Q&A – HVA SKAL JEG STUDERE TIL HØSTEN? + MER

 •   

Heisann, alle! I dag kommer svarene på spørsmålsrunden jeg hadde her forleden. Skulle gjerne svart på enda flere spørsmål, og utdypet enda mer noen av spørsmålene, noe jeg gjorde, men måtte klippe bort. Jeg innser ikke hvor lenge jeg kan snakke om noen temaer før jeg skal begynne å redigere. Sitter og måper og klipper vekk sånn 90% av svarene, haha. Men uansett, jeg håper dere fikk noen ting ut av videoen, og at dere ble fornøyd med noen av svarene. Takk til alle som kom med kreative spørsmål. Setter oppriktig pris på det.

Jeg kunngjør også endelig hva jeg skal studere til høsten!

Dere kan lese om hvilket resultat jeg fikk på personlighetstesten som campaigner herKanskje jeg kan lage et mer utdypende innlegg om dette, hvis det er ønskelig?

  1. Skulle likt å kjent deg 🙂 Verdsetter virkelig folk som er flinke til å reflektere over ting og bruker tiden litt mer fornuftig enn å bare slenge dritt eller klage på livet… Er også litt kjekt å høre at du er minst like innadvendt som meg. Føler ikke det er hver dag jeg hører eller leser at folk jeg ser opp til er introverte, men er vel gjerne noe folk oftet vil unngå å si så fremt det er mulig. Virker som innadvendthet hos mange blir sett på som noe negativt, dessverre… Men snakke når det er noe vi interesserer oss for, det kan vi!
   Vurderer du noen ganger å flytte til et sted i Norge der de har mildere vær i stedet for å flytte ut av landet? Eventuelt bare midlertidig til du føler deg helt klar til å flytte til et nytt land med andre regler og skikker? Tenker siden du bor i byen som er kjent for å ha flest regnsværsdager..

  2. Hei! Myers Briggs personlighetstesten er en legit test, og spørsmålene på testen du har tatt er egentlig bare en hjelp for å finne din type. Om man forstår bokstavene kan man finne det ut selv mye lettere. Du sier selv at du uten tvil er introvert, men andre ord er du ikke ENFP (eller “Campaigner” som du sa/den ene siden kaller det). Vil anbefale deg å sette deg inn i det for det er såååå interessant om du forstår det 🙂

  3. 🌜Du er en av de få norske bloggerne jeg faktisk liker. Til å være så ung er du utrolig reflektert og har så god kontakt med deg selv. Har fulgt bloggen din i årevis og det er utrolig gøy å se hvordan du bare blir mer og mer moden for hver dag som går. Lykke til videre, med både studier og livet generelt! 🌛

  4. Moro at du faktisk tok Myers Briggs-testen. Kjenner du deg igjen i beskrivelsen til Campaigner? Som K skriver over her, har du jo flere ganger skrevet at du er veldig introvert. Har du lest beskrivelsen av Mediator (INFP) og vurdert om den passer deg?
   Vil gjerne lese hva du syns om testen og hele opplegget 🙂

  5. Et mer utdypende innlegg om Myer Brigg’s personligheten ENFP og testen ville vært veldig interessant.
   Det er fascinerende hvor mye denne personlighetsteorien korresponderer med virkeligheten, med tanke på at den ble utviklet av kun observasjonsferdigheter. Men om man leser seg mer grundig opp på de forskjellige personlighetene og de kognitive funksjonene (f.eks Ti, Fe, Se osv.) finner man mer nøyaktig ut hvilken personlighetstype man er. Denne teorien har personlig hjulpet meg å få folk rundt meg til å gi mer mening, i tillegg til at jeg kan kommunisere mer effektivt med folk. Du virker iallefall som en ENFP. ENFP, sammen med ENTP, er de mest “introvertede ekstrovertene”.
   Fin og gode svar forresten!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg