Bildemix fra i dag og Idol snakk

Senteret, butikken, kaniner, skole, fotografering, dusj, og i kveld blir det pizza og Idol! Jeg er så glad for at Idol har begynt igjen! Det er mitt favorittfamilieprogram av X-faktor, Norske Talenter og de programmene der. Tror det er noe av det første jeg husker jeg så på. Jeg husker jeg ble sinnsykt glad da Kurt Nilsen vant. Han er nemlig her fra Åsane, og onkelen min var venn med han da han var liten. Faktisk bodde Kurt Nilsen i noen blokker ved siden av der jeg går på skole. Oooog, jeg husker jeg så han på postkontoret på senteret for lenge siden, og waaaait for it…….. tok han i hånden! Jeg var jo verdens mest sjenerte lille jente, så du kan tro jeg ble flau da mamma spurte om jeg kunne hilse på han! Awww, jeg rødmet sikkkert (:

Og ikke glem å smile da!

God morgen, du! Noen ganger har man de dagene man vokner opp trøtt og føler seg som crap,  andre ganger har vi de dagene der man vokner opp og tenker at dette blir en fin dag! Håper dere får en strålende dag på skolen/jobb i dag!
Vi ser alle søtere ut med et smil. Så ikke glem det! (:

Outfit of the day – Feathers and ripped jeans

Første dag med lekser i dag! Denne dagen jeg har gruet meg til i flere uker nå. Turns out… den var ikke så gale alikavel! 
Jeg føler jeg har hvert så ryddig i det siste… Har orden på det meste og kommer i god tid til skolen hver dag. (WHAT?!) Det var jeg aldri før, haha. Jeg var seriøst tegnet på at det ringte inn på skolen da. No kidding! Jeg gikk over skoleplassenog klokken ringte. Everyday! Eller så løp jeg over skoleplassen mens de andre var akuratt gått inn i klasserommet. Jeg tar vell ungdomsskolen litt mer seriøst. Som en ny start! 
Det er faktisk mye bedre nå da. Slapper mer av med tanke på at jeg har gjort alt jeg skal gjøre. Husarbeid, lekser, blogging. Gir meg masse tid til å bare sulle rundt på twitter og youtube, slappe av, sykle med Matias og se på tv. Lever det gode liv med andre ord!

Wow, hadde virkelig ikke tenkt så mye masing. Her er outfitet dere kom for å se. Nothing special, men en fast leser av bloggen min (Jenny) spurte om jeg kunne ha outfit i dag. Og jeg sier som oftest ja til det dere spør om! ♥


Disse bildene ble tatt tidligere i dag, men nå er neglene mine hvite, haha. Før brukte jeg aldri neglelakk. Likte det ikke. Men nå bytter jeg hele tiden. Det er jo suuper søtt! (:

Smykke og blå topp – H&M. Hvit singlett – Bikbok. Bukse – Miss London (kjøpt i London)

Er nydusjet og skal lage ansiktsmaske og flette håret sånn at jeg får krøller i morgen. (Se hvordan jeg gjør det forrige innlegg) Ha en fin mandagskveld videre. Snakkes i morgen ♥

Hvordan få fine krøller hvis du har kort og/eller tjukt hår – uten å bruke krøll/glattetang!

Jeg tror de fleste av dere vet at man kan lage en flette i håret etter man har dusjet, sove, vokne opp, ta fletten ut, og da får man bølger. Men noen har endten for kort eller tjukt hår for det. Jeg har for tjukt hår, så hvis jeg lager en flette, for jeg liksom bare to svære bølger nedover i håret, og de er jo ikke det vi vil ha. 

Du lager ikke èn flette bak, men en på hver side av hode ditt! Så du deler håret i to, og begynner å flette. Da blir håret fra ørene og ned bølgete.
Hvis du vil at krøllene skal begynne lengre oppe, må du lage en parisaflette nedover på begge sidene av hodet ditt. Da får du nydelige bølger over hele håret ditt. Jeg gjor dette en gang, og fikk en del komplemanger for det, så det er virkelig noe å anbefale (to parisafletter) Det funker også PERFEKT hvis du har for kort hår til en vanlig flette!

HUSK:
Når du skal lage disse flettene, er det lurt å vente til håret er halvtørt. Ellers våkner du opp med fuktig hår, og da faller krøllene lett ut. Husk å fordel fletten jevnt i tre biter når du fletter, sånn at de tre bitene du skal flette sammen blir like lange. Da får du jevne krøller, og du kan flette helt ned til slutten av håret ditt. Flett så langt ned så mulig, sånn at du ikke får et glatt parti med hår helt nederst. Det ser ikke så fint ut. N
Når du har tatt ut strikkene om morgenen, vil jeg anbefale at du sprayer en hårspray i håret ditt, da holder krøllene lengre.

Så jeg er ganske sikker på at hvis du gjør dette får du ganske fine krøller selv om du har kort eller tjukt hår. Og hvis du har vanlig eller tynt hår funker denne metoden også bra til deg!