snart jul?

Haha, jeg måtte le da jeg så at de har begynt å selge pepperkaker i butikkene. Så tidlig? Er det ikke tre månder til jul da? Umulig for meg å komme i julestemning bare for noen pepperkaker. Det skulle vært snø, mørkt ute, julemusikk, sterinlys inne osv. Men helt ærlig så har jeg savnet pepperkaker! Smaker så godt 🙂

Liker du pepperkaker?
Gleder du deg til jul?

før og etter (hårkur)

Bye, bye slitt hår! Og uten å klippe meg, høres ikke det deilig ut? Jeg har tatt keratinkruen på nytt igjen, jeg er faktisk mye mer fornøyd med resultatet denne gangen. Nå har jeg gått rundt med kuren i håret i to dager, det var ikke så deilig, føltes som håret var veldig fett. Men det er jo sykt bra for håret, så jeg får bare tåle det! Nå har jeg dusjet og håret mitt er silkemykt igjen!


FØR og ETTER
Ser dere forskjell? Hehe, Love it ♥

Kuren fåes ikke kjøpt i Norge. Mormoren min kjøpte den da hun var i Colombia, men hvis dere søker på Hair Keratin Treatment på google, kommer det opp siden som selger den!

xoxo

Spørsmålsrunde

Husker dere da jeg ikke svarte på den forrige spørsmålsrunden deres? Unskylder for det, men det ble så masse problemer og sånn. Gidd ikke å forklare, men nå gir jeg dere en sjanse til å stille meg spørsmål på nytt!

BTW. Ja, jeg svarer på video!

random bilder

Dere kjenner vell alle følelsen når dere har fått nytt kamra, og har veldig lyst til å bruke det. Idag har jeg tatt masse unødvendige bilder av forskjellige ting. Tenkte jeg skulle vise de jeg ble mest fornøyd med, til dere!


Ta en potet!


Suvinir fra Egypt


Ser dere hva det står?


Makeup


You can stay under my umbrella..


Svart hjerte


Rødt hjerte


Grønn, gul øransje 

Hvilket bilde likte du best? 🙂

nugatti krønsjy

Har dere sett den nye nugattien i butikken? Den heter Nugatti Krønsjy, og er det beste sjokoladepålegget jeg har smakt. Den har sånne knuste biter av Smash sjokolade oppi. Og det topper jo smaken! Elsker crispye nugattier. Og dette er den beste!


Søtt salt og sprøtt ♥
Denne anbefaler jeg til dere som liker sjokoladepålegg!
Har du smakt den nye nugattien?

photoshoot

Idag gikk meg, Adrian og Matias på tur, jeg visste ikke hvor vi skulle, men Matias hadde med seg fiskestang. Jeg ville ikke fiske i det hele tatt, men de klarte å dra meg med. Heldigvis røk gøtten på fiskestangen til Matias så vi endte opp med å ta bilder med speilrefleksen. Hahaha. Og det ble til en stor photoshoot, Matias likte å ta bilder med kamraet mitt, hehe. Han er faktisk kjempeflink til å ta bilder. 


 

Også resten av dagen:Hva har vi lært idag da barn? Man får mye mer ut av dagen når man står opp tidlig.
Klokken er snart 2. Det er nå jeg vanligvis går ut. Men dagen er ikke over enna. Langt ifra. Jeg skal nok finne på masse mye mer.
Senere skal jeg ta en hårkur, også skal jeg være med på Zumba.

Hva skal du idag ?

the birthday party

Nettop komt hjem fra bursdagsbesøket til Thea. Vi så Rememer Me. OMGF, Robert Pattinson.. Får ALDRI nok av han! Men vi snakket mer en vi så på filmen da, men jeg fikk med meg at filmen var bra da! Og litt trist. Mamma kom og hentet meg før filmen var ferdig så jeg fikk ikke med meg slutten! Buhu.. 
Men jeg tok noen bilder med den nye speilrefleksen jeg fikk idag da.

Outfit:

Nå er det fredagskos med familien. Vi skal nyte den nye sjokoladefontenen våres for første gang nå. For en herlig, usunn dag! 😀
Hva skal du denne fredagskvelden?

GUESS WHAT!

Idag fikk jeg meg en stor overaskelse! Pappa kom hjem med en splitter ny Sony speilrefleks kamra! Gjett om jeg ble glad da?! Har ønsket med speilrefleks lenge. Så nå kommer jeg til å blogge for fullt, med masse gode bilder til dere. Og ikke bare sånne som jeg har tatt med mobilen. Nå skal jeg bli en ekte blogger! Weee 😀


Love you ♥

Nå lader batteriet, så jeg kan ta noen bilder som jeg kan vise dere etterpå.
Skal i bursdagsbesøk til Thea senere, så da er den nok ferdig å lade så det blir outfit bilder.

Jeg er helt i hundre nå, så har ikke tid til å sitte stille forran dataen og nerde.. Men vi snakkes helt klart senere!
Hade ♥

today’s outfit

ENDELIG fått mobilen min tilbake som har vert på reprasjon i  TRE UKER. Ja, du hørte riktig. Hadde du klart tre uker uten mobil? Ivertfall så har de som har “reparert” mobilen min bare oppgradert den og slettet ALLE nummerene på mobiln min, WTF? Jeg spurte ikke om de kunne oppgradere den? Og ivertfall ikke slette alle nummerene mine. De har jo “fikset” alt untatt det jeg spurte om de kunne reparere. Men NÅ er alt ok da. Nytt simkort og you name it. 

Uff.. Ingen ordentlig blogging igår, og klageinnlegg idag. Heldig dere lesere. Jaja, vi får tåle litt klaging innemellom. Livet er jo ikke en dans på roser heller… Ups, and downs you know 🙂
Hva syns du om today’s outfit?

tøffler er digg

Pappa har nettop komt hjem fra Tyskland. Og der har han tilfeldigvis vert innom en butikken, Accessorize. Han sa de hadde masse kult der inne. Jaha? Som om jeg ikke vet det. Elsker den butikken! Dumt de ikke har den her jeg bor.
Men der har han ivertfall kjøpt noen nye tøffler til meg.


Skal fjerne M’en..


Stoffet…


Igjen, jeg skal fjerne M’en!

Og gjett om de er deilig og ha på da! Går med dem hjemme hele tiden.
Også er jo de veldig søte da! Love’em ♥