Før og etter – Solfrid sin makeover

Jeg har gitt Solfrid en makeover! Først sminket jeg henne, så krølte jeg håret hennes. Hun ble kjempefin! Vi lagde til og med en “HappyDay-inspirert-video”. Og en annen random video… Men de må jeg redigere først. Så jeg bare viser dere før-og-etter-bildene (:

FØR:

ETTER:

Litt mer etter etterbilder 🙂

Hva syns du om make-over’en?

Taylor Momsen / The Pretty Reckless – neeeew album! – Light Me Up

Det er ikke lenge sidenThe Pretty Reckless ga ut sitt nye album “Light me up” Jeg digger det. Jeg liker at det er noen rolige sanger på albumet også. Hun har så rå stemme. Den passer til både rolig og rock-sanger

Factory Girl – The Pretty Reckless

You – The Pretty reckless. Denne sangen er skikkelig fin!

Light Me Up – The pretty Reckless

Miss Nothin – The pretty reckless. Musikkvideoen til denne mååå dere forresten se!

La bare ut noen av sangene. Men anbefaler dere å sjekke ut resten av albumet!
Liker du The Pretty Reckless/Taylor Momsen?

Mean Girls 2 – vurdering

Jeg har jo hørt mye rykter på youtube, blogg osv om Mean Girls 2 og at den er sååå dårlig og sånn. Så jeg så den selv og jeg prøvde så mye jeg kunne og ikke sammenligne Mean Girls 2, med den orginale Mean Girls. Slik som sikkert alle de andre som hatet filmen gjorde. Og jeg må si jeg syns ikke den var så værst! Den er selfølgelig ikke like god som den første Mean Girls. Men jeg er glad jeg så den, og den er verdt å se en fredagskveld. Det må jeg si.

Jeg fant hele filmen i kjempe god kvalitet på youtube. Så hvis noen er interesert kan du se den på youtube i fullskjerm om du vil på youtube. Her er videoen:

Hvis du har sett den, hva syns du om mean Girls 2?

DAG 10 – Min favoritt film

Nå holder pappa på å fikse til det nye LED tv-et mitt oppe på rommet mitt! 😀 Gleder meg til å se på tv nå, hehe. Jeg sitter nesten bare på dataen fordi vi har SÅ lite kanaler. Vi har ikke FEM, Cartoon Network, Discovery Channel, Animal Planet eller MTV! Jeg ELSKER MTV. Det går bare drittprogrammer der men jeg bare ELSKER drittprogrammer. Spesielt med litt usunn mat til. Det er drømmelørdagskvelden det.  Det passet veldig bra at vi holder på å gi rommet mitt en liten make-over fordi “DAG 11” = Et bilde av rommet ditt.

Men først DAG 10!

Min favorittfilm of all time er Titanic. (Ikke med den svarte katten! (lol))
Men jeg så en gøy film for ikke så lenge siden da. Easy A. Den er ganske morsom og jeg elsker jo komedier. Men Titanic er en klassiker så den kommer på 1. Det er forresten lenge siden jeg har sett den. Jeg ga den i gave til læreren min som ikke ville se den fordi han syns det virker som en “klisse-film” men nå blir jo han nødt da! Nå er jo det faktisk flere år siden jeg ga den til han og han har ikke sett den enda! ALLE må jo se Titanic!


Her er er faktisk mitt første speilbilde når kamraet mitt var helt nytt! Vet ikke hvorfor jeg tok det med, men jeg føler for å ta et bilde i vært eneste innlegg jeg skriver på bloggen…

Hva er din favorittfilm?