OUTFIT // 1976

  •   

Jeg så en film på Netflix forleden, som het The Diary of a Teenage Girl. Filmen fant sted på 70-tallet og fulgte en ung jente hennes nokså urovekkende tenåringsliv. Merkelig, upassende film som jeg absolutt digget. Jeg er jo forelsket i det meste som er typisk 60-70-tals. Fascinerer og beundrer årene med motbevegelsen og hippietiden mer enn veldig mange andre perioder i verdenshistorien. Så den filmen inspirerte meg rett og slett til å sette sammen et litt 70-tallsinspirert antrekk på bursdagen min i går. Disse buksene er kanskje en av mine heldigste fangster. Den lå gjemt blant mange andre plagg som hang på en sånn tilbudshylle du aldri gidder å se fordi du tenker det bare er boss der. Men så fanget netthinnen min opp denne buksen som jeg nysgjerrig prøvde på, og endte opp med å kjøpe for 150kr. Damn. Og jeg syns den ble rålekker med lakkskoene! Og ikke minst, se den fete stolen til mamma. Skulle ønske den passet inn hos meg, men den hadde egentlig sett best ut i stuen på en skrekkfilm hvor handlingen foregår på 70-tallet. The Conjuring eller noe, enig?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicTopp fra H&M
Bukse fra H&M
Sko her

Any who, dagen i går var veldig oppstemt og bedagelig. Middagen hos mamma var mer enn nydelig, turen min var fredfull, og kvelden min ble plutselig spontan, latterfull og groovy med Espen og et vennepar av oss. 

Inni bursdagsgaven fra Espen og foreldrene hans, befant det seg en Moccamaster, som jeg har ønsket meg sååå lenge! Det er flaut å innrømme at jeg seriøst alltid har drukket pulverkaffe blandet med vann oppvarmet i mikroen her hjemme. Dønn skammer meg. Men når jeg er ute blir det da ekstra stas når kaffeen er en million ganger bedre enn den jeg lager selv. Men seriøst ingenting slår en Moccamaster. Det var med en slik jeg lærte meg å drikke kaffe for første gang for mange år siden. Jeg husker faktisk det øyeblikket enda. Det var hos bestemor, og hele leiligheten luktet lunt, varmt, rent, rundt, dypt, mørk-sjokoladete, ja jeg aner ikke hvordan jeg skal beskrive lukten av kaffe. Men ytterst behagelig er den i hvert fall, og det endte også kaffesippen min opp med å bli. En begeistret ung jente som slurpet den varme drikken i seg og spurte om en til. Jeg prøver egentlig å ikke drikke kaffe hver dag, fordi jeg seriøst nekter å bli avhengig. Jeg kjenner flere på min egen alder som får hodepine eller ikke fungerer om de ikke får morgenkaffen sin. Vil ikke ende opp der, men i dag er en sånn dag hvor jeg er på andre koppen, mest for kosen sin del daaa.

Jeg vet ikke om det er fordi solen skinner for andre dag på rad, men jeg har en sånn genuin, ubetinget indre lykke og selvsikkerhet i dag som jeg har klatret meg oppover mot i det siste. Masse positiv energi som florerer og sier at alt er mer enn greit. Så når frokosten har seget litt, og kopp nr. 2 er oppslukt, tenker jeg å gå en tur i den friske luften med solstråler i, for å bevare humøret på topp til i kveld. Da skal nemlig min beste venn siden fødselen, Solfrid feire sin 20-årsdag! Vi skal ut å spise en middag med noen venner av oss, som jeg har gledet meg lenge til å samles med. Håper dagen deres skinner!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg