Bjørn Borg – Turn the lights off!

Jeg virker kanskje ikke som den personen som bryr seg veldig mye om miljøet, men hvis du spør mine nærmeste venner, kan de bevise at du tar feil. Å takke nei til poser på butikken, aldri la vannet renne når jeg pusser tennene og å ta av lysene er noe som er helt vanlig for meg, og det er jeg ikke redd for å minne vennene mine på heller. Så la oss bare si a Earth Hour er noe jeg tar litt seriøst. Jeg beundrer den som kom opp med den idèen, og fikk den verdens kjent.

Men jeg må ærlig si at jeg hadde ikke komt på at det var Earth Hour i dag, hvis jeg ikke hadde sett denne videoen av Bjørn Borg som minte meg på det. Syns det var en utrolig kreativ reklame fra dem. Lysende underbukser? Haha, genialt! Klikk for å se reklamen, og fortell meg hva du syns om den. Og klikk på den igjen for å komme til facebook-siden deres.

Gamle headere

Jeg elsker å lage disse innleggene! Jeg sitter og ler når jeg ser gjennom gamle bilder av meg og vennene mine fra 5-6. klasse. Kan ikke tro at jeg var mer fjortiss for nesten tre år siden enn jeg er nå. Så mens jeg prøvde å finne gamle headere, postet jeg noen bilder på venner’s vegger på facebook også. Kunne ikke holde meg, bildende var jo sååå teite! Haha, satt og lo for meg selv.

Jeg bare begynner med den aller første headeren jeg hadde noensinne på Leaduvet.blogg.no. Hahaha, her visste jeg enda ikke om min dårlige profilside…

Styggeste jakken! Og den barnsligste redigeringen jeg har sett, haha! Et peace-tegn inni et hjertet? WTF!? Hahaha.

Pasion for fashion!! YES, hårbånd! My favourite.

Bildet til venstre hadde jeg som profilbilde på facebook veldig lenge, haha!


Denne laget jeg ikke selv. Dette var jo genial redigering for meg back then!


Litt venner må jo også få være med på headeren.


Fin lue.

Hvilken header syns du var morsomst?

Mars Favoritter

Husk å spill av i 740HD.Filmet med Canon EOS 600D

Dette har jeg på meg:
Smykke fra Cubus
Topp fra H&M 
Leppestift fra Estèe Lauder – Stay Pink

Neglelakk – Essie – Lilacism

Produkter i videoen:
Batiste Dry Shampoo – Vita
Vet ikke hvor belte og kost er fra.
Pretties – Norli
The Hunger Games film – Bergen Kino
Mockingjay pin – Amazon.com
Essie neglelakker – Estetique
Duftlys – IKEA.

Gratis design kanskje?

Jeg kan ikke tro at jeg ikke har tenkt på dette før… Folk spør meg ofte om jeg kan lage design til bloggen deres. Men jeg sier alltid nei, fordi jeg føler det tar så lang tid å lage et forskjellig til alle som spør. Men herregud, jeg kan jo bare lage gratis-design! Men da må du svare meg på noen spørsmål først. Og hvis en del folk svarer ja, så kommer jeg sansynligvis til å begynne å lage noen gratis-design av og til.

Ok, for det første – Har du en blogg? Vet du hvordan du kopierer og limer inn et nytt design i stilsettet ditt og html-maleren din? Og ville du prøvd et av gratis-designene mine uten å ta vekk der det stod at det er jeg som har laget det? Hvis du likte designet da, selfølgelig. 
Spent på svar (: 

Essie – Lilacism

Jeg liker vanligvis ikke lillafarger på neglene. Vet ikke hvorfor, bare syns det ser litt barnslig ut, men Lilacism fra Essie minner meg om en påskefarge. Eller en pastell farge, som Emilie sa. Jeg syns sånne duse, søte farger er så fine, men er ikke en alfor stor fan av denne neglelakken. Den er OK. Hehe, hva syns du om den?

Liker du lilla neglelakker?

Påskeplaner

Jeg liker påske, minner meg om fargerike egg og snop. Jeg har litt planer i påskeferien, fordi faktisk så har jeg venner, selvom det ikke virker sånn! Jepp, Emilie og jeg skal være med hverandre på søndag har vi tenkt. Også planlegger Solfrid og jeg at jeg skal sove hos henne. Det gjør jeg altfor sjeldent. Det er fordi det tar en time med buss å komme ut på Radøy hvor moren hennes bor. Og på torsdag skal jeg faktisk reise ut på hytten til bestemor på Askøy hvor jeg skal tilbringe påsken med famlie på pappa sin side.

Hva skal du i påsken?

Flere gamle bilder

Jeg gikk gjennom historikken på Picnik.com i går, og samlet sammen flere gamle bilder jeg vil dele med dere! Noen som kjenner igjen noen av dem? Tipper ingen husker det første bilde i hvertfall. Det er tatt for over to år siden med Malin sitt gamle kamra tror jeg.


September 2010. Her var jeg 12 år… Og siden jeg så vekk, så visste jeg tydeligvis ikke at kamraet tok bilde, oi oi. Også var det den dårlige profilsiden da, som jeg enda ikke hadde oppdaget.


En header jeg hadde for rundt et år siden I believe… Eller to år siden? Ja, definitvit to år siden.


Nettop stått opp, og nettop farget håret?


Dette må vel være sommeren 2011. Her var meg og Sanne i bursdagsbesøk til Hannah.


Dette er også tatt for over to år siden! Tror jeg prøvde å redigere bildet litt skummelt, siden det snart var Haloween.


Hadde helt glemt denne lille photoshooten jeg hadde med skjørtet mitt. Noen som husker den?


Er det bare meg, eller er jeg mye styggere enn jeg var på denne tiden bildet ble tatt!?

Her så jeg jo litt ut som en baby.


Her ble lyset så rart syns jeg… Men jeg liker det!


Kreisi in de hedd!

Åh, vet du hva som hadde hvert kult? Hvis jeg hadde laget et innlegg med gamle headere… Hva syns du om det?

Eye makeup

Jeg har ikke brukt øyesminke på veldig lenge. Ikke maskara en gang. Jeg bare føler ikke at det passer så bra sammen med joggebukser heller, hvis du skjønner. Så jeg har gått for veldig naturlig sminke de siste ukene, bare hudsminke. Men noe jeg helt hadde glemt, var hvor gøy det er å sminke øynene sine! Før jeg gikk i dusjen i går, sminket jeg øynene mine da. Og jeg bare tenkte å dele resultatet: 

Jeg brukte Bobbi Brown’s Ultimate Party Palette. Jeg kan godt lage en sminkevideo med den en gang. 
Liker du å sminke øynene dine? 

Filmdag på skolen

God morgen! Ville bare svinge kjapt innom for å si “hei” siden jeg slutter ganske sent på skolen i dag. Men det gjør ingenting. Fordi våres klasse har nemlig arrangert filmdag for 8. trinnet. Og jeg meldte moren min frivillig til å lage den gode sjokoladekaken hennes, haha. Så i dag tar vi med oss kaker, snop og brus. Jeg tar med vann da (such a nerd) Men vi skal ihvertfall se Slumdog Millionaire etter lunsj i dag. Det gleder jeg meg til.

Wueh, nå er taxien her om to minutter! Hade, og ha en fin dag! ♥

Outfit!?

For første gang på fire uker går jeg uten joggebukse. Etterhvert som det ikke gjør vondt å bøye ankelen lengre, skal jeg ta på noen dongeri bukser og ha flere outfit-innlegg. Men siden det forsatt gjør vondt å bøye ankelen nedover, fikk jeg på meg en stretchty bukse-tights i dag. Så da blir jo det outfit! Haha, ikke noe spesielt i det hele tatt egentlig, men det var det beste jeg klarte.

Bukse-tights – Gina Tricot. Skjerf – Vero Moda. Genser – Cubus.