Leirskolefun

Jeg er tilbake fra en 8-dagers ferie. Har vert på leirskole på Langedrag siden tirsdag. Egentlig vet jeg ikke helt om det var så deilig å komme tilbake fordi jeg vet jeg kommer til å være en lat snopespiser forran dataen dagen lang, og det var sååå deilig å være langt ute på landet uten teknologi eller noe sånt, faktisk. Mye bedre enn forventet. Jeg burde jo kanskje fortelle dere litt om min opplevelse på Langedrag!

Vel, jeg møtte mange nye super snille mennesker. Vi ble mest kjent med guttene som var mest utadvent da. Og jeg bare elsket kveldene der. Det var en gutt fra Oslo der, Daniel som kunne spille gitar, og han og en gjeng med gutter gikk rundt ute i solnedgangen og sang og spilte. De fant opp sin egen sang – Perfect Couple, tror jeg den het? Med melodien fra “Hey Soul Sister” Maaan, for en koselig stemning det var der da! Og siste kvelden var det diskotek. Have no words for den kvelden. Fantastisk… Vi stod i en ring rundt folk som danset, og de fra vår skole da (selfølgelig) hadde de fete movesene! Sick…
Borkameatene våres ♥ 


My lil’ favourite goat ♥ Miss you 1009!

Hva mer kan man si da? Jo, det er så mye mer! Jeg gikk 1,5 mil (SYKT for å være meg), løp med en hest, spist is, melket geiter, fått nye venner, sunget med venner, maten var mye bedre enn forventet, danset den svingende banan med Emilie på dansegulvet. Å ja – Gabriel skrev en sang om meg, haha. Husker den ikke helt, men det var litt morsomt!

Har du vert på leirskole før? –  hvis ikke…. GLED DEG!

Off to Langedrag

 Happy last day of Easter! Jepp i morgen er det på’n igjen med vanlig skole… for deg! Kanskje? Jeg skal på leirskole, yay! Skal bli gøy det! Jeg slipper forresten å stå opp halv syv i morgen for å rekke toget som resten av klassen min. Her på Geilo er det ikke så langt i fra Langedrag, så jeg møter klassen på togstasjonen her oppe så tar vi bussen til leirskolen. Jeg tror jeg står opp i 8-tiden, for å prøve å komme inn i samme døgnrytme som resten av klassen.

Hadebra! Vi snakkes på lørdag da ♥

Bilde VS bilde

Jeg holder på å jobbe litt med designet mitt nå. Det jeg har nå er litt høstaktig syns jeg, så selvom jeg elsker headeren jeg har nå (som er laget av reej.blogg.no), så tror jeg jeg bytter til en med litt mer sommerstemning. 
Mens vi venter på nytt deisign har jeg en “VS”. Jeg redigerte et bilde på to forskjellige måter i går og klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg liker best. Tror det er den med sterkest farger. Hva syns du?


VS

Er det forresten noen som vil anbefale en side man kan laste ned et bilderedigeringsprogram til meg? (: Skriv gjerne link til siden, da hadde jeg blitt super duper glad!

My top 5 playlist

E.T – Katy Perry

Forget You – Cee Lo Green

Rolling In The Deep – Adele

Long Live – Taylor Swift

 
Who Says – Selena Gomez

God søndagsmorgen! 
Rekkefølgen spiller ingen rolle. Jeg bare elsker, elsker, elsker disse sangene. Spesielt Long Live! Får frysninger av den sangen. Taylor skrev den til bandet sitt. Den er bare såå fantastisk! Men så gidd jeg ikke å skrive hvor mye jeg elsker de andre sangene også. Men det gjør jeg! Heh…

Hvilken sang likte du best av disse? Og hva er din ynglingssang? (:

Is something wrong with me other then the fact that I’m crazy?

 
Haha! Oh Chris, you’ve done it again!

God påskeferie alle sammen!
Atm sitter jeg hos bestemor. Aaron er her også. Og fetteren min Marius skal snart komme ned. Det er lenge siden jeg har vert her nå. Kvelden vår består av pizza, jordbær(!!!), sjokolade og Norske Talenter. Dette blir kos.
Btw. Var det bare meg som lo meg ihjel av denne Chris Crocker videoen? Hvsi du ikke fikk nok av han må du se Leave Britnay Spears Alone. Den er gammel, men ler like mye hver gang. Han minner meg sånn om meg selv!Hahaha.

VÅR!

Det er så varmt i dag, tror dette er den første vårdagen her i Bergen. Kjempe herlig! Har besøk av Solfrid nå, og vi har vert ute i bare t-skjorte. Vi har lagd noen vlogger til senere i dag, så hvis du er interesert i det so let me know!Er det sol hos deg og?

Malin og Sannes makeovers

I går da jeg hadde besøk av mine kjære bestevenner, bestemte vi oss for at jeg skulle gi dem en makeover. Vi lekte litt “Happy Day” og hadde det ganske gøy. Da jeg skled frem og tilbake for å hente sminken på rommet mitt fikk jeg en glassbit inn i kneet, og det ville ikke slutte å blø. Vi tok bilde av det. Haha. Søte bilder. Vi tok før og etter bilder av dem også!

Sannes før-bilde: 

Sannes etter-bilde

 Malins før-bilde:

 Malins etter-bilde:

Hvem så du størst forskjell på?

TAYLOR SWIFT KONSERTEN + JEG TOK PÅ HENNE = THE TIME OF MY LIFE!

Litt overdreven overskrift? NEI. jeg er verdens største, mest nerdete, galeste, villeste, super stalker fan av Taylor Swift. Jeg kan hver. eneste. sang hun har sunget og skrevet. Og da hun sang You Belong With Me (og var heeelt fantastisk live) løp hun ned til fansen så folk fikk ta på henne, på motsatt side av meg da. Så satt hun seg oppå en liiten scene på motsatt side av o2-arenaen i London og sang tre-fire sanger.
Da hun gikk tilbake på den store scenen tenkte jeg “nå har jeg sjansen” så jeg løp ned av min fantastiske sitteplass ned der folk stod. Jeg dyttet ALLE unna. Og da hun sang You Belong With Me, tok jeg henne på albuen da hun var en liten meter i fra meg! Jeg tok på Taylor Swift! Jeg fikk helt sommerfugler i magen og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg! Det var ubeskrivelig! Av rundt FØRTITUSEN folk, fikk lille meg ta på henne + at hun sang 3 av favorittsangene mine fra det nye albumet hennes. Enchanted, Dear John og The Story Of Us.

 


Mamma og Rebecca.


Thea og meg.


Her tok jeg på henne!!

Har du vert på Taylor Swift konsert?