandighet, RED, ønskelister, iPhones, Wonderstruck, mennesker, 90-tallet, smaksvann, dekorere, svensk snop, burgunder, award-shows, snø, gode lukter, familiebesøk, glitter, månen, eyeliner

HER er det forrige innlegget med ting jeg liker. Hva er noe du liker?

Ukens spørsmål #36

Jeg så deg på senteret, men er det litt kleint å stoppe å snakke?
Hvis det var noe du ville si, så hadde jeg selfølgelig hørt på deg uten å syns det var kleint. It’s only awkward if you make it awkward! 

Har du endret navn på youtube? Nå heter du Leandra Valencia i stede for LeaValencia.
Ja, jeg vet det, og jeg prøver å endre tilbake, fordi jeg gjorde det med et uhell. Youtube spurte om jeg ville bruke hele navnet mitt, og jeg bare trykket på “ok, ok, ok” uten å lese hva det innebar. Typisk meg. Men du må forsatt skrive inn Youtube.com/LeaValencia altså. Det er bare det at det er hele navnet mitt som vises under videoene mine.

Hvor har du kjøpt det røde skjerfet?
Det er Solfrid sitt, og det er kjøpt på Cubus til 149kr. Det er make som det jeg har i grått faktisk. Det var hun som fikk meg til å kjøpe det!
Nawwww.

Hva betyr motherucker?
Vennene mine og jeg lo så sykt av dette spørsmålet, hahaha.

Hvor i Bergen bor du?
Åsane, and I like it here.

Hvor kjøpte du Coastal Scents paletten?
På CoastalScents.com 

 

Vet du om det går ann å bare lage en porsjon kakerøre? Jeg vil ikke ha kaken, bare røren.
Jeg lagde en fjerdedel av en langpannesjokoladekake en gang og spiste den opp på en kveld. Stol på meg når jeg sier at du kommer til å krype til doen om morgenen i magesmerter, hahaha. True story!