TRICK OR TREAT

Nå har jeg nettop komt hjem fra Haloweenpartyet til Hannah. Og det var jo en…interesant kveld. Hehe, neida. Det var veldig koselig. Først var vi inne hos Hannah (the hoster) og spiste pizza og tok bilder av kostymene til hverandre, hehe. Da vi gikk ut og ringte på hos en mann, sa han at han ikke visste hva haloween var. Tror han køddet da… eller håper det. Passe flaut. Så et minutt etter vi hadde vert hos han gamle mannen, kom konen hannes ut og sa hun hadde snop til oss. Haha, det var snilt av henne! Så da fikk vi en kjærlighet og vi delte tyggispakken hennes. Søtt. Vi ringte også på til en lærer vi hadde i førsteklasse. Vi visste ikke at hun bodde der! Litt morsomt 🙂 Det gikk ikke lenge før vi ble lei, så vi endte ikke opp med mye snop da.


Haha, hvem kler seg ut som en nerd på haloween? Emilie!

Jeg måtte prøve å være nerd jeg og. Så jeg lånte brillene til Emilie.

Jeg slet meg å gjøre sånn nerd-ish ting med fingrene. Haha, alle syns det var drit enkelt, untatt meg.


Men jeg klarte det!


Digger Emilie på dette bilde, HAHA!


Nydelig sminke, Silje!


Hahaha, dette var sånn cirka hvor mye jeg fikk. Spiste litt i bilen da. Det var imponerene mye, ikke sant?

Har du vert på Haloweenparty?

HAPPY HALOWEEN

Happy Haloween!

Jeg endret designet mitt i går, jeg. Lagde det selv. Er så fornøyd! Er ikke helt ferdig enda, det er noen småting jeg må justere men jeg får det ikke til! Jeg skal foreksempel ikke ha ramme rundt de tingene til høyre.

Men jeg kom på NÅ at jeg skal i Haloween party! En time før den begynner, så jeg må dusje og få på meg kostyme! Skal jeg vise dere kostymet kanskje?


Vet ikke helt selv hva jeg er, HAHA. Men jeg går i svart, og har en maske! Er ikke det skummelt nok? Du ble vel redd?
…. Ikke det nei.

Vi skal gå rundt å tigge etter snop og, haha. Tviler på at vi får så mye da men. Her er bøtten min. Ganske orginal må jeg si.


Trick or treat!

Da er jeg klar! Og jeg har en halvtime på meg. God tid faktisk. Dette ligner ikke meg.

Hva skal du være på Haloween?

The Last Song

– ER   EN   TRIST   FILM!!!
Så nettop The Last Song. Følte jeg var litt sent ute med å se den. For en trist film daaaa! Hater og elsker å se triste filmer samtidig. Selvom de fleste av dere sikkert har sett den, så anbefaler jeg den til de som liker triste, romantiske filmer og ikke har sett den ♥ Åååh, når lyset kommer gjennom vinduet i kirken på slutten da! Tårer.

Hvis du har sett den, hva syns du om The Last Song?

Firework

I går var jeg på diskokids med Malin og Hannah. Der møtte vi Silje, Maiken og Thea. Det var kjempe gøy, og masse liv der. Men musikken ble litt for høy for meg da. Jeg har alltid hatt problemer med hørselen min fra jeg var liten og måtte legge inn dren og litt sånn. Jeg har forsatt arr på trommehinnene i dag. Men jeg syns det hadde vert for høy musikk uansett, der er jo nesten umulig å snakke med hverandre. Men det var litt morsomt å stå midt i en “croud” og hoppe som om vi er på konsert, haha.
Da jeg ble tørst og skulle kjøpe noe å drikke, stod meg og Hannah i kø i en evighet, kanskje en halvtime. Og etter dødslang tid mitt i en bunke av folk å bli dyttet frem og tilbake, ble det min tur. Og gjett hva? De hadde bare cola. Og det smaker dritt, så jeg kjøpte to kjærligheter ble der litt til og så dro jeg hjem.

Høres kanskje ikke så veldig gøy ut, men det er jo digg å være med venner andre steder enn bare på skolen. Også er jo det koselig å møte folk du kjenner.
Såå, ja jeg var optatt i hele går. Så det var derfor jeg ikke blogget. Egentlig blogget jeg ikke fordi… Jeg ville ikke. Neida, men det er noen ganger jeg heller vil gjøre andre ting.
No pictures from last night..

Slenger inn en sang jeg elsker som jeg glemte å få med i innlegget under, der jeg har favorittsangene mine. Crap! Egentlig skulle Teenage Dream og Last Friday Night vert der og. Teenage Dream har jeg jo lagt ut på bloggen før så det er ikke så viktig.

Oi, det ble litt mer tekst enn jeg hadde tenkt dette her. Preikast!

Min spotify spilleliste

Lagde meg en spilleliste på Spotify (igjen), så det skal bli lettere å finne de sangene jeg hører mest på. Gjort det før, men de forsavnt på mystisk vis…  Hmm. Whatever, her er i hvertfall mine nye favoritter. Listen to them every day… Music in my ♥ 4ever…! (Hvis du leser fra Whatever og ned til 4ever, hører du at det rimer hvis du leser det kjapt) Haha, vet ikke hvorfor jeg skrev det. Just some random shit.

På en klar 1.plass!

Mike Posner – Cooler Than Me (Sangen starter når det har gått et minutt)

Demi Lovato (My Role Model)  ♥ – Every Time You Lie

Mohombi – Bumpy Ride. Nasty lyrics, but still love it!

Marina And The Diamonds – I Am Not A Robot. 

Travie McCoy feat. Bruno Mars – Billionaire. Emilie og meg rapper rappen på skolen sånn ca. 3 ganger om dagen, haha. Vi tror vi er gangstere! Eller jeg mener, vi er GANGSTAHS! Peace homedogs!

Taylor Swift – Mine. Elsker sanger som forteller en histore, derfor elsker og kan jeg 32 av sangene til Taylor Swift, haha.

Selena Gomez – A Year Without Rain.

Nick Jonas – Introuducing Me. Har sagt det før og sier det igjen, verdens søteste sang. Jeg har hørt den så mange ganger at jeg faktisk kan synge liker fort som han på det forteste. Fortere og faktisk, haha.

Jonas Brothers – Heart And Soul

Rihanna – Only Girl (In The World)


Diggin’ the MUUUUSIC ♥

Jeg brukte evigheter på dette innlegget, ut og inn av youtube og spotify, så håper du likte det og fikk litt musikkinspirasjon hvis du har gått lei de sangene du hører på for tiden!

(Hvis du brukte din dyrebare tid på dataen til å høre på disse sangene) hvilken likte du best? 😀

Btw, ja det er meningen at jeg ikke har header, jeg jobber forsatt med designet. Men vet ikke helt om jeg vil ha header 🙂

Skulle ikke du ønske du hadde en sånn?

Jeg har holdt på med leksene til nå, jeg! Sykt kos. Det er faktisk begynt å bli mørkt ute allerede. Nå føler jeg virkelig at jeg har kastet bort dagen min. Selvom jeg egentlig bare hadde sett på TV alikavel.. Jaja, jeg ble litt distrahert under leksene da. Broren min, Aaron kom ned med den nye pinnedyret sitt. Tror han samler på ekle dyr eller noe. Han har en tarantell, en skorpion, en kneler og to pinne dyr som har parret seg og snart skal få fler barn. Haha, jeg syns det hadde holdt med de to kaninene mine jeg da.

Skulle ikke du ønske du hadde en sånn? Ikke det nei…?

Nå må jeg gå å rydde litt, ja. Tjene litt pocket money. Så jeg er ikke ferdig å jobbe enda. Gleder meg til jeg er ferdig med alt som skal gjøres så jeg kan sitte meg ned å slappe av litt. 
Talk to’ya later!

Btw, jeg har fått sponsor! Helt nederst på bloggen min er det link ;-D

Perfect match?

Gossip time! Har skrevet om hverdagen min så lenge nå, og jeg tror jeg skal begynne å blogge litt mer som før, ha litt hot or not, av og til også.
Dagens gossip er: Joe Jonas og Ashley Greene dater! Personlig syns jeg Demi Lovato og Joe Jonas, passet sykt bra sammen, men det varte ikke så lenge. Men Ashley Greene og Joe Jonas er også er også et perfekt par, syns jeg. Super søte, begge to. Har alltid syns Ashley Greene er kjempe pen. Før likte jeg ikke Jonas Borthers, men de har forandret seg litt nå, og nå har jeg fått sansen for de! Spess Joe ♥

Perfect match?

Busy day

Hallohallo! 😀
Jeg har vert litt optatt i dag. Jeg ble vekket i en rar drøm av at jeg møtte Selena Gomez på en flyplass. Hun hadde et brunt og ett blått øye og hadde masse fregner men det var forsatt Selena Gomez. Haha, sykt random. Men jeg ble i vertfalll vekket akuratt i det jeg skulle ta bilde med henne.. Fordi jeg skulle være med på håndballkampen til broren min, der jeg spise to brownieser, en kake/cookie (noe sånt) en vaffel, to melkesjokolader og drakk en hel brus. Så jeg ble ganske mett. Så kjørte vi hjemover og kjøpte lørdagsgodt på senteret, hvor jeg skulle møte Hannah.

Dette er Aaron-proffen. I oransje Åsane drakt.

T.G.I.F

Heisann! Endelig fredag? Denne uken har gått sykt fort syns jeg! Det er faktisk ikke lenge til jul, haha. 

Elsker den sangen, den er så… gøy! Katy Perry som synger den btw. Love her voice!


Gladbilde!

Hahaha, det kom jeg på først nå! At sangen passer jo bra til i dag. It’s FRIIIDAAAYY!! Skal mest sansynlig på nattåpent med Malin senere. Det er elleville dager! Tilbud in my ♥ 

Hva syns du om sangen da?