Just had a photoshoot with myself while dancing to Taylor Swift!


Sånn ser jeg ut for øyeblikket, for jeg hadde nettop en meget vellykket photoshoot på rommet mitt! Brukte det nye kamrastativet mitt og mens kamraet knipset danset jeg til Taylor Swift og lagde alleslags crazy grimaser. (LONER PARTY!) Ble utrolig fornøyd med bildene, så nå skal jeg laste dem opp på dataen, redigere dem og legge dem ut i løpet av uken.
Can’t wait til å vise dem til dere! Dere børr være klare for ny header og et photoshoot innlegg ♥ 

Btw, glad noen av dere likte sminkevideoen i mitt forrige innlegg. Hvis du ikke har sett den, kan du forsatt se den you know! Baibai.

Outfit – sofistikert

Hei bloggvenner!
Tok meg en aaaldri så liten tur på senteret i sted. Bare for å kjøpe snop og is egentlig. Deeeilig med norskt snop igjen! Fins ikke bedre.
Tror jeg skal lage en liste der jeg skriver alle tingene jeg liker med å komme tilbake fra ferie senere (blir sikkert postet i morgen) Siden det er så mange som ser på det som en negativ ting å komme hjem fra ferie, men det er faktisk ganske avslappende og godt, spesielt når det er fint vær og du kan være med venner!
Soo today, går jeg i noen av de nye klærene fra Polen. Liker egentlig å spare nye klær til jeg skal noe spesielt, men i dag var det sååå fint vær ♥


Tingene jeg husker hvor jeg kjøpte: Rød topp og dressjakke og sko – H&M. Ring – Lindex. Husker desverre ikke hvor jeg fikk min fine tights, og vesken har jeg fått av søss, Rebecca.

Resten av kvelden skal jeg spise pizza med mamma og Aaron, så skal jeg ligge i sofaen på rommet mitt, spise snop i en joggebukse og t-skjorte og endelig igjen se på Pretty Little Liars ♥ Kommer til å sovne tidlig i dag.. Stod jo faktisk opp kl. 4, (unskyld – HALV fire mente jeg) i natt for å ta mitt 11. fly dette året hjem fra Polen. Funfunfunfunfunfunfunnnot.

Nå kaller pizzaen på meg.. Snakkes, alle sammen!
Fortell meg dine planer denne lørdagskvelden! 

Forgot to tell you something!

Jeg farget jo håret nesten svart i Polen! That’s big news.. Haha! Jaa, håret mitt blir så lyst om sommeren og etterveksten blir så stygg, så jeg farget det hos frisøren. Det var noen kjempe søte jenter der som prøvde å snakke engelsk så godt de kunne. Heldigvis endte jeg opp med en farge jeg likte da!

Egentlig elsker jeg rødt hår. Fineste hårfargen i verden for de som klær det spørr du meg! Og jeg skulle ønske jeg kledde det, men tror ikke det. Så jeg går for brunt. det er kjempefint det og.

Innkjøpene fra Polen!

Aldri shoppet så mye i mitt liv, aldri sett så mange fine klær i mitt liv og aldri fått  mye for pengene i mitt liv!
Et kamrastativ til 100kr er oppe på rommet mitt nå, og en krølltang til samme prisen ligger klar til bruk. Omg, og alle klærene ♥

Hvis du lurer på hvor jeg har kjøpt noe, er det bare til å spørre, så svarer jeg deg hvis jeg husker hvot jeg kjøpte det (:

Poland, I will be back!

Akuratt nå er jeg SO PUMPED! Har hatt en nyyydelig ferie her i Polen selvom det ikke har hvert så fint vær, så kan jeg love dere dette – Polen har de beste og billigste shoppingsentere EVER + klærne er så sinnsykt fine, trendye, kreative, fargerike og sinnsykt nydelige og akuratt min stil!! Shoppingsenterene er så sykt svære, og det er ørten ganger bedre enn å shoppe i London.
Ok, nok skryt om senterene (Jeg viser innkjøpene mine når jeg kommer hjem!)
Maten er forresten til å dø for! Sykt bra kvalitet ååNAMMMM (:

Jaaa, jeg startet dette innlegge for å si at jeg kommer hjem kl. 8 i morgen tidlig. CAN’T WAIT. Da gleder jeg meg til å blogge som før, og slutte med sitat-innleggene. Tydeligvis er det ingen som liker litt forandring når det kommer til bloggingen. Kanskje om noen år… Så jadda, skal begynne med standar-blogg-innlegg igjen. Spesielt…

Snakkes i morgen! 😀 

86 years in happyness and silence

Første dagen vi var her i Polen var det to søte papegøyer som satt i gaten og de plukket ut et sånt lite kort til deg, der det liksom skulle stå om fremtiden din sant?

Og jeg har skrevet et innlegg om hvorfor 86 er lykketallet mitt. At jeg begynte å si det tilfeldigvis på slutten av hvert eneste “random” nummer jeg sa, og at jeg begynte å se tallet overalt. Vell, i følge dette kortet kommer jeg meg til å gifte meg med en eller annen Peter og leve i 86 år!


Feel free to read about my future. Haha!

Soooo, yeh, that’s it.

TAYLOR SWIFT SAT IN CLASS NEXT TO REDHEAD NAMED ABIGAIL.

Dere vet sangen til Taylor Swift – Fifteen? Jada, den var veldig populær for lenge siden. Og i den sangen skrev jo hun Abigail. Og ja, jeg stalker også vennene til Taylor Swift på Twitter…

Abigail twitret: Dear Taylor Swift, I’ll be home in two weeks. We have some SERIOUS not moving from the couch to do. ICan’tWait.

De møttes på high school, og det er så søtt at de forsatt er venner! ♥
That’s all.

 

Now playing…!

Det er sjeldent jeg har elsket noen sanger så mye som jeg gjør med disse her, så det er totally hvert å skjekke dem ut! DESVERRE, funker ikke høyreklikken på Mac-en (skal levere den til reprasjon)Så jeg kommer bare til å srkive sangene og ikke legge dem ut. Håper dere tar dere tid til å søke dem opp på youtube eller spotify eller noe (:

  1. Skyscraper – Demi Lovato
  2. Brighter then the Sun – Colbie Caillat
  3. How to Love – Lil Wayne (Megan & Liz sin cover er bedre enn den orginale)
  4. California King Bed – Rihanna (Once again, hør Megan & Liz sin versjon)
  5. The Edge of Glory – Lady Gaga
  6. SuperBass – Nicki Minaj
  7. Honey Bee – Blake Shelton
  8. Best Thing I Never Had – Beyonce
  9. Love you Like a Love Song – Selena Gomez
  10.  Tonight Tonight – Hot Chelle Rae

Tipper alle vil elske Brighter than the Sun av Colbie Caillat. Kjempe søt og gøy sommersang ♥ Hørt noen av dem før?

Btw, overasket over at ingen av sangene er av Taylor Swift denne gangen? Haha (: