VIDEO – 20 TING JEG HAR LÆRT

 •   

For rundt en uke siden fylte jeg 20 år. I den forbindelse hadde jeg veldig lyst til å lage en “20 ting jeg har lært i løpet av 20 år-video” Så den kommer her! Som vanlig snakker jeg meg litt bort, og har klippet vekk sikkert 4/5 av alt jeg sa. Men jeg håper mye av det ga mening selvom og at noen av dere kanskje kan relatere til et par lærepenger jeg har erfart! Også beklager jeg lyden fra kameraet som autofokuser i bakgrunnen. Jeg har også lært at jeg skal ta den av neste gang, haha. Håper det ikke blir altfor irriterende!

  1. Hej ! Jag har ett väldigt bra förslag till dej 🙂
   Hör gärna av dej till mej när du ser detta.
   Ha en fin dag

  2. Fysøren Leandra. Jeg er helt målløs, du er så ufattelig smart. Du må absolutt forsette med flere sånne videoer! stå på jenta, du gjorde nettopp dagen min.

  3. Er så glad i bloggen din! Kan du begynne med “uken som gikk” igjen?:-) Også lurte jeg på en liten ting… Er ferdig på vgs nå til sommeren, og skal ha et friår. Har liksom alltid tenkt at friår er det beste som kommer til å hende meg, men nå begynner jeg å uroe meg litt for at det skal bli..kjedelig? Haha, huff, jeg vet ikke helt. Tenker å gjøre som deg å ha en deltidsjobb ved siden av, men synes du det blir for mye fritid? Klem fra meg

  4. Dette med “hyklere” ga ikke helt mening. Det er noe annet å ha en pelskant på jakken (totalt unødvendig) og å spise kjøtt for å få i seg næringsstoffer…

  5. Til kommentaren over: disse næringsstoffene finnes naturlig i planteriket, og er kun en dårlig unnskyldning for å spise kjøtt. Det er like unødvendig å spise kjøtt som det er å bruke pels, og kjøttindustrien er akkurat like fæl, og vel så det, som pelsindustrien. Med dette i bakhodet bør det Leandra sier om hykleri gi full mening!

  6. Elsker å høre deg snakke, synes du er så utrolig intelligent og reflektert. Men må si meg enig med anonym over her ang pels-/ kjøttindustri 🙂

  7. Er egentlig enig med deg Nora, men mange ser nok på mat som viktigere enn klær. Mange er også av den oppfatningen at det er vanskeligere å finne erstatninger i matveien enn i klesveien (f. eks. har jeg sykdommer og allergier som gjør det ekstremt krevende å være veganer – men kjøper kun veganske produkter og ikke pels f. eks. Jeg er ikke en hykler, jeg er uheldig med helsen :p).

  8. Du facinerer meg! Jeg liker måten du snakker på. Det er så behagelig å høre på deg☺️ Jeg liker og måten du formulerer deg på. Også må jeg bare si at du er utrolig vakker! Du kommer til å nå langt!

  9. Enig med Vilde her. Skjønner veldig godt hva Nora mener, og er på en måte enig, samtidig som det er mye vanskeligere å spise vegetarisk enn det er å la være å kjøpe pels 🙂 kanskje ikke for noen, men for andre. Ikke pga smak, men tilgjengelighet, og om man er den eneste vegetarianeren i sin familie/ gjeng/ område, slik som med meg. Og allergier osv.

  10. Connecter sånn med deg og din evne til å forstå… Innsikten din og alt. Er målløs. Utrolig vakkert og befriende å høre på. Tusen takk.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg