hits

TING JEG LÆRTE I VIETNAM

Da har jeg postet en liten video om et par ting jeg lærte under min første reise alene i Vietnam! Jeg er langt i fra en reiseekspert, men rett og slett en nybegynner som føler jeg har lært masse på kort tid. Og denne nye kunnskapen vil jeg gjerne lage en video om, både for min egen del så jeg har det samlet på et sted og husker det bedre. Og mest av alt for å være til hjelp for dere som har stilt meg spørsmål angående turen min de siste ukene. Jeg gir råd til alle reisende og lærer videre en ting eller to om selve landet jeg besøkte. Jeg håper den kan være med å inspirere et par av dere, eller bare lære videre noe nytt! Jeg har inkludert et par klipp fra selve turen underveis i videoen, også noen små snutter som ikke kom med i Vietnam-videoen min. Så da håper jeg den faller i smak hos dere!

Bytt gjerne til HD og se i fullskjermmodus for å få mest mulig ut av videoen! :)

VIDEO - VIETNAM

Her er endelig Vietnamvideoen min satt sammen til en collage av sentimentale minner. Etter min mening blir videoen bedre og bedre for hvert minutt. Jeg prøvde i hvert fall å lage en litt oppbyggende stemning i videoen, før slutten falmer ut i stillhet og fred. Jeg håper dere liker den.

Spill gjerne av i HD og fullskjermsmodus for å få mest mulig ut av den, og fortell meg gjerne hva dere syns. Take care.

BLI MED PÅ GIVEAWAY

/reklame 

En liten video i samarbeid med Burga.com, som minner der spå giveawayen jeg har på instagrammen min! Ha en strålende dag videre ♥

MIN MENING OM NRK-DEBATTEN PÅ KVINNEDAGEN

Videoen ble vel så lang at den mer lignet en podcast, men her er i hvert fall litt av mine tanker rundt NRK-debatten som var på kvinnedagen. Jeg fikk et par spørsmål om jeg kunne fortelle mine meninger rundt det hele med kroppspress, reguleringer osv. Så her er det jeg tenker pluss litt avsporinger som vanlig. Hva syns dere om debatten?

VIDEO - 20 TING JEG HAR LÆRT

For rundt en uke siden fylte jeg 20 år. I den forbindelse hadde jeg veldig lyst til å lage en "20 ting jeg har lært i løpet av 20 år-video" Så den kommer her! Som vanlig snakker jeg meg litt bort, og har klippet vekk sikkert 4/5 av alt jeg sa. Men jeg håper mye av det ga mening selvom og at noen av dere kanskje kan relatere til et par lærepenger jeg har erfart! Også beklager jeg lyden fra kameraet som autofokuser i bakgrunnen. Jeg har også lært at jeg skal ta den av neste gang, haha. Håper det ikke blir altfor irriterende!

Q&A - HVA SKAL JEG STUDERE TIL HØSTEN? + MER

Heisann, alle! I dag kommer svarene på spørsmålsrunden jeg hadde her forleden. Skulle gjerne svart på enda flere spørsmål, og utdypet enda mer noen av spørsmålene, noe jeg gjorde, men måtte klippe bort. Jeg innser ikke hvor lenge jeg kan snakke om noen temaer før jeg skal begynne å redigere. Sitter og måper og klipper vekk sånn 90% av svarene, haha. Men uansett, jeg håper dere fikk noen ting ut av videoen, og at dere ble fornøyd med noen av svarene. Takk til alle som kom med kreative spørsmål. Setter oppriktig pris på det.

Jeg kunngjør også endelig hva jeg skal studere til høsten!

Dere kan lese om hvilket resultat jeg fikk på personlighetstesten som campaigner herKanskje jeg kan lage et mer utdypende innlegg om dette, hvis det er ønskelig?

SMINKEVIDEO CASUAL/PYNTET

Tilbud på Daniel Wellington klokker - VIDEO

Hei, alle sammen! Nå har jeg gode nyheter til alle som er på utkikk etter en spesiell julegave eller en vakker klokke til seg selv. Jeg faller bare mer og mer for klokkene til Daniel Wellington da de blir nydeligere for hvert år som går. I denne videoen viser jeg dere tre av klokkene fra Classic Petite-kolleksjonen deres. Danielwellington.com har nå Black Friday tilbud! Dere kan bruke rabattkoden "leavalencia" for å få 15% av kjøpet deres fra hele siden. I tillegg får dere et ekstra bånd med på kjøpet til valgfri klokke. Alle Dapper-klokkene er for øvrig på 25% akkurat nå. Håper dere finner noe dere liker! (det tror jeg) eller i det minste liker denne lille videoen jeg satt sammen ♥

Husk å se den i 720p HD!

 

HAUL og sminkevideo med KICKS

I samarbeid med KICKS

Heisann, dere! Da var jeg tilbake på youtube igjen! Gud, så sporadisk jeg er på den plattformen. Noen ganger får jeg skikkelig video-kick, andre ganger er jeg mer enn fornøyd med bare bilder og tekst her inne, men jeg er jo selv en stor tilhenger av youtube og elsker å se videoer selv. I dag har jeg jeg på en måte en "innkjøpsvideo" fra KICKS hvor jeg viser hva jeg fikk kjøpt på gavekortet de sendte meg. Det er vel egentlig ganske basic produkter, men som jeg innså etter hvert i videoen at jeg virkelig hadde trengt en stund. Veldig, veldig fornøyd med litt nytt i sminkekolleksjonen og takker Kicks for generøsitet og som vanlig god hjelp i butikken. Håper dere like sminkevideoen, and if you do, please tell me, så kan jeg gjerne lage flere videoer av andre slag, eller samme slag. Litt opp til dere. Enjoy enjoy. Ikke glem å skru opp kvaliteten til 1080p HD!

Kjolen min finner dere her.
 

PRODUKTENE:

Refreshing Scrub mask - Jorgobé

Blending Sponge - KICKS

Professional Cream Blush Brush - KICKS

Large Eyeshadow Blending Brush - KICKS

Always Sharp Waterproog Kohl Liner- Smashbox

Be Legendary Liquid Lipstick - Smashbox farge: Girl, please

Unboxing video - helseprodukter fra Gymgrosissten

Annonselenker


Genseren min finner dere HER

Bjørn Borg:
Overdel HER
Underdel HER

Raw bars:
Protein HER
Cacao HER
Apple and cinnamon HER (denne ble min favoritt)

Tørket mango HER

Chiafrø HER

Eplemos HER (innså nå at dette ikke var eplesyltetøy, haha, men den kunne visst brukes til masse annet gøy så gleder meg til å prøve uansett)

Spirulina HER

Q&A - svar på video (del 2)

Heisann! Da var del 2 publisert. Igjen, guuud så store deler av svarene mine som ble klippet vekk slik at jeg ikke fikk forklart hundre prosent hva jeg mente på alt. Første spørsmål for eksempel, høres jo ut som jeg vil være singel for alltid. Men sannheten er at jeg bare veldig nyter den friheten jeg har akkurat nå og føler jeg ikke har tid til en partner, fordi det var det som var en stor del av problemet forrige gang. Men når god timing og rette personen comes along, er det klart jeg ønsker et forhold. Det handler mest om å like noen godt nok til at det er verdt det på en måte. Uansett, håper resten av svarene var greie, ellers svarer jeg gledelig på kommentarer i kommentarfeltet <3

Og siden aaaalle spurte om genseren (som ja er dødsfin og evig digg) så har dere en link til den HER

Q&A - svar på video (del 1)

Heisann! Da var endelig svarene postet. I hvert fall første del. Svarene på spørsmålsrunden ble evig lang, så jeg måtte klippe bort halvparten av spørsmålene og svarene og dele resterende opp i to deler. Så her kommer første del av spørsmålsrunden. Så må jeg bare si at svarene på de politiske spørsmålene kunne jeg bygget videre på i det uendelige, og de svir i sjelen at jeg svarte så kort uten å fordype meg, slik at ting lettere kan misforstås, eller dere kanskje ikke helt skjønte akkurat hva jeg ville. Men sånn ble det nå. Kan prøve å svare mer i kommentarfeltet om det er noe angående spørsmålene som ikke var helt klart. Ellers håper jeg dere får noe ut av videoen!

Del 2 kommer fortløpende.

NA-KD try-on haulJakke HER
Svart topp HER
Grønn topp HER
Satin kjole HER

Bruk koden Leandra20 på bestillinger fra NA-KD og få 20% avslag på det dere kjøper! Koden varer i 24 timer og de har free shipping over hele verden! @nakdfashion

Video - prøv å ikke le

Heisann dere! Jeg er tilbake på youtube (for sånn femte gang i løpet av min youtubekarriere) og har en veldig spontan og morsom video til dere. Vi hadde overnatting hos Solfrid for en liten stund siden og endte kvelden med å fortelle tørre vitser og gåter - og i tillegg prøve å ikke le. Husker ikke om det var meg eller noen av de andre som plutselig sa at vi burde lage en video av det, men vi gjorde nå det da vi stod opp neste dag! Jeg sitter og gliser som en idiot når jeg ser den. Håper dere også finner den underholdende!

Nå har jeg jo en besvarelse på en Q&A som også skal spilles inn og postes snart. Er videoer noe dere vil se enda mer av? Isåfall, hva ønsker dere videoer om?

 

Video fra Roma

Nå er videoen min fra Italia ferdigklippet og klar til å vises frem til dere! Det har vært såå gøy å fange disse øyeblikkene på film, og jeg elsker å ha dem samlet sammen i en video. Det gjør det så utrolig deilig å se tilbake på denne turen, og jeg vet jeg kommer til å takke meg selv for det resten av livet. Det er så mye jeg har lyst til å fortelle dere, som historien bak de forskjellige stedene vi var, hvor gamle de er, hvem som bygde de osv. Jeg blir så revet med av historie, og gjennom denne turen har jeg virkelig fått frisket opp gamle historiekunnskaper, og fått en haug med nye. Selvom vi gikk og gikk og gikk i timesvis hver dag, og beina våre verket mer enn ryggen, ville jeg ikke byttet det mot noe som helst. Ikke bare var det en ufattelig lærerik tur, men også en ekstremt hyggelig og sosial reise hvor jeg ble mye bedre kjent med hifi-klassen min og fikk god til til å prate, henge, le, åpne meg mer og bare leve og nyte. Jeg håper dette skinte litt gjennom på videoen, og at dere også liker den!

Husk å sett på høy kvalitet! Jeg skal se den igjen nå jeg :´)

Q&A (hva jeg brenner for, min filosofi, mine reiser, takle vanskelige tider)

Går rundt med dårlig samvittighet ovenfor at jeg blogger så lite for tiden, så jeg håper liksom litt at denne videoen skal gjøre opp for det. Den er dobbelt så lang som jeg pleier å lage videoene mine, og håper det er et lite plaster på såret. Eller at dere faktisk orker å se hele, haha, da hadde jeg blitt veldig glad i hvertfall. Det var masse veldig gode spørsmål, og jeg svarte egentlig superlangt på alt og måtte klippe vekk sånn 95% av det jeg filmet, menmen, jeg håper likevel dere fikk noe ut av videoen. At den var behjelpelig og informativ for noen. Da er jeg fornøyd for dagen!

Genseren er fra junkyard (sponset)

Min hårrutine + VINN en GHD Platinum Rettetang

KONKURRANSEINFO:
1. Følg meg på Instagram @Leavalencia (større sansynlighet for å vinne hvis du også liker facebooksiden min her)
2. Del dette innlegget på facebookveggen din
3. Legg igjen en kommentar som bekrefter at du har gjort dette (enten her eller på youtube)

Så er du med i trekningen av en GHD Platinum electric Pink Styler, som du også finner her: http://www.ghdhair.com/no/ghd-pink/ghd-platinum-electric-pink-styler (Kan også mottas i annen farge om ønsket)

Vinneren kåres søndag 23.10.16.

Produktene i videoen:
Akkurat nå har jeg ingen fast shampoo
Dere finner min favorittbalsam i denne videoen her
Shu Uemura Color Lustre Thermo Milk fra Bjuti Hårstudio
Joico Smooth Cure Thermal Styling Protectant
K-Pak Color Therapy Restorative Styling Oil

September favoritter (video)

Grønn smoothie oppskrift her

Shu Uemura fra Bjuti Hårstudio, hjemmeside her.

Solbriller fra Ray-Bans her.

Hårbånd fra Ivybands fra Bjuti Hårstdio, også her

Anastasia brow pen i medium brown fra Kicks her

Rituals Foaming Shower Gel her

St. Tropez Self Tan bronzing mousse her

Batiste Dry Shampoo Classic her

Nyx Matte Lip Cream i fargen Abu Dhabi her

Film - Brokeback Mountain på Netflix!

Skoleprosjekt - filmatisering av novelle!

I dag blir søndags video litt annereldes. Vi har nemlig fått i oppgave å filmatisere en novelle på skolen, som skulle være ferdig til fredag. Mange av dere har allerede sett den på youtube, men jeg tenkte å legge den ut her for bloggleserne også. 

Novellen heter "Pass deg for Ulven" og er skrevet av Gro Dahle. Den handler om en jente som skal flytte hjemmefra, og blir bedt av moren om å passe seg for alt mulig. Så i fem år lever hun alene i frykt om å snakke med noen, se på noen, være med noen osv. Helt til en dag i august :))) Så får dere se hva som skjer da! Novellen refererer på en måte til "rødehette og ulven," og det er derfor hun har på seg rød jakke i novellen, og den jakken blir på en måte et symbol på frykten da.  Mine acting skills er kanskje dårligst, men gjorde nå litt opp for det meg reggisering, filming og redigering. Er egentlig utrolig gøy å være kreativ bak kamra syns jeg. Uansett, håper dere syns det var en litt artig video å se!

Finnes ikke gode mennesker

I dag hadde jeg ingen video planlagt, men som jeg lovet, skal det komme en video hver søndag, så jeg skrudde på kamraet og sa det som kom til tankene. Håper dere likte videoen, og kom gjerne med forslag til temaer dere vil jeg skal ha i videoene videre.

Samtidig håper jeg ingen misforstod tittelen. Det jeg mener er at ingen er 100% perfekt eller 100% ond. Vi er alle en liten mix, hvor noen heller mer til den ene siden enn den andre, avhenig av litt gener og masse miljø. Jeg kjenner mange gode mennesker, men alle har også svake sider. Og dette med å ikke hate noen er som sagt bare èn av mange forutsetninger man må ta stilling til når man skal bli en lykkeligere person, men en jeg syns er ganske viktig og basic, så da ble den det som ble bablet om i dag :) Del gjerne deres tanker om dette! Elsker å lese gode innspill i kommentarfeltet. Lærer så mye av dere. Ha en fin søndag!

Try on haul (Shein & Romwe) + 60% rabattkode!

God morgen! Søndag, og ny video! Jeg hadde så mye nytt jeg ville vise dere fra to av mine to favoritt nettbutikker, så jeg samlet det like gjerne i en video hvor jeg snakker kort om hvert plagg og viser hvordan det ser ut på. Også har jeg en liten gladnyhet til dere! Romwe.com har nå en kode dere kan bruke på hvilket som helst plagg på siden, og få 60% avslag, hvis dere bruker koden RW-leaduvet60. Koden gjelder ut måneden, så go crazy! Uansett, håper dere liker videoen og har en super fin dag videre. Vi snakkes!

Off the shoulder topp fra Shein her
Choker sun pendant fra Shein her
Ear studs fra Romwe her
Rosa kåpe fra Shein her
Hårbånd fra Shein her
Svart kjole fra Romwe her
Suede kjole fra Romwe her
Hvit kjole fra Romwe her

Tatoveringene mine - og meningen bak dem (video)

Heihei! I dag blir søndagens video en video om tatoveringene mine. Jeg får stadig vekk spørsmål om jeg kan lage en video om den hvor jeg prater om alle 4 tatoveringene mine, forklarer meningen bak dem, og svarer på litt andre spørsmål om dem. Så jeg håper dere får svar på det dere lurer på! Hvis ikke, er jeg alltid aktiv i kommentarfeltet :)

Husk å sett på HD for optimal kvalitet!

Q&A - tatoveringer, katten min, universet

Da var endelig spørsmålsrunden besvart! Vet ikke helt hvor lang tid det tok, hehe, men altfor lenge i hvertfall. Håper dere blir fornøyd med svarene. Jeg holder faktisk på å redigere en annen video atm som jeg tror dere vil like! Om dere har noen andre videotips, må dere gjerne komme med forslag. See you.

What I eat in a day / vegan

Her kommer videoen som lovet! Håper dere liker den, og blir litt inspirert :) Enjoy

Mine favorittprodukter i april!

Blusen min er fra Shein her (sponset)

Heisann! Da tenkte jeg å begynne å ha månedens favoritter på video igjen! Over ser dere favorittene mine i april, pluss presidentrekken i USA fra andre verdenskrig for de spesielt interesserte, hahah. Håper dere liker videoen og finner noen produkter dere får lyst å prøve ut. Husk å abboner på kanalen min her for å se når jeg legger ut videoer på youtube :)

Ellers tusen takk for fine og positive kommentarer på forrige innlegg. Jeg skal prøve å få ut noen matplaner til dere!

Ting som irriterer meg (video)

Irriterer vi oss over noe av det samme? Og vil dere ha flere videoer med ting som irriterer meg? Kom på et paaar punkter til etter videoen (mange) hahah, uansett, håper dere likte den. Ha en stråålende søndag. Nå stikker jeg på fjelltur med Camilla i det fine været :)

What's in my makeup bag + hvordan jeg bruker almond oil

Hei, dere! I helgen satt jeg meg ed å lagde en video om hva jeg har i sminkemappene mine. Jeg er jo en organiseringsfreak og elsker å ha tingene mine på stell, så her viser jeg altså en samling av de mest nødvendige skjønnhetsproduktene mine +  en liten minireview av favorittene. Så jeg håper dere liker videoen, blir litt inspirert til å organisere eller finner noen produkter dere syns virket interessant. Om det skulle være noen spørsmål, står jeg alltid til tjeneste i kommentarfeltet. Enjoy, og ha en super mandag puser

Sminkeivdeo / going out

Da var det ny sminkevideo på gang! Dette er faktisk make up-looken jeg har på meg i headeren. Altså er den laget for en liten stund siden, da jeg skulle i trippel 18-årsdagen til Solfrid. Videoen ble plutselig bortglemt i iMovie-biblioteket, men så kom jeg plutselig på den. Så i dag bestemte jeg meg for å fullføre og publisere den på youtube for de som er interessert i slikt. Håper dere liker den, og lærer noen tips og triks! Produktene vil stå under videoen på youtube.

Husk å trykk på tannhjulet og bytt til 720HD for drastisk bedre kvalitet <3

Video med Jarl Andersen!

Hei alle sammen! I dag har jeg to videoer å dele med dere! Mange av dere vet sikkert hvem Jarl Andersen er? Vi har hatt en plan om å lage video sammen ganske lenge, og endelig fikk vi gjennomført det. For en liten stund siden kom han på besøk her hvor vi lagde en video til hans kanal, hvor jeg faktisk måtte snakke engelsk. Så da får dere sett det også, gitt! Et par dager senere lagde vi en til min også. Jeg syns selv de ble kjempe koselig, og håper dere også liker dem! Enjoy <3

Full make up + easy contour

Sminkevideo! Jeg har laget en look til dere som jeg gjerne ville tatt i bruk om jeg hadde hatt god tid om morgenen. Om jeg skal på fest, dra til byen eller ut og spise liker jeg å pynte meg litt ekstra, og i det siste har jeg gjort det på denne måten. Det er så gøy å sminke seg når man har god tid; Å leke seg med litt contour, highlight og litt øyesminke. Så det var det jeg gjorde her da. Håper dere likte videoen og fant den inspirerende!

Svar på spørsmålsrunden (video)

Da var endelig svarene på spørsmålsrunden ute. Det ble stilt veldig mange gode spørsmål, noe som var kjempe gøy, men disse var de jeg valgte å svare på før videoen ble for lang. Jeg har en tendens til å snakke meg litt bort når jeg bare svarer på en enkel ting. Så det er myye tull som er klippet vekk for å si det sånn. Håper dere likte de elleve minuttene med småprat og fikk svar på noe dere lurte på!

Mitt 2015 gjennom videoklipp fra iPhonen

For noen dager siden kom jeg på en liten idé. Jeg samlet rett og slett videoklipp som jeg har filmet i hele år, fra mobilen til en lang video. Det ble på en måte en liten stemningsvideo filmet med iPhonen gjennmo et helt år. Jeg ble ganske fornøyd! Slike videoer er gøy å lage slik at jeg kan se tilbake på den om noen år, og plutselig huske myye bedre hva jeg gjorde på i 2015. Tenkte dere også kanskje hadde lyst å se! Så here it is :)

Håper dere likte den!

Min hveragssminke høst 2015

Hei, dere! I dag er jeg sengeliggende med omgangssyken, og har derfor ikke så mye spennende å komme med. Dagen min har bare vært kvalme og drit, men heldgivis hadde jeg en liten sminkevideo på lur til dere! Jeg lagde den forrige helg, og den viser hvordan jeg vanligvis sminker meg for tiden. Sminkerutinen varierer med sesongene men slik er den i hvertfall nå. Håper dere liker videoen :) Nå skal jeg råtne i sengen med litt smertestillende og Harry Potter og Ildbegeret. Håper lørdagskvelden deres blir tusen ganger bedre enn min. Vi snakkes!

Mockingjay Part 2

Okei, la oss snakke om The Hunger Games! Det begynner å bli en stund siden det har vært et tema på bloggen nå. De som har lest bloggen min lengst husker kanskje den perioden jeg leste bøkene, og alt jeg skrev om var at jeg gikk på krykker med en knukket fot og fant min daglige dose hverdagsglede i det faktum at den første filmen snart kom ut på kino. Det var innlegg på innlegg på innlegg med nedelling fra 12-1 dager. For hvert av distriktene ikke sant? Det var crazy times skal jeg si deg.

På lørdag skulle jeg altså se Mockingjay part 2 med Birgitte og vi hadde hamstret både popcorn og baconchips og var så klar for filmen at vi nesten ikke kunne beherske oss. Men så skjedde noe nesten tragikomisk da vi skulle gi billettene til kinomannen. Strømmen hadde gått i kinosalen så filmen ble avlyst??? Vi hadde gledet oss i, tja tre år til den filmen :))))) Så min naturlige reaksjon da jeg fikk beskjeden var å le, i og med at jeg var sikker på at han køddet, men neida! Vi fikk til gjengjeld (for at han knuste oss mentalt) fire tilgodelapper på kino. Så det var jo et lite plaster på såret da, men hovedfokuset var å skjekke når neste film gikk. Vi endte opp på en kebabsjappe og ventet i 2 1/2 time på å endelig få se filmen. Og om det var verdt det?

Jeg er målløs jeg. Spenningen var så høy at jeg nesten ble irritert over at de ikke ga oss en pause til å puste. Jeg har ikke opplevd lignende. Videre ble jeg utrolig overasket over meg selv, for så mye har jeg ikke grenet siden... Vel, siden jeg leste boken. En fantastisk serie, og en fantastisk avslutning på eventyret. Jeg har lyst til å ta for meg hver scene, hver sitat og vise min entusiasme over dem. Men det får vel holde å si at den er sterkt å anbefale når du har lest bøkene, evt sett filmene. The Hunger Games er en historie som virkelig treffer meg og etterlater meg med haugevis av følelser og ting å reflektere over når det gjelder blandt annet dagens samfunn, korrupsjon og politikk, og den gjør det på en så syk og underholdene måte at jeg ikke kan gjøre annet enn å bøye meg i støvet for både forfatter, reggisør og ikke minst skuespillerne. Det kan ikke ha vært en enkel jobb. Traileren gir meg frysninger, men jeg syns ikke den representerer så veldig bra hva filmen egentlig handler om, men den er nå i hvertfall en liten smakebit. 

Wiii jeg blir jo lille, 14-gamle-meg igjen når jeg snakker om The Hunger Games! Kan ikke tro alt er over :( Gud, jeg er jo griseforkjølet, så da tårene begynte å trille på kinoen ble jo den rennende nesen og de slitne øynene tusen ganger værre, hahaha. Ikke et pent syn. Tårevåt og jævlig møtte vi selvsagt heile vennekretsen på bussen hjem, så det var jo kos. Menmen, worth it. Noen andre fans der ute som vil dele tanker og meninger om filmen?

Quiz med Leandra og Andreas

Jeg har kanskje nevnt på bloggen før at jeg er utrolig glad i quiz? Jeg er virkelig ikke et konkuransemenneske til vanlig, men når det kommer til quiz og visse typer brettspill, blir jeg helt sinnsykt giret. Det kan så og si alle som kjenner meg skrive under på. Jeg stoler alltid på magefølelsen og svarer det første jeg tenker på, og ofte funker det så bra at jeg blir overasket selv. Dønn en av verdens beste følelser å svare rett på quizspørsmål.

På søndag var Birgitte og jeg med Andreas, som er en norsk youtuber og venn av oss. Og vi lagde to videoer sammen, en til hver kanal. På min kanal ble det quiz med Birgitte som quizmaster, og på hans kanal ble det en yoga challenge. Håper dere skjekker ut begge og liker dem! For å se yoga challengen, klikk HER.

Mitt rom 2015! Room tour

Gooood lørdagsmorgen alle fine <3 Se hva jeg omsider har klart å få til! Jepp her kommer en room tour av rommet mitt hos pappa. Lean back, and enjoy, så håper jeg dere får litt inspirasjon og idèer til deres rom. Har ikke så mye mer å si enn det. Nå skal jeg bare spise opp frokosten min før jeg stikker på trening og løper noen intervaller som jeg gruer meg enormt mye til. Fikk vite i går at vi kanskje skal løpe 3000m på skolen på torsdag, og en 3000m er noe av det verste jeg vet. Så da må jeg hente inn litt kondis, selvom det sikkert er en lost case. Klarte akkurat en 5er i vår på 14.54sek, så vi får se hvordan jeg ligger an i år... Uansett, tilbake til romvideoen! Håper dere liker den :)

Tycks?

Spørsmål og svar med Tobias

Heiheei, og god mandagsmorgen! Virkelig deilig med fri i dag, eller hva? Nå begynner jeg omsider å bli kvitt forkjølelsen min og er snart klar for legday på fitness med pappa. Er helt forferdelig å begynne å trene igjen etter en pause. Jeg har gangsperr i hele overkroppen etter i går, og spesielt bicepsene føles mørbanket. Men litt deilig er det!

Husker dere for (jeg aner ikke hvor) lenge siden da jeg lagde et innlegg hvor dere kunne stille spørsmål til Tobias og meg? Ikke jeg heller, men nå har vi i hvertfall eeendelig klart å svare på spørsmålene vi fikk fra dere i videoen under. Det ble en halveis boyfriend tag, pluss litt andre spørsmål. Håper dere liker den! :)

Portrettintervju / bloggeren og svømmeren

Hei, dere! For en stund tilbake fikk jeg besøk av to herlige jenter fra Amalie Skram Vgs som hadde et skoleprosjekt. Temaet var lidenskap. Så de var på jakt etter to personer de kunne intervjue, som brant for noe. De endte opp med Sander og meg, hvor lidenskapen vår var svømming og blogging. Dere kan se hvordan portrettintervjuene ble i videoen under. Jeg har gledet meg såå masse til å vise den til dere, og syns selv de var kjempeflinke og at resultatet ble kjempebra. Hva syns dere?

Min sminkerutine

Her er en kjapp video av hvordan jeg sminker meg for tiden. Er en del ting som er annerledes fra forrige gang. F. eks sminkesvampen, eyeliner og at jeg blander to foundationer for å matche hudfargen min litt bedre. Den er ikke så veldig informativ fordi jeg lagde den mest på gøy. Den gir i hvertfall et lite innlblikk i hvordan jeg sminker meg, så håper dere liker den uansett. Er det noe dere lurer på, skal jeg svare i kommentarfeltet :)

 

Sminkevideo / min hverdagssminke

Hei, dere! Da tenkte jeg å begynne å følge opp et av nyttårsfortsettene mine som gikk ut på å ha flere videoer på bloggen :) 

En oppdatert sminkevideo har vært en del etterspurt i det siste ettersom jeg ikke har hatt det på en god stund! Så da valgte jeg å gi dere en i dag, og håper dere liker den. Dette er altså slik jeg sminker meg til vanlig. Jeg har hatt denne rutinen i noen måneder nå og er veldig fornøyd med alle disse produktene, og kan absolutt anbefale dem videre. Spesielt foundationen jeg bruker her - Jeg er allerede på min tredje flaske! Og ikke for å snakke om verdens beste øyenbrynsblyant som er helt genial. Ingen av produktene er sponset eller noe, jeg bare liker dem veldig godt! Okei, nok masing, enjoy!

Updated room tour

Hei, fininger ♥ Da har jeg endelig klart å spille inn en oppdatert romvideo til dere! Det tok virkelig tid må jeg si, og når jeg endelig følte rommet var klart og ferdig var det blitt vinter... Ikke akkurat den tiden på året med best lys for bilder og videoer dessverre, men det for gå. Dere ser nå hvordan jeg har det på rommet mitt i hvertfall. Hvis der er noen ting i videoen dere lurer på hvor er fra, er det bare å spørre i kommentarfeltet så svarer jeg der :) Hope you like!

Sang // John Mayer - Dear Marie

Se reaksjonen til den hjemløse mannen

Jeg kom over en hjertevarmende video som var så fin at jeg bare kjapt ville innom bloggen og dele den med dere. Syns den gir et fint budskap om at vi må begynne å sette pris på det vi har, og at man alltid får igjen på en eller annen måte hvis man deler med andre eller gjør noe for dem. Kanskje ikke i form av gaver, men det gir så utrolig mye å gi til andre. Skjønner godt hvorfor mange mener at det er bedre å gi, enn å få gaver.

Får lyst til å gjøre dette selv med noen bare for å se hvordan de reagerer. Denne videoen satt både tanker og følelser i sving. Tårer i øynene ble det i hvertfall da jeg så reaksjonen til han hjemløse på slutten. Skjønneste.

Hva tenker dere om denne videoen?

London innkjøp 2014

Dere trodde sikkert aldri dere skulle få se meg på video igjen, haha men etter stor etterspørsel i godt over et halvt år, har jeg endelig gjort en comeback. Håper dere liker videoen!

Full coverage fall makeup

Lea sminker Benjamin

Typical white girl tag

The Music tag

100 spørsmål med Victoria // del 2

100 spørsmål med Victoria

Would you rather med Ida og Sandra

Sommer favoritter // 2013

Svar på spørsmålsrunden

#AskNorwegianYoutubers

Pakke fra elf i posten

Prank call (jeg er gravid) del 2

Prank call (jeg er gravid)

USA innkjøp (del 2)

USA innkjøp

Innkjøp fra Berlin

Her er den super forsinkede innkjøpsvideoen fra Berlin. Den er spilt inn på lørdagen før jeg reiste til California på torsdagen. Tenkte det var på tide nå, heh. Enjoy.

Ææ, tydeligvis selger Bikbok også Army genseren, så føkk dem. Jaja, den er fantastisk uansett.

Mai favoritter

Min langhelg i Berlin

My morning routine

Innkjøp fra nattåpent

Innkjøpsvideo - Klær og sminke

Spring make up tutorial

April favoritter

Whats in my purse

Room Tour

Sang: Vampire Weekend - White Sky

The Spring Tag

Ting bloggere sier (Collab) laget av Elise

Jeg har gledet meg sånn til å se resultatet av denne collab-videoen jeg var med i, og ikke minst dele den med dere. Det er Elise som står bak hele videoen når det gjelder planlegging, redigering osv. og jeg syns hun har gjort en utrolig bra jobb! Her er den:

Mars favoritter 2013 (song edition)

Innkjøpsvideo (Kicks, Only, Gina Tricot)

Hva jeg skal i California

The get to know me TAG

Youtube OTP med Solfrid

Spørsmål og svar

Februar favoritter

Sminkevideo - Soft Earth

Jeg vet ikke helt når februar favoritter kommer ut enda, men det blir sansynligvis den neste videoen som kommer. Okei, da sier jeg bare nyt videoen. Jeg lagde den en smule annerledes enn vanlig, sååå håper dere liker den! 

Come alive at night

Jeg laget denne videoen for å teste hvor bra min Canon 50mm 1.4 linse kunne filme i mørket.

Sang av The XX - Intro.

40 facial expressions tag

Vinneren av give-away + update

Valentines Day inspirert sminkevideo

Januar favoritter (2013)

All informasjonen står under videoen på youtube. Husk å se i 740HD!

Bok anbefaling av Divergent

Min første giveaway! (Gina Tricot)

Du deltar i dette innlegget!

Post-it note youtuber game

Innkjøpsvideo

Mine julegaver i 2012Genseren jeg har på meg er forresten også en gave! Glemte selfølgelig å nevne den i videoen... Den fikk jeg av Emilie B. Altså, ikke Squint, men en annen Emilie.

2012 favoritter

Informasjonen om alle produktene nevnt i denne videoen, finner du hvis du ser den på youtube og trykket "Vis mer" under videoen. Ikke glem å se den i HD.

Julaften 2012 på video

Fakta om meg! (japansk, Taylor Swift, Hunger Games + mer)

The Christmas Tag

Tips til (jule)dekorering til rommet

Kan du spille gitar, og legge en video ut av deg selv når du spiller?

Søsteren min, Rebecca lærte meg å spille på hennes gitar. Onkelen min lært meg og fingerspille, også har jeg lært meg selv en del noter. Spillingen min er lite imponerende og ikke noe å skryte av, men jeg har ikke fått sjansen til å spille etter Rebecca flyttet hjemmefra og tok gitaren sin med. Og det er så trist, fordi det var så gøy å spille! Jeg har en patetisk liten vlog der Solfrid og jeg sitter på den gamle terrassen min og synger You Belong With Me og Pumped Up Kicks på britisk. Her er videoen. Jeg begynner å spille når det har gått 4m og 20sek. Jeg er forresten ekstremt stygg i dennne videoen, hahaha. Bare en liten warning.

Kan du spille noen instrumenter?

November favoritter

Favoritter:
Agatha Ruiz De La Prada - Tutti Frutti (Vita)
Dead Trigger (App Store)
Granny Smith (App Store)
Maybelline The Falsies - Volume Express (H&M)
Poplove 2012 Mashup of 24 artists (Robin Skouteris)

Would You Rather med Emilie

Sminkevideo for høst/vinter

Ting som irriterer meg

Oktober favoritter

Gaver fra Lisboa

Dette skjer når jeg går tom for videoidèer

Men det var vel på tide med en ny helt tilfeldig video uansett. Enjoy the randomness!

Hva er noen ting du har vært/er obsessed med?

Mine 5 favoritt-sanger

Jeg tenkte dette var en litt bedre måte å vise dere favoritt-sangene mine på i stede for å skrive dem i et innlegg.

Hvilken av sangene likte du?

If all my makeup disappeared

Taylor Swift Ronan - Cover

Her er coveren min av Taylor Swift - Ronan. Sangen er så utrolig nydelig, og det er historien også. Den handler om en fire år gammel gutt, Ronan som døde av kreft. Taylor Swift leste bloggen til moren hans og ble inspirert til å skrive denne sangen. Jeg ble så rørt av sangen første gang jeg hørte den, så da visste jeg at jeg ville lage en cover av den. Jeg gjør ikke dette for å show-off den egentlig normale stemmen min, men jeg bare liker å sette sammen sånne sanger og videoer. Og jeg håper du liker å se på den.

Svarene på spørsmålsrunden (video)

September favoritterHva har vært dine favoritt-ting denne måneden?

The Beauty and Brains Tag

Life is an hourglass

Jeg fant så mange gamle bilder av meg selv og familien da jeg pakket ut i leiligheten for noen uker siden. Og før jeg pakket de vekk igjen, lagde jeg en liten video med dem. Så når jeg har lyst til å se på dem, har jeg dem på youtube-kanalen min. Jeg kunne ha gjort den privat, men jeg vil dele den med dere, så håper du liker videoen! ♥


Det står hva sangen heter på slutten av videoen om du skulle lure.

Bestevennen min har forandret seg (Lea's tips)

Fortell meg hva du syns om rådet! Og skulle det være noe annet noen trenger tips med, så kan du skrive det i kommentarfeltet til den neste videoen. 

Hårvideo til hverdag, trening og fest

Mine topp 5 appsApps:
Instagram. 
SoundHound. WhaleTrail. DragonVale. Voice Changer Plus.

Denne ble spilt inn før jeg flyttet, så derfor er jeg på det gamle rommet mitt. Jeg måtte også være litt stille mens jeg spilte inn videoen, fordi noen familiemedlemmer sov, hehe. Alle appene i videoen er forresten gratis. Har du noen apper du vil anbefale til meg?

Bloopers fra sminkevideoen med Solfrid

Her er videoen med bloopers fra den forrige videoen jeg la ut på bloggen med Solfrid. Jeg legger vanligvis ikke ut videoer fra den andre youtube-kanalen min på bloggen, men jeg bestemte meg for å gjøre det i dag. Så nyt videoen hvis du ikke allerede har gjort det.

På Coooool555 legger jeg ut outtakes, videoblogger og annet som ikke kommer med på LeaValencia-kanalen, så hvis du vil få med deg de også, så kan jo du gå inn HER å trykke på abboner. 

Sminkevideo for blå øyner ft. Solfrid

August favoritter

Min sommer 2012

WUEEH, tusen takk for infoen om at jeg har nådd tusen subscribers på youtube! Hvis du er en subscriber, så er jo du bokstaveligtalt grunnen til det. Tusen personer er veldig mange folk det... Flere enn det som leser bloggen min. Så på grunn av dette, tenkte jeg det ville være passende å legge ut en video nå med klipp fra tidligere videoer, pluss masse andre klipp som dere ikke har sett før. Alle er filmet i sommeren 2012 eller litt før, siden det har vært den beste tiden for meg på youtube. Enjoy it 720HD.

Let's talk Cathing Fire!

Nå drar jeg på senteret med Silje og Emilie. Vi snakkes! 

Smoothie war


Filmet med Canon EOS 600D.

Hvordan jeg krøller håretHeatprotect - Lee Stafford.
Børste - Vet ikke.
Krølltang - Polen(vet ikke hvilken butikk)
Glattetang - Egypt (Vet ikke hvilken butikk) 

Getting ready

The Maze Runner book-review med Squint

Sminkevideo for senterturer

Juli favoritterHvis du vil se listen over alle tingene som var i denne videoen, trykk på youtube-ikonet i høyre hjørnet av videoen. Da står det "Vis mer" under videoen på youtube, og der står det alltiv hva som er med i månedens favoritter.

Ting som irreterer oss - video

Noe av dette som irreterer deg også?

Innkjøp fra Thailand (del 2)

Innkjøp fra Thailand (del 1)

Gaver fra Amerika - video med Solfrid

Jeg spilte inn en video med Solfrid før jeg dro til Thailand, så her har det en mini-review av tingene jeg fikk av Rebecca da hun kom hjem fra Amerika. 

Benefit They're Real Mascara - Sephora.
Baby Lips - dagligvare butikker som Walmart og Target.
Wonderstruck perfume - Ulta.

Juni Favoritter

Jeg vet at Ceramic uttales med "S" og ikke med "K". Sorry 'bout that!

Filmet med Canon EOS 600D + 18-55mm lens.

Sommerplaner!

Glødene sommersminke (video)

Det blir ingen snakking i videoen fordi tingene jeg gjør er så enkle og basic, hvis du skjønner. Derfor speedet jeg den opp, sånn at det ikke skulle bli kjedelig og se på, og la til en av favorittsangene mine i bakrunnen. Jeg syns denne sminken er fresh, glødene og lett. Derfor elsker jeg den, og bruker den nesten hele tiden. Og nå vet du hvordan jeg gjør det! 

Room Tour med Leaduvet

Jeg glemte å vise innholdet noen skuffer, blandt annet nattbordet mitt. Men hvis du lurer, så ligger det bare masse bull i den nederste skuffen (krølltang, rettetang, papir, bøker) og undertøy i den øverste. Og i skuffene i den brune, store kommoden har jeg solbriller, bursdagskort, sminke-paletter, bilder, brettspill osv. Ellers håper jeg at du ikke har noe i mot at jeg var veldig detaljert i stede for å ikke si noen ting mens en random sang spilte i bakrunnen. Liker room tourer bedre på denne måten, så da håper jeg du også liker det, og at du ikke har noe i mot at den er litt lang. 

Svar på spørsmålsrunden (del 2)

Mai favoritter

Vil bare begynne med å beklage for at jeg var veldig, veldig trøtt når jeg spilte inn videoen. Så humoren er liksom ikke på plass, haha. Jeg hadde fått veldig få timer med søvn natten før, så sorry! Men ellers er jeg ganske imponert over at jeg har klart å få alle favoritt-videoen mine opp på akuratt den siste dagen i måneden i hele år. Ikke at det er så viktig, men jeg bare føler det passer best da. Uansett, håper du ikke kjeder deg alt for mye under videoen. Snakkes!

Garnier solkrem - Daglivarebutikk.
Fjernkontroll  til kamraet - internett (husker ikke hvor fra)
Gullfliseklemmer - Bikbok
Skjerf - Only
Lush - Xhibition
Toms - Mani
Lacoste Love of Pink - Esthetique

Svar på spørsmålsrunden

Hvis vi prøver å ignorere leppestiten som gradvis blir mer og mer tydelig på tennene mine, hadde det vært grådig greit. 

Best friend tag med Emilie

Gratulerer med dagen!


Wow, flott thumbnail-bilde...

Oppdatert video om almond oil

// Filmet med Canon EOS 600D

Sminkevideo - øyner

Det er en ganske lett øyeskygge-look som alle kan få til hvis du har en gull og en brun øyeskygge. Jeg liker å bruke denne sminken spesielt hvis jeg skal på senteret, eller bare vil føle meg litt ekstra fin en dag jeg skal på skolen. Hvis du ikke bruker mye øyeskgge til vanlig, syns jeg det er passende å bruke til fest også. Håper du liker videoen, og ikke glem og fortell meg hva du syns!

Paletten: Coastalscents.com
Fundation: Chanel Vitalumiere Aqua Foundation - B20. Kjøpt på Esthetique.
Leppene: Bobbi Brown ligloss - Pink Rasberry. Kjøpt på Esthetique.

Solfrids Katniss-flette!

Husker du i påsken da Solfrid blogget for meg? Da sa hun ihvertfall at hun ville lage en video hvor hun viste hvordan du lagde Katniss-fletten. Og, jo, jeg har gjort det jeg også, men jeg gjorde det litt annerledes enn henne. Jeg lagde en parisaflette, fordi jeg syns det er finest når man fletter over. Men det Katniss egentlig har, er en flette som flettes under.

I videoen er det moren til Solfrid som lager den på henne, og den fletten blir jo perfeksjon! Det er sikkert også fordi Solfrid har nydelig hår da selfølgelig. 

Liker du best fletter som flettes under eller over?

April Favoritter

Siste serien i boken Uglies, ja.... Haha!

FAVORITTER:
Specials - Norli
50mm linse - Fotoknudsen
Ananass - ICA
Lommebok - Accessorize
Aco Deodorant - Apoteket
Hydracolor leppestift- Vita
Lee Safford Heatprotect - Vita

HVA JEG HAR PÅ MEG:
T-skjorte - Outfitters Nation.

Camera:
Canon EOS 600D

Innkjøps-video

Haha, jeg vet, jeg vet.... mente jo selfølgelig 3 for 2!

VLOG part 2 - HeyHiHello

God morgen, nuggethead! I går fikk jeg ikke tid til å legge del 2 av vlogen min på bloggen på grunn av reisingen, men her har du den! Og husk å sette den på 720HD.

Vi snakkes senere med en update for dagen!

VLOG - Get to know Leaduvet

The youtube tag!

Husk å alltid se i 720HD!

Hva liker du best med youtube?
Hva liker du minst med youtube?
Hvem inspirerte deg til å lage videoer?
Hva vil du oppnå med youtube, og har du opnådd det enda?
Hvis du kunne endret noe med youtube, hva ville det hvert?
Hvilke videoer lager du?
Skulle du ønske du hadde flere subscribers?
Hvor mange youtubere abbonerer du på?
Hva gjør du når du får hat-kommentarer?
Har du mange venner på youtube?
Hvilket råd ville du gitt til en nybegynner på youtube?
Hvilke er dine favoritt type-videoer?

Du kan svare på de spørsmålene du vil på bloggen din, youtube eller kommentarfeltet!

Meg og Solfrid nyter singel-livet

Canon 50mm linse

Jeg sa aldri hva jeg syns om denne linsen etter jeg kjøpte den, så derfor har jeg lagd en video om den nå, hvor jeg forklarer litt om den. Husk å se videoen i 740HD, sånn at du kan se kvaliteten på linsene best mulig. Det gjør en stor forskjell, skjønner du.

Canon 50mm lens - 999kr på Fotoknudsen.

Safe and Sound by Taylor Swift - Cover by Lea Valencia (Music video)

Mars Favoritter

Husk å spill av i 740HD.Filmet med Canon EOS 600D

Dette har jeg på meg:
Smykke fra Cubus
Topp fra H&M 
Leppestift fra Estèe Lauder - Stay Pink

Neglelakk - Essie - Lilacism

Produkter i videoen:
Batiste Dry Shampoo - Vita
Vet ikke hvor belte og kost er fra.
Pretties - Norli
The Hunger Games film - Bergen Kino
Mockingjay pin - Amazon.com
Essie neglelakker - Estetique
Duftlys - IKEA.

Min sminke kolleksjon!

Jeg fikk et brev fra sykehuset som sa at jeg hadde en time hos dem i morgen, og jeg tror det betyr at jeg skal få av gipsen! Lykke! Og jeg har en haug med video idèer jeg gleder meg til å lage. Spesielt en video jeg har planlagt å lage siden før jul. Men mer om den videoen senere. Her har du min smonkekolleksjon:


Husk å se den i 720HD, and enjoy!

Clinique MoistureSurge, Chanel Vitalumiere Aqua, Clinique Supermoisture, Bobbi Brown leppestift, Estèe Lauder leppestift, Clinique lipgloss, Bobbi Brown lipgloss, YSL lippgloss, alle maskaraer og Bobbi Brown Ultimate Party palette er fra Esthetique.

Lorèal True Match Fundation, liquid eyeliner og øyebrynspensel fra H&M

Alt fra Mineralogie er fra Patricia Salongen.

Sephora liquid moisture fundation og Sephora brush (den første jeg viste) er fra Sephora.

Alt fra Bareminerals er kjøpt på Bareescentuals.com

Coastal Scents paletter fra CoastalScents.com

Gosh leppestift fra Vita.

Lilla Pierre Renè øyeskygge fra Cubus

Shiseido vippetang fra Parfymelle

Min mening om The Hunger Games filmen!

Jeg kommer ikke til å røpe noe som skjer i filmen, untatt noen små ubetydelige detaljer. Don't worry (:


Se den i 720HD, for mye bedre kvalitet.

Hvordan lage Katniss-fletten!

Hvis du er flink til å parisaflette, blir dette enkelt for deg! Eller så må du nok øve sånn som jeg gjorde (:

The Hunger Games Tag!

Din favorittbok i The Hunger Games trilogien?
Hvor lenge ville du vart i The Hunger Games?
Hva var den rareste tingen du trodde kom til å skje mens du leste bøkene?
Hvordan fant du ut om The Hunger Games?
Hva er ditt favoritt øyeblikk i The Hunger Games?
Hvem er din favoritt person i bøkene?
Hvilket distrikt ville du levd i?
Når er det mest følelsesladete øyeblikket for deg i bøkene?
Hvilket ting ville du tatt med deg hjemmefra til arenaen?
Hva var den ondeste planen som ble lagd av noen i bøkene?
Hva gleder du deg mest til å se i filmen?

Jeg tagger deg! Hvis du har lest THG, kan du svare på disse spørsmålene i en video eller et innlegg på bloggen din. Fortell meg hvis du gjør det, sånn at jeg kan komme å se! Hvis du ikke har blogg, kan du svare i kommentarfeltet på hvor mange av spørsmålene du vil. Det hadde hvert gøy å lese noen svar.

Hvordan jeg knakk ankelen

Genser - Gina Tricot - 90kr
Fundation: Chanel Vitalumiere Aqua - B20
Leppestift: Bobbi Brown - Guava 

Februar Favoritter

Jeg fikk lov til å dra på permisjon og sove hjemme til i morgen, på grunn av noen problemer med røntgen-bildene. Men jeg skal tilbake og mest sansynlig operere i morgen.
  Mange hadde riktig da de gjettet hva overaskelsen var isted. Det blir Februar Favoritter! Heldigvis filmet jeg en før jeg dro på Geilo og knakk foten som en ordentlig nordmann.

 Husk å se den i 720hd, hvis du ikke har treg internett da! Blir så bra kvalitet. 
Hahaha, alltid like heldig med thumbnail bildene, ja...

Ak med meg!

Jeg begynte å redigere på videoen jeg skulle legge ut når jeg kom hjem, men den ble så lang at alt jeg filmet i dag, ble nok til èn video! 

Gave-åpning

Emilie filmet ganske mye av når jeg åpnet gavene mine, så i stede for å ta det med i samme video som "bursdagsbesøk"-videoen, så tar jeg det i en egen video. Hun filmet ikke da jeg åpnet alle gavene. Anyway, hope you enjoy, nuggets ♥

Mitt bursdagsbesøk 2012

Ting jeg ikke anbefaler

Valentines Day makeup tutorial

Hei! Jeg har faktisk stått på ski i hele dag. Jeg skal ikke begynne å skrive et helt negativt innlegg om hvor mye jeg hater det, men det er i hvertfall derfor jeg ikke har blogget i dag. Vi har nettop spist en Dolly Dimples pizza, og nå ligger jeg i sofakroken, utslitt.


 De gode nyhetene er at jeg har en sminkevideo i dag! En sminke tutorial for Valentines day, som er på tirsdag! Noen som skal noe spesielt da? ♥

Øyeskygge paletter: http://www.coastalscents.com/Blush: http://www.beautybay.com/
Lipsyl: http://www.nivea.no/

Pakke i posten!

http://shirtscope.com/hunger-games-t-shirts/  - 90kr for en t-skjorte og 90kr i frakt.

Størrelsene er mye mindre på Shirtscope enn i vanlige butikker i Norge. Så bestill to størrelser større enn det du egentlig bruker. Jeg bestile min i L. 

Tørrshampo

Tørrshampo fra Cubus - Kisby 89kr.
Tørrshampo fra H&M - Proffs 39kr. 

Januar favoritter

Solfrid svarer på spørsmål om meg

Rili håopt ju enjoyd!

Hvordan få mykere hender/ansikt på to minutter

EnjoyEnjoy, nuggetheads!

Vil anbefale å gjøre dette annenhver uke. Og, ja du merker forskjell med èn gang etter du har gjort det første gangen.

Anata no okàsan wa otoko desu

Skal jeg lære dere mer japansk? Haha...

THG svar

I dag er det 60 dager til THG kommer på premiere på kino! Jeg diskuterte med Rebecca isted og kom fram til at jeg skal på premieren som mest sansynlig er kl. 12 om natten, selvom jeg skal på skolen dagen etterpå. Cuz' I'm hardcore!
Ooog siden det er 60 dager til den kommer på kino, svarer jeg på spørsmålsrunden om The hunger Games akuratt nå!

Strandet på en øde øy med Emilie?!

Her har du svar på noen av spørsmålene fra spørsmålsrunden!

Hvordan lage en big, messy top knot

Sminkevideo til nyttårsball

Viktig beskjed!

Oppsummering - 
Vidoene jeg legger ut på LeaValencia-kanalen, kommer ut på bloggen! Men videoene jeg legger ut på Coooool555-kanalen, kommer ikke ut på bloggen. Så hvis du vil se videoene hvor jeg går rundt og vlogger på senteret osv, må du abbonere på den kanalen på youtube.

Sminkevideo - hverdagssminke

Bytt til 720HD, for mye bedre lyd og bildekvalitet.

 

Babling med Lea

Mange som har savnet videoer i det siste. Så jeg børstet av meg latskapen, og kom meg opp og lagde en! Just for you ♥

Favoritt Fredag (Ep.10)

Hahaha, unskyld for at bæsjen ble filmet tre ganger, men vi fant det utrolig morsomt. Vet at det var en litt annerledes episode, men jeg håper dere likte den selvom.  Hvilket bilde likte du best?

Innkjøp fra i går

Hvilket plagg likte du best?

Mineralogie

Har du prøvd noe fra dette merke før?

Vlogmas 24 - Feliz Navidad!

 Åh, det var kjempegøy å gjøre vlogmas! Spesielt når jeg får så mange fine kommentarer på videoene mine. Til alle som har lest/kommentert bloggen min i desember, dere er den beste julegaven jeg har fått i år. Dere får meg til å føle meg som en ekte youtuber! Så, du? Ja, du som leser dette, tusen takk ♥

Vlogmas 23 - Ùberspennende

Resten av kvelden må jeg forbrede meg litt til å reise i morgen. Vi reiser i halv 12-tiden i morgen. Så i kveld skal jeg pakke, finne ut hva jeg skal ha på meg i morgenkveld, dusje, glatte håret mens jeg danser til Luke Conard, spise taco med familien, og glede r*ven av meg til i morgen! 

Favoritt Fredag (Ep.9)

HUSK Å SE DEN I 720p for mye bedre kvalitet! Hvis du kunne valgt èn av disse tingene i videoen, hva ville du tatt?

Vlogmas 22 - Julesang proffene

Vlogmas 21 - julestemning

Jaa, jeg har jo hvert hos Emilie i dag som noen kanskje la merke til i forrige innlegg? Haha, jeg skulle til å blogge da jeg først skjekket kommentarene som sa "haha" Og jeg lurte på hvortid jeg var så morsom sist, men så hadde jo jeg bare glemt å logge av blogg.no hos Emilie... Grådig greit! Jeg laget egentlig vlogmas hos Emilie i dag med iPhonen hennes, men så fikk jeg ikke tid til å redigere den og laste den opp hos henne. Så da blir det en søt liten video, med først litt juleaktige ting, så litt klipp fra vlogmas episoder! Håper du liker den (:

 

Vlogmas 20 - Julegaveåpning?

Vlogmas 19 - TROPICANA

Vlogmas 18 - White Christmas Party

Hvilken fest var du på sist?

Vlogmas 17 - Sjøfartsmusè

Husker du den gangen jeg hadde hvert i byn med klassen og satt meg ned og fortalte i en video om han mannen som stjal sjokolade på ICA? I den videoen sa jeg også at vi hadde filmet med Emilie sin iPhone da vi var i byn, og at jeg skal legge den ut på bloggen så snart som mulig! I dag er ihvertfall så snart som mulig. Haha, siden hun var her i går. Så den vloggen blir i hvertfall dagens vlogmas. Selfølgelig skal jeg filme på White Christmas Party i kveld, men det er ferdig så sent at jeg kommer ikke til å få videoen opp før på søndag 18. uansett. 

Håper dere liker Vlogmas 17, selvom den er filmet for rundt en månde siden og jeg var litt mer kamrasjenert!

Var gjor dere sist gang du var i byn med klassen din?

Vlogmas 16 - Peppernøtter

Vlogmas 15 - Hadesangen

Vlogmas 14 - Happy gamer

Vlogmas 13 - Snapple is the shit

Vlogmas 12 - Eldre kvinner

Vlogmas 11 - den ekte Matias

Vlogmas 10 - Den beste fotografen i hele verden...

Så nå er jeg hjemme etter en lang julehandel med Emilie på senteret. Og videobloggen jeg filmet der, kommer jeg til å legge ut den 13. Ikke i dag desverre, fordi jeg har litt ting jeg må gjøre nå, så her har du Vlogmas 10, da meg og Matias var ute og tok bilder til det nye designet mitt.

Hvem tar bildene til bloggen din? Hvis du har en da! (:

Favoritt Fredag (Ep. 8)

Nå kan du se denne videoen i super høy kvalitet, hvis du endrer der det står 420 nede i hjørnet på videoen!

GJETT OM JEG KLARTE Å LAGE EN FAVORITT FREDAG I DAG DA! Joda, nå er det neglelakkene sin tur. Og unskyyyyld meg for at jeg begynte å hoste så sykt på 2. plassen. Men det var vel bare et komisk innslag i en fashionabel video! Haha.. Vel, nå sitter jeg nede i stuen med mamma, Rebecca, Solfrid, Aaron og Aaron sin venn. Ungene baker pepperkaker og vi andre ser på idol. Untatt meg da, jeg blogger jo. Nei, men nå skal jeg ned å kose meg familie og venner! Ha en fortyllende fredagskveld, uansett hva du skal gjøre på! ♥

Vlogmas 9 - Pro Gamer

Oh my god, friday YES! Hei, alle sammen. Jeg har hatt halvdagsprøve i engelsk på skolen i dag og utenfor klasserommet da jeg kom ut stod fetteren min, Mads Fredrick. Han hadde faktisk gått fra huset mitt og opp til skolen, fordi han var på besøk hos oss. Så meg og Matias gikk med han gjennom skogen, hvor jeg ofte filmer Vlogmas. Det var koselig at han gadd å gå hele veien opp til skolen min uten grunn, haha.

Jeg filmet denne videoen på tirsdag men den blir alikavel dagens Vlogmas. Håper ikke det gjør noe! 

Akuratt nå sitter Rebecca, Mads Fredrick og meg nede i stuen og spiller gitar mens mamma pakker inn julegaver. Ùberkoselig! 
Vi snakkes senere når jeg skal bytte design da! (: 

Vlogmas 8 - INGEN LUE!?

Vlogmas dag 7 - Håndleddet mitt!

Vlogmas dag 6 - Hjem fra skolen med Matias

Vlogmas dag 5 - På vei til skolen med Matias

Er det mørkt og skummelt når du går til skolen?

Vlogmas dag 4 - Jeg glemte minnekortet!

Jeg glemte å ta minnekortet i da jeg dro til dåpen i dag, så jeg kunne ikke filme der. Så når jeg kom hjem lagde jeg verdens kjedligste, kjappeste video. Jeg skal jo virkelig prøve å legge ut en video hver dag, så her er Vlogmas dag 4!

Vlogmas dag 3 - Juleshopping

Favoritt Fredag (Ep. 8)

Vlogmas dag 2 - SNØ!

Vlogmas dag 1 - Folk jeg følger på youtube

Bok anbefaling - Dødslekene

Congratulations to me!

Nå har 100 videoer blitt lagt ut på youtube accounten min! Eller en del har jo blitt slettet, men for dere ser jo det sånn ut, og da må jo det feires litt! Så jeg lagde enda en av disse short-clips videoene mine da. Syns de er morsom å lage. Uansett, så er jeg superglad for de søte folkene som abbonerer på meg på youtube. Selvom jeg har verdens teiteste navn der. Men jeg har en annen account som jeg skal ta i bruk når jeg får et bedre kamra å filme med. Så det gleder jeg meg til! Da skal jeg bli en serious youtuber!

Kjente du igjen noen klipp fra videoen?

Tips og triks for å få fin og jevn neglelakk

Uke 47 - dag 2

Kaos med Emilie og Sanne

Så dette er hva jeg gjorde etter skolen. Ganske mye kaos på senteret, og ikke rart jeg var sliten på vei hjem...

Fortell meg om du vil ha flere sånne "lazy vlogs" som det kalles, hvor jeg bare tar deg meg over alt, hvor enn jeg går. Jeg elsker ihvertfall å se sånt på youtube.

Downstairs (Del 2) På festen

Se del 1 HER, hvis du ikke har sett den (:

Hvordan jeg napper øyenbrynene mine

Som sagt var jeg veldig uinspirert til å lage videoer den dagen, og jeg måtte kjappe meg, så derfor var ikke humøret like bra som det pleier å være i andre videoer. Men nå har du ihvertfall fått hørt mine tanker om hvordan jeg syns et øyenbryn blir finest, og hvordan jeg napper de selv.

Downstairs (Del 1) Før festen

Første del av videoen er ferdig. Jeg fant ut av at den hadde vart altfor lenge hvis jeg hadde redigert alt sammen. Anyway, halv ett i dag skal jeg møte Silje får å se Breaking Dawn på kino. Gleder meg kjempemye til å treffe henne og se filmen jeg er så utrolig spent på! Jeg må snart kjappe meg og stelle meg, spise osv. Så her har du første del av igårkveld!


Haha, digget Thumbnail-bildet! 

Sorting hat quiz med Solfrid

Først og fremst vil jeg bare si at det var utrolig morsomt at noen ga meg resultatene de fikk på quizen etter de tok den. Var gøy å lese gjennom hva dere ble. Men  er det Solfrid sin tur!

Ta quizen RightHere! Og fortell meg resultatene dine, hvis du ikke allerede har gjort det.

No matter how old you are, you still love too...

Sjokolade tyv på ICA?

5 tips for å få finere hud

Det jeg er ganske flink til er at jeg faktisk ikke klarer å ta meg selv i fjeset lenger. Jeg har heller aldri sovet med sminke på. Ganske stolt av det! Men det jeg trenger å bli flinkere til er å vaske putetrekket og kostene mine.
Fortell meg i kommentarfeltet hvilket tips du tror du må bli flinkere til! 

The sorting hat says...

Husker du den RavenClaw sangen jeg lagde for en liten stund siden? Vell, jeg måtte jo skjekke hvilket hus Matias hører til i! Det kommer en video der jeg tar quizen på Solfrid også.

Warning: Hvis du ikke har sett Harry Potter filmene, kommer du sikkert ikke til å forstå veldig mye av denne videoen. 

Du kan ta quizen på denne siden HER. Linken vil åpne et nytt vindu, så sørg for å gi å fortell meg i kommentarfeltet hvilken hus du hører til i etterpå. Ellers håper jeg du likte videoen!

Makeup tutorial - Solfrid

Nei, jeg har ikke fått nytt kamra, men lyset den dagen vi filmet videoen, var helt fantastisk! Så det ble utrolig bra kvalitet på videoen. Og hvis du ser den i 720p, så får du enda bedre kvalitet. Håper du velger å gjøre det!


Fargene vi brukte i videoen er noen farger jeg aldri ville brukt selv, men Solfrid valgte dem. Jeg kan lage en ny sminkevideo til øynene som er mer "meg" en annen gang. Husk å la meg få vite det i kommentarfeltet om du vil se en sminkevideo der jeg sminker mine egne øyner med andre farger. Ellers, håper jeg du likte videoen. Vi snakkes!

Shoe shoot - Behind the scenes

Heey, tusen takk til de som kommenterte på forrige innlegg. Det var litt forskjellige meninger, men  de aller fleste mente at jeg måtte forsette med masse videoer. Er ganske glad for det! Jeg redigerte 4 videoer igårkveld. Her er en av de. Det er en Behind the scenes video av da når meg og Matias var ute og filmet videoen til Roots-skoene. Der får du se litt hva som skjer og hva vi snakker om når vi ikke filmer til videoen. Og noen bloopers da! Hope you enjoy!

Raseriannfall

Psst, outfitet kommer senere!

My everyday make up routine ft. Vitalumiere Aqua Fundation

Gdo morgen! Nå holder meg og Solfrid på å stelle oss. Jeg vet at vi ihvertfall skal lage to videoer. Men her har du en ny video om Vitalumiere sin Aqua fundation. 

Fredagskveld vlog

Nye sko - Roots

Takk til kamramann, Matias, som filmet (:

Vlog Update

Review - Clinique Even Better

Tror du at du hadde likt Even Better eller Moisture Surge best?

Review - Clinique Supermoisture

Hva jeg gjør på en vanlig kveld...

Hahaha, digget thumbnail-bildet. Det sier liksom "Hei, her er jeg ,med mine to retard bestevenner"

Nå blir jeg tvingt til å dra å danse zumba. Jeez, jeg liker ikke å trene. I'm lazy, and I know it! 
Anyways, hvis du så hele videoen, må du la meg få vite det i kommentarfeltet, såe snakkes vi i morgen, når jeg kommer hjem fra skolen! Adiòs... ♥ Åh, det minner meg på at jeg har spansklekse til i morgen.

Review - Chanel Aqua Vitalumiere

Innkjøp fra lørdag

God morgen! Her er en liten vlog der jeg viser dere hva jeg kjøpte på lørdag. En-freaking-joy!

Favoritt Fredag (Ep. 7)

Mente å si "underdeler" på slutten der, ikke bare "bukser"

Hvilken underdel likte du best?

Husker du?

Husker dere den Harry Potter, RavenClaw musikkvideoen jeg lagde? Vell, her er noen bloopers til den videoen, siden det ikke kommer flere.

Halloween makeup

Jeg vil ha teeeelyyyys...

Favoritt Fredag (Ep. 6)

Huuuuuuusk å se den i 720p!

Hvilken kjole likte du best?

Jeg har mistet den!

Jeg har mistet min kjære, elskede, perfekte, nydelige Vitus Apotek-paraply. Jeg har klart meg uten den nå i noen uker og har håpet hver dag på at den skal dukke opp igjen. Jeg knyttet et bånd med denne gule og blå paraplyen. Den var alltid like sterk og trofast, og den hjalp meg gjennom de aller sterkeste stormer! Den så alldrig slitt ut, og var alltid klar for nye eventyr! Så derfor... legger jeg ut denne videoen jeg lagde i sommer om paraplyen min som et lite minne for den. Snufs. Håper du liker videoen, uansett om du har sett den før, eller ikke.... 

Fortell meg... hvordan er din paraply?

Friend Tag med Matias

Håper ikke dere har noe i mot enda flere Friend Tag videoer... De var ganske gøy å gjøre. Og forhåpentligvis gøy å se på! Nå har jeg klart å tvinge Matias med meg i en video også. Han er litt kamra-sjenert som du merker, men det er vell de fleste gutter, haha.


Husk å se den i 720p!

Friend Tag med Solfrid! (del 2)

Liker du ikke hvordan Harry Potter brillene bare tilfeldigvis popper opp i trynet mitt?

Favoritt Fredag (Ep. 5)

 

Friend Tag med Solfrid! (del 1)

Meg på estetique (ep. 10) Finale episode

Likte du fargen?

My feather earrings

Har du noen fjærtilbehør?

Btw, tror de fleste likte best den kalde øyenskyggefargen på bilde under. Noen som vil ha en sminkevideo på den?

Friend Tag med Malin DEL 2

Friend Tag (Del. 1)


(Se den i 720p for bedre kvalitet)

Meg på estetique (ep. 9)

Favoritt Fredag! Ep. 4

Hvilken likte du best?

Meg på estetique (ep. 8)

I'm a RavenClaw!

(Bytt fra 420p til 720p, hvis internetten din er kjapp, for mye bedre kvalitet)

Harry Potter-videoen! Yaay! Jeg brukte i gårkveld/natt og og hele dag til å redigere den, men prosessen har hvert ganske lærerik til neste gang jeg skal lage noe sånt. Neste gang ja.. Du skjønner hvis jeg får posetive tilbakemeldinger på denne videoen, da kommer en video til hver av husene i Harry Potter. Jeg tenker Slytherin neste gang... Men du bestemmer! Flere Harry Potter-sanger? Og btw dere, autotune brukte jeg fordi jeg syns det passet til en sånn sang som denne!

Meg på estetique (ep. 7)

Ops, tatt en liten pause fra "Meg på Estetique" episodene. Men nå er jeg tilbake med dem da, og starter igjen med en super kort episode. Det kommer episoder opp til episode 10. Også er "sesongen" ferdig" Kanskje jeg kan begynne igjen med det engang!


Husk å se den i 720p for mye bedre kvalitet.

Har du tilfeldigvis luktet på den før?

Hva som skjer når internetten ikke funker...

Noen ganger glemmer jeg å bruke bergens R. Haha!
Jeg har fått verre anfall enn dette når internetten ikke funker...

Gammel video

Oi, så tom for bloggidèer! Har du noen?

Mine Extensions!

Blir siste innlegg i dag, enda en video faktisk! Er litt lenge siden nå, men har fått noen spørsmål om extensionsene, så da blir det en hel video med dem, så får du forhåpentligvis svar på spørsmålene dine. Nå skal jeg forsette å game sims! Weee, så gøy! Snakkes i morgen da ♥

Partying with the Nyan cat!

Meg på Estetique (ep. 6)

Meg på Estetique (ep. 5)

Hvilken concealer bruker du?

Favoritt Fredag! Ep. 3

Har hoppet over to fredager, men nå er jeg tilbake med Favoritt Fredag! Husk å bytt til 720p!

Nå sitter faktisk meg og Solfrid på hver sin Mac. Jeg blogger for øyeblikket (Neeih, seriøst?) Joda, også spiller hun Sims! Vi skal lage brownies senere, og se Idol. Ååååh, så koslig det  blir! Overnatting med venner er alltid gøy! Men jeg har alltid lurt på... Hva i alle dager gjør gutter på overnattingsbesøk?

 

Meg på Estetique (ep. 4)

Hola! Fikk en 5+ på spanskprøven i dag! Du føler alltid det kunne gått bedre muntlig etterpå, men jeg ble litt fornøyd alikavel.
Ellers skinner solen i dag og, og etterpå skal Solfrid sove hos meg! Det blir gøy det, vi skal bake brownies og lage litt videoer til bloggen og sånn. Nååår vi snakker om videoer med meg og Solfrid. Her har du Meg på Estetique Ep. 4.
 

Har du prøvd denne øyenskyggen fra MaxFactor?

Meg på Estetique (Ep. 3) Distrahert av Michelle


(Se den i 720p)

Meg på Estetique (ep. 2) Oransje leppestift!

Det er en del som har spurt om jeg får penger for å jobbe på Estetique, og svaret på det er nei. Men jeg får en del prøver, litt rabatt og jeg får jo lov til å sminke folk. Jeg er på en måte en assistent og jeg skal kanskje være julehjelp til jul. Estetique's little helper..

Hvilken farge er din favoritt å ha på leppene?

Meg på Estetique (ep. 1) Legg den parfymen tilbake!


(Se den i 720p)

Colorize your accessories (ep. 4)

Nå ligger jeg i sengen og redigerer noen videoer til en ny serie som kommer snart. Det er kun èn episode igjen av Colorize Your Accessories. Det ble fire episoder. De kan du se under Kategorier - Videoblogger. I morgen begynner den nye serien! Så det gleder jeg meg til. Fordi det er forsatt girly og morsomt!

Men her er altså den siste episoden av Colorize your accessories!

Kiko Makeup Milano

Colorize your accessories (ep. 3)

Noen som har prøvd dette ut enda? (:

Bli med katteelskeren rundt i Åsane

Colorize your accessories (ep. 2)

Noen smykker du har tenkt å prøve det med? (:

Baking med Solfrid og Lea - hvordan lage horn!

Det er søndag og som oftest veldig lite å gjøre på. Du kan jo lage noen horn i dag? (:

That awkard moment når du filmer deg selv hele veien hjem fra skolen

Sorry for at kamraet rister sånn, men sånn går det når man går i en skog.

Nå tror jeg kanskje at jeg skal endre på designet litt. Hva tror du om det? Skal jeg ha det sånn som nå, eller forandre det? Det blir bare nytt bilde i header og sidemeny da. Er liksom fornøyd med det, men hadde hvert fint med noe nytt. Hva syns du?

Forsatt i sengen?!

Nå skal jeg stelle meg faktisk... Tenk at jeg ikke er ferdig med de enda, klokken ti på halv fem! Men jeg skal på senteret og spise med familien og kjøpe lørdagsgodt. Sure kirskebær, jeg kommer snart!Hvis du ikke har sett den allerede, så er videoen fra når jeg sminket folk på Esteique i et innlegg under dette. Blir superglad hvis du ser den!

Bobbi Brown Makeovers at Estetique!

Var utrolig gøy på Estetique i går! Jeg kommer ikke til å være der i dag, men jeg skal tilbake en dag i neste uke og lage en sminkevideo der med Bobbi Brown sine produkter igjen, så hvis en av vennene mine leser dette, så kan du være "sminkedukken" min. Da skal jeg få med Solfrid så hun kan filme, og bli sminket selv hvis hun vil!

Men her er videoen fra i går:

Jeg skal gi beskjed en dag før jeg skal på Estetique igjen, sånn at de som ikke kom innom i går, kan komme neste gang.

Colorize your accessories (Ep. 1)

I morgen skal jeg skrive masse om dagen min på Estetique!

Vi holder på å lage pai, også skal vi se på Idol. For en perfekt slutt til en nyyydelig dag!

Tenkt å prøve ut tipset i videoen?

Baking bloopers!


Litt outtakes fra en bakevideo om "hvordan lage horn" med meg og Solfrid, som kommer snaaart!

Hvilken del av videoen likte du best?

Girls Night - Video nr. 3

Video Nr. 3 denne uken blir noen klipp jeg filmet i helgen, hos en ganske gøy overnatting hos Sanne med Emilie.

Så du den? (:

Golden Brown - sminkevideo


(Se den i 720p i stede for 480p)

Woopsie daysee, var litt sen med videoen i dag. Men kom nettop hjem fra kino. Bridesmades. var. dødsmorsom!! Flere enn meg som har sett den?
Og forresten, noen som har tenkt å prøve ut gulløyenskygge hvis du ikke allerede har? (:

Høsten 2011 drar de på nye eventyr.

Haha, overkskriften/navnet på videoen er en klassiker!

En video jeg satt sammen da jeg var med Solfrid på fredag(?) tror jeg.. Heh. Vi hadde suupergøy når vi lagde den. Og med iMovie 11 tar det ikk så lang tid å redigere sånt heller. Litt komplisert i begynnelsen. Men hvis du virkelig liker redigering sånn som meg, så blir det utrolig lett og gøy etter noen ganger!

Hva syns du om videoen om meg og Solfrid?

Man, screw it!

Ok.... Èn tilfeldig video bare hver tirsdag. Screw that! Fant ut av at det var bedre at jeg forsetter med Favoritt Fredag hver fredag. Men tilfeldige videoer kan komme når som helst! Det blir jo gøyest da, fordi da får du en overaskelse når de kommer ut! Sååå videoen til Lip Balm Traileren, her er hele videoen. Håper dere liker den.


Ble for lenge å vente to dager til.

Er forsatt hos Sanne med Emilie, og vi hadde det så utrolig gøy med Never Say Never i går kveld. Sanne ble heelt obsessed med Justin Bieber, haha.

Favoritt Fredag Ep. 2

Hvilket likte du best?

VIDEO - EN PARAPLY FRA VITUSAPOTEK

Her er den... Videoen vi alle har ventet på. It is... paraply-time! Håper dere liker den!

Fortell meg hva du syns! (:

Det kan være lurt mor...

Hahaha, jeg visste ikke at jeg filmet dette klippet på 22 sekunder. Det var da vi skulle filme paraply-videoen. Syns det var litt morsomt. Og ikke spørr meg hvordan den stoppet av seg selv! Take a look:

Nå snart skal vi hente Solfrid, for hun skal sove hos meg. Vi skal se film og spise snop. Har ikke hatt en sånn kveld på lenge, lenge, lenge. Så jeg er utrolig oppspilt nå! Håper dere har en fin LØRDAGSkveld. Hehe, føles litt som søndag siden vi har hatt fri så lenge nå. DOBBELT oppspillhet fordii det er lørdag! Ville bare minne alle på det. Hihi. Ehm, nå må jeg stikke å være glad et annet sted enn forran dataen. Vi preeeekast i morgon! 

Leirskolens adventures - VLOG

Jeg satt sammen mange klipp fra forskjellige ting vi gjorde på Langedrag. Og ble ganske fornøyd med videoen til slutt! Håper dere liker den (:

Meg og min gode venn Jan ThomasJaa, vi pleier å henge på senteret sammen... Nesten hver helg faktisk! Han måtte bare skrive en autograf her, så skulle vi gå å shoppe etterpå. Helt sant!

Teenage dream by Katy Perry music video - PARODY

Trist og søt Parody av Teenage dream av en av mine favorittyoutubere Brittani Louise Taylor.

Keep watching til' the end!

Den aller siste episoden av Hannah Montana kom ut i Amerika i går, men hvis du vil se den nå...

Dere kan se den aller siste episoden her i Norge, med god kvalitet på youtube!
Så hvis du liker Hannah Montana så se denne siste episoden. Den er skikkelig rørende helt på slutten altså. Hvis du trykker nede i hjørnet av filmen på det lille youtube-ikonet, komer du innpå youtube så du kan finne, part 2, 3 og 4.

Skal du se den?

Les mer i arkivet » April 2018 » Mars 2018 » Februar 2018


Hei! Jeg er Leandra, en 18-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du se mitt liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, samfunn, skjønnhet, fotografi og masse annet. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com