86

Lørdagen min har jeg tilbrakt på rommet mitt for å lage videoer. Da jeg var ferdig, så jeg meg tilfeldigvis i speilet og så at jeg hadde glemt å ta på maskara. Jeg hadde øyenskygge, eyeliner og ikke maskara, haha. Det var ikke noe big deal, fordi man kunne ikke se det så godt pågrunn av måten jeg filmet på, men alikavel… det har aldri skjedd før. Jeg tok meg også en liten tur på Åsane Senter for å kjøpe lørdagsgodt. Det er alt jeg har gjort ute i dag, men er egentlig ganske fornøyd med dagen.

Nå arbeider pappa og jeg med rommet mitt. Eller, han jobber, jeg blogger, fordi jeg er en luring. Gleder meg sånn til rommet er ferdig! Det ser litt tomt ut foreløpi. But it’s getting better!

PS. Det er bare 86 dager til jul. Dette får på en underlig måte meg til å ikke ønske det var sommer lengre. Hvem gleder seg? 

Ukens spørsmål #32

Hva syns du om Fifty Shades of Gray så langt?
Hadde jeg visst hva den handlet om, hadde jeg aldri lest den. Jeg kommer til å lese den ferdig, men jeg angrer på at jeg begynte på den, fordi jeg liker ikke boken så veldig godt. 

Beste og værste med blogging?
Det værste er når jeg føler veldig for å blogge men har ikke tid. Det beste er uten tvil de leserne som skiller seg ut fra de andre med kreative kommentarer. Jeg kunne ramset opp masse navn nå, men det hadde blitt litt rart.

Heter du Lea Valencia, Leandra Valencia eller hva heter du?
Fornavn: Leandra. Etternavn: Valencia. Kallenavn: Lea. 

Helt siden den videoen du gjorde med Solfrid har jeg lurt på hvordan du vet hva brent piss lukter. Kan du fortelle det?
Hahaha, to ganger i livet mitt har jeg luktet det. Jeg kan fortelle kjapt den ene gangen. Vi har elektriske doer på hytten og hvis man ikke legger en sånn papirpose oppi den, da kommer det en brent piss-lukt bak huset når man trekker i snoren. Og jeg lover deg, det er verdens ekleste lukt.

Liker du bøker? 
Jeg er egentlig veldig kresen på bøker og kjeder meg litt fort av dem. Men hvis jeg liker historen og personene, kan hele livet mitt begynne å surre rundt den boken. Nevner ingen navn, Suzanne Collins.


Blir du flau hvis vi kommer bort til deg på senteret og sier “hei”?
Nope, jeg får bare sommerfugler i magen og hilser tilbake så vennlig jeg kan. 

On a Wednesday, in a cafè

Nå merker jeg at jeg gleder meg til å svare på spørsmålene fra forrige innlegg, spørsmålsrunden. Det var mangen gode, morsomme, snåle og kreative spørsmål. That’s how we like it. I dag har jeg ikke gjort noe som er vært å skrive om. Jeg har slappet av i sofaen, glattet håret og hørt enda mer på Begin Again av Taylor Swift. Jeg liker den bare bedre og bedre, jeg! 

Og forresten, jeg har gjort noe verdt å skrive om i dag. Meg og Emilie jobbet med Europas land på dataen i samfunnsfagen i dag. Vi fikk sitte på et eget rom, adskilt fra klassen fordi vi skulle liksom ha arbeidsro, men lærere burde vite bedre. Meg og Squint satt og sendte små videoklipp til Solfrid som vi holdte på å le oss ihjel av. But don’t worry! Jeg lærte om noen nye land i Europa også. Hva har du gjort på i dag?

Fin kaffekopp

God kveld! Nå går jeg egentlig bare alene rundt i kåken og hører på musikk og bretter nyvaskede klær. De lukter godt. Ellers tok jeg bilder av denne kaffekoppen fra Europris i sted. Jeg vet jeg burde være redd for roser etter å ha lest Catching Fire, men jeg kunne ikke stå i mot denne søte koppen. Jeg drakk av den i dag for første gang. Saft da, fordi jeg ikke liker kaffe.

Liker du kaffe?

Looking forward to stuff

Akuratt nå sitter jeg og hører på Taylor Swift sin nye sang, Begin Again. Den kom ut i går, men fikk ikke hørt den før i dag. Jeg liker den country-måten hun sier “again” på, hehe, det er veldig søtt. Det er resten av sangen også. Mye bedre tekst i denne enn i WANEGBT. Og nå gleder jeg meg virkelig til albumet, Red, 22. oktober! Det er under en måned til. Og de er forresten under tre måneder til jul! Og firehundreogtjuetre dager til Catching Fire om du skulle lure. Jeg elsker å ha ting og glede meg til! That’s what keeps me going, you know.

Hørt den nye sangen til Taylor?