hits

Long black dress

Adlink

Hei, dere! Nå ligger jeg i sengen med Solfrid og Anna og varmer litt opp til å dra ut for atter en russekveld med fyll og fanteri. Burde vel egentlig begynt å skrive før jeg begynte å drikke, men det glemte jeg. Så jeg gjør mitt beste. Tenkte egentlig å ta en pause fra russebloggingen i dag, og heller vise dere denne vakre kjolen jeg mottok fra Junkyard for en liten stund siden. Tror egentlig jeg bare stopper her, jeg. Ha en finfin søndagskveld, alle sammen, og nyt fridagen i morgen! Link til kjolen finner dere nederst i innlegget :*Enkel, elegant og superbehagelig. Var livredd for at den kom til å bli for lang, men den passet perfekt i lengden i størrelse S, og jeg er 1.70m. Den er voldsomt satt ned i pris for øyeblikket!

Dere finner kjolen her

Bilder fra russedåpen + russenavnet mitt

Dåpen i går var supervellykket for min del! Jentevorset var dritkos, og selve dåpen ble bare bedre og bedre jo flere som kom. Det hele er egentlig litt tåkete, men (liker å tro at) jeg ble perfekt full. Og for dere som er gammel nok til å drikke, vet dere hvor goals det er. Akkurat passe pratete, leken, dansete, bekymringsløs og lykkelig. Men jeg suger jo som vanlig å kle på meg, så jeg begynte egentlig å fryse på slutten. Da vet jeg at jeg ikke bare skal ha på meg hettegenser og truse under russedressen, og at støvlene (hva tenkte jeg med) blir byttet ut med uggs. Og at jeg for all del må ta med meg en parkas. Jeg suger. Men jeg lærer. Og det er vel strengt tatt det viktigste.

Det kom ganske mange spørsmål angående russetiden og russedressen min på innlegget i går, og jeg tenkte å svare på alt i eget innlegg. Så hvis dere lurer på noe mer, kan dere spørre her, så skal jeg svare på dem, som sagt, i eget innlegg.

JA, russenavnet mitt forresten. Det ble altså dette:


Processed with VSCO with f3 preset
Meg og Amalie i maxitaxi fra vors til skolen

Processed with VSCO with f2 preset
Hyller Grunde på ryggen mer enn alt


Rolig sykkeltur med Sana på skoleplassen

Processed with VSCO with f3 preset

 

I dag er det fyllafotbalkamp med skolen i ettermiddag, hvor du må ha 1 i promille for å spille og for å få godkjent mål. Vurderer fortsatt om jeg skal delta. Regner med at jeg er mye bedre å spille fotball med promille i blodet. Edru er jeg nemlig en vettskremt liten drit som bommer på ballen når jeg først tør å sparke. Vi snakkes senere! Husk å spør om det dere måtte lure på.

Se russedressen og russekortet mitt!

Nåå skal jeg ikke legge skjul på at jeg gleder meg til å være russ! I dag er det tid for russedåp med skolen. Russedressen er på og den kommer ikke av igjen før 18.mai. Jeg skal egentlig løpe avsted til et vors med noen jenter fra trinnet nå, og merker at jeg er full i energi. Solen og godværet kom til Bergen akkurat som bestilt, og i dag skal jeg egentlig bare kose meg og feire 13 år med skolegang. Tenkte bare å komme innom og vise dere russedressen min og russekortet mitt min før jeg dro ut, for det har nemlig vært litt etterspurt. Jeg ble sånn passe fornyød med den. Jeg hadde egentlig planer om å feste på mye mer bilder, men jeg klarte å ødelegge to strykeark med bilder, så det ble ikke noe av. Skulle egentlig ha både Paradise Hotel-logoen, sure kirsebær og 86... Menmen, er ikke såå nøye. Er fornøyd med det jeg har på i såfall.

Dressen min er Redline Skinny i størrelse XS fra Russedress.no, for de som lurer. Jeg er veldig fornøyd og syns den passer veldig bra i størrelsen. Jeg er 1.70m.


Baltopusen min ofc, Nikola Tesla, og favorittvinen min, Cantina Zaccagnini (printet ut selv) og Rolling Stones på brystet (kom med i pakke fra russedress)
Her hadde jeg egentlig plassert tre sure kirsebær men failet grovt, så da plasserte jeg denne over. Den er også fra Russedress.no


Skolen i Athen, og Colombia as you can see.


Nasa-russpatch fra Russedress.no. 

Glemte helt å ta bilde av det, men jeg har også et bilde av Sokrates høyre underarm.

Og slik ble russekortet mitt:
;)))

Nå må jeg løpe. Ha en strålende fredag, enten dere er russ eller ikke!

DNA - hvor stammer DU fra?

Har dere sett denne videoen? Jeg finner den så fantastisk rørende at det er tredje gang jeg ser den i dag, og jeg griner denne gangen også. 

En av mine minst likte ideologier er nasjonalisme. Jeg finner det unødvendig og ser på det som en falsk illusjon som dummer oss ned og lukker sinnene våre for hvordan verden og mennesker egentlig henger sammen, og ikke minst skaper konflikter og hat... ut av noe menneskeskapt og ubetydelig. Vi kaller oss selv norsk. Fransk. Chilensk. Polsk. Pakistansk. Men vi kommer jo alle fra en og samme planet. Vi er verdensborgere. Vi er et resultat av naturen. Vi er fysisk sett i slekt med hverandre. En og samme greie. Mennesker. Det syns jeg denne videoen viser så utrolig fint. At vi i utgangspunktet er mer lik enn vi tror, og har skapt forskjellene og fordommene selv.

Dere kan tro det kriblet i magen da Momondo faktisk kontaktet meg for å tilby meg en gratis DNA-prøve slik at jeg kan se hvor i verden jeg stammer fra selv! Jeg vet at jeg er ganske mangfoldig. Både colombiansk, engelsk, tysk og norsk. Så vet jo jeg også at menneskene oppstod i Afrika og Midtøsten. Så hvor mine forfedre har trasket og bosatt seg i verden før de ble stemplet som colombiansk, engelsk, tysk og norsk har jeg utrolig lyst til å finne ut av. 

I dag har jeg gjort DNA-prøven min klar og sendt den avgårde, og venter spent på svar!Har du også lyst til å finne mer ut om hvor du kommer fra? Akkurat nå har Momondo en konkurranse hvor du kan vinne en gratis DNA-test, også vinne en tur til 45.000kr til de landene du kommer fra. Jeg har selv deltatt i konkurransen og krysser fingrene herfra til månen. For en utrolig spennende mulighet med et utrolig vakkert budskap. Dere kan delta selv HER. Masse lykke til om dere hopper i det!

My VSCO collectionvsco.co/leandravalencia

Da var humøret på topp igjen vettu

Hey lovelies. I dag skinner solen over Bergen by, og jeg hadde kort dag på skolen. Da jeg kom hjem prøvde jeg å legge meg i en lenestol på terassen med tepper og klær og sole ansiktet litt, men det er fortsatt et hakk for kaldt til at jeg klarte å ligge å nyte det sånn som man skal. De små vindpustene var fortsatt litt for ufyselig. Så jeg gikk inn og tok en time på sofaen istede. Maybe next time. Nå skal jeg faktisk gjøre meg klar til et aldri så lite jobbintervju. Tenker på en måte at jeg ikke burde skrive det her i tilfelle jeg ikke får jobben... Men har innsett at jeg egentlig ikke syns sånne ting er flaut??? Har pleid å le bort de tidligere gangene jeg har vært uheldig med jobbsøking, men vi får se, kanskje det er min tur denne gangen. 

Etter intervjuet skal jeg møte en venninne for et kafébesøk i byn, noe jeg gleder meg til. Alt for lenge siden jeg har vært på kafé, og jeg elsker det. Så det blir koselig. Spesielt i dette været <3 Gleder meg bare til å komme meg ut egentlig. Å kjøre langs bryggen med solbriller, å vandre i sentrum litt mer dressed up enn vanlig... Aah i sånne øyeblikk er livet på stell. Ha en vidunderlig strålende glimrende fabelaktig tirsdag!

Barry's Orange genser HER

Uken som gikk // uke 15

Ukens tanke // Hvor lei jeg er russetiden. Side på side i media over alt, mystoryer fulle av russefester og folk som oppfører seg ekle bare fordi de har på seg en russedress. Får helt avsmak. Skal gjøre mitt beste å legge det på siden og kose meg når russetiden faktisk begynner for oss på fredag, men jesus det tar jo helt av allerede, og det har det gjort siden slippfestene i høst. Gleder meg til dåp og fest og russeknuter, men fy så digg det blir når alt rølpet er over. Og ikke minst hvor glad jeg er for at jeg takket nei til å bli med på russebuss. Det er nok koselig med samhold og sånn, men hører om uendelige problemer og krangler og komplikasjoner med busser. Så litt glad for at jeg slipper å bruke flere titallstusener av kroner på akkurat det.

Ukens opptur //  Kanskje en by- og kinotur på mandag med noen venner. Vi så Get Out på kino, og jeg har aldri kvept(kvuppe??) så mye i hele mitt liv. Hvis jeg hadde hatt hjerteproblemer hadde jeg ikke skrevet dette innlegget til dere nå for å si det sånn. Jeg er egentlig ikke glad i skrekkfilmer fordi jeg syns alle er dårlig, forutsigbar og ikke skumle. Men psykologiske thrillere derimot - Det fanger oppmerksomheten min. Da vi kom ut av kinosalen var det fortsatt lyst. Så da surret vi rundt i byn en stund før vi stakk hjem. Ganske koselig egentlig.

Processed with VSCO with f1 preset

Ukens nedtur // Været er dønn piss. Får ikke uttrykt mitt hat mot det nok. Alle dager det ikke er sol, venter jeg på at det skal bli sol. 

Ukens mat // Jeg har begynt å spise havregryn igjen. Det finnes utallig med tilbehør til vanlig havregryn som kan krydre den opp, og min favorittblanding for øyeblikket består av havregryn, gresskarkjerner, eplebiter, vann, rismelk, fyrer den i mikroen i 3min, og tar på kanel og honning til slutt. Perfekt.

Ukens sang // Mungo Jerry med In The Summertime som jeg nevnte i forrige innlegg, in case you missed it.

Ukens TV // Dawson's Creek, som jeg også mener jeg nevnte i forrige innlegg. Det er en ungdoms- og dramaserie fra 1998, så ja den er sånn like gammel som meg. Søsteren min på 27 så på det da hun var yngre. Fullstendig tilfeldig at jeg skulle sjekke ut første episoden, men jeg ble faktisk hektet fra første sekund. Tusen millioner ganger bedre serie enn den nye "13 reasons why" som har vært så populær på Netlix. Den var en gigantisk skuffelse. Klarte ikke å fullføre den. Men ja, Dawsons Creek er min guilty pleasure og nye favorittserie. 

Ukens throwback // Da Balto var baby og alt jeg gjorde var å kose med han og øve til en matteeksamen i bikini på terassen.
Processed with VSCO with f1 preset

Hangoverkur

sponset

For øyeblikket befinner jeg meg i stuen min, drikker lakris- og kanelte og klarer ikke å bestemme meg for om jeg vil ha på The Graham Norton show eller 60-70-tallslisten min på Tidal mens jeg blogger. Elsker begge deler men blir mindre distrahert av musikk enn et talkshow, så for øyeblikket spilles In The Summertime av Mungo Jerry, som allerede er erklært min summer jam i år. Oppforder sterkt å se musikkvideoen. Den er så raw og uperfekt, men samtidig fullkommen. Fins ikke slikt i dag. Tror ikke noe annet gir meg en bedre 60-70-talls vibe enn den videoen og den sangen. Mungo Jerry er min new found love. 

I går var jeg i en bursdag, og slukte dermed en flaske vin ++. Tidligere erfaringer tatt i betraktning, burde jeg egentlig føle for å ligge i sengen min og se på Dawson's Creek (som er min nye favorittserie) i hele formiddag, men jeg er i overaskende god form. Tror det har en sammenheng med at solen såvidt titter frem bak skyene nå. Jeg må bare si det igjen; at jeg blir så ufattelig påvirket av været. De små flekkene med blå himmel kurerer hangoveren og gir meg livsglede, energi og motivasjon herfra til sentrum av Melkeveien. Når det regner er jeg en grønnsak. Kontrasten er som natt og dag. 

Når vi snakker om blå himmel og fint vær, vil jeg vise den nye sommerkjolen min fra Shein! Har letet etter en søt dongerikjole lenge.

Dere finner kjolen her
 

Glossybox - The Knit BoxJeg liker at Glossybox har gått bort fra den vanlige lyserosa boksen, og har et nytt tema hver måned. Boksene er så søte at jeg av og til ikke klarer å kaste dem. Noen har jeg faktisk brukt til å pakke inn gaver til venninner. Gavepapiret legger seg nemlig så fint utenpå, og boksen er så fin i seg selv at den også kan brukes til å ha på pynt og oppbevare saker og ting i. Denne månedens Glossybox har fått et påskepreg over seg, og innholdet i boksene blir faktisk bare bedre og bedre syns jeg.

Vet ikke hvordan været er hos dere, men her i Bergen er det som vanlig superdeppresivt. Så å motta denne fine lille boksen i posten blir som en liten solstråle i en ellers grå og våt hverdag. Alle produktene i månedens Glossybox og info om abonnementet finner dere på Glossybox.no. Dere kan se designet på tidligere bokser her

Antrekksdetaljer // silver kicks

/ AdlinkJim Rickey sølvsko her
Svart løs bukse her
T-skjorte fra H&M

Best shape of my life

Eller ikke. Første dag tilbake på skolen etter påskeferien startet mildt sagt hardt. 3000m klokken åtte om morgenen. Jeg er altså i så dårlig form at jeg var bekymret for å svime av når jeg løp. (småjogget) Jeg har gått fra karakter 5 til 4 til 3 på 3000m, og tror jeg holdt meg på 3-eren i år også. Fin fremgangskurve!?<3:D Femmeren fikk jeg våren 2015 da jeg var i den beste formen i mitt liv. RIP sier nå  bare jeg. Not worth it å prøve å få god kondis. 

Tirsdager er korte da, så etter gymmen var det bare to timer norsk før jeg kunne dra hjem. Og i morgen har jeg fri, så sånn sett var det ikke en altfor hard start på skolen igjen. (Samtidig er jeg utslått av for lite søvn og for mye 3000m.) Er ikke mye skole igjen på meg generelt heller. To uker til russetid så eksamen så ferdig. Jeg har fått en del spørsmål om hva jeg skal etter sommeren, og da tenker jeg et friår. Jobbing og reising er planen, før jeg begynner å studere igjen. Gleder meg til både friår og studier egentlig. Er optimistisk til fremtiden generelt.

Her er de siste gjenværende bildene fra påsken min - en påskemiddag på søndag med kjernefamilien, pluss mormor og kjæresten til søss. En usansynlig digg middag var det. Dette var vel et av få ordentlige måltider på meg denne påsken. Over halvparten av kaloriinntaket mitt er jeg ganske sikker på kommer fra dette:


... som nå er så godt som tomt. Banansjokoladene ble, blir og kommer aldri noensinne til å bli konsumert av meg.

Hytte, påskeegg, vin og brettspillSkulle gjerne sagt at jeg var på fjellet, stod på ski og spiste appelsin, Kvikk Lunsj og drakk Solo i påskesolen, men som mange vet hater jeg ski og vinteren for øvrig. Så min påske blir stillesittende med et stort påskeegg, brettspill og latskap. Jeg kom akkurat hjem fra en overnatting på hytten med familien som dere ser på bildene over. Koselig å komme seg litt vekk fra heimen må jeg si. Bært litt ved inn i boden, drukket litt vin... Da vi kom ut i går, var det strålende sol og det gjorde meg ufattelig glad. Å kjøre bil med god musikk når solen skinner er noe av det diggeste som fins, så meg og Aaron hadde oss en fin kjøretur ut til Askøy. I dag henger skyene lavt over Bergen igjen, og jeg venter egentlig bare på en ny soldag som kan fylle meg med energi og livsgnist. Until then, har jeg serier å se og bøker å lese.

Hvordan tilbringer dere påsken deres?

Alle trenger en tapaskveld

Adlink

I går stelte Solfrid, Lisa, Caroline og jeg i stand et heidundranes herremåltid hos Solfrid som er alene hjemme i påsken. Vi tenkte vi måtte ut å være familien hennes litt. Caroline og Solfrid er to av mine næreste og beste venner og det samme er Lisa for Solfrid. Må si jeg syns det er ganske imponerende at fire stykker klarte å stelle i stand tapasmåltidet dere ser på bildet under. Uten tvil min beste matopplevelse på lenge, og en superkoselig kveld med god mat, drikke, latter og brettspill. Du vet når du ler så mye at trynet ditt vrenges og du nesten griner. I går var en sånn kveld. Alle trenger en tapaskveld innimellom.
Sangria er definisjonen på sommer og Spania for meg, så dette var en aldri så liten forsmak


Fine Lisa og Solfrid


Kan garantere at jeg spiste så ekstremt mye mer enn dette at det ikke er tidig engang
Dette er grisegodt
Denne digge kjolen finner du HER 

Nå skal Solfrid og jeg fikse russedressene våre. I hvertfall prøve. Skjønner ikke hvordan folk vet hvordan de gjør det. Typisk meg å ikke få til å printe ut bilder å stryke dem på. Mye vanskeligere enn det høres ut som :(( Ønsk oss lykke til.

Mitt aller verste valg

Hei, alle! Nyter dere påskeferien deres? Det er ikke mye til påskevær i Bergen i hvertfall. Det fikk jeg merke godt i dag da jeg og noen venner skulle på båttur. Vi brukte to timer på å dra båten ut på havet hvor vi tilbringte femten minutter uten å i det hele tatt orke å kaste sluken i sjøen èn gang. For et pisssvær. Deretter brukte vi TRE timer på å få båten på land igjen. Jeg skjønner ikke hvordan så mange komplikasjoner kan oppstå at det går an å bruke så lang tid. Høres helt urealistisk ut, men slik var det. Vi var så desperat og lei og kald og jævlig der vi dro tau og drit alle veier. Det var mildt sagt den dårligste avgjørelsen vi har gjort så langt i år, haha. Fire ungdommer og en bikkje som prøvde å være liiiitt naturmennesker... Tenker vi sparer det til sommeren. 

Nå har jeg spist middag, sett Paradise og venter på å å besøk av fiskegjengen igjen. Vi skal tilbringe kvelden (og sikkert resten av påskeferien) INNE, under alle teppene og dynene vi kan finne. Jesus, det er godt å ha tilbake følelsen i tærene igjen.

Ellers denne påskeferien har jeg sett fire filmer og aner ikke hva sminke er lengre. I morgen blir det tapaskveld og overnatting hos Solfrid som bor langt utpå landet. Det blir dritkos. På torsdag blir det påskemiddag med kjernefamilien, og på fredag reiser jeg på hytten med hele familien på pappa sin side. Hytten vår på Askøy er kanskje noe av det jeg gleder meg mest til med påske- og sommerferier. Ingenting i livet mitt er mer vakkert, avslappende, nostalgisk, idyllisk, og koselig for meg enn det stedet med sjøen. Regner med quiz, spill, snop og tv til langt på natt. 

Hvordan er deres påske?

Video fra Roma

Nå er videoen min fra Italia ferdigklippet og klar til å vises frem til dere! Det har vært såå gøy å fange disse øyeblikkene på film, og jeg elsker å ha dem samlet sammen i en video. Det gjør det så utrolig deilig å se tilbake på denne turen, og jeg vet jeg kommer til å takke meg selv for det resten av livet. Det er så mye jeg har lyst til å fortelle dere, som historien bak de forskjellige stedene vi var, hvor gamle de er, hvem som bygde de osv. Jeg blir så revet med av historie, og gjennom denne turen har jeg virkelig fått frisket opp gamle historiekunnskaper, og fått en haug med nye. Selvom vi gikk og gikk og gikk i timesvis hver dag, og beina våre verket mer enn ryggen, ville jeg ikke byttet det mot noe som helst. Ikke bare var det en ufattelig lærerik tur, men også en ekstremt hyggelig og sosial reise hvor jeg ble mye bedre kjent med hifi-klassen min og fikk god til til å prate, henge, le, åpne meg mer og bare leve og nyte. Jeg håper dette skinte litt gjennom på videoen, og at dere også liker den!

Husk å sett på høy kvalitet! Jeg skal se den igjen nå jeg :´)

Den evige stad

Nå har jeg akkurat våknet fra min første søvn i egen seng siden jeg dro på studietur med historie og filosofi-klassen. Jeg er helt utslitt og overveldet av alle inntrykkene jeg har inntatt på så kort tid. Som dere sikkert skjønte, hadde vi et skikkelig tett program med lite fritid. Vi fikk tid til å se så utrolig mye interesseant. Utallige kirker med forskjellige historier bak, museumer med noen av verdens mest kjente malerier som jeg ble helt starstruck av og ja, det var ikke måte på. Vi var to lærere og femten elever tror jeg, hvor bare to av oss var gutter. Jeg syns det føltes som en jentetur med masse veninner (og to kompiser) Vi har i hvertfall hatt det helt fantastisk, og jeg ville ikke byttet ut denne turen mot noe som helst! 

Jeg har egentlig filmet mest til dere, så det kommer en liten Roma-video jeg gleder meg grenseløst til å vise. Men jeg har også et par bilder så klart, så da tenkte jeg å vise resten nå og kanskje anbefale et par ting dere burde oppleve om dere noen gang drar til Italia.


Turen til Vatikanstaten er vel det som gjorde sterkest inntrykk. Mest fordi St. Peterskirken var virkelig så gigantisk og storslått og ren og gudommelog at jeg ikke visste hvordan jeg skulle reagere. Den slo alt. Denne kuppelen som dere ser innsiden av, sto vi på toppen av etter 500 trappetrinn. Da så det slik ut:


Deler av en statue av Keiser Konstantin
Å se skolen i Athen var sykt. Utrolig mye større enn jeg trodde. Dette var også i Vatikanstaten.

Dette er en kirke i Firenze, definitivt den kirken vi så med finest eksteriør. Firenze var også sinnsykt fint og koselig. Vi besøkte blant annet vitenskapsmuseumet til Galileo Galileo, som er en av mine første helter noensinne, som stor astronomientusiast.


Den ekte fingen Galileo Galilei, flere hundre år gammel. Blandene følelser for dette, hahah.


Pusen. Dette var det ene taket på Uffizi-galleriet, som endte opp med å bli en av mine favoritter. Her har de mye senmiddelalderkunst, som de som følger meg på  snapchat (Leandra86) kanskje fikk med seg at jeg ble litt revet med av. Middelalderkunst er kanskje det morsomste jeg vet. Så jeg koste meg meget. De hadde også noen veldig kjente bilder som Venus Fødsel, som også var veldig rart å se i virkeligheten.

Det er både godt og trist å være hjemme igjen. Jeg har mye å gjøre. Pakke ut, vaske klær, dusje, rydde, blogge, lese blogger, lage video osv. Så da setter jeg i gang nå. Vi sees veldig snart.

Dagensk antrekk i Roma

Hei og god tirsdagskveld dere! Jeg befinner meg fortsatt midt i Roma og nyter livet med hifi-klassen. Vi har opplevd og sett så utrolig mye fantastisk i dag at jeg ikke har tid til å skrive om det nå denne lille tiden vi har fritid før vi skal samles for å gå ut å spise snart. Jeg må skrive en liten presentasjon til i morgen og sminke meg etter en lang dag med trasking både her og i Vatikanstaten. Men jeg tenkte å dele antrekket mitt fra i dag med dere, så skal jeg skrive litt mer om opplevelser når jeg har tid. Mest sansynlig når jeg er hjemme fra Italia i slutten av uken. Har utrolig mye gøy å vise dere, og til og med en liten video på lur. Wii, har det super bra her nede i hvertfall.

Dagens antrekk er tatt i museumet til Henrik Andersen som er en norsk skulptør, kunsnter og byplanlegger vi har sett en dokumentar om rett før vi reiste. Utrolig fantastisk å se museumet hans i virkeligheten. Skultpurene var virkelig unike, vakre og sære. Nydelig sted for litt antrekksbilder ;) Har gledet meg sånn til å bruke denne kjolen også!


Kjole HER

Min første dag i Roma

For øyeblikket befinner jeg meg i en hotellseng i Roma med Anna og resten av historie- og filosofiklassen i hotellrommene ved siden av. Dagen i dag har vært lang. Spent og reisesyk som jeg var, sov jeg ingenting natt til i dag, så nå har to dager gått i ett. Merker kroppen er trøtt og sliten, så jeg aner ikke hvor rotete dette innlegget blir. Spesielt etter litt rødvin jeg måtte avslutte kvelden med... Men jeg prøver likevel, for jeg er samtidig så oppspilt og føler jeg er nødt til å dele litt bilder fra den første dagen i Italia med dere. Umulig å ikke bli lykkelig og inspirert av å vandre i Romas gater. For det første, alt er vakkert. Alle gater, alle bygninger, alt. Det er så ufattelig stort, og likevel ser alt så romantisk og nydelig ut. Vi landet ganske tidlig i morges, så vi har hatt tid til å se ganske mye. Jeg ble fullstendig overveldet og rørt av å gå inn i Santa Maria del Popolo-kirken. Det er første kirken vi besøker, og jeg tror aldri jeg har sett noe så vakkert og majestetisk i hele mitt liv. Jeg fikk klump i halsen og våte øyner av alt som fantes der inne. Var ingen annen måte å reagere på. Ord blir liksom litt fattig. Det var det fineste jeg hadde sett, helt til vi så Trevifontenen på slutten av dagen. 20 meter høy, og 27 meter bred. Hvordan går det an? Menneskene som har bygget dette er noen av historiens største menn spør du meg. Så ren og gjennomført og ja... For en by.

Det har alt i alt vært en utrolig koselig og nydelig dag med masse inntrykk, lærdom og vakker kunst og arkitektur. Kunne ikke spurt om noe bedre. Enda mer spennende ting står på planen for i morgen, men her er litt bilder fra i dag i kronologisk rekkefølge. Enjoy.


En reiseklar Anna


En reiseklar meg


Her faller kofferten oppå meg :)


En reiseklar gjeng


Lander i grønne, fine Italia


En sluknet Anna som har ankommet hotellrommet


En eventyrlysten meg som har ankommet hotellrommet


Cami og meg + litt av sinnsyke Santa Maria del Popolo som ikke forlater hjernebarken min.


Litt mer. 


Blir helt ifra meg.
Trevifontenen. Bildet viser ikke en tiendedel av skjønnheten til dette kunstverket engang,


Og risotto til kvelds

Nå er Anna for lengst i drømmeland, og jeg tenker det er på tide at jeg følger etter. I morgen står blant annet colosseum på agendaen. Jeg trenger omsider en god natt søvn. Vi sees plutselig! <3

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017


Hei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com