hits

Dagens antrekk 30.11.17

Adlinks

Det begynte å bli litt mangel på antrekksbilder i bloggfeeden min merket jeg. Alt for lenge siden når jeg tenker meg om! Jeg skulle egentlig på jobb i dag jeg, men fikk fri da det allerede var ganske mange på jobb. Da grep jeg sjansen til å ta litt bilder mens det fremdeles var lyst ute. Jeg var akkurat ferdig med å trene, ta sol, dusje spise og fikse håret. Måtte droppe sminken hvis jeg i det hele tatt skulle få litt lysstråler på bildene. Hardt liv for en blogger i Norge om vinteren skal jeg si dere. Dagens antrekk inneholder en ny bukse jeg var og hentet i posten i dag. Både behagelig og dritkul. Jeg bare vet at det er en slik jeg kommer til å overbruke fremover. Og snakk om å overbruke - jeg har blitt så glad i fuskepelsjakkene min jeg. Trodde aldri at jeg skulle like noe så overdådig og diva, men jeg klarer ikke å la være å digge den. Den er i tillegg superduper varm og jeg fryser seriøst ikke i det hele tatt selvom det er minusgrader ute. Er blitt så flink å kle på meg jeg :))) En annen obsession er capsen på bildene under. Fargen er perfekt. Jeg trodde faktisk at den var burgunder når jeg bestilte den, men den er mye mer lilla i virkeligheten. Mørkelilla liksom. Men fremdeles casual. Ble positivt overasket. Good job Nike.Jakke her
Caps her
Genser fra Gina Tricot
Bukse her
Sko her

Dagens (jule)stemning

I dag har jeg tuslet fra butikk til butikk i frossen luft med stor jakke. Julelys overalt. Lav julemusikk i butikkene. Jeg ser ikke en mer perfekt dag å juleshoppe på, jeg. Tror faktisk at jeg er ferdig med alle julepresangene for i år også. I hvert fall nesten? Mangler litt smått tror jeg, men ellers er jeg stort sett i boks med både familie og venner. Det er en skikkelig god følelse å være fornøyd med gaver til andre egentlig. Litt stolthet liksom, haha. Men det er også en liten angst som hører med. Er det bra nok? Er det for mye, for lite? Jaja, det er vel kanskje ikke så nøye så lenge man har vist at man har tenkt på hverandre. Jeg syns i hvert fall at gavene mine har smått av omtenksomhet spredd over dem. At de er litt intern og ikke kunne blitt gitt til noen andre enn akkurat dem de er ment for liksom. Det er vel det beste. 

Julestemningen er nå på plass. Jeg måtte kjøpe et lite juletre til rommet mitt for å legge gavene under. Og nå sitter jeg på rommet med julelys rundt de mørke vinduene, det lille, lysende juletreet mitt og noen kunstige stearinlys. Jeg skal snart bounce videre for å treffe Veronica, som jeg ikke har sett på en stund. Og som jeg sa til henne i går, føler jeg at sjelen min suges ut jo lengre det går før jeg ser den jenten. Solstrålen min. Vi snakkes snart, julestjerner. Ikke lenge til desember nå!

Processed with VSCO with c6 preset

Processed with VSCO with e3 preset

Små ting med store kontraster

Jeg gikk fjelltur hinn dagen. Strålte av lykke. Strakk meg, danset og frydet meg over livet generelt, og hvor digg det er. Mest på fjelltoppen, men også på opp- og nedturen. Uten å tulle - jeg vimset frem og tilbake som en unge og smilte. Følte meg barnslig og dum, men hva så. En miks av psykedelisk og magisk. Er vel ikke så stor forskjell på de to egentlig. En annen gang gikk jeg fra bilen til huset mitt i regnvær, og var alene. Så oste jeg av tristhet og ensomhet og meningsløshet plutselig. En djevelsk flyt av nedstemt og urolig strømmet gjennom årene mine. Fullstendig motsatt enn av på fjelltoppen. Hvordan kan så bittesmå forskjeller i gjøremål i hverdagen bestemme sinnstemningen din, og med så stor kontrast? Det er så lite som skal til at det er vanskelig å bli klok på. Jeg leste en gang at "trying to control your emotions is like trying to flatten out water." Jeg prøver alltid å kontrollere det, men jeg tror jeg bare skal la det flyte, jeg. Mellom alle følelser og tanker fra A til Å. Fra de mørkeste til de lyseste - de er alle menneskelige følelser. En mental bergodalbane absolutt alle går gjennom. Tanken på at alle har det sånn, gjør det på en egoistisk måte bedre. Vi burde omfavne de kjipe stundene og akseptere at det er slik det er akkurat nå. Og at det er helt greit. Så fint at alt er midlertidig egentlig. Og så fint at alt egentlig er mye mindre viktig enn det vi innbiller oss. Det er tullete å dykke for dypt inn i seriøsiteten av noe tror jeg.

Inspirasjon til hus og rom

Sponset

Hvor fine var ikke disse møblene? Noen ganger liker jeg å leke voksen og se på interiør. Jeg elsker å gå i møbelbutikker og forestille meg hvordan mitt fremtidige hus skal se ut. Jeg har ikke noe klar plan enda. Det finnes så utrolig mange forskjellige stilarter å fordype seg i. Vil jeg ha det hypermoderne, hyttete, 50-talls, 1800-talls, rent, mørkt, lyst, glass, tre, mur? Mulighetene er uendelige, og jeg har lite peiling. Men jeg tenker at så lenge man har en gjennomgående helhet og følger et spesielt tema, kan jeg digge det nesten uansett. Jeg ble tipset om denne siden, Chilli.no, som blant annet har noen av disse møblene jeg har lagt ut bilde av over. Jeg satt og bladde gjennom de forskjellige kategoriene deres, og fant mange stilrene, unike møbler. (ordet er linket til siden) Prisklassen var virkelig ikke noe å klage over heller, med tanke på det eksklusive utseende. Så da tenkte jeg å tipse det videre til dere denne mandagsformiddagen. Håper den kommer in handy for noen av dere som har planer om å pusse opp eller freshe opp et rom eller en leilighet!

Viktige mineraler og stort tilbud!

Jeg mottok blant annet disse to fine boksene med jern og magnesium fra Gymgrossisten i min forrige bestilling. Jeg har egentlig aldri tatt noe kosttilskudd fast, men etter alt hypet om magnesium i det siste, så bestemte jeg meg for å prøve. Det er litt dumt egentlig, for om man spiser et rett kosthold, burde det i de aller fleste normale tilfeller være unødvendig med kosttilskudd. Men matindustrien, kulturen og samfunnet gjør det ganske så vanskelig for oss til tider. De legger ikke akkurat opp det optimale kostholdet, for å si det mildt. Så da trenger vi av og til litt ekstra av disse små sakene som gjør kroppen vår så utrolig godt. Magnesium er noe du får mye av i grønne blader, noen frø og nøtter for eksempel. Og jern finner man i grove kornprodukter, noen grønnsaker som brokkoli og spinat. Mye mer også selvfølgelig, men det er likevel mange som mangler diverse vitaminer og mineraler. Både fordi kosten vår vanligvis ikke inneholder nok variert, sunn mat, men også fordi at kunstgjødselen som brukes til å plante mat til oss i dag, har mange mangler på essisensielle mineraler.

Noen av fordelene med magnesium:
- Renser blodet, forhindrer åreforkalkning, styrker immunforsvaret regulerer Ph-verdier, noe som forebygger en rekke livsstilsykdommer og bidrar til å hindre kreftsvulster.
- Hjelper nyrenes helse ved å kvitte seg med syre som bygges opp
- Stimulerer hjernefunksjoner og overføring av nerveimpulser (mange som ikke tenker over hvor mye mat har å si for hjernen vår. Det er i hvert fall en av mine største motiavsjonskilder for å spise sunt. Jeg elsker å være klar i hode og at stay "at the top of my game." Det er så grunnleggende og viktig, og man merker så stor forskjell på klarheten i sinn og sjel etter en salat i forhold til energifallet etter en sukker- og fettbombe som pasta carbonara for eksempel)
- Det er et antistressmiddel som bekjemper depresjon, trøtthet og svimmelhet.

Pluss mye, mye mer.Helsefordeler ved jern er vel litt mer kjent, ettersom det er vanlig at menstruerende kvinner kan mangle jern. Det viktigste jern gjør for oss er vel å transportere nok oksygen gjennom blodårene. For lite jern i blodet kan føre til anemi,  hvor symptomene er svimmelhet, trøtthet, kalde hender og føtter, svakhet, hvit hud og mye mer. 

Linker:

Vitrapana Magnesium  
Vitaprana Iron

Jeg vil også tipse om at det er 25-50% rabatt på topp-merker og produkter på Gymgrossisten.no nå! Det gjelder fra 23-27.november. Link finner dere her!

Tilbud på Daniel Wellington klokker - VIDEO

Hei, alle sammen! Nå har jeg gode nyheter til alle som er på utkikk etter en spesiell julegave eller en vakker klokke til seg selv. Jeg faller bare mer og mer for klokkene til Daniel Wellington da de blir nydeligere for hvert år som går. I denne videoen viser jeg dere tre av klokkene fra Classic Petite-kolleksjonen deres. Danielwellington.com har nå Black Friday tilbud! Dere kan bruke rabattkoden "leavalencia" for å få 15% av kjøpet deres fra hele siden. I tillegg får dere et ekstra bånd med på kjøpet til valgfri klokke. Alle Dapper-klokkene er for øvrig på 25% akkurat nå. Håper dere finner noe dere liker! (det tror jeg) eller i det minste liker denne lille videoen jeg satt sammen ♥

Husk å se den i 720p HD!

 

Jeg har gledet meg til denne dagen

Denne onsdagen har jeg gledet meg til. Fri fra jobb, trening, litt bloggjobb og sist men ikke minst et gjensyn med tre av mine godeste venninner. Det har seg slik at Lotte bor i Stavanger, sånn at vi ikke får samlet oss så ofte som vi ønsker. Men når hun først er i byen, er vi i full gang med planlegging av å møtes. Det er en måned siden sist og heldigvis bare en måned til neste gang. Jeg kjenner jeg gleder meg ekstra til jul i år faktisk. Da kommer nemlig venner som har flyttet bort, hjem fra alle Norges kanter. Oslo, Trondheim, Stavanger. Det blir en usedvanlig festlig romjul skal jeg si dere. Men tilbake til i dag! Vi unnet oss litt ekstra i dag nemlig, og startet ettermiddagen med makroner på Kaffelade, så et reservert bord på Olivia og deretter dessert på Matbørsen. Etter en kveld med latter, mimring og intellektuelle, overengasjerte samtaler, endte det med fire mette jenter og åtte tårevåte øyner. Eyelineren gnidd langt oppi tinningen på vei hjem gjennom Bergen sentrum der altså, men hvem skal arrestere meg. Det var evig koselig.

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with l4 preset

Jakken min er fra Ivyrevel.com for de som lurer! Dere får 20% rabatt på heeele siden om dere bruker koden leavalencia20 ♥ De har altfor mye fint. Link til jakken her.

Sov godt, engler. Vær gode.

Hvor ironisk da

Mennesker. Vi er kompliserte. Rotete. Uperfekte. Vanskelige å elske. Vi har for lite av noe og for mye av noe. Vi er hele tiden bevisste på hvordan andre oppfatter oss. Hele tiden streber vi etter å bli bedre mennesker. Skape et bedre og bedre liv. Stresset. Åå gud det stresset. Hva hjelper det for? Vi kommer aldri i mål. Vi vil aldri klare det, vil vi? Det vi streber etter? I alt dette mentale jaget og maset om utvikling, er det ikke egentlig en fredfull, rolig og tilfredsstilt tilstand vi prøver å oppnå? Hvor ironisk da... at vi gjør det motsatte av det vi ønsker.

Noen ganger lener jeg meg tilbake og forestiller meg menneskeheten og ser på hva den driver med. Vi er som maur i en maurtue. Retningsbestemt. Vi bygger og bygger. Følger mønstre. Og jeg forstår ikke helt hva vi jobber mot. Våkner opp samme sted og går til samme sted hver dag. Men... hva er målet? Hvor ender menneskeheten opp til slutt? Hvordan ser ende-tilstanden til jorden ut? Det virker som vi drives av noe. En eller annen kraft. En kraft som skal føre oss i mål. For vi beveger oss mot noe. Det er i hvert fall sikkert. Men akkurat hva som er målet med denne intense menneskelige virksomheten på denne lille steinplaneten virvlende i evigheten? Det vet jeg ikke. Vi vier livet vårt og energien vår til et ukjent mål. Men, er det ikke egentlig en fredfull, rolig og tilfredsstilt tilstand vi prøver å oppnå? Hvor ironisk da... at vi gjør det motsatte av det vi ønsker.

Blå øyne i hvit snø. Vakker og fullkommen uten å vite det selv... Svevende. Enkel. Leken. Avslappet. Tilstede. Ren samvittighet. Alt det vi mennesker innerst inne ønsker å være tror jeg. Kanskje det er derfor vi er så glade i dem. Kjæledyrene våre tenker jeg. At det er derfor de er så opphøyde i øynene våre som de er. Fordi de representerer det livet vi selv ønsker for oss selv. Ingen bekymringer. At vi har et evig trygt hjem hvor vi blir elsket og tatt vare på helt til vi dør. Bare fordi vi er oss. 100% oss selv uten å prøve. Bare være, og bli akseptert for det av alle og enhver. At det er greit og at det er nok å bare være til. Å bare gå gjennom livet som en tilskuer av denne virkeligheten. Ingen forventinger. Ingen krav. Bare meningsløs, men mirakuløs vandring og sansing. Kanskje det er dyrene som er de smarte og menneskene som er de dumme. For er det ikke egentlig en fredfull, rolig og tilfredsstilt tilstand vi prøver å oppnå? Hvor ironisk da... at vi gjør det motsatte av det vi ønsker.

Art should comfort the disturbed

sponset

...and disturb the comfortable.

Processed with VSCO with l4 preset

Processed with VSCO with l4 preset

Kjolen min finner dere her

Hvordan det er å være utro

 Jeg røyker ikke sigaretter til vanlig. Flere cons enn pros syns jeg. Men noen ganger supplerer de til stemning og estetikk.


Jeg har fått et par spørsmål på bloggen over tid som vil ha mitt synspunkt på temaet, utroskap. Jeg syns det er et vanskelig tema å skrive om. Ikke fordi jeg ikke vet hva jeg syns om det, men fordi jeg vet hva majoriteten syns om det. Og jeg er redd for å trakke på tærne til noen. Men er det en ting jeg står for, så er det å snakke høyt om meningene mine, og aldri være feig og holde kjeft. Å være konfliktsky hemmer utviklingen av menneskeheten. Det er i hvert fall en tanke som har blitt klarere og klarere for meg den siste tiden.

Jeg kommer til å se på utroskap i gutt-jente-forhold, fordi det er det jeg har aller mest kjennskap til. Jeg begynner med å se utroskap fra menn sin side. Et argument jeg ofte har hørt, er at det har noe med biologi å gjøre. La oss ikke forkaste denne idéen med en gang. Evolusjonært sett har menn det naturlig i seg å ligge med så mange kvinner som mulig. For mange tusen år siden da det ikke var en selvfølge at mennesker overlevde dagene, var det om å gjøre å føre menneskeheten videre. At det dermed ligger i menns natur og gener å ville ligge med flest mulig, er noe jeg har hørt mange si. Så kan man jo si at alle mennesker har fri vilje, og er selvstendige nok til å ta egne, bevisste valg.

"Så Jesus Kristus, ikke gå inn i et forhold hvis du er sånn da!" 

Det er nok litt mer komplisert enn som så. Det er sant, men jeg tror at vi er mye mer drevet av natur og omgivelser enn det vi liker å tro at vi er. En gutt kan være glad i og ville være sammen med en jente, men samtidig ha et ødeleggende behov for ligge rundt. Samme med jenter. Men det er nok sjeldent det aksepteres at man får the best of both worlds. Forståelig nok. Sjalusi er en sterk følelse man ikke skal kødde med. Tingen er... Mennesker tar ikke alltid gode valg. Absolutt alle tar også dårlige valg innimellom av forskjellige årsaker vi ikke helt kan forklare selv. Og ja, vi er selvstendige og selvtenkende, men vi er ikke perfekte eller 100% skaperne av våre egne identiteter. Selvom vi alltid bør strebe etter å være det i aller høyeste grad. Noen ganger er det grunner til at vi gjør dumme ting, som vi ikke selv vet om en gang. Underliggende årsaker i hjernen som driver oss hit og dit, som vi senere kan se tilbake på og bør prøve å forstå. Det er ikke en unnskyldning. Og det gjør ikke utroskap akseptabelt. Men det er noe å tenke over for å prøve å få et et mer rasjonelt bilde og bredere perspektiv på situasjonen.

Processed with VSCO with 6 preset

 Ofte blir det en skeivfordeling av følelsene fra hver side, og det tror jeg er roten til mange, mange problemer i forhold. Hvis for eksempel jenten i forholdet er mest investert, og at gutten da føler seg fanget og dermed skyver henne bort på en feig måte. Ekstremt vanlig. Noen er redde for å ikke være fri. Noen er redde for å være alene. Dette krasjer. Å være trengende gjør at motparten blir frastøtt. Mange syns konfrontasjoner er skumle, og utagerer dermed bak ryggen til partneren sin. Vi vet innerst inne at det ikke er det beste å gjøre, men mennesker tar altfor ofte feige, late, lettvinte løsninger. Uten å tenke konsekvenser. Det er noe jeg syns alle burde jobbe hardt for å styre unna. Jeg tror man vil bli mer glad i seg selv om man er et så ærlig menneske som mulig. Ikke minst slipper man å såre andre... Og dette er et annet poeng - men kanskje til og med noen liker å såre andre. Det tror jeg. Når de ser den sårede reaksjonen de har skapt hos en annen, føler de seg spesiell og som om noen virkelig elsker dem og bryr seg om dem. Gir det mening? Kanskje de har hatt mangel på at noen virkelig bryr seg om dem tidligere? Akkurat som en unge som gjøre rampestreker for å få oppmerksomhet av foreldrene. Spiller ingen rolle om det er god eller dårlig oppmerksomhet. Så lenge noen snakker til dem. Et rop om omsorg i forkledning. Da er det jo på en måte... synd i dem som er utro? Menneskehjernen fungerer på mystiske, komplikasjonsfylte måter.

"Jeg vil heller at du skal skrike til meg enn å være likegyldig"

Jeg ser også tilfeller hvor jenten har gutten rundt lillefingeren, hvor gutten er dedikert i forholdet 100%. Da kommer skeivfordelings-komplikasjonene igjen. Jenten kan føle seg fanget. Hun skyver gutten unna. Gutten blir da enda mer trengende fordi han føler han mister henne. Så blir det verre og slik fortsetter det. Da er jenten utro fordi hun vil markere sin frihet (eller så er gutten utro for å sjekke om hun faktisk bryr seg) Noen kjeder seg sikkert i forhold, noen mangler reaksjoner fra partneren. Bryr de seg egentlig? Hvordan kan jeg teste dem? Noen krever sjalusien, og det at motparten skal bry seg om dem. Dermed velger de å skape reaksjoner ved å være utro. Kanskje hun er for feig til å si i fra at hun ikke vil ha et forhold. Eller kanskje hun er usikker, og er redd for å angre på å gjøre det slutt. Kanskje hun til og med er i en situasjon hvor hun liker to på en gang og det ene fører til det andre for fort og uventet. Hun blir usikker. For hun elsker kjæresten men er forelsket i en annen. Jeg har vært der selv. Så angrer man på at man ikke kom seg ut av forholdet tidligere. Man vet ikke alltid helt hva man vil. Forvirrelse fører til blindhet og dumme valg.

For noen tror jeg til og med det å være utro er et slags forsvarsmekanisme. "Jeg sårer deg før du sårer meg." (Fordi jeg har blitt såret før og nekter å gå gjennom det igjen)

Det er så utrolig mange psykologiske faktorer som spiller inn i forhold og hva som får folk til å begå utroskap. Derfor kan jeg egentlig aldri være bitter eller se ned på dem som har gjort det. Rett og slett fordi det alltid, alltid finnes grunner til det. Grunner de ikke er klare over selv en gang, men som ligger og ulmer i underbevisstheten deres. Jeg syns fenomenet utroskap er en forferdelig trist ting, både for dem som blir bedratt og for dem som bedrar. Jeg tror poenget mitt er at vi ikke må dømme dem som gjør det for kjapt. Selvfølgelig er det uakseptabelt og utilgivelig fra offeret sin side, og det støtter jeg hundre prosent. Jeg bare tror at dem som er utro, ikke trenger hat, men forståelse. De trenger å kartlegge og skjønne sin egen oppførsel slik at de kan jobbe med svakhetene sine og forhåpentligvis unngå å såre andre mennesker igjen i fremtiden. Det er vanskelig. For mange skammer seg gjerne over å ha vært utro. Å snakke om, og å åpne seg om ting man skammer seg over, er kanskje det vanskeligste i hvert fall jeg vet om. Så det er en innviklet situasjon. Men jeg tror helt ærlig at mennesker som gjør dumme handlinger, det vil si gjør noe vondt mot andre, uansett hva det måtte være, rett og slett trenger en hjelpende hånd og en god dose selvanalyse.

Processed with VSCO with c2 preset
Jakken min finner dere her

Jeg ser så utrolig mange sitater og bilder i sosiale medier for tiden som spesielt peker på hvor vanlig det er at gutter er utro. Jeg vil for det første sende medlidenhet til gutter som har blitt bedratt og syns det er like knusende som det jenter syns. Også vil jeg fortelle alle jenter at alle gutter seriøst ikke er make. Jeg har kanskje vært utrolig heldig med guttene jeg har vært involvert med i livet mitt. Men jeg kan i hvert fall garantere at det finnes mange, mange som er hundre prosent dedikert i forhold og aldri kunne tenkt seg å såre deg når de blir glad i deg. Husk å alltid beholde respekten for deg selv. Elsk deg selv. Så vil andre også gjøre det. Ikke la deg ruineres fordi en du elsker ikke har funnet ut av hvordan de skal takle sine egne følelser i forhold. Vit at det er 100% mulig at noen vil ha akkurat deg og bare deg. Så lenge du vet det, er det sant.

Oss mot verden

For et par dager siden hadde vi en fin samtale i sofaen. Du forklarte meg at jeg hadde vært med på å forme den personen du er i dag. Meningene du har og synet ditt på diverse ting i livet. Dette var noe jeg egentlig aldri hadde tenkt helt over - at jeg hadde den påvirkningskraften på deg. Jeg trodde jeg bare var veldig heldig som hadde fått en gutteversjon av meg selv som bror. Men det var skikkelig fint av deg å si det. Og modent. Du er bare femten år, og det er mye du skal forandre deg og finne ut av de neste årene. Men du er allerede kommet så langt. Så mye lengre enn det jeg var på 15 år. Når jeg tenker gjennom hele livet mitt var jeg kanskje dummest da jeg var 15, haha. Dumme valg går helt fint det. De bygger karakter. Vær glad for dem. De beste personene jeg kjenner er de som har gått på smell etter smell, levd et skikkelig uperfekt liv, og kommet seg ut av det med en lærdom, innsikt, forståelse og kunnskap som aldri hadde oppstått uten dumme valg.

I sofasamtalen sa jeg at du kunne komme til meg med alt. Det var du glad for å høre sa du. Et genuint, ydmykt smil. Det kler du. Jeg tror ofte gutter har vanskelig for å si hva de føler. Men det er forfriskende å se, og jeg blir stolt når du gjør det innimellom. Usedvanlig sjeldent for en tenåringsgutt. Det viser rein styrke, modenhet og selvsikkerhet. Og det vil jeg alltid at du skal ha. Du er rolig. Sånn som meg. Du sier ikke så altfor mye. Untatt når vi får køddekick og latteranfall når vi pusser tennene. Eller har en seriøs samtale om hjernekjemi, eller dumme voksne når ingen andre er hjemme. Det er de beste type menneskene, vet du det? De som ikke snakker piss hele tiden, men som snakker når det faktisk er nødvendig - eller jævlig morsomt. Jeg elsker de interne kommentarene våre under middagsbordet som ingen unntatt oss forstår bæret av. Det skal ikke mer til enn et ord og et blikk. Det vanskeligste i hele verden er å holde tilbake latteren i de øyeblikkene når det bobler over av oksytosin <3 ;))

De siste årene har du ikke bare fått meg til å le, men du har vært en perfekt lagkamerat. Vi vet så langt langt inni sjelen at vi er på samme side. Og det er så godt å ha en sånn person i livet sitt. Jeg backer deg og du backer meg. Selv når vi vet vi er drittunger, haha. Jeg føler av og til at det er oss mot verden liksom. Til og med oss mot mamma og pappa. Jeg tror søskenforholdet vårt er basert på en dyp forståelse, respekt og tillit. Jeg ville ikke byttet det ut mot noe annet. Så gratulerer så mye med 15-årsdagen, lillebror. Store lillebror på 1.90 med hodet på rette stedet og alltid en spenstig frisyre på vift. 

Jeg vet 15 ikke er en veldig stor dag, men jeg bruker den som unnskyldning for å skrive dette innlegget til deg. For damn det er undervurdert å bare si rett ut hva man føler. Og dette er det jeg føler. Stolthet og takknemlighet.

Hilsen din Leandrius the dangerous, ultimate creater and destroyer of space and time, controller of existence, distorter of reality and traveller of higher dimensions. Håper du aldri slutter å kalle meg det. Du er best.

Noen andre som føler på dette?

De som følger meg på snapchat, (leandra86) vet at jeg liker friår, hehe. Men nå har det lenge vært tilnærmet ingen rutiner hos meg. Ingen disiplin. Jeg har fått ting gjort, men det er etter myyye prokrastinering. Og i lengden blir det en ganske ubehagelig, rastløs og tom måte å leve på syns jeg. Så i dag spiste jeg frokost før solen stod opp, gikk på trening og syklet en time før jeg spontant ble med på yoga. Yoga, folkens... Nå har jeg virkelig startet et nytt og bedre liv. Neida men jo faktisk. Jeg har lenge tenkt at jeg hadde hatt sinnsykt godt av å begynne med yoga eller meditasjon eller begge deler.

2017 for vestlige tenåringer er fylt. med. distraksjoner. til. alle. tider. av. døgnet. Vi overeksponeres av unødvendig, hjernecelle-drepende stimuli fra alle kanter. Det er helt jævlig hvor mange stygge, teknologiske og unaturlige synsinntrykk som treffer oss samtidig i løpet av en dag. Vi skroller på Instagram, VSCO, Facebook, hører på musikk og spiser i et rotete rom, samtidig. Alt skjer liksom på en gang. Hvor er hodet vårt da? Hva skjer i hjernen? Jeg merker det utvikles ADD hos meg liksom. Og det er ikke litt rart at det diagnoseres hos så mange i dag. Jeg har ofte veldig vanskelig for å konsentrere meg om bare én ting over et relativt kort tidsrom. Jeg er her så plutselig er jeg der. Å der var en snap. Ehm, hva var det jeg holdt på med? Åja mail. Vent, skal bare ta på musikk først. Tankene er et rot. Jeg vet nesten aldri nøyaktig hva jeg tenker. 

Omgivelsene gjør oss så passive og stresset at det nærmest er en KUNST å fokusere på én ting om gangen. Jeg har for eksempel skikkelig problemer for tiden - med å lese bøker, fordi hodet mitt er så bråkete, og jeg drømmer meg vekk tre ganger på én side. Det er sikkert utrolig mange av dere som kan kjenne dere igjen i dette jeg skriver. Og det er ikke merkelig ett sted. Hjernen vår er så utrolig vant til å holde på med en haug med ting samtidig. Det døver og handikapper oss. Vi sitter aldri i ro og gjør ingenting. Vi tar oss aldri tid til å bare lukke øynene og føle og tenke. Fordi vi bokstaveligtalt er avhengig av stimuli. Alt må skje alltid hele tiden samtidig. Da slipper vi å være med oss selv. Det er super trist, og jeg må må må bli flinkere til å holde på med én og én ting om gangen. Derfor tror jeg blant annet at jeg skal fortsette på yoga. Og legge fra meg mobilen enten jeg spiser, hører på musikk, jobber på pcen, eller til og med bare ser på tv. Jeg føler jeg mister meg selv av å konstant okkupere tankene med så masse samtidig. Det er ikke en måte jeg vil leve på. Hvordan skal man da bli flink i noe? Legge merke til detaljer? Komme opp med idéer? Oppnå noe som helst? 

Processed with VSCO with c7 preset

Processed with VSCO with e6 preset

Jeg er glad jeg er bevisst på dette problemet. Selvom det gir et kick av angst innimellom, er det likevel positivt, for da tenker jeg i hvert fall. Jeg må bare tenke videre på samme tanke istedenfor å hoppe over til neste. Det er jo i grunn utrolig behagelig å miste seg selv fullstendig i noe du konsentrer deg om. Tankene blir så klare, og alt gir mening. Vi må være mer med oss selv. Skjerme oss selv fra alle distraksjonene som gjør oss til likegyldige slaver som mekanisk beveger oss i den retningen samfunnet drar oss mot. Jeg vil heller ha kontroll over det selv. Eller hva tenker du?

Fornuftige innkjøp fra Junkyard

Sponset

Nå har jeg vært flink jente og bestilt meg noen varme, fornuftige klær til den kalde sesongen vi har i vente. Eller rettere sagt, befinner oss i. Bestillingen ble plassert hos min trofaste nettbutikk, Junkyard.com, og jeg tenkte å vise dere innholdet i dag! Jeg tror en av de diverse grunnene til at jeg alltid spyr litt på høst/vinter er fordi at uansett hvor mange stygge plagg med ull og jævlig man desperat og frustrert pakker seg inn i, fryser man, og i tillegg føler seg lite komfortabel og lite fin. Jeg tror egentlig jeg aldri har hatt noen ordentlige, gode vinterklær som jeg har følt meg fin i? Og det suger jo litt. Selvfølelse og klær henger ofte litt sammen. Jeg er nødt til å være behagelig men samtidig føle meg fin. Det er en deilig tilstand det. Jeg skulle ønske jeg klarte å chille i en dongeribukse, men jeg har prøvd og nei... det bare skjer ikke. Kald og stram og æsj. Jeg må bli flinkere til å gå til anskaffelse av ordentlig kvalitetsklær jeg elsker og ikke blir lei sesong etter sesong. Og jeg føler Junkyard har så mye sånt på lager. Jeg kan liksom alltid regne med dem om det er noe jeg trenger. Mine mest brukte sko er derfra. Min eneste regnjakke. Osv osv. Så la oss se hva jeg plukket ut!


Jeg er ikke beskjeden når jeg river opp pakkene fra Junkyard :)

Patagonia genser performance her
Junkyard Spy hansker her
Patagonia Fisherman lue her
Nike Heritage caps her

Har dere nok gode klær for sesongen?

Til slutt må jeg bare nevne at jeg har en giveaway på Instagram hvor dere kan vinne en bikini fra Elsa & Rose! Dere finner bildet på profilen min med kriteriene under. @leavalencia på Instagram ♥ Ha en strålende søndag!

Dagens anbefaling - hjernemat

Jeg har tenkt på dette en stund, den anbefalingen jeg skal komme med nå... Men bestemte meg for å endelig skrive et innlegg om det når jeg la et bilde ut på mystory på snapchat (leandra86) og jeg fikk såå mye respons. Det var faktisk så og si utelukkende gutter som sendte meg snap og fortalte meg at de også var frelst av Joe Rogan. Jeg kan lett se hvorfor gutter digger han, men jeg tror også veldig mange jenter hadde hatt godt av å høre hva han og gjestene hans har å si. Jeg blir helt oppslukt.

Jeg har egentlig lenge fått anbefalinger om å høre forskjellige podcasts, men har aldri gitt det en sjanse eller hatt noe særlig interesse for det. Det er alltid stress å begynne på en ny serie, podcasts, mennesker, bøker, eller noe nytt generelt. Jeg er irriterende kresen. Men i dag? You're in for a treat. Joe Rogan... hvor skal jeg begynne? Jeg kan ikke huske akkurat hvordan jeg kom over podcastene hans på youtube. Men han er et ekstremt allsidig menneske som har kunnskap om en haug med ting jeg virkelig verdsetter. Dermed presterte naturligvis noen (mange) av fellesinteressene å klaffe ganske perfekt.

Jeg fikk en snap av en kompis som sa "å høre på den fyren er en investering i eget intellekt. Den nye Jesus." En annen kompis linket meg denne første videoen jeg skal vise for en god stund siden, og den sitter som støpt i hodet. Den varer i 25min, men shit det er 25min well spent, hvis du holder hodet åpent og mottakelig. Det kan jeg garantere. Som en spirituell hobbyfilosof av en new age hippie, (neidajoda) har sett den flere enn en gang for å si det sånn :)) Budskapene hans er ofte en perfekt blanding av rasjonell og spirituell. I hvert fall når det gjelder de filosofiske temaene som jeg ofte oppsøker. Det treffer meg akkurat der jeg liker det. Håper den gjør det hos bare noen av dere også. Det hadde vært skikkelig fint. I tillegg er det ingen andres latter som får meg til å le så genuint som hans, haha.


Det som er deilig er når du hører ting du på en måte vet fra før, men noen klarer å sette ord på det så bra at tankene blir klare som dagen.

Her er en annen viktig en syns jeg. Setter hvordan vi lever livene våre i et veldig grunnleggende, klart og "åja shit stemmer"-perspektiv.

En god miks av kultur, historie, psykedelia, helse og homofili og mye mer. Veldig såre temaer for mange, men jeg må faktisk følge min indre moral og dele den selvom (Så denne nettop, og er muligens en ny favoritt) Hjernemat er en underdrivelse.

Hele greien er full av kunnskap og gode poeng og synspunkt jeg mangler i samtaler i dag, og når han går på en lang rant på slutten bare drar han hele videoen i land. 


Denne er også lang, men gull. Tror egentlig ganske få har en genuin interesse i akkurat dette men jeg sluker den rå. "It's real in a way where you feel sorry for people who haven't experienced it"

Gi meg gjerne respons på hva dere syns om noen av dem. Er nysgjerrig, og prøver å kartlegge litt hvordan tankegangen til de som leser bloggen min er tror jeg. Håper noen ga det en sjanse og fikk litt nye innput. Det er liksom både oppsiktsvekkende og forfriskende på samme tid. Sikkert også mye provoserende for noen, men damn det har vi godt av.

Ny pakke fra Gymgrossisten!

Nå har jeg jammen meg mottatt en ny pakke fra Gymgrossisten.no! Wiii. Er ikke såå lenge siden jeg fikk min første pakke derfra om dere husker, og jeg lagde en unboxing video. Jeg var så heldig å få plukke meg ut noen nye produkter, og tenkte å ha en "unboxing" med dere i blogginnlegg-form. Så må dere gjerne si hvilken måte dere liker best. Jeg skal prøve å gi en liten review av alle de spennende produktene jeg plukket meg ut denne gangen også. 

Gymgrossisten er min nr.1 source til alt jeg trenger for å holde meg motivert og sporty. So let's do this. Link til alle produktene vil være den uthevede teksten rett under bildene. Håper dere finner noe fengslende!


JAM Transite Lite

Jeg ville ha meg et par med skikkelig headset til trening eller til når jeg trenger ekstra lydkvalitet. Jeg har brukt iphone-headset omtrent hele livet, og tenkte det var på tide med en upgrade. Some next lvl shit. Jeg syns iphone sine er ok-, men lyden er så aaaltfor lav noen ganger, damn. Spesielt til trening eller når du virkelig vil føle musikken, sant? Så da jeg så at Gymgrossisten solgte disse, var jeg solgt, hehh. Gleder meg til å teste dem, og kommer gjerne tilbake med en liten anmeldelse.


KS 19 kjøkkenvekt

Vi har aaaldri hatt kjøkkenvekt noensinne. Og det har i mange tilfeller vært hemmende, eller en utfordring i matlagingen. Ikke for å telle kalorier akkurat, men for baking. Jeg hater når mengden av ingrediensene står i gram istedenfor desiliter. Da må jeg skrape frem rustne mattekunskaper på uoversiktelige konverteringssider.... Så nå har jeg kjøpt verdens søteste matvekt med bilder av sitroner på. De hadde også andre utrolig fete og retro motiver på dem. Også enkle. Nå er mitt tidligere beskjedne bakeliv transformert seg til et hakke mer effektivt og profesjonelt. Kanskje jeg skal lage hjemmelaget oreokake snart. Min etterspurte spesialitet de siste årene. Broren min har tross alt bursdag neste uke :)))


Pillmaster box Star Nutrition

Noen ganger tar jeg kosttilskudd, men faller alltid ut. Noen ganger tar jeg medisiner og noen ganger glemmer jeg å ta med meg det jeg trenger av piller når jeg reiser. Ikke at jeg tar så mye vanligvis, men jeg tror denne lille vennen kan gjøre det lettere og mer oversiktlig de gangene jeg trenger det. Veldig reisevennlig er den i hvert fall. Den kommer også i flere farger.


Rawbite - bær og vanilje
RawBite - eple og kanel

Ååå, disse deilige babyene her. Den øverste på bildet smakte jeg faktisk for første gang i går. Eller slukte den er vel mer rett å si. Jeg syns de eeer så gode. Og med såå god samvittighet da? De er super healthy og består av veldig få, naturlig ingredienser presset sammen til en deilig og energigivende godbit. Jeg måtte bestille "eple og kanel" på nytt igjen fordi den seriøst er magisk god. 


Vitrapana Magnesium 
Vitaprana Iron

Så jeg tenkte å hoppe inn i en periode hvor jeg blir flink til å ta slike kosttilskudd som dette! Magnesium har jeg hørt så mye sykt og bra om den siste tiden, at jeg definitivt skal gi det en sjanse. Mennesker i dag mangler vanligvis altfor mange mineraler i kroppen fordi kunstjødselet i jordbruket inneholder mye færre mineraler enn det det gjorde way back tusenvis av år siden da alt var naturlig og rått. Diverse helseplager som et resultat av mangel på mineraler er dermed veldig vanlig i dag. Du kan lese litt om de fysiske og mentale fordelene magnesium her. Virkelig noe interessant å lese seg opp på! Mamma vet jeg, er i hvert fall helt frelst av det. Jern er også noe jeg har hatt lyst til å begynne å ta en stund, så får vi se om jeg merker noe forskjell etter hvert. Veldig spent.

Har dere skjekket ut Gymgrossisten? De har alt du trenger for å holde helsen på plass. Alt fra klær til sunne ingredienser i bakevarer og proteinshakes. Masse vegansk, tørket frukt, snacks, treningsverktøy, vekter. You name it. Du finner det der inne. Suuperdupergrei side jeg er veldig fan av!

Rosa og jentete og følelser

Tror rosa er den nye fargen min... Fargen for denne perioden eller lille fasen i livet. Jeg vet ikke, jeg har aldri hatt interesse av å bære rosa på min kropp tidligere. Unngått det. Det er jo den fargen man gjerne forbinder med søt og jentete. Det har ikke vært helt meg. Men herregud, jeg merker jeg har blitt en mye mer kjærlig og åpen, og kanskje litt mer det mange tenker på som "stereotypisk jente" i det siste. Mye mer følsom. Det er litt deilig. Å bare lesse ut "Du, jeg er drittglad i deg. Si at du er glad i meg og". Haha, jeg sier det så ofte i det siste, at jeg er glad i folk. Hva jeg føler for mine kjæreste. Kjenner jeg på den følelsen ovenfor noen, er jeg kjapp på avtrekkeren og bare kaster det ut i verden. Jeg sa til mamma at vi oftere må si at vi elsker hverandre. En stund etter møter jeg både henne og mormor på senteret ved en tilfeldighet, og lille, gode mormor sier ut av det blå at hun elsker meg. For da har mamma gitt meldingen videre. Vi vet jo at vi elsker hverandre. Vi er familie. Men i noen peridoer - i hverdagen, glemmer vi kanskje litt for ofte å si det egentlig. Kan man vise det nok?

Også når jeg sitter i sofaen med venner... Jeg driter i det nå, jeg bare stryker dem gjennom håret. (det har jeg egentlig alltid gjort, jeg elsker å ta i hår) Susser dem på pannen. Susser dem på kinnet. Legger meg på skulderen deres. Kniper dem i hendene. Man får jo alltid en deilig respons på slike ting. Nærkontakt er jo så sunt for mental helse, jeg får ikke sagt det nok. Og vi har blitt så bevisst på det i vennegjengen at det har blitt vår interne greie. Har du fått dine 11 berøringer i dag? Nei oki her kommer en grisegod klem. Jeg sier at jeg digger de små tingene de gjør eller elsker nærværet deres. Jeg snakker litt mer enn før. Lesser av alt det positive jeg tenker istedenfor å holde det inni meg. Skulle ønske jeg kunne fortelle dere grunnen. 

Det er så mange ganger jeg tar meg selv i å tenke for eksempel, "faen der så lårene dine bra ut." eller "shit der var latteren din forbanna herlig." eller "Det føles så sykt godt at du er hjemme fra ferie og at vi har friår sammen." Også sier jeg det ikke høyt? Hallo hvorfor? Men nå har jeg har begynt å si i fra, og jeg lover det er skamdigg, hihi. Jeg tenker mindre. Men samtidig mer. Holder mindre tilbake. Gir mer. Og min nye interesse for rosa, ha det på meg, faktisk føle meg søt og kjærlig og jentete, haha. Det er merkelig. Men rosa kler mitt nye jeg for tiden. Jeg har bare ubevisst plukket det ut i det siste, og jeg føler det kan ha en liten fargepsykologisk sammenheng med min nye generelle mood. Så jeg bestilte meg to rosa plagg fra NA-KD her om dagen. Den ene er den vakre kjolen dere så på instagram for noen dager siden. Den andre er denne fine, fine genseren her. 

Link til genseren finner dere HER, og dere får fremdeles 20% rabatt på bestillingen deres NA-KD.com om dere bruker rabattkoden "Leandra20". Null tull når jeg sier at de muligens er favoritt-nettbutikken min for øyeblikket, hehe, ikke si det til de andre. Men kvaliteten og de unike plaggene... Åh, elsk.

Håper onsdagen deres stråler. Jeg er veldig, veldig glad i dere på en slags medmenneskelig, næstekjærlighets-type måte. Dere som leser dette innlegget liksom. Eller bloggen min generelt. Det er sykt deilig at noen leser tankene mine. Takk for nydelige og reflekterte kommentarer i det siste også! Noen blir jeg så stolt og imponert over at jeg leser høyt til venner, så diskuterer vi dem, haha, det er sykt koselig, så keep em' coming. 

Mitt nye favorittprodukt for bryneneI dag er jeg faktisk tidlig nok oppe til å skrive "god morgen" til dere. Så god morgen! Jeg håper dere har sovet godt. Jeg har klart å innstille soverutinene mine noenlunde fornuftige for å ha friår, og det med god hjelp av en bok på sengekanten. Jeg lover dere at en bok ofte fungerer like godt som en sovepille. Bare de ikke blir for spennende. For øyeblikket leser jeg "Lord of the Flies", fordi dette året har vært et år med klassiske bøker for min del. Jeg antar jeg kan se hvorfor den vant nobelsprisen i litteratur, men jeg er liksom ikke fengslet av den heelt enda. Jeg er snart på side 100 og foreløpig liker jeg bare ordforrådet, setningsformuleringene og konseptet. Kanskje den er litt treig. Vi får se!

Uansett, dagens innlegg blir det måndedlige innlegget om min mottakelse av vår kjæreste Glossybox. Jeg tenkte som vanlig å vise dere innholdet og snakke litt om det, slik at dem som er interessert i denne månedlige gaven til seg selv, vet noenlunde hva de har i vente om de skulle starte et abonnement. Det kan dere for øvrig gjøre akkuart her!

Boksen inneholdt litt mer enn vanlig denne gangen av en eller annen grunn. Den pleier å oppbevare 5 produkter, men denne gangen var det så mye som 7 spennende produkter.

1. AfterspaMagic Makeup Remover

2. Pixi By Petra Brow Tamer

3. GOT2 Glued Blasting Freeze Mini Hairspray

4. Ole Henriksen - "Find your balance", "Oil Control Hydrator, Oil Control Cleanser, Pore Balance", "Facial Sauna Scrub"

5. Beautaniq Beauty Radiant Glow Sheet Mask

Jeg må si et av de produktene jeg ble absolutt mest glad for, var øyenbrynsgeléen. Jeg var ikke fornøyd med den jeg hadde fra før, fordi det var så lett å se at man hadde gelé på dem, men jeg syns denne gir et utrolig naturlig resultat. Du ser alle hårstråene så tydelig, og de holder seg rett oppover eller slik du velger å børste dem. Også var pakken såå fin!

T-skjorten i bakgrunnen på noen av bildene finner dere her.

Håper dere fant noen av produktene interessante. Hvis dere gjorde det, legger jeg ved enda en link her, sååå ønsker jeg dere en feiende flott dag! Take care.

En barndomsparodi

 

Jeg oppdaget en diskré, men lengselsfull julestemning i meg selv i dag for å være ærlig. En barndomsparodi. Været har anrettet seg komplett beundringsverdig denne novemberdagen. En familiær stjerne som hviler sliten og skrått mot bergensbryggen med sine uendelige, oransje stråler. Småfrossen, skarp vind fra atlanteren mine unge lunger ikke kan få nok av å inhalere. En ønskelig bekymringsløs frokost på en kafé. Beskjeden titting i klesbutikker på Galleriet, nesten ubemerket forstyrret av bråkete tanker og omgivelser vi alle har blitt vant til med årene.

Nå er jeg hjemme igjen. Julelysene mine smiler smått og sirkler seg rundt de to gråblå vinduer. Ole Paus' uperfekte, perfekte stemme fyller tomrommet mellom de fire vegger med en beroligende, men bittersøt stemning. Snart småløper Solfrid ned til meg, forberedt og higen på enda litt mer forsiktig julekos med film og noe godt å fylle magen med. Fornæmmelsen om at det fremdeles er en anelse tidlig å begynne og flørte med julestemning nå, dirrer usikkert i mitt uperfekte sinn. Men følelser er følelser. Og nå har til og med P7 Jul inntatt DAB-radioen. Usedvanlig trivelig i en biltur på dager som denne. I fjellsiden langs E39 henger det igjen flekker av høstfarger, men frosten på bilen om morgenen hvisker jul og vinter. Jeg lover. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Toppen min er fra Shein

Feels om gårsdagen og dagen derpå

Jeg jobber som oftest med bloggen i det jeg står opp om morgenen, og må ta meg selv i å ha lyst til å si "god morgen" hver eneste gang. Men innlegget blir som regel postet etter klokken tolv, og da er det liksom litt sent. I dag er jeg tilgitt da. Det er min første dagen-derpå på en god, god stund. Jeg slukte en hel pinot noir i går, og meerket det var lenge siden. Men det var gøy, og jeg var i skiiiikkelig godt humør da jeg fikk kost og pratet masse med venner jeg ikke ser på lenge. Før vinen også selvsagt! Det stod i invitasjonen "det blir bare snacks, så spis godt på forhånd" Jeg hadde null tid til å spise i det hele tatt før jeg dro, og HELDIGVIS for det! Hele huset var nemlig spekket med alt dere kan tenke dere av mat som smaker grisedigg. Det var så og si tapas. Focaccia, kjøttboller, pizza, oreo cheese cake (!!!) lakris, ost med skinke, aioli. I could go on. Men nam. Og kos. Samtaler om alt fra politikk, fine mennesker og tabubelagte temaer. My cup of tea exactly. Vanskelig å dra derfra og si hade til alle sammen, men Malin og Lars er tilbake til jul. Og det er jo strengt tatt veldig snart. Noe som gjorde det litt lettere. 

I dag er jeg kanskje litt redusert, men ikke noe særlig foreløpig. Baker Street av Gerry Rafferty står på i bakgrunnen og jeg er i godt humør. Vi har på en annen side ingenting å spise i huset, fordi det regnet i går og jeg ikke orket å handle. Tenkte jeg sikkert fant noe å spise hjemme. Men havregryn frister seriøst ikke dagen derpå, sorry. Heldigvis skal jeg bare hive på meg et søndagsantrekk, slenge meg i bilen og kjøre bort til Veronica som tilbudte seg å servere meg frokost denne novembermorgenen. Sier ikke neitakk til det da for å si det sånn. 

Disse bildene er ikke meg i dag, men de representerer mitt avslappede og behagelige høst mood atm. Pluss ponchoen er ganske fin da! Link under bildene :)

Poncho fra Shein

Rabatt på favorittklærne mine <3

Heisann, dere! Nå har jeg egentlig littegranne superdårlig tid, ettersom jeg skal helt ut på Sotra og feire bursdagen til Lars. Shit, på den øyen har jeg ikke vært siden sensommeren. Etter Malin og Lars flyttet til Trondheim, har vi ikke hatt sjansen til å samles der ute like mye som vi gjorde i sommer. Men i dag blir det altså en deilig, deilig reuinion! Jeg er en idiot, for jeg har ikke heeelt funnet ut av hva jeg skal gå med enda. Men jeg måtte bare vise dere dette vakre, vakre plagget som absolutt var en kandidat for kveldens antrekk. Men jeg føler egentlig for noe mer svart og badass i dag kanskje?. Eller en tettsittende, kort kjole. Det er lenge siden det... Denne er definitivt for de dagene jeg føler meg som en flowy goddess, haha. Nydelig er den uansett!

Som noen kanskje så på instastory i går, mottok jeg noen vakre, vakre plagg fra NA-KD. Jeg fikk såå mange komplimenter for dem, og det skjønner jeg supergodt. Jeg er fullstendig frelst av klærne deres. Ooog, hvis dere også blir like forelsket som meg i plaggene der inne, og ikke klarer å la være å nettshoppe litt, så kan dere bruke koden "leandra20", så får dere 20% av på bestillingen deres. Håååper den kommer godt med!

Hallo, se fargen på den... Årh. Link finner dere her!

Jeg kjenner jeg gleder meg til å liksom dra på fest i dag. Lurer på om det skal konsumeres noen dråper rødvin i dag også faktisk Full har jeg ikke vært siden The Weekend konserten i sommer, så kanskje i kveld er kvelden for en liten come back? Haha, vi får se det an på formen tenker jeg. Jeg er egentlig ganske pumped, såå vi får se. Jeg håper uansett dere får en aldeles behagelig lørdagskveld og hygger dere med noen dere elsker, enten det er venner eller deg selv ♥ På gjensyn, fine mennesker!

Note to self, hvis du har en dårlig dag...

Skrevet i gårkveld/natt før jeg la meg:

Oki, note to self; Alltid gå ut og gjør noe hvis du ligger hjemme og depper en dag. Det er tidig, for bare et par dager siden klagde jeg over at jeg hadde så uendelig mye greier å gjøre at jeg aldri kom til å komme meg gjennom det. Men så bare fokuserte jeg masse og var supereffektiv i 2-3 dager, så fikk jeg søren meg kontroll på livet mitt til slutt, haha. Og jeg husker jeg looovet meg selv, når jeg stod midt oppi alt; at neste dag jeg ikke hadde noe som helst å gjøre på, så skulle jeg bare nyyyte det. Ligge i sengen hele dagen. Se tre filmer. Ikke ha noe som helst på agendaen. I dag kom den dagen! Men... jeg klarte liksom ikke helt å finne roen. Jo, det var chill, til tider, men det føles liksom så... tomt. Liksom, hva nå? Jeg må gjøre noe eller så får jeg dårlig samvittighet. Skulle ønske det ikke var sånn egentlig. Skulle ønske jeg kunne digge å ha en hel dag til ingentinghet og latskap. Men jeg har ikke helt den knappen i hjernen som skrur på det humøret tror jeg. Isåfall har jeg ikke funnet den enda. Så det endte da opp med at jeg til slutt ryddet og vasket hele huset, ble med en spontantur på IKEA for å hjelpe pappa å handle, og gikk på trening med Veronica. Vi hadde en heftig trenings- og tøyesesh (se instastory og snapstory) Kommer aldri til å skje igjen at jeg er så myk, lol. Vi fikk lættis på treningssenteret, så traff vi på en kompis etterpå og lo litt med han, så snublet vi inn i mamma og hjalp henne og bære varer, lagde god stemning, så tok vi litt sol, før vi til slutt rundet av kvelden med en juicy, moist og småfrekk tunfisksalat. Hjemmelaget ala Veronicones. Så kanskje ikke chilledager er helt for meg. Den gjorde meg i hvert fall bare råtten og smådeppet. Men shiiiit som humøret kan snus på hode bare av litt trening, tøying og mennesker man er glad i. Så ja, absolutt note to selv, ref, andre setning i dette innlegget. Avsluttet også aftenen med en iiiskald dusj. Det var merkelig nok superdigg og fresht, men vi får se hvor lett det er å sove nå med så mye energi i kroppen. Kanskje jeg endelig kan finne den jævla roen.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with k2 preset

Mobildeksel fra idealofsweeden.no
Genser fra Shein


Det var altså mine siste tanker før jeg la meg i går. Hva du velger å gjøre i hverdagen haaar. så. mye. å. si. på humøret ditt... Shit, jeg kunne lagt i sengen resten av den kvelden uten å ha gjort alle de tingene jeg gjorde, og jeg tror jeg hadde følt meg sykt crappy egentlig... Hm. Sykt merkelig det der. Jævla menneskehjere. God morgen forresten, og god fredag! Jeg har på magisk vis fri fra jobb frem til neste torsdag, så jeg skal nyte den lille miniferien og kicke det off med et par fine planer denne helgen. Wii, jeg er i smålig lykkerus nå! For Malin og Lars (de to knuppene jeg var å besøkte i Trondheim for litt siden) er nemlig i Bergen nå! Og vi skal feire Lars sin bursdag i morgen! Mye utropstegn her nå men det passer!!! YAY. Og i kveld blir også veldig koseliiig. Så lenge man er med mennesker man liker så er livet fint, hihi. 

Hva tenker dere om 100% chilledager?

Årets første julesnakk og julegavetips!

I samarbeid med Nordic Feel

Jeg har egentlig nå de siste årene vært ganske tidlig ute med julegavene, og funnet ut at jeg liker det best sånn! Da blir det ikke unødvendige impulskjøp til de du elsker mest liksom. Jeg liker å gi litt ekstra fine gaver av og til, og har nylig kommet over en genial side hvor du finner inspirasjon til, og julegaver til hele squaden. De har forskjellige kategorier på siden som "mamma, pappa, dama, typen, søster, bror, bestemor, bestefar..." You get the drill. Siden heter Nordicfeel og jeg tenkte å tipse dere om den, fordi jeg har surfet gjennom hele greien nå og virkelig liker den. Utrolig mye bra jeg mest sannsynlig kommer til å ta i bruk selv nå når det faktisk er blitt november og under to måneder til jul. Wiii, jeg gleder meg sånn jeg! Jeg hang opp julelysene mine på rommet i forgårs, hihi. Siste dag i oktober, heh, skulle egentlig vente til første november, meeenmen... De skal få lov til å være der litt lengre enn den andre julepynten fordi jeg eeelsker stemningen de lager. Nok om det! På Nordicfeel finner dere mange gaver av slaget skjønnhetsprodukter i alle varianter. For å komme til siden kan dere trykke på denne linken: Julegavetips 2017.

Processed with VSCO with l4 preset

Processed with VSCO with l4 preset

Noen andre som gleder seg til jul allerede nå?

Norsk musikk?

For litt siden hadde jeg en god periode hvor jeg faktisk begynte å digge norsk musikk. Det har jeg aldri hatt før, men jeg fikk veldig sansen for de artistene du liksom hører om på sånn barneskolen, som Jan Eggum f.eks. som i hvert fall er en av av bergens største. Jeg opprettet en liste på Tidal som heter "norsk???" og la til alt som ga meg nostalgi, pluss noe nytt jeg også har begynt å høre på. Denne perioden startet rett etter jeg var i Trondheim, for da var vi nemlig innom Rockheim, et museum for hovedsakelig norsk musikk opp gjennom tidene. Vi satt inne på et av rommene og så en opptreden fra "vise- og lyrikkfestivalen" hvor Ole Paus begynte å spille en spesiell, litt mystisk men egentlig bare rar og casual sang som traff en eller annen string i musikkhjertet mitt. "Leieboer" heter den, og anbefaler den for de som vil høre noe nytt og chill. Jeg liker den. Og John Olav Nilsen og Gjengen og Lars Vaular har jeg likt i ganske mange år egentlig.

I listen min ligger også litt fra deLillos og Postgirobygget, men hvis dere har noen andre først og fremst norske sanger eller artister dere enten har elsket eller elsker for øyeblikket, så hadde jeg satt superpris på om dere delte dem med meg i kommentarfeltet. Jeg må nemlig gjøre spillelisten min litt lengre slik at jeg ikke blir lei når de samme sangene spilles om igjen. Musikkstilen min i et nøtteskall er en god miks av underlig og ubeat. Og masse symbolikk som er vanskelig å bli klok på. Veldig glad i indie, alternativ eller 60-70-tallsmusikk med sitarer eller munnspill. Alt som hippiene ville elsket og alt som er inspirert av det, kort oppsummert. Gud, jeg er ikke enkel å ha med å gjøre, er jeg vel? Dette er noenlunde det jeg alltid faller for, men hva jeg hører på kommer selvfølgelig ofte an på humøret. Musikktipsene deres trenger selvfølgelig ikke å treffe akkurat dette, hahaha, ville egentlig bare analysere musikkstilen min tror jeg?? Takk på forhånd, sweeties ♥ 

Genseren er fra Romwe

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017


Hei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com