hits

MINE FAVORITT JULESANGER 2017

Image and video hosting by TinyPic

 ♥ Auld Lang Syne

Jeg har en eller annen nostalgisk, trist og vakker forbindelse til denne sangen. Jeg husker i fjor når det nærmet seg jul og jeg gikk siste året på vgs, da så vi en film med hele trinnet. En skikkelig nydelig film, som var min lærers favorittfilm faktisk. Og det forstår jeg godt! Den handler om julevåpenhvilen i første verdenskrig 1914. De tyske og britiske soldatene som har blitt plassert på hver side av ingenmannsland for å drepe hverandre, foretok en uoffisiell våpenhvile på julaften og første juledag hvor de delte mat, spilte fotball og sang sammen. Det er kanskje en av de mest rørende historiene jeg vet om. På slutten av filmen kommer i hvert fall Auld Lang Syne på. Jeg fikk helt frysninger og måtte finne ut navnet på den melodien som jeg visste jeg hadde hørt en gang i barndommen. Ikke noe spesifikt minne, men den minner meg om da jeg var liten på hytten med pappa. Kanskje den mest emosjonelle julesangen for meg. Det er mange forskjellige artister som synger den, men jeg tror mange vil like Kurt Nilsen sin versjon. Den er nydelig.

Filmen heter En Dag Uten Krig, for de som lurer, og jeg anbefaler den absolutt til en julekveld med film og familie eller venner.

Fairytale of New York - The Pogues

Eventyrlig, full av personlighet, humor og sårhet. Jeg føler denne sangen er en film jeg har lyst til å lage. Den forteller liksom en historie. Stemmene er originale og det er alt i alt en unik julesang med masse følelser i sving. Og hva er bedre enn det?

Please come home for Christmas - Eagles

Jeg elsker, elsker, elsker Eagles og alle sangene deres. Tekstene deres treffer meg akkurat hvor det skal treffes og stemmen hans er såå deilig. Jeg hører på dem mye til vanlig og har et ekstremt bittersøtt og elskverdig forhold til sangen deres "Lyin' Eyes". God damn den sangen. Men uansett - jeg er så glad de også ville lage denne julesangen som er så behagelig og tilfredsstillende på de høye notene. Den korte, slappe og desperate (på en veldig god måte) gitarsoloen. Yes please.

Thank God It's Christmas - Queen

Det finnes ikke mer styrke, engasjement og desperasjon enn i stemmen til Freddy Mercury. Er vanskelig å forestille seg noen andre synge denne sangen. Stemmen hans er utenomjordisk og det gjør noe fullstendig magisk og følelsesladet med denne julesangen. 

Santa Claus is Coming to Town - Ella Anderson

Denne er aller mest behagelig å ha på i bakgrunnen hvis du har juleverksted, besøk eller hva det enn skulle være. Noen sanger er bakgrunnsstøy i sosiale situasjoner, mens denne komplimenterer stemningen. Skikkelig loungemusikk. Den er lett og lystig i pianospillingen, samtidig som det er en ganske kjent julelåt som ikke er altfor seriøs.


Genser fra Mango og sko her

 Anbefal meg gjerne deres høyt elskede julesanger ♥

Norsk musikk?

For litt siden hadde jeg en god periode hvor jeg faktisk begynte å digge norsk musikk. Det har jeg aldri hatt før, men jeg fikk veldig sansen for de artistene du liksom hører om på sånn barneskolen, som Jan Eggum f.eks. som i hvert fall er en av av bergens største. Jeg opprettet en liste på Tidal som heter "norsk???" og la til alt som ga meg nostalgi, pluss noe nytt jeg også har begynt å høre på. Denne perioden startet rett etter jeg var i Trondheim, for da var vi nemlig innom Rockheim, et museum for hovedsakelig norsk musikk opp gjennom tidene. Vi satt inne på et av rommene og så en opptreden fra "vise- og lyrikkfestivalen" hvor Ole Paus begynte å spille en spesiell, litt mystisk men egentlig bare rar og casual sang som traff en eller annen string i musikkhjertet mitt. "Leieboer" heter den, og anbefaler den for de som vil høre noe nytt og chill. Jeg liker den. Og John Olav Nilsen og Gjengen og Lars Vaular har jeg likt i ganske mange år egentlig.

I listen min ligger også litt fra deLillos og Postgirobygget, men hvis dere har noen andre først og fremst norske sanger eller artister dere enten har elsket eller elsker for øyeblikket, så hadde jeg satt superpris på om dere delte dem med meg i kommentarfeltet. Jeg må nemlig gjøre spillelisten min litt lengre slik at jeg ikke blir lei når de samme sangene spilles om igjen. Musikkstilen min i et nøtteskall er en god miks av underlig og ubeat. Og masse symbolikk som er vanskelig å bli klok på. Veldig glad i indie, alternativ eller 60-70-tallsmusikk med sitarer eller munnspill. Alt som hippiene ville elsket og alt som er inspirert av det, kort oppsummert. Gud, jeg er ikke enkel å ha med å gjøre, er jeg vel? Dette er noenlunde det jeg alltid faller for, men hva jeg hører på kommer selvfølgelig ofte an på humøret. Musikktipsene deres trenger selvfølgelig ikke å treffe akkurat dette, hahaha, ville egentlig bare analysere musikkstilen min tror jeg?? Takk på forhånd, sweeties ♥ 

Genseren er fra Romwe

Sanger noen kommer til å elske

Tenkte å komme med noen sangtips i dag, siden det er lenge siden! Disse type sangene er sjelden, og er i en liten kategori for seg selv. Nå aner jeg ikke hva musikksmaken til noen av dere er, og musikksmak er så sykt individuelt. Noen av dere vil sikkert elske disse sangene, mens andre vil være likegyldig. Men jeg har en følelse av at mange av leserne mine er veldig lik meg selv på mange måter. Og når tekster i sanger handler om ting jeg fascinerer meg over, så får de en spesiell plass i hjertet mitt. Tenk da, hvor utrolig mange sanger i verden som handler om kjærlighet. Kjærlighet er noe spesielt, og kjærlighetssanger er vel den aller mest vanlige å skrive om, forståelig nok. Men disse sangene jeg skal snakke om i dag, er ikke kjærlighetssanger. De er hjernemat-sanger som plukker verden og menneskehjernen i biter og setter ord på følelser som jeg tror mange mennesker har, men likevel er undertrykt og ikke brakt frem i lyset. Menneskefølelser er så komplekse og varierende, og det er så mange av dem. Så jeg tror at det føles det bra, og jeg tror det er sunt og lærerikt å fokusere på en eller annen merkelig følelse eller tanke om gangen. Det er litt det disse sangene gjør for meg. Vet ikke ellers hvordan jeg skal beskrive det. Men jeg har elsket slike sanger siden jeg var rundt 14-15 år, og jeg blir liksom ikke lei dem, fordi jeg forstår dem så godt. Og jeg føler de forstår meg, og de de forstår verden og den bisarre måten vi mennesker har laget et liv for oss selv her i samvær med andre på et absurd nivå. Stemningen i sangene gjør i tillegg noe helt spesielt for meg.Det er spesielt ett band som jeg føler en sinnsykt sterk connection til. Jeg vet seriøst kun om en annen person i hele verden som hører på dem, og det er Solfrid. Vi hørte utrolig mye på dem i USA i 2013, og jeg hører fremdeles på dem regelmessig.Tekstene deres er av en annen verden og de elsker å tenke i ganske like baner som meg selv. Jeg syns det er helt utrolig at disse ikke er et av de mest kjent indiebandene i verden. Samfunnskritisk og intelligente tekster med stemninger av andre dimensjoner. Hør spesielt godt etter på teksten i disse.

The Stand - Mother Mother

Little Pistol - Mother Mother

Wisdom - Mother Mother

Business Man - Mother Mother.

Aspiring Flies - Mother Mother

Happy - Mother Mother

Pysjen min finner dere HER

En annen sang som gjør det samme for meg er The Logical Song av Supertramp. Måtte bare hive med den også, ettersom teksten er perfekt. Håper disse sangene faller i smak hos noen av dere. Gi gjerne tilbakemelding om de gjør det <3 Det hadde gjort meg rørt og glad.

The Beach Boys

Hvis dere leter etter ordentlig feel-good-music, ingen dype følelser, men bare god stemning - når jeg er i godt humør, kjører bil eller gjør noe gøy, og jeg i tillegg setter på The Beach Boys, blir jeg nesten euforisk. Helt på ekte, jeg hadde min første ordentlig euforiske følelse, typ jeg følte jeg hadde tatt noe, fordi jeg hadde et sykt bra øyeblikkk, og hørte på Surfin' USA av The Beach Boys samtidig. Wow. Den sangen måtte jeg forresten høre to ganger på rad hver gang jeg kjørte til skolen i vår. For den bare gjør meg så ufattelig glad. Jeg vet ikke, musikken deres bare skaper en vakker, lys sommerfilm i hodet mitt.

Andre sanger av The Beach Boys dere må høre hvis dere ikke har hørt dem før, er selvfølgelig Good Vibrations, Darlin', Surfin' Safari og Dont Worry Baby. Musikken deres er så laidback og chill. Jeg ser for meg de står med øynene lukket, gitaren høyt oppå magen og bare tripper lett mens de synger med langt skjegg, løse klær og rare briller - helt i sin egen verden. Er ikke det også en ganske grei beskrivelse av 60-70-tallet? Det som er så spesielt med dem er hvordan de harmoniserer stemme på stemme på stemme på stemme i sangene, så flowen og helheten blir helt magisk. Klarer ikke annet enn å elske dem og høre på dem heele sommeren.

Processed with VSCO with f1 preset


Bikinien finner dere HER (sponset)


Hvilken musikk gjør dere eksepsjonelt lykkelig?

 

10 elskbare sanger

 

Summer in the City // The Lovin' Spoonful

Morning Has Broken // Cat Stevens

Baby, I Love Your Way // Peter Frampton

Cocodile Rock // Elton John

I Heard It Through the Grapevine // Marvin Gaye

I'm A Fool - The Peunut Butter Compy

Living Doll // Cliff Richard

More Than Words // Extreme

Kiss me Honey Honey (Kiss Me) // Shirley Bassey

Lookin' out My Back Door / Creedence Clearwater Revival


Bukse HER (sponset)

10 sanger fra min vinterspilleliste

Dere vet de muntre, lyse, lystige sangene som minner dere om sommer og ferie? Dette blir et par sanger som har motsatt stemning. Perfekt til vinter. Jeg tror faktisk slike sanger er de beste. Noen av disse er faktisk mine all-time favoritter og jeg føler jeg deler en hemmelig og personlig skatt med dere nå. Håper dere liker dem. Kanskje dere lager en liten liste ut av dem og gir dem en sjanse. Noen av de beste sangene i verden må faktisk vokse litt på deg. De er ikke like simpel og lett-å-like som listepop, (som jeg for øvrig aldri hører på) og slike man blir lei med en gang. Favorittsangene mine er favorittsangene mine for alltid på en måte. Jeg har ganske mange da vel og merke, her er ti stykker som jeg elsker og hører mye på for tiden.

Processed with VSCO with f1 preset

The Shins // The Rifle's Spiral

Mother Mother // Dread In My Heart

Elliot Smith - Between the bars

Dusty Springfield - The Windmills of Your Mind

Etta James - How Big A Fool

Eagles - Hotel California

Amy Whinehouse - You Know I'm no Good

Duffy - Warwick Avenue

Elvis Presley - Heartbreak Hotel

Urge Overkill - Girl, You'll be a Woman Soon

5 indie-sanger som treffer deg i hjertet

 
 

10 sanger som gir meg frysninger på stranden

Her er en liten liste over noen sanger som selv gjennom 30 varmegrader og steikende sol, får hårene til å reise seg på armen. Og som egentlig alltid gir meg chills ellers i livet også. Disse er gode. Jeg har gjennoppdaget et par gamle sanger i det siste, som jeg pleide å høre på for ganske lenge siden. Og damn, jeg hadde god musikksmak før. Sangene med hjerte bak er gjennoppdaget og noen av mine all time favorites. Susie er en av de få helt på topp gjennom tidene. De andre begynte jeg å høre på for første gang i år, men de er også høyt elsket. Som en liten sidenote vil jeg også anbefale hele albumet til Chance the Rapper. Jeg vet ikke om de har det på Spotify? Men det kom i hvertfall på Tidal i eksamenstiden og det har gått på repeat siden det. Gi meg gjerne en tilbakemelding på hvilke dere likte. Og jeg setter også pris på sangtips i kommentarfeltet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva jeg hører på atm

Hei! Nå er det lenge siden jeg har vist dere sanger jeg liker. Disse fem sangene har toppet listen den siste tiden. Noen av dem dere liker? Også hadde det vært supert hvis dere skrev favorittsangene deres i kommentarfeltet slik at jeg får noen nye sanger å høre på.

 


Love Me Like You Do - Ellie Goulding 


Fourfiveseconds - Rihanna, Kanye West, Paul Mccartney 


Blank Space - Taylor Swift


Uptown Funk - Mark Ronson, Bruno Mars 


Crazy in Love - Sofia Karlberg (Beyoncé cover)


Genser HER

Mine favorittsanger atm


Sam Smith // Not In That Way


John Mayer ft. Frank Ocean // Wildfire


Birdy // White Winder Hymnal


Lars Vaular // Nonsens


Lana Del Rey // Brooklyn Baby
Sanger jeg hører på for tiden


Ed Sheran // Wake Me Up


Lana Del Rey // Florida Kilos


Schoolboy Q // Collard Greens


Ginger and the Ghost // One Type of Dark 


Ariana Grande // Daydreamin'


Katy Perry // Birthday


DJ Zebo // Melanie Remix

Mine favorittsanger // fine


Jared Evans // Charlie Brown


What So Not // High You Are


Karpe Diem // Spis Din Syvende Sans


Sam Smith // Latch (acoustic)


John Mayer ft. Katy Perry // Who You Love


Mine favorittsanger // atm


Arif // Hun Bruker Meg


David Guetta // Shot Me Down


Klingande // Jubel


Calvin Harris // Summer


Tove Lo // Stay High
Mine favorittsanger // Frank Ocean


// Thinking About You

 
// Lost

 
// Forrest Gump

 
// Bad Religion

 
// Swim Good
Mine favorittsanger // Lana del Rey


Lana del Rey // Born to Die


Lana del Rey // Videogames


Lana del Rey // Without You


Lana del Rey // Lucky Ones


Lana del Rey //  Off to the Races

 

Mine favorittsanger // still on repeat


Lil Wayne // How to love


Rihanna // Take a Bow


Christina Perri // Jar of Hearts


Rihanna // California King Bed


Bruno Mars // When I was your Man

 

Min favorittmusikk // Kendrick Lamar


// m.A.A.d City


// The Spiteful Chant


// Money Trees

 
// Swimming Pools

 
// A.D.H.D

 
// Hol' up// Kendrick Lamar

Mine favorittsanger // indie

 
Janglin // Edward Sharpe and the Magnetic Zeroes

 
Wild Wolves // Athlete


Dog Days are Over // Florence and the Machine


Little Pistol // Mother Mother


Crystalised - The xxHar du noen gode sanger å anbefale?

Min favorittsang

Jeg har hørt mye på Imagine Dragons i det siste etter Natalie viste meg den ene sangen deres på Geilo. On the Top of the World heter den, og jeg hører den på repeat nesten hver dag. Det er definitivt en gladsang som Natalie kalte den. Elsker den! ♥


  

Slengte med noen andre sanger jeg også liker av Imagine Dragons.

Hørt den før? Hva syns du om den?

Min røde ukulele

Jeg fikk et spørsmål om hvor ukulelen min var fra på den forrige videoen min, og den er fra Musikkmagasinet. Jeg fikk den til bursdagen, så jeg vet desverre ikke hvor mye den koster. Men den er så søt! Har ønsket meg en ukuele kjempe lenge, så det var gøy å endelig ha en.

Dark blue guitar

Sorry at jeg ikke blogget i går, men jeg var så syk at jeg ikke orket å gjøre noe annet enn å veksle mellom å se i taket og på innsiden av øyelokkene mine. Jeg er fremdeles ikke i toppform, men jeg hadde så lyst til å vise dere hva jeg har kjøpt. Som du sikkert kan gjette ut i fra overskriften, så har jeg kjøpt meg en gitar! Æææ, den er så vakker! Jeg har ønsket meg en gitar kjempe lenge nå, så det var gøy å endelig få meg min egen.

Orginalpris var 1750kr. Men den var på tilbud til 1100kr på MusikkMagasinet.

Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back Together

Wuaah, jeg hadde ikke peiling på at denne skulle komme ut i dag, så jeg fikk en ganske bra overaskelse i subscription-boksen min av TaylorSwiftVEVO på youtube nå nettop. Syns denne musikkvideoen var spesiell og litt annerledes. In a good way. Liker at den er litt gammeldags og at bandet hennes er kledd ut i kostymer, haha.

Good Time - Carly Rae Japsen and Owl City

Håper det er greit at jeg viser dere resten av dagens antrekk i morgentidlig, fordi nå vil jeg bare meddele en meget underholdene sang. Haha. Dette er en av de sangene som jeg likte første gang jeg hørte den. Skikkelig glad musikk, pluss at jeg elsker Owl City. Dette var ganske annerledes enn det han vanligvis ville sunget da, men jeg føler det passer Carly Rae Japsen ganske bra. Musikkvideoen er BRAND NEW. Kom ut i dag faktisk, så her er den folkens!


Ok, nå vil jeg dra på camping.

Hørt den før? Hva syns du om den?

Jeg elsker denne sangen

Hva er din favorittsang?

Hot Problems

Jeg sitter og holder meg for øynene når jeg ser denne musikkvideoen... Jeg blir så flau, haha! Hot Problems får jo Rebecca Black til å høres ut som Whitney Houston. Videoen er blitt veldig populær de siste dagene, og det skjønner jeg godt. Teksten er så utrolig morsom! Spesielt - We're just like you, except we're hot. Hahaha, den setningen synger jeg hele tiden. Også på slutten da - Just kidding, we're perfect... Haha, nei, dette må du se hvis du ikke har sett den enda!

Under videoen på youtube står det at det selskapet som lagde denne videoen, bare gjorde det som en tjeneste for de to jentene. Noe som egentlig bare sier meg at de jenten spurte de rike foreldrene sine om de kunne lage en musikkvideo, for å få litt oppmerksomhet på internett. Haha, hele situasjonen er bare så morsom! Og det værste er at jeg får sangen på hjernen hele tiden. Hva syns du om sangen?

Call me maybe

Mange har sikkert hørt sangen "Call me maybe". Jeg hørte den først for noen dager siden da Maren skrev en kommentar med en link til en youtube video. Hun sa at en person i videoen holdt en The Hunger Games-bok. Så jeg måtte jo skjekke den ut! Jeg så den egentlig pågrunn av THG-boken, haha. Men jeg endte opp med å elske sangen! Jeg pleier vanligvis aldri å like sanger første gang jeg hører de (med unntak av Taylor Swift) men denne sangen var så fengende at det første jeg gjorde var å laste den ned på iTunes.
  Jeg så ikke den orginale musikkvideoen før i dag, og ble litt lei meg da jeg så at den hadde mindre seere enn den uorginale (med blandt annet Justin Bieber og Selena Gomez) Jeg syns  den orginale musikkvideoen fortjener litt love, fordi for det første - Det har tatt mye lengre tid å lage den + slutten er så morsom! Haha, hvis du ikke har sett den, vil jeg anbefale å se den nå!

Har du sett den orginale eller uorginale musikkvideoen før?

Talk nerdy to me

Luke Conard har komt ut med en ny nerdy sang, spesielt for Valentine's Day! Han er en av mine favoritt youtubere og min favoritt youtube musiker! Definitivt. Jeg elsker "instrumentene" han bruker i sangene sine. Jeg blir så utrolig glad av sånn techno musikk! Så jeg deler denne søte videoen med deg, og håper du liker den like mye som jeg gjorde ♥ Ps. Luke Conard er dødsfin.


Luke Conard & Ryan Seiler - Talk Nerdy (Original)

I like it like that

Denne sangen av Hot Chelle Rae er sykt gøy å synge til, og jeg blir super glad av den! Har du hørt den før?

Don't unplug me

Dette er det jeg mener med techno nerd youtube music. Bare noen venner som setter sammen en liten musikkvideo. De må redigere, filme, synge og gjøre alt selv, og er talentfulle mennesker jeg virkelig ser opp til! 
Det jeg virkelig liker med sånn musikk som dette er at de har små historier i seg liksom. Som å høre på et lite eventyr med lystige, søte melodier i bakrunnen.
Jeg kjenner ingen andre som har lik musikksmak som meg, men bare hør på denne sangen og kanskje, kanskje du liker den! Dette er ihvertfall en av mine favorittsanger for øyeblikket.


Sangen er sunget og skrevet av All Caps. Unofficial musikkvideo av Meekakitty og SoundlyAwake.

Hvilken musikk liker du? 

You and I'll be safe and sound

Dere vet alle hvor stor fan jeg er av Taylor Swift. Hun har tilogmed sin egen kategori på bloggen! Så når jeg fant ut av at hun har komt med en ny sang, freaket jeg ut. Men når jeg hørte at sangen var skrevet for filmen som kommer ut, The Hunger Games... Vel, du kan vel forestille deg hvor overlykkelig jeg ble da. Jeg elsker jo The Hunger Games bøkene over alt på jord, og nå er jeg bare enda mer spent på den første filmen som kommer ut 23. mars.

Når jeg hører sangen og tenker på noen av de tristeste scenene i første boken, er det lett for at tårene kommer. Det er en sånn sang man kanskje ikke liker så godt første gang man hører den, men jeg vil bare anbefale dere å give it a chance. Laste den ned på iTunes eller noe sånt.  Har du hørt sangen før?

Back Home BLOOPERS

Var en som spurte, og jeg syns det var en god idè, so here you go.

Back Home covered by Leaduvet & Littlecow

Leaduvet & Littlecow. WE'RE BACK! 
Jepp, nå har vi laget en ny hjemmelaget musikkvideo. Dette er videoen jeg snakket om å gjøre med Malin i helgen. Det var mange som mistenkte en ny musikkvideo, og dere hadde rett! Vi kjører en Gym Class Hereoes cover igjen. Time to get my rap on!


Trykk HER  for å se den forrige vi gjorde.

Hva syns du? :D

Peber nødder

Husker dere i en vlogmas episode da jeg ba dere skrive peppernøtter i kommentarfeltet, på grunn av at vi hadde tullet så mye med det i videoen? Vi satt og sa peppernøtter på dansk, og syns det hørtes utrolig morsomt ut. Så Emilie, Solfrid og jeg, bestemte oss for å lage en liten sang og musikkvideo til den. Så her har dere "Peppernøtter by Emilie, Solfrid og Lea (Original Music Video) Haha, den varer ikke i et halv minutt en gang..

HUSK Å SE DEN I 720HD. 

 

My Chrismas Jam 2011

Megan & Liz'  jule-musikkvideo gir meg skikkelig julestemning! Jeg elsker den, og måtte bare dele den med dere. De har komt ut med et nytt album som heter Twinning Christmas. Du kan søke det opp på Spotify eller iTunes. Jeg sitter å hører på sangene fra albumet deres nå, og elsker virkelig coveren deres av Jingle Bell Rock, som de også har laget en musikkvideo til.

Tenkt å gå å høre på albumet?

Stereo Hearts bloopers

Det er egentlig ikke så mye å blogge om denne ondsagen... Så jeg redigerte sammen noen bloopers fra meg og Malins's cover av Stereo Hearts.

For å se den ordentlige musikkvideoen våres, klikk HER. Du kan gi den en "thumbs up" på youtube hvis du vil også!

Youtuber of the day - Megan & Liz

Megan & Liz. Disse tvillingene har jeg snakket mye om før! De er youtube musikere som har komt ekstremt langt. De har sinnsykt bra humor, men hovedgrunnen til at jeg abbonerer på dem, er fordi de harmoniserer stemmene sine sammen, sånn at det blir helt magisk å høre på! Det var det som fanget oppmerksomheten min i webcam videoene deres for et halvt år siden. Men nå har de fargerike, søte musikkvideoer hvor de får proffesjonell hjelp til redigering og sånt. De skriver egne sanger, og lager covere av andres. 

Are you happy now?

Jeg hadde hvert i et kjempe godt humør hele dagen og trodde ikke jeg kom til å gråte når jeg så dette, men Megan & Liz sin nye musikkvideo er bare så utrolig rørende! Jeg har aldri hvert gjennom noe sånt men alikavell får de utrolig gode skuespillertalentene deres meg til å føle smerten. Og ikke minst, nyydelig sang som alle burde ta seg tid til å høre.

Da de var på toelettet var ansiktet mitt helt avslappet, men tårene begynte bare automatisk å renne. Du må se den!

Fortell meg hva du syns om videoen!

Stereo Hearts Cover

Jeg lærte meg rappen, spilte den inn, redigerte den, filmet musikkvideoen, og redigerte videoen på 17 timer! Utrolig stolt av det altså. Det var en lang, men utrolig gøy prosess jeg gjerne vil gjøre igjen engang. Men ikke med det første... Trenger en pause først ettersom jeg får altfor lite søvn når jeg redigerer videoer. Ellers håper jeg du likte meg og Malin's cover av Stereo Hearts. Utrolig gøy å pimpe opp rappen litt da! Håper dere liker det!

Noe vi burde gjøre igjen engang, kanskje?

Demi Lovato - Unbroken

Jeg har ventet på albumet til Demi sååå lenge nå! Nå har et komt ut, (Weeeehihii) og jeg absolutt ELSKER det så langt! Mine favoritter til nå er Fix a Heart, My love is like a star og LightWeight. (Og selfølgelig Skyscraper da) Den førstnevnte er så utrolig nydelig. Skal snart kjøpe albumet hennes på iTunes.
Demi er bare en såå utrolig stor inspirasjon og hun er rett og slett fantastisk! Er så glad for at hun føler seg bedre og har et nyyydelig album ute. 

Hun synger blandt annet sammen med Iyaz og Jason Derulo. Stor fan av de sangene også, hehe.

Hvis du er interesert i å høre litt av sangene hennes kan du gå inn her: ILoveDemi 
Der kan du også kjøpe albumet hennes (:

Har forresten bestemt meg for å gå på Eeste Lauder sminkekurset. Det var så mange overbevisende kommentarer. Takk for hjelpen! ♥

Megan & Liz - Run Away

Ny favorittsang av Megan & Liz. Det er den fineste musikkvideoen de har hatt så langt også! Ble overasket da jeg så den. Den var så nydelig! Og jeg er så glad denne handlet om Liz! Elsker Liz ♥ Hun er best!

 
Ikke glem å bytte fra 360p til 720HD! (nede i høyre hjørne)

Hva syns du om videoen?

Love is louder then the pressure to be perfect - Demi Lovato's birthday!

I dag har Demi Lovato bursdag, så hun ble dagens "dagens inspirasjon-innlegg" Jeg ville bare ha setningen hun er kjent for som overskrift. Jeg gleder meg sånn til albumet henne skommer ut om akuratt en månde!
Er du fan av Demi Lovato? #NowPlaying - Skyscraper - Demi Lovato

Two is Better then one

Luke Conard og Ingrid (MissGlamorazzi) er mine favoritt youtubere. De er venner, og er i videoene til hverandre hele tiden. Det er så søtt når du lager musikkvideoer sammen! Se på dem! Hadde ikke de hvert det søteste paret ever?!


Når du spiller av filmen, kan du se den i HD ved å trykke nedi hjørnet der det står 360p og endre den til 1080HD.

Hva syns du om videoen? Hørt om dem før?

Now playing...!

Det er sjeldent jeg har elsket noen sanger så mye som jeg gjør med disse her, så det er totally hvert å skjekke dem ut! DESVERRE, funker ikke høyreklikken på Mac-en (skal levere den til reprasjon)Så jeg kommer bare til å srkive sangene og ikke legge dem ut. Håper dere tar dere tid til å søke dem opp på youtube eller spotify eller noe (:

  1. Skyscraper - Demi Lovato
  2. Brighter then the Sun - Colbie Caillat
  3. How to Love - Lil Wayne (Megan & Liz sin cover er bedre enn den orginale)
  4. California King Bed - Rihanna (Once again, hør Megan & Liz sin versjon)
  5. The Edge of Glory - Lady Gaga
  6. SuperBass - Nicki Minaj
  7. Honey Bee - Blake Shelton
  8. Best Thing I Never Had - Beyonce
  9. Love you Like a Love Song - Selena Gomez
  10.  Tonight Tonight - Hot Chelle Rae

Tipper alle vil elske Brighter than the Sun av Colbie Caillat. Kjempe søt og gøy sommersang ♥ Hørt noen av dem før?

Btw, overasket over at ingen av sangene er av Taylor Swift denne gangen? Haha (:

Demi Lovato - Skyscraper

Det er èn kjendis som er i "the spotlight" nå for tiden. Og det er Demi Lovato. Husker dere da jeg skrev så sykt mye om henne før? Jaaa, jeg elsket henne like mye som Taylor Swift. Men så ble jo hun lagt inn på rehab og jeg hørte ikke så mye fra henne lengre.
Atm, sitter jeg på youtube og missbruker replay-knappen til den nye sangen hennes Skyscraper. så. sykt. Jeg får lyst til å spise opp stemmen hennes. Som Katy Perry sa til henne - det er ren perfeksjon. My gosh! Hvis du ikke allerede har hørt Skyscraper så må du høre den RIGHT NOW!

Jeg må ærlig si at musikkvideoen suger.. Døds elendig filming og hun er på samme stedet hele tiden i verdens kjedeligste antrekk.
Men hvis du bare lukker øynene og hører på stemmen hennes, kan du seriøst begynne å gråte. At hun endelig er tilbake fra rehab og ikke kutter seg selv og har matproblemer lenger, varmer hjertet mitt ♥

Megan & Liz - Maybe Possibly

Den nyeste videoen til Megan & Liz... Denne sangen skrev de for lenge siden, og sang den mens de filmet med webcam, men nå som de har proffesjonelle kamraer og folk osv. fikk de laget en musikkvideo til den. Jeg hoppet i stolen da jeg så det. Jeg ble sinnsykt glad! Elsker scenene når de står med tavlen i bakrunnen.
Btw, folkens, se hva som står på genseren til Megan. 86. Lykketallet mitt. See? Jeg sa eg ser det tallet overalt! :D

Hva syns dere om videoen? Gosh, jeg elsker dem!

That awkward moment when Bruno Mars can't catch the Grenade because he's having a Lazy Day

Love you like a love song - Selena Gomez (Music Video)

Hjemme i sivilisasjonen igjen. Har hvert gøy med en hel dag på landet. Hoppet på trampolinen, spist brownnies bokstavelig talt til jeg ble kvalm! Tatt masse koselige "hyttebilder" jeg kan legge ut senere. Men nuuu over til denne sangen!

Boy, jeg eeeeelsker den musikkvideoen. Jeg syns denne sangen var helt ok helt til jeg så den med musikkvideoen. Den er faktisk ganske kul. Jeg elsker den shooten på slutten når hun er ute med den fargerike toppen. Det er jo helt nydelig!

Liker du Selena Gomez?

Megan and Liz - Rest of you

 Tror jeg skal begynne å oppdatere litt om Megan and Liz her på bloggen. Har skrevet om dem litt før, men jeg vil bare dele dem med dere så dere også kan bli like glad i dem som meg.
Basicly er de to tvillinger som begynte å lage sangvideoer sammen på youtube og har blitt mer og mer kjent. De har hvert på The Oprah Show og møtt Taylor Swift! Og nå får de proffesjonell hjelp til å lage musikkvideoer. Og det er jeg så sykt glad for! For de skriver sine egne sanger og jeg elsker dem alle sammen!

Dette er den nyeste videoen deres. Den eeer så søt! Og Liz (hun med langt hår) sin kjæreste ser jo heller ikke så værst ut! (Can I get an amen in here?)

Katy Perry og Rebecca Black i Last Friday Night (musikkvideo)

Musikkvideoen til Katy Perry, Last Friday Night har komt ut! Og jeg ble så overasket da jeg så at Rebecca Black var med i den. Haha! Elsket musikkvideoen. Den er helt ny. Se den! 

Hva syns du?

The Edge Of Glory - LIVE (OMG)

Okey, jeg fikk en sånn syk følelse inni meg da jeg hørte denne sangen LIVE av Lady Gaga. Den er bare så fantastisk. Og hun er jo helt fudgings utrolig live! Liksom. Dette er perfeksjon dere, så jeg vil så gjerne at alle som leser dette skal høre denne sangen jeg har lagt ut her. Hvis du elsker musikk kommer du til å ùberelske denne videoen.

Mhm, that's right. Jeg overdrev ikke...

MINE TOPP 5

Ok, nummer èn MÅ dere faktisk høre. Jeg LOVER deg. Du blir så avhengi av Nicki Minaj. Hvis du ikke hører den går du vii i i i iirkelig glipp av noe. Jeg begynte å høre på denne sangen for to dager siden, og nå kan jeg det første verset. Haha, INSANE vanskelig. Men det er så flippin' fun å rappe. Elsker det!
Abefaler dere også å høre resten av sangene da. Det er så utrolig mye nye bra sanger for tiden! BLIR SÅ GIRAAA! *Happy dance*

 
Super Bass - Nicki Minaj ♥


Edge Of Glory -  Lady Gaga


Happy Never After - Megan And Liz


The One That Got Away - Katy Perry


It's Okay - Cee Lo GreenBle sykt fornøyd med Topp 5 sanger denne gangen. Elsker alle disse sangene så sykt. Og hører på dem HELE tiden. Happy Never After er ringetonen min nå. Dere må skjekke ut musikkvideoen til den btw! 
Håper du tok deg tid til å høre disse sangene. Hvilken likte du best? Er spent på å se de forskjellige svarene deres!!

Wow, ADHD-innlegg..... :D 

Nicki Minaj

Nå har jeg også blitt hekta på Nicki Minaj. Hun er helt fantastisk! Men det var litt dumt da, fordi... Det var jo jeg som hadde tenkt å bli den første verdenskjente kvinnelige rapperen. Så da hadde jeg et valg... Enten kan jeg se opp til henne og bare digge henne så sykt, eller så kan jeg ignorere henne og hate henne fordi hun har drømmejobben min, haha. Jeg valgte det første da. I made a good choise, I'm tellin' ya. Jeg elsker denne sangen - Super Bass. Kan det første verset faktisk, haha. Sykt morsomt å rappe!

I love Megan and Liz!

Åh, Megan and Liz... Mine favoritt youtubere. De er to søte tvillinger som jeg har fulgt videoene til i vertfall to år. De var ikke kjent i det hele tatt da jeg begynte å følge med på dem, men såå skjedde det fantastiske. De fikk komme på Oprah. Jepp, The Oprah Winfrey show! Og der fikk de hilse på Taylor Swift som de elsker. Jeg ble så rørt! For de blee så glad, og jeg fikk tårer i øynene altså!
Og nå, etter mange, mange webcam-videoer hvor de lager covere av kjente sanger, har de begynt å bli mer kjent, og de har lagd sin egen musikkvideo til en sang de skrev selv. Happy Never After (som er min ringetone på mobilen akuratt nå) Den må dere gå å høre, men først anbefaler jeg den videoen over her! Jeg elsker disse jentene her og jeg er en stooor fan av dem, ser opp til dem og er utrolig glad på deres vegne!

Skjekk ut ut youtube-kanalen deres - Youtube.com/MeganAndLiz

Spotify - top 10

http://open.spotify.com/user/lilleilli/playlist/6Ane6tXBtOT1IUuLTQLeKl klikker du på linken kommer du inn på min Spotify-spilleliste. Topp 10. Er forsatt på Geilo. Nå skal vi ut en tur.
Hva er din favotittsang? Trenger noen nye sanger å høre på! (:

 

My top 5 playlist


E.T - Katy Perry


Forget You - Cee Lo Green


Rolling In The Deep - Adele


Long Live - Taylor Swift

 
Who Says - Selena Gomez

God søndagsmorgen! 
Rekkefølgen spiller ingen rolle. Jeg bare elsker, elsker, elsker disse sangene. Spesielt Long Live! Får frysninger av den sangen. Taylor skrev den til bandet sitt. Den er bare såå fantastisk! Men så gidd jeg ikke å skrive hvor mye jeg elsker de andre sangene også. Men det gjør jeg! Heh...

Hvilken sang likte du best av disse? Og hva er din ynglingssang? (:

Who says you're not perfect?

Selena Gomez kom ut med ny sang i går. Who says heter den og jeg syns det er den fineste sangen av henne så langt! Obsessed!

Btw, noen som er enig i at den høres ut som Teenage Dream av Katy Perry i begynnelsen?!

Taylor Momsen / The Pretty Reckless - neeeew album! - Light Me Up

Det er ikke lenge sidenThe Pretty Reckless ga ut sitt nye album "Light me up" Jeg digger det. Jeg liker at det er noen rolige sanger på albumet også. Hun har så rå stemme. Den passer til både rolig og rock-sanger


Factory Girl - The Pretty Reckless


You - The Pretty reckless. Denne sangen er skikkelig fin!


Light Me Up - The pretty Reckless


Miss Nothin - The pretty reckless. Musikkvideoen til denne mååå dere forresten se!

La bare ut noen av sangene. Men anbefaler dere å sjekke ut resten av albumet!
Liker du The Pretty Reckless/Taylor Momsen?

My 10 songs

Søt og fengende er vell stikkordene som beskriver musikksmaken min best.
Nå skal jeg legge ut 10 av de sangene som beskriver musikksmaken min best. De gamle (eller nye) sangene jeg aldri blir lei av, og vet jeg kommer til å trykke på på Spotify/YouTube så lenge jeg lever.

Oooog, jeg fant nettop ut at jeg klarer ikke å legge youtube sanger inn på bloggen, fordi youtube har "oppgradert seg" Nedgradert seg ville nå jeg sagt (Er det et ord? Tror ikke det...) Det suger! -.-
Men jeg har en back-up-plan. Jeg lager en spilleliste på Spotify og legger linken ut til dere :-D Lea-the-smartazz = my new nickname? :o

LINK : De 10 beste sangene i verden <3 - lilleilli : LINK


Bilde tatt av meg

Sangene på spillelisten er forresten i tilfeldig rekkefølge. Eller sangene The Best Day og White Horse er de jeg liker aller best. Av Taylor Swift selfølgelig. De sangene er bare maaaagiske ♥

Hvis du sjekket ut spillelisten min, hvilken sang likte du best, og hva er din favorittsang?

7 things


Ble nettop hekta på denne sangen her, jeg! Og siden jeg leser boken hennes så har jeg funnet ut at hun skrev denne sangen til Nick Jonas, siden de var jo sammen når de var 13-14. Hva jeg vet! Hun sa det var meningen at det skulle være en hat-sang, men det ble i stede etter hvert som hun skrev den en "love song"
De fleste likte sikkert denne sangen i fjor eller noe sånn, men jeg begynte først å bli fan av Miley når jeg leste boken hennes, som jeg snaaart er ferdig med. Blir sikkert ferdig i kveld!

Liker du sangen, 7 things?

Make a wave

God morgen skulle jeg til å si! Jeg ble vekket av Malin halv 12. Da visste jeg ikke hvor mye klokka var, og tenkte "Hvem ringer så tidlig om morgenen?" Jeg er en syvsover.. Ja, nå skal jeg snart på senteret med Malin i vertfall. Jeg tar med kamraet! :-)

Men hvis det blir lite blogging eller noe så er det Safari som hater meg. ALT på Mac'en min funker perfekt, untatt Safari, som ikke gidd å reagere noen ganger. Rettelse: Veldig ofte nå i det siste. Det irreterer meg grenseløst! Og jeg får jo ikke hjelp heller, fordi mamma mener jeg laster ned mye dritt på dataen. Unskyld meg? Var ikke jeg som lastet ned LIMEWIRE som er et Windows program, som Mac IKKE tåler. Så hvorfor skulle den ikke tåle andre småprogrammer som Skype, Google Earth osv. Men nok om det. Godt å skrive ned hva man føler av og til når andre ikke vil høre på deg.. -.-

Over til en sang nå. Make a Wave. Kjempefin sang og musikkvideo av Demi Lovato og Joe Jonas.


Make a wave - Demi Lovato, Joe Jonas ♥

Leandra's favoritter!

Vil dere se min Spotify liste og hvilken sanger jeg hører på for tiden? Se her : LEANDRAS FAVORITTER - lilleilli Ikke bli overasket hvis dere finner verdens teiteste sanger dere inne. Jeg har en litt spesiell musikksmak. Jeg liker ikke best sanger som er på hit-lister og sånn som de aller fleste jeg kjenner gjør. Så på min Spotify-spilleliste er det alt fra Country, pop, rock og sånne 60's sanger.Take me for me, and not for someone I'll never be, cuz what you get is what you see! Yeah.. Det var mitt lille "take it or leave it- moment..."


Once again... Take it or leave it"

Hvilke sanger liker du å høre på? ♫

Hvem vil høre de to kuleste sangene i verden?

De to sangene her under... er de kuleste sangene du kommer til å høre i ditt liv! Så du er ganske heldig som leser dette innlegget her egentlig!

Er ikke det de kuleste sangene du hørt har hørt i hele ditt liv? Ja, tenkte meg det. Spesielt den første da. Credits to you, hvis du klarte å høre heeeele surfin' bird! ♫

Photoshoot DAMN IT'S COLD!

Jeg dro med meg Matias ut på en photoshoot, fordi jeg trenger bilder til en nye header. Jeg bruker bare gamle bilder nå. So stay tuned, for snart kommer ny header.
På slutten kunne jeg gikke føle mine egne fingre. Fy søren så kald det er ute. Jeg hadde ikke på meg jakke eller noe. Hehe, man må lide for .. ehh bilder? Ja, vi sier det. Man må lide for fine bilder! Ikke om sommeren da.. Jaja, kanskje jeg bare skal legge ut bildene i stede for å bable.. Høres ut som en god idè!

Da begynner jeg å lage header.

╔══╗

╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸. U ! Talk to you guys later!

Megan and Liz

er to søte tvillinger som lager youtube-filmer der de synger covere av sanger til andre kjendisser ♫ Jeg tror jeg har fulgt med på videoene deres i kanskje et år nå. Og først etter tre år, eller mer tror jeg, ble de kjent. De fikk være med på Oprah, og møte Taylor Swift, som var deres store drøm! De er såå flink! Må bare dele de med dere. Her er noen sanger de synger:

Her er de på the Oprah Winfrey(?) Show: (Elsker denne videoen!)

Hva syns dere om Megan and Liz? :-)

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸. U! Hade :-)

I'm obsessed

With Demi Lovato! Jeg har fått to nye ynglingssanger av henne. Hun sang dem begge i Sonny with a chance (Sonny's sjanse)
Syns stemmen hennes er litt for mye redigert i disse sangene da.


Work Of Art - Demi Lovato


Me, Myself And Time - Demi Lovato

Lurer på hvor mange ganger jeg hører på disse sangene i løpet av dagen! Skriv en kommentar om hva DU syns om Demi Lovato!

Katy's project (Music video)

Husker dere da jeg fortalte om Katy's project? Det er en liten stund siden, så jeg legger ut videoen som forteller hva den går ut på i tilleg til musikk-videoen, jeg. Jeg syns det er kjempe fint det Katy Perry gjør for de menneskene.
Jeg så den først nå for noen minutter siden. Elsker den allerede.. selvom jeg begynner å bli litt lei sangen. Hørt den så utrolig mange ganger på en veldig kort stund :-)

Her er hva hele prosjektet går ut på. Denne må dere se først!

Og her er musikkvideoen.

Hva syns dere om Katy's project?

Min spotify spilleliste

Lagde meg en spilleliste på Spotify (igjen), så det skal bli lettere å finne de sangene jeg hører mest på. Gjort det før, men de forsavnt på mystisk vis...  Hmm. Whatever, her er i hvertfall mine nye favoritter. Listen to them every day... Music in my ♥ 4ever...! (Hvis du leser fra Whatever og ned til 4ever, hører du at det rimer hvis du leser det kjapt) Haha, vet ikke hvorfor jeg skrev det. Just some random shit.


På en klar 1.plass!

Mike Posner - Cooler Than Me (Sangen starter når det har gått et minutt)


Demi Lovato (My Role Model)  ♥ - Every Time You Lie


Mohombi - Bumpy Ride. Nasty lyrics, but still love it!


Marina And The Diamonds - I Am Not A Robot. 


Travie McCoy feat. Bruno Mars - Billionaire. Emilie og meg rapper rappen på skolen sånn ca. 3 ganger om dagen, haha. Vi tror vi er gangstere! Eller jeg mener, vi er GANGSTAHS! Peace homedogs!


Taylor Swift - Mine. Elsker sanger som forteller en histore, derfor elsker og kan jeg 32 av sangene til Taylor Swift, haha.


Selena Gomez - A Year Without Rain.


Nick Jonas - Introuducing Me. Har sagt det før og sier det igjen, verdens søteste sang. Jeg har hørt den så mange ganger at jeg faktisk kan synge liker fort som han på det forteste. Fortere og faktisk, haha.


Jonas Brothers - Heart And Soul


Rihanna - Only Girl (In The World)


Diggin' the MUUUUSIC ♥

Jeg brukte evigheter på dette innlegget, ut og inn av youtube og spotify, så håper du likte det og fikk litt musikkinspirasjon hvis du har gått lei de sangene du hører på for tiden!

(Hvis du brukte din dyrebare tid på dataen til å høre på disse sangene) hvilken likte du best? :D

Btw, ja det er meningen at jeg ikke har header, jeg jobber forsatt med designet. Men vet ikke helt om jeg vil ha header :)

Les mer i arkivet » Desember 2017 » November 2017 » Oktober 2017


Hei! Jeg er Leandra, en 18-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du se mitt liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, samfunn, skjønnhet, fotografi og masse annet. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com