I DAG ER JEG 20 ÅR

  •   

… og det kjennes en smule bemerkelsesverdig ut. Ungdomstiden føles plutselig så melankolsk fjern. Minnene fra ungdomsskolen, vennedrama, drikking og festing i skjul. Alt er liksom mer rolig og balansert nå. Og jeg vet at tall bare er tall, men det er et eller annet med 20, som høres så sykt mye mer voksent og alvorlig ut enn 19. Jeg likte å si at jeg var 19 egentlig. Tenåring liksom, litt drittunge fortsatt. Ikke i 20-årene en gang. Men nå er det slutt på det. Og jeg syns ikke jeg ser ut som en 20-åring når jeg ser meg selv i speilet heller, haha, hva enn det skal bety. Jeg må vel kanskje bare bli vant med tanken først, og huske at jeg faktisk bare er i begynnelsen av 20-årene, og det høres jo i grunn ganske perfekt ut på et vis det også?

Så ja, litt blandede følelser angående denne dagen. Jeg har av en eller annen grunn aldri gledet meg så lite til å fylle år i forkant, men så var det jo egentlig en liten spenning som traff meg innimellom dagene før også, selvom jeg er blitt ordentlig voksen. Og i går fikk jeg faktisk ikke sove før 5 om natten, eller i morges blir det vel… Lurer kanskje på om det har noe å gjøre med at jeg faktisk ble 20 år, og dermed begynte å tenke over litt ting. Fundere over hvordan livet har vært, hvordan det er og hvordan det kommer til å bli. Jeg hater egentlig å ikke få sove, men på en annen side er det slike netter de aller mest originale tankene og unike idéene inntreffer hodet mitt. Så notatene på mobilen blir fylt opp med litt gull i slike sene stunder. Kanskje jeg burde sette mer pris på søvnløshet innimellom. Omfavne det istedenfor å avsky det. Uansett – 20 er en stor dag og et rundt tall, og det er jo absolutt en unnskyldning til å feire stort med mennesker jeg er glade i. Så i går var jeg ute og spiste middag på Bryggeloftet sammen med pappa, bror og kjæreste. Jeg tok med meg kameraet og knipset noen bilder i den utrolig koselige atmosfæren der inne. Det føles ordentlig bergensk og norsk ut på Bryggeloftet, så jeg vil egentlig anbefale det til alle som besøker Bergen. Bare se så fint!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Jeg kom egentlig hit for blåskjellene deres, men de holdt visst på å pusse opp kjøkkenet og hadde skrenket inn på menyen for en liten periode. Så da ble det reinsdyrbiff istedenfor. 

Image and video hosting by TinyPic
Til dessert ble det karamellpudding.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicFine, gode pappa ♥

Image and video hosting by TinyPic

Jeg våknet klokken 8 i dag av at Aaron dro avsted på skolen, og prøvde å sove igjen, men lå egentlig bare å vred meg til lyden av en ivrig og evigvarende motorsag i et av nabohusene. Men til tross for 3 timer søvn, har det vært en deilig og fin dag når jeg først bestemte meg for å gi opp søvnen og heller gripe dagen. Jeg gikk en lang tur i solskinnet med rask gange og frisk luft. Jeg elsker å gå. Og når det er fint vær, blir ikke bilen tildelt en tanke en gang. Jeg elsker å vandre rundt omkring, være i bevegelse og se på folkelivet i bydelen min. Etter morgenturen, dro jeg til mamma og spiste en bursdagsmiddag med henne og Aaron. Jeg føler jo jeg allerede har feiret bursdagen min nå, men neste helg blir det faktisk både vennebesøk hos meg og litt større familiebesøk dagen etter. Feire det som feires kan sier nå jeg, haha. Lite er som å samle mange venner eller familiemedlemmer på et sted og omgås med dem i noen timer. Det trengs innimellom. Så det kjenner jeg at jeg gleder meg ordentlig til. Kanskje jeg til og med skal sjekke ut bylivet som 20-åring på lørdag. We’ll see!

Siste innlegg