Yum

Det er så fint vår ute i dag, at jeg holder på å sprekke av glede! Været påvirker humøret mitt veldig lett, sånnatte… Grådig greit med helt blå himmel og sol! Og har du lagt merke til at dagene er lysere mye lengre nå? Det elsker jeg ved å bo i Norge – om sommeren er det lyst til langt på kvelden. Det gleder jeg meg til det blir!

Mormoren min har bursdag i dag, så nå skal vi gå på besøk til henne. Jeg er så sulten at jeg kunne spist 86 nuggets nå, og gleder meg derfor meeeeget mye til mat! Yum. 

Bra start på uken

Jeg startet denne uken med å lage en video faktisk. Er for lenge siden nå syns jeg! Men ble ganske fornøyd, så gleder meg til å poste den. Ellers nyyyydelig vær, lite lekser og vi begynte en time senere i dag. Tror det kommer til å bli en bra uke. Nå kom jeg forresten på en ting til. Vi har fri på fredag! Wuaah, lykkeoverdose!

Snakkes senere.Nå er det mat! Yum.

Sounds like fun

No sittar eg å spisar frokost. Tenk hvis jeg skrev sånn da.. BÆRGENSK! Sorry… Ehm, ja frokost.
Pappa og Aaron er å står på ski. De klarte ikke å dra meg med i dag. Så det betyr at jeg nå sitter og spiser frokost, hører på techno nerd musikk og pakker sammen litt ting innimellom. Visningen hjemme på huset vårt er ferdig kl. 2 og da drar jeg hjemover. Tror jeg skal henge med Solfrid i dag og. Har også super lyst til å lage noen vidoeoer når jeg kommer hjem. Ja, det hadde hvert gøy. 


GIANT SCARF, AAAH!


Det er fint vær ute i dag.

Menne.. dåe… snakkes vi når jeg kommer hjem eller? 

Blogglesere og blonde gutter

WHUAAAH! Vil aldri stå på ski igjen… Jeg suger så mye at det er flaut! Vi kjørte bort på Åsane Senter rett etterpå og spiste på Bon Appetit oooog kjøpte lørdagsgodt. Siden jeg hadde hvert å stått på ski, så det virkelig ut som jeg nettop hadde stått opp når jeg gikk rundt på senteret. Joggebukse, kalde røde kinn og tørr hud. Håpte på å ikke møte noen blogglesere eller blonde/fine gutter på senteret da kan jeg love deg. Heldigvis gjorde jeg ikke det. Haha! 

Jeg må stelle meg litt nå, så skal jeg møte Solfrid veldig snart. Vi skal filme svarene hennes på spørsmålsrunden om meg. Til alle som kommenterte i forrige innlegg, dere er seriøst kreative altså! Likte spørsmålene dere kom med veldig godt. Hvis du også vil stille noen spørsmål, så må du gjøre det nå før Solfrid skal svare!

SPØRSMÅL OM LEA, SOLFRID SVARER!!

God morgen! Se så tidlig oppe jeg er på en lørdag da… Jeg skal dra på Kvamskogen å stå på ski snart, og tenkte bare å si hei & hade. Jeg kommer hjem i 5-tiden tror jeg. Så mens jeg er vekke, skal jeg ha enda en spørsmålsrunde.. Har blitt mange av dem i det siste. Men denne gangen skal Solfrid svare på spørsmål om meg. Så da får du sjansen til å se hennes perspektiv på meg. Be creative! Snakkes når jeg kommer hjem.


Hei LESERENE TIL LEA! Gud, jeg likte ikke å kalle dere det, fra nå av er dere Ann Sølvi’er, GREIT?
 JAA, kanskje dere lurer på hvem det er (egentlig ikke, HALLO les overskriften!) men dette er Solfrid med en viktig melding til alle dere Ann Sølvi’er; Jeg skal ha en spørsmålsrunde om Leandra, der dere spør meg om hva som helst, og jeg svarer på video!

Så kom med spørsmål. Dette blir gøy!