Favoritt Fredag! Ep. 3

Har hoppet over to fredager, men nå er jeg tilbake med Favoritt Fredag! Husk å bytt til 720p!

Nå sitter faktisk meg og Solfrid på hver sin Mac. Jeg blogger for øyeblikket (Neeih, seriøst?) Joda, også spiller hun Sims! Vi skal lage brownies senere, og se Idol. Ååååh, så koslig det  blir! Overnatting med venner er alltid gøy! Men jeg har alltid lurt på… Hva i alle dager gjør gutter på overnattingsbesøk?

 

Meg på Estetique (ep. 4)

Hola! Fikk en 5+ på spanskprøven i dag! Du føler alltid det kunne gått bedre muntlig etterpå, men jeg ble litt fornøyd alikavel.
Ellers skinner solen i dag og, og etterpå skal Solfrid sove hos meg! Det blir gøy det, vi skal bake brownies og lage litt videoer til bloggen og sånn. Nååår vi snakker om videoer med meg og Solfrid. Her har du Meg på Estetique Ep. 4.
 

Har du prøvd denne øyenskyggen fra MaxFactor?

Super smoothie oppskrift!

Jeg fikk lyst til å lage smoothie for noen dager siden. Men så hadde vi verken jordbær eller blåbær. Og det er en av hovedingrediensene syns jeg! Men jeg brukte bare masse ennen frukt, og det endte med at den smakte oooveraskende (sinnsykt) godt! Skal definitivt lage den igjen en gang. NAM!

Det du trenger er:

  • Noen annanassbiter
  • Juice (skal fylle ca. opp til halvparten av alle ingrediensene)
  • Noen mangobiter (ikke vitkig)
  • En kiwi
  • En spiseskjei syltetøy (ikke viktig, den blir like god uten)
  • Litt Youghurt (samme hvilken) 
  • En halv banan (veldig viktig med banan, det er et MUST for at konsistensen skal bli god)
  • En Plomme (ikke viktig)

Du må selfølgelig regulere litt selv hvor mye av ingrediensene du tar oppi. Spørs hvor mange du er. Denne oppskriften jeg har skrevet, funker for èn person.

Fargen ser ikke fristende ut, i know. Men den smaker utrolig godt!

Outfit of the day – Summer’s back!

Wow.  Det har ikke hvert så mye sol siden jeg var i Italia. Jeg sitter her og spiser pannekaker og svetter! Bare noen få svake hvite skyer på himmelen, og solen skinner som aldri før. Og den er her for å bli! Det skal bli enda varmere i morgen og i helgen. Bergen, dette ligner ikke deg!
Skulle vel kanskje tatt på meg noen tynnere klær enn dagens outfit. Steiker ihjel! 

Neglelakken matcher genseren. Hihi. Elsker gullglitter!

Jeg skal være med Solfrid senere. Og det er sikkert fler enn meg som syns det er gøy å være med venner når solen skinner. En av mine faovirttting! Vi skal ta masse bilder oppi skogen. Jeg vet om et kjempefint sted hvor man kan se solnedgangen bak fjellene, og en bondegår med en fin liten skog rundt.

Er det sol hos deg i dag?

Bare fordi jeg liker deg!

Jeg elsker bakrunnsfargen jeg har på bloggen! Den er søt, men samtidig enkel sånn at fokuset er på headeren og bildet i sidemenyen. Så i tilfelle du har lyst til å bruke den på din blogg, er fargekoden: F8F1F1
Den plasserer du etter Backround Color nesten heelt øverst i (design – rediger – stilsett)

Fortell meg hvis du bruker det da! (:

For sent!


Heyy random bilde.

Kom nettop hjem fra kino, og jeg vet jeg sa at jeg skulle legge ut “Meg På Estetique – Episode 4” i dag, men det er litt for sent nå syns jeg. Ellers tusen takk for alle kommentarer på mitt forrige innlegg. Koste meg da jeg leste gjennom dem. Og en video med extensionsene mine kan jeg prøve å lage snart, siden jeg får en del spørsmål om dem (Har dem på i headeren)

Nå må jeg kjappe meg og dusje og litt sånt, siden håret mitt er fettere enn fettest. Nam. Så god natt! ♥ Og sorry for dårlig blogging i dag. Skal bli lenge til neste gang! 😉

Langt mørkt hår

HeiHei, har nettop hvert ute med noen venner nå. Vi har vell egentlig bare gått rundt å loket. Troor jeg skal på kino med en tante, søster og fetter senere. Men nå har jeg verdens fetteste hår, og kunne tenkt meg og tatt det i helgen i stede. I morgen skal jeg nemlig være med Solfrid, så skal jeg være med Michelle på fredag. What to do, what to do…?


Hadde på meg extensions på en photoshoot med Solfrid på søndag. Det var uuuutrolig mye vind, så det passet jo egentlig ganske bra!

 

Hvilken av bildene likte du best?

(Meg på Estetique Episode 4 kommer ut senere!)

Øyenskygge // Fruity

Meg og Solfrid var ute og tok noen bilder på søndag, og jeg elsker jo å leke meg med øyenskygge! Jeg har aldri hatt den samme sminken to ganger på en photoshoot faktisk. Prøver noe nytt hver gang, så derfor kommer det ikke til å bli noen sminkevideo. Fargene jeg har brukt er lyserosa, mørkerosa/rød, lysegrønn og gul.

Nå er jeg med Thea, og vi skal prøve å få tak i Emilie (:

Likte denne fargerike looken veldig godt selv! Hva syns du?

Zumba med venner!

Nå skal jeg bort å ha zumba med Christine og Camilla fra klassen min. Jeg må kjappe meg å bytte klær… Det begynner kl. 7…. Wait? Trene enda mer i dag?! Var det ikke nok med 2000-meteren. Wow, jeg er virkelig blitt sporty! Hahaha, neida, det har jeg ikke..
Men dette kan bli gøy da. Ha-Hadebra!

Har du danset zumba før?