hits

SE HVOR JEG ER

Jeg finner ikke nøyaktig samme bluse som jeg har på meg, men en ganske identisk kan dere se her.

En buss, et fly og enda en buss førte meg hit. Midt på en landsbygd på Madla i Stavanger. Jeg er her for å besøke min kjære Lottelise, som er alvorlig savnet av gjengen hjemme i Bergen. Det var dessverre bare jeg som hadde mulighet til å besøke henne nå den siste helgen før det blir eksamenskjør på henne i sykepleie før sommeren. Jeg lever jo livet mitt for tiden i en god miks av bedagelig og spontan, så heldigvis kunne jeg ta turen. Hun ringte meg onsdagsmorgen. To dager senere var jeg på vei for å besøke henne på stedet hun har bodd nå i snart et år. Jeg ante ikke hvor landlig hun bodde. Masse eneboliger, åser, åkere, hester og ikke minst en nostalgisk lukt av hestebæsj hengende i luften. I don't mind really. Syns det lukter søtlig av høy og bondegård. Det gjør meg veldig glad. Så her finner jeg roen i helgen. I dag har vi gått rundt i Stavanger sentrum, besøkt en del butikker og kafeer og bare tatt livet med ro. Det er jo faktisk fjerde gang jeg er i Stavanger ettersom søsteren min også bor her. Så henne håper jeg å få til et møte med i morgen. Det hadde satt prikken over i-en denne helgeturen!

HOPPER PÅ ET FLY I DAG

Reklame | Junkyard

?Obey jakke her.

Denne jakken er så søt. Skikkelig fresh til et svart antrekk. Jeg fikk den i posten her for et par dager siden og trakk den over meg da jeg skulle på fjelltur. Jeg går opp det samme jævla fjellet så og si hver gang jeg går på tur alene. Det var litt slemt sagt siden jeg har et spesielt forhold til det fjellet, og noen ganger er det så fint at jeg må felle en liten tåre på toppen. Men tenker jeg må begynne å utvide horisonten min i vår og sommer. Jeg bor tross alt i byen mellom de syv fjell. Så målet mitt fremover er å oppleve enda mer av disse vakre fjellene jeg liker å se på fra byen. Jeg har blitt anbefalt å gå mange forskjellige turer, og skal absolutt begi meg ut på dem når naturen gjør sin alltid like imponerende comeback og grønnfargene skriker fra alle kanter. Værmeldingen til Bergen ser ut som den som oftest gjør, så i dag stikker jeg faktisk. Hopper på et fly 15.35. Ganske spontant. Jeg har ikke pakket enda, wiho. Eller sagt til pappa at jeg reiser. Håper han kan kjøre meg til flyplassen. Ellers happy 420 boys and girls. Ikke gjør noe jeg ikke ville gjort. Det vil si dere har ganske frie tøyler så ha en forrykende fredag!

ANTREKK OG TILBUD FRA JUNKYARD

Reklame | JUNKYARD

God morgen! Solen skinner i Bergen i dag og med dette vårværet som melder sin ankomst innimellom, merker jeg at jeg er i ekstremt mangel på klær å ta på meg på dager som dette. Eller sannheten er vel at jeg bare kanskje har glemt hvordan man kler seg best mulig til dette været. For klær har jeg jo, selvom jeg tror jeg har mindre enn de fleste vil tro. Jeg fyller nemlig opp bossekker flere ganger i året og gir bort til venner og Fretex. Det må nesten bli sånn når jeg er så heldig og får så mye sponset. Det hadde vært galskap å ta vare på alt i mine øyne. Men med noen ting treffer jeg så klart blink, og overbruker dem så til de grader og tar vare på dem i flere år. Slike plagg er gøy, og slike plagg finner jeg som oftest på Junkyard. De har både basic og unike ting liksom, som denne hvite genseren og dette dongeriskjørtet fra Levi's på bildene under!

Jeg tenkte å gi dere en rabattkode i dag som dere kan bruke på Junkyard når dere handler, og kanskje spare noen slanter. Koden er "LEANDRAV15" og den gir dere 15% rabatt ved kjøp over 500kr. Den gjelder ikke salgsprodukter, kampanje eller deals. Den varer til og med 10.mai!Genser her (denne er på crazy tilbud fra før)
Skjørt her

JÆVLIG SVAK FOR Å FØLE MEG LEVENDE

Reklame | Junkyard

Så jeg hørte en ganske interessant ting om ensomhet her om dagen. Jeg lå og snakket om det med kjæresten min i sengen i går rett før vi sovnet, og det gikk opp for meg hvor logisk det var. Hvor mye mening det ga. La meg fortelle... Hvis du tenker på hvordan mennesker har levd gjennom mesteparten av historien, altså i flokker og stammer, så har det satt sine biologiske spor i oss. Gitt oss et par instinkter som vi er født med for å overleve. På den tiden hvor vi levde slik, var det ganske katastrofalt å bli skilt fra flokken. Det er klart følelser som angst og uro oppstod når du var alene i en slik situasjon. For da var det på ekte farlig og til og med fatalt å være alene. Du var ubeskyttet mot naturen og bokstavelig talt trengte flokken din for å overleve. Alene, ble du da altså overveldet av en veldig godt begrunnet ensomhet. De samme følelsene får vi i dag også, selvom det ikke er farlig å være alene. Fysisk. Men på et mentalt nivå, så har det vel faktisk blitt det... Gjennom flere hundretusener av år, har vi blitt vant med å ha mennesker rundt oss. Det skapet trygghet og velvære. Et grunnleggende behov for mennesker i følge Maslows behovspyramide, som alle vgs-elever blir så godt kjent med. Vi vet at det er best sånn. Vi er sosiale dyr, som de sier, hvor det har vært livsnødvendig å være rundt andre mennesker. Så i dag, når det å være alene er blitt mye mer vanlig i livsstilen vår, oppstår det et slags tomrom eller et rot av negative følelser som kan være vanskelige å sette fingeren på.Vi snakket også om hvor vanlig det er for noen å gå ut å ha det gøy med venner, feste, drikke, ta oppløftende rusmidler hele natten, for å så gå hjem og være komplett alene. Fullstendig stillhet. Bare deg selv og det mørke rommet ditt. Den kontrasten høres ut som et rent helvete, er dere ikke enig? Så da blir det til at vi på automatikk rekker oss etter telefonen og blar tankeløst men likevel desperat gjennom sosiale medier på leting etter noe som ligner på menneskelig kontakt. Også tenker jeg på kjendiser og sangere da - den unaturlige høye følelsen av flere tusen menneskers øyne på deg på scenen. Peaken av menneskelig connection. Men what goes up must come down. Så hvordan føler de seg på et stille hotellrom etterpå? Jeg får klump i magen bare av å tenke på det.

Måten vi lever på i dag er uten tvil mer isolert og enslig enn det vi har godt av. Vi får stadig større hus, mindre familier, jobber vi kan utføre alene istedenfor i fellesskap. Vi sier vi trenger alenetid. Og det føler jeg selv at jeg gjør. Men på et dypere, mer grunnleggende nivå man kanskje ikke ser så klart, så har vi kanskje et enda større behov for mennesker. Det er vanskelig å bli klok på. Fordi jeg hører så ofte i dag at man skal lære seg å trives i sitt eget selskap først og fremst. Dette, om du tenker over det, er jo egentlig en ganske ny ting i menneskehistorien. Det har vel aldri vært oppfordret til å være alene, og like det, på den måten vi blir oppfordret til det i dag.

Jeg tror jeg funderer en del over dette fordi jeg er ganske mye alene selv. Jeg bor hos en pappa som jobber både dag og natt og med en bror som bor halvveis hos mamma. I tillegg har jeg vært nødt til å sile ut mennesker i vennekretsen min i år. Menneskene du omgås med skal jo ikke gi deg flere bekymringer og negative følelser enn du hadde hatt om du var alene? Men hvem du omgås med, blir et tema for en annen gang. Og når jeg tenker på tider hvor jeg er lykkelig og fornøyd, så er det tilfeldige sommerdager hvor man bare flyter rundt og mer mennesker i byen sin. Jeg tenker også mye på dette, fordi jeg har friår. Friår høres fantastisk ut, og det kan gjøre deg veldig godt på både godt og vondt. Men det kan virkelig også bli ensomt. Jeg sier alltid at de beste minnene er de som blir skapt på steder hvor du er tvunget til å være rundt andre mennesker hele tiden. Leirskoler, klasseturer, ferier. Eller bare noe så enkelt som i et klasserom eller friminutt. Det er der de beste minnene bare oppstår av seg selv og du lever livet. Lever i øyeblikket. Da har du liksom ikke så mye tid til å engste deg for ensomhet, tomhet eller lengsel for noe du ikke kan sette fingeren på. Jeg tror vi mennesker har enda mer bruk for hverandre, og mer godt av hverandre enn det vi liker å innrømme.

 

De sier at oppskriften på lykke er å leve i øyeblikket. Og en ting er sikkert. Når jeg er alene, lever jeg ganske mye mer i fortiden og fremtiden, enn når jeg er med andre mennesker. Mennesker har den effekten på meg at de får meg til å føle meg levende. Noen mer enn andre, men alle mer enn mobilen. Og jeg vet ikke med dere, men jeg er jævlig svak for å føle meg levende. Min overzied t-skjorte er fra Levi's og dere finner den her.

Hva tenker dere om dette?

PERIODER

Bildene er tatt av @golfsko på Instagram  og hjemmesiden hans er pbortne.no.

 Er det flere der ute som er like mye et periodemenneske som meg? Gode perioder, dårlige perioder. På nesten alle aspekter i livet. Noen netter sover jeg som en baby, mens andre ganger ligger jeg og vrir meg i irritasjon. Noen ganger er måltidene mine fargerike herligheter fra moder jord mens andre ganger kan en hel dag bestå av hvitt brød i form av pizza eller bolle. Noen ganger har jeg 5 innlegg jeg har forhåndsskrevet til bloggen. Andre ganger går jeg to dager uten å ha noe som helst. Noen ganger er jeg fin. Noen ganger er jeg stygg. Noen ganger er jeg urolig, andre ganger er jeg tilfreds. Noen ganger prokrastinerer jeg og kaster bort morgenene mine i sengen på sosiale medier. Andre ganger står jeg opp tidlig, reier opp sengen, lager te, gjør yoga, mediterer og går en tur. Jeg burde begynne å trene igjen. Kanskje det skaper mer stabilitet i følelseslivet mitt. Jeg husker de periodene jeg syns morgenene uten trening var helt forferdelig. Jeg elsket å starte dagen med en treningsøkt. Nå er det skikkelig fjernt faktisk. Det er morsomt hvordan vi mennesker vet så godt hva som er bra for oss. Vi vet hva som gjør oss lykkelige. Men når det kommer til stykket, så praktiserer vi det ikke. Selvom det er ganske enkelt. Det er slags frustrasjon over å føle at jeg ikke har kontroll over disse periodevise aspektene i livet mitt. Man samtidig er det jo egentlig akkurat det jeg har?

BEAUTY AWAKENING

Reklame | Look Fantastic

Nå har jeg mottatt Look Fantastic-boksen for april! Månedens tema er beauty awakening og selve esken har friske, fine farger og inneholder 6 produkter som hjelper deg å gjøre det klar og fresh til våren. Jeg luktet umiddelbart noe helt nydelig da jeg åpnet esken, og idet jeg løftet av lokket, tok jeg dusjsåpen opp til nesen min for å se om det var den. Og jaa, det var det vettuuu. Gode lukter gjør meg så glad, så den ble umiddelbart en favoritt. Jeg elsker også å teste nye maskaraer, fordi jeg syns det er interessant hvordan formularene kan skape så forskjellig resultat på vippene mine. Jeg syns også det er koselig at Look Fantastic alltid har med en liten edition av ELLE som man kan bla gjennom for litt inspirasjon!

Link til Look Fantastic sin hjemmeside finner dere her.

VISSTE IKKE HVOR MYE JEG HADDE SAVNET DET

Reklame | Romwe

Jeg var i en bursdag i går, og hadde ikke drukket på lenge før det. Så alle tanker om toleranse var litt i ubalanse, noe som resulterte i en superdårlig morgen i dag hvor jeg tenkte aldri aldri aldri aldri mer. Men formen kom seg betraktelig utover søndagen, og den ble tilbrakt i 20 varmegrader og solsteik i ansiktet i hagen til familien til kjæresten. Helt til jeg måtte på jobb. Jeg har ikke kjørt bilen på lenge, fordi jeg heller har brukt både ben og buss i det siste. Men jeg hadde helt glemt hvor fantastisk det er, og hvor mye jeg elsker å kjøre bil når det er fint vær. Jeg opplevde en slags positiv, behagelig, fet, chill, fornøyd form da jeg satt i jobbantrekket i bilen med solbriller på, musikken min og en hånd ut vinduet for å føle luften. Vinteren tar knekken på meg hver gang, men når jeg først får de sommerfølelsene, da er det helt perfekt. Helt magisk. Og det fikk jeg i dag. Jeg kjente ren, naturlig lykke i mitt eget selskap og i mitt eget hode. Det er litt for lenge siden, og jeg visste ikke hvor mye jeg hadde savnet det eller hvor godt det føltes.

Her er noen seriøse close ups av en som nyter solen med litt mer uren hud enn hun trodde hun hadde?Denne røde kjolen er dessverre utsolgt, men dere finner en lignende her!

MIN MEST BRUKTE JAKKE I DET SISTE

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakken jeg bruker hele tiden finner dere her.

JEG HADDE IKKE TENKT Å POSTE DETTE

Denne morgenen har jeg blitt sittende fastlåst til alle Jim Carrey intervju jeg kommer over på YouTube. Jeg husker jeg så God Kveld Norge for noen uker siden hvor de viste et lite klipp av et intervju med han, hvor programlederen, Dorthe Skappel, deretter lo og sa at hvis noen skjønte hva han mente med det han sa, måtte de gi beskjed til henne. Som om han var blitt gal og det han sa var uforståelig og tullete. Jeg husker gleden jeg opplevde da jeg så innslaget hans på God Kveld Norge, ble revet bort av reaksjonen til Dorthe. Jeg trodde og håpte norsk tv virkelig skulle vise noe som var dypt, rent, ekte og annerledes istedenfor overfladisk og lett å sluke for alle uten å ofre en hjernecelle. Jim Carrey gir utradisjonelle, høye svar. Jeg ser på han som en som har kommet betydelig lengre enn majoriteten i frigjøringsprosessen. Fri fra kultur, stigma, personlighet, den fysiske realiteten vi ser på som eneste alternative måte å leve på. Etter hvert som Jim Carrey har gått gjennom flere oppvåkninger eller awakenings som han kaller det, bare svever og eksisterer han som en menneskelig manifestasjon av en oversanselig, guddommelig sjel som finnes i alt. Han prioriterer det han mener er viktig, og gir tankevekkersvar til alle spørsmål han får som han mener er uviktige. En av de deiligste idéene han har plukket opp, syns jeg, er at ting ikke skjer med han. Om man observerer fra et utenfra perspektiv, skjer ting i universet med seg selv. I form av mennesker for eksempel. Du kan observere ting som skjer med deg selv, som om at noe skjer med noe. Du er like mye universet som et atom, et fly eller en stein. Du er observatøren av eksistens. Av alt som skjer. Du gir fra deg egoet ditt, personligheten din, idéen av hvem du er og den karakteren du ubevisst har bygget og automatisk ruget på hele livet. For meg høres det ut som å gi slipp på en bunke med bekymringer.

Jeg har en ganske tydelig anelse selv om hvor fastlåst jeg er i egoet mitt og hvor mye jeg kan lengte etter overfladiske ting og følelser som ikke bringer meg nærmere en ubetinget kjærlighet, frigjort, autentisk eksistens og rent sinn. Jeg er fremdeles 20, og skal innom et par ting i livet jeg vet ikke er viktig, men på en måte er de det også... Til slutt. Jeg skal innom ting jeg vet er midlertidige, ikke bærekraftige opplevelser. Fordi jeg har begjær og vil leve livet mitt slik. Så vil jeg samle alt idiotisk jeg har gjort og sitte på toppen av det en dag. Samle følelsesspekteret mitt som vokser seg bredere og bredere for hver opplevelse, og bruke alt til å bare smelte sammen og tilbake til den evige bevisstheten jeg får lov til å besøke en liten del av som menneske. Men akkurat nå er jeg sulten på følelser. Kanskje de vil hjelpe meg å leve slik jeg innerst inne ønsker, og kanskje ikke. En ting vet jeg, og det er at (jeg ingenting vet, hoho, ref. tattisen min) neida, det er at alt handler om perspektiv. Og jeg tror jeg har muligheten til å oppnå en høyere, altoppslukende men likevel tom sinnstilstand en vakker dag, ved hjelp fra alle erfaringene og følelsene jeg har festet i hjernen min. Hvis jeg vil det. Eller kanskje jeg bare lager unnskyldninger for oppførselen min. Trengs det egentlig?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jeg hadde ikke tenkt å poste dette, men hvorfor ikke. Jeg skulle egentlig bare prøve å skrive det ned og se om jeg klarte å formulere meg slik at tankene mine ble forstått rett. Jeg aner ikke hvilken oppfatning mennesker har av denne teksten, men det var nå i hvert fall det som eksisterte i hodet mitt i dag. Kanskje jeg ikke er alene, eller kanskje andre har en annen unik miks av tankemønstre de føler seg alene om også.

UT AV KOMFORTSONEN IGJEN

God morgen! For noen dager siden var jeg på en photoshoot som dere kan se, med en privat fotograf som jeg syntes tar sååå vakre portretter. Jeg var i grunn litt usikker på om jeg skulle takke ja til photoshooten, og er egentlig alltid litt frem og tilbake når jeg får spørsmål av fotografer. Har takket nei et par ganger rett og slett fordi jeg ikke føler meg fin nok. Ikke symmetrisk ansikt, misfornøyd med kroppen, håret mitt er aldri fint, jeg klarer ikke å sminke meg noe særlig osv. Men jeg tror alle har en slags skjønnhet og særegenhet ved utseende sitt uansett som man må lære seg å vise frem og være komfortabel med. Og jeg syns han her fotografen var så flink til å få frem noe fint ved meg i bildene vi tok. Så det var absolutt en liten boost og en god følelse å se at jeg ble fornøyd med noen av bildene underveis. Jeg tar jo egentlig bare bilder av meg selv med kamerastativet mitt, og er aller mest komfortabel om ingen er i nærheten både når jeg tar bilder eller skriver til bloggen. Eller for all del redigerer en video, haha.  Det er ikke mange ting jeg syntes er kleint, men sånne ting takler jeg faktisk ikke. Uansett, jeg må si jeg er veldig glad jeg dro denne dagen og fikk noen bilder av meg selv jeg ble så fornøyd med. Stolt over at jeg turde å gå ut av komfortsonen min igjen faktisk. Det var veldig behagelig og gøy at fotografen og jeg hadde samme smak når det kom til bildene. Vi syns de samme bildene av meg var fine, og ble enige om så lite redigering som mulig. Naturlig og rått rett og slett. Det meste jeg redigerer på mine egne bilder er kanskje litt lys innimellom (egentlig bare fordi jeg ikke vet noe som helst om photoshop eller mer avansert redigering) Kunne absolutt hatt enda en shoot med han en gang i fremtiden!

Fotografen min finner dere på Instagram @golfsko hvor dere kan se mange andre vakre portretter og enda flere bilder av meg fremover. Hjemmesiden hans er pbortne.no.

Også har jeg et spørsmål til dere! For det er nemlig enda flere bilder fra shooten jeg venter på å få tilsendt. Både noen av hans favoritter og noen av mine favoritter. Så jeg lurer på om dere vil at jeg skal legge dem ut i farger eller svart/hvitt? Fotografen er veldig glad i svart/hvitt mens jeg lener littegranne mer mot farger. Hva syns dere var finest? ♥

ER DET GREIT Å SKRIVE STØRRELSEN SIN PÅ NETT?

Reklame | Junkyard

Jeg fant ut at jeg hadde lyst til å investere i en litt ordentlig, kvalitetsbukse, og fant dette pene plagget på Junkyard. Det er alltid greit med solide bukser du vet du har en stund, og som ikke utvider seg eller slites så lett. Det mest ubehagelige jeg kan tenke meg å gå med er en billig, stram bukse som utvider seg mens jeg bruker den, og hele tiden gjør at jeg må gå å dra den opp. Materialet i denne buksen er tykt og føles ut som skikkelig dongeri. Den har et klassisk utseende, en dyp, deilig blåfarge og behagelige detaljer som setter prikken over i-en. Jeg syns alltid det er skummelt å kjøpe bukser over nett, fordi det er vanskelig å vite om den passer eller kler beina dine. Buksestørrelser er også virkelig noe herk å sette seg inn i, og jeg aner virkelig ikke hva jeg er selv. Jeg får ofte spørsmål om hvilke størrelse jeg har i ditt og datt, og det har jo vært en del snakkis rundt det å dele hvilke størrelser man bruker på nett pga. kroppspress. Jeg har likevel fått inntrykk av at folk spør meg fordi de lurer på hvilke størrelse som kan passe til dem selv. Man får et viss bilde på bloggen av hvor stor jeg er som person både i lengde og bredde på forskjellige kroppsdeler. Så jeg hadde i alle fall satt pris på å vite størrelsen til noens plagg jeg kunne tenkt meg, for å sammenligne og velge ut riktig størrelse til meg selv. Så jeg er ikke helt med på den; å ikke skrive størrelsene sine på nett. Jeg bestilte i hvert fall denne buksen i størrelse 25/30. Jeg skulle heller ønske jeg bestilte den i 26/30 eller kanskje 27/30 til og med. Den var nemlig litt stram rundt rumpen og lårene, og jeg tror den hadde satt veldig bra på om den hadde vært litt løsere i formen. Men den holder akkurat, med mindre jeg legger på meg litt! Da må jeg kanskje selge den og bestille en større. For selve buksen syns jeg var helt nydelig. Kanskje den fineste jeg har for øyeblikket.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Dere finner buksen min her!

Men jeg vil høre med dere! Syns dere det er greit at bloggere legger ut hvilke størrelser de bruker i forskjellige plagg, hvis formålet er å hjelpe leserne å velge riktig størrelse til seg selv? Any thoughts?

TING JEG LÆRTE I VIETNAM

Da har jeg postet en liten video om et par ting jeg lærte under min første reise alene i Vietnam! Jeg er langt i fra en reiseekspert, men rett og slett en nybegynner som føler jeg har lært masse på kort tid. Og denne nye kunnskapen vil jeg gjerne lage en video om, både for min egen del så jeg har det samlet på et sted og husker det bedre. Og mest av alt for å være til hjelp for dere som har stilt meg spørsmål angående turen min de siste ukene. Jeg gir råd til alle reisende og lærer videre en ting eller to om selve landet jeg besøkte. Jeg håper den kan være med å inspirere et par av dere, eller bare lære videre noe nytt! Jeg har inkludert et par klipp fra selve turen underveis i videoen, også noen små snutter som ikke kom med i Vietnam-videoen min. Så da håper jeg den faller i smak hos dere!

Bytt gjerne til HD og se i fullskjermmodus for å få mest mulig ut av videoen! :)

ANTREKK / LILLA

Reklame | Junkyard, Shein

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Lilla genser her
Solbriller her
Lignende skinnjakke her
Bukse fra Gina Tricot

ANBEFALING AV EN NY APP

Reklame | Droppin

I dag tenkte jeg å anbefale dere en genial app som mange kanskje vil like! Den heter Droppin, og er en app hvor du kan finne mange forskjellige salonger i nærheten av deg. Du kan få mange gode rabatter der ved å bestille timer i "siste liten". Slagordet deres er "endelig lønner det seg å bestille time i siste liten" Disse salongene kan tilby mange forskjellige timer innenfor skjønnhet, for eksempel til negler, bryn og hår, men også forskjellige massasjetimer. Jeg unnet meg en massasjetime gjennom Droppin her om dagen, hos en salong i Bergen som heter Beauty And The City. Der lå jeg en god halvtime og fikk en etterlengtet nakke- og ryggmassasje. Jeg hadde faktisk gangsperr i den ene muskelknuten min etter hun jobbet en del med den. Det var digg å ikke bare få pusemassasjae, men litt kraft i trykkene også. Så jeg vil absolutt anbefale Beauty and the City til de som liker den slags. Jeg er så svak for en god massasje jeg. Uansett hvor på kroppen. Det er så deilig og avslappende å gjøre sånne ting for seg selv innimellom. Det er liksom sånn man gjerne gjør på ferie, men fra nå av skal jeg definitivt holde et øye med Droppin-appen for flere gode rabatter på "sisteliten-timer!" Skjekk dem ut her! Og last ned Droppin fra App Store for å sjekke ut hva de har å tilby deg!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Denne fine kjolen er dessverre utsolgt, men dere finner flere lignende fra Romwe her!

JEG HOLDER DET GÅENDE

Reklame | Junkyard, Shein

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vårkåpe her
Solbriller her

Jeg har fått for meg at jeg ikke kler 99% av solbriller som finnes i verden. Disse nye runde solbrillene fant jeg for en billig penge hos Junkyard, og helt ærlig syns jeg de ikke var så aller verst til hodeformen min. Jeg har et hjerteformet, stort hode (haha, ja) som tydeligvis er vanskelig å finne passende solbriller til. Men disse likte jeg godt egentlig. Jeg innbiller meg også at jeg har et dårlig øye for mote når det kommer til meg selv, så det kan godt være jeg tar fullstendig feil, menmen, jeg lever i troen på at disse solbrillene kledde meg. De blir nok i hvert fall flittig brukt når solen først titter frem tenker jeg.

Også klarer jeg ikke å ta på meg sminke enda, jeg, haha. Nå har jeg gått så mange uker uten, at jeg nesten må se hvor lenge jeg kan holde dette gående. Du skal i hvert fall bla 8-9 rader ned på instagrammen min for å finne et bilde av ansiktet mitt med sminke på. Det er sykt deilig egentlig, men jeg gleder meg litt til å sminke meg igjen også. Men samtidig ikke? Vet ikke.

INTERNETTKJÆRLIGHET

Okei, innlegget i går kom egentlig som en overraskelse på meg. Jeg har opplevd en liten skrivesperre siden jeg kom hjem, og ikke visst hva jeg skal blogge om. Som om dagene mine hjemme er for ordinære til å være nevneverdige her på bloggen. I tillegg har alle de tankene jeg skrev om, okkupert sinnet mitt og dratt litt inspirasjon ut av meg når det kommer til bloggen, og jeg lurte til og med på om jeg skulle ha en liten bloggpause. Jeg vet ikke hvorfor det ikke slo meg tidligere - at det er nettop de tankene, som er mest relevant og nyttig å skrive om akkurat nå. Det trenger ikke å skje mye i den ytre verden for at ditt indre sinnsliv skal være et kompleks og tankefullt sted. Og jeg er virkelig glad for at jeg skrev den første setningen i forrige innlegg, for da kom resten av tankene på rekke og rad. Det gjør noe godt med meg å organisere tankene mine også, og få dem ned i ord og setninger. Det lager litt mer fred og orden i topplokket.

Jeg kom også til å tenke på at, selvom jeg ikke deler mine aller innerste, dypeste hemmeligheter og feil på bloggen, så hinter jeg vel litt til dem innimellom, og det er nok til å føle at det i hvert fall er litt terapeutisk å skrive om. Bloggen er virkelig det stedet hvor jeg føler jeg kan være (og har vært) aller mest ærlig. Både med meg selv og andre. Jeg hadde virkelig hatt det dårligere inni meg uten denne plattformen å utfolde meg på, og er veldig takknemlig for tilbakemeldinger både på bloggen og andre sosiale medier. Det er det som er så fint med dagens teknologi da? At man kan nå ut til så mange likesinnede, og dermed føle seg mindre ensom, og få andre til å føle seg mindre ensom. Knytte bånd og hjelpe hverandre. At internettsignalene i luften kan inneholde kjærlighet. Jeg har sagt det før, vi lever i en jævlig merkelig science fiction fremtid hvor nesten ingenting er som før. Men det trenger ikke bare være dumt. Det er forvirrende, ja, men det har også sin sjarm og sine fordeler syns jeg.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Takk for at du tittet innom og leste litt. Jeg håper torsdagen deres stråler!

FORVIRRELSE ER VERRE ENN TRISTHET

Reklame | Shein

Vanligvis når jeg returnerer fra ferier eller reiser, pleier jeg å være tilfredsstilt og glad for å komme hjem. Jeg pleier å syntes at rutiner er deilige å falle inn i igjen. Men jeg må innrømme at eventyrlysten og reisesyken min står i taket fortsatt. Mer nå enn før jeg reiste. Jeg vil virkelig bare langt, langt vekk til et sted hvor jeg ikke kjenner noen. Begynne på nytt. Jeg vet jeg kan... Skulle ønske jeg kunne dra med meg han jeg elsker. Bestille en enveisbillett til andre siden av verden bare for oss to. Langt, langt bort fra bekymringer, problemer og tankespinn. Jeg kjenner de samme ekle følelsene som jeg hadde før jeg dro, begynner å krype innpå meg. Det tuller med dømmekraften min og lokker meg til ukloke valg. Øyeblikk av ekstase etterfulgt av skepsis og analyse over hvorfor jeg i det hele tatt er glad. Jeg tror det spørsmålet er det mest giftige jeg stiller meg selv. Hvorfor er du glad? For å deretter finne udefinerbare unnskyldninger til hvorfor jeg ikke fortjener å være glad. Det skjer i løpet av et millisekund og resulterer i en lynende engstelse som kjennes fysisk smertefullt inn til knoklene mine.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Skulle ønske jeg bare kunne være trist. Å være trist er mer behagelig enn å være forvirret. Men hadde jeg ikke disse tankene og følelsene i Vietnam? Jeg tror jeg kvittet meg med dem litt etter litt, før de veltet over meg igjen på hjemturen. Det er derfor jeg vil bort igjen. For å jakte på bedre følelser. Det var vel forvirrende i Vietnam også. De sier man ikke kan flykte fra problemene sine. Og jeg vet at det ikke går an. Men det er deilig å prøve, selvom jeg fucker opp uansett hvor jeg går. Har alltid gjort det. Jeg er en rolig person med sterk personlighet som er vanskelig å kontrollere. Skuffer andre og skuffer meg selv. Jeg er stuck mellom å temme naturen min, bli hjemme og leve som alle andre, og det motsatte - drite i hva mennesker syns om meningene mine og levemåten min. Kritikk og kjeft drar meg ned og hvisker bort autensiteten min. Det giør vondt, men hva hvis de har rett? Samtidig er sannhet relativt og subjektivt for meg. Jeg har aldri vært så langt ute på grensen til frihet, men likevel følt meg så fanget. Lenket fast med kjetting. Vrir og vender meg i alle retninger. Men ingenting funker enda.

Image and video hosting by TinyPicOff the shoulder genser her.

Jeg har snakket en del om mental helse på bloggen. Delt tanker og filosofier om hvordan man kan leve bedre. Men det betyr ikke at jeg lever livet mitt slik. Det betyr at jeg ønsker det, prøver, og klarer det innimellom. Men jeg feiler ofte, og føler meg som en uferdig og feil person. Å ikke bry meg om hva andre syntes om meg, men samtidig være åpen for at andre kan ha rett og jeg har feil, er kanskje en av de vanskeligste og viktigste prosessene jeg utsetter meg selv for.

ØNSKELISTE - KJOLER TIL VÅR OG SOMMER

Reklame | Nelly


 hvit kjole her / rød kjole her

svart kjole her / rosa kjole her
grønn kjole her / blomstret kjole her
gul prikkete kjole her / lang prikkete kjole her
 

leopardkjole her / rosa stripet kjole her
 
Jeg har fått et godt øye til fargerike vår- og sommerkjoler i det siste nå som vårmånedene sniker seg innpå oss. Disse fra Nelly ble noen av mine håndplukkede favoritter. Finnes lite mer flatterende og ikke minst komfortabelt å vandre rundt i når gradestokken ligger rett over 20-tallet. For øyeblikket er Bergen begravd i et av mange, uønsket snødekke. Snø i april er litt hjerteskjærende. Den er fin da, men måten snøen reflekterte gatelyktene i går kveld, minte meg om julestemning. Og da ble jeg litt kvalm. Jul skal og bør være et ferdig og fjernt konsept på denne tiden av året i mine øyne. Så de varme månedene kan virke fjern akkurat, men de kommer. Og om ikke de kommer, så finnes de alltid et annet sted på planeten. Har dere lagt noen sommerplaner for i år?

VIDEO - VIETNAM

Her er endelig Vietnamvideoen min satt sammen til en collage av sentimentale minner. Etter min mening blir videoen bedre og bedre for hvert minutt. Jeg prøvde i hvert fall å lage en litt oppbyggende stemning i videoen, før slutten falmer ut i stillhet og fred. Jeg håper dere liker den.

Spill gjerne av i HD og fullskjermsmodus for å få mest mulig ut av den, og fortell meg gjerne hva dere syns. Take care.

EN AV MINE FAVORITT-TING MED Å EKSISTERE

Heei, og hvordan går påsken deres? Det blir sykt lite tid til overs til bloggen her, men som sagt har jeg masse bilder og tekst som venter på å bli forberedt og postet i innlegg. Når uken kommer! Har masse materiale igjen fra Vietnam for eksempel, som jeg gleder meg masse til å tilberede. Solen tilslører Bergen med det mest nydelige påskeværet da? Den årlige påsketuren på hytten var som vanlig kjempekoselig. I dag er jeg hjemme, og har klart å få med meg kjæresten opp Fløyen. Så dit drar vi så snart dette innlegget er postet.

Her er litt bilder fra dagsturen min til Ha Long Bay i Vietnam. Det var egentlig ikke planen min i utgangspunktet å dra hit, men Vilde hadde veldig lyst, så da fikset vi oss en tur til hovedstaden og var skikkelige turister for en dag. Vi hadde en dritsøt turguide, som var forfriskende fantastisk i engelsk i forhold til resten av de innfødte vi møtte på hele reisen. Vi så på de kjente, skarpe fjellene som strakk seg opp av vannflaten. Kjørte båt og til og med padlet i kajak mellom dem. Helt på slutten dro vi inn i en hule, og da.... må jeg innrømme at jeg ble helt slått i bakken. At naturen har klart å skape slike mønstre og former inni en grotte inni et fjell på en liten øy utenfor Hanoi. At den liksom har sett sånn ut, og jeg har ikke visst om det. Jeg ante ikke hva jeg gikk til, men fikk litt tårer i øynene av den guddommelige fasongen på alt der inne. Så det tror jeg må ha vært favoritt-delen min med dagsturen til Ha long Bay. Jeg er egentlig ikke så fan av slike turist-utflukter, men både bussen vi ble fraktet i, båten vi seilet i, og grotten vi vandret inn i, gikk faktisk over all forventing, og det ble alt i alt en veldig behagelig tur. Her er litt bilder! 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Hvordan liksom? 

Image and video hosting by TinyPic
Fine Vilde!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Det var litt overskyet akkurat den dagen, men hvis dere søker på Ha Long Bay på google, kan dere se hvor flott det er der. Likevel skal det sies at jeg faktisk er mer imponert over norsk natur. Jeg syns fjellene, skogene og fjordene vi har her på Vestlandet er tilnærmet uslåelig når det kommer til vakkert landskap. Det er sånne ting jeg har satt mer og mer pris på jo eldre jeg har blitt, og jo mer analytisk jeg har blitt. Solnedgangene bak fjelltoppene med snø på, og de lillabrune områdene på fjellene hvor trærne står og fryser uten blader. Det er noe med de fargene, harmonien, renheten til Norge. Jeg kunne stirret på det til jeg ble blind. Dere kan tro jeg var skrytete over landet mitt til backpackerne jeg møtte i Vietnam da vi snakket om hjemlandene våre. "If you go to Norway, you have to come to Bergen because..." Haha, jeg tror jeg er mer patriotisk enn jeg liker å innrømme. Men fin natur må virkelig være en av favoritt-tingene mine med å eksistere generelt. Det og kjærlighet. Naturen er vel en form for kjærlighet for meg. Ja, det høres trippy dippy hippy ut å si men det har virkelig blitt det den siste tiden. Jeg ble jo overveldet av fjorårets høst, og har egentlig siden det, sett skjønnheten i naturen hundre ganger sterkere enn jeg har gjort tidligere i livet. Så jeg er nesten litt bekymret for hvor entusiastisk jeg kommer til å bli over den kommende sommerens frodighet. Hoho, det kribler litt i magen jeg gleder meg sånn. Nå skal jeg i hvert fall ut å få en liten smakebit på det. Vi sees senere!

Les mer i arkivet » April 2018 » Mars 2018 » Februar 2018


Hei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com