hits

I 2018 SKAL JEG DETTE!

Sponset

Jeg syns nyttårsforsettene for i fjor gikk så veldig bra, så selvom mange syns det er tull med nyttårsforsett, ser de ut til å ha en god effekt på meg når det gjelder måloppnåelse og selvutvikling. Så her kommer mine forsett for det nåværende året!

Reise til et asiatisk land
Jeg er så utrolig higen på østlig kultur og å oppleve det på nært hold. Tenker veldig på Thailand, Vietnam og Butan! Men også New Zealand hadde vært fantastisk. 

Fokusere på én ting om gangen
Jeg skrev et innlegg på bloggen for en stund siden om overstimuli. At vi presterer å sjekke mobilen mens vi har tv-en på, er med et annet menneske og spise, alt på en gang. Jeg vil begynne å ta meg god tid til akkurat den aktiviteten jeg holder på med, og ikke la meg distrahere av distraksjoner. Jeg vil være uforstyrret, konsentrert og tilstede. Ikke svevende, fjern og distansert.

Male ene veggen på rommet og endre interørstil
Jeg har gått til anskaffelse av maling, kommode, speil, puter og noen nye bilder som snart skal opp på veggen. Jeg sier til meg selv at jeg må slutte å fokusere på å endre rommet mitt så mye og ofte, fordi jeg prøver å spare penger til reising, men det er altfor gøy med forandring av omgivelsene syns jeg. Nå har jeg en helt ny stil for rommet i planene. 

Kjøpe nytt kamera
​Her er jeg allerede i gang med å prøve å selge mitt gamle, og gjør masse research på eventuelle nye kameraer. Jeg syns egentlig kameraet og linsen min tar helt supre bilder, men mye vil ha mer, sier de. Og det hadde jo vært tilfredsstillende med enda finere bildekvalitet på bloggen da!

Jevnlig meditere eller drive med yoga
Jeg rister/vibrerer/skjelver alltid på føttene når jeg sitter i ro, skjærer tenner automatisk hele dagen, fikler med og kniper meg selv i fingrene, biter sår på innside av munnen min, kremter, engster meg for folk rundt meg, og sliter med spenninger i ryggen som gjør det ubehagelig og klaustrofobisk å puste innimellom. HEH wow, det var en del når jeg så alt skrevet ned. Så jeg begynner jo å lure på om det er noe. Tror yoga eller meditasjon, eller noe heftig beroligende(neida:pp)... er noe dette tilsynelatende nervevraket hadde hatt godt av innimellom. Er altfor deilig å skjære tenner og riste på føttene i hundreoghelvete, men det andre kan jeg gjerne bli kvitt hoho... helst alt selvfølgelig.

Føle meg mindre avhengig av mobilen
Dette begynte jeg med allerede i fjor faktisk. Jeg har et supereffektivt tips jeg må dele med dere i et eget innlegg om hvordan jeg klarer det! Innlegget kommer snart!

Drive med kampsport jevnlig
Jeg har vært på to boksetimer allerede, og trent litt med broren min tidligere. Så dette har jeg lyst til å forsette med. Jeg fikk for en liten stund siden medlemskap på Mudo, hvor de tilbyr masse forskjellige kampsporttimer som thai boxing, kick boxing, boxing, tae kwando osv. Dritgøy å få og gi litt bank innimellom. I tillegg er det evig slitsomt og bra for kondisen, og ikke minst armer og skuldre som blir helt KNUST, huff. 

Begynne å studere igjen
​Jaaa, og gud som jeg gleder meg! Akkurat nå er jeg dritfornøyd, fordi jeg nyter tilværelsen i friåret ekstremt. Jeg er dødsheldig som kan våkne av meg selv hver morgen syns jeg, og ha så mye tid som jeg kan disponere akkurat slik jeg ønsker. Det er fantastisk. Men jeg fikk faktisk tilbud studieplass på drømmeskolen min i går, og takket så klart ja. Så jeg gleder meg til høsten, og gleder meg til å vise dere hva planene mine er! Wiii, noe sier meg at 2018 blir veldig, veldig gøy og innholdsrikt. 


Den sporty toppen min finnere dere her
​Tightsen min er fra Nike og den finner dere her

Ta bloggen til nye høyder
Jeg vil jobbe enda mer med bloggen, være kreativ, ta masse bilder, skrive unike tekster og bli oppdaget av enda flere både lesere og sponsorer som liker meg. Det hadde vært utrolig gøy!

Har dere noen mål dere har satt dere for 2018?

FINE OMGIVELSER = LYKKE

sponset

I det siste har jeg fått skikkelig interiørdilla. Jeg fikk plutselig for meg at jeg hadde skikkelig lyst til å male den ene veggen på rommet mitt forleden, og det tror jeg faktisk at jeg må starte med rett over nyttår. Ellers har jeg noen nye bilder til rommet på vei og har lyst til å gjøre en liten makeover og endring i stilen generelt. Jeg tror at selvom vi er vanedyr, så har vi godt av litt sceneforandring. Når jeg tenker på hva som virkelig er bra for et menneske, så ser jeg alltid tilbake på forfedrene våre som levde naturlige og primitive liv for mange titusener av år siden. Dette gjør jeg til så og si alt om jeg skal finne ut hva som logisk sett er sunt oss mennesker. De er på en måte forbildene mine, haha. De var jo nomader og så nye ting hver dag! Jeg tror det stimulerer hjernen på en god måte å se nye ting. Men i dag blir det mye det samme, nå som vi er fast bosatt på ett sted. Hodet og kroppen sier alltid i fra om hvordan de vil ha det. Det er vel en grunn til at man blir lei av noe. Mange av oss er lysten på å reise fordi vi trenger å se og oppleve noe nytt. Fordi det er sånn mennesker er vant med å leve fra gammelt av, ikke sant? Ligger vel i naturen og biologien vår å ha det behovet. Man trenger noe nytt. Jeg får stadig venner på besøk som komplimenterer rommet mitt. Mens jeg derimot, kan nærmest spy om det ser make ut over en lengre periode. Kjenner jeg blir lykkelig av å bare flytte speilet eller sminkebordet liksom. U feel me? Derfor tenker jeg at litt sceneforandring og omgivelser man trives i er viktig for lykken vår. Og lykken vår er viktig viktig viktig.

Så jeg tenkte å tipse dere om en side jeg nylig har funnet ut om og blitt glad i. De har utrolig mye fint til interiør og møbler og jeg har laget en liten collage av litt av det som finnes på siden som dere kan se over. Den heter Trademax.no og jeg vil spesielt gi en shout out til kolleksjonen deres av senger. Jeg tror jeg seriøst vil ha alle. Så store og fine og stilrene og mye forskjellig. Klikk -> kontinentalseng <- for å komme til sengene.

Hva tenker dere om sceneforandring? Er dere fornøyd med omgivelsene deres for øyeblikket?

Inspirasjon til hus og rom

Sponset

Hvor fine var ikke disse møblene? Noen ganger liker jeg å leke voksen og se på interiør. Jeg elsker å gå i møbelbutikker og forestille meg hvordan mitt fremtidige hus skal se ut. Jeg har ikke noe klar plan enda. Det finnes så utrolig mange forskjellige stilarter å fordype seg i. Vil jeg ha det hypermoderne, hyttete, 50-talls, 1800-talls, rent, mørkt, lyst, glass, tre, mur? Mulighetene er uendelige, og jeg har lite peiling. Men jeg tenker at så lenge man har en gjennomgående helhet og følger et spesielt tema, kan jeg digge det nesten uansett. Jeg ble tipset om denne siden, Chilli.no, som blant annet har noen av disse møblene jeg har lagt ut bilde av over. Jeg satt og bladde gjennom de forskjellige kategoriene deres, og fant mange stilrene, unike møbler. (ordet er linket til siden) Prisklassen var virkelig ikke noe å klage over heller, med tanke på det eksklusive utseende. Så da tenkte jeg å tipse det videre til dere denne mandagsformiddagen. Håper den kommer in handy for noen av dere som har planer om å pusse opp eller freshe opp et rom eller en leilighet!

Årets første julesnakk og julegavetips!

I samarbeid med Nordic Feel

Jeg har egentlig nå de siste årene vært ganske tidlig ute med julegavene, og funnet ut at jeg liker det best sånn! Da blir det ikke unødvendige impulskjøp til de du elsker mest liksom. Jeg liker å gi litt ekstra fine gaver av og til, og har nylig kommet over en genial side hvor du finner inspirasjon til, og julegaver til hele squaden. De har forskjellige kategorier på siden som "mamma, pappa, dama, typen, søster, bror, bestemor, bestefar..." You get the drill. Siden heter Nordicfeel og jeg tenkte å tipse dere om den, fordi jeg har surfet gjennom hele greien nå og virkelig liker den. Utrolig mye bra jeg mest sannsynlig kommer til å ta i bruk selv nå når det faktisk er blitt november og under to måneder til jul. Wiii, jeg gleder meg sånn jeg! Jeg hang opp julelysene mine på rommet i forgårs, hihi. Siste dag i oktober, heh, skulle egentlig vente til første november, meeenmen... De skal få lov til å være der litt lengre enn den andre julepynten fordi jeg eeelsker stemningen de lager. Nok om det! På Nordicfeel finner dere mange gaver av slaget skjønnhetsprodukter i alle varianter. For å komme til siden kan dere trykke på denne linken: Julegavetips 2017.

Processed with VSCO with l4 preset

Processed with VSCO with l4 preset

Noen andre som gleder seg til jul allerede nå?

Alt du trenger til Halloween!

I samarbeid med Partyking

Det er midten av oktober og Halloween er vel rett rundt hjørnet nå! I den anledning må jeg starte dette innlegget med å være kjip og si at jeg aldri har vært særlig fan av den høytiden. Aldri tatt den noe seriøst. Jeg har vært på halloweenfester av den grunn at jeg vil være med vennene mine og se hva de kler seg ut som for å være helt ærlig. Jeg føler ikke det hadde blitt bra hvis jeg hadde gått skikkelig inn for det selv, av en eller annen grunn. Men i dag skal denne negative holdningen min rundt en egentlig morsom høytid snus på hodetv - da jeg selv har påtatt meg det ansvaret å hoste egen halloweenfest. Det siste jeg kunne sett for meg skje for en uke siden. Og nå sitter jeg her da, med skjegget i postkassen. (Gud jeg har aldri brukt det ordtaket verken verbalt eller skriftlig før og vet ikke en gang om det passer men følte den) Jeg har heldigvis gode, fine, ivrige venner som stiller med halloweengodis til huset i kveld i form av bakst og smågodt. Men så snaaart som mulig må jeg flekke meg ut og handle inn litt halloweenpynt til huset og ikke minst et eller annet kostyme til meg selv. En nettside jeg skulle ønske jeg hadde visst om litt tidligere er Partyking.no som egentlig got you covered til Halloween. Uansett om du vet hva du skal være, eller trenger inspirasjon til hva du skal kle deg ut som, finner du det på den siden. Så jeg anbefaler dere fortapte sjeler til å titte gjennom Partyking hvis dere tenker å kle dere ut til Halloween i år. Da har dere forhåpentligvis litt bedre tid enn meg før festen også! Jeg slenger med et par bilder fra siden så dere vet hva det går i. Myye fett til en veeldig billig penge.Så dette pluss masse mer jeg gjerne skulle lagt ut bilde av finner dere altså heeer.

Har dere planer for halloween?

Self love

Annonselenke


Bukse HER

 Du er alt, henger sammen med alt, på samme måte som alt inkluderer deg. Når vi forstår dette, blir det så mye lettere å se bagateller for det de er, og observere situasjoner fra et kosmisk perspektiv. Ingenting har noe å si i et kosmisk perspektiv. Det er det som er så fint. Vi er her nå. I et lite blunk i den lange rekken av evigvarende evighet. Likevel er dette lille, nesten ingenting, men likevel alt - så dyrebart for oss. Det er det som er så patetisk og vakkert på samme tid. Hva vi gjør i hvert øyeblikk er alt vi er. Vi er ikke feilgrepene fra fortiden vår, eller resultatet av oppveksten vår. Selv om disse tingene har innflytelse på oss og er vårt grunnlag, er skjønnheten i livet at vi i hvert øyeblikk har muligheten til å transendere fra denne endimensjonale måten å tenke på. Vi kan opphøre vår avhengighet av å spille offeret og istedenfor bygge oss selv opp gjennom oppvåkning til en enhet. Self love er ikke for bare oss selv, men for hele selvet, som inkluderer like mye alt annet i denne eksistensen. Ikke bare i dette fysiske fartøyet, men langt forbi tankenes rekkevidder til dimensjoner så abstrakte og flerdimensjonale at mennesker ikke kan begripe. Men det er greit. Vi er likevel en del av det. Av alt. Og det er et under jeg aldri ville vært foruten. 

Natten

Vincent Van Gogh sa en gang "I often think that the night is more alive and more richly colored than the day." Når søvnløse netter noen ganger velger å trollbinde meg, forstår jeg hva han mener.


"Stjernenatt" - Vincent Van Gogh

Minnene - de føles like nære som pusten min, og fyller meg som luft i lungene. Jeg kan ta og føle på savn, kjærlighetssorg, forelskelse, anger, lengsel, lærdom, håpløshet, takknemmlighet. Jeg kan elske en person slik jeg engang elsket dem. Idyllisere et minne jeg tok for gitt der og da. Natten er en bergodalbane som fargelegger den svarteste natt i stemningsfulle, dype farger som innkapsler hele meg og alt jeg er. Skyggene og konturen av møblene får personlighet. Historie. Jeg lister meg opp trappen. Rommene i huset er mørke, og stillheten gjør meg årvåken. Klar over fortid, nåtid og fremtid. Natten er kontraster, og hiver følelseslivet langt avsted i en retning du ikke valgte selv. Måneskinnet hvisker kalde, mystiske ord. Om natten er jeg meg. Jeg er tankene mine, kroppen min, følelsene mine. Jeg er i kontakt med meg selv. Natten griper meg i en alene følelse jeg aldri klarer å gjenskape om dagen. Ikke på samme måte. Ensomheten er sår, men den er litt vakker likevel. Hvordan kan så fine ting komme ut av smerte? En sang, et bilde, en samtale som stammer fra noe sårt. Er det ikke sånn mange av de vakreste tingene i denne verden ble til? 

Bedroom in Arles - Vincent Van Gogh

Så står du opp og svever gjennom enda en dag. De største inntrykkene forblir ved deg og samler farger til fargepaletten du ufrivillig skal studere i sengen din om noen år. Jeg tror det er sunt å kjenne på sitt indre sjeleliv. Å kjenne seg selv. Å kjenne det rundt seg og det inni seg. Ikke overse det. Slapp av og nyt en og en ting om gangen. Hvert avsnitt i dette blogginnlegget. Hver strofe i en sang. Begynn med "Empty Chairs" av Don Mclean. De sier livet er kort, men det er likevel det lengste et menneske kommer til å oppleve noensinne. Du har god tid. Kanskje er det en illusjon, men hva er vel ikke det?

Vampire Weekend

sponset

Av og til svipper jeg innom min gamle indie rock-liste og fryder meg over musikksmaken min for fem år siden. Sanger som er deilig å gjenoppdage og nydelig og nostalgisk å høre. Det gikk mye i Vampire Weekend og Mother Mother, to band som ikke klarer å lage en eneste dårlig sang. Tror primært musikksmaken min kan deles i to, mellom populærmusikk på 50-60-70-tallet, til alt i indie og alternative i dag, som fremdeles er inspirert av nevnte tiår. Jeg elsker fargerike, unike sanger hvor dedikasjon, sjel og lidenskap skinner tvers igjennom fra artist til lytter. Jeg er strengt tatt dritglad i country også. Samtidig er jeg på jakt etter å utvide musikksmaken min enda mer, selvom de sjangrene jeg forholder meg til fortsatt innebærer uendelige muligheter igjen for meg å oppdage.
Bukse fra Shein HER

 Jeg får alltid lyst til å si at musikk er min favorittform for kunst når jeg snakker om det, men jeg blir i tvil når jeg ser en bra film eller et kunstverk som treffer meg på en eller annen måte som er vanskelig å beskrive. Eller bare et antrekk som er et fryd for øye, en bok som fargelegger en fargeløs flekk i hjernen din, eller å oppleve en person som føles som et friskt vindpust du ikke ante fantes. Likevel tror jeg egentlig ikke at noe kan sette i gang de samme kjemiske forbindelsene i hjernen min som det instrumenter og stemmer gjør. Kan på mange måter sammenlignes med rus den effekten det har. Av og til lurer jeg på hvor mye mer fattig musikkverden hadde vært uten påvirkning av sansestimulerende substanser.

Jeg vet ikke hva det er med meg og postmodernismen, men det er et eller annet med det ufullkomne som ødelegger tankegangens vel-konsutruerte symmetri, og plasserer bitene sammen igjen på en ny plass, noe som føles merkelig forfriskende.

Mine topp 10 favorittfilmer

Jeg elsker film. Likevel skal det mye til for å fange oppmerksomheten min. Det må  være noe spesielt, noe som skaper en stemning eller beveger en følelse i meg på en måte jeg ikke har opplevd før. Noe som gjør at jeg elsker historien, skuespillerne, cinematografien, manuset. Det er nødt til å være noe særegent slik at jeg ikke bare "ser en film" men blir fortapt i en verden jeg blir fascinert over, bryr meg om og beundrer på en eller annen måte. Jeg har laget min topp 10 liste med filmer til dere, og jeg håper dere skriver dem ned i notatene deres og ser dem på rams de neste gangene dere skal se film, haha. Har lyst til å si at dere ikke kommer til å angre, og at dette er filmer alle  se, men det er vel noe annerledes og særegent i hver og en av oss som gjør at vi har forskjellig smak når det kommer til kunst og kultur. Jeg bare håper jeg klarer å dra noen av dere med inn i mine favorittdeler ved det.

Jeg skal prøve å gi en KORT anbefalelse av filmene og friste dere til å se dem.


En av mine kjerneinteresser, er som mange av dere vet, astronomi. Mystikken, de ubesvarte spørsmålene, alt vi ikke forstår, rått, villt. Universet er favoritttingen min med eksistensen. Så at denne ekstremt vel-lagde filmen hvor mange vitenskapelige hyposer tas i bruk, som tidsreising, sorte hull, ormhull osv. Null overaskelse at denne er på topp. At Christopher Nolan tar på seg en oppgave å lage en film med slikt tema. Jeg kunne ikke spurt om noe bedre.


Denne er vel heller ikke noe surprise. Drøy humor, drøye scener. Blod, vold, sex, smerte, lidenskap, humor og uventede hendelser rundt hvert hjørne. Ikke minst en fantastisk komposisjon som trimmer hjernen. Denne er priiiima. Virkelig helt på topp. Manuset er glimrende og skuespillerprestasjonene er uanstrengt spektakulære. Quentin Tarantinos livsverk spør du meg.


Oldie but goldie. Det er én scene i denne filmen som jeg begynner å grine ca. 10min i forveien av fordi jeg vet hva som kommer. Hjerteskjærende, med de absolutt vakreste ansiktene i hovedrollene. Stemningen er rett og slett idyllisk og min kjærlighet for denne filmen er veldig veldig sterk.


At Matt Damon og Ben Affleck skrev denne filmen sammen i så ung alder imponerte meg grenseløst. Dette er viiiirkelig kvalitet. Ufattelig rørende historie med tema og preg av psykologien. Bøyer meg i støvet.


Hååper jo at de fleste har sett denne. Den mest bittersøte filmen noensinne. Orginalt og kreativt, hele greien. Ingen i verden kunne hoppet inn i den rollen bedre enn Tom Hanks. Koselig men hjerteskjærende film. Mange legendariske sitater.


Denne tror jeg ikke så mange har sett, for jeg hadde i hvertfall aldri hørt om den før jeg helt tilfeldig kom over den på Netflix. Det et en film basert på fiksjonsboken til Carl Sagan, astronomi- og filosofiguuuud. Kunne giftet meg med han. Uansett, filmen er i samme stil og sjanger som Interstellar. Matthew Mconaughey er med her også. Tror jeg er forelsket i han, og når vi først snakker om han, sniker jeg inn en snikanbefaling av Dallas Buyers Club, med han i hovedrollen, hehe, den elsker jeg også.


Min favorittkjærlighetsfilm. Jake Gyllehnall, Heath Ledger og Michelle Williams i hovedrollene. Kunne egentlig giftet meg med alle tre. Noen av favorittskuespillerne mine samlet i verdens vakreste og tristeste kjærlighetseventyr om et homofilt par på 60-70-tallet. Finn frem lommetørklet og vis den gjerne til homofober. 


Også en av Quentin Tarantinos kunstverk. Igjen drøy humor, absolutt geniale replikker med orginale og sjokkerende scener. Forventet ikke noe annet av favorittreggisøren min, men man kan jo ikke unngå å bli overasket over hvor gode filmer det faktisk går an å lage heller.Det er noe med stemningen i denne filmen, og det krypende foraktet du føler ovenfor karakteren til hovedpersonen Kevin Spacey. Å påta seg en rolle og spille så pervers og motbydelig er beundringsverdig herfra til månen. Se denne folkens. Ekstremt rar og spesiell og litt ekkel, men det er det som trengs.


Umulig å ikke bli fullstendig revet med av skuespillerne her. Perfekte for rollene sine. Margot Robbie? <3 Leonardo Dicaprio - han i hovedrollen er nesten en garantert kvalitetssikring av filmen. De 13 første filmene som kommer opp om du søker på Leonardo Dicaprio movies, absolutt elsker jeg. Og det er litt sykt å si. Jeg syns dette er en av hans beste da. Underholdende hvert eneste sekund, og selvom jeg ikke har mye til over for økonomi, så elsker jeg økonomi akkurat i denne filmen. Man blir jo fullstendig oppslukt og oppspilt av det sinnsyke luksuslivet som fremstilles.

Noen av disse filmene dere har en spesiell formening om? Eventuelt filmer dere har lyst å anbefale til meg basert på hva jeg liker?
 

My VSCO collectionvsco.co/leandravalencia

9 tips for bedre selvtillit

Jeg tror selvtillit er noe mange, eller til tider faktisk alle ikke har 100% på plass. Det er fullstendig normalt. Men det finnes visse uvaner eller ting vi gjør som får oss til å virke mindre selvsikker enn det vi kanskje er i stand til å være. Jeg har samlet sammen 9 punkt som kan være lure å tenke gjennom eller i hvertfall vite om, for de som har lyst til å fremstå mer selvsikker og ikke minst bli mer selvsikker. Jeg tror det er veldig viktig både for sin egen livskvalitet og eget selvbilde, noe som dramatisk kan gjøre en generelt mer lykkelig, og for at man skal være en mer behagelig person å være rundt for andre. Disse tipsene er noe jeg føler virkelig hjelper. Hvis jeg klarer å hjelpe bare èn person, bare gi noen et lite push, da skal jeg si meg fornøyd. Okei, let's go.

Processed with VSCO with f2 preset

Gjør ting alene
Er det en ting som får meg til å føle meg bra, er det å gå ut i verden og gjøre ting alene. Reise alene, spise alene, shoppe alene. Sette seg ned på en kafé og gjøre lekser alene. Bare være fullstendig komfortabel i mitt eget selskap og vise til alle tundt meg at jeg en selvstendig, selvsikker person som gjør min egen greie.

Kroppsspråk
Kroppspråk har mye å si. La hendene slappe av, stå med beina vendt mot dem du snakker med, og ikke bort fra dem - da ser det ut som du har lyst til å forlate samtalen. Det er mange sånne småting med kroppen som har utrolig mye å si for hvordan andre oppfatter deg når du snakker til dem. Det viktigste er vel bare å legge vekk mobilen og slappe fullstendig av. Vær rett i ryggen og ha øyenkontakt. Slapp av i ansiktet også. Eller smil.

* Okei, når vi først snakker om dette... jeg har en forferdelig uvane med å alltid vippe på foten når jeg sitter. Om jeg har tatt en kaffe, har jeg faen ikke sjans altså. Da vibrerer nærmest foten. Jeg er ofte ganske rastløs da, pluss at det har nok gått i arv. Pappa gjør det, og farfar gjorde det visst også da han levde. Nervevrak hele gjengen.

Processed with VSCO with f2 preset

Få andre til å føle seg bra 
Om du syns noen var ekstra fin en dag, at noen er utrolig hyggelig, sjarmerende, omtenksom. SI DET. Ikke hold slike ting tilbake, uansett om du pleier å snakke med vedkommende til vanlig eller ikke. Si det til stille personer, si det til frekke personer, si det til populære personer, si det til upopulære personer. Alle trenger komplimenter og alle trenger å gi komplimenter. Da skaper du en god energi rundt deg selv og viser at du tenker godt om andre.

Vær opptatt
Gjør på ting! Arbeid med noe. Lær deg et instrument. Skriv et dikt. Lag en vennekveld. Kjør en venn som trenger en skyss. Bli ferdig med leksene før alle i klassen. Ta en joggetur. Vær litt rundt omkring og gjør på ting. Mennesker er avhengig av å gjøre på noe. Om vi ikke har noe å gjøre - noe som gir oss mening med hverdagen vår, går det kolossalt utover selvtilliten.

Snakk sakte
Dette er noe jeg kjenner jeg må øve meg på. Jeg er en person som helst åpner munnen bare når jeg føler det interesserer vedkommende. Av og til kan jeg snakke litt for fort, fordi jeg er redd folk ikke skal gidde å høre på meg? Dette er så feil! Å snakke fort tolkes som nervøsitet, og ja, gi uttrykk for at du ikke syns det du selv sier er interessant eller viktig. Det er mye mer behagelig å høre på en person som snakker sakte og tydelig. De virker mye mer sikker på at andre har lyst til å høre på dem.

Processed with VSCO with f2 preset

Vær sikker på hva du vil
Noe av det værste jeg vet er folk som sier "samma det" eller "vet ikke." Åguud da blir jeg så lei meg. Om jeg ikke har en mening om vi skal spise kinamat eller pizza, om vi skal være hos meg eller deg, om jeg vil se komedie eller drama. Ja, da prøver jeg alltid å seriøst bare velge noe. Bare si en av alternativene. Det er ufattelig irriterende med mennesker som aldri vet hva de vil. De virker så tomme, meningsløse og likegyldige. I tillegg viser det usikkerhet, fordi du er redd for hva andre skal syntes om svaret ditt. Men tingen er - jo mindre du bryr deg, og jo mer bestemt du virker, jo mer selvtillit vil det gi deg, og jo mer selvtillit vil du utstråle. 

Si nei
Dette er kanskje enda tristere enn forrige punkt - mennesker som ikke klarer å si nei. Når du først har sagt nei til noe, stå på ditt. Aldri vær redd for å sette dine egne behov først. Respekter deg selv og hva du vil. Du har all rett i hele verden til å si nei til ting du ikke vil. Dette vil også gjøre at andre får en større respekt for deg, og du får en større respekt for deg selv. I tillegg vil du mye sjeldnere bli tråkket på av mennesker som utnytter snille mennesker, noe som er essensielt for at du skal opparbeide deg bedre selvtillitt. Viktig viktig!

Processed with VSCO with f2 preset

Snakk andre opp
Vi var litt inne på det i sted. Men det å si fine ting til andre, og ikke minst OM andre, er en av de beste egenskapene man kan ha. Tar du deg selv i å bli sjalu på noen som har noe du ikke har? Si det rett hva du føler, men på en fin og morsom måte. Dette gir ut signaler om at du er fornøyd med deg selv, men at du har selvtillit nok til å innrømme at du ikke er perfekt. Det er det søren ikke mange som klarer. Men de menneskene som klarer å skyve unna sjalusi, og heller beundre  andre - de er det så fantastisk behagelig å være rundt! Mennesker med god selvtillit, er mye mer stabile venner enn usikre og sjalue mennesker. Man kan se tvers igjennom folk og hvordan de har det med seg selv, ved å se på oppførselen deres. Selvutvikling er nøkkelen her folkens.

Innrøm at du har tatt feil
Er dere klar over hvor lett, ukomplisert og chill livet blir den dagen man helt fint kan si "Åja, faen. Du har rett. Jeg tok feil." Jeg syns nesten det er litt tilfredsstillende å innrømme at jeg har tatt feil, fordi motparten får jo nesten bakoversveis over at jeg "gir meg." Det er ytterst få jeg kjenner som lett innrømmer når de tar feil. Og hvor usansynlig irriterende er ikke det? Når jeg først opplever at noen tør det, da ser jeg enorme mengder sunn selvtillit hos vedkommende.

Processed with VSCO with f2 preset
Lilla silkekimono her (sponset)
 

Så oppsummering... Gjør ting alene, snakk godt om andre, tenk litt over kroppsspråket og snakkemåten din, vær sikker i din sak, innrøm feil, slapp av og smil. Å opparbeide seg selvtillit er en prosess som tar skikkelig lang tid. Det kan ta flere år. Babysteps. En dag vil du glise over hvor langt du har komt.

Noen av mine favorittsitater

Every saint has a past, every sinner has a future
- Oscar Wilde

The rewards of change will always outweigh the regrets of staying the same
-Uknown

Processed with VSCO with f2 preset

He offered her the world. She said she had her own
- Monique Duval

People who want the most approval get the least and the people who need approval the least get the most
- Wayne Dyer

- All that I know, is that I know nothing
- Sokrates

Processed with VSCO with f2 preset

Never allow yourself to be made a victim. Accept no one?s definition of your life, but define yourself
- Harvey Fierstein

Truth is truth even if no one believes it. A lie is a lie even if everyone believes it
- Uknown

Act as if what you do makes a difference. It does.
- William James

Processed with VSCO with f2 preset

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed
- Uknown

Be happy with what you have while working for what you want
- Helen Keller

Only fools are satisfied
- Steve Jobs

Processed with VSCO with f2 preset
Militærgrønn topp her (sponset)
Boyfriend jeans her

Hva er en eller flere av dine favorittsitater?

 

Mine 10 favorittting

Litt positivitet.Min favoritlyd... Purringen til katten min.

Min favorittfilm... Interstellar eller Pulp Fiction. Klarer ikke å bestemme meg.

Mitt favorittsyn... Bryggen på en sommerdag.

Mitt favorittsted... Hytten på en sommerdag.Min favoritt historiske person... Det er mange, men kanskje han som startet det hele, Sokrates.

Min favorittlukt... Nytrukket kaffe eller høy (slik som kaniner og hester spiser)

Mitt favoritt øyeblikk... Når enten hele familien eller vennegjengen er samlet.

Min favorittfølelse... Å stå fremme på en båt når den humper mykt over bølgene og vinden fyller meg og alt jeg er.Min favorittmat... all kake/muffins/vaffel-røre. Jeg er kjip jeg vet. Eventuelt oreokake.

Min favorittsang... Imagine av The Beatles eller Susie av Mikhael Paskalev. Og egentlig hundre andre men disse er de første som kommer til hode. 

Topp 5 steder jeg vil reise

1. Cuba
Cuba er nummer en på listen min rett og slett fordi det er så mye historie, og man kan se det så tydelig fortsatt. Jeg vil til Cuba mens det fremdeles ser ut som 60-tallet der. Gamle biler, bygninger. Ikke noe turist-pregede områder. Bare kultur og historie.

 


2. Hawaii
Jeg tror Hawaii er et sted som hadde gjort meg vanvittig lykkelig. Tropisk varme, palmer, sjø, øyer, blomster og et preg av stillhet og fred midt i stillehavet.3. Japan
Dette er det landet jeg har hatt lyst til å dra til lengst. Japan var det første landet jeg forelsket meg i som liten. Jeg vil kle meg i klærne de går i, spise maten de spiser og snakke språket deres. Faktisk var jeg så interessert i Japan en periode at jeg lærte meg litt basic japansk. Kan hilse, presentere meg og ha en enkel samtale, telle og kødde litt på japansk. 4. Hellas
Denne er vel ikke så vanskelig å forstå? Jeg fascinerer meg uendelig mye over gresk historie, antikken og de første folkeslagene som levde i disse områdene, som de fleste kanskje har skjønt ut i fra min første tatovering. Jeg elsker historien med andre ord, og syns i tillegg at det er evig vakkert der. 
Australia
Oseania er det siste kontinentet jeg har igjen å besøke bortsett i fra Artkis og Antarktika hvis du teller med dem. Og jeg hadde ikke hatt noe som helst i mot i besøke vakre Australia. Jeg husker hvor uendelig nydelig det var da jeg dykket i et korallrev i Egypt, så jeg kan jo bare forestille meg hvordan det er å dykke i The Great Barrier Reef. En stor drøm med andre ord! 

Hva er dine topp 5 steder å reise?
 

Blogganbefaling: Ukiyo

Er dere på leting etter en ny blogg å lese? Jeg personlig elsker jo blogg og å lese blogger. Blir så inspirert til sånn livet generelt, og det gjør meg så glad å se god tekst og fine bilder. En liten escape fra reality. To jenter som gjør en fantastisk jobb med å inspirere er Ingrid og Danielle på bloggen deres Ukiyo. Ingrid kjenner jeg, og hun er det herligste og søteste mennesket, og et kjempetalent for blogging syns jeg. Hun tar råe bilder, og det gjør Danielle også. Virkelig to nydelige og flinke jenter!

Link til bloggen deres finner dere her!


Har dere noen blogger å anbefale?

Where I wanna beCochella. En dag om ikke så altfor lenge skal jeg også dit. Jeg både elsker og hater den funksjonen til Snapchat hvor du kan se Mystoryer fra forskjellige events rundt om i verden. Såå mye gøy, også sitter jeg i lille Norge med de samme repetative ukene. For første gang i mitt liv kjenner jeg faktisk at jeg gleder meg til å bli ferdig på skolen. Jeg har egentlig alltid vært glad i å studere, og gruet meg til voksenlivet og jobb. Men livet er jo faktisk du gjør det til selv, og jeg kjenner jeg gleder meg til å ha mer tid til å gjøre det jeg selv vil. Jeg vil satse på blogg og youtube.

Nå har jeg komt til et punkt hvor jeg faktisk kan velge å satse litt, for jeg merker det blir mer og mer serisøt. Skatteetaten anser meg nå som selvstendig næringsdrivende, og det vil si at jeg må opprette et enkeltpersonsforetak, føre regnskap og betale skatt, som noen kanskje fikk med seg på mystoryen min hinn dagen? Jeg har også blitt med i et youtube nettverk som heter Nordic Screens som skal veilede meg i videolaging og merkevarebygging. Og selvom alt dette er ekstremt stressende ved siden av skole, trening og venner, merker jeg at jeg har sååå lyst å prioritere det. Derfor blir det veldig deilig å kunne få tid til det etter vgs, slik at jeg bare kan ta meg spontanturer til Cochella.

Torsdags tankesus 

Den våren som har vært i luften for tiden gjør noe med sinnet. 15 grader og sol er det beste vi kunne spurt om i mars er det ikke? Vanligvis gjør slikt vær meg bekymringsløs, lett til sinns og alt jeg vil er å sprette opp av sengen om morgenen og komme meg ut. Men den siste tiden har jeg faktisk bare gått og lengtet etter ferie. Jeg har aldri hatt så lite motivasjon til å jobbe med skole, og aldri gledet meg så mye til å ta ferie, aldri lagt så lenge i sengen og prøvd å få sove etter skolen og bare ikke fått det til. Jeg er rastløs. Jeg har ting å gjøre, men jeg vil ikke begynne. Jeg vil bruke dagene til det jeg har lyst til. Jeg vil ligge i sengen til 11.00, trene til 13.00, stelle meg til 14.00, og være med venner til 00.00 uten en eneste ting jeg  gjøre.

I morgen er siste dag på skolen før 2 uker fri, og det skal bli så fantastisk. Da håper jeg tankene mine vil være mer lik bildene jeg valgte å sette sammen i dag, istedenfor realiteten av meg alene i et stort hus, i et mørkt rom med flere dokumenter oppe på dataskjermen fylt med tekster om opplysningstid og regnskap, men likevel med dårlig samvittighet som klager når jeg i bunn og grunn har alt jeg trenger. Eller er det ikke slik at mennesker også trenger å føle oss fri? Ikke vet jeg. Neste gang vi snakkes er jeg i hvertfall litt friere, og det er ferie. Det skal bli godt. 

VSCO lately


 


 

VSCO: Leandravalencia

Vakre, lille Norge

Tenker dere noen ganger på hvilket vakkert land vi lever i? Av og til dukker temaet opp i samtaler med familie og venner, og det er da man virkelig innser hvor heldig man er. Før pleide jeg å tenke at Norge var kjedelig og ikke spennende i det hele tatt. "Hvorfor ferierer folk i Norge?" tenkte jeg. Men i senere år har jeg virkelig satt pris på Norges natur og hvor mye vi har bevart. Og nå er jeg jo bergenser og dermed ekstra patriotisk til byen min. Hvis man er midt i sentrum av Bergen, er det ikke mer enn en 15-20minutters gåtur og man kan stå midt i skogen eller på toppen av et fjell og se utsikten over hele sentrum. Bryggen, Askøybroen, Torget, Fløyen, Ulriken. En vakker utsikt på en solksinnsdag, og ubeskrivelig om natten. Alle lysene som speiles i det stille havet... Og om våren når solen skinner gjennom de rosa bladene til det store treet på Festplassen og man er omringet av snødekte fjelltopper. Bergensere, dere vet hva jeg snakker om. Men virkelig, resten av Norge også. Sjarmerende småbyer og majestetiske fjell som leder veien for en bred fjord, eller langstrakte landeveier som fører til vinterparadis. Et vinterparadis med hvitt landsskap så langt øye kan se og fargerike nordlys svaiende over den stjerneklare himmelen i nord.

Det er mange vakre land man kan bli fascinert over, med vakker kultur, mennesker, bygninger, arkitektur osv. Men det er ett eller annet med å fly hjem over Norge og se frodig, grønn skog, gjerne med en liten, rød hytte innimellom trærne og uregelmessige holmer og skjær under vingen, da klarer jeg ikke å ta ansiktet bort fra vinduet.

Jay Alvarrez & Alexis Ren

Hei, og god helg og GOD HØSTFERIE!

Ferie, det har vært veeeldig etterlengtet gjennom en 7-timers skoledag på en fredag må jeg si. Det er lenge siden jeg har sett så mange trøtte ansikt og sovende elever i timene som det jeg gjorde i dag. Meg selv inkludert. Så nå har tatt en liten powernap og føler meg egentlig ganske lat og sliten. Været er jo alt annet enn greit, så da tenkte jeg det var passende med et oppløftende, lite inspirasjonsinnlegg fra Jay Alvarrez og Alexis Ren. Selvom de nødvendigvis ikke har make liv som det de fremstiller på nett, vet de virkelig hva de gjør bak og forran kamraet. De er kunsntere i mine øyne i hvertfall. Bare se hvor vakre bilder og filmer de lager sammen, og på de mest idylliske plasser. Jeg skal bare holde meg hjemme i regnfulle Bergen i høstferien. Ikke noe spennende på agendaen foreløpig. I dag skulle jeg egentlig ut, men tror heller jeg tar en rolig kveld inne med noen veninner. 

Skal dere noe spesielt i høstferien?

Bedtime inspiration
 

Monday inspiration

Bare fire dager igjen på skolen før påskeferie! Dere kan tro jeg ble glad da jeg fant ut av det i dag, hahah. Det skal bli deilig, eller hva? Her har dere litt mandagsinspirasjon for å få dere gjennom denne siste uken.Før jeg stikker på trening vil jeg bare si gratulerer med dagen til kjæresten min ♥ Elsker deg over alt i verden.

Victoria's Secret Fashion Show 2014

Victoria's Secret fashionshowet er noe helt for seg selv. Jeg har alltid elsket det! Det er ikke syltynne modeller som går stonefaced på en kjedelig catwalk med rare klær. VS modellene er livlig, smilende og full av selvtilit. Musikken, fargene og ikke minst de fantastiske plaggene er så gøy og inspirerende å se på. Bytter stadig vekk på hvem som er min favoritt VS angel. Før var det Miranda Kerr ganske lenge, nå har jeg byttet til Adriana Lima. Hun er definisjonen på perfekt i mine øyner. Også var det sykt gøy at både Taylor Swift, Ariana Grande og Ed Sheeran opptrådte i år. Ååå kjenner jeg blir glad inni meg av å se på disse bildene. Bare forestill dere hvordan stemning er på et slikt show! Èn dag skal jeg.
Er det noen som vet om en nettside jeg kan se det på nettet eller når de sender det på TV i Norge? ♥

Anbefaling av Ingrid Engevik

Heihei! Ingrid Engevik var så snill og søt at hun anbefalte meg på bloggen hennes, og jeg har all grunn til å anbefale henne tilbake! Har lenge vært innom bloggen hennes og finner alltid masse inspirasjon. Utrolig skjønn jente, som uten tvil har talent for blogging. Det kan man se bare ut i fra designet - som er både annerledes og stilrent. Hun skriver bra, har nydelig klesstil og tar veldig fine bilder, så vil anbefale alle en tur innom Ingridengevik.blogg

Se så nydelig jente! Har dere lest bloggen før?

Soveromsinspirasjon

Hei! Husker dere for litt siden da jeg fortalte at jeg var på visning med pappa? Han fikk kjøpt huset for en stund siden, noe jeg er veldig glad for! Akkurat nå holder vi på å pusse opp hele huset, og det ser ut til at jeg får et stort og digg soverom. Jeg elsker plantegningen for rommet og ser veldig frem til å innrede det. Huset er i gåavstand fra mamma, så tenker at jeg kommer til å tilbringe mye tid der når han flytter inn rundt nyttår. Gleder meg masse! Jeg får walk in-closet, wiii every girl's dream jo! Så senere skal vi ut å se på hyller til det. Her er noen inspirerende bilder av forskjellige måter å dekorere et rom, elsker å se på sånne.

 

 

 

 

// Weheartit.com/Leavalencia - Decor

Følg meg på weheartit 
Jeg har alltid elsket weheartit, men nå i det siste har jeg begynte å bruke det mye mer enn før. Jeg har appen på mobilen, så jeg pleier å sitte å bla gjennom den hvis jeg venter på noen eller kjeder meg. Jeg tror det har blitt min nye favorittapp, så jeg anbefaler alle å laste den ned. På min profil finner dere to collections. En av mine egne bilder (my pictures) og en av fine bilder jeg finner rundt omkring (other pictures). Over ser dere noen av bildene fra sistnevnte kolleksjon. Håper dere vil følge meg her: @Leavalencia

One month left of summer

 

   

 

  

Use it well ♥

// Weheartit.com

The 1950's

California på 50-tallet må ha vært det mest perfekte stedet å leve i, noen som er enig?// Weheartit.com

Eye candy

Oh boys by Victoria Michelsen // Wheheartit.com

Venner med blogger

Nå tenkte vise noen av de fine bloggene til mine venner og bekjente. Elsker å lese disse selv, og syns flere av disse fortjener litt ekstra oppmerksomhet, så skjekk dem gjerne ut!


Prinsessen // Celine er ganske ny i bloggverden, men dette har faktisk blitt en blogg jeg må innom hele tiden. Er så imponert over hvor gode innlegg hun har allerede etter bare noen uker med blogg. Nydelige outfits og bra tips.


Sonjasharif // Min fine Sonja skriver koselige hverdagsinnlegg og viser mange søte bilder fra både kameraet og iphonen.


Juliesama // Vakker stil og vakker jente. Bildene er helt feilfri, noe som gjør at jeg elsker å se gjennom bloggen til Julie.


Hannemariesy // Åå herligste jenten, umulig å ikke like Hanne og bloggen hennes. Linket til henne en gang i november også da vi var med hverandre, så besøk henne gjerne igjen. Hun fortjener uten tvil flere lesere ettersom hun blogger så jevnt og bra!


Hannejordal // Hun her har en herlig personlighet og et nydelig smil. Skulle ønske det kom oftere innlegg for hun kan både skrive og ta fine bilder.


Malinvde // Også var det Malingullet mitt dåå. Hun her har jeg jo kjent i alle år, og har masse erfaring med skriving og fotografering. Det var faktisk Malin som hjalp meg da jeg opprettet denne bloggen, haha åe.

Daily dose of inspiration

// Tumblr & Weheartit

 

We heart itOn the wishlist


2xu Elite Compression Tights // Parajumpers Kodiak Parka Jacket Sand // Low Converse Burgundy // Ugg Australia Sand // Flowerbomb Victor&Rolf // Beats by Dr. Dre Headphones // Gant Shirt Blue

Urban

En ting som er på bucket listen min er å jobbe på Urban Outfitters før jeg dør. Husker første gang jeg gikk inn på den i Berlin. Følte meg så hjemme der at jeg aldri ville gå. Var helt i sjokk over at jeg hadde funnet den absolutt perfekte butikken, haha. Where have you been all my life liksom. Klærne, printene, musikken, skoene, tingene og rett og slett helheten av den butikken er så kul. Ingen klesbutikk kan sammenlignes. 

INDIE

Flowers

// Weheartit.com

Eat, sleep, rave, repeat

Festivaler er fantastisk ja, men Tomorrowland overgår nok alle festivaler i verden. Den feires i Belgia èn gang i året, og det virker som et ubeskrivelig eventyr å være med på. Det er definitivt noe jeg vil oppleve før jeg dør, helst med en gang vennegjengen og jeg blir 18. Vurderer å ikke vente på 99-erne en gang, stikker så snart jeg er gammel nok. Neida, jeg håper virkelig vi klarer å samle sammen en god gjeng som er klar for tre dager med eat, sleep, rave, repeat ♥ 

Noen andre som også drømmer om å dra til Tomorrowland?

Pearl Harbor

Nå har jeg akkurat komt hjem fra Manger hvor jeg overnattet hos Solfrid fra i går. Dagen vår i dag gikk ut på å se Pearl Harbor. Det har vært planen min å se den med henne kjempe lenge, siden det er ynglingsfilmen min. Etter min smak, slår den både Titanic og The Notebook som også er to filmer jeg elsker. På slutten satt vi selvsagt og gren, og jeg gren enda mer da jeg snakket om noen av scenene når filmen var over. Det er så typisk meg, haha. Det skjedde på skolen også da vi så Dead Man Walking hinn dagen. Ikke bare satt jeg og snufset og hulket den siste halvtimen av filmen - så gale at det var flaut og jeg ville gjemme meg, men jeg gren som en unge da jeg begynte å snakke om den i friminuttet etterpå også.

Uansett, Pearl Harbour er den vakreste, sterkeste og mest romantiske historien jeg vet om. Den er så gjennomtenkt og genial. Virkelig en film alle burde se. Det er sånn at hvis det er snakk om angrepet på Pearl Harbor på skolen, er jeg overivrig og har full peiling på hele greien. Skuespillerne er også utrolig dyktig og helt feilfri, så jeg kunne ikke bedt om en mer perfekt film.

Har du sett Pearl Harbour, i såfall hva syns du om den?

Inspiration - Parties

Wehearit.com

3 fine blogger

Jeg må ærlig talt si at jeg ble veldig overasket over at det fantes  mange finere blogger der ute jeg ikke visste om. Så jeg er utrolig glad for å ha hatt denne linkerunden. Her er tre av de fine bloggene som jeg syns fortjener noen flere lesere. Du kommer ikke til angre på å klikke deg inn på noen av disse. Legg gjerne igjen en kommentar til dem også. Og si at jeg sendte dere, haha ♥


Iaa1996.blogg.no


StineStokke.blogg.no


AnneSofiiie.blogg.no

Inspiration - Cupcakes

Jeg fikk veldig lyst på cupcakes akuratt nå! Så hvis du vet om en bra og lett cupcake/muffins-oppskrift, kan du linke til den i kommentarfeltet? Det hadde jeg satt veldig pris på ♥

Inspiration - Peter Pan collars

Weheartit.com

Inspiration - The beach

Weheart.com

Mine 5 favoritt blogger


Wossa. Se det smilet da! Første gang jeg leste bloggen hennes, visste jeg at jeg kom til å bli fast leser. Helt utrolig klesstil og utseende!


Matholck. Jeg har blitt helt avhengi av bloggen hennes i det siste. Ikke så rart, med tanke på at jeg elsker gingere, haha, neida. Hun er helt sinnsykt vakker, og hun virker så herlig i videobloggene sine.


Explode. Hvis du leter etter inspirasjon, er dette bloggen å lese. Syyyke outfits! Elsker denne bloggen.


Reej. Hun virker som en sånn jente man bare vil bli kjent med. Herlig smil og nydelig stil!


Jaceline. Jeg oppdaget bloggen hennes etter hun og jeg vant årets blogg på ballet. Og jeg skjønner utrolig godt hvorfor hun vant! Fantastiske bilder, nydelig utseende og super fine klær.

Leser du noen av disse bloggene? Hvilken?

Fine festkjoler fra Nelly

Nelly.com har hatt så mange fine kjoler i det siste, at jeg bare måtte lage dette innlegget. Jeg vil gjerne ha alle disse til ballet 16. januar, men siden det bare er elleve dager til, tar jeg ikke sjansen på å bestille, å ikke få den levert i tide.
  I dag skal jeg være med Malin, som jeg ikke har vært med på super lenge, og gleder meg veldig til å se fjeset hennes igjen! Og siden vi først møtes på senteret, tenkte vi å se etter en kjole der. Så finner vi sikkert på noe annet senere. Så jeg bør gjøre meg klar nå, og komme meg avgårde. Ha en fin lørdag!


Kjolene finner du HER og HER

Kjolene finner du HER og HER.

Kjolene finner du HER og HER.

Kjolene finner du HER og HER.

Forresten, dette innlegget er ikke sponset på noen måter, jeg bare elsker disse kjolene.

This is too much

Tusen millioner takk til Emma og Andrea for den søte gaven jeg fikk av dere! Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg en gang når mamma kom hjem med den. Hun sa at det var to jenter som hadde funnet ut hvor hun skulle jobbe (hun er danseinstruktør) også kom de innom og ba hun gi gaven til meg. Jeg fikk så dårlig samvittighet når jeg så kommentaren til Emma og Andrea som spurte om jeg kunne legge ut bilder av det de ga meg, og jeg ikke hadde gjort det enda. Først syns jeg det hadde virket litt skrytete å lage et innlegg om det, men så tenkte jeg at det var mye viktigere å vise dem hvor takknemlig jeg er for det de ga meg. Og å skrive et innlegg om det var absolutt det minste jeg kunne gjøre.Jeg fikk to hjemmelagede armbånd og øredobber pluss et brev. Jeg ble helt overveldet av snillhet der jeg satt og så på de de hadde laget til meg. 

Christmas inspiration

Bilder fra Weheartit.com

Anbefaling av en inspirerende blogg

I dag vil jeg anbefale den mest inspirerende bloggen jeg har lest på lenge. Den skrives av 17-år gamle Pauline. Forskjellen på hun og de fleste andre normale blogger, er at hun blogger ikke om seg selv. Hun blogger om deg. Deg, og hvordan du kan leve livet ditt på en best mulig måte. Du må seriøst gå å skjekke ut noen av innleggene hun skriver også. Men her er et utdrag fra et av innleggene hennes:

Ikke bry deg med at alle rundt deg skal like deg. Aldri endre deg selv for noen. Stå for dine egne meninger, og ikke la deg bli presset til å være noen du ikke er. Å tilpasse seg for å bli likt av alle er svært strevsomt, og du vil uansett feile. Ingen kan like alle! Vær sammen med de som liker deg. De som ikke liker deg er ikke verdt din tid. 

Skrevet av Paulineirene.blogg.no.

I dag begynner inspillingen av Catching Fire

... og det gjør meg så giret! Wueeeeeh, gleder meg, gleder meg, gleder meg! Jeg får jo helt hjerteinnfart av å tenke på at grunnen til at Josh nå har farget blondt hår og at Jennifer nå har farget det brunt, er på grunn av rollene de skal spille. Jeg gleder meg til å se traileren, jeg! Håper den kommer ut god tid i forveien. Jeg redigerte dette bildet til ære for denne dagen, og ble veldig fornøyd! Hva syns du?Canon EOS 600D + 50mm. Redigert i Picmonkey.com

Fem blogger jeg liker


Nataliiehe.blogg.no


eliseeforalltid.blogg.no


Kinebakken.blogg.no


Jennyh.blogg.no 


sanni.blogg.no

Disse fem bloggerne fortjener mer lesere i dag. Så gå å besøk dem, er du snill ♥

Inspiration - Cake

God kveld! I dag har jeg vært med og fyttet møbler ut av huset vårt og gjort masse lekser, så jeg har vært litt opptatt. Men jeg er ferdig med alle leksene for uken nå. Elsker den følelsen! Ellers har jeg bare søkt opp mat på Weheartit.com. Just a hobby of mine, liksom. Jeg var så stolt av oreokaken min helt til jeg så dette, haha. Beklager å tortuere deg nå hvis du er sulten, men se disse bildene av all denne spiselige herligheten. Skulle virkelig ønske jeg klarte å lage alt dette altså.Weheartit.com.

Inspirasjon - Miley Cyrus

Dagens inspirasjon er Miley Cyrus. Jeg har aldri hvert noe stor fan av henne før (da når alle var det) Men jeg føler at nå i det siste har klesstilen og hun som person egentlig bare bitt mye bedre. Hun har på en måte vokst opp og blitt litt mer classy. Jeg ser på henne som et forbilde nå liksom! Og jeg syns det er super duper awesome at hun og Liam skal gifte seg ♥ De er et sykt søtt par! Og det nye korte, blonde håret til Miley kler henne utrolig godt! Så derfor ble hun dagens inspirasjon.
Liker du henne best eller sånn som hun var før i sine Can't-be-tamed-days?

Inspirasjon - Isabelle Furhman

Angående forrige innlegg - Hvis jeg måtte velge, så hadde jeg også villet bare lage videoer og ikke blogget. Men akuratt nå elsker jeg og blogge også, hehe.

Også kom jeg på at det er jo kjempe lenge siden jeg har hatt en "dagens inspirasjon". Gamle lesere husker sikkert hvordan dette fungerte. Jeg finner en kjendis jeg liker for øyeblikket, samler sammen inspirerende bilder av han/henne og lager en collage. I dag blir det Isabelle Furhman (Hun som spiller Clove i THG) SINNSYKT bra skuespiller, helt siden hun var liten. Hun velger litt psycho roller, men det liker jeg, haha!

Yes, I love Clove. No, I was not upset when she died.

Super stoked to wish you a happy birthay

Emilie kjøpte andre del av bursdagspresangen min mens hun var i Chicago, og jeg fikk også med et nytt bursdagskort. Et av Taylor Swift's nye bursdagskort tydeligvis. Har aldri sett et før, men den ser super søt ut på hyllen min. Takk Emilie!Så i dag skal jeg gjøre resten av leksene for denne og neste uke. Bare litt samfunnsfag, så drar jeg og spiller MW3 med Matias. Kommer hjem, spiser, dusjer og gjør meg fysisk og psykisk klar for THG premieren i morgen. Når vi snakker om det, så kommer forresten videoen om hvordan man lager Katniss-fletten ut på bloggen i kveld. In other news - Jeg har endret enda mer på designet. Hva syns du om det? 

Dagens inspirasjon - Jennifer Lawrence

Nok en THG skuespiller. Hehe.. Jennifer skal spille Katniss Everdeen i The Hunger Games, og det er jeg så glad for! Syns hun er helt perfekt for rollen. Pluss at hun er en sykt god skuespiller og har en utrolig morsom personlighet. Jeg syns også hun ser helt fantastisk ut selvom hun ikke har en sånn modelltynn kropp. Så derfor blir hun dagens insparsjon!Love this girl ♥

Dagens inspirasjon - Josh Hutcherson

Fine gutter kan være en inspirasjon sant?
Josh Hutcherson, gutten som skal spille Peeta Mellark i The Hunger Games. For meg er han perfeksjon! Jeg liker han enda bedre med blondt hår da. Jeg liker gutter med blondt hår best alltid egentlig. Og jeg klarer ikke å vente til 23. mars til å se han med blondt hår i en hel film.. Holy Haymitch, jeg gleder meg!Hvem er din celebrity crush?

Edit: Her var det ingen som likte han enda, så derfor fant jeg ikke så mange fine bilder.

Dagens inspirasjon - Glitter Gold


Min favoritt farge er gull! Glitrende gull. Hvordan kan man ikke elske det?
Jeg skulle gjerne hatt klesskapet mitt stappfult av klær i skinnende gull, men det er så vanskelig å finne i butikker. Men når jeg ser et sånt plagg, blir øynene mine dratt mot det umiddelbart. Den kjolen nede til venstre er jo den perfekte ballkjole. Sweet nugget! Det fineste plagget jeg har sett ♥

Syns du glitrende gull er fint? 

Dagens inspirasjon - The Hunger Games

Jeg er forsatt en die hard The Hunger Games fan selvom jeg ikke snakker så mye om bøkene lenger. Men det er fordi jeg er helt speachless. Det er uforklarlig hvor mye jeg elsker bøkene. Jeg er litt over halveis i den siste boken, og har grått, smilt og hvert så sint at jeg har sparket i veggen i løpet av denne boken. No kidding. Dagens inspirasjon blir da selfølgelig The Hunger Games. Jeg fant alle bildene på weheartit. De aller fleste er bilder fra filmen som kommer ut 23. mars. Jeg klarer virkelig ikke å vente! Skuespillerne er perfekte. Jeg tror det blir utrolig bra!

 

Og er jeg den eneste som er super duper forelsket i Peeta? Ikke bare i boken, men i virkeligheten! Josh Hutcherson er NYDELIG. Noen av dere har lest bøkene og dere skjønner hva jeg snakker om. Men for resten, gleder jeg meg til dere har sett filmen. Da kan vi være forelsket i Peeta of være Hunger Games fans - sammen!

Dagens inspirasjon - New YearsHappy Swift Day!

Taylor Swift blir 22 år i dag. Jeg vil seriøst ikke at hun skal vokse mer opp nå. Men jeg kommer uansett alltid til å elske, beundre, se opp til og høre på henne. Hun har hvert mitt aller største idol i noen få år nå. Jeg har til og med tatt på albuen hennes da jeg var på hennes Speak Now tour-konsert i London. Jeg har nevnt det en del ganger nå, har jeg ikke? Jo, men jeg blir aldri lei av tenke på det. Og hver gang hun kommer ut med et nytt album føler jeg meg som den største av de største Taylor Swift fansene i verden, men jeg vet det er så mange andre som føler det på samme måte... Og det syns jeg er fint. At det ikke bare er jeg som setter pris på de fantastiske tekstene hennes. Nei, hun har ikke verdens beste stemme. Men for all del, den er jo nydelig, og matcher tekstene hennes perfekt. Det er bare noe med hele Taylor Swift man ikke kan la være å elske.

Er det flere Swifties der ute? Rop ut i kommentarfeltet, og fortell meg hva du syns om henne!

Dagens inspirasjon - Danbo

Malin foreslo at jeg kunne ha danbo som Dagens inspirasjon. Og det syns jeg var en god idè, for hvem syns vell ikke at disse små danboene er super skjønne?!Hvilket bilde syns du var skjønnest?

Dagens inspirasjon - Harry Potter

Vet jeg alltid pleier å skrive litt rundt "dagens inspirasjon" og hvorfor det er inspirerende. Men hvis du har sett Harry Potter filmene/lest bøkene, så skjønner du sikkert hvorfor jeg syns det er så inspirerende. Beklager, men jeg har ingen ord for hvor mye jeg elsker Harry Potter! Så her er noen bilder jeg redigerte sammen. Hentet fra WeHeartIt.com.

Flere Harry Potter nørds der ute?

Dagens inspirasjon - Apple

Steve Jobs ♥

The Enchanting Wonderstruck Fragrance

Hvilken parfyme bruker du?

Taylor Swift - Dream outfitBlir aldri lei av disse nydelige bildene av Taylor Swift i det fineste antrekket ever!
Håper ikke at dere blir lei av at jeg skriver om Taylor Swift, altså. Haha, men hvis du ikke er det, så har jeg en hel kategori med bare Taylor Swift innlegg, hivs du ser i sidemenyen min!

If you have children someday... when they point to the picture, please tell them my name

Long Live Taylor Swift ♥ og bandet hennes!
Får frysninger hver gang jeg hører Long Live som hun skrev til bandet sitt. Det er min all time-favourite song.
Sangen har en utrolig fin helhet, og teksten er så utrolig bra sittet sammen... at jeg har ikke ord. 

Har du hørt sangen?

Dear Taylor Swift, can I please have your panda bear-sweater?


Hahaåwwmygad, den genseren er så søt + hun hadde den på seg den dagen jeg var på konserten hennes!

Taylor Swift and Justin Bieber singing together at Speak Now consert!

OMG, tenk å gå på en Speak Now konsert, så kommer JUSTIN BIEBER på scenen med Taylor Swift!!! Det hadde hvert drømmen, det! Sinnsykt heldige fans da. Herregud, det hadde hvert gøy!

Liker du Taylor Swift og/eller Justin Bieber?

Taylor Swift's blogginnlegg!

Taylor Swift blogget at laaangt innlegg om sine tre dager Charleston. Med masse bilder av hun og jentene i bandet sitt. Det var utrolig morsomt å lese, for det var akuratt som en vanlig norsk blogg, bare med Taylor Swift's kreative måter å skrive på. 


Jeg foreslår du skjekker den ut her: TAYTAY! <-- link.

Taylor Swift - Dream DressOmg, jeg vil ha den kjolen! Fineste jeg har sett. Var den ikke nydelig?!

Dagens inspirasjon - Anime

Elsker spesielt det bilde i midten! Hvilket bilde likte du best?

Dream dress!

Denne kjolen er seriøst den nydeligste jeg har sett. Kalde lillafarger med de nydeligste blad detaljene. Perfekt for et vinterball!

Hva syns du om kjolen til Taylor Swift?You can tell that I'm a TayTay fan!


 Make lue og hårfrisyre.


Også bestilte jeg faktisk make kjole til henne på internett for 140kr.


Ble inspirert av dette søte antrekket hun hadde på seg, så jeg kjøpte noelunne lignende klær i andre farger i Polen.


Ellers kjøpte jeg denne Taylor Swift T-skjorten da jeg var på konserten hennes i London.

Btw, har jeg sagt at jeg har tatt på albuen hennes? Ja, for det gjor jeg!

Så nå vet dere at jeg er en av Taylor Swift's største fans. Kan hvert eneste ord i alle sangene hennes også. Sitter og stalker henne på diverse nettsider nå. Haha.

Flere TayTay fans der ute?

Dagens inspirasjon - couplesFår en lys og avslappene følelse inni meg av å se på sånne bilder. Det er så søtt! Får lyst til å se en romantisk film! ♥ Det skal jeg forresten også i dag. Jeg skal se The Notebook med Rebecca og mamma. Jeg har ikke sett den før.

Har du sett The Notebook? Isåfall, hva syns du om den? 

Dagens farge - rød

Min favorittfarge etter gul, er rød. Røde topper, gensere osv. Det elsker jeg! Og det har jeg faktisk på meg i dag. Outfit kommer senere. Men i dag samlet jeg sammen noen bilder fra WeHeartIt.com, og redigerte dem sammen i picnik.
Nå skal jeg dra bort til Sanne og Emilie, eller bli kjørt, men da må jeg vente en halvtime... så vet ikke helt. Tror det blir sykkelen... 

Hva er yndlingsfargen din? 

- Lea

 

Sparks Fly (NY TAYLOR SWIFT MUSIC VIDEO)

Kom NETTOP ut på TaylorSwift.com. Enjoy!

TAYLOR SWIFT SAT IN CLASS NEXT TO REDHEAD NAMED ABIGAIL.

Dere vet sangen til Taylor Swift - Fifteen? Jada, den var veldig populær for lenge siden. Og i den sangen skrev jo hun Abigail. Og ja, jeg stalker også vennene til Taylor Swift på Twitter...

Abigail twitret: Dear Taylor Swift, I'll be home in two weeks. We have some SERIOUS not moving from the couch to do. ICan'tWait.

De møttes på high school, og det er så søtt at de forsatt er venner! ♥
That's all.

 

Owl City + Taylor Swift = enchanting!

Gjett hva Adam fra Owl Cty nettop twitret!?

Dere vet sangen "Enchanted" av Taylor Swift. Den skrev hun om Adam. Og han lagde jo sin versjon av den der han synger I was so anchanted to meet you, Taylor. Ja, det har jeg sagt før, og det var sinnsykt søtt.
Men i går kveld satt jeg på Twitter og da så jeg hva Adam twitret...

 Dear Taylor Swift, hi you're cute, just saying, ok bye.

OMG, Taylor Swift MÅ se det!! Awwwiii ♥

Taylor Swift bryr seg om Norge

Taylor Swift vet også om hva Norge går gjennom og twitret dette...

I love you Norway. Oslo and the people there we're so warm and welcoming to us. PrayForNorway!
(Så la hun ut bilde av når hun var i Norge) 

Det går på nyhetene her i Polen. Nevner vi at vi er fra Norge, vet de om det... Hele verden vet om det, til og med Taylor Swift. Det er en trøst at vi før støtte over hele verden♥

Gjett hvem som har lik kjole som Taylor Swift!

Naboen!!! Neida, men her er et hint. Hun har en blogg som begynner på L og slutter på eaduvet.blogg.no! 
Jeg kan nå  lykkelig. Jeg har hvert på en Taylor Swift konsert i London, TATT på henne, har en Taylor Swift T-skjorte, har confetti hun skjøt ut fra konserten sin, og nå har meg og TayTay make kjole. Can it get eny better?! I DO NOT think so. 
Ikke spørr hvor jeg kjøpte den. Jeg viser dere noen innkjøp senere!
Ok, ikke nok med denne kjolen, at jeg spiser snop, er endelig hjemme, har forsatt to ferier igjen i ferien min og at livet mitt rett og slett er perfekt, men jeg har også lagd en ny sangvideo til dere!

My favourite Hollywood coupleElsker disse to her - sammen ♥

Dagens(love)inspirasjon - Jelena

Hollywood's søteste par! De er så utrolig søte sammen!

Sitter hos Silje nå sammen med Maiken og Emilie. Og vi lager brownies! Og jeg har brownies røre over hele meg. Nam. Snakkes i morgen!

Dagens inspirasjon - Nicki Minaj

Somebody tell him who the F I is. I am Nicki Minaj. I mack em' dudes up.
Ah, freakin' love this chick.

Dagens inspirasjon - Kids

Dagens inspirasjon - Katy Perry

Dagens inspirasjon - Ke$ha

Jeg ELSKER Ke$ha. Hun har mange drittelendige sanger, men se på disse bildene. Stilen hennes er helt rååå og det er stemmen og!

Taylor Swift: SHOUT OUT TO NORWAY. I LOVE EVERYONE THERE!

Jeg så et veldig nytt intervju med Taylor Swift på MTV.com Og der ble det spurt fire twitter-spørsmål til henne. Det ene spørsmålet var fra en fra Norge. Og Taylor Swift elsker tydeligvis Norge. Det twittret hun også når hun var i Norge + pluss et bilde av henne i Oslo. Syns det var litt morsomt! Her er hva hun svarte:

Hehe, jeg ELSKER Taylor Swift ♥

Dagens inspirasjon - Owl accessories

Taylor Swift - The Story of us (ny musikkvideo)

Jeg elsker The Story Of Us av Taylor Swift og jeg er såå glad for at det ble lagd en musikkvide av den! Det er world premiere på den nå, so check it out!

Hva syns du?

Dagens inspirasjon - Demi Lovato

Dagens inspirasjon - Taylor swift

God, how I love this girl.

IT WAS ENCHANTING!

 Dette var da Taylor Swift sang Enchanted i o2-arenaen i London. Eller som Taylor kaller det... Fundon. I det antrekket sang hun You belong with me litt tidligere og det var da hun gikk ned til publikum. Jeg løp ned fra sitteplassen min, dyttet alle unna, til jeg kom helt ned til vaktene, jeg strakte hånden min ut, og den høyre armen hennes hun holdt mikrofonen i... Den tok jeg på. Med pekefingen, langefingen og ringefingen tok jeg på albuen hennes.
Jeg tok hånden min til meg, snudde meg rundt og prøvde å fatte det som nettop hadde skjedd.

Den beste sangskriveren og sangeren av vår generasjon var jeg på konserten til og jeg tok på henne.... Mitt aller største forbilde! Den vakre 21-åringen jeg kan alle 50 sangene til...

 På vei opp til sitteplassen møtte jeg Thea som var med oss til London, og jeg bare... JEG TOK PÅ HENNE! Daaa gikk det opp for meg, haha. Så vi gikk opp til mamma og Rebecca, og mamma trodde ikke først på meg. Men jeg kunne ikke lyge om noe sånt. 
Denne konserten er det beste som noooen gang har hendt meg. Det finnes ikke en bedre bursdagsgave. Perfekte sitteplasser ikke langt fra scenen i London med en venn. Hun sang de tre ynglingssangene mine av henne og hun avsluttet med Long Live som hun skrev til bandet sitt og er min all time favoritt sang! Det var rett og slett perfekt! Hun var helt fatastisk live!

Da jeg så rundt meg, så jeg min andre familie. Taylor Swift fansen. Jepp, de hadde alle den beste musikksmaken i verden, og da jeg så på dem, smilte de de største smilet til meg fremmede noen gang har gjort. Kan ikke si noe annet enn at det var ENCHANTING. 

Jeg hører faktisk på Long Live i dette øyeblikket. We forces in to a gooodbye, if you have children som day.. When thay point to the picture... Please tell them my name.

Pure inspiration

Bilder - funnet på twitter.

Taylor Swift - Mean (music video)

Forrige uke kom Taylor Swift ut med en ny musikkvideo. Og jeg hadde allerede gått lei denne sangen og kunne den ut og inn akuratt som de 50 andre Taylor Swift-sangene, men når jeg så den med musikkvideoen fikk den en større plass i hjertet mitt. Den handler jo ikke bare om en teit x-kjæreste men har også en great message! Dere forstår når dere ser den. Hva syns du om videoen?

TAYLOR SWIFT KONSERTEN + JEG TOK PÅ HENNE = THE TIME OF MY LIFE!

Litt overdreven overskrift? NEI. jeg er verdens største, mest nerdete, galeste, villeste, super stalker fan av Taylor Swift. Jeg kan hver. eneste. sang hun har sunget og skrevet. Og da hun sang You Belong With Me (og var heeelt fantastisk live) løp hun ned til fansen så folk fikk ta på henne, på motsatt side av meg da. Så satt hun seg oppå en liiten scene på motsatt side av o2-arenaen i London og sang tre-fire sanger.
Da hun gikk tilbake på den store scenen tenkte jeg "nå har jeg sjansen" så jeg løp ned av min fantastiske sitteplass ned der folk stod. Jeg dyttet ALLE unna. Og da hun sang You Belong With Me, tok jeg henne på albuen da hun var en liten meter i fra meg! Jeg tok på Taylor Swift! Jeg fikk helt sommerfugler i magen og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg! Det var ubeskrivelig! Av rundt FØRTITUSEN folk, fikk lille meg ta på henne + at hun sang 3 av favorittsangene mine fra det nye albumet hennes. Enchanted, Dear John og The Story Of Us. 


Mamma og Rebecca.


Thea og meg.


Her tok jeg på henne!!

Har du vert på Taylor Swift konsert?

Taylor Swift - unrleased "Brought up that way"

Taylor Swift's tristeste sang ever, kom ikke med på albumet "Speak now" men er alikavel på youtube. Sangen er så nydelig. Dere må høre godt etter på teksten (Den eeer så rørende og nydelig) Jeg må ærlig si at noen tårer kom på slutten. Taylor Swift er virkelig fantastisk! Lurer på hvor mange ganger jeg har sagt det.. Og jeg gleder meg så sykt til Taylor Swift konserten jeg skal på i mars sammen med Thea! Jeeez! Like a dream come true!

Likte dere sangen? :-)

Taylor Swift's nyeste musikkvideo - Back to December

Jeg ble overasket da jeg så at Taylor Swift hadde lagt ut en helt ny video til en av sangene i albumet sitt Speak Now. Back to December het den, og jeg har gått litt lei den siden jeg har hørt den så mange ganger siden hun kom ut med albumet sitt. Men jeg bare elsker musikkvideoene/musikken hennes. Men når jeg sier det må jeg også legge til at jeg forventet mer.. videoen var litt kjedelig, men søt. Sååå jeg tilgir hun. Hun er tross alt min favorittartist!

Her er noen flere videoer av henne:

Hva syns du om den nyeste vidoen hennes?

HAPPY BIRTHDAY TAYLOR SWIFT

I dag (13.des) har verdens beste sanger bursdag, så jeg feirer med å legge ut noen av mine ynglingssanger fra det nye albumet hennes.

Liker du Taylor Swift?

Enchanted

Mamma og meg har vert på photoshoot med casting.no for første gang i dag. Det var jo spennende og gøy! Photoshooten var ute, og det var iiiiskald, men det merket jeg ikke når jeg ble fotografert (Heldigvis.) Merkelig egentlig. Etter det gikk vi og spiste på Wok. Ganske koselig! Mor og datter tid, hehe.

Men jeg er syyykt trøtt i dag. Så jeg gidd ikke å blogge mer. Sorry. Vi snakkes i morgen! :-)


Enchanted - Taylor Swift ♥

Taylor Swift - Speak Now

Jaa, jeg vet det er tidlig, men vi måtte stå opp tidlig her hos bestemor fordi vi må ta fergen nå til tanten min. Så for at dette innlegget ikke skal bli kjedelig skal jeg vise dere en nydelig sang!

Denne sangen ble offesielt kåret til den beste sangen i verden (av meg)
Fy søren kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker denne sangen. BTW. Dere vil ikke tro det! Men jeg skal på Taylor Swift konsert 9.mars sammen med Thea i klassen min. Vi gleder oss som noen så sykt! Can't wait!
Likte dere sangen?

Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017


Hei! Jeg er Leandra, en 18-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du se mitt liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, samfunn, skjønnhet, fotografi og masse annet. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com