April Favoritter

Siste serien i boken Uglies, ja…. Haha!

FAVORITTER:
Specials – Norli
50mm linse – Fotoknudsen
Ananass – ICA
Lommebok – Accessorize
Aco Deodorant – Apoteket
Hydracolor leppestift- Vita
Lee Safford Heatprotect – Vita

HVA JEG HAR PÅ MEG:
T-skjorte – Outfitters Nation.

Camera:
Canon EOS 600D

Tentamen outfit

Hei! I dag hadde jeg matte-tentamen på skolen, og vil helst ikke være negativ så la oss ikke snakke om hvordan det gikk! Haha, egentlig så var ikke outfit-valget mitt så veldig smart heller. Været ute er jo SÅ. UTROLIG. NYDELIG. Så denne joggebuksen ble jo litt (veldig) varm! Men jeg liker å være comfy på tentamner, så det ble joggebukse og t-skjorte. 86-t-skjorten selfølgelig, for å bringe meg lykke på tentamen. 86 er lykketallet mitt for de som ikke vet det (:


Bilde er tatt i speilet, så tallet blir speilvent da.

T-skjorte – Outfitters Nation. Joggebukse – Bula.

Jeg vet at jeg sa at jeg skulle ha et nail of the day-innlegg i dag, men jeg bytter det ut med en video. Er det greit? Jeg har nemlig en April Favoritt-video som skal komme ut på bloggen senere. Noen har sikkert sett den på youtube allerede. Jaja, vi snakkes i videoen etterpå da!

Sol i Bergen by

Jeg leste at det var en del som hadde problemer med å se THG på internett fra den linken jeg hadde i forrige innlegg. VEL, alt du trenger å gjøre er å IKKE trykke på den blåe “Play Now” knappen midt på skjermen. Gjentar, IKKE trykk på den. Du må trykke på den lille x-en i hjørnet av den lille firkantede boksen. Også må du trykke på “play-ikonet” til den litt større skjermen som er bak den lille skjermen. Håper du skjønte det! 

Men vi snakkes i morgen med et outfit og nail of the day. Nå venter Aaron og Matias på meg. Vi skal en liten tur i fine-været. Hadehade! ♥

Anime helg

I går så meg og Emilie Spirited Away. Og jeg elsket den! Shihiro (hovedpersonen) er det søteste jeg har sett i hele mitt liv, omg! Og filmen var dødsbra, så hvis du leter etter en bra anime-film, så kan du søke på Spirited Away på Movie2k.to. De har ganske bra kvalitet på den filmen, og du trenger ikke å bli medlem eller laste den ned. Du bare søker på den og ser den gratis. Du velger om du vil se den på japansk med engesk undertekst, eller på engelsk. Vi så begynnelsen på engelsk, og slutten på japansk. Nå i dag har vi sett enda en anime-film. Totoro! Den var ikke like bra som Spirited Away da. But that’s okay. Nå tror jeg vi skal se The Hunger Games (Ja, eg så den i går også) Jeg har ikke sett den sammen med Emilie så det blir gøy! Jeg har aldri sett så mange filmer på en helg. Jeg ser nesten aldri på filmer egentlig.

Har du sett noen gode filmer i det siste?

Frizz & Squint

Nå er jeg på liggebesøk hos Emilie! Hun har et nytt kallenavn da, Squint. Fordi i Uglies-boken kaller de hverandre kallenavn som liksom er en “feil” i utseende deres da. Eller noe stygt ved dem. Haha, så Emilie er Squint siden hun har squinty øyner. Og jeg er selfølgelig Frizz siden jeg har så utrolig frizzy hår. 

Vi har nettop spist taco og jeg er stappmett, men for øyeblikket trykker jeg i meg mer snop. Noe som ikke virker bra for helsen min…. Jaja! Nå skal Emilie og jeg se Spirited Away. Som er en japansk anime-film. ELSKER japan, så dette blir mata fresht! Ha en like mata lørdagskveld som meg og Squint skal ha, så snakkes vi i morgen. Hadehade!

Ukens spørsmål #13

Du vet det er 20-års aldersgrense på BB-creamen fra Garnier?
Nei, den anbefales for de som er 20 og over. Og det fant jeg ikke ut av før etter jeg hadde kjøpt den, hehe. Har heldigvis en annen fundation som jeg bruker mye oftere enn BB-creamen da.  

Hvor finner du bakgrunnsmusikken til videoene dine?
Over alt. Youtube, nettsider youtube anbefaler, linker i info-baren til youtubere, søk opp på google. I’ve done it all. Let, så finner du noen fine melodier og bruke du også.

Hvordan får du så hvite tenner?
Jeg pusser tennene hver morgen og kveld med Sensodyne-tannkremmer i rundt 3min, og jeg drikker nesten aldri brus.

Hva er forskjellen på en 55mm-linse og den som er på kameraet fra før?
55mm-insen gjør sånn at bakrunnen blir mye mer svak enn det du fokuserer på. Også blir fargene sterkere, bildene lysere og jeg syns at bildene virker mye mer “proffesjonell” og får en mye søtere stemning både med, og uten blits.

The Hunger Games jokes

Litt senere i dag skal jeg bort til Emilie og overnatte der. Så nå sitter jeg og pakker mens jeg ser på The Hunger Games på pc-en. Ja, du leste riktig! I går sendte Solfrid meg en link til en nettside du kan se filmen online, helt gratis. Desverre er ikke kvaliteten så bra, og det ødelegger jo opplevelsen litt. Men det er det beste jeg har akkuratt nå, så det får holde. Her er linken for de som også vil se THG ulovlig på internett HungerGames. Ellers må jeg ta meg en dusj og pakke mer når filmen er ferdig. Men når vi snakker om THG, så fant jeg noen morsomme bilder i går, haha. Se på disse og fortell meg hvilket du likte best!

Men nå er det rett før Rue-scenen kommer så jeg trekker meg litt unna dataen sånn at den ikke får vann-skader. May the odds be ever in your favour. Hadebra!

Fredag kveld!

God kveld! Tidligere i dag var jeg på senteret og spiste på Dolly Dimples. Jeg er forsatt mett, for å si det sånn. Jeg leverte faktisk også inn 50mm linsen min. Det var nemlig noe gale med fokusen. Den satt fast, og den kunne ikke fokusere manuelt eller automatisk. Så jeg kommer ikke til å bruke den igjen før om ca. 3 uker. Det suger! Jeg har jo blitt så vandt med å bruke den. Jaja… jeg elsker kit-linsen også da.

Nå er det tid for fredagskveld med familien. Vi snakkes i morgen! ♥

Spille fredag!

Hello, world! Endelig helg, eller hva? Nå skal Matias og jeg spille MW2, for så mandig er nemlig jeg! Haha, det er så gøy med COD. Men jeg tror vi må snakkes senere fordi nå er jeg veldig, veldig sulten nå. Jeg har ikke komt lenger i planene mine for dagen enn spilling og spising. Men jeg er sikker på at jeg kommer til å sitte litt på youtube også etterpå. Har 25 videoer i spillelisten fra noen youtubere som jeg gleder meg til å se. Også må jeg selfølgelig redigere mine egne videoer som jeg filmet i går. 

Hva skal du denne fredagen?

Torsdag kveld fra Leaduvet

Hei, og god kveld! Planene mine for resten av kvelden er å skrive ferdig en fremføring av en forfatter til norsken i morgen. Det kommer sikkert ikke som et sjokk om at jeg skriver om Suzanne Collins. Hehe, ja, jeg skal fortelle litt om henne, de bøkene hun har skrevet og selfølgelig fordype meg mer i The Hunger Games-boken. Jeg har alltid syns det har hvert sykt gøy å fremføre noe i klassen. Jeg blir jo litt nervøs, selvom jeg er vant til å snakke til folkemengder gjennom videoblogging. Men tingen er at når man fremfører i klassen kan man ikke redigere vekk feilene man sier! 

Og selfølgelig blir det Paradise Hotel og ananass-spising med Rebecca etterpå. Jeg er jo faktisk blitt heeelt avhengi av det programmet! Haha, så jeg gleder meg mye til parsermonien i kveld da, selvom noen duster har postet hvem som ryker ut på facebook, så jeg vet hvem det er! Ja, det suger jo dunkey nuts, men det blir vel gøy alikvel tror jeg. Nei, nå må jeg begynne å skrive ned litt stikkord til fremføringen i morgen. Ha en fantastisk kveld!

Ser du på Paradise Hotel?