Syng til fremmede

God kveld! Nå sitter mamma, Aaron og jeg og ser på Norske Talenter. Er så koselig at det har begynt igjen. Desverre har jeg nå klart å bli syk. Hoster sikkert 5 ganger i minuttet. Og det er litt flaut når det er stille i timen på skolen, haha. Noen som kjenner seg igjen i det? Btw, når vi snakker om flaue ting, så var jeg på Meny i sted. Og jeg begynte å kødde meg til en jeg trodde var pappa, så oppdaget jeg at det ikke var han. Haha, herregud, hater når det skjer! Det skjedde en gang jeg trodde jeg sang til Solfrid på butikken, men jeg sang til en fremmed i stede… (fordi jeg pleier å synge til vennene mine, ikke sant) Og når vi snakker om Solfrid, her er et bilde jeg redigerte av øyet hennes. Ha en fin helg! ♥

Canon EOS 600D + kit lens. Modell – Solfrid. Redigert i Picmonkey.com.

Meg og Solfrid i helgen

Glemte å legge ut disse bildene fra oss i helgen. Og jeg følte for å gjøre det nå, siden jeg ikke har noe annet å blogge om. Resten av dagen skal jeg spise Doc, lese THG (for 3. gang), se youtubevideoer også skal jeg poste et innlegg senere med fem forskjellige blogger jeg liker. Snakkes da!

Inspiration – Cake

God kveld! I dag har jeg vært med og fyttet møbler ut av huset vårt og gjort masse lekser, så jeg har vært litt opptatt. Men jeg er ferdig med alle leksene for uken nå. Elsker den følelsen! Ellers har jeg bare søkt opp mat på Weheartit.com. Just a hobby of mine, liksom. Jeg var så stolt av oreokaken min helt til jeg så dette, haha. Beklager å tortuere deg nå hvis du er sulten, men se disse bildene av all denne spiselige herligheten. Skulle virkelig ønske jeg klarte å lage alt dette altså.Weheartit.com.

Moving out

I natt sov jeg for siste gang i huset mitt. Fra i morgen av skal vi bo hos pappa til vi kan flytte inn i den nye leiligheten på tirsdag. Gleder meg vilt! Jeg tror jeg skal ta før-og-etter bilder av det nye rommet mitt, pluss ha en roomtour når jeg er ferdig å dekorere der. Det kan sikkert ta noen måneder, men jeg gleder meg alikvel veldig masse. For noen par dager siden var vi ute og så på møbler, gulv, vegger osv, og jeg har et visst bilde av hvordan jeg vil rommet mitt skal se ut. Oh, the excitement…

Og vi flytter ikke langt vekk, til de som lurte på det. Flytter bare mye nærmere skolen min, Åsane Senter, bussterminalen og det området der.

Har du flyttet før? Syns du det var gøy eller trist?

Mandighet på et nytt nivå

Gjett hva Emilie og jeg har gjort i dag? Vært på trening! Jepp, vi har begynt å trene friidrett på mandager og torsdager nå. Som sagt, har jeg gjort det før. Men da var ikke Emilie med, så nå som hun er det, kan vi være mandige sammen. Jeg har ikke trent så hardt siden oppturen altså, hehe. Og angående forrige innlegg, nei, jeg hadde ikke Canon i fjor høst. Jeg husket feil. Jeg tror jeg tok bildene i mars i år. Det så virkelig ut som om de var tatt om høsten da, haha. Sorry ’bout that!

Går du på noen treninger i uken? Hvilke?

Pakke, pakke, pakke

I dag kl. 11 var jeg i kirken på grunn av konfirmantgruppen jeg er med i, Sanctus. Vi gjorde vanlige kirke-greier, sånn som de gjør på søndager, pluss vi fikk utdelt en bibel. Da jeg kom hjem, begynte jeg å pakke. Vi flytter jo ut på fredag, og kan flytte inn i det nye huset på neste mandag. Nå har jeg pakket det jeg trenger av klær, sminke osv på en uke. Det tar jeg i bruk på ondsag da vi flytter inn i pappa sin leilighet mens vi venter på at vår egen nye er klar. Gleder meg sånn til å flytte inn og dekorere det nye rommet mitt. Nå er soverommet mitt her nesten helt tomt.

Hva har du gjort i helgen?

Min sommer 2012

WUEEH, tusen takk for infoen om at jeg har nådd tusen subscribers på youtube! Hvis du er en subscriber, så er jo du bokstaveligtalt grunnen til det. Tusen personer er veldig mange folk det… Flere enn det som leser bloggen min. Så på grunn av dette, tenkte jeg det ville være passende å legge ut en video nå med klipp fra tidligere videoer, pluss masse andre klipp som dere ikke har sett før. Alle er filmet i sommeren 2012 eller litt før, siden det har vært den beste tiden for meg på youtube. Enjoy it 720HD.