Ukens spørsmål #18

Hvor er pil og buen din fra?
Den er kjøpt på XXL.

På bildet, har du på deg liquid eller blyant eyeliner?
Liquid, ser du vel! 

Hva betyr subscribe?
Du hadde funnet ut av det i GoogleTranslate, bare sånn til neste gang. Men det betyr “abbonere.”

Er dette bildet tatt i Norge?
Jepp, tok det da jeg var på landet i helgen.

Er Chanel Vitalumiere Aqua Fundation forsatt din favoritt selvom du sa så mye bra om Clarins sin fundation?
Hmm, selvom Clarins sin er bedre på noen omrdåder, tror jeg at jeg liker Chanel sin best forsatt, ja! 

Hvilket design har du og hvor kan du få tak i det?
Jeg har mekket designet sammen helt selv, så du kan ikke få tak i det noen steder. 

Mai favoritter

Vil bare begynne med å beklage for at jeg var veldig, veldig trøtt når jeg spilte inn videoen. Så humoren er liksom ikke på plass, haha. Jeg hadde fått veldig få timer med søvn natten før, så sorry! Men ellers er jeg ganske imponert over at jeg har klart å få alle favoritt-videoen mine opp på akuratt den siste dagen i måneden i hele år. Ikke at det er så viktig, men jeg bare føler det passer best da. Uansett, håper du ikke kjeder deg alt for mye under videoen. Snakkes!

Garnier solkrem – Daglivarebutikk.
Fjernkontroll  til kamraet – internett (husker ikke hvor fra)
Gullfliseklemmer – Bikbok
Skjerf – Only
Lush – Xhibition
Toms – Mani
Lacoste Love of Pink – Esthetique

Essie – Buy Me A Cameo

Jeg har fått meg en ny favoritt neglelakk! Essie Buy Me A Cameo er en neglelakk som på en måte går i ett med hudfargen min, bare at den skinner litt rosa og gull. Jeg har lenge hatt lyst til å kjøpe denne fordi jeg var så nyskjerrig på hvordan den kom til å se ut på neglen, men jeg hadde ikke forventet et sånt nydelig resultat. I mine øyner er denne neglakken perfeksjon. Enkel, men samtidig strålende. Du vet de dagene du har lyst til å ta på deg neglelakk, men føler ikke for å bruke noen av fargene du har? Sånn har jeg det av og til, og da tror jeg dette kommer til å bli min go-to neglelakk. Med andre ord, vet jeg at jeg kommer til å bruke den ofte!

Essie – Buy Me A Cameo er kjøpt på Kicks. Du får også tak i den på H&M, Vita eller Esthetique.

Outfit – Pop of pink and mint

Så jeg bestemte meg for å ta outfit-bildene ute i dag. Fortell meg om du syns det var finest ute eller inne på rommet. Men jeg personlig, likte best kvaliteten ute. Spesielt på en så fin dag som denne. Og det er mye enklere for meg å ta bildene ute nå siden jeg har en fjernkontroll til kamraet. Det eneste negative er når folk går forbi, haha. Da løper jeg bort til kamraet og later som om jeg tar bilde av alt annet untatt meg selv. Vurderer å gå opp i en sti i skogen neste gang, men i dag var det faktisk en hel barnehage der. Og jeg + småbarn er ikke en bra match. Haha, vet ikke hvorfor. Jeg er bare ikke flink med dem. 

Dongerijakke – Lindex. Mintgrønn prikkete bluse – Vero Moda. Stretchy høytlivsbukse – Bikbok. Toms sko – Mani. Clutch – Only.

Review – Clarins Teinte Haute Tenue Everlasting Fundation

I dag er det Clarins sin fundation jeg skal snakke om. Har ikke noe negativt å si om denne i det hele tatt. Jeg elsker å ta den på med en fundation-kost, og den føles like behagelig som Chanel Vitalumiere på huden. Forskjellen på denne og Chanel sin er at denne dekker litt mer, men den aller største forskjellen er at denne ser veldig matt ut på huden. Chanel sin så veldig glødene ut, men denne er det motsatte. Og jeg vil ikke se på det som en negativ ting. Jeg liker begge “look-ene”, både matt og glødene. Som sagt dekker denne mer, så hvis du har kviser eller andre hudproblemer du vil gjemme, er denne kanskje bedre for deg enn Chanel Vitalumiere Aqua Fundation. Jeg elsker å bruke denne når jeg skal sminke øynene mine litt ekstra, fordi når huden er helt matt og perfekt, kan all fokusen være på øynene, eller leppene om du vil.

Jeg har den i farge 107, og det er en perfect match for min hud. Prisen er heller ikke så gale! Rundt 360kr tror jeg. Mener definitivt at den er hvert pengene. Du kan kjøpe den på Kicks eller andre parfymerier de selger sminke fra merket, Clarins.

På flasken står det “Everlasting Fundation” Og det skal jeg love deg at den er! Har aldri prøvd en fundation som sitter  lenge på huden og forsatt ser fantastisk ut. Har ikke hatt den på i mer en èn dag før, men den satt veldig fint på da jeg skulle vaske den av meg om kvelden. Jeg er sikker på at denne passer for de fleste hudtyper, spesielt oljete eller fet hud, på grunn av at fundationen er så matt og varer så lenge. 

Oppsummering: Clarins sin fundation er som en matt versjon av to lag med Chanel Vitalumiere, bare billigere.

For øyeblikket, ekstremt snopesyk

God kveld! Jeg har endret litt på designet i det siste. Jeg digget den hvite bakrunnen og hvordan den var så enkel og stilren, men jeg følte jeg trengte litt farger. Fortell meg hva du syns!

Ellers er jeg så snopesyk at jeg holder på å  ned til butikken å kjøpe noe (Yeah, right) Ja, jeg er snopesyk hele tiden, men noen ganger mer enn andre. Livet mitt består av to ting… Være snopesyk, og å være ekstremt snopesyk. Akuratt nå er jeg det sistnevnte, og det føles ikke godt. In other news, selveste Justin Bieber er jo i Norge nå. Wow? Noen som skal se han i Oslo i morgen eller? Hørt han skal ha en liten gratis-konsert. Liker den nye sangen hannes, Die In Your Arms forresten.

Uansett, ha en fin kveld videre. Nå skal jeg gå å lete etter mat i skuffene og kjøleskapet for 86. gang. Ønsk meg lykke til, så snakkes vi i morgen.

500 subscribers in my heart

I morgen er det faktisk streik på skolen min, mest sansynlig, så da blir det enda en fridag i mai! Det blir utrolig herlig, fordi jeg har vært så skolelei i det siste. Vil bare ha fri og sommerferie. Er ferdig med alle tentamener, så jeg føler at det er så unødvendig og ikke-gøy å gå på skolen nå for tiden. Selfølgelig er det nødvendg, men du skjønner hva jeg mener. Hehe, det er ihvertfall under en måned til ferie. Det blir mata fresht, for å si det sånn. 

Akuratt nå freaker jeg ut over at jeg har fått 500 subscribers på youtube. What the fudge liksom!? For to år siden hadde jeg 4! Haha. Hvis du er en av de subscribersene, er du herved kåret til superkul, bare sånn at det er sagt. 

// Canon EOS 600D & Canon EF f/1.8 II

Outfit – Gym

Hallo! Kom på at jeg har aldri vist dere et gym-outfit før! Så det skal jeg gjøre i dag. Det er alltid gymklærne jeg finner frem på mandager før jeg legger meg, siden vi har gym om tirsdagsmorgenene, og i går satt jeg sammen et antrekk som ser slik ut:

Alt er fra Nike untatt jakken som er fra Puma.

Listen over ting jeg skal gjøre før jeg dør


 • Dra utenlands med venner
 • Ride på en kamel i ørkenen
 • Dra på et cruise ship
 • Dra på en Taylor Swift konsert
 • Bade med delfiner
 • Dra til Disney World
 • Se en solformørkelse
 • Dusje i en foss
 • Fly i en luftballong
 • Dra til Los Angeles
 • Lage et surprise-party for en venn
 • Dra på campingtur med venner i skogen
 • Være publikum i et award-show
 • Dra på en proffesjonell photoshoot
 • Gifte meg på en strand
 • Dra til Japan

Hva er noe du har lyst til å gjøre før du dør?