Manikyr

I går fikk jeg fransk manikyr. Det er lenge siden jeg har hatt det nå. Jeg hadde fin nok lengde på neglene mine til å gjøre det nå. Neglene mine vokser så sykt fort, dere aner det ikke! Men håret mitt derimot, hehe.. Det var gratis òg btw, så dere ikke tror jeg er en bortkjemt drittunge som kan få fransk manikyr når hun vil, neida.. Men mamma er negledesigner. Fordel, fordel!

Vokser dine negler fort eller sakte? 🙂

I går satt jeg og…

pakket inn julegaver! Jeg har ikke kjøpt til alle vennene mine enda, men best å begynne å pakke inn gaver allerede ! Tenk at det er under 4uker til jul!!! *Happy-dance* Gleder meg som en unge! Eller jeg er jo en unge da, but still!

Og hvis dere vil komme i litt mer julestemning, så hør denne sangen! Ja, det måtte også være Taylor Swift. Kan ikke huske sist jeg la ut en sang på bloggen som hun ikke sang..
Santa Baby – Taylor Swift

Det var morsomt å se hva dere ønsket dere til jul i mitt forrige innlegg forresten! Vi ønsker oss mye av det samme ser jeg!

Har du begynt å kjøpe julegaver?

Adventsøndag

I dag har jeg vert og danset zumba. Husker dere da jeg sa jeg aldri skulle gjøre det igjen fordi jeg fikk det ikke til? Vel, nå syns jeg det er blitt kjempelett og veldig gøy! Så siden jeg ikke driver med noen annen sport, så går jeg på zumba på søndagene. Søndag er jo en ganske kjedelig dag, så hvorfor ikke?
I dag er det første søndag i advent! Tiden har gått så fort! Jeg gleder meg sykt til jul!

Her er en link til et innlegg der jeg skriver hva jeg ønsker meg til jul hvis noen er interesert! :  http://leaduvet.blogg.no/ all_I_want_for christmas

Fortell meg en ting du ønsker deg til jul!

 

Photoshoot DAMN IT’S COLD!

Jeg dro med meg Matias ut på en photoshoot, fordi jeg trenger bilder til en nye header. Jeg bruker bare gamle bilder nå. So stay tuned, for snart kommer ny header.
På slutten kunne jeg gikke føle mine egne fingre. Fy søren så kald det er ute. Jeg hadde ikke på meg jakke eller noe. Hehe, man må lide for .. ehh bilder? Ja, vi sier det. Man må lide for fine bilder! Ikke om sommeren da.. Jaja, kanskje jeg bare skal legge ut bildene i stede for å bable.. Høres ut som en god idè!

Da begynner jeg å lage header.

╔══╗

╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸. U ! Talk to you guys later!

Kosedag på skolen

I dag hadde vi ingen fag på skolen! Læreren vår som vi har hatt nå i seks år (Ikke i førsteklasse) ble 50år i dag! Så vi lagde et supriseparty, fordi vi fikk vite at han skulle komme innom skolen. Så vi overfalt tavlen med GRATULERER, TOM 50ÅR, osv.. Så når han kom inn i klasserommet begynte vi å synge Chelsea sangen, dere kan vel tenke dere hvorfor. Og etter det sang vi Happy Birthday to you. Hehe, så tok vi frem kaken vi hadde bakt til han. Og gjett hva? Han hadde med kake til oss og. Yay! Han sa han kunne ikke fiere bursdagen sin uten oss. Hihi 🙂 Såå, spiste alle kake og var glad.

╔══╗

╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸. U! Hadebra!

Megan and Liz

er to søte tvillinger som lager youtube-filmer der de synger covere av sanger til andre kjendisser ♫ Jeg tror jeg har fulgt med på videoene deres i kanskje et år nå. Og først etter tre år, eller mer tror jeg, ble de kjent. De fikk være med på Oprah, og møte Taylor Swift, som var deres store drøm! De er såå flink! Må bare dele de med dere. Her er noen sanger de synger:

Her er de på the Oprah Winfrey(?) Show: (Elsker denne videoen!)

Hva syns dere om Megan and Liz? 🙂

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸. U! Hade 🙂

Portrett og klassebilde

.. er endelig kommet! Jeg var veldig sein med å bestille, så nå er det mange som venter på å få et lite bilde av meg. Jeg har fått av nesten alle mine venner nå, og endelig kan jeg gi tilbake! Vi pleier å skrive noen ord til hverandre bakpå kortet. Det er kjempekoselig å lese gjennom dem!


Jeg har ikke sett så mange av meg på en gang før.

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸. U! Byyye!

Kjøpt inn

“Innkjøp”- overskrift har gått litt ut på dato syns jeg, så da ble det kjøpt inn! 

I posene ligger det julepresanger til ti av mine venner, nå kan dere lure ♥
Fint gulv btw.

Vi har selfølgelig kjøpt inn ting til spa-kvelden jeg fortalte om i et innlegg under. Can’t wait! Hvis det blir tydelige resultater skal dere få se før-og-etter-bilder i morgen. Jeg har allerede tatt før-bilder.
╔══╗

╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸. U ! Byebye!

– Leandra

Nei takk til kjemekalier! Go naturally!

Jeg ble så inspirert av disse videoene jeg fant på youtube. Det er en jente som gir deg mange tips om hvordan få nydelig hår og hud. Uten kremer og sånne ting med kjemekalier i. Hun bruker helt naturlige ting i huden og håret sitt. Jeg har prøvd litt sånn som dette før, og resultatet blir mye bedre enn jeg forventet. Så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor vi bruker masse, masse penger på kremer og hudpleie/hårpleieting?Det er så unaturlig og nesten ingenting virker.
Så fra nå av skal jeg bare bruke sånne ting som dette. Meg og mamma skal ut og handle etterpå, og da skal vi kjøpe det som hun bruker i videoene sine. Dette skal bli naturlig spa-kveld!

Just take a look:

Så forhåpentligvis hvis jeg gjør det hun viser i videoene sine, får jeg like fint hår og hud som henne (umulig) Men jeg får i vertfall finere hud. Det er helt sikkert!
Hun er jo dødssøt også da! Og den søte stemmen! Elsker videoene hennes!

Follow me on Dailybooth: http://dailybooth.com/LeaValencia

╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸. U ! Byebye!

– Lea

All I want for christmas is

YOOOOU! Neida, har litt bedre ting på listen enn deg! (Hihi, I just kidding ♥)

Ok, men jahaaa! Nå skal jeg, som mange andre vise dere min ønskeliste til jul! Siden det er jo ikke lenge til i det heeele tatt faktisk! Jeg har brukt 3-4 dager på dette innlegget, so I hope you like it!

Fås kjøpt, og lest om der -> http://www.nisim.no/category/66-fast.aspx (Stort ønske)

That’s pretty much it. Håper noen som jeg kjenner godt, leser dette innlegget, hihi..
Hva ønsker du deg til jul?


And guess what! –

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸. U ! Byebye!