Get scared!

Rett etter vi filmet sminkevideo, (i mitt forrige innlegg) gikk vi ut og hadde enda en Halloween photoshoot, så jeg kan vise deg noen bilder av meg fra den nå tenkte jeg. Jeg har forresten blitt forkjølet igjen. Det har sikkert noe med at jeg var ute bare i en kjole når det var mørkt og hadde photshoot med Solfrid. Det blåste forferdelig, så det var ikke lurt av meg rett etter å ha hvert syk. Men jeg ville virkelig gjøre det. Så jeg håper dere liker noen av bildene i hvertfall!

Hva skal du denne Halloweenkvelden?

Hey Halloween girls!

Godmorgen! Halloween dagen har kommet og jeg skal ikke gjøre noe mer Halloween-ish enn å bare blogge Halloween-ish. Dette blir en vanlig dag på skolen. Men jeg kan begynne med å vise dere noen Halloween bilder meg og Solfrid tok sammen. Jeg stod opp litt tidlig for å vise dem til deg. Her er meg og Solfrid som Halloween spøkelser. Sminkevideo på hvordan vi sminket oss sånn kommer senere i dag.

Åh, vi er så skumle. Håper ikke du tisset på deg. Uansett.. hva skal du denne Halloween-mandagen?

Night to Halloween

Jeg vil legge ut mer photoshoot bilder… Haha. Det er jo tross alt natt til Haloween! Det er min unskylding denne gangen. Heh, håper du liker bildene (:

Ha en fantastisk Hallowen kveld videre da du! Blir mitt siste innlegg i dag. Men jeg kommer til å poste et innlegg i morgen tidlig, siden jeg slutter så sent på skolen i morgen. Men det blir masse Halloween blogging. Faktisk bare Halloween blogging!

Latterkuler hos Solfrid

Nå ligger meg og Solfrid i sengen hennes på hver sin data og ser på MTV og spiser snop. Gleder meg til i kveld. Da skal vi kanskje lage sjokoladekake.. og vi blir alene, så da blir jo det seff feeeest! Fest for to faktisk.
Ok, nå sitter faktisk meg og Solfrid og ser gjennom gamle bilder og innlegg på bloggen min. Og vi sitter og leeeer oss ihjel. Så utrooolig flaue mobilbilder! Hahaha!

Hva gjør du på nå? (:

En bra blogg?

Hei, hallo og godmorgen! Min favoritt dag er kommet og solen skinner (såvidt) i dag. Gleder meg til å treffe Solfrid senere. Jeg skal sove hos henne i kveld. Vi blir alene, så dette blir bra saker! Men mens jeg venter på at hun skal svare på meldingen min, trenger jeg noen blogger å lese.

Noen ganger så bare sulter jeg etter noen gode blogger å lese! Så hvis du har en blogg, eller vet om en bra blogg, kan du legge adressen igjen i kommentarfeltet? Og kanskje skrive litt om bloggen, hvis du gidd. Da blir jeg glad. Skal se gjennom alle! ♥

My favourite time of the week!

Snart blir det kosekveld med familien. Med idol og forhåpentligvis litt usunn mat. Jeg hører mamma steller i stann noe på stuebordet nede nå. Jeg gleder meg alltid til fredagskvelder. De er de beste kveldene i uken! Sikkert fordi vi er sliten etter en lang uke, helg, Idol begynner osv. Blir nok bra! Men akuratt nå sitter jeg og jobber med et lite Haloween prosjekt. Nothing special egentlig.
  Men, fortell meg… Hva pleier du å gjøre på fredagskvelder?


Husk å se Favoritt Fredag Ep 6 i forrige innlegg hvis du ikke har sett den allerede!