Lea du vet knakk foten

Nå er det på tide å dra hjem fra Geilo. Litt tidlig desverre… Ehm, ja for å si det rett ut – Jeg knakk foten i en skogsløype i dag. Ble faktisk hentet av skipatrulien, gikk til legevakten, og fikk gips. Men jeg må til Haukeland Sykehus i morgen tidlig for å kanskje opere. Jeg er ikke flink til å forklare følelsene mine gjennom skriving. Skulle heller laget en videoblogg, men jeg er utrolig sint nå. Jeg må gå på krykker i 6 uker, det vil si også på THG-premieren. Leg, y u no break after Hunger Games premiere!? Alt tar forresten 70 ganger lengre tid å gjøre med bare èn fot. 
Natalie har fortalt mer om det på sin blogg Natliiehe.blogg.no

Har du knukket foten din før?

Billettene er bestilt!

Da klokken slo 10.30, bestilte jeg billettene så fort jeg kunne. Det var da de åpnet for salg, og halvparten av setene var allerede tatt. Jeg bestilte 3 billetter til Solfrid, Rebecca og meg på førpremieren, klokken 18.00 på torsdag 22. mars. Nå er jeg så spent at hele kroppen skjelver. Haha. Skal du se The Hunger Games når den kommer på kino?

KOSEKVELD TIME!

Film, brownies, snop, venner. Nå det kaller jeg grådig greit! Nå skal Cecilie, Natalie, Aaron, en venn av Aaron og jeg bake brownies, og se på Abduction – Med Taylor Lautner i hovedrollen. Han er ikke stygg. Åååh, så koselig det er med vinterferie. Kos deg i kveld du også, enten du er alene eller ikke ♥ Så snakkes vi i morgen, nuggetheads.

Kreativitet på høyeste nivå

Jeg overgikk meg selv i mitt forrige innlegg ja. Kreativitet på høyeste nivå! Haha. Heida, men vi var på vei ut døren for å stå på ski, også fikk jeg dårlig samvittighet da jeg kom på at jeg ikke hadde blogget så mye i det siste. Men da jeg satt meg ned, var jeg så stresset at jeg fikk skrivesperre. Så da skrev jeg bokstavelig talt to ord for å vise at “jeg forsatt lever!” Er det ikke det bloggere sier?
  Det blåste så mye her på Geilo at vi endte opp med å ikke stå på ski alikavel. Pappa, Aaron, Cecilie, Natalie, faren hennes og jeg dro heller til Gol for å bade i Tropicana på Pers hotell. Det var kjempe gøy. Har du badet der før?

// Canon EOS 600D

Åh, så sulten jeg blir av å bade. Nå skal vi snart spise, så snakkes senere!

Oss

Jeg har aldri stått på ski så lenge i hele mitt liv. Vi var i bakkene klokken 11. Og nå kom Natalie, Cecilie og jeg nettop inn. Jeg har ikke hvert med dem siden ferien vår sammen i sommerferien. Så det var ganske morsomt å mimre med dem om sommeren. Vi skal faktisk reise til samme sted sammen i år også. Det blir gøy!
Vet du hva som også er gøy? Å lese kommentarene på mitt forrige innlegg. Likte dem. De var ùberkul. Jeg er en nerd. Nå bare chiller vi i sofaen, og senere skal vi bade. Gøy med vinterferie!

Naw, jeg ser alltid så pretty ut etter jeg har stått på ski.

Geilo bilder

Heihei! I dag har jeg faktisk tatt bilder og filmet i bakken, siden det var en som spurte om jeg kunne gjøre det. Jeg skal prøve og filme alle dagene jeg er her, og sette det sammen til en liten video jeg skal legge ut når jeg kommer hjem. Faktisk har jeg to videoer å legge ut når jeg kommer hjem. Det blir selfølgelig en Februar Favoritter-video også, siden vi snart er i slutten av februar.
  Ellers lurer jeg litt på hvor mange som skal på skolen i morgen og hvor mange som har fri? Hehe, fri hos meg!

Stuck med ski-elskere

God morgen! Natalie og Cecilie kommer ikke før rundt klokken fem i dag, så jeg er forsatt stuck med pappa og Aaron. Men jeg må bare si et kjapt “hei,” fordi jeg skal snart ut å stå på ski. Ok, skal jeg være helt ærlig med dere? Jeg har stått så mye på ski i det siste at jeg begynner å like det litt. LITT. Ikke si det til noen.
ANYWAY… fint vær i dag. Solen skinner. Men da må jeg begynne å stelle meg. Tydeligvis er det veldig viktig at vi kommer oss ut i bakken tidlig. Litt unødvendig? Jeg vet ikke helt hvordan ski-elskere tenker enda. Men vi snakkes senere. Jeg skal ta med med kamraet ut. Hadebra!

// Canon EOS 600D

Call me maybe

Mange har sikkert hørt sangen “Call me maybe”. Jeg hørte den først for noen dager siden da Maren skrev en kommentar med en link til en youtube video. Hun sa at en person i videoen holdt en The Hunger Games-bok. Så jeg måtte jo skjekke den ut! Jeg så den egentlig pågrunn av THG-boken, haha. Men jeg endte opp med å elske sangen! Jeg pleier vanligvis aldri å like sanger første gang jeg hører de (med unntak av Taylor Swift) men denne sangen var så fengende at det første jeg gjorde var å laste den ned på iTunes.
  Jeg så ikke den orginale musikkvideoen før i dag, og ble litt lei meg da jeg så at den hadde mindre seere enn den uorginale (med blandt annet Justin Bieber og Selena Gomez) Jeg syns  den orginale musikkvideoen fortjener litt love, fordi for det første – Det har tatt mye lengre tid å lage den + slutten er så morsom! Haha, hvis du ikke har sett den, vil jeg anbefale å se den nå!

Har du sett den orginale eller uorginale musikkvideoen før?