Dødslekene

I kveld kommer den en video på bloggen om denne boken, Dødslekene. Også kjent som The Hunger Games. Jeg kommer til å fortelle litt om den, og hva jeg syns om den. Så klikk deg inn på Leaduvet i kveld, og hør hva jeg har å si om boken!

Outfit of the day – Relaxed cuteness

Nå er det virkelig på tide med et nytt outfit innlegg! Har ikke hatt det på en stund, og i dag var lyset ute sånn OK+. sÅ Derfor ble jo jeg med en gang proppfull av inspirasjon til bloggen. Jeg har laget to videoer i dag (En kommer senere i dag) Også har jeg tatt en del bilder. Noe som betyr at det blir bedre blogging fremover. Er virkelig ikke fornøyd med bare to innlegg per dag, som jeg har gjort i noen dager nå. Men det skal det bli slutt på!

Topp og cardigan – H&M. Hals – Only. Bukse – Bikbok. 

Hvis du skulle beskrevet outfitet ditt med ett ord. Hva ville det hvert i dag?

Nail of the day – Glitter peach

Jeg så Rebecca hadde lånt denne neglelakken av meg, og den så kjempe fin ut på henne. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde denne neglelakken. Jeg kjøpte den i fjor, og har ikke brukt den siden. Jeg hadde virkelig glemt hvor fin den var altså! Det er vel egentlig mest en vårfarge, men siden den har oransje undertoner og litt shimmer så går den vel litt til høsten også. Jeg vet ikke helt om de selger den lengre, men hvis du ser den, husk på at den er veldig, veldig søt! Hvilken farge har du på neglene i dag?

Lesemodus

Jeg har gjort leksene for resten av uken, og er suuuper glad for det selfølgelig! Jeg er blitt helt avhengi av The Hunger Games boken nr. 2 (Catching Fire) Jeg skal snart lage en book review, hvor jeg forteller hva jeg syns om bok nr.1 osv. På video da ofc. Gleder meg til å forhåpentligvis få flere til å lese den. Så langt har jeg tre personer med i klubben! 

Nå skal jeg lakke neglene og spise litt før jeg går inn i lesemodus!

It’s gettin’ better!

Jeg måtte ta fri fra skolen i dag på grunn av at jeg forsatt er syk. Men på grunn av noen søte lesere som kommenterer “god bedring-kommentarer” så føler jeg meg litt bedre i dag. Dere skremte en del av influensaen vekk tror jeg!
Dette har jo hvert en langhelg for meg. En litt kjedelig en da. Ikke så mye å finne på når halsen, nesen og hode torturerer deg. Anyways, nå skal jeg gå å dusje, og forhåpentligvis vaske vekk litt mer av denne influensaen. For det føles alltid sånn! Å dusje når man er syk, er så forfriskende!

Hvis du ikke allerede har sett den, så må du se min 100. video i innlegget under!

Congratulations to me!

Nå har 100 videoer blitt lagt ut på youtube accounten min! Eller en del har jo blitt slettet, men for dere ser jo det sånn ut, og da må jo det feires litt! Så jeg lagde enda en av disse short-clips videoene mine da. Syns de er morsom å lage. Uansett, så er jeg superglad for de søte folkene som abbonerer på meg på youtube. Selvom jeg har verdens teiteste navn der. Men jeg har en annen account som jeg skal ta i bruk når jeg får et bedre kamra å filme med. Så det gleder jeg meg til! Da skal jeg bli en serious youtuber!

Kjente du igjen noen klipp fra videoen?

Litt jul her

Tenk at det er under èn månde til jul da! Opp med hånden hvis du gleder deg som en liten unge! Så langt har jeg syv ting på ønskelisten til jul. Og i går fant jeg ut av hvor familien min skal feire jul i år. På samme sted som i fjor. På Austevold hvor tanten min bor i et stort fint hus. Det var så utrolig koselig der i fjor, med hele min kreiiisie familiee samlet på et sted. Vi overnattet der en dag før og etter jul. Man kan få litt vondt i ørene etter å sitte sammen med Valencia familien under en familiemiddag, men det er det bare å bli vandt til. Veldig. høyrystet! …

Det har komt opp litt julepynt i dag. Det er jo første adventssøndag!

Lørdagkveldskos

Jeg fikk The Hunger Games boken i posten i dag, og er nå ferdig å lese resten! Jeg må bare si det igjen. Jeg gleder meg sånn til filmen i Mars, at jeg… snart bygger en tidsmaskin. Men først og fremst gleder jeg meg til å begynne å lese 2-eren, Catching Fire. Jeg har hørt at noen likte den bedre, så jeg er kjempe spendt! Men før jeg begynner å lese, skal jeg se noen videoer på youtube. På lørdag blir det alltid lagt ut så mye bra.

Hva skal du gjøre i kveld?