Nordmenn er født med ski på beina

… Ikke alle. Nå har jeg nettop sittet i bilen i 5 timer på veien hjem fra Geilo. Det er så godt å komme hjem! … Spesielt når du føler deg som en amatør på ski. I dag gikk jeg opp i feil bakke. En skikkelig bratt en! Og du skulle sett meg… Eller, egentlig ikke. Jeg svingte fra side til side. Tok pause for hvert 4. sekund og fikk krampe i leggen. Folk suste forbi meg som proffer som de prøvde å irretere meg med vilje mens jeg stod der og slet for meg selv. Så resten av dagen ble jeg i barnebakken. Der føler jeg meg så proff. Jeg føler at alle 4-åringene ser på meg og bare “Wow” Haha, bare noe jeg inbiller meg sånn at jeg ikke skal få et altfor dårlig selvbilde av meg selv. Men så har vi de ungene som er en halv meter lang og suser forbi meg da.


Bruttern er 30ganger bedre enn meg.


Proffen i barnebakken!

Står du på ski?

Bilder fra julen part 2

Hallo!
Her har dere bildene vi tok etter vi var ferdig å åpne presanger og spise middag. Det var en herlig kveld altså! Meg, tanten, fetteren og søsteren min skulle se film sammen. Jeg ville se en dommedags film. Heeeh.. Og da ble det Armageddon. Meeen, det gikk jo rett i dass. Rebecca (min søster) og Christine (min tante) bråkte heele tiden. I begynnelsen var det morsomt, da de kommenterte aalt. Og fortalte hva som skjedde hele tiden. Som “Man got hit by a meteor” “Man confused…” “Man understanding…” Også begynner de å snakke ghetto dialekt og ler seg ihjel. Daa fikk meg og fetteren min nok, så vi byttet rom, og da fant vi ut av at jeg hadde sett filmen før. Haha! Så vi byttet til filmen “Alien” Og etter en stund kom Rebecca opp og joinet oss.
Og da ble det til at de var en av de gøyeste kveldene i mitt liv! Vi satt også å gjore narr av filmen. Og alt vi brydde oss om var en katt. Først kalte vi katten en alien, men så ble det catlien. 

Uforglemmelig!
Har du hatt en fin jul?

Bilder fra julen part 1

Heey, lenge siden sist! Jeg er hjemme fra Austevold nå. Eller egentig for lenge siden. Og julen 2010 er over. Nesten.. Men dere, jeg er blitt syk så jeg bare legger ut noen bilder fra lillejulaften, julaften osv.

Spiser julefrokost.

Så begynner folk og komme, og vi har pyntet oss.

Dinner!

Part 2 kommer i morgen tror jeg 🙂

Peace out!

Disney star’s audition tape

Nå er vi fremme på Austevold.
Siden vi ikke ville ta med alle gavene fra klasseveninner og foreldrene mine ut hit. Så fikk jeg åpne noen hjemme i dag, på lillejulaften. Ikke værst. Og jeg åpnet mange fine smykker, øredobber osv. Og fra pappa fikk jeg åpne et LED TV. Dødsfint! Meg og Aaron fikk vær sitt som vi kunne ha på rommet vårt. Yay! Vekk med kassen jeg har på rommet nå… Heeeh. Og med “kasse” mener jeg den store stygge tv-en mitt.

Ooog jeg fant noen vidoer på youtube av disney stjernene`s audition tape for showene de spiller i. Sykt søtt!

Miley Cyrus sin audition tape. Seee så søt hun var!

Mye bedre versjon: http://www.youtube.com/watch?v=1XC381G8rS4&feature=related

Demi Lovato sin audition tape. Syns hun var flinkest, jeg 🙂

Selena Gomez sin audition tape.

Jeg likte Miley sin best, hvilken likte du best?

Bilder fra i går (bitte lille julaften)

Her har dere altså bildene fra i går, på lillejulaften. I dag reiser jeg ut til tanten og onkelen min ute på Austevold. Nesten hele familien min skal være der. Elsker familiebesøk! Mest fordi de er sykt høylytt, crazy og helt utenom det vanlige. Aaah… Love my family!

Dere må ha en kjempefin (nydelig, fantastisk, utrolig) jul alle sammen!

My new wedges

Jeg måtte ha noen nye sko til å gå med på julaften. Men disse babesene kan jeg jo gå med til hverdag og fest. Love them.

Jeg har store føtter. Just sayi’n! 

Skoene er fra skoringen. Og de kostet 1099kr.

Ha en fin “bitte lille julaftenskveld” da! 😀

Bitte lille julaften

I går pakket vi inn gaver. Og i dag fikk jeg en veldig sen sommergave av Malin på skolen (Siste skoledag) Yay! Det var et par øredobber. Kjempefine! Og glemsk som jeg er glemte jeg å ta med julegavene til vennene mine på skolen i dag. De skal nok få dem etter jul!


Fine?

I dag er det bitte lille juleaften og i morgen er det lille julaften, og da drar vi ut på Austevold. For å feire jul i huset til Onkelen og tanten min. Can’t wait! Men siden det er jul og vi skal være med familien tror jeg det ikke blir så mye blogging der ute. Jeg tror vi drar hjem første juledag. God jul til alle sammen! ♥ You kids have fun :3

White snow outfit – nytt uglesmykke


Uglesmykke – Gina Tricot
Genser – Gina Tricot
Lue – Wow
Sko – BillaBong
Singlett – Bikbok
Bukse – Vet ikke

Jeg hørte de fleste som går på skole har fri i morgen. ikke vi! I morgen skal jeg på skolen. Men det blir bare en chille-dag da, vi skal i kirken kanskje spille spill osv. I dag gikk vi rundt juletreet på skolen, og etter det gikk vi til klasserommet, og spiste snop og så på en film som heter Grinch. Der spiller Taylor Momsen og Jim Carrey. Taylor var sånn ca. fire år der, og gud så skjønn og uskyldig hun var. I motsetning til i dag. Heh… Skjønn ja, men uskyldig? Neeeh.

Om TRE dager er det jul, dere! *happy-dance*
Familien min skal feire jul i et hus langt ute på landet. Hos tanten og onkelen min. Elsker huset deres. Det ligger så øde, men det er et stort og moderne hus. Så jeg er glad vi skal fiere jul der for første gang!
Hvor skal du feire jul?