Ønskeliste fra Topshop.com 

 

 


Ok, bildene ble gigantiske… Men jeg fant disse klærne på Topshop.com og badrakten syns jeg var finest! Fineste jeg har sett + at jeg trenger en ny en til sommeren! Vi skal til Italia og Polen, og da blir det sikkert en del bading! Gleder med! Åh, faaantastisk… Fant nettop ut at de ikke sender til Norge. Perfekt… Haha. Litt fail, men jeg elsker i vertfall disse klærne her! Også ELSKER jeg røde og blå kjoler da. Det er det fineste ever!

Hvilken likte du best?

I love Megan and Liz!

Åh, Megan and Liz… Mine favoritt youtubere. De er to søte tvillinger som jeg har fulgt videoene til i vertfall to år. De var ikke kjent i det hele tatt da jeg begynte å følge med på dem, men såå skjedde det fantastiske. De fikk komme på Oprah. Jepp, The Oprah Winfrey show! Og der fikk de hilse på Taylor Swift som de elsker. Jeg ble så rørt! For de blee så glad, og jeg fikk tårer i øynene altså!
Og nå, etter mange, mange webcam-videoer hvor de lager covere av kjente sanger, har de begynt å bli mer kjent, og de har lagd sin egen musikkvideo til en sang de skrev selv. Happy Never After (som er min ringetone på mobilen akuratt nå) Den må dere gå å høre, men først anbefaler jeg den videoen over her! Jeg elsker disse jentene her og jeg er en stooor fan av dem, ser opp til dem og er utrolig glad på deres vegne!

Skjekk ut ut youtube-kanalen deres – Youtube.com/MeganAndLiz

Chocolate comes from cocoa beans. Beans are vegetables. Therefore, chocolate is a vegetable (:

Akuratt nå er jeg på jobben til pappa sammen med Aaron. Vi har nettop spist på Wok. Har jeg sagt at jeg ELSKER kinamat? Eh, ja Leandra. Tusen ganger. Ok, men jeg ELSKER kinamat! Og det var på Wok jeg smakte min første kinamat rett. Nudler og kylling. Jeg elsket det fra første stund. Det er det beste i verden!
Kl. 6 skal meg og Aaron se Pirates of The Carribean. Så drar vi til bestemor.
Da skal jeg forsette å ha en fin dag i regnværet her i Bergen. I`ll talk to ya`ll later!