Solfrid på overnatting

Nå er Solfrid på overnatting her! Barn – YAAAY! Vi har ikke hvert med hverandre siden vi hilste på Whitney Port på Bikbok! Og det er en stund siden, skal jeg si deg! Men nå sitter vi ihvertfall på rommet mitt og spiser snop. Ikke så spesielt. Tror det blir en klassisk sleepover med pizza, chips og muligens en skrekkfilm?

Peace out, girl scouts.

Mareritt

God morgen. Jeg hadde faktisk et mareritt i natt… Fordi jeg var dum nok til å se en Skrik film i går, haha. Det var liksom en blanding av The Hunger Games og The Scorch Trials (2. boken i The Maze Runner) Arenaen var i en stygg, øde storby. Lignet på New York. Og jeg vet ikke helt hvordan spillet funket men noen av vennene mine var der, inkludert Emilie. Og siden det bare kunne være èn vinner, endte det opp med at jeg ikke vant. Jeg døde ikke i spillet, men myndighetene hadde det sånn at alle som ikke vant, skulle drepes noen dager senere. Det var da alt ble sinnsykt skummelt og mareritt-akti. Jeg prøvde desperat og få mamma til å flytte langt vekk med meg, så jeg slapp og dø. Hun sa at jeg måtte bare ta det som det kommer. Hahaha, da ble jeg pissed of, så jeg gikk til pappa. Jeg tror vi klarte å komme oss vekk, fordi jeg har noen bilder fra drømmen som ligner på et sted langt ute på landet i Italia. 

Alt er så mye værre i mareritt enn det høres ut somi virkeligheten! Har du hatt noen mareritt i det siste, eller bare noen andre drømmer? Jeg hadde digget å lese noen andre sine!

Birgitte

Ok, er det bare meg eller har headeren min plutselig fått dårlig kvalitet? Rundt øynene mine ser det som freakings minecraft liksom. Kan du se det? Jeg klarte å fikse det ved hjelp av Ruth Elise! Gå og fortell henne hvor awesome hun er for å hjelpe meg med headerproblemet, haha. Nei, men bloggen hennes er skikkelig bra, så anbefaler at dere skjekker den ut!

I dag har jeg bare hvert meg Birgitte noen timer. Ikke lenge, fordi hun skulle på hytten. Men akuratt nok tid til å snakke om Uglies og The Maze Runner-seriene og å ta to fine bilder av henne. Bildene av meg ble det styggeste peice of shit jeg har sett på lenge, så da sparer jeg bloggen for dem. Da skal jeg spise litt, så vi snakkes senere!

Hva har du gjort i dag?

Come morning light

God morgen! Jeg ble så glad i å ta bilder på det stedet headeren min er tatt, at Matias og jeg gikk ned der i går også. Bildene ble ikke like bra som i forigårs, men jeg ble fornøyd med noen. Det kommer flere, men jeg vurderer å spare et nytt innlegg med bilder til jeg er i Thailand, sånn at hvis jeg får internett der, så kan jeg poste noen innlegg av og til.

 

// Canon EOS 600D & 50mm 1.8. Redigert i photoshop CS5.

Outfitet i headeren

I dag har hvert en ganske kjedelig dag. Jeg har hvert på en fjelltur da… Men det var tortur ettersom jeg fikk sykt vondt i magen. Jeg mistenker at noen ikke-gjennomstekte kjøttkaker var årsaken til det! Så det søg litt. Men når jeg kom hjem, kunne jeg for første gang på tre måneder dusje som en normal person. Ingen svær plastikgreie som gjør at det ikke kommer vann på såret i ankelen. Og jeg kunne ta av bandasjen og noen sånne strips på såret. Sånn at nå leser dere bloggen til en som er 100% ikke-handikappet lengre. Feels good.

Anyway, det var noen som spurte hvor toppen i headeren min var fra. Så da slenger jeg bare ut hele outfitet jeg har på i bildene jeg tok i går.

Topp – Vero Moda. Shorts – Bikbok. Sko – Skoringen.

Ukens spørsmål #22

Er Matias broren din?
Nei, vi går på samme skole og han er naboen min. 

Er du team Peeta eller team Gale?
Har jeg ikke sagt det før? Jeg er Team Finnick, så klart! Neida, men jeg byttet sykt på hvilket “team” jeg var mens jeg leste bøkene. De er så forskjellige! Kanskje en smule mer team Peeta, fordi det ble skrevet mest om han liksom.

Kan du filme når du er i Thailand?
Ja, det hadde jeg planer om! 

Kan du vise før og etter bilder etter du var hos frisøren?
Men dere vet jo hvordan håret mitt så ut før, hehe. Har ingen bra før-bilder heller. 

Hvorfor har du slettet room-touren din?
Det har jeg ikke, din tulliiiiing! 

Holder du og Matias på eller noe sånt? Ser ut som dere holder hender på det ene bildet.
Nei, det hadde hvert sykt rart og utenkelig for meg.

La ikke merke til det før du sa det, hahaha. Ser faktisk sånn ut. Men nei!

Har du Macbook Pro, eller Macbook Air?
Pro, yo.

Hvor skal du i Thailand?
Litt sør for Bankok på et veldig fint ferie-sted. Kan ikke tro at det fem dager til jeg reiser… Jeg gleder meg og er nervøs på samme tid. Sykt skummelt å reise så langt vekk!

Photoshoot – med solen i ryggen

Jeg fortalte i en vlog på youtube i går at jeg hadde så lyst å dra på et spesielt sted ved solnedgang, fordi jeg så at solen skinte så sykt fint i håret til Birgitte da vi gikk der. Så da dro meg og Matias ned dit i 9-tiden og begynte å ta bilder. Jeg hadde forventet fint lys ja, men ikke såååå fint lys. Freaket jo helt ut av glede! Jeg anbefaler å ta bilder om kvelden, til alle sammen. Da syns jeg bildene blir finest. I solen og  i skyggen. Hvis du vil at lyset skal ligne på bildene under, må du sørge for å ha solen i ryggen. Da skinner den så fint i håret ditt!

Også vil jeg si gratulerer med dagen til lillesøsteren til Kaia, Lina som har bursdag i dag! Ha en super dag ♥

Eventyrlysten jente

Etter vi bakte brownies i dag, gikk vi ut og tok bilder. Vi gikk faktisk på eventyr langt oppe i skogen og tok en stor omvei på vei hjem. Men det er sånn eventyrere gjør! Bildene kommer i flere omganger, men her er noen av de første vi tok da. Vi filmet også en vlog. Den er på Coooool555 nå, hvis du vil se den. Ellers skal jeg ut igjen og ta flere bilder når det begynner å bli solnedgang. 


Sad, chubby kid.

// Canon EOS 600D & 50mm 1.8. Redigert i photoshop CS5.

Jeg er litt flinkere

Nå stikker jeg ned til Matias, for vi skal bake browies. Det passet jo gråådig greit, for jeg er nemlig sulten! Jeg tror også at jeg skal vlogge litt mens jeg er der, og sikkert ta noen bilder. Matias tror forresten har er sykt flink til å bake, men sannheten er at mine pannekaker er mye bedre enn hannes.

Nå tar sulten overhånd, så jeg skal løpe straks! Men først – sånn ser jeg ut i dag:

Topp og shorts fra Bikbok.