Vintage effect

Jeg har hvert på senteret med Emilie i dag, så har ikke blogget. Ikke at jeg hadde blogget hvis jeg hadde hvert hjemme heller egentlig. Mistet litt blogginspirasjonen. Men jeg har laget en del videoer i det siste da, så den inspirasjonen er i hvertfall på plass. Hurra for det!

Del gjerne dette innlegget videre, for dette var jo et meget inspirerende innlegg, eller hva!? HAHA, nei. Absolutt ikke, men jeg håper du likte bildene da.

Inspirasjon – Miley Cyrus

Dagens inspirasjon er Miley Cyrus. Jeg har aldri hvert noe stor fan av henne før (da når alle var det) Men jeg føler at nå i det siste har klesstilen og hun som person egentlig bare bitt mye bedre. Hun har på en måte vokst opp og blitt litt mer classy. Jeg ser på henne som et forbilde nå liksom! Og jeg syns det er super duper awesome at hun og Liam skal gifte seg ♥ De er et sykt søtt par! Og det nye korte, blonde håret til Miley kler henne utrolig godt! Så derfor ble hun dagens inspirasjon.
Liker du henne best eller sånn som hun var før i sine Can’t-be-tamed-days?

Lea lager oreokake

Det har hvert en del mat/snop/drikke på bloggen i det siste… Og her kommer litt til! Jeg lagde oreokake i går. Den ble super vellykket, og naaaam. Får ikke nok av smaken. Den er på min topp 5 beste-ting-å-spise-listen. Totes Delish. Jeg bare fulgte en oppskrift jeg søkte opp på Google. De fleste er make, så du får sikkert samme resultat hvis du også vil prøve deg på en oreokake. Den er egentlig litt komplisert å lage syns jeg. I hvertfall første gangen. Men så lenge du kjøper inn alle ingrediensene, holder orden og konsentrerer deg, tror jeg det går veldig bra.

Hele familien min elsket den, og da ble jeg veldig stolt siden det eneste jeg kan lage ellers er en suppe.

Saturday candy

Når jeg er syk, blir jeg egentlig aldri snopesyk (Noe som er en rar følelse for meg) Så jeg spiste mest bringebær til lørdagsgodt i gårkveld. Det er så forfriskende å spise, og nå fikk jeg veldig lyst på det… Vi kjøpte tre pakker, så hvis familien min elsker meg, er det mer igjen i kjøleskapet. Jeg går og skjekker. Hade! ♥

Hva spiste du til lørdagsgodt i gårkveld? 

Leandraxo

I går endret jeg designet på Twitteren min, og fikk lyst til å reklamere litt for meg selv på bloggen. Hope you don’t mind!

Jeg oppdaterer egentlig ikke så mye på Twitter om livet mitt. Men jeg elsker å legge ut sitater der. Ikke veldig dype og romantiske, men mer morsomme og… frekke. Haha, men hovedgrunnen til at jeg vil at dere skal følge meg på Twitter er fordi at i dag fant jeg ut en suuuper lett måte og ha en live-chat derfra. Så den planlagte Solfrid og jeg å bruke en gang, og da sier jeg i fra på Twitter. Så hvis du vil å få med deg den, så kan du vel enten lage en bruker på Twitter.com (som forresten er super enkelt) Og hvis du allerede har det, bare følge meg on the Tweet-place, if ya know what I’m sayin’

Trykk på bildet for å komme til Twitteren min.

Innlegg of depression

Faaaaaaack. Jeg er syk. Fra halsen og opp i hode er alt messed up. Halsbettennelse, forkjølelse you name it. Jeg var syk i går og men jeg tenkte det ville gå over til i dag. Boy, how I was wrong! Derfor har det ikke hvert noen spennende innlegg om hverdagen min de to siste dagene. Skal jeg gjøre dette innlegget litt mer deprimerende…? Det regner!


Sånn her er en mandig måte og sitte på. Bildet er redigert i Pixlr.com/Express. Det er bildene i forrige innlegg også.

Hjemmelaget capo

Hvis det er noen gitarspillere der ute, så har jeg et smart triks å dele med dere i dag. 

Har du noen gang ville spille en sang på gitar, men så stod det på en nettside at du trengte en capo for å spille den? Du kan enkelt bare bruke en blyant/kulepenn og gummi/hårstrikk til å lage din egen hjemmelagede capo. Du legger blyanten på det båndet du vil capoen skal være. Så legger du strikket over den ene siden der blyanten stikker ut, går under gitaren og legger den over andre enden av blyanten. Da presses blyanten ned mot strengene på båndet akuratt som en capo ville gjort, og nå høres det lysere ut når du spiller.

Spiller du gitar?