Nyttårsforsett for 2012

Jeg har ikke så veldig mange nyttårsforsett i år. Jeg har egentlig lyst å forsette å leve sånn som jeg gjør nå. Men det er noen ting jeg vil forsatt være flink med, eller bli flinkere til. Her er en liten liste:
  • lage masse videoer
  • lese flere bøker
  • være spontan med venner
  • dekorere rommet mitt og holde det ryddig
  • spare penger
  • ta mer bilder

Hva er ett nyttårforsett du skal prøve å holde i 2012?

Time to get emotional

Dette kommer ikke til å være et morsomt innlegg på noen måte. Ikke noe gammel dame, mandig mann eller “grådig greit” Men det er jo tross alt siste dagen av 2011, og jeg vil bruke dette innlegget til å bare takke til deg som har lest bloggen min dette året. 

Før sommerferien hadde jeg ikke mer enn rundt 40 lesere, og var fornøyd med det.
Utover høsten 5-doblet leserantallet mitt seg. Hvorfor? Fordi jeg fant meg selv. Jeg er ikke en av de standard-bloggene som later som de har masse fans, og tror de er bedre enn alle som leser bloggen sin. Det er mange som sier “Hei, alle sammen” når det som oftest er èn person som sitter alene og ser på videoen. Jeg ville heller latet som jeg snakket til èn god venn. Ikke mange små hunder, hvis du skjønner (:

Tingen er at jeg begynte å lage videoer, hvor jeg var meg selv. Jeg delte humoren min med leserne og seerne, og behandlet dem som venner, ikke fans. Vi har til og med interne vitser sammen! På denne måten, fanget jeg de perfekte leserne.
Jeg gleder meg til 2012, vi skal ha det så utrolig gøy sammen da! Godt nyttår, nuggetheads ♥

Siste dag i 2011

Jeg har nettop hvert en liten tur på senteret med Rebecca og mamma. Det var utrolig lite folk på senteret, så det var litt gøy å bare gå gjennom bygget og kjøpe mat her og der. Jeg fikk en tilgode-lapp på genseren jeg ikke likte. Den som jeg viste i innkjøptvideoen. Også kjøpte jeg meg tørrshampoo og lørdagsgodt. Grådig greit!
Senere skal vi opp til mormor og spise middag der med henne, og noen fra familien. Men først skal jeg gå julebukk her i nabolaget med Matias. Vet enda ikke hva jeg skal kle meg ut som, men jeg holder dere oppdatert!


GIANT PHOTO! ROAAR!

I kveld skal meg og Aaron opp til bestemor, og overnatte der til i morgen. Fetteren vår skal også være der. Og han er like gammel som meg, så det vil jeg tro blir grådig greit egentlig. Eller, faktisk så er jeg to dager eldre enn han. Viktig detalj.
Anyway, jeg ville bare skrive dette innlegget for at dere skulle vite hva planene mine for siste dag i 2011 er. 
 Hva er dine planer for resten av dagen?

Oppsummering 2011!


Feiret bursdagen min ganske tidlig på året med hele klassen fra barneskolen


Dro til London med Thea og hadde det supergøy på shopping med henne, mamma og søsteren min, Rebecca


Var på verdens beste Taylor Swift konsert i London med Thea, hvor jeg til og med fikk tatt på henne! Sykeste opplevelsen som har skjedd meg, og jeg skal definetivt dra på en av konsertene hennes igjen! Går ikke èn dag uten at jeg tenker på dette!


Var på leirskole på langedrag med klassen, hvor vi ble kjent med en klasse fra Oslo, og hadde mange kvelder med synging, gitarspilling og snakking. Kjempe fin opplevelse. Hadde det utrolig koselig!


Hadde en fin 17. mai med familie og venner og det aller beste….. kinamat!


Spiste på Dolly Dimples med klassen når det nærmet seg skoleslutt. Var kjempekoselig å samles der, hele gjengen.


Siste dag på skolen og meg og Malin øver på Back To December med publikum. Gøy å opptre om kvelden på avlsutingen for veldig mange folk, men angrer sykt på låtvalget. Back to December må være den kjedligste sangen å synge på en sommeravsluting!


Bildet fra sommeravlslutningen på barneskolen. Begynte med at vi skulle ta bilde av noen få personer, men så kom det bare flere og flere og kastet seg på!


Det ble sommerferie og jeg hadde verdens beste ferie med de to herligste jentene mine i Italia. Kommer aldri til å glemme de latterfylte dagene på stranden og kveldene med sjterneklar himmel og gamle Taylor Swift sanger. Savner dere, Cecilie og Natalie ♥


Dro på hytten og plukket masse blåbær og chillet med Harry Potter filmer og snop om kveldene. Det var litt før den siste Harry Potter filmen kom ut. Elsker å være der om sommeren. Der er så koselig området vi har hytte i!


Dro til Polen og shoppet og spise som aldri før! Vi fant på kjempemasse der nede!


Kom tilbake til Norge med mørkebrunt hår og hadde solfylte dager med venner på myrdal og andre steder.


Var oppe til langt på natt og øvde inn rappen til meg og Malins cover av Stereo Hearts, før vi neste dag spilte inn musikkvideoen. Vi øvde, spilte den inn, redigerte den, filmet den, og redigerte filmen på 17 timer. Med bare spise pauser. En lang, slitsom men gøy prosess!


Feiret jul og fikk et nytt kamra jeg kommer til å bruke mye fremover. Og i dag er det siste dagen i 2011. Jeg har hatt et kjempefint år, men jeg er sikker på at 2012 kommer til å bli enda bedre.

Hva er ditt favoritt minne fra 2012?

Bilder av oss

Snart blir det ny header og nytt design! Selvom jeg byttet i går.. Wow. Anyways, jeg skal prøve å ha det nye designet en stund. Vi har nettop hatt en photoshoot ute, og har tenkt å bruke noen bilder jeg ble fornøyd med. Her har du en aaaldri så liten sneak peek!

Nå tror jeg vi skal spise og se Harry Potter 2 og spise litt. Senere skal jeg spise middag med bestemor og litt familie på pappa sin side. Vet ikke helt når jeg tar meg tid til å bytte design, men jeg gleder meg i hvertfall.
Favoritt Fredag kommer etterpå, så vi snakkes da! Hadebra ♥ 

Venter på Emilie

Meg og Solfrid holder på å stelle oss nå, mens vi venter på at Emilie skal komme opp til oss. Vi skal ha en photoshoot ute i dag fordi det er så utrolig nydelig vær. Er ikke så mye mer å si.. Vi skal vel sikkert lage videoer også i dag, hvis vi har lyst. Og alt kommer ut på bloggen. Men da snakkes vi litt senere. Ha en fantastisk fredag!

Et minne fra min tid på Hogwarts

Jeg sitter i sofaen i stuen med Aaron og Solfrid og ser på en eldgammel film som det er gøy å gjøre narr av. Dirty Dancing faktisk… (Grådig vulgær for å si det sånn) Solfrid skal sove hos meg i kveld. Jadda!! Så, det blir mata fresht eller grådig greit – Spørs om du er en gammel dame, eller mandig mann.
For noen par minutter siden tok fritidsproblemene overhånd. Vi løp nedover nabolaget og skrek så høyt vi kunne for å vekke alle naboene. Sykt morsomt, herregud.


Jeg hang opp Ravenclaw skjerfet jeg fikk av Emilie forresten. Det henger der bare midlertidig. Men det så litt collage-akti ut der det hang. Eller litt sånn “her er et minne fra min tid på Hogwarts” Haha.

Men nå skal jeg kose meg videre med Solfrid og bruttern. Hva skal du gjøre i kveld?

Peber nødder

Husker dere i en vlogmas episode da jeg ba dere skrive peppernøtter i kommentarfeltet, på grunn av at vi hadde tullet så mye med det i videoen? Vi satt og sa peppernøtter på dansk, og syns det hørtes utrolig morsomt ut. Så Emilie, Solfrid og jeg, bestemte oss for å lage en liten sang og musikkvideo til den. Så her har dere “Peppernøtter by Emilie, Solfrid og Lea (Original Music Video) Haha, den varer ikke i et halv minutt en gang..

HUSK Å SE DEN I 720HD. 

 

To hjerter

Så jeg byttet design… Var så lei av det andre, at jeg måtte bytte i dag. Men jeg tror vi skal ta noen bilder ute i morgen med Solfrid hvis det blir fint vær. Da blir det i hvertfall nytt design igjen. Min favoritt ting med det nye deisgnet er de to hjertelinkene. Syns de er kjempe søte ♥ Du ser dem rett der i sidemenyen —>