Love you like a love song – Selena Gomez (Music Video)

Hjemme i sivilisasjonen igjen. Har hvert gøy med en hel dag på landet. Hoppet på trampolinen, spist brownnies bokstavelig talt til jeg ble kvalm! Tatt masse koselige “hyttebilder” jeg kan legge ut senere. Men nuuu over til denne sangen!

Boy, jeg eeeeelsker den musikkvideoen. Jeg syns denne sangen var helt ok helt til jeg så den med musikkvideoen. Den er faktisk ganske kul. Jeg elsker den shooten på slutten når hun er ute med den fargerike toppen. Det er jo helt nydelig!

Liker du Selena Gomez?

Morning sun

Jeg er hos bestemor nå, og senere skal meg, Aaron og fetteren min som er like gammel som meg ut på landet med bestemor. Vi skal lage brownies og spise usunt i dag. Så dette blir gøy!
Jeg stikker innom for å si tusen takk til alle kommentarene jeg fikk i mitt forrige innlegg. Ooog at jeg stikker snart langt ut på landet, så ingen internett før jeg kommer hjem i kveld (:

Ha en finfin dag!

Outfit – Summer day

Topp – Vero Moda. Shorts – Miss London. Ring – Gina Tricot. 

Kommer litt bilder fra dagen min så langt senere. Har hvert ute med Matias og Solfrid i dag. VI har gått rundt å dinglet i skole området. Nothing special… Meg og Solfrid skal lage noen sketsjer etterpå. Jeg kom på en sykt random sketsj mitt på natten for en liten stund siden som vi skal sette til livet! 

PS. Meg og Solfrid er forresten litt kule.

Bildene fra skoleavlsutingen i går!

Tenk det har hvert regn og gråe skyer dag etter dag i Bergen, men i går på avslutingen skinte solen. Det ble ekstra koselig! Så utrolig gøy jeg hadde det. Kan noen spole tilbake tiden? Jeg vil gjøre det på nytt! På bilturen hjem i går var jeg så trist… Jeg ville tilbake og gi hver eneste èn en stor klem, men det er for sent.
Sketsjen vi har gått gjennom en million ganger! Pro face hair care fra TVshop.


Phillipinsk folkedans… (:
Vi fikk roser!

Dette bilde skal printes ut og henges på veggen ♥

Outfit til skoleavslutning!

Får mer og mer sommerfugler i magen for hvert minutt! Klarer ikke å vente til jeg skal opp på scenen igjen! Siste gang klassene er samlet sammen. Aww, jeg skal nyte hvert minutt!

Kjole og belte – Topshop. Uglering –  Lindex. Neglelakk – Fikk det i et toppblad.

Skal være der kl. 5. Time to go… ♥ 

Megan and Liz – Rest of you

 Tror jeg skal begynne å oppdatere litt om Megan and Liz her på bloggen. Har skrevet om dem litt før, men jeg vil bare dele dem med dere så dere også kan bli like glad i dem som meg.
Basicly er de to tvillinger som begynte å lage sangvideoer sammen på youtube og har blitt mer og mer kjent. De har hvert på The Oprah Show og møtt Taylor Swift! Og nå får de proffesjonell hjelp til å lage musikkvideoer. Og det er jeg så sykt glad for! For de skriver sine egne sanger og jeg elsker dem alle sammen!

Dette er den nyeste videoen deres. Den eeer så søt! Og Liz (hun med langt hår) sin kjæreste ser jo heller ikke så værst ut! (Can I get an amen in here?)