Den rareste anbefalingenDenne elektriske sykkelen/løpahjulet/scooteren (jeg aner ikke hva jeg skal kalle det), oppsummerer Spaniaturens morsomheter. Om dere får sjansen en gang anbefaler jeg faktisk at dere leier en sånn! Aaron har leid en sånn to år på rad i Spania, og jeg tror ikke jeg prøvde den i hele fjor, men i år la jeg stoltheten min på hyllen og satt meg på det latterlige stykket mekanikk. For det første, wow, det var gøy, selvom det er vondt å innrømme.... Og for ikke å snakke om - usedvaaanlig praktisk??? Vi brukte 15min å gå til treningssenteret om morgenen, men når Aaron og jeg fløy ned på denne brukte vi sikkert under halvparten av tiden. Et behagelig, bedagelig og nydelig fremkomstmiddel, haha. Tror merket eller kjeden vi leide av het E-Monkey. Dagens uvanlige anbefaling på Leaduvet. Ha en super mandag, babes.

Mer sukker

Det er ingen sted i verden jeg heller vil være enn på Askøy på hytten om sommeren når solen skinner. Det stedet setter ingen restriksjoner for friheten min eller forstyrrelser for mitt velvære. To hytter, gjemt inne blandt busker og ujevnt terreng, nede ved en brygge gjemt bak blåbærbusker og grønne trær som lager dansende skygger på solbrun kropp som klatrer fra havkanten opp til terassen for å tørke i en lenestol. Tre forskjellige typer potetsalat til grillmaten, mygg som forstyrrer konsentrasjonen under familiequizen. Kaffe fra en gammel moccamaster som gir deg energi til en ekstra time med en bok om Alexander den store på sengekanten. Stemmen til Jan Eggum i bakgrunnen mens kveldens gåsehud blir bløte av badestampens varme damp. Sukrede jordbær med mer sukker på. En langhåret hvit schæfer som håper på fallende matsmuler under bordet. En fot i en maurtue for å rekke de største blåbærene.<3

Jeg har aldri hatt så fin hud som nåJeg har slitt utrolig mye med tørr hud tidligere, og jeg har aldri sett et menneske med tørrere legger eller hender enn meg selv. Det så virkelig ut som en snødekket, oppsprukket asfalt. Skulle nesten vist bilde, men det har jeg dessverre ikke. I det siste tho, har jeg hatt den mykeste babyhuden, og jeg klarer seriøst ikke å slutte å stryke meg selv på leggene eller lårene eller rumpen (hoho) Jeg kjøpte nylig en skrubb fra et av favorittmerkene mine, Rituals og jeg husker Solfrid kommenterte i Spania at det så ut som hele meg var airbrushet fordi huden min er så glatt, myk og glødende for tiden. Det føles helt fantastisk for selvfølelsen, og denne skrubben fra Rituals er absolutt å anbefale! Ikke sponset, bare høyt elsket.

Jeg må for øvrig skryte av hele merket generelt, da jeg merker at produktene deres aldri tørker ut huden min og i tillegg lukter fantastisk friskt, mildt og godt. Jeg oppdaget merket da jeg fikk den ene shower gelen deres i en Glossybox i fjor på denne tiden. Både jeg og søsteren min forelsket oss helt, og hun endte opp med å kjøpe to av dem på tax-free-en på vei hjem fra ferie. Jeg kjøpte meg nylig en ny shower gel i en annen duft da jeg oppdaget at Rituals hadde egen butikk på Sartor Senter. Jeg får ikke nok av den i dusjen! Konsistensen er helt magisk; den kommer ut som en gel men blir en myk og luftig skum på huden.

Nå etter jeg har begynt å bruke skrubben og shower gelen deres, har jeg så og si ikke behov for å smøre meg inn med noe olje eller krem på huden når jeg kommer ut av dusjen. Det er ufattelig uvant og drittgøy. Det er akkurat som om produktene ligger igjen som et lag silkelag på huden etter dusjen og igjen, jeg gløder som aldri før! Det kan også ha noe med varmen og solen å gjøre, noe jeg såårt har behov for hvis huden min skal trives. Mitt tidligere flassete ansikt er nå balansert, og er verken oljete eller tør. En skikkelig god hudperiode med andre ord, noe som gjør at jeg føler meg enda bedre uten sminke enn med. Veldig lettvint og behagelig!

Så det var dagens anbefaling til dere! Noen som har prøvd produktene deres?

Livet

Bikini fra Elsa and Rose Swimwear

Livet hjemme er så lok. Jeg har ingen forpliktelser, så dagene består av trening, venner, prating og tull. Innser at jeg ikke har ferie, men friår, og at jeg likevel er i feriemodus. Setter skikkelig pris på å ikke ha de forpliktelsene som jobb eller skole medbringer. Å ha et bestemt sted å være til en bestemt tid kan være så begrensende og irriterende, men de rutinene kommer nok tilbake til meg en gang. Og da blir det forhåpentligvis litt deilig å ha struktur og rutiner antar jeg. Men akkurat nå, nå nyter jeg denne tiden, hvor jeg bare svever og gjør akkurat som jeg vil. Planter solsikker, drar på IKEA, rydder i klesskapet, leser en bok om Alexander den store, lærer meg sanger på gitar, ser en dokumentar og sykler til svetten drypper. I morgen drar jeg på hytten med familien på pappa sin side og gleder meg gal til å plukke blåbær. Hva gjør dere for tiden?

Hvor er de menneskene?

adlinks

Det har alltid fascinert meg - de menneskene som er hakket smartere enn folk flest, og hvordan de alltid har en liten skrue løs. De er ikke som oss andre. De forstår liksom litt mer. Litt fjerne for oss. Oppfører seg ikke helt som oss andre. De klarer det ikke. Fordi det er bare for sykt, alt dette her rundt oss, til å tillate seg selv å fundere over simple hverdagslige ting. Fordi det er mer attraktivt å fundere over naturen, eller menneskers forvrengning av den enn. Et kamera, et tv, noe så simpelt som en bilnøkkel som kan åpne bildøren med en knapp. Det er ren og skjær magi for meg. Hvordan er det mulig å finne ut av hvordan man lager sånne ting? Ting vi tar for gitt, som jeg ikke hadde hatt sjans i havet til å tenke ut eller sette sammen selv. Jeg befinner meg i en verden av ting jeg ikke vet hva er eller hvordan det funker. Jeg bare er her og bruker det. Bruker alt som har blitt gitt til meg, uten å stoppe opp å spørre. For det hadde vært for rart og tatt for lang tid. Er det ikke det de kaller en brikke i et spill? Bedøvet av overveldelse og blindet av aksept.


Topp fra Romwe HER 
Shorts fra Junkyard HER 
Sobriller fra New YorkerIngeniører, forskere, oppfinnere, vitenskapsmenn, kunstnere, filosofer. Vi kan utdanne oss til alt dette i dag. Men tenk de første. Tenk de som ble disse yrkene uten å vite at det var en greie å bli. Uten at det var et yrke eller en tittel. De bare var det. Intelligens på et annet nivå enn akademisk intelligens i dag, ikke sant? Ren interesse og engasjement. Ikke pengejag. Forsking og studering på egenhånd, undring og samarbeid. De fant en utfordring de ville løse i naturen, og viet livet sitt til å gjøre det. Det er en ting som irriterer meg med dagens samfunn. Spesialisering. Fremmedgjøring. Små ensformige jobber, en del av et stort prosjekt hvor vi aldri engang får se hele prosessen vi er en del av. Opplæring til ditt og datt. Sånn er det. Gjør sånn og sånn. Her er lønnen din. Jeg tror det gjør oss dum. Begrenser oss.

Det er så lett for å bli et submenneske. Å falle inn i et sånt mønster, akseptere ting som de er, istedenfor å gå og være nysgjerrig og oppdage verden selv. Å undre på ting, å finne ut av ting. Så og si alt du kan finne på å lure på, står på i en bok eller på nettet i dag. Internett og tilgjengelighet på all informasjon, opplæring i hva som helst - ja det er fantastisk, og gir oss så mye frihet som aldri før og jeg elsker det. Men samtidig klarer jeg ikke å se andre siden også. Hvor fantastisk det hadde vært å leve i en tid hvor man var nødt til å dra på et livslangt eventyr for å finne ut av det du ønsket mest å finne ut av i hele verden? Samtidig er det jo dette vi har jobbet mot... Jeg bare føler vi mister oss selv litt i alt sammen. Vi kan noe om alt, ikke alt om noe.

Så det er få av de menneskene i dag. De som ikke bare vimser rundt i hverdagen og gjør ting folk gjør... Det som er så lett. Nei, de stille menneskene som har tenkt over litt ting. De som er blitt så ydmyk, men nesten riv ruskende gal inni hodet sitt på en måte vi ikke kan forstå - av det rundt oss. Ett eller annet i den overveldende eksistensen. Jeg liker de menneskene. De som ser verden på en annen måte. Jeg liker når de uttrykker seg. Hvor er de nå? 

Hva skjedde i går?

Haha, okei jeg skal prøve å oppsummere hva som skjedde i går uten å bruke for mye tekst. La oss bare si at hjemturen ikke ble slik vi tenkte. Dagen startet med litt soling og rydding av leiligheten før Solfrid, pappa, Aaron og jeg tok farvel med Cami de la Cantera 99. Bussen som skulle hente oss og ta oss til flyplassen var forsinket, og det er jo ok, men da vi kom til flyplassen var flyet også forsinket. 5 timer. Well okay, vi dro inn ti Alicante og spiste og chillet. Jeg hadde ikke noe imot et forsinket fly selvom det betydde at vi kom hjem midt på natten, men andre som hadde viktige ting å gjøre dagen etter, var ikke like glad selvfølgelig. Så fikk vi beskjed av norwegian at det var ikke alle som kom med på flyet. 55 måtte eksluderes?? Så etter et par timer med venting på flyplassen, fikk vi beskjed om at alt var ordnet. Sååå stilte vi oss i boardingen, og biletten vår ble avslått og vi måtte gå ut av boardingen og vente på videre beskjed. Folk stresset, men jeg var optimistisk egentlig. Slike ting ordner seg alltid, men nå hadde ikke jeg noen ting som hastet. Vi fikk til slutt komme inn på flyet og fly hjem typ 6 timer forsinket, og mye kaos og frem og tilbake, pluss alle kom med på flyet og det var til og med ledige plasser. Alt gikk jo fint, men med tanke på at de også klarte å rote vekk kofferten min på vei til Spania, tror jeg at det blir SAS og ikke Norwegian neste gang. Sorry to say. 

Kan ikke fatte hva de rotet med, men halv tre var vi i hvert fall trygt hjemme. Organiseringsfreak som jeg er, begynte jeg å dusje, føne håret, smøre meg inn, pakke ut, sortere rene og skitne klær og rydde hele rommet og alt før jeg var i seng i nytt sengetøy kl. 05.00. Ting skal være ordentlig når en kommer hjem fra ferie da vettu. Da skal jeg ha verdens beste natt med søvn helst. Som nevnt tidligere, sover jeg sååå dårlig andre steder og med andre mennesker. Så etter en uke med drittsøvn, var det magisk å komme hjem i egen seng. Det må jeg si.


Fine romkameratene mine <3 Nå er Solfrid hjemme og det er bare meg og gutta igjen. Lurer på hvor kraftig six-pack jeg hadde fått bare av latterkuler hvis Solfrid hadde flyttet inn med oss. Solfrid, Aaron og jeg er som sagt, og som noen sikkert har sett på snapchat, (Leandra86) den jævligste trioen som ikke klarer å slutte å kødde oss, og ler til vi får magesår og jeg seriøst blir redd for å få stryke med av null oksygen til hjernen.


Her står vi klar til å reise hjem, uvitende om at reisen ble et par timer lengre enn forventet


Un taxi a Cami de la Cantera por favor

Jaa, så det var altså sydenturen for denne gang! Jeg har fremdeles et par fine sydenbilder jeg vil dele med dere, så de kommer vel etter hvert. Vi fikk i hvert fall 300kr gavekort på mat på flyplassen i går av Norwegian, så la oss si det slik at det ikke ble havregryn til frokost i dag. Sandwich, kake og youghurt har nå gitt meg masse energi til en aldri så liten treningsøkt, så da preikes vi senere, dere!

Mine første minner

Det sies at alt et menneske opplever ligger seg i underbevisstheten, men at vi ikke kan huske alt. I rundt 2-3års alderen begynner selve minnet å utvikle seg og man kan skape sine første minner. Her er noen av mine aller tidligste minner i livet.

- Jeg lå på brystet til pappa og drakk melk av en tåteflaske. Han måtte gå, sikkert på jobb eller noe, og jeg måtte holde flasken min selv. Det var første gang jeg holdt tåteflasken min selv, og jeg husker en liten mix av forvirret og skuffet.

- Jeg satt på gulvet hjemme hos mormor rett nedenfor TV-en. En nyhetssending stod på, og et fly krasjet inn i en skyskraper. 9/11.

- Jeg satt i en barnevogn på ferie i Colombia. Jeg hadde et basseng til venstre og vi stod i kø til en kiosk. Plutselig begynner det å pøse ned med regn. Like plutselig er regnet borte. Det er det eneste minnet jeg har fra Colombia. Jeg tror bare blandingen av solen, heten blandet med masse regn som varte i typ 10 sekunder virkelig fascinerte meg.

- Jeg var på hytten med familien på pappa sin side. Så var meg og fetteren min, som er like gammel som meg, i hagen. Vi skulle ha tak i bestemor så vi ropte annenhver gang. Han ropte "bestemor" og jeg ropte "farmor." Jeg så på han et par sekunder, så begynte jeg også å rope på "bestemor". Fra den dagen av het bestemor "bestemor", og ikke farmor. 

- Jeg skulle sove hjemmefra for første gang - hos Solfrid, min beste venn. Jeg gren og ville hjem fordi jeg ikke fant kaninbamsen min Pernille. Så fant jeg henne, og sovnet heldgivis. Dette skjedde også hos andre venner, og jeg fikk så mye hjemlengsel av og til at jeg måtte bli hentet av mamma eller pappa. 

- Jeg hadde mitt første mareritt og drøm jeg husker noensinne. Mamma, pappa, Rebecca og nyfødte Aaron som lå i barnevogn var på vei til cirkus. Så kommer det tre sinnsvakt svære spøkelser og løfter mamma, pappa og søss opp. Det var py.

Topp fra Romwe HER (sponset)
Shorts fra en butikk i utlandet
Klokke fra Daniel Wellington
Solbriller fra New Yorker
​Sko fra Mango


Husker du noen av dine tidligste minner?

Min nye tatovering og hvorfor jeg tok den

I dag er siste dagen vår i Spania, og i den anledning bestemte Solfrid og jeg oss for å få litt mer blekk på kroppen for en billig penge. Jeg har lenge visst noenlunde hva jeg skulle ha, og tenkt at det er nødt til å bli en solsikke. Jeg har alltid likt solsikker bedre enn alle andre blomster, av flere forskjellige grunner. For det første syns jeg det er den vakreste blomsten som er. Den ser liksom så snill ut? Haha, så varm og god liksom. Også er jo det en solsikke, og det fins ingenting jeg forguder mer enn solen selv. Solen er guden min. I tillegg er jeg jo, som mange kanskje har lagt merke til, en enorm beundrer av Vincent Van Gogh, og solsikker minner meg da naturligvis også litt om han. Å se en solsikkeåker er definitivt på bucket-listen min. Jeg bare har et særegent forhold til de blomstene, så da måtte det bli en sånn. Jeg har jo til og med plantet mine egne hjemme. Jeg fant en fin tegning av en solsikke på nett og lot tatoveringsartisten tegne stilken til meg slik jeg ville ha den. Jeg ble veldig fornøyd, og Solfrid ble også fornøyd med sin blomst. Jeg syns også den var helt nydelig, men jeg er naturligvis utrolig glad i min egen! Den kom på 600kr.


Dette var navnet på salongen


Gorgeous


Min tuuurSolfrid gjorde god research og fant en trygg og godt omtalt tattoveringssjappe her i Albir. Meget koselige mennesker der, og han som tatoverte oss, hadde tatovert i 47 år(!!!) I tillegg var de en international award winning salong, så vi var mildt sagt i trygge hender. Det var vondt, men ikke like gale som den jeg har på ribbeina. Det var over på et blunk. Tiden går merkelig nok utrolig fort når du blir tatovert. 15min føles som 5.

Se så fin den ble!Forelsket <3 Nå har den ikke grodd skikkelig eller noe, den blir alltid finere etterhvert. But still, forelsket.

En kveld i Altea og toppløs soling

Om dere noengang ferierer Albir/Benidorm-området, vil jeg anbefale dere å ta en tur innom Altea. Det er en supersøt liten landsby som er skikkelig sånn spansk og koselig. Mange små butikker å titte inn i, mange fine kaféer og ordentlig fine steder å spise. Kan ikke huske navnet på restauranten vi spiste på, men menyen hadde bare et par kjøtt- og fiskeretter som kom med grønnsaker og fløtegratinerte poteter. Måltidet var nydelig, ølen var fantastisk, vinen var ok, (jeg foretrekker italiensk) men stemningen var vidunderlig.

Om bare to dager er vi hjemme i Norge igjen... I morgen, altså siste dagen skal tilbringes som alle de andre; på stranden. Herregud så fantastisk det er å ligge der. I en behagelig bris, lyden av bølgene, så The Beach Boys på ørene, lunsj langs strandpromenaden, den milde ettermiddagssolen på kroppen halvveis i drømmeland på solstolen. Endelig en hel ferie hvor jeg kan sole meg toppløs, bade toppløs og vandre rundt uten bikinitopp og bare drite i det. Det er sånn som er flaut når du er litt yngre?? Det syntes i hvertfall jeg. Men nå er jeg blitt så gammel og careless at jeg ikke kunne brydd meg mindre, og det er så fantastisk lettvindt. I tillegg slipper man det jææævlige puppeskille. Gud det er forferdelig. Endelig brune tits. Wiho.

I morgen skal Solfrid og jeg gjøre noe spennende vi gleder oss til! Kan dere gjette hva?? Følg Leandra86 på snapchat for å se ;))

Palmer og meg
Topp fra Mango
Skjørt fra Shein HER

Pigmentene jobber på høyspreng nede på stranden i Albir de siste dagene. Kun én uke i syden skal brukes for det det er verdt. Disse bildene er fra dag 2 med soling, og jeg er ikke akkurat misfornøyd med fargen så langt. Det kommer seg. Albir, som mange andre byer i Spania er jo så og si en norsk koloni. Det vil si at vi har en haug med venner her som vi skal ut å spise med i kveld. Jeg tror vi blir 17 stykker som skal inn til Altea og nyte en spansk middag. Maybe some wine. Solfrid og jeg er klar, først som vanlig, mens guttene henger langt etter. I familien min bryter vi stereotypene. Jeg er alltid ferdig før pappa og Aaron, og ender opp med å vente på dem og bli forsinket til familiebesøk osv. Jeg kan bli klar på 15min, mens de styrer på med Gud vet hva i evigheter. Nå skal det jo sies at jeg er en ganske så organisert type som liker og være effektiv, og når jeg heller ikke bruker sminke, så blir jeg superwoman når jeg skal ut døren, haha. Nå kommer taxien snart og henter oss, så jeg håper alle får en super kveld i dag!

Jeg sender varme tanker og kjærlighet til Kos som ble rammet av jordskjelv. Mange venner av meg befinner seg der for øyeblikket og har sett og opplevd mye forferdelig. Dere er i tankene mine hele tiden. Jeg er nedslått og trist, men glad for at ingen jeg kjenner er skadet.

En gang...

- En gang gikk jeg på bensinstasjonen i fylla fordi jeg var godtesyk. Men jeg ville bare ha en karamellfudge. Så jeg tok en oppi posen og gikk for å betale. Han i kassen stresset med å finne ut hva jeg skulle betale siden det ble under en krone. Så kom det en annen ansatt og prøvde å hjelpe. Det endte med at han sa at neste gang jeg bare ville ha én ting, kunne jeg bare stjele den. 

- En gang satt jeg på skolen i friminuttet og pratet med venner, så kjente jeg en klump i bukseleggen min. Så dro jeg ut en truse.

- En gang skulle jeg og noen venner kjøpe drikke til en fest, men vi var under 18. Vi spurte noen eldre vi kjente om de kunne kjøpe 1 sekspakning med cider og 1 sekspakning med øl. De var utenlandsk så kommunikasjonen var litt komplisert. Vi får melding om at de er på vei for å møte oss og at vi skylte dem 1700kr? :))) Da vi møtte dem hadde de misforstått og kjøpt seks sekspakninger med cider og seks sekspakninger med øl. - En gang skulle jeg lage sjokoladekake men spiste opp all røren og hadde mageproblemer i tre dager. Story of my life.

- En gang da jeg var liten satt jeg meg fast i et dynetrekk og fikk panikkanfall. Mamma prøve å få meg ut måtte til slutt klippe opp dynetrekket. Siden det slet jeg med klaustrofobi, hvor bare en litt trang genser over hodet var det jævligste i verden. En motorsykkelhjelm, heis, en låst dør eller et fullstendig mørkt rom var et helvete i mange år. Mange mareritt om natten om vegger som skulle skvise meg. Jeg har heldigvis vokst det mer og mer av meg, men må fortsatt snakke mye til meg selv for å roe meg i trange heiser osv. Har ikke klaustrofobi lengre, men i noen situasjoner veldig redd for å få tilbakefall.

- En gang spilte jeg dataspill med en kompis. Så kom det opp en nedtelling på dataspiller. Kompisen min sa at dataen kom til å sprenge når den hadde talt ned. Så vi løp opp og hentet hamsteret mitt som sov, og gikk utenfor huset og stod og ventet. Huset sprengte ikke, men hamseteret ble forkjølet og døde en uke senere.

- En gang var Solfrid og jeg i en nasjonalpark i USA. Det hender at vi blir litt fnisende drittunger når vi er sammen, så vi viste fing til kamraet som tok bilde på bergodalbanen. Vi fikk beskjeden: " Uhm, excuse me girls, we saw what you did on the ride" og ble bedt om å "please show some more respect next time". Hater oss.

- En gang kom ikke meg og Matias på hva stjernetegnet cassiopeia het. Så vi kalte det spalalå spalale. Nå er det legit navnet til det stjernetegnet for oss.

- En gang skulle pappa, Aaron, Matias og jeg kjøre til et eller annet sted i pappas svarte varebil. Så skulle jeg fylle diesel på bensinstasjonen. Så holdt jeg inne knappen da jeg tok den påfyllingsdriten ut, så sprutet jeg innpå øyet mitt. Så var det krise og måtte helle vann på øye. Jeg kan fortsatt se den dag i dag.

- Jeg har fått høre flere ganger at de beste vennene mine er noen av de sykeste menneskene de noensinne har møtt. Ikke noe jeg tenker over til vanlig, men kan ikke si i mot når det blir påpekt akkurat.- En gang tok jeg på albuen til Taylor Swift

- En gang leste jeg en novelle på en heldagsprøve i norsk og begynte å grine for den var så fin. 

- En gang fikk jeg velge hvilket kosedyr jeg ville sove med da jeg var liten. Før jeg kunne snakke. Jeg pekte midt inn i en flokk av kosedyr, og mamma løftet dem opp og tilbudte meg dem en etter en. Alle var feil. Helt til hun rakk meg Pernille, eller "nin" som hun het på den tiden. Pernille er en hauggammel kaninbamse jeg arvet av søsteren min som hun igjen har fått av noen andre. Pernille er med meg uansett hvor jeg reiser i hele verden. 

- En gang på familieferie glemte vi Pernille på en sportsbutikk i Spania og vi måtte kjøre i tre timer for å hente henne. Det er helt alvorlig et skikkelig spesielt type bånd jeg har til den bamsen. Bestemor har sydd på nytt lag med tøy på den utallige ganger fordi den blir helt opprevnet av kjærlighet og en tur i vaskemaskinen innimellom. 


Kaktus-topp fra Romwe HER (sponset)
Bikiniunderdel fra Todiefor

Fortell meg gjerne en liten hendelse eller noe om deg selv i kommentarfeltet. Koselig å lese.

Dag 1 i Spania og en stresset Leaduvet

Herregud for en TASK å komme seg til Spania. Norwegian presterte å sende kofferten min til Oslo istedenfor Albir, så Solfrid og jeg endte opp med å bruke et par unødvendige timer midt på natten for å spore opp kofferten min på flyplassen i Spania. Heldigvis fikk jeg den levert hit i går ettermiddag, som var første dagen vår her i Albir. Jeg har vært superstresset i det siste med masse økonomi- og skatteproblemer, halsbetennelse, hetetokter, frysebyer, hodepine, at jeg måtte droppe Slottsfjell, også kommer ikke kofferten på rullebåndet... Jeg har følt meg som en byrde for alle rundt meg, og det er det aller verste jeg vet. Skikkelig ulykkes-streak på meg den siste tiden, og jeg har hatt en stressklump i magen og tårer pressende på i øyekroken et par dager nå. Føler jeg har hatt null kontroll på livet. Men nååå, nå skal det søren meg bli irish coffee og øl og vin og mat og strand og søvn og sol og alt mulig digg på en gang som kan roe stressnivået mitt ned tilnærmet 0. Jeg stresser sjeldent, men når jeg først stresser, stresser jeg over at jeg stresser fordi stressing er så dårlig for psykisk og fysisk helse. Hater det, og jeg merker så utrolig godt på meg selv når jeg stresser, for kvalme, null matlyst og ubehagelige mageproblemer/smerter kommer alltid med. 

VI tilbrakte den første dagen vår i Spania i ekte norsk stil; Først på stranden, lunsj langs strandpromenaden, i leiligheten for å dusje å fikse oss, så på restaurant = Dønn alle nordmenn i syden noensinne. Men det er liksom en veldig naturlig og digg rutine? Et chill liv liksom. I tillegg er området vi har leid leilighet i, kjempefint! Tre etasjer, tre store terasser, svømmebasseng og god plass i leiligheten. 15min gåtur fra stranden. Pappa, Aaron, Solfrid og jeg skal bo her den kommende uken og jeg merker at det blir ikke feil for å si det sånn. Much needed. Anyway, her har dere gårsdagens antrekk for middagen. Det eeer så fint lys i syden om kvelden? Det blir så bløtt og varmt. Disse bildene er ikke redigert på noen som helst måte med lys eller noe, men se så lyse og fine selvom!
Toppen er fra Monki og er egentlig en badedrakt som er suuperfin å bruke som topp nedi høytlivsbukser!
Buksen er fra Junkyard (kjøpt for lenge siden)
Skoene er fra Mango

Saltvannet fra sjøen  fikk ta seg av håret og ga meg noen brukbare beachy waves til det nye, korte håret. Er like overrasket hver dag over hvor mye jeg trives med kort hår og hvor mye finere alle frisyrene blir. Solfrid stod for sminken min i går og ville gjøre meg til en glowy goddess. Jeg har egentlig bare innsett at jeg er superdårlig å sminke meg sånn med contour og highlighter og øyenskygge og jævlig. Foretrekker lite til null sminke egentlig, men syns Solfrid gjorde det fiiint.

Gud nå ble det mye tekst, gi en holla i kommentarfeltet hvis du leste alt. Da blir jeg glad (og overrasket)

Hva er galt med å vise kropp?

Bikini fra Romwe HER (sponset)


Jeg føler meg litt... vet ikke... når jeg legger ut bikinibilder. Jeg har litt blandede følelser for det å vise så mye hud på nett. Jeg er torn mellom at "jeg føler meg sårbar og viser for mye av meg selv" og "det betyr ingenting i et kosmisk perspektiv og kropp er kunst og vi burde alle drite det og kaste klærne uansett." Blir vel den siste som vinner I guess. Jeg er en ganske free spirit og hippie innerst inne. Det har jeg alltid vært. Alltid villet løsrevet meg fra en A4-tankegang, for jeg oppdager så mange feil med vanlige oppfatninger av alt mulig egentlig.

Mange bloggere og jenter på Instagram viser seg gladelig halvnaken ukentlig, og jeg syns det er vakkert og fint, og tenker ikke noe mer over det. Huden og kroppen er jo med på å få bildet til å se bra ut. Men når det kommer til meg selv blir jeg mer selvbevisst på en måte? Det er teit og oppspinn at det skal være sånn - for det er jo bare en av de forestillingene som mennesker har skapt sammen gjennom generasjoner - de tankene vi har om kroppen, og spesielt kvinnekroppen. Det er egentlig ikke noe jeg ofte snakker om, men en gang kom jeg inn på temaet med en veninne, og jo, det er faktisk skikkelig, skikkelig irriterende og teit at for eksempel pupper skal være seksualisert. At jeg skal bli dritflau og skjule meg når en nabo ser at jeg ligger toppløs på min egen terasse og soler meg. Jeg syns det er trist og feil at det er sånn. Jeg skulle vel ønske at alle hadde et mye mer chill og laidback forhold til kropp generelt. At ingenting på kroppen var drøyt eller tabu, men heller at det var mer fint og naturlig enn klær.

Det er dessverre slik i dag at mange blir shamet og bedt om å kle på seg på bilder på grunn av karrieremuligheter osv. Men kroppen din, og hvor mye du viser av den sier vel absolutt ingenting om deg som person? Og dette vet jo vi alle egentlig. Det er vel bare en av de tusen tingene jeg gjerne skulle endret meg verden antar jeg.

Hva tenker dere om dette temaet?

Nå flyr jeg til Spania!

Om et par timer er kjæreste Solfrid og jeg på vei på ferie sammen for andre gang! Forrige gang var tre år siden i USA - en av de morsomste feriene jeg har hatt. Virkelig. Så det skal bli veeeldig deilig med en uke i Albir, og jeg gleder meg uendelig masse til å tilbringe mye tid med Solfrid og de andre vi skal være med. Meg, Solfrid og Aaron er kanskje den mest plagsomme, idiotiske og teite trioen du kan finne på ferie. Ler alltid sammen helt til krampen tar oss. Er få mennesker på denne jorden jeg elsker så høyt som de to. Syke i hodene <3 Så skulle egentlig ønske at vi fikk litt mer enn bare én uke i sydenland, menmen. Vi får nyte de dagene vi har! Føler nesten denne turen blir en tb til USA 2013, hvor vi lagde sinnsyke minner sammen vi kan ramse opp i evigheter. Wii, gleder meg til å gjenoppleve ferien med de samme folkene bare på nytt sted! 

Mens jeg farter fra flyplass til flyplass i dag, vil jeg vise dere et antrekk fra en fin sommerdag for et par dager siden. Rødt er så fint, og jeg trenger mer av det.
Topp fra Romwe HER
Solbriller fra New Yorker
Shorts fra Shein

The Beach Boys

Hvis dere leter etter ordentlig feel-good-music, ingen dype følelser, men bare god stemning - når jeg er i godt humør, kjører bil eller gjør noe gøy, og jeg i tillegg setter på The Beach Boys, blir jeg nesten euforisk. Helt på ekte, jeg hadde min første ordentlig euforiske følelse, typ jeg følte jeg hadde tatt noe, fordi jeg hadde et sykt bra øyeblikkk, og hørte på Surfin' USA av The Beach Boys samtidig. Wow. Den sangen måtte jeg forresten høre to ganger på rad hver gang jeg kjørte til skolen i vår. For den bare gjør meg så ufattelig glad. Jeg vet ikke, musikken deres bare skaper en vakker, lys sommerfilm i hodet mitt.

Andre sanger av The Beach Boys dere må høre hvis dere ikke har hørt dem før, er selvfølgelig Good Vibrations, Darlin', Surfin' Safari og Dont Worry Baby. Musikken deres er så laidback og chill. Jeg ser for meg de står med øynene lukket, gitaren høyt oppå magen og bare tripper lett mens de synger med langt skjegg, løse klær og rare briller - helt i sin egen verden. Er ikke det også en ganske grei beskrivelse av 60-70-tallet? Det som er så spesielt med dem er hvordan de harmoniserer stemme på stemme på stemme på stemme i sangene, så flowen og helheten blir helt magisk. Klarer ikke annet enn å elske dem og høre på dem heele sommeren.

Processed with VSCO with f1 preset


Bikinien finner dere HER (sponset)


Hvilken musikk gjør dere eksepsjonelt lykkelig?

 

Ingen hår, ingen sminke, ingen klær

For et par dager siden, kanskje på den sykeste dagen i halsbetennelsen min, fant jeg ut at det var en kjempegod idé og sitte meg ned forran speilet å klippe av meg halve håret!!! Det ble selvfølgelig rammeskeivt, men klippen min var så jæævlig fra før at alt måtte egentlig bare bort. Jeg har tenkt lenge at jeg må fjerne mellom 10-15cm av håret mitt hvis jeg skal få vekk den stygge oppklippen frisøren måtte lage forrige gang jeg hadde i extensions. Nå var jeg lei av at det var så oppklipt og oppspist at jeg ville heller ha alt like langt. Så etter jeg klippet av alt opp til det korteste håret, dro jeg rett ut døren til nærmeste frisørsalong, dønn kanskje 2min fra huset mitt og spurte om de hadde ledig time. Der ventet jeg bare 15min og fikk rettet opp i klippen min. Av og til er jeg så spontan at jeg er redd for meg selv. Er det det de kaller ustabil? Neida, om jeg tar en Britney Spears og barberer hele hodet, tror jeg heller jeg skal bekymre meg.

Jeg var jo selvsagt livredd for at jeg kom til å angre, fordi hver eneste gang jeg har klippet meg kort tidligere i livet, har jeg angret sååå intenst etterpå hver gang fordi jeg innbiller meg at jeg kler langt hår mye bedre. Men det var faktisk annerledes denne gangen, av en eller annen merkelig grunn. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har aldri vært så fornøyd med håret mitt som akkurat nå. Det rekker meg til skuldrene, men alt er like langt, og det ser liksom søtt, men samtidig voksent, samtidig sexy, samtidig fasjonabelt ut. Jeg klippet det av fordi det absolutt trengtes, men jeg ble veldig positivt overrasket over hvor mye jeg likte meg selv med kort hår. Føler meg nesten som en ny person. Mer selvsikker, noe som er helt motsatt av hva jeg forventet. 

Hva syns dere? Trives dere best med kort eller langt?

Denne fine dagen (og perioden)

Jeg har jobbet med bloggen i hele dag og trengte såårt en matpause ettersom jeg ikke hadde spist siden frokost. Solen strålte så jeg tok meg en tur med longboardet og lurte på hva mat jeg skulle lage meg. Tenkte lenge at jeg skulle spasere til senteret og kjøpe meg salat fra salatbaren fra meny. Jeg er jo alene hjemme denne uken, fordi pappa og Aaron er i Spania, så maten må jeg stå for selv, noe jeg egentlig trives med. Jeg snappet noen venner som var på Sartor Senter, ca 30-40min unna meg, og jeg vipps så tok jeg meg en spontantur ut på Sotra og spiste middag med dem på Ruccola. På den måten er virkelig sosiale medier en fin ting må jeg si. Så mange opplevelser og minner vi hadde vært foruten, tenk det...

Uansett, jeg kom akkurat inn døren og bare satt virkelig pris på livssituasjonen min akkurat nå. Huset for meg selv, (og Balto, noe som gjør det tusen ganger bedre) sommerferie, være spontan, kjøre over en bro i solnedgangen, høre på The Beach Boys (wow jeg kommer til å dedikere et eget innlegg til bare dem snart kjenner jeg) Jeg er inni en skikkelig fin periode nå kjenner jeg. Jeg gleder meg til den kommende tiden også. Å de å ha noe å glede seg til, det hjelper virkelig på livskvaliteten det merker man godt. Her er litt bilder fra mobilen til Malin og meg i dag <3

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset


Processed with VSCO with f1 preset

 

Et meget lurt valg

Long time no see! Det har ikke skjedd så mye spennende mens jeg har vært borte. Jeg har vært ganske dårlig et par dager med bakteriell halsbetennelse med streptokokker. Søk opp på Google så får dere noen deilige bilder ;)) Det har medført feber, hodepine og ikke minst veldig vond hals og vondt å svelge. For to kvelder siden gjorde jeg det lure valget og dro til legen for å få meg noe antibiotika, og det fikk jeg. Det er så utrolig effektivt at jeg føler meg myye bedre allerede, noe som er bra ettersom jeg snart reiser på ferie. Jeg har akkurat fått en del sommerklær i posten jeg gleder meg til å vise dere fremover, men foreløpig har jeg ett utydelig bilde av en av de nye toppene mine, som dessverre er utsolt, men den er fra Romwe, og dere finner flere fine topper av dem HER.

Processed with VSCO with c1 preset

De som følger meg på snaphat (Leandra86) har kanskje fått med seg at jeg har gjort en spennende forandring med håret. Bilder kommer på bloggen soon ;)

En trist og en glad update

Som noen kanskje fikk med seg på snap eller insta i går, så solgte jeg billetten min til Slottsfjell. Den festivalturen har vært planlagt og sett frem til såå lenge, men på grunn av diverse personlige problemer, så ble det ikke noe av likevel :( Håper på å kunne ta det igjen til neste år. I dag våknet jeg opp med en tjukk og vond halsbetennelse, så det var vel kanskje også bra at jeg ikke dro. Hadde ikke kunne kost meg like mye i denne tilstanden uansett. Satser på å bli frisk til neste mandag, for da drar nemlig Solfrid og jeg ned til Spania hvor pappa, Aaron og en haug med familievenner befinner seg. Åå, det blir deilig. Og ingenting skal komme i veien for den turen i hvert fall <3

Men for at dette innlegget skal bli så nedstemt, så tenkte jeg å vise dere noen bilder fra helgen. Jeg var på en aldri så liten fest på Sotra med mine venner fra øyen som min godeste Malin har introdusert meg for. Jeg koser meg faktisk alltid like mye der ute og kan faktisk med hånden på hjertet si at de festene er noe ganske annerledes og litt mer min stil enn festene i Åsane hvor jeg kommer fra (som også kan være veldig gøy selvsagt) Men jeg vet ikke, kanskje det bare er noe fint med folkene der ute. Opplever bare gjestfrihet, at de er så inkluderende, annerledes og alltid i godt humør. Ikke minst musikalske og ikke redd for å være seg selv. Man blir så godt tatt i mot og føler seg hjemme med en gang. Det gjelder både de unge og de voksne egentlig. Veldig veldig hyggelig!


Meg, og Lucas som du alltid er garantert en dyp og god samtale med


Hosten Lars, og vakre kjæresten, Malin


Omg

Bildene er lånt fra Malin sin blogg som dere finner herVar de ikke fine?

Festivalklar med månedens Glossybox

I morgen kommer dagen Veroinca og jeg har ventet på siden i vinter. Tidlig i år satt vi nemlig og bestilte biletter til Slottsfjell, og i morgen cruiser vi østover hele Norge til Tønsberg. Vi skal renovere pappa sin gamle Volkswagen varebil og leve som hipper et par dager fra i morgen. Jeg skal sørge for å ta før- og etter bilder til dere og vise dere hvordan vi skal leve de neste dagene så snart bilen er klar. Dette blir en liten drøm som går i oppfyllelse for meg, og jeg gleder meg til å skrive om opplevelsen til dere <3

At denne månedens Glossybox var såpass festivalinspirert, traff meg midt i blinken. Den inneholder både solkrem, tørsjampo, parfyme, setting pudder og en glow milk. Alt blir nok med meg til Slottsfjell, og jeg ble spesielt glad for tørrsjampoen. Hadde helt glemt hvor vanvittig praktisk og effektivt det er. Syntes også parfymen luktet nyyydelig, akkurat sånn som jeg liker den!

Glossybox får dere tak i HER!

Gode nyheter!!! (nesten)

I dag bringer jeg gode nyheter! I hvertfall halvveis. Jeg har gått til anskaffelse av ny MacBook air. Lik som jeg hadde fra før av. Så nå er jeg bloggklar igjen! Trodde jeg... Atm sitter jeg og blogger fra mobilen, noe som er ganske jævlig i seg selv. Men jeg må fordi tastaturet på den nye macen er helt fjernt. Det kommer helt andre symbol opp på skjermen enn det symbolet viser på tastaturet, hvis dere skjønner? Typ når jeg skal lage spørsmålstegn blir det for eksempel kolon. Jeg presterte jo å ta macen på engelsk da jeg startet den opp. Trodde jo ikke det skulle ha noe å si, men joda. Så det blir kveldens oppgave.... Å få den tilbake på norsk slik at tastaturet skal fungere som normalt igjen.

I morgen blir det festivalforberedelser da jeg reiser på Slottsfjell på onsdag! Jeg har masse gøy å skrive om det, så vi snakkes i morgen! (Når jeg forhåpentligvis har fått fikset tastaturet)

EDIT: NÅ ER DET FIKSET OG JEG ER GLAD. Pluss at jeg fant ut hvordan man mobilblogget ordentlig. Man bruker appen istedenfor å bare gå rett innpå nettsiden på mobilen.. Så alt i alt har jeg egentlig bare lært at jeg er en idiot, men har lært masse nytt i prosessen også nå da. 

Karakterene på eksamene mine

Jeg tror jeg får spørsmål ukentlig om hvordan det gikk på eksamene mine tidligere i sommer, og jeg har jo helt glemt å skrive om det på bloggen enda. Har alltid utsatt det, fordi det har komt noe annet i veien. Dere må jo tro det gikk så dårlig at jeg ikke har villet snakke mer om det, haha. Men karakterene ble akkurat som forventet egentlig. Etter alle var ferdig, og jeg ventet på resultatene, skrev jeg ned at jeg kom til å få 3 på nynorsk, 4 på historie og filosofi og 5 på norsk. Det viste seg i hvert fall at selvinnsikten er på topp, for det var akkurat de karakterene jeg endte opp med!


Snart tre år siden - rett før skolestart for første gang på videregående skole.

I nynorsk har jeg 4 til vanlig, og selv om jeg følte at besvarelsen min var ganske grei, så er det alltid haugevis, og da mener jeg ekstreme mengder nynorsk-skrivefeil jeg ikke har sjans til å legge merke til selv når jeg leser gjennom teksten. Der er jeg ubrukelig. Jeg fikk 6 I historie, og i historie og filosofi, men jeg visste med meg selv at eksamensbesvarelsen min i hifi var en 4er i det jeg leverte den. Det ble bare dårlig egentlig. Jeg trakk inn altfor lite teori fra bøkene og skrev altfor mye av bare filosofering og egne tanker liksom. Norsk skriftlig ble jeg fornøyd med, og har 5 til vanlig i det faget også. Er jo alltid noe en norsklærer kan finne å pirke på. Jeg har strukket meg etter 6eren, men er rett og slett ikke flink nok. 


Ca 2 år siden. Klar for å begynne i 2. klasse på vgs.

Jeg kom jo også opp i religion muntlig, og kan ikke huske å ta nevnt det på bloggen (?) - Men der fikk jeg 6, noe som var super gøy. 10min presentasjon hvor jeg sammenlignet kristendom og islam hvor problemstillingen gikk ut på hvilke utfordringer det kunne by på i et partnerskap hvor ene part er kristen og den andre er muslim. Presentasjonen min var ikke noe wow I det hele tatt. Helt ok. Men religion innebærer jo mye historie og filosofi, noe de siste 20min med utspørring om hele pensum i stor grad gikk ut på. Når de begynner å spørre meg om hvem Sokrates var, (og jeg har en tattis med quote fra Sokrates) eller spurte om Kant, noe som ga meg sjansen til å prate hull I hodet til lærer og sensor om emperisme, rasjonalisme, virkelighetsoppfatning og ikke minst etikk - da gikk det faktisk helt til topps, wiii. 


Ca 1 år siden, før siste år på vgs.

Alt I alt er jeg egentlig veldig fornøyd, for jeg merker selv hvor utrolig mye tre år med videregående har gitt meg kunnskapsmessig. Ingen av karakterene, eller snittet, kan sette en stopper for hva jeg vil bli, så akkurat de bryr jeg meg ikke så mye om nå. De ble ikke dårlig, og jeg føler meg beriket, inspirert og klar til å gjøre akkurat det jeg har lyst til i denne verden. Og da syns jeg at både skolen og meg selv har gjort jobben sin.

Masse lykke til til alle som skal studere til neste år! Husk at opplevelsene, minnene og all lærdommen og kunnskapen du tilegner det er det mest verdifulle du skal ta med deg videre. Det er sunt å jobbe hardt mot et mål, men husk og lev og nyt selve reisen også. Da tror i hvert fall jeg at man blir et sunnere og gladere menneske herfra til graven.

Dårlige nyheter

I dag bringer jeg dårlige nyheter... Og det er at min kjære MacBook air som fikk en rødvinsdusj for en liten stund siden, dessverre har tatt farvel med oss. Det koster altså 16.000kr å reparere den, noe som er mye dyrere enn å bare kjøpe ny. Jeg er en midlertidig arbeidsløs tenåring, hvor min kilden til min eneste inntekt, altså bloggen, er kaputt. Og alt dette pga. jeg absolutt måtte drikke den jævla rødvinen i sengen. Da har vi lært leksen vår i hvertfall. Jeg vet ikke hva jeg kommer til å gjøre videre. Noe må jeg finne ut av, men akkurat nå låner jeg pcen til min bror. Får forhåpentligvis låne denne litt fremover.

Shit så kjipt dette er. Jeg suger. 
 

The Weeknd konsert, for en kveld!

Long time no see, dere! Akkurat nå prøver jeg noe jeg aldri har gjort før. Jeg mobilblogger for første gang i mitt liv! Jeg har jo enda ikke fått macen tilbake fra reperasjon, så da får vi se om dette funker. Jeg suger jo egentlig til å skrive på mobilen og autokorrekt korrigerer alle ordene mine feil og blæ.

Menmen, de siste dagene i sommerferien har vært rett og slett nydelig. Jeg har nøtet livet både her og der, og har befunnet meg hos venner, på vors og til og med The Weeknd konsert. Det er vel den største og mest nevneverdige begivenheten jeg har deltatt i den siste uken. Jeg var sykt sent ute til vorset så pilsene mine måtte sluukes før bussturen farte avsted til Koengen i Bergen hvor Bryson stiller og The Weekend ventet. For å være helt ærlig kan jeg ikke huske å ha digget konserten og musikken noe særlig. Ikke fordi jeg var så full nødvendigvis, men selve det sosiale, og ikke minst mine beste venner som var tilstede, var uendelig mye gøyere og mer underholdende enn musikken. Jeg følte jeg betalte for opplevelsen og det var definitivt verdt det! Fy søren for en herlig dag! Jeg stod med ryggen til scenen 99% av tiden men holy damn for en crazy kveld. Så mye latter og kjærlighet på en gang må jo bare være sunt. Det eneste som virkelig søg var at jeg mistet en ring, en helt ny ørering og Ray Bansene mine som jeg dønn har brukt ved hver solskinnsdag siden jeg fikk dem. Så de skal sørges over til jeg får skaffet meg nye. RIP.

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f3 preset

PS. Jeg ga fullstendig opp mobilblogging og fikk lånt meg en pc. Et større kav enn å blogge fra mobilen har jeg ikke vært borti siden vi rev Berlinmuren i 89. Så det gidd jeg ikke igjen :( Nå skriker magen mer enn den gjorde da vi hadde rasjoneringskort på begynnelsen av 40-tallet, (jeg må dønn gi meg) så da er det på tide med frokost. Vi snakkes snart! Håper alle nyter sommeren sin. 

Uken som gikk // uke 26

Ukens sang // 
Jeg har gjenoppdaget en sang jeg egentlig fant i 9. klasse. Den er av Bright Eyes og heter "First day of my life." De spiller den i en eller annen reklame på TV for tiden og jeg tok meg selv i å synge med for en stund siden, og bli fullstendig oppspilt av å høre den igjen. Den er jo DØDSfin, så nå sitter jeg og spiller den på gitar om og om igjen og hører på den hele tiden. 

Ukens tanke // 
Hvilken effekt det å være på landlige, litt øde, idylliske steder ved havet har på meg. Det er akkurat som om tankene mine blir klarere og tilstedeværelsen min blir mer ekte. Jeg innser at det er dette livet handler om. Godt for kroppen, tankene og sjelen. Jeg vil gjøre det mer. Men da må solen se til helvete å komme frem igjen.


Ukens TV //
Denne uken tror jeg ikke at jeg har sett på TV? Eller jeg lurer på om pappa og jeg så en episode av Huskestue på mandag. Isåfall blir jeg aldri lei det, haha. Norsk TV på sitt beste.

Ukens opptur // 
Selvfølgelig hytteturen med Lotte, Anna og Amalie som var ganske fantastisk. Men også i gårkveld da jeg hentet en jeg har savnet veldig på flyplassen <3

Ukens nedtur // 
Åh uten tvil å søle rødvin på macen min. Sitter og lengter etter den og lurer på når jeg får den tilbake fra reperasjon. 


Ukens mat //
Herregud jeg har jo spist så mye god mat i det siste, jeg aner ikke. På hytteturen spiste vi nystekte, lyse rundstykker med nutella og hvitost til frokost, og ja det er enkelt men FY så digg egentlig. 

Ukens throwback //  
Til denne eksepsjonelt deilige hair duen i fjor. Vurderer å ta det igjen i Spania i år, for håret mitt er et konstant slit og det var superdigg å ikke tenke på det - selv om denne frisyren skapte debatt om cultural appropriation, og det gjorde meg trist. Men det er noe jeg velger å ikke tenke på og skyve fullstendig unna tankene mine faktisk. Jeg er altfor multikulturell, eksperimentell, åpensinnet og glad i mangfold til å leve livet mitt inni en firkant av "typisk norsk kultur". Syns alle burde kunne ta box braids, faste i ramadan, bade i Ganges, oppnå Nirvana og be til eller fornekte Gud så mye de vil. 


Hvordan har din uke vært?

Jeg glemmer det hver gang

Det har komt til min oppmerksomhet at det er søndag i dag. Ikke at det har så mye å si i sommerferien, selvom det var litt kjipt da jeg hadde tenkt meg ut å kjøpe kikerter i nærbutikken og pappa sa at det sikkert ble litt vanskelig. Syns også det var morsomt da jeg var på Nr1fitness tidlig i gårkveld og jeg seriøst var den tredje personen på treningssenteret. Kom til å tenke på at det er lørdag og folk sikker er ute og drikker. Da følte jeg meg flink! Så tenkte jeg på de siste ukene i sommer og tenkte nei jeg er ikke flink likevel. Men litt er bedre enn ingenting, og den lille treningsøkten i går ga meg så ufattelig masse energi og endorfiner til resten av kvelden jeg tilbrakte med gode venner. Jeg glemmer det hver eneste gang hvor sykt digg det er å faktisk trene, sånn etterpå liksom. Så derfor skal jeg en liten tur bort nå etter kaffeen min og dette blogginnlegget tenkte jeg. 

Tenkte for øvrig å dele litt bilder fra kamerarullen min i det siste. Eller disse er vel strengt tatt hentet fra VSCO hvor dere kan følge meg på leandravalencia.

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset
 

Noe av det beste med sommerferien er venner som er alene hjemme og har huset for seg selv. I går tilbrakte vi igjen kvelden hos Will. På et tidspunkt lo jeg så mye at jeg kjente fjeset vrengte seg til et grinetryne, hikstet og fikk tårer i øynene. Uten alkohol, og  med litt avokado/mango/laks-salat i magen. Jeg også kan være litt trenings-livsstil-inspoblogger. Once upon a time var jeg jo litt det og?

Takk for nå

Da var jeg hjemme fra Austevoll-hytteturen med Amalie, Lotte og Anna. Amalie måtte dessverre dra hjem i går, en dag tidligere enn oss, for å dra på jobb, men engelen lot meg låne macen hennes til idag. Så da sniker jeg inn et lite blogginnlegg før jeg leverer den tilbake. Turen til Austevoll var akkurat sånn som jeg liker det - et par nære venner, litt drikking, deep talk, 100% avslapning, solings, dra på kafé. Ja, jeg kunne egentlig levd sånn for alltid. Spesielt i de nydelige, idylliske omgivelsene omringet av gode venner, varme og sol. Kvelden i går var også helt perfekt for meg. Vi både debbaterte politikk, snakket om konspirasjonsteorier og andre spennende, skumle og uløselige temaer. Jeg seriøst lever for slike samtaler, så det er liksom tilfredsstillende å få utløp for dem i blant. Jeg har et par upostede bilder fra hele helgen jeg tenkte å dele nå som en liten avslutning og oppsummering.Vi kverket den Nutellaen på tre dager.

Takk for en nydelig tur ladies <3 Og stor takk til Lotte som tok oss med! Føler vi har hatt en liten ferietur egentlig. Hytter om sommeren er kanskje de stedene jeg trives best, så håper på mange flere. 

Hvordan har dere tilbrakt de siste dagene?
 

Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017 » September 2017


Hei! Jeg er Leandra, en 18-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du se mitt liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, samfunn, skjønnhet, fotografi og masse annet. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com
hits