hits

BEAUTY AWAKENING

Reklame | Look Fantastic

Nå har jeg mottatt Look Fantastic-boksen for april! Månedens tema er beauty awakening og selve esken har friske, fine farger og inneholder 6 produkter som hjelper deg å gjøre det klar og fresh til våren. Jeg luktet umiddelbart noe helt nydelig da jeg åpnet esken, og idet jeg løftet av lokket, tok jeg dusjsåpen opp til nesen min for å se om det var den. Og jaa, det var det vettuuu. Gode lukter gjør meg så glad, så den ble umiddelbart en favoritt. Jeg elsker også å teste nye maskaraer, fordi jeg syns det er interessant hvordan formularene kan skape så forskjellig resultat på vippene mine. Jeg syns også det er koselig at Look Fantastic alltid har med en liten edition av ELLE som man kan bla gjennom for litt inspirasjon!

Link til Look Fantastic sin hjemmeside finner dere her.

UT AV KOMFORTSONEN IGJEN

God morgen! For noen dager siden var jeg på en photoshoot som dere kan se, med en privat fotograf som jeg syntes tar sååå vakre portretter. Jeg var i grunn litt usikker på om jeg skulle takke ja til photoshooten, og er egentlig alltid litt frem og tilbake når jeg får spørsmål av fotografer. Har takket nei et par ganger rett og slett fordi jeg ikke føler meg fin nok. Ikke symmetrisk ansikt, misfornøyd med kroppen, håret mitt er aldri fint, jeg klarer ikke å sminke meg noe særlig osv. Men jeg tror alle har en slags skjønnhet og særegenhet ved utseende sitt uansett som man må lære seg å vise frem og være komfortabel med. Og jeg syns han her fotografen var så flink til å få frem noe fint ved meg i bildene vi tok. Så det var absolutt en liten boost og en god følelse å se at jeg ble fornøyd med noen av bildene underveis. Jeg tar jo egentlig bare bilder av meg selv med kamerastativet mitt, og er aller mest komfortabel om ingen er i nærheten både når jeg tar bilder eller skriver til bloggen. Eller for all del redigerer en video, haha.  Det er ikke mange ting jeg syntes er kleint, men sånne ting takler jeg faktisk ikke. Uansett, jeg må si jeg er veldig glad jeg dro denne dagen og fikk noen bilder av meg selv jeg ble så fornøyd med. Stolt over at jeg turde å gå ut av komfortsonen min igjen faktisk. Det var veldig behagelig og gøy at fotografen og jeg hadde samme smak når det kom til bildene. Vi syns de samme bildene av meg var fine, og ble enige om så lite redigering som mulig. Naturlig og rått rett og slett. Det meste jeg redigerer på mine egne bilder er kanskje litt lys innimellom (egentlig bare fordi jeg ikke vet noe som helst om photoshop eller mer avansert redigering) Kunne absolutt hatt enda en shoot med han en gang i fremtiden!

Fotografen min finner dere på Instagram @golfsko hvor dere kan se mange andre vakre portretter og enda flere bilder av meg fremover. Hjemmesiden hans er pbortne.no.

Også har jeg et spørsmål til dere! For det er nemlig enda flere bilder fra shooten jeg venter på å få tilsendt. Både noen av hans favoritter og noen av mine favoritter. Så jeg lurer på om dere vil at jeg skal legge dem ut i farger eller svart/hvitt? Fotografen er veldig glad i svart/hvitt mens jeg lener littegranne mer mot farger. Hva syns dere var finest? ♥

ANBEFALING AV EN NY APP

Reklame | Droppin

I dag tenkte jeg å anbefale dere en genial app som mange kanskje vil like! Den heter Droppin, og er en app hvor du kan finne mange forskjellige salonger i nærheten av deg. Du kan få mange gode rabatter der ved å bestille timer i "siste liten". Slagordet deres er "endelig lønner det seg å bestille time i siste liten" Disse salongene kan tilby mange forskjellige timer innenfor skjønnhet, for eksempel til negler, bryn og hår, men også forskjellige massasjetimer. Jeg unnet meg en massasjetime gjennom Droppin her om dagen, hos en salong i Bergen som heter Beauty And The City. Der lå jeg en god halvtime og fikk en etterlengtet nakke- og ryggmassasje. Jeg hadde faktisk gangsperr i den ene muskelknuten min etter hun jobbet en del med den. Det var digg å ikke bare få pusemassasjae, men litt kraft i trykkene også. Så jeg vil absolutt anbefale Beauty and the City til de som liker den slags. Jeg er så svak for en god massasje jeg. Uansett hvor på kroppen. Det er så deilig og avslappende å gjøre sånne ting for seg selv innimellom. Det er liksom sånn man gjerne gjør på ferie, men fra nå av skal jeg definitivt holde et øye med Droppin-appen for flere gode rabatter på "sisteliten-timer!" Skjekk dem ut her! Og last ned Droppin fra App Store for å sjekke ut hva de har å tilby deg!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Denne fine kjolen er dessverre utsolgt, men dere finner flere lignende fra Romwe her!

BE A UNICORN

/reklame

Image and video hosting by TinyPic

BE ONE OF A KIND ♥

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Glossybox overgår seg selv hver måned, og det begynner å bli problematisk hvor mange esker jeg bestemmer meg for å ta vare på, haha. Jeg er egentlig så langt i fra du kommer en samler. Jeg kvitter meg måndtlig med klær og sminke jeg vet jeg ikke bruker lengre. Det gir meg orden og renhet både i omgivelser. Men  akkurat disse små surprise-boksene tar seg så bra ut i den ene hyllen min, og fungerer for oppbevaring av forskjellig stash. Så da blir det til at de samles på likevel.

Nå drar jeg en tur på hytten med familien. Tradisjon hver påske, og alltid like koselig! Er så mye jeg skal blogge om, men påsken blir liksom automatisk dedikert til mine nærmeste, så det får vente til neste uke. Håper alle har en nydelig langfredag!

LOOK FANTASTIC I MARS!

/reklame

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Før jeg dro hjemmefra, fikk jeg den månedlige boksen min fra Look Fantastic, og her har dere altså innholdet av mars-boksen! Den hvite- og sølvflasken har jeg med meg i håndbagasjen hit, for jeg syns den var så god og nesten som flytende silke i konsistensen. Veldig behagelig duft også, så har brukt den mye etter dusj her nede i tillegg. Very happy. Ellers var det gøy å få en sminkeslik kost, (ikke helt sikker på hva de kalles) som har fått så mye hype i det siste. Fikk ikke prøvd den ut før jeg dro, men er spent på om jeg liker den bedre enn den gode gamle spoungen min. Resten av produktene gledes også til å prøve når jeg kommer hjem igjen til Norge!

Mars-boksen er dessverre utsolgt, men dere kan forhåndsbestille april-boksen her ♥

BEAUTY CRUSH

/reklame

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Glossybox sendte meg denne rosa, romantiske esken med såå masse fint innhold! (Og rosene mine har holdt seg helt siden Valentines Day, kan jeg si at jeg har grønne fingre nå?) Denne esken var også så fin at den var umulig å kaste. Den blir nok pent plassert i rosahyllen min. Tannkosten er allerede byttet ut i denne humle brushen, og maskaraen er også erstattet med denne lille fra Clarins. Jeg syns innholdet i februarboksen var ekstra bra og mangfoldig. Både blush og lipgloss og øyeskygge, tannkost og maskara. Alltid gøy med noe nytt innenfor de kategoriene syns jeg. Jeg går altfor sjeldent ut og kjøper slikt selv, da jeg syns det er litt kjipt å bruke penger på det når jeg ikke er sååå ekspert med sminke. Derfor er det ekstra gøy med disse måndtlige boksene hvor du kan teste ut litt forskjellige og holde deg litt oppdatert på sminkeverdenen. Jeg ble i hvert fall super fornøyd!

Boksen finner dere her. 179kr måneden er så og si gitt bort syns jeg ♥

LOOK FANTASTIC (AND ROMANTIC)

Jeg viste dere januarboksen til Look Fantastic for ikke så lenge siden, og nå har tiden kommet for å åpne februarboksen! I motsetning til de forrige boksen som var blå, er denne esken rosa og såå vakker. Jeg pleier egentlig å kaste de fleste boksene, men denne har jeg plassert fint i den ene hyllen min i garderoben hvor alt er rosa. Jeg skulle nesten vist dere, for det er litt morsomt nemlig - rett ovenfor hverandre har jeg to hyller med helt forskjellig innhold som på en måte representerer to forskjellige sider av meg. I rosahyllen min har jeg rosa parfymeflaske, en liten Victoria's Secret pose og ja, dere skjønner tegningen. I hyllen rett ovenfor har jeg alle te-ene mine, noen elefant og buddha-figurer. Den er altså mye mer down to earth og spirituell, da den rosa er mer materialistisk og overfladisk. Jeg tenkte ikke noe særlig over det før for noen uker siden da jeg innså at de på en måte representerer to forskjellige sider av meg som person. At jeg har litt av begge liksom. Opplever ofte å være mentalt revet frem og tilbake mellom dem, og jeg syns de to hyllene veldig fint representerer akkurat det.

Men uansett, tilbake til februarboksen. Se så fin og Valentine's Day-inspirert den er ♥

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Dere kan abbonere på deres egen måndtlige Beauty boks fra no.lookfantastic.com eller bare sjekke ut siden HER!

TILBUD PÅ VIPPESERUM NÅ!

//reklame

Jeg tenker ofte over hvor mye jeg faktisk å har å gjøre fra jeg kommer inn døren om kvelden til jeg legger meg. Jeg speeder alltid gjennom kveldsrutinen min fordi det er liksom en del som må på plass før hodet treffer puten. I hvert fall i forhold til guttene i dette huset. De pusser tenner, hiver fra seg klærne også er det rett i seng. Men jeg må for det første rydde alt rundt meg før jeg kan legge meg ned. Klær, sko, nøkler, veske, alt skal være på plass før jeg kan slappe av. Så når omgivelsene mine er ryddig, kan jeg gå videre med å hive på meg en joggebukse, t-skjorte, for å så vaske av sminken, tilføre en eller annen fuktighet til huden, gå på do, pusse tenner, påføre lipsyl, svelge noen piller som gjør at jeg ikke blir gravid, ikke reagerer på katten min og som gjør at jeg får sove i det hele tatt. Og nå også dette nye vippeserumet mitt fra Komorebi. Det er jo egentlig en enkel sak med vippeserum, og tar typ 5 sekunder å påføre - hvis du i det hele tatt husker det! Så nå sitter den fint på baderomshyllen, som er utsikten min i det jeg pusser tennene, slik at den blir husket. Jeg har hatt veldig god erfaring med vippeserum tidligere, så jeg gleder meg til å se hva denne kan gjøre på et par uker! Øyevippene mine til vanlig er tilnærmet fluebein, men det er helt utrolig hvordan et vippeserum kan forvandle dem til så og si trippel størrelse. 

Jeg tenkte å tipse dere om Komorebi sitt vippeserum i dag. Det er nemlig på 60% avslag og fås for bare 199kr på Nelly! Link direkte til produkter finner dere under de to bildene ♥

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vippeserumet finner dere her!

LOOK FANTASTIC

// Reklame

Nå har jeg jammen meg begitt meg ut på nye eventyr igjen. I lange tider har jeg mottatt Glossybox en gang i måneden, og selvom jeg er veldig glad i den, ville jeg prøve noe nytt, nå som jeg fikk tilbudet om det! Jeg har jo hatt litt å gjøre med dem før faktisk. Jeg mottok min første (og helt til nå eneste) boks fra dem helt tilbake i 2015 faktisk, og nå forleden fikk jeg jo en vakker liten sminkemappe med noen skjønnhetsprodukter inni som dere kan lese om i et innlegg her. Både maskaraen og nattkremen fra Clinique har jeg brukt fast helt siden! Den svarte sminkemappen er også i flittig bruk til p-piller og diverse. It looks good. Uansett! I dag skal tenkte jeg i hvert fall bare å vise dere januarboksen til Lookfantasic, og det fine den inneholder! Januarboksen kan dessverre ikke kjøpes lengre, men om noen er småkeen på februarboksen, så finner dere den jo på no.lookfantastic.com.

Jeg har en rabattkode til dere som lyder LEA15 og gir dere 15% på alt fra Korres frem til 14. februar! Bare å skrive den inn når dere er i handlekurven, så sparer dere litt penger. Klikk HER for å sjekke det ut!

Har dere abbonert på noe lignende før?

IT'S TIME

sponset

It's that time of the month again! Glossybox har inntruffet posten min og er blitt åpnet opp av en nysgjerrig blogger. Vi skal som vanlig ta oss en liten titt inni!

Image and video hosting by TinyPicDenne gangen var det akkurat som om Glossy Box visste hva jeg trengte. En primer, som dere ser helt til venstre på bilde, har jeg tenkt på å skaffe meg i lang tid. Det er faktisk flere år siden jeg har brukt en primer i sminkerutinenen min. Og det som er så greit med denne, er at den kan brukes både før som primer og etter som setting spray. Veldig fornøyd med den fangsten. Ellers er jo det alltid gøy å teste ut en ny ansiktsmaske, selvom jeg pleier å være litt skeptisk til dem. Men noen kan inponere. Den lille gulltuben dere ser i midten er er nynyydelig burgunderbrun farge til leppene jeg er nødt til å vise dere snart! Håndkremen kom i hvert fall i grevens tid, da hendene mine er oppsprukket og svir av tørrhet i vinterkulden. Og sist men ikke minst elsker jeg parfymeprøver, som også befant seg inni månedens glossybox. Over all veldig fornøyd med innholdet, og dere kan se på et abbonement selv rett her

MER BRUNETTE

Nå har denne tøtto jammen meg blitt enda mer brunette, gitt! Jeg la jo litt lyse striper på min naturlige hårfarge i slutten av august i fjor, og ikke bare har håret mitt grodd fortere enn noensinne den siste tiden slik at etterveksten uten striper så liiitt kjip ut, men jeg var klar for å gå all dark for resten av vinteren. Det er faktisk bare en minicolor, så fargen vil gå ut etter hvert. Jeg farger egentlig alltid med minicolor både fordi det skader mindre og fordi jeg egentlig er veldig glad i min naturlige kalde, lysebrune hårfarge. Men av og til vil jeg ha en midlertidig forandring, og da syns jeg minicolor er genialt! Det varierer litt hvor lang tid det tar før fargen slipper taket. Spørs litt på håret ditt og hvor mye du vasker det kan jeg tenke meg. Jeg pleier å gå 3-4 dager mellom hver vask, og føler det er en stor grunn til at håret mitt har vokst så fort som det har, og vært så sunt som det har vært de siste månedene. Det har virkelig utgjort en stor forskjell for meg å vaske det sjeldnere, så det vil jeg anbefale alle som vil ha lengre, finere hår! 

Jeg har også tynnet ut håret mitt litt da tuppene mine ble veldig tjukke. Jeg syns nemlig det ble litt mye tyngde nederst, på grunn av det tjukke håret mitt. Noe jeg ikke syns var så fint da det er såpass kort. Både fargingen og uttynningen ble gjort av Maylinn! Hun som pleide å legge vipper på meg før om dere husker? Hun er snart ferdig med frisørutdanningen sin, og gjør både vipper, negler, hår og sminke. Jeg har alltid hatt full tiltro til henne når det kommer til alt innenfor skjønnhet. Hun er ikke bare en vakker og snill jente, men også veldig dyktig i det hun driver på med. Så til alle som vil gi seg selv en liten oppfriskning enten det er hår, øyner, ansikt eller negler - this is your girl. Uten tvil. Dere finner Maylinn på Facebook her, og hun holder til i Åsastuen frisør, som ligger på Tertnes her i Åsane! Dere kan bestille time på Ledigtime.no hvis dere søker på Åsastuen frisør.

Slik ble håret mitt!

 Dere kan faktisk se før-bilder i forrige innlegg. De er tatt i samme lys som disse bildene. Der kan dere også se hva jeg mener med etterveksten etter stripene. Jeg har endret håret mitt en del i løpet av det siste året. Hva syns dere jeg har kledd best?

JEG HAR PRØVD NOE NYTT

sponset

Jeg har nylig oppdaget en ny side med masse fristende skjønnhetsprodukter. Lookfantastic.no! Jeg var så heldig å få tilsendt en liten pakke av dem forleden som inneholdt en fin liten sminkebag. Jeg får ikke så ofte tilsendt sminke eller skjønnhetsprodukter som blogger. Det går vel mest i klær, så dukker det opp litt annet innimellom. Nesten min eneste kilde til slikt har vært gjennom Glossybox. Så det var forfriskende å prøve noe nytt! Inni denne sminkemappen jeg mottok, lå det nemlig masse forskjellige produkter jeg så langt har blitt positivt overrasket over. Som jente er sånn dilldall som det gøy å teste ut. Så jeg tenkte å vise dere innholdet i dag, så får dere se om dere finner noe som frister. Lookfantastic har også masse andre skjønnhetsprodukter du kan kjøpe utenom, og de har til og med en suprise boks man kan abbonere på en gang i måneden slik jeg har med Glossybox. Kunne absolutt tenkt meg å teste ut deres også, og kanskje jeg skal det på nyåret!


Denne har jeg faktisk begynt å bruke jevnlig. Utrolig behagelig lukt av den, og jeg liker at den er så tykk som den er. Jeg får skikkelig tørr vinterhud nemlig. Syns også designet til Origins er så fint.


Dette har faktisk blitt min nye faste maskara. Den er veldig buildable og du kan egentlig bare påføre og påføre til vippene er så lange som du vil ha dem.


Denne fikk jeg veldig naturlige vipper av. Ingen klumping, men litt lite definisjon syns jeg, så jeg likte den andre bedre.


Tjukt hår er ikke noe jeg trenger mer av, så denne ga jeg til en venninne faktisk!

Har dere hørt om Lookfantastic før?

 

DEN BESTE SÅ LANGT

sponset

Jeg tror utseende på denne månedens Glossybox må være den beste så langt. Jeg elsker når de endrer utseende fra den vanlige rosa til noe mer spenstig. Og denne var jo fullstendig hypnotiserende å se på. Visuell symmetri og sammenheng er balsam for hjernen. Innholdet denne måneden var også ganske gøy! La oss se hva som befinner seg på innsiden.Jeg syns det er så gøy med prøver på parfymer, og denne fra Guerilan lukter snop! Jeg er faktisk ikke så glad i ansiktsmasker generelt fordi jeg føler de tørker meg ut eller ikke gjør noe i det hele tatt. Men den eneste gode ansiktsmasken jeg har prøvd tidligere, og som faktisk har gittmeg fuktig og glansfull babyhud det er en med hyaluronsyre. Det inneholdt denne masken her også, så jeg har veldig stor tro på at jeg kommer til å like den veldig godt. Dusjgeléen fra Treaclemoon kom akkurat når jeg trengte den! Var akkurat tom for min forrige nemlig. Eyelineren fra Steve Laurant har jeg ikke prøvd enda fordi den hadde så fin innpakning, hehe. Men det som var gøyest å få i denne månedens Glossybox var vel kanskje det lille øyenskyggesettet fra Absolute New York.

Fargene var ganske midt i blinken for meg, og den kommer lett med på neste reise. Perfekt for å lage en brun, naturlig, smokey eller shimmery øyeskyggelook.

Glossybox koster bare 179kr i måneden og abbonementet kan startes her!

Det var forresten en kommentar som spurte meg om jeg kunne ha større skriftstørrelse på bloggen fordi den var for liten og vanskelig å lese. I dette innlegget har jeg endret størrelse fra 12 til 14 og skrifttype fra Arial til Courer New. Likte dere det bedre? Hadde blitt glad for tilbakemeldinger :)

Lukten av kjærlighetssorg

sponset

Her ser dere innholdet av desembers Glossybox! For øyeblikket puster jeg Coach parfymen inn gjennom nesen og elsker den. Gud, lukter kan virkelig gjøre noe med deg? Visste dere at luktesansen er den sansen sterkest knyttet til minnesenteret i hjernen? Det vil si at det er lukten som lettest kan fremkalle minner hos oss. Det har det egentlig aldri vært noe tvil om. Jeg husker jeg smurte en ansiktsolje i ansiktet mitt for noen uker siden og fikk umiddelbart den klumpen i magen av kjærlighetssorg igjen. Det var nemlig den ansiktsoljen jeg pleide å bruke i en viss periode av livet mitt, som jeg fikk en sterk påminnelse av gjennom nesen. Bilder klare som dagen av forskjellige scenarioer. Utrolig fascinerende hvordan menneskehjernen fungerer på den måten. Bittersøtt.

Gode lukter gjør meg like glad som ekle lukter gjør meg irritabel, haha, you feel? Og den parfymen var virkelig god. Favoritten min i månedens eske. Øyeskyggen inni bang-esken var også virkelig magisk. Perfekt for julesesongen. Dere finner Glossybox og produktene inni her.

Mitt nye favorittprodukt for bryneneI dag er jeg faktisk tidlig nok oppe til å skrive "god morgen" til dere. Så god morgen! Jeg håper dere har sovet godt. Jeg har klart å innstille soverutinene mine noenlunde fornuftige for å ha friår, og det med god hjelp av en bok på sengekanten. Jeg lover dere at en bok ofte fungerer like godt som en sovepille. Bare de ikke blir for spennende. For øyeblikket leser jeg "Lord of the Flies", fordi dette året har vært et år med klassiske bøker for min del. Jeg antar jeg kan se hvorfor den vant nobelsprisen i litteratur, men jeg er liksom ikke fengslet av den heelt enda. Jeg er snart på side 100 og foreløpig liker jeg bare ordforrådet, setningsformuleringene og konseptet. Kanskje den er litt treig. Vi får se!

Uansett, dagens innlegg blir det måndedlige innlegget om min mottakelse av vår kjæreste Glossybox. Jeg tenkte som vanlig å vise dere innholdet og snakke litt om det, slik at dem som er interessert i denne månedlige gaven til seg selv, vet noenlunde hva de har i vente om de skulle starte et abonnement. Det kan dere for øvrig gjøre akkuart her!

Boksen inneholdt litt mer enn vanlig denne gangen av en eller annen grunn. Den pleier å oppbevare 5 produkter, men denne gangen var det så mye som 7 spennende produkter.

1. AfterspaMagic Makeup Remover

2. Pixi By Petra Brow Tamer

3. GOT2 Glued Blasting Freeze Mini Hairspray

4. Ole Henriksen - "Find your balance", "Oil Control Hydrator, Oil Control Cleanser, Pore Balance", "Facial Sauna Scrub"

5. Beautaniq Beauty Radiant Glow Sheet Mask

Jeg må si et av de produktene jeg ble absolutt mest glad for, var øyenbrynsgeléen. Jeg var ikke fornøyd med den jeg hadde fra før, fordi det var så lett å se at man hadde gelé på dem, men jeg syns denne gir et utrolig naturlig resultat. Du ser alle hårstråene så tydelig, og de holder seg rett oppover eller slik du velger å børste dem. Også var pakken såå fin!

T-skjorten i bakgrunnen på noen av bildene finner dere her.

Håper dere fant noen av produktene interessante. Hvis dere gjorde det, legger jeg ved enda en link her, sååå ønsker jeg dere en feiende flott dag! Take care.

The autumn effect

sponset

Fra venstre til høyre:

1. NARCISCO RODRIGUEZ Narciso Eau De Toilette. Jeg elsker å lukte nye parfymer, og denne var passende nok en litt crisp, mystisk duft til høsten. Jeg er glad i parfymer som er litt krydret og særegen. Jeg likte denne og kommer til å spraye den lille flasken til innholdet er borte.

2. COLGATE Tannbørste 360 Gold. En ny tannkost til hver nye årstid har jeg fått tips om før. Nå skal det sies at min rosa Hello Kitty tannkost ble kjøpt midt i sommer, og sikkert kunne levd en stund til. Men ettersom jeg har reist litt med føler jeg den har blitt fortere skitten? Jeg byttet den nå i hvertfall ut med denne nye tannkosten, og rart å si men den er perfekt. Akkurat som jeg liker den. God å holde i, og kosten er soft. Det er mest behagelig, og også best for tennene har jeg hørt!

3. Equilibria Gel to Milk Cleanser. Kanskje fineste flasken på en cleanser? Så naturlig og earth-like. Jeg aner ikke hvordan man vet om en ceanser er god, men jo mer naturlig jo bedre. Denne er økologisk og ikke testet på dyr. Har også hørt at andre elsker den.

4. Luxie Onyx Noir Small Contouring Face Brush 512. Denne likte jeg utrolig godt. Myyyk og deilig kost, og utrolig lett å få et jevnt og naturlig resultat om du bruker den til lett countoring, slik jeg gjorde. Ny favoritt sminkekost for sure.

5. DR. PAWPAW Original Balm. Jeg kopierer det som står om den på siden, da jeg syns det var supert forklart: "Denne multibalmen kan brukes til alt. Den passer til såre lepper, tørr hud og statisk hår! Den inneholder aloe vera, olivenolje og papaya - og er helt vegansk!" Sounds good to me. 

Det var det var altså de fem produktene som befant seg inni septembers Glossybox. Et abbonoment på dem er å gi seg selv en gave man ikke vet hva inneholder en gang i måneden. Hvem liker vel ikke det? Dere finner hjemmeisden og muligheten for abbonoment HER.

Jeg klippet pannelugg på meg selv

Herreguuud, så høy puls har jeg ikke hatt på lenge! Jeg har liksom lekt litt med tanken på lugg i det siste. Og det er jo egentlig helt idiotisk, fordi en av grunnene til at jeg klippet håret kort, var at jeg ville ha alt håret like langt. Ingen layers. Men det varte ikke lenge, gitt. Rart det der behovet for forandring, og hvor gøy og spennende det er å forandre noe på kroppen sin. Det er forfriskende liksom. Men dere skulle hørt meg. Jeg satt forran speilet med saksen (igjen) og bokstaveligtalt skrek når jeg klippet av en chuck med hår. Jeg klippet den til og med LITT fort kort på første klipp så det var jo helt sinnsykt nervepirrende. Men okei, jeg har roet meg selv ned nå og jeg tror det kan funke. Det var ufattelig uvant og kjenne håret i pannen sin, og jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg når folk så meg med luggen haha, men jeg syns samtidig at det var ganske kult?? Det framet ansiktet på en måte, og det ble liksom en mer pyntet, søt vibe over ansiktet. Jeg tror det kan bli bra jeg. Det er jo ikke så vanskelig å skjule den, så jeg kan liksom velge om jeg vil rocke lugg eller ikke en dag, og det er jo egentlig sykt greit. Men shiiit så merkelig det føles å ha lugg igjen for første gang siden 2009-2010? Over syv år siden i hvert fall. Hvordan syns dere det ble?

Jeg ser definitivt mye yngre ut, men på en måte også ikke. Akkurat som om jeg fikk mer karakter. Jeg aner ikke, jeg likte looken egentig. Det kan bare bli en smule stress å style den? Men slik er det vel med håret mitt uansett. Jeg har ikke sånn hår som bare legger seg naturlig og perfekt, så jeg er nødt til å lære meg å bli flinkere til å jobbe med det. En venninne av meg sa at det så veldig "pulp fiction" ut. At jeg seriøst ikke har tenkt på det før? Hun trodde det var det jeg var inspirert av. Og på alt annet i livet, ja, hehe, men tenkte ikke over det med håret faktisk. Men greit nå liker jeg det enda mer, hoho. En annen kompis sa at jeg lignet på Edna fra De Utrolige til og med uten luggen, så nå skal han få seg en god latter.Har endelig fått de fine pysjene mine i posten, og akkurat denne nydelige finner dere HER.

Sunset and palms
Kjole HER

Et par gjenglemte blinkskudd fra forrige Spania-tur i år

Hvordan jeg redigerer VSCO- og instagrambildene mine

Jeg bruker egentlig utelukkende appen VSCO. (som dere forresten kan følge meg på Leandravalencia) VSCO er en av mine favorittapper, både fordi det er så lett å få bildene til å se kul ut med det store utvalget av filtre de har og fordi man kan justere og redigere litt fritt også. De har det meste man trenger av kontrast, lysstyrke, temperatur, tint, fade, beskjæring osv. De fleste har vel VSCO etterhvert og vet hvordan det brukes? Du starter med et par filtre, men jeg har kjøpt en del ekstra, og er ikke et sekund i tvil om det var verdt det. Tenker å kjøpe litt flere nye filtre snart for å se om jeg finner noen jeg liker. Som oftest holder jeg meg til F-filtrene, men jeg er også glad i C og P-filtrene. 

Her ser dere før- og etter F3

Denne er kjøpt i en pakke med filtre og er kanskje den jeg brukes nestmest etter F1 som er litt mørkere og mer kontrastfylt. Den bruker jeg på de fleste instagrambildene mine, men denne funker også om jeg vil ha det litt mer varme, sommer og lys. F-filtrene er ofte fin på portretter som dette syns jeg. 
 

Her ser dere før- og etter C1

Denne bruker jeg ofte hvis jeg vil at fargene skal komme ekstra tydelig frem. Kan være fin på portrettbilder, men den gjør underverker med disse bærene og masse i naturen.
 

Før- og etter P5

Noen av P-filtrene kan brukes om du vil være ekstra inspo og mystisk. De tar seg meget bra ut på litt mørke og stemningsfylte bilder. Det blir en litt distansert, natt-stemning. Elsker det.


Ellers pleier jeg ofte å justere "highlights" hvor jeg fjerner veldig lyse områder på bildene. Himmelen kan gå fra blendende hvit til behagelig blå, og huden kan gå fra skinnende og svett til brun og matt. Den er gull verdt. Ellers justerer jeg opp ned eksponering ettersom hvor lyst og mørkt jeg vil ha bildet.

Dette er det jeg har funnet ut av gjør de fleste bildene fine, men av og til leker jeg meg litt med andre filtre og redigeringsapplikasjoner også. Er bare å prøve seg frem. Ikke noe hokuspokus.

VSCO lately


 
VSCO: Leandravalencia

Gopro i havet

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with k1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset


 

VSCO lately

Mørketiden og alt den bringer med seg

Jeg elsker å blogge, men de siste dagene har listen over bloggidéer stått fullstendig tomt. Det er så frustrerende. Jeg har lyst å skrive til dere, og jeg kunne ha skrevet hverdagslige ting som hva jeg gjør på. I dag skal jeg ut med venner, i dag skal vi pynte til jul, i dag skal jeg øve til matteprøve osv. Men jeg føler det er så oppbrukt og kjedelig, og at dere ikke gidder å lese enda et hverdagsinnlegg. Kanskje er jeg litt for selvkritisk, men jeg vil jo ikke å poste et innlegg jeg ikke er fornøyd med. Men så er det enda verre å ikke poste i det hele tatt tenker jeg. Eller er det det? Kvantitet foran kvalitet eller en mix av begge? Det er det jeg føler det er. Jeg vet ikke hva dere vil ha jeg, og jeg vet ikke om jeg kan levere heller. Det er nok bare en periode, og om en stund har jeg nok inspirasjon igjen. Men akkurat nå har jeg ikke det.

Jeg har jo ingen nye bilder å dele med dere heller. Kameraet blir jo nesten støvete der det står. Jeg må skjerpe meg, men jeg tror egentlig bare det har vært så mye skole i det siste at jeg ikke orker å bruke tid på sånne ting selvom jeg har tid innimellom. Eller kanskje det bare er denne mørketiden som hjemsøker alle bloggere og deres mulighet til å ta fine bilder. Jeg må bli mer aktiv og effektiv igjen, ikke bare med skole. Det tynger meg litt ned. Vet ikke engang om juleferie blir digg. Kommer jeg bare til å ligge å samle krefter eller kommer jeg til å bruke den effektivt? Vi får se. Men siden jeg som sagt ikke har noen nye bilder til dere, kan jo vi se på litt bilder fra tidligere vintre, så blir jeg kanskje litt motivert. Det er jo så mye fint med denne tiden også.

 
Har dere noen forslag til hva dere vil lese om?

VSCO lately

VSCO: Leandravalencia

Latest shots

Hej snyggingar. Nå var det endelig blitt helg, noe som har vært veldig etterlengtet. Har ingen store planer, men vi får se hva dagene bringer. Skal snart på en liten sentertur med en venninne før vi slapper av resten av fredagen hos henne. Ser ikke ut til at været blir mye å skryte av i helgen, så jeg antar jeg kommer til å holde meg innendørs. Siden jeg har vært litt lazy på kamrafronten i det siste, har jeg samlet opp et par fine bilder fra den siste tiden. Enjoy. Kom gjerne med bloggtips, hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om :)

Vinter i Bergen

God ettermiddag, alle sammen! Da nærmer juleferien seg kraftig og min siste dag på U.Pihl vgs er i morgen. Det blir selvsagt ikke noe gøy å si farvel til vennene mine der men sånn blir det. 5. januar begynner jeg på Tertnes og ser veldig frem til det. Er alltid spennende med forandringer. Derfor gleder jeg meg også veldig til pappa snart flytter inn i det nye huset han har oppusset i snart en måned nå. Vi skal ut å kjøpe seng til rommet mitt nå etterpå. Blir så gøy med nytt rom og litt stueforandring. Jeg kommer helt sikkert til å bli mye værende der på nyåret. Tror virkelig det blir bra ettersom han har revet, bygget ut og byttet ut alt av vegger, trapper osv. Can't wait to see it ♥ 

Arkivbilder

 

London // iPhone

You and I

// Canon EOS 600D, 50mm 1.4 lens

Portrett // Mina HeitmannSminke og fotografering av meg // Canon EOS 600D, 50mm 1.4

Instagram/LeaValencia 

Fruktsalat// iPhone 5s, redigert i Afterlight

 

Hedgehog

Se hvem vi fikk besøk av her på hytten rett før vi skulle legge oss i går ♥ // Canon EOS 600D, 50mm 1.4

Påskegodt

Ikke glem giveawayen hvor du kan vinne et $100 gavekort fra Sheinside HER

Anchor beach

// Bilde tatt i Thailand i 2012 med iPhone 4s. Redigert med Afterlight.

Jeg jobber med sommer2014-spillelisten, og trenger noen sangtips av dere. Jeg kan helt sikkert dele listen når jeg er ferdig med den. Så er det noen som har noen bra sommersanger de vil dele med meg i kommentarfeltet?

January recap 2014


Messy hair don't care

// Canon EOS 600D, 50mm lens

November recap


// Canon EOS 600D + 50mm

Catching Fire

I kveld skal jeg endelig se Catching Fire på kino sammen med Solfrid! Herregud som jeg misunner dere som allerede har sett den. Men samtidig ikke, siden da har jeg noe å glede meg til. Vi skal på den som begynner 20.45 og reiser inn til byn 17.30 for å hjelpe å stelle i stand bursdagsbesøket til broren min før vi går bort på kinoen. Solfrid kommer ikke før senere, så Caroline er på vei bort til meg nå ♥ Ha en super fredag!

November// Canon EOS 600D, 50mm 1.8. Tatt i fjor.

Oktober recap

Ååh, oktober har ikke vært annet enn herlig og chill ♥ Tenk at det er 1. novemer, og at det bare er 2 måneder igjen av 2013. Dette året har gått utrolig fort for meg. Virker som det bare var forrige uke jeg var i USA liksom. Jaja, gleder meg til juuul nå jeg. 

Wants fra Urban Outfitters

// Urbanoutfitters.com

Sommeren 2012

// Canon EOS 600D, 50mm 1.8

Third Street Promenade

Det er så utrolig mange steder i USA jeg savner. Steder med ubeskrivelige stemninger som er umulig å finne noen steder her i Norge. Et av stedene er Third Street Promenade, som uten tvil må være den beste shoppinggaten på planeten. Atmosfæren der er helt fantastisk både på dag og kveldstid. De beste butikkene og resturantene på begge sider av gågaten, med forskjellige gatemusikanter i midten. Ååh, det er så nydelig der. Urban Outfitters, Starbucks, Forever 21. Virkelig himmel på jord.// Canon EOS 600D, 50mm 1.4

Hard rock// Canon EOS 600D, 50mm 1.4

September recap

September har storstett vært en fantastisk måned for meg fylt med kjærlighet og glede. Bortsett i fra den siste uken da, hvor alt var føkket etter lørdagen. Men det meste er på stell nå, og vi har det braaa. Det har også vært en utrolig fin høstmåned med mye bra vær, noe som virkelig gjør meg glad. I dag var jo det nesten sommertemperatur i solen. Og det er så utrolig digg. Håper det fortsetter nå i oktober! 

// Canon EOS 600D, 50mm 1.4

August recap // iPhone

Kan ikke tro at sommeren er over nå, og vi er i den første høstmåneden. Elsker virkelig sommeren av hele mitt hjerte, og denne sommeren har det skjedd så mye både negativt og positivt som har forandret meg. Kommer aldri til å glemmes, og jeg håper høsten blir like fullt av minner og eventyr som de tre siste månedene. 

August recap

Tror muligens august har vært den beste måneden så langt i år. Den har vært så innholdsrik. Samtidig har det vært en avslappende og bekymringsløs tid, og det er utrolig digg at tankegangen min har blitt såpass carefree den siste tiden. Elsker det, og anbefaler alle og komme seg vekk fra alt som gjør dere ulykkelig. Sånn dønn, hver gang en dør har lukket seg for meg, har det åpnet seg en ny og bedre en.

Haha, disse recap-innleggene er definitivt de mest filosifiske og kleineste innleggene jeg skriver, menmen. Det er sånn den eneste gangen i løpet av måneden jeg faktisk tenker dypt. Føler vennene mine gjør det hele tiden, og jeg bare går tankeløst rundt og surrer. Men nå som vi først er i gang, kan jeg si dere en av de beste sitatene jeg har hørt. Matias skal ha all creds for denne. Han sa den til meg i en situasjon hvor den passet så perfekt at eg begynte å fangirle over inteligensen hans. Det handler om å leve livet, uten å ødelegge andre sitt, og du skal kunne leve med deg selv etterpå. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten han.Hvordan har måneden din vært?

Mer festivalbilder// Canon EOS 600D + 50mm 1.4

Juli recap
// Canon EOS 600D + 50mm 1.4

Luna, Malin og meg

Akuratt når du trodde jeg bare hadde guttevenner hæ? Joda, var med disse jentene på fredag og hadde en super dag med dem. Voknet opp til det regnet og rodenværet, men utover dagen ble det så utrolig nydelig vær. Og klærne jeg hadde på meg på disse bildene ga meg nesten anfall av den intense varmen. Må ha vært en av de varmeste dagene på lenge. Var til og med tropenatt. Over 20 grader midt på natten føltes ut som syden jo. Vi var i hvertfall en god stund på senteret og møtte på to søte jenter til, Veronica og Julie. Etter vi vandret litt rundt med dem, dro Luna, Malin og meg inn til meg før vi stakk ut og tok litt bilder. 

Juli recap (iPhone)


Juli har vært en måned jeg ikke kommer til å glemme altså. De 13 siste dagene i USA ble tilbringt der og det var helt fantastisk. Når jeg kom hjem var jeg litt nedfor og trengte folk rundt meg hele tiden, men mot slutten av måneden, ble livet så sykt bra. Jeg liker allerede august, og tror denne måneden kan bli enda bedre faktisk. Har masse eventyr fremover. Og første stopp blir Praha med mine søte venner fra konfegruppen på søndag. Herregud som jeg gleder meg. Skal skrive litt mer om den før jeg reiser!

Juni recap

Juni recap (iPhone)

#Californialife

Mai recap


Mai recap (iPhone)

Lenge siden! Jeg har ikke hatt noe tid til å blogge de to siste dagene. Har prioritert å surre rundt i Åsane med venner. Jeg tror mai må være min favorittmåned altså. Har det alltid gøyest da og har kost meg skikkelig dette året også. Så her er noen bilder fra måneden som har vært. Kan ikke tro at det er juni allerede i morgen. Men nå må jeg komme meg i dusjen fordi jeg drar til byn med Marlene etterpå, så vi snakkes når vi snakkes. Hadebra!

Har du hatt det fint i mai?

Vintage coffee cup

// Canon EOS 600D + 50mm 1.4

April recap (iPhone)

Helt sykt hvor mange stygge bilder jeg tar i løpet av en måned, haha. Her er i hvertfall noen jeg samlet sammen fra april. Enjoy!

April recap

Tenkte å begynne med en bilde-recap på begynnelsen av hver måned. Nå har vi komt et stykke inn i mai da, men jeg har nå samlet sammen noen bilder fra april. Syns det er en fin og oversiktelig måte å mimre på. Hva syns dere om det?Håper dere liker det nye designet mitt forresten. Fikk tilsendt headeren av en talentfull leser på mail. Hun har sendt mange redigerte bilder av meg før, og jeg syns hun er så flink!

Smiling selfies

// Canon EOS 600D + 50mm 1.4

Pictures on a stringRepost: Breakfast


04.04.12

// Canon EOS 600D + 50mm 1.8

PilotSmågodt

Skål fra Kremmerhuset. Smågodt fra Rema 1000. Canon EOS 600D + 50mm 1.4.

Sweet shades

Canon EOS 600D + 50mm 1.4 lens.

Selfies fra photobooth

Decoration inspiration

Skål og kopp fra Kremmerhuset.

First day of

Canon EOS 600D + 50mm 1.8. Redigert i Picmonkey.com

2 bilder fra photoshooten

Messyhairdon'tcare

Inspiration - SequinsWeheartit.com

Bilder fra sommeren 2012


Samlet sammen litt bilder fra sommeren i fjor, fordi jeg gleder meg helt sinnsykt til sommeren i år. In case you missed it, så skal jeg jo til California i sommerferien i år, som er favorittstedet mitt i hele verden selvom jeg ikke har vært der enda, hehe. Jeg glemte forresten å nevne at vi også skal dra inn til Las Vegas. Pluss at vi skal være der på nasjonaldagen deres 4. juli, noe som jeg syns er utrolig kult! Og ja, jeg skal selfølgelig ta masse bilder der. Bare 131 dager igjen nå... ♥

Unposted: Birgitte og meg

Jeg var med Birgitte på onsdag, men har ikke postet bildene enda. Så tenkte å vise dem nå. Ænjoi.Touch the galaxyCanon EOS 600D + 50mm 1.4

HistoryCanon EOS 600D + 50mm 1.4. Redigert i iPhoto.

Diamonds in the sky

Canon EOS 600D + 50mm 1.4. Redigert i Pixlr.com/express

Gamle bilder - Magic cookies

Canon EOS 600D + 50mm 1.8.

Love

Canon EOS 600D + 50mm 1.4

Time to relax

Dette har vært en sykt avslappende helg. Tror faktisk ikke at jeg har vært utenfor dørene en eneste gang. Jeg trengte det da, fordi jeg har ikke hatt tid til å slappe ordentlig av hele uken som har vært. Jeg hadde ting å gjøre hver dag, så den bare gikk i ett kjør. Akuratt nå har jeg funnet en ekstremt behagelig måte å sitte på, så nå skal jeg forsette å skrive litt blogginlegg og slappe av før jeg legger meg. Ha en fin søndagskveld du også!Canon EOS 600D + 50mm 1.4

Bilder fra sommeren 2010

Malin og jeg har en gruppe på facebook hvor det bare er oss to som kan se bildene. Det er så morsomt å legge ut stygge, gamle bilder av oss der. Anbefaler alle å ha en sånn gruppe med en gammel venn du gjerne ikke ser så ofte. Uansett, Malin fant noen bilder fra 2010 som jeg døde av! Så jeg tenkte å vise de minst pinlige med dere. Haha, herregud så mye flaut, men morsomt å se tilbake på da! Kan være jeg lager et sånt innlegg med sommeren 2011 og 2012 også. Hva syns du om det?

Ekstremt kald photoshoot

i går sov Emilie hos meg, og det var faktisk irriterende hvor fort jeg ble trøtt og sovnet. Men i dag har vi vært på en tur ute i kulden og tatt bilder, fordi jeg har lyst på ny header igjen. Begynner å bli litt lei av den jeg har nå. Så hvis du har lyst til å bruke noen av bildene til å lage en header og sende den til meg, hadde jeg blitt super glad! Jeg skal også prøve å lage min egen denne gangen, men jeg er så dårlig på det. Anyway, her er noen av bildene.

Headerens høyde og bredde:

height: 462px;
width: 1103px;

Blue & silver

Canon EOS 600D + 50mm 1.4

Nature can sparkle tooCanon EOS 600D + 50mm 1.4

Beste bilder


Her er de to forrige innleggene med mine beste bilder: LINK og LINK.

 

Bokeh book

Canon EOS 600D + 50mm 1.4. Redigert i iPhoto.

Waves in black and white

Hallo! Jeg har laget videoer i hele dag, og nå skal jeg til å begynne å redigere dem. Jeg har endelig laget videoen om hva jeg fikk til jul, som kommer i begynnelsen av januar. Men først kommer 2012 favoritter på nyttårsaften. I better get to work, så da snakkes vi litt senere! Hva har du gjort på i dag?Canon EOS 600D + 50mm 1.4. Redigert i iPhoto.

I don't believe in humans

Canon EOS 600D + 50mm 1.4. Redigert i iPhoto.

Frozen morningCanon EOS 600D + 50mm 1.4. Photoshop CS5.

In between shows

Åh, det er så typisk meg - Jeg tar med meg kamraet, tar noen få bilder, kommer hjem, og angrer så sykt på at jeg ikke tok minst hundre bilder til. Det er jo så gøy å se tilbake på dem. Spesielt når jeg skal gjøre noe minneverdi, akuratt som i de to siste ukene. Jeg hadde bare med kamraet i går. Noen venner og jeg endte opp med å ta litt bilder mellom showene som begynte klokken seks og halv ni. Åh, det var så veldig, veldig koselig.


CSI Bergen med Sanne, Lea, Christine, Michelle og Bhintha.


Jeg har sånn halveis kostymet mitt på her. Birgitte ser ut som en vannmelon. En fin en da!


Nawwww.


Michelle, ditt skjell ♥


Christine og Michelle.


Vennegjengen jo.

Jeg kommer til å savne denne tiden.

The silver reindeer

I dag har jeg vært en liten tur på senteret med familien for å handle. Vi kjøpte blandt annet en ny tapet til rommet mitt som jeg gleder meg til å vise. Og når vi kom hjem drakk vi varm kakao og spiste croissanter. Nå holder vi på å bygge pepperkakehus og høre på julemusikk. Nå skal jeg ha det super koselig før jeg drar på skolen kl. 5, og gjør meg klar til juleshowet. Btw, det koster 50kr for barn og 100kr for voksne å komme. Og det begynner klokken 6 på Blokkhaugen Skole, og varer sikkert i rundt 40min. Gleder meg! Noen som kommer og ser på i kveld? Det begynner til samme tid i morgen også hvis noen ikke kan i dag.

Canon EOS 600D + 50mm 1.4

Rommet mitt for øyeblikketCanon EOS 600D + 50mm 1.4

Evenings in DecemberCanon EOS 600D + 50mm 1.4

Hei! Nå skal jeg snart på friidrett med Emilie, noe som alltid er en like slitsom tanke på mandager. Jeg sovnet halv ett i går og voknet halv seks i morges. Ikke nok søvn for meg, nei! Men jeg lå faktisk og skrev masse videoidèer ned i notater på mobilen siden jeg ikke fikk sove igjen, så kanskje like greit. Og grunnen til at jeg ikke fikk sove i gårkveld var for det meste på grunn av Solfrid og snapchat. Okay, let's be honest, jeg skrev den første meldingen til Solfrid, men uansett! Jeg snappet med min nye favoritt-snapchatter, Annelin, og hun spurte om jeg kunne hilse til vennen hennes, Sunniva Mathea fra Ørsta i et innlegg. Og siden du var så ekstremt hyggelig og morsom, Annelin, gjorde jeg det nå nettop. Haha, ha en fin mandagskveld, friends ♥

December, we welcome youCanon EOS 600D + 50mm 1.8. Photoshop CS5.

My messy bun has to be perfectly messyCanon EOS 600D + 50mm 1.4. Uredigert.

Black & white

Canon EOS 600D + 50mm 1.4. Redigert i iPhoto.

Still blooming on a rainy day

Canon EOS 600D + 50mm 1.4 Photoshop CS5

Monday againCanon EOS 600D + 50mm 1.4. Photoshop CS5.

Jeg vil tilbake til Dyrkolbotn!

Ehm, jeg vil tilbake nå. Det ble så mye mer gøy enn det trodde det kom til å bli, takket være alle de herlige menneskene, spesielt fra Breimyra-skole som var der. Det meste vi gjorde på var super koselig, men favoritt-tiden min var alikavel når vi bare hadde fritid og kunne gå rundt på rommene til hverandre, spise snop, snakke og høre på musikk. Dette er så langt i fra typisk meg-blogging, men jeg må bare legge ut bildene fra helgen, haha.


Disse to guttene er gale altså. My favorites.


Christoffer og Lea du vet i slaskeklær.
Hun som delte inn rommene, trodde at jeg gikk på samme skole som dem, og det gjør jo jeg ikke. Men derfor kom vi på samme rom, og jeg kunne ikke spurt om bedre romkamerater altså. Vi hadde det så gøy sammen til halv fire om natten på lørdag til søndag og ellers på dagen også egentlig. Digger disse menneskene!


Jeg ville spist den sandwichen.

Man kan faktisk reise tilbake dit i påsken også, og det skal jeg gjøre alt for å bli med på. Gleder meg allerede!

Minner fra iPhonen

Neimenn? Er det ikke enda et innlegg som autopubliseres mens jeg er på komfeleir? Haha, jo. Jeg samlet sammen noen bilder fra iPhonen og lagde en collage av dem. Den gir deg vel en liten titt inn i livet mitt kan man si. Nei, jeg har egentlig ikke så mange interesante bilder på iPhonen, men jaja! 

Jeg kommer forresten hjem på søndag midt på dagen. Så klokken 12 i morgen blir det postet enda et autopublisert innlegg, også er jeg tilbake litt senere! Jeg vedder på at jeg savner å blogge nå...

Romantic coffe

For øyeblikket befinner jeg meg på konfeleir, og har det forhåpentligvis ganske gøy. Men uansett, her er to bilder av favorittkoppen min som jeg tok før jeg reiste. Ha en fin lørdag!Canon EOS 600D + 50mm 1.4. Photoshop CS5

Frizz og Squint i snøen

Snøen har i hvertfall komt tidlig til Bergen i år. Husker du så sent den kom i fjor? Første desember faktisk. Men året før der igjen tror jeg den kom første oktober. Skjønner ikke at jeg gidd å huske på sånne ting, men snø er alltid så koselig! (i begynnelsen) Haha, året før der igjen tror jeg, var det så sinnsykt mye snø at det var ikke gøy en gang. Det var jo en meter snø i et halvt år liksom. Håper ikke det gjentar seg altså. Sånn som det er nå, er egentlig perfekt. Greit, kanskje litt mer hadde vært greit når vi kommer til desember. I dag har jeg fremkalt noen bilder på internett som skal sendes hjem til meg snart. Skal få de opp på veggen, skjønner du. Gleder meg veldig til jeg får dem! Da er vi ett skritt nermere en room tour.

Solfrid og meg - høstbilderVi trengte noen bilder sammen vi kunne ramme inn og ha på rommet, så på søndag tok vi disse bildene sammen før hun dro hjem igjen.

Roses are not always red

Jeg fant disse rosene i flere forskjellige farger til bare 29kr på Plantasjen. Og vasen kostet bare 19kr. Jeg syns rosene har på en måte frisket opp hele rommet mitt, og jeg vet det kommer til å se litt tomt ut når de til slutt dør. Men jeg har aldri sett så billigere roser et annet sted enn på Plantasjen, så jeg kommer sikkert til å begynne å kjøpe de der når jeg føler for det. De er så fine!

Room details

Ok, i dag skal det bli mer enn bare ett innlegg på bloggen! Dette skulle egentlig hvert postet i går, men gjorde en feil, slik at den ikke ble det alikavel. Jaja, jeg tenkte i hvertfall å legge ut noen bilder av rommet mitt nå. Det er jo som sagt en stund til rommet er ferdig, og det blir en room-tour video, men jeg kan jo vise noen små detaljer i rommet. Det kommer sikkert ikke til å se helt likt ut i videoen, siden jeg forsatt flytter på ting av og til og ser hvor det passer best. Men sånn som dette ser det i hvertfall ut for øyeblikket! Jeg blir bare mer og mer fornøyd, jeg.Oss i går

God morgen! Her er noen bilder av favorittpersonene mine, Aaron, Rebecca og meg i går da vi spiste middag, spilte Slender og loket rundt. Det var grådig hyggelig egentlig!

Hva gjorde du på i gårkveld?

My mockingjay pin

Canon EOS 600D.

My Instagram
@LeaValencia

Mine beste (del 2)


Weheartit.com/LeaValencia.

Mine beste (del 1)
Jeg er ikke super flink til å ta bilder, men de jeg blir mest fornøyd med, havner på weheartit-brukeren min. Alle disse, pluss flere bilder tatt av meg finner du på Weheartit.com. Del 2 av bilder jeg er fornøyd med, kommer i morgen.

Fin kaffekopp

God kveld! Nå går jeg egentlig bare alene rundt i kåken og hører på musikk og bretter nyvaskede klær. De lukter godt. Ellers tok jeg bilder av denne kaffekoppen fra Europris i sted. Jeg vet jeg burde være redd for roser etter å ha lest Catching Fire, men jeg kunne ikke stå i mot denne søte koppen. Jeg drakk av den i dag for første gang. Saft da, fordi jeg ikke liker kaffe.
Liker du kaffe?

The girl with the curl

Vi tok klasse og portrettbilde på skolen i dag, så jeg krølte håret mitt.

50mm linsen min er ødelagt igjen, så her har jeg brukt kit-linsen. Syns den passet ganske fint til disse bildene egentlig. Tror ikke 50mm hadde klart dette. Og du har heller ikke sett så mye av rommet mitt på en gang før. Og når vi snakker om rommet mitt, så svarer jeg på spørsmålet "når kommer det room tour?" flere ganger om dagen. Begynner å bli litt lei, så jeg sier det her igjen til de som ikke har fått det med seg - når rommet er ferdig. Litt vanskelig å sette en dato liksom. Det blir sikkert noen måneder til.

Good night

Raspberries

Canon EOS 600D + 50mm 1.8.

Smykkestativ

Canon EOS 600D + 50mm 1.8.

My favouriteFra Zara.

Sunset adventures

Du vil aldri gjette hva jeg har gjort i dag. Gått opp Stolzekleiven! For de som ikke bor i Bergen, så er Stoltzen er bratt fjell som tar knekken på folk med dårlig kondis, som meg selv. Det er normalt å ta tiden når man går opp der, og min tid er langt i fra imponerende. Tror jeg gikk opp på 21 minutter for 2-3 år siden, men nå går jeg den på 26. Nedsig. Jaja, glad jeg ble med i hvertfall. Nå er jeg veldig sulten.

Her er noen av bildene vi tok ute i går. Og det er veldig viktig for fotografen at jeg sier at det er han som har tatt bildene. Så de er da tatt av min venn, Matias.

Canon EOS 600D + 50mm 1.8. Bildene er uredigert.

 

Wonderstruck

Canon EOS 600D + 50mm 1.8. Redigert i Photoshop CS6 og Picmonkey.com.

Nærbilder

Jeg pleier ikke ofte å bare ha bilde av tryne mitt på bloggen med mindre jeg har outfits eller noe sånt. Så da jeg skulle ta bilde av smykke mitt for noen dager siden, kom fjeset tilfeldigvis med på ett bilde, so I thought why not! Da hadde en liten photoshoot med meg selv hvor jeg tok noen nærbilder.

Canon EOS 600D + 50mm 1.8. Redigert i Photoshop CS6.

Cookies and dreams

Nå skal jeg snart bort til mormor og spise middag. Jeg har ikke sett henne på mange, mange måneder fordi hun bor sånn halveis i Colombia og halveis i Norge. Jeg tenker å vise henne spansk-skillsene mine jeg lærte i hele åttende klasse, sånn at hun blir stolt av meg, haha. Så det blir koselig! Også har jeg bare spist brownies i dag, så gleder meg til en skikkelig middag.

Ellers er jeg ganske glad for at de fleste fikk litt lyst til å lese bøkene meg og Emilie anbefalte i forrige video her på bloggen. Og her har dere noen bilder av "kjeksene og drømmene" mine, haha. Enjoy!
Kakeboks fra Kremmerhuset - 49kr.

Canon EOS 600D + 50mm 1.8. Redigert i Picmonkey.com og Photoshop CS6.

Kyss den magiske frosken!

Jeg holder på å spille inn en ganske morsom video akuratt nå, men så kom jeg på at jeg ikke har blogget i dag. Så her har dere et bilde av en frosk vi fant da vi var på den fjellturen jeg har lagt ut så mangen bilder av. Men dette her er ikke hvilken som helst frosk... Dette er en magisk en, som du kan se... 

Canon EOS 600D + 50mm 1.8. Redigert i Photoshop CS6 og Picmonkey.com.

Raspberry

Flaks at jeg har mange bilder jeg vil dele med dere, fordi i dag har jeg ikke gjort noe som er verdt å skrive om på bloggen i dag. Egentlig bare sittet forran dataskjermen og sett gjennom gamle innlegg i arkivet. Og... herregud! Helt utrolig hvor annerledes jeg var før. Jeg var så... rar, og liksom en helt annen person. Jeg var så typisk barneblogger, bare mer irreterende og awkward. Skjønner ikke at jeg hadde venner en gang, haha. Nå tror jeg i hvertfall at det pinligste er vekke fra bloggen, og jeg kan sukke lettet ut.  Jeg lurer på hvor mange av dere som har sett på gamle innlegg i arkivet mitt før. Legg igjen en kommentar hvis du noen gang har gjort det, fordi jeg ble ganske nyskjerrig nå.

Haha, okei, her har du noen bilder jeg tok mens jeg var på hytten på lørdag.Canon EOS 600D + 50mm 1.8. Redigert i Photoshop CS6.

Forest of fog

Da jeg var på fjelltur for noen dager siden, tok jeg noen naturbilder. Lyset var helt perfekt for det, så bildene ble bedre enn forventet. Her har du tre bilder jeg tok av den tåkete skogen.

Canon EOS 600D + 50mm 1.8. Redigert i Photoshop CS6.

The meadow of bluebells

Canon EOS 600D + 50mm 1.8 

Calm summer breeze

Heihei! Jeg har vært på hytten i hele dag, så derfor har jeg ikke blogget siden i morges. Men jeg har tatt noen fine bilder der ute da, som jeg snart skal laste inn på dataen. Så de får du vel se etter hvert. For øyeblikket befinner jeg meg i bestemors sofa, fordi jeg skal overnatte her til i morgen. Meg og Aaron altså. Her er et bilde jeg tok da vi var på fjelltur i går:

Canon EOS 600D + 50mm 1.8


Bursdagsbesøk til Birgitte

Hallo! Nå skal jeg snart i bursdagsbesøk til Birgitte. Og jeg har faktisk gjort meg klar siden jeg voknet i morges. Det tok så lang tid fordi jeg filmet hele prosessen - som en "Get" ready with me" type video. Men det er flere videoer som står i kø for å bli postet, så den får dere ikke se før i midten av August. Nå skal jeg ut og ta litt antrekk-bilder så kan jeg vise det til dere i morgen. Akuratt nå gleder jeg meg veldig til å dra i bursdagsbesøket hennes da!


Det eneste bildet jeg har av meg så langt er et da jeg trodde jeg skulle begynne å filme, men så tok den bilde i stede. Happyface.

Okei, vi snakkes. Ha en fin kveld da!

Vintage effect

Jeg har hvert på senteret med Emilie i dag, så har ikke blogget. Ikke at jeg hadde blogget hvis jeg hadde hvert hjemme heller egentlig. Mistet litt blogginspirasjonen. Men jeg har laget en del videoer i det siste da, så den inspirasjonen er i hvertfall på plass. Hurra for det!Del gjerne dette innlegget videre, for dette var jo et meget inspirerende innlegg, eller hva!? HAHA, nei. Absolutt ikke, men jeg håper du likte bildene da.

A strawberry smoothieCanon EOS 600D + 50mm 1.8 lens.

Hva liker du best av jordbær, bringebær og blåbær smoothie?

Saturday candyNår jeg er syk, blir jeg egentlig aldri snopesyk (Noe som er en rar følelse for meg) Så jeg spiste mest bringebær til lørdagsgodt i gårkveld. Det er så forfriskende å spise, og nå fikk jeg veldig lyst på det... Vi kjøpte tre pakker, så hvis familien min elsker meg, er det mer igjen i kjøleskapet. Jeg går og skjekker. Hade! ♥

Hva spiste du til lørdagsgodt i gårkveld? 

Revlon love Revlon Colorburst Lipstick - 030 Fuchsia

Red Converse

// Canon EOS 600D + 50mm 1.8 lens.

Deer// Canon EOS 600D + 50mm 1.8. Redigert i Photoshop CS5.

Young, wild and free

Hvilket bilde likte du best?

Pretty garden

God morgen! For øyeblikket sover Solfrid forsatt, og eh... klokken er over halv 12. Vet ikke helt om jeg skal vekke henne, fordi hun er en smule morgengretten, haha. Mens jeg har sittet her og ventet på at hun skal vokne, har jeg redigert en vlog fra i går. Vi filmet masse morsomme greier som du kan se på Coooool555 nå. Ellers tok jeg tre bilder av naboens hage for noen dager siden. Hope they don't mind, haha. De hadde så fine blomster!

// Canon EOS 600D & 50mm 1.8. Redigert i photoshop CS5.

Come morning light

God morgen! Jeg ble så glad i å ta bilder på det stedet headeren min er tatt, at Matias og jeg gikk ned der i går også. Bildene ble ikke like bra som i forigårs, men jeg ble fornøyd med noen. Det kommer flere, men jeg vurderer å spare et nytt innlegg med bilder til jeg er i Thailand, sånn at hvis jeg får internett der, så kan jeg poste noen innlegg av og til.

 

// Canon EOS 600D & 50mm 1.8. Redigert i photoshop CS5.

Photoshoot - med solen i ryggen

Jeg fortalte i en vlog på youtube i går at jeg hadde så lyst å dra på et spesielt sted ved solnedgang, fordi jeg så at solen skinte så sykt fint i håret til Birgitte da vi gikk der. Så da dro meg og Matias ned dit i 9-tiden og begynte å ta bilder. Jeg hadde forventet fint lys ja, men ikke såååå fint lys. Freaket jo helt ut av glede! Jeg anbefaler å ta bilder om kvelden, til alle sammen. Da syns jeg bildene blir finest. I solen og  i skyggen. Hvis du vil at lyset skal ligne på bildene under, må du sørge for å ha solen i ryggen. Da skinner den så fint i håret ditt!Også vil jeg si gratulerer med dagen til lillesøsteren til Kaia, Lina som har bursdag i dag! Ha en super dag ♥

Eventyrlysten jente

Etter vi bakte brownies i dag, gikk vi ut og tok bilder. Vi gikk faktisk på eventyr langt oppe i skogen og tok en stor omvei på vei hjem. Men det er sånn eventyrere gjør! Bildene kommer i flere omganger, men her er noen av de første vi tok da. Vi filmet også en vlog. Den er på Coooool555 nå, hvis du vil se den. Ellers skal jeg ut igjen og ta flere bilder når det begynner å bli solnedgang. 


Sad, chubby kid.

// Canon EOS 600D & 50mm 1.8. Redigert i photoshop CS5.

What's for breakfast?// Canon EOS 600D & 50mm 1.8 lens. Redigert i Photoshop CS5.

Jenteklubben 21.06.12Bilder fra jenteklubben i går.

When you fall for someone's personality, everything about them becomes beautiful

// Canon EOS 600D & 50mm 1.8 lens.

Summer wind

I dag har jeg lest MASSE i The Maze Runner. Once again har jeg klart å bli farlig obsessed med en bokserie på akuratt samme måten som med THG og Uglies. Men det går fint så langt. Jeg har ikke blitt mentalt forstyrret enda sånn som jeg ble i de mest intense delene av Mockingjay. Så nå holder jeg faktisk på å lage en sjokolade-mousse sånn at jeg kan spise det mens jeg leser. Mens jeg venter på at den skal bli ferdig skal jeg bare se noen youtube-videoer, og ja, blogge litt! Egentlig ville jeg bare dele disse to bildene jeg tok. Ha en fin kveld videre, så snakkes vi i morgen!

// Canon EOS 600D & 50mm 1.8 lens

My favorite boots

// Sko fra Skoringen // Canon EOS 600D & 50mm lens.

Keep them
Ikke kast bursdagskortene dine! Jeg pleide å kaste dem etterhvert for noen år siden, fordi jeg visste ikke hvor jeg skulle ha dem. Men de er så koselig å se igjennom i ettertid, at det skulle jeg ikke gjort. Nå har jeg en samling av bursdags kort fra 13-års dagen min fra hele klassen på barneskolen. Og jeg har en samling av bursdagskort fra 14-års dagen min som for det meste består av THG-sitater, haha. Beholder du bursdagskortene dine?

Tur

Nå skal jeg faktisk  helt inn til byn! Så du får ha meg unskyldt mens jeg går ut og er sporty, haha. Vi snakkes når jeg kommer hjem igjen da. Ha en fin søndag!// Canon EOS 600D & 50mm 1.8 lens.

500 subscribers in my heart

I morgen er det faktisk streik på skolen min, mest sansynlig, så da blir det enda en fridag i mai! Det blir utrolig herlig, fordi jeg har vært så skolelei i det siste. Vil bare ha fri og sommerferie. Er ferdig med alle tentamener, så jeg føler at det er så unødvendig og ikke-gøy å gå på skolen nå for tiden. Selfølgelig er det nødvendg, men du skjønner hva jeg mener. Hehe, det er ihvertfall under en måned til ferie. Det blir mata fresht, for å si det sånn. 

Akuratt nå freaker jeg ut over at jeg har fått 500 subscribers på youtube. What the fudge liksom!? For to år siden hadde jeg 4! Haha. Hvis du er en av de subscribersene, er du herved kåret til superkul, bare sånn at det er sagt. 

// Canon EOS 600D & Canon EF f/1.8 II

The Hunger Games - skjekkereplikker


You had me at "Call me Finnick" men ok.


Denne kommer jeg sååå til å bruke. Hahaha!


Haha, denne er favoritten! Hvis noen bruker denne på meg, er jeg hooked. Haha, neida, de var vel litt "vulgære" (haha) Men det  til av og til!

Hvilken likte du best?

Spørsmålsrunde!

Ja, da var det tid for spørsmålsrunde! Jeg burde begynne å gjøre det noen få ganger i året, fordi det er skikkelig gøy å svarr på spørsmål. Ja, jeg skal selfølgelig svare på video. Det er mye gøyere og mye lettere og fordype meg i forskjellige temaer da. Du kan stille spørsmål om hva du vil, så velger jeg selv om jeg vil svare på dem eller ikke. Du kan også spørre anonymt hivs du ikke vil at noen skal vite hvem som stilte spørsmålet.Da er det bare til å bombe meg med spørsmål, så svarer jeg på de jeg liker best!

A little place on the shelf, a huge place in my heart

// Canon EOS 600D

Bling// Canon EOS 600D & 50mm 1.8 lens. 

Jordbær og sjokoladesaus

God 16. mai kveld! I dag har jeg faktisk hvert sinnsykt trøtt, så jeg tror jeg legger meg rett etter Paradise Hotel og ananass-spising. Når vi snakker om spising, så lagde jeg meg noe veldig godt isted. Noen har sikkert prøvd det før. Jeg skjærte opp jordbær, helte i kremfløte og tok sjokoladesaus på toppen. Kjenner forsatt ettersmaken i munnen. Nam! Dette må jeg lage igjen en gang, for å si det sånn.

For øyeblikket ligger jeg på rommet og hører på musikk og prøver litt forskjellige redigeringsmåter på Pixlr.com. Bildene blir alltid tusen ganger styggere når jeg opplaster dem på blogg.no. Irreterer meg litt... Jaja.

// Canon EOS 600D & 50mm 1.8 lens. Redigert i Pixlr.com/express.

Fresh feeling// Canon EOS 600D & 50mm 1.8 lens.

Sunset leaves

// Canon EOS 600D & 50mm 1.8 lens

Spring sparks// Canon EOS 600D & 50mm 1.8 lens.

Soft

// Canon EOS 600D

Warm day

// Canon EOS 600D

Grønn, brun og blå

Bildene er tatt med Canon EOS 600D og er redigert i Picmonkey.com.

Hvilken farge syns du er finest på øynene? Og hvilken har du selv?

Grilling 1. mai

Dette føles som en sommer-dag! Malin kom opp til meg, og vi har hvert og tatt bilder i skogen. I tilleg har familien, noen naboer, Malin og jeg har grillet i dag. Det har faktisk hvert så varmt at vi har gått i shorts i dag. Det er ihvertfall første gang for meg i år. Herlig!Hvordan har din 1. mai vært?

Ukens spørsmål #13

Du vet det er 20-års aldersgrense på BB-creamen fra Garnier?
Nei, den anbefales for de som er 20 og over. Og det fant jeg ikke ut av før etter jeg hadde kjøpt den, hehe. Har heldigvis en annen fundation som jeg bruker mye oftere enn BB-creamen da.  

Hvor finner du bakgrunnsmusikken til videoene dine?
Over alt. Youtube, nettsider youtube anbefaler, linker i info-baren til youtubere, søk opp på google. I've done it all. Let, så finner du noen fine melodier og bruke du også.

Hvordan får du så hvite tenner?
Jeg pusser tennene hver morgen og kveld med Sensodyne-tannkremmer i rundt 3min, og jeg drikker nesten aldri brus.

Hva er forskjellen på en 55mm-linse og den som er på kameraet fra før?
55mm-insen gjør sånn at bakrunnen blir mye mer svak enn det du fokuserer på. Også blir fargene sterkere, bildene lysere og jeg syns at bildene virker mye mer "proffesjonell" og får en mye søtere stemning både med, og uten blits.

The Hunger Games jokes

Litt senere i dag skal jeg bort til Emilie og overnatte der. Så nå sitter jeg og pakker mens jeg ser på The Hunger Games på pc-en. Ja, du leste riktig! I går sendte Solfrid meg en link til en nettside du kan se filmen online, helt gratis. Desverre er ikke kvaliteten så bra, og det ødelegger jo opplevelsen litt. Men det er det beste jeg har akkuratt nå, så det får holde. Her er linken for de som også vil se THG ulovlig på internett HungerGames. Ellers må jeg ta meg en dusj og pakke mer når filmen er ferdig. Men når vi snakker om THG, så fant jeg noen morsomme bilder i går, haha. Se på disse og fortell meg hvilket du likte best!

Men nå er det rett før Rue-scenen kommer så jeg trekker meg litt unna dataen sånn at den ikke får vann-skader. May the odds be ever in your favour. Hadebra!

Bilder fra Kongeparken i går

Har du vært i kongeparken?

Little flower of spring// Canon EOS 600D, 50mm lens.

Liv utenom bloggen, nei?

Gjett hva jeg har gjort i dag? Skaffet meg bankkort! Det kommer ikke i posten før om en uke, men jeg er veldig spent på å bruke det. Det er også grunnen til at jeg blogger så sent i dag... Tok litt lang tid å skrive under på papirer (følte meg veldig voksen da) og ta bilde til Visa-kortet (hadde ikke akuratt gjort meg klar for å bli tatt bilde av)  Vel, det er vel nå jeg skal si at jeg har et liv utenom bloggen. Hahhaha, neida, det har jeg ikke. Men nå skal jeg gjøre littegranne engelsklekser, så kommer jeg tilbake senere. Hvis du vil se meg danse som en nerd, så har jeg kagt ut en ny vlog på youtube.com/coooool555 forresten.Adiòs!

Landlivet

Hva gjorde du i påsken?

Vintage// Canon EOS 600D. 50mm lens.

Litt sene frokost bilder

Hei! Er er itt bilder fra den sene frokosten til Solfrid og meg.Gjett hva? Meg og Solfrid har filmet enda en video idag, som jeg er så utrolig spent på å redigere. Elsker den, haha. Vel, når det gjelder den andre videoen, så kommer jeg til å poste den senere i dag. Weee, gleder meg sånn. Get excited with me here! Snakkes senere (:

Meg og Dino Dumbledore

Gamle headere

Jeg elsker å lage disse innleggene! Jeg sitter og ler når jeg ser gjennom gamle bilder av meg og vennene mine fra 5-6. klasse. Kan ikke tro at jeg var mer fjortiss for nesten tre år siden enn jeg er nå. Så mens jeg prøvde å finne gamle headere, postet jeg noen bilder på venner's vegger på facebook også. Kunne ikke holde meg, bildende var jo sååå teite! Haha, satt og lo for meg selv.

Jeg bare begynner med den aller første headeren jeg hadde noensinne på Leaduvet.blogg.no. Hahaha, her visste jeg enda ikke om min dårlige profilside...

Styggeste jakken! Og den barnsligste redigeringen jeg har sett, haha! Et peace-tegn inni et hjertet? WTF!? Hahaha.

Pasion for fashion!! YES, hårbånd! My favourite.

Bildet til venstre hadde jeg som profilbilde på facebook veldig lenge, haha!


Denne laget jeg ikke selv. Dette var jo genial redigering for meg back then!


Litt venner må jo også få være med på headeren.
Fin lue.

Hvilken header syns du var morsomst?

Flere gamle bilder

Jeg gikk gjennom historikken på Picnik.com i går, og samlet sammen flere gamle bilder jeg vil dele med dere! Noen som kjenner igjen noen av dem? Tipper ingen husker det første bilde i hvertfall. Det er tatt for over to år siden med Malin sitt gamle kamra tror jeg.


September 2010. Her var jeg 12 år... Og siden jeg så vekk, så visste jeg tydeligvis ikke at kamraet tok bilde, oi oi. Også var det den dårlige profilsiden da, som jeg enda ikke hadde oppdaget.


En header jeg hadde for rundt et år siden I believe... Eller to år siden? Ja, definitvit to år siden.


Nettop stått opp, og nettop farget håret?


Dette må vel være sommeren 2011. Her var meg og Sanne i bursdagsbesøk til Hannah.


Dette er også tatt for over to år siden! Tror jeg prøvde å redigere bildet litt skummelt, siden det snart var Haloween.


Hadde helt glemt denne lille photoshooten jeg hadde med skjørtet mitt. Noen som husker den?


Er det bare meg, eller er jeg mye styggere enn jeg var på denne tiden bildet ble tatt!?

Her så jeg jo litt ut som en baby.


Her ble lyset så rart syns jeg... Men jeg liker det!


Kreisi in de hedd!

Åh, vet du hva som hadde hvert kult? Hvis jeg hadde laget et innlegg med gamle headere... Hva syns du om det?

Sparkle, girls// Canon EOS 600D

Old books on a shelf

//Canon EOS 600D

Sis

Dette fine armbåndet fikk jeg av Rebecca i helgen. Jeg vet ikke helt hvor det er fra, men dette pluss et par øredobber og et smykke lå i sengen min da jeg skulle legge meg på i går. Det er så fint å ha en søster som henne. En som man kan byttelåne klær med, bli bloggrapet av, se på film med og glede seg vilt til å gå på THG premieren med fordi jeg ga henne bøkene i bursdagspresang. Rebecca er team Gale og jeg er team Peeta. Nei, jeg er jo team Haymitch! Haha, neida jeg er team Rebecca! Love you, sis ♥ 

Gamle bilder av meg og venner

Jeg samlet sammen flere gamle bilder. Enjoy!
 

Rebecca er kul <3

Vil bare dele at min søster mest sannsynlig er det kuleste mennesket på jordens overflate.

XOXO Gossip gi.....nei, mener Leandra <3 

Gamle bilder av meg

Jeg satt på den gamle dataen nå nettop og gikk gjennom iPhoto. Jeg ble sittende der mye lengre enn jeg trodde, da jeg kom på at jeg kunne lage et innlegg av disse bildene. Fordi jeg fant så mange gamle bilder fra dager jeg helt hadde glemt! For det meste fra 7. klasse. Det beste skoleåret jeg noen gang har hatt. Det skjedde så mye morsomt da! Spesielt om våren, og tidlig sommer. Kan ikke tro at det er nesten ett år siden!

De fleste bildene er fra vår-sommer 2011.Jeg kan godt lage enda et sånt innlegg? Med gamle bilder av meg og venner eller noe sånt, hvis du likte det.

Intense smoke

Så nå har jeg nettop komt ut fra dusjen, og har sittet meg ordentlig ned i sofaen for å rett og slett være på dataen. Det blir faktisk litt liten tid til det nå for tiden. Fordi at uansett hva jeg skal, så tar det minst en halv time å gjøre det med krykker. Åh, som jeg gleder meg til disse fire ukene har gått! Om fire uker er det forresten påskeferie også. Wii, jeg elsker påske! Det minner meg om vår, snop og lyse farger. Helt motsatt av disse bildene jeg tok på vei hjem fra Geilo. Utsikter er alltid mye finere i virkeligheten enn på bilder, men jeg syns jeg fanget stemingen ganske godt da jeg hadde den på intens-instillingen. Hva syns du?// Canon EOS 600D

God morgen!

Bekken

Ville bare si at nå er jeg fremme på Geilo! Lang kjøretur altså. Vi ble ferdig med den første Hunger Games-lydboken forrige gang, så vi har komt et godt stykke i den andre nå. Litt gøyt å høre alt på nytt igjen syns jeg. Favorittpersonen til Aaron er selfølgelig Effie Trinket, hahaha. Og når vi igjen snakker om THG, så er det ikke lenge til den kommer på kino!! (Fikk frysninger da jeg skrev det) Jeg skal bestille billetter på ondsag - first thing in the morning.
  Natalie, Cecilie og resten kommer i morgen. I dag skal vi for det meste settle down, pakke ut osv. Men vi skal også dra ned i bassenget og bade, og lage taco til kvelds. 

Da er det tid for å vise enda flere bilder jeg tok i skogen. Vil du se enda flere, eller syns du det er nok?// Canon EOS 600D

Fresh freezing forest

God morgen. I dag voknet jeg halv åtte av meg selv, med masse inspirasjon til en video. Hvilken video det er, vil forbli en hemmelighet, men jeg geder meg utrolig til å lage den!
  Jeg skal vise enda fler av bildene jeg tok i skogen, men først informere litt om hva som skjer i dag. Vi skal bare spise frokost og gjøre oss klare nå, så drar pappa, Aaron og meg til Geilo. Det tar rundt fire timer å kjøre ut der. Og jeg tror ikke det blir så aller verst å være der til ondsag. Det blir kanskje litt trangt med tre voksne og fem barn i ett hus. Men det blir sikkert mye å finne på der sammen med Cecilie og Natalie. Faktisk, for første gang... gleder jeg meg litt til å være på Geilo. Enjoy bildene, så snakkes vi når vi er fremme! ♥

// Canon EOS 600D

Deep in the meadow, under the willow

Så nå begynner min vinterferie altså. Not too excited about that. Jeg skal jo faktisk atter en gang... stå på ski. Jepp, i morgen tidlig drar pappa, Aaron og meg til Geilo, hvor vi har en hytte rett ved skitrekket. Men heldigvis blir vi ikke alene der oppe i flere dager. Hvis du har lest bloggen min siden i sommer så husker du kanskje Natalie og Cecilie? Jentene vi var i Italia med. De to, lillebroren og foreldrene deres skal være i hytten sammen med oss i vinterferien. Så jeg gleder meg til å se dem igjen! ♥

Her er litt fler bilder som jeg tok i går. Fortell meg hva du syns! // Canon EOS 600D

Orange like the sunset

Peeta: "Your favorite color... it's green?"
Katniss: "That's right. And yours is orange."
Peeta: "Orange?"
Katniss: "Not bright orange. Like the sunset. At least that's what you told me once."
Peeta: "Oh. Thank you."
Katniss: "You're a painter. You're a baker. You like to sleep with the windows open. You never take sugar in your tea. And you always double-knot your shoelaces."

Then I dive into my tent before I do something stupid like cry.

Èn måned igjen

Hvem gleder seg til The Hunger Games!?

Hello MTV

It's my birthday!

Hello on you! Gjett hvem som blir fjorten år i dag da? Hint -  Du leser bloggen hennes akuratt nå. That's right! Jeg har jo allerede feiret bursdagen min, så jeg skal ikke gjøre noe så spesielt i dag. Marte ble nemlig syk, så vi kan ikke ha jenteklubb i dag alikavel. Litt dumt. Jaja, solen skinner i dag! Og jeg sitter og spiser på den svære bunken av sure kirsebær jeg fikk fra verdens beste venner i går. Haha, never snopesyk again!


Jeg kommer til å legge ut en video fra når jeg filmet i besøket mitt i går. Hvis du abbonerer på meg på youtube, kan du se den allerede nå.
Men da snakkes vi litt senere med den videoen!

FREDAG bildeserie

Vi spiste på Kroathai i stede for en kinaresturant, fordi det er ingen jeg liker her i nærheten. Men thai-mat kommer vel på en andre plass. Det er ikke stor forskjell syns jeg.
Bruttern' og mamma.
Meg som spiser Biff Chop Suey.


Er jeg den eneste som liker å ta bilde av maten før je spiser den?


Meg som spiser stekt banan.


OM NOM.


Også gikk vi å besøkte tante Christine på Estetique. Jeg fikk en kjempefin bursdagsgave av henne som jeg kan vise i morgen.

Ønskeliste til bursdagen min

Hvis du skulle valgt èn av disse tingene, hva ville du ønsket deg?

E L L EI byen

86 år gammel youtuber

Jeg sier aldri "hei" før jeg begynner å skrive... HEI. 
Jeg har hvert med Birgitte på senteret i dag. Og senere dro vi opp hit, til meg. Så har hvert med henne i nesten hele dag! Det har hvert gøy. Vi har spist sure kirsebær og sett på masse The Hunger Games-stuff på youtube. Jepp, har nemlig fått henne til å lese dem også.Vil bare ta opp en liten ting om videoene mine... Mange har spurt om fler i det siste, og savner dem. Men ja, jeg har sluttet å lage videoer, og det kommer ikke til å komme flere. Hah, lol. Nei, det kommer aldri til å skje! Jeg skal lage videoer til jeg blir 86 år gammel. Haha, tenk det da!
Jeg savner å lage dem like mye som noen savner å se dem. Og jeg skulle ønske jeg kunne lage videoer hver dag, hele tiden. Men det er alltid noe som kommer i veien! Bloggen har heller ikke hvert på topp i det siste. Men jeg planlegger å bli like god som jeg var før jul (neida, bedre!)
Så snart jeg får sjansen, skal jeg lage nye videoer. Please, bare vær litt tolmodig! ♥

Da snakkes vi i morgen. Ha en fantastisk mandagskveld!

FEBRUAR!

Neimen halloooen? Jeg har hvert på senteret med Emilie i dag, og har derfor ikke klart å blogge før nå. Jeg har vlogget da, så den kommer ut på vlog-kanalen min på youtube etterpå. (Youtube.com/Coooool555)
Jeg har kjøpt tre ting jeg tenker å vise i morgen. Og når vi snakker om i morgen, så skal vi faktisk på opra med klassen. Det kan jo bli... interesant! Og senere samme dag, skal jeg i bursdagsbesøk. Så tror det blir en koselig dag i morgen. Tror faktisk det blir en koselig måned nå i februar. Er litt ting som skjer - blandt annet bursdagen min den 19! Da blir det bedre blogging, vettu.Hva har du gjort på i dag?

Nice weather is niceCuteness

// Canon EOS 600D

Tøfler

Jeg fikk disse tøflene og noen andre klær da Rebecca kom hjem fra London i går. Hun hadde shoppet så utrolig masse. 11 par sko faktisk! Heldig. Når vi snakker om søss, så har hun faktisk bursdag i dag. 22 år! Jeg var ute og kjøpte gave til henne i går. Du kan jo gjette hva jeg kjøpte i kommentarfeltet... Hint - jeg har snakket mye om det på bloggen i det siste.
Åh, nå lager mamma kake hører jeg. N A M. Gleder meg til Rebecca kommer hjem. Vi skal ha det så koselig i dag ♥

Glowfish// Canon EOS 600D

Akvarium// Canon EOS 600D

Fresh rain// Canon EOS 600D

Siste dag i 2011

Jeg har nettop hvert en liten tur på senteret med Rebecca og mamma. Det var utrolig lite folk på senteret, så det var litt gøy å bare gå gjennom bygget og kjøpe mat her og der. Jeg fikk en tilgode-lapp på genseren jeg ikke likte. Den som jeg viste i innkjøptvideoen. Også kjøpte jeg meg tørrshampoo og lørdagsgodt. Grådig greit!
Senere skal vi opp til mormor og spise middag der med henne, og noen fra familien. Men først skal jeg gå julebukk her i nabolaget med Matias. Vet enda ikke hva jeg skal kle meg ut som, men jeg holder dere oppdatert!


GIANT PHOTO! ROAAR!

I kveld skal meg og Aaron opp til bestemor, og overnatte der til i morgen. Fetteren vår skal også være der. Og han er like gammel som meg, så det vil jeg tro blir grådig greit egentlig. Eller, faktisk så er jeg to dager eldre enn han. Viktig detalj.
Anyway, jeg ville bare skrive dette innlegget for at dere skulle vite hva planene mine for siste dag i 2011 er. 
 Hva er dine planer for resten av dagen?

Bilder av oss

Snart blir det ny header og nytt design! Selvom jeg byttet i går.. Wow. Anyways, jeg skal prøve å ha det nye designet en stund. Vi har nettop hatt en photoshoot ute, og har tenkt å bruke noen bilder jeg ble fornøyd med. Her har du en aaaldri så liten sneak peek!

Nå tror jeg vi skal spise og se Harry Potter 2 og spise litt. Senere skal jeg spise middag med bestemor og litt familie på pappa sin side. Vet ikke helt når jeg tar meg tid til å bytte design, men jeg gleder meg i hvertfall.
Favoritt Fredag kommer etterpå, så vi snakkes da! Hadebra ♥ 

Lea og Emilie

Dette har hvert en gråååådig grei dag. Har fått mye ut av den. Masse videoer, og til og med litt bilder av meg og Emilie. Hovedvideoen vi filmet i dag, kommer opp på bloggen i morgen, siden den bestemte seg for å tilfeldigvis opplaste seg døøøøødssakte på youtube i dag. Grådig ugreit egentlig. Men her er de mest flatterende bildene som ble tatt i dag.
Brødrene, Mandig!

Hva har du gjort i dag?

You have officially been blog-raped!

jeg følte bare at jeg måtte skrive et lite innlegg på din lille "gullgruve", siden du hadde glemt å logge av :) jeg har jo ingen anelse om hva jeg skal srive så kanskje jeg bare skal legge ut to små bilder av hvor fudgings fornøyd jeg er over at jeg tørde å poste denne lille hilsenen til deg og alle dine venner der ute i norge som leser dette akkurat nå !sånn da takker jeg for at dere leste denne lille hilsenen fra meg, og ikke savner mine små blog-rapes for masse . det kommer nok fler...

GOD JUL!

 

Solfrid, Matias og LeaVi hadde en liten photoshoot på rommet mitt før vi gikk på festen i går. Sånn at du kunne få se hva vi hadde på oss.
Kjolene til meg og Solfrid er fra Bikbok. 

Edit edit edit

Så i dag har hvert en ùberkoselig dag. jeg har faktisk hvert sosial og har hengt med Solfrid, Emilie, Adrian og Matias. Skal ikke gå inn på for mye detaljer på hva vi gjorde på siden jeg har vlogget i hele dag. Så akuratt nå sitter jeg og redigerer vlogmas 16. Den kommer til å bli bra, så håper du kommer tilbake for å se den. Jeg ville egentlig bare komme innom for å si hei, og at en video er på vei !det rimte! Her får dere noen "sneakpeek" bilder på vlogmas 16!Snakkes i vlogmas senere i dag!

Tøysejentene

I dagGenser og bukse - BIKBOK. Smykke - H&M.

The Hunger Games obsessionWintershoot

Her er noen av bildene fra photoshooten jeg hadde med fotografen, Matias isted. Han vil at jeg skal si at han er den beste fotografen jeg har hatt, og at han er bedre enn Solfrid. Haha... han står vell egentlig bare der og knipser i vei, og hvis jeg er heldig, får jeg noen bilder jeg er klar på!

Nå har jeg sittet her og spist snopet fra i kinoen i går og redigert en ny header (og et sidemeny-bilde) Og jeg føler at jeg må ha dette designet bare en liten stund til. Ellers blir det bare latterlig hvor kort tid jeg har hatt dette. Men hvis noen er veldig spent på nytt design igjen, så er det bare å si i fra. Så kan jeg sikkert fikse et nytt et snart!

Bildeserie - dåpen


Fetter og broremann


Aaron leker mandig overalt.
Søster og fetter


Tante og meg. Det eneste bildet som ble tatt av meg i dag faktisk.


Maaaata mat!


Maaaata mamma!
Vi tok med oss en del kake hjem, fordi disse kakene var uberskrivelig velsmakende! Haha...


Dåpsgutten skjekker ut den nye klokken sin. Om han bare kunne klokken... Onkel og tante. Foreldrene til dåpsbarna!


Dåpsjenten


Og enda et bilde av verdens skjønneste fetter ♥ Se på han!Jeg glemte å ta i minnekortet på kamraet i dag, så jeeg fikk ikke filmet en vlog der, men jeg filmet litt når jeg kom hjem om jeg vurderer å legge ut, bare for å legge en video ut i dag. Uansett.. håper du likte bildene! 

SjokoladekalenderHvilken type adventskalender har du i år?

Julekos på 1. desemberHva er din favoritt julemat å spise?

Hello December!

God morgen! Jeg kommer hjem litt sent fra skolen i dag, og jeg tror jeg skal en liten tur på senteret rett etter skolen også. Jeg kommer ihvertfall hjem litt sent. Så da blir det ikke blogging før det nærmer seg kveld og er mørkt ute for lengst. Men torsdager på skolen pleier å være gøye, så jeg skal ihvertfall ha en fin dag. Håper du også har det, så snakkes vi senere! 

btw, bare tenkte å minne deg på at det er første desember... 24 dager til julaften! ♥

Dødslekene

I kveld kommer den en video på bloggen om denne boken, Dødslekene. Også kjent som The Hunger Games. Jeg kommer til å fortelle litt om den, og hva jeg syns om den. Så klikk deg inn på Leaduvet i kveld, og hør hva jeg har å si om boken!

Jenteklubben - November


Vi begynner alltid med middag.

It's freaking pizza time, yo.


Excited for fooooood.

Drikk vann! Haha, kommer til å minne dere på dette litt av og til etter videobloggen med tipsene mine. Det er faktisk noen som sier de har sluttet å ta seg i fjeset etter den. Det er jo super bra!


Så gikk vi inn på rommet til Marte. Hvor jeg viste mine maata skillz på gitar. Jeg lærte nemlig to grep på skolen idag.


Så var det dessert tid. Marte hadde stekt pepperkaker til oss. Også fikk vi tilogmed jordbær og is.

Liten bursdagsfering

I går feiret Aaron en aldri så liten bursdagsfeiring hjemme. Vi lagde bare kake og litt sånt. Han fikk jo så mange penger at han gikk ut å kjøpe en Playstation 3 samme dagen. Gleder meg til han får kjøpt flere spill. Da kommer jeg til å sitte hjemme å game helt til solen går ned. Cuz I'm a nerd like that... Og det blir helt sikkert dobbelplayer med Matias også. Anyways, tok littegranne bilder i går. På fredag blir det bursdagsfeiring med alle vennene hannes så da blir jo det enda mere FYLTE GLASS! 


Åh, normalingene ♥


Ikke fortell henne at jeg postet dette bildet... Ler hver gang jeg ser det! Haha, minner meg om en baby dinosaur?Hvortid har du bursdag?

Kvelder med SolfridNoen var veldig ivrig på at jeg skulle lage en sånn neglelakk video, og det ble jeg ganske glad og overasket av! Skal selfølgelig se om jeg for til å lage en sånn video snart, men frørst må jeg få brukt denne neglelakken en liten stund da. Håper dere alle har en fantastisk kveld videre. Snakkes i morgen!

I går på senteret


Da skal meg og Solfrid ut å filme en video, men her er litt bilder fra i går. Så snakkes vi senere... Adiòs!

Photo's taken by me

Fler bilder tatt av meg finner du på WeHeartit-acounten min HER. 
Hvilket bilde likte du best?

Get scared!

Rett etter vi filmet sminkevideo, (i mitt forrige innlegg) gikk vi ut og hadde enda en Halloween photoshoot, så jeg kan vise deg noen bilder av meg fra den nå tenkte jeg. Jeg har forresten blitt forkjølet igjen. Det har sikkert noe med at jeg var ute bare i en kjole når det var mørkt og hadde photshoot med Solfrid. Det blåste forferdelig, så det var ikke lurt av meg rett etter å ha hvert syk. Men jeg ville virkelig gjøre det. Så jeg håper dere liker noen av bildene i hvertfall!

Hva skal du denne Halloweenkvelden?

Zolfrid the zombie! Hvis du vil se makeup tutorialen hennes på hvordan hun fikk til denne zombie-looken, må du skjekke ut bloggen hennes, Deodorant.blogg.no. Og, fortell meg... hvilket bilde likte du best? Jeg bare digget det første bilde av henne. Ganske så skummelt må jeg si!

Hey Halloween girls!

Godmorgen! Halloween dagen har kommet og jeg skal ikke gjøre noe mer Halloween-ish enn å bare blogge Halloween-ish. Dette blir en vanlig dag på skolen. Men jeg kan begynne med å vise dere noen Halloween bilder meg og Solfrid tok sammen. Jeg stod opp litt tidlig for å vise dem til deg. Her er meg og Solfrid som Halloween spøkelser. Sminkevideo på hvordan vi sminket oss sånn kommer senere i dag.

Åh, vi er så skumle. Håper ikke du tisset på deg. Uansett.. hva skal du denne Halloween-mandagen?

Night to Halloween

Jeg vil legge ut mer photoshoot bilder... Haha. Det er jo tross alt natt til Haloween! Det er min unskylding denne gangen. Heh, håper du liker bildene (:Ha en fantastisk Hallowen kveld videre da du! Blir mitt siste innlegg i dag. Men jeg kommer til å poste et innlegg i morgen tidlig, siden jeg slutter så sent på skolen i morgen. Men det blir masse Halloween blogging. Faktisk bare Halloween blogging!

Don't play with my heart. It's not a toy

 Bestilt på wholesale-dress.net/ for lenge siden. Er den ikke søt? Brukte den mye i London, husker jeg.

My feathersFra høyre til venstre (på det siste bilde) - Gina Tricot, Primark, H&M og H&M. Uglering fra Lindex.

Green cupHvilket bilde likte du best?

Litt bilder dere ikke har sett før

Tenkte bare å vise dere disse bildene av meg fra meg og Solfrid sin photoshoot vi hadde for en stund siden.  Jeg har vist dere noen andre bilder fra den dagen før, men hadde så utrolig mangen! Så her er litt fler bilder jeg tenkte ville være gøy å vise til dere... Jeg elsker ihvertfall å se bilder fra hjemmelagde photoshooter på andre blogger! Dette er forresten bilder fra den photoshooten headeren min er tatt i!

Fortell meg i kommentarfeltet hvilket av de fem bildene du likte best, ooog om jeg burde legge ut flere bilder fra en annen photoshoot?

Italia minner!

The girl with the skirt (Del. 2)

The girl with the skirt (Del. 1)

Så da jeg spurte hvordan jeg skulle redigere bildene i mitt forrige innlegg, svarte de fleste at jeg burde redigere dem på to forskjellige måter. Men jeg syns det hadde blitt litt for rotete i et innlegg? Så derfor deler jeg dem opp! Del 1 blir litt sånn tegneserie-ish og i del 2 blir de mer vanlig! Så takk for hjelpen altså, nå får jo vi begge deler! Daa tenkte jeg å begynne med bildene i del 1 nå. Håper dere liker dem!Outfitet: Skjørt - Lulus. Belte - Primark. Dongerijakke - Lindex. Cardigan - Only. Neglelakk - Depend. Topp - Zara.

 

 

UnrealisticHvis du følger bloggen min på facebook, så vet du at jeg hadde en photoshoot på rommet nå i kveld. Hørt på musikk og hatt en lonerparty.. Og når det ble litt for mørkt, satt jeg meg ned for å redigere bildene. Og da jeg prøvde meg litt frem, ble resultatet som på bildet vist over. Og jeg liker det, men det blir kanskje litt for mye? Jeg lurer på om jeg skal redigere resten av bildene sånn som dette, eller bare redigere dem litt enkelt slik at de ser mer realistisk ut? Hjelp meg! Hvordan vil du at resten av bildene skal se ut?

Love is like a rubix cube

"Love is like a Rubix Cube...there are countless numbers of wrong twists and turns, but when you get it right, it looks perfect no matter what way you look at it"

Klarer du å løse en rubix kube? Jeg klarer å løse èn vegg. Ganske stolt!

Harry Potter jokes

 

Når vi først har snakket så mye om Harry Potter, så måååtte jeg bare vise dere disse bildene her som jeg fant på Weheartit. Hvis du forstår dem, er de dødsbra! Haha, hvilken likte du best?

Old purpleMalin tok bildene av meg med min Sony ax 450.

Spørsmålsrunden er avsluttet. Og jeg holder på å redigere videoen med svarene nå, så derfor går det ikke ann å stille flere spørsmål! Okaai, snakkes senere!

Dagens inspirasjon - NERDS!

Gosh, som jeg elsker nerder! Nerdete gutter, dere er best! Nerdy mote.. åh, elsk ♥ Store briller, teit humor, bøker, Harry Potter, rutete skjorter og tv-spill! Doesn't get any better then that ;)

Fler enn meg som er fan av nerder?

Dagens inspirasjon - iJustine

iJustine er en youtuber, hun ble kjent av å danse i Apple-stores, helt offentlig selfølgelig. Utrolig morsomt å se på. Du må søke opp iJustine - Apple store dance når du er ferdig å lese dette innlegget! Folk ser rart på henne og ler. Er så komisk!
Hun har millioner av hits på youtube. Hun er en av mine favorittyoutubere! Spesielt fordi vi har noe tilfelles, vi elsker begge Apple og Steve Jobs, og stakkars iJustine var helt knus da han døde. Han er jo faktisk grunnen til at hun gjør det hun gjør og heter det hun heter.


Hun har en Steve Jobs dukke, hun blir adlri flau av å dumme seg ut offentlig, lager gode videoer, er ærlig, pen og morsom. Jeg har fulgt videoene hennes i et år nå faktisk! Folkens, hun er grunnen til at jeg lager videoer på bloggen, og er en utroolig stor inspirasjon for meg!

OG GJETT HVA?! HUN KOMMER TIL NORGE I DAG! Jeg aner ikke hvorfor! Jeg prøvde å finne ut av det i hele går/natt. Men hvor utrolig kult er ikke det da? Omg, nå skal jeg stalke henne og prøve å finne ut av litt mer om hvor hun skal ogsånn! ♥
Åh, iJustine... Jeg bare elsker henne!

Min beste venn

Flere enn meg som har lyst å stjele håret til Solfrid?

Wishing the roses we're from you...


// Sony ax 450 ax.
// Tatt av meg

Love Leaf

Jeg fikk et søtt blad av Ina på skolen. Hadde lyst å ta det med meg hjem og ta bilde av det, så da gjor jeg det. Jeg vet ikke hordan man får til å lage blader sånn, så jeg skal beholde dette. Skal ha det på rommet et sted. Det representerer jo høsten litt også da.

- Bildene er tatt med Sony Ax 450 av meg.

Solnedgang-stemning i skogen

Vi sitter her helt ustelt og spiller Sims. Det har vi gjort mesteparten av tiden Solfrid har hvert her egentlig. Vi spilte det hele tiden før, husker jeg. Så vi ville bare prøve det igjen, og nå er vi blitt helt avhengi av vår søte familie. Men vi tar oss en pause snart. Jeg er alene hjemme til kl. 6 i dag. Så vi skal ta med oss Aaron ned på senteret og spise på McDonalds og kjøpe litt snop. Men da må vi først begynne å stelle oss, og det kan ta tid...

Jeg tok disse bildene i går kveld, med Solfrid. Hvilket av de syv bildene likte du best?

Ps. i kveld blir det ny video!

Meg og bruttern'Du får ikke tøffere bror en dette...

Langt mørkt hår

HeiHei, har nettop hvert ute med noen venner nå. Vi har vell egentlig bare gått rundt å loket. Troor jeg skal på kino med en tante, søster og fetter senere. Men nå har jeg verdens fetteste hår, og kunne tenkt meg og tatt det i helgen i stede. I morgen skal jeg nemlig være med Solfrid, så skal jeg være med Michelle på fredag. What to do, what to do...?Hadde på meg extensions på en photoshoot med Solfrid på søndag. Det var uuuutrolig mye vind, så det passet jo egentlig ganske bra!
 Hvilken av bildene likte du best?

(Meg på Estetique Episode 4 kommer ut senere!)

Frokost

Sony ax 450 // Nugatti Air

Dagens inspirasjon - Japan

Lenge siden jeg har hatt en av mine dagens inspirasjoner nå! Men jeg så at noen andre blogger også hadde begynt med det etter min lange pause. Så da fikk jeg litt inspirasjon til å begynne med det igjen.

I ♥ Japan! Det har jeg sagt før tror jeg... Maten deres er namnam, alt er så fargerikt, toalettene deres spiller musikk, og de har jo verdens søteste jenter i de fineste klærne jeg har sett. Åh, japansk street fashion - DIG IT!

Flere enn meg som er forelsket i Japan?

Photo: Girly stuff
 Hvilket likte du best?

Opp en bakke, inn i en skog, forbi et gjerde

Dere må tro jeg bor langt ute på landet når jeg viser dere disse bildene, men faktisk så bor jeg i et søtt lite nabolag opp en liten bakke nedenfor noen sentere, IKEA, elkjøp, skoler og litt sånn. Men på toppen er det en liten skog du kan gå inn i. Det er ganske få trær der, så det er en lekeplass og en grillplass der oppe. Går du litt lengre inn i skogen kommer du til et gjerde. Bak gjerde er det en liiten bondegår. Der pleier vennene mine og meg å snike oss inn. Fordi det er så fint å ta bilder der oppe! Var nylig på en mini photoshoot med Solfrid der, og har ikke vist dere bildene enda. De er fra samme dag som bakevideoen min er fra.

Nå skal jeg snart sove... Begynner halv ni på skolen i morgen. Har hvert full av inspirasjon i dag, så jeg har skrevet ned noen video idèer jeg ble fornøyd med. Jeg stod faktisk opp midt på natten i natt, og skrev et laaangt video prosjekt. Jeg kunne bare ikke sovne igjen, da hadde jeg glemt den til i morgen. Må få til å lage den snart! Tror det blir gøy.
Fortell meg hvilket av de fem bildene du likte best!

Bare ta bilder av meeeeeg!

Nå tenkte jeg å vise dere bildene meg og Malin tok i går. Det regnet, så vi pakket kamraene inn i plastposer. Smartasses?! Ja, også ble vi dødsvåt i håret da, så det så litt forj*vlig ut, men jaja. Vi var på et sted med PERFEKT lys, så det var litt gøy!

Tatt på ca. samme sted som headeren min er tatt!
Neei, vi tok ikke bare bilder av meg, haha. Men Malin tok bilder av meg med mitt kamra og jeg tok av henne med hennes kamra. Så hun har alle bildene av seg selv, så derfor er overskriften ironisk.

Har fått klassebilde mitt så poster snart et innlegg med det og noen gamle klassebilder. Snakkes da!

Dagens farge - lilla

Hva er favorittfargen din?

How to be a lazy cat


l

Første høstdag bilderLast Day of Summer 2011

I dag er det siste dag i sommeren 2011. Føles som om den var over for lenge siden, men i morgen er det høst!

Hvordan har sommeren din hvert?

We heart fashion


Source: Weheartit.com.

Hvilken rad med klær likte du best?

Pretty Little Flowers

Tatt med Sony Ax 450.

Colorfull wardrobe

Elsker å se når klesskapet mitt er fargerikt! Får lyst til å prøve på klær da, og finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen. Det tror jeg jeg skal gjøre nå, siden det er mandag og skole i morgen. Snakkes!

Photoshoot in the dark

Tenkte dette innlegget ville være fint å poste nå siden.. for det første så lyner det ute! Og det er ganske skummelt! Det er mørkt ute, og det regner. I hvertfall her i Bergen.
I går da jeg skulle legge meg fant jeg ut at det gikk ann å ha et skyggeteater på rommet mitt. Jeg slo av alle lysene, og slapp gatelyset gjennom vinduet mitt, så jeg fikkk en svær lysflekk på veggen, så satt jeg opp kamraet mitt, poserte og begynte å ta bilder. Minner om at rommet var helt mørkt, og det var sinnsykt skummelt for meg, haha! Alt jeg så var skyggen min på veggen som bevegde seg som i en skrekkfilm.
Likte det siste bilde best. Ser ut som noen som prøver å komme seg ut fra rommet.

Hvilken av de syv bildene likte du best?

Nå skal vi leke gjemsel


hallo ! emilie og sanne her mens leandra ser seg i speilet ...  la oss kalle  dette for en blogrape selv om lea vet om det , så det er det vell ikke... men la oss kalle det det. vi skal ihvertfall leke gjemsel ! kunn på grunn av vår SKIKKELIG barnslige humor. vi skal leke gjemsel liksom-.- det er som å begynne å spise oppmost spagetti på glass og bruke bleie igjen... meeenne, it´s kinda our thing ! 

nååå, må vi gå ,fordi gjemsel leker ikke seg selv (:

Første dag på ungdomsskolen - COMPLETE

Gikk jo fint, fikk en haug med bøker og litt sånn skolestuff. Ingen lekser, må bare huske navnet til rektor. Haha, det blir enkelt. Tror jeg. Aaaaanywho, I. am. starving right now, så jeg skal møte Solfrid på senteret og få i meg noe mat før jeg dauer som noen sauer. Haha, når vi snakker om sauer. Det er en liten bondegård ikke så langt fra her meg og Matias bor, så hver vår har vi liksom gått opp til sauene, prøvd å klappe dem osv. Men de er jo dritt redd. Så det er litt kjedelig, men i ÅR, var det EN SVART LITEN sau som kom løøøpende mot oss. Matias ble livredd, haha. Vi kalte den Fittmunn. Nydelig navn til en stygg liten sau...
Det eeeer så morsomt å zoome inn på sauen her.

Skikkelig høstbilder... Fu*k. Me not like!

 

Jeans

Liker du best lyst eller mørkt dongeri?

Foto: regnbyeVelkommen til Bergen.

Foto: Blåklokke

Dette er et bilde jeg knipset på vei hjem fra bursdagsbesøket til Hannah, ble ganske så fornøyd med det, med tanke på at jeg tok det på 2 sekunder. Det er redigert i Picnik og tatt med Sony speilreflekskamraet mitt.

Baby blue & pink

Meg og Aaron tok kondittofarge oppi melken, sånn at den skulle matche muffinsene vi lagde.

ATTENTION - Blogg VS blogg finalistene i innlegget under, trenger flere stemmer.
Lyst til å gi favoritten din en stemme? Stem i innlegget under.

Fashion

Bilder tatt av meg med Sony 450 ax.

Jeg skulle finne frem et outfit til Rihanna-konserten i kveld, så endte jeg opp med å prøve på masse klær, og ta en del bilder. Hvilket likte du best?
Jeg er så glad for at det ble fint vær i dag! Senere kommer Solfrid bort, og vi skal se den nyeste episoden av Pretty Little Liars hvis vi får tid, ellers skal vi kanskje bake brownies. Men èn ting vet jeg at vi skal. På Rihanna konsert i kveld! Vi skal dra med Rebecca, min søster og Christine, min tante. This should be fun!
Skal du på Rihannah-konsert? 

Sunset
Solnedgangene i Italia ♥ De fineste jeg har sett.

Photoshoot med SolfridHvilken rad med bilder likte dere best? 1, 2 eller 3?

Dagens Farge - GUL

Jeg har hvert obsessed med fargen gul i det siste. Den er lys, sommerlig og jentete! Så jeg redigerte sammen noen søte bilder jeg fant på WeHeartIt.com. Tror jeg skal begynne å gjøre dette... Ha "Dagens Farge" av og til. Hva sier du til det? (:

Si meg, hva er favorittfargen din? ♥

SUMMER DAY! - SKIRTS AND BRIGHT COLORS!


Elsker sånne dager! I dag er det LØRDAAAG, yaay! Gleder meg til lørdagssnop, er. så. snopesyk nå!

FRRRRIED BANANA!

... er det beste som fins, og det spiste jeg i dag! Spiste på en thai-resturant på senteret sammen med Rebecca (søster) Mads Fredrick (fetter) og mamma. Så dro vi på visning på et hus Rebecca kanskje skulle kjøpe. Så sånn har dagen min hvert.
Gjort noe denne mandagen?

Dagens antrekk - purple shorts

Internetten er tilbake! Og i morgen drar jeg til polen, derfor har jeg tilbringt dagen min i dag med mine beste venner, Sanne og Emilie. Baaasicly satt vi og lurte på hva vi skulle finne på, tok noen bilder med selvutløser der vi oppførte oss som Disney stjerner... Du vet, overlykkelige fjes og sykelig intenst kroppsspråk. Haha. Meg og Emilie drømmer om å bli Disney-stjerner en dag. En dag... Veeell, nok om drømmene. Her, mine damer og herrer, er dagens outfit!

Italia when the sun goes down

Kamra: Sony 450 Ax.
Fotograf: Meg.

Jeg er hjemme fra hytteturen nå med noen bad news. Safari på Macen min er liksom forsvunnet fra dataen. Vet ikke hvordan det skjedde. Jeg var på hytten. Sååå, jeg vet ikke helt når jeg skal begynne å blogge igjen. Nå sitter jeg på en windows pc, og de missliker jeg veldig sterkt, så jeg gidd ikke å blogge på denne. Men siden jeg reiser til Polen på tirsdag, og da kommer jeg ikke til å blogge på 11 dager. Jeg hater sånne blogginnlegg som dette, men kanskje blogger jeg sent i morgen ellers begynner jeg ikke ordentlig igjen før jeg kommer hjem fra Polen 30. juni.

Håper dere likte bildene, oog vi snakkes enten i morgen eller om to uker ♥

Redigert VS uredigert

Det øverste er redigert i Picnik.com og den nederste er ikke redigert i det helet tatt.
Make sure to let me know which one you liked the best! Veeell (lurer på hvorfor jeg alltid skriver "vell" med så mange e-er...) VELL, jeg likte i hvertfall den øverste best. Jeg har redigert mange av bildene mine sånn før, og jeg elsker den! Fant en egen måte å gjøre det på på Picnik.com. Deler gjerne den måten med dere i en video hvis dere vil (:

COLOR BOMB

Redigert i Picnik.com
Tatt med Sony 450 Ax
Fotograf: Meg

Seahorses, owls and other random creatures
Tok disse bildene i italia med Sony 450 Ax.

Oh guitar, you look so pretty in my arms. I wish I could play you

Kan du spille gitar?

Dagens inspirasjon - Italia

Mange fine bilder å ta i Italia. Det var gøy (:

Tre jenter (og en gutt) på stranden i Italia

Første dagen på stranden og jeg hadde tatt håret opp i en dott. Jeg skulle ikke bli våt i håret. Det var planen vår. Men det var umulig! Haha. Bølgene var sykt store og kraftige. Det var sinnsykt gøy! Jeg glemte planen om tørt hår og slo håret løs, bokstavelig talt. Så jagde vi bølgene, kastet oss over dem, fikk sand i bikinien, falt og druknet nesten et par ganger. Men da vi kom oss på bena igjen holdt vi på å le oss ihjel!
Outfit fra Italia - Colors


Singlett - Bikbok. Shorts - Topshop. Sko - Converse. Solbriller - Sicilial

Tre jenter i Sicilias gater!
♥
Jeg husker en kveld på Sicilia da foreldrene våres satt å snakket på en cafè med dødsgod is og vi gikk ned til stranden rett over gaten. Det var mørkt og en liten bar på stranden spilte musikk. Meg og Natalie lagde en dans, og sammen alle tre, danset vi langs bølgene til Italiensk musikk. Vi skrev ord med fingrene i sanden. Vi hadde ikke planlagt å bli våte, men store bølger kom helt uventet og vi ble våt opp til livet, men det gjør ingenting. Det tørket mens vi danset barbeinte langs stranden og begravde tærene ned i sanden ♥

Tre jenter på en villa i Italia!Vi så solnedganger sammen på taket mens vi hørte på gamle Taylor Swift-sanger. Snart bled en rød himmel til svart og stjernene tittet frem. Vi lå der lenge uten å si noe, pekte opp på stjerneskudd som kom forbi av og til. Vi så mange av dem. Det var en utrolig fin ferie med jentene som fikk meg til å smile hele tiden. 

Jeg vet den siste kvelden vi kranglet og jeg reiste meg opp og gikk vekk fra en perfekt kveld, burde vi brukt til å ligge i sengen å komme på rare navn sammen. Stein Greger og Olga Polly. Hah! Det var nesten det beste med dagene. Også alle isene vi spiste. Vi stjal sjokolade fra kjøleskapet og spiste opp en Tyrkisk Peber boks på noen få dager. Jeg vet jeg spiste mest. Haha. Ikke forvent noe annet neste gang ♥

Dagens inspirasjon - Vintage

Er paa internettcafeen igjen!
I dag kjoorte vi med baat. Har faatt mer farge og enda flere bilder aa vise dere 9.juli naar jeg kommer hjem med nye bilder. Jeg ble skikkeli sjoosyk i dag og jeg trodde verden skulle gaa under da jeg spydde 6 ganger paa rad. Men plutselig var jeg i himmelen igjen da det var over. Naa har vi nettop hvert aa spist og jaget smaafisk. Vi skal snart opp til huset saa vi kan dusje av oss alt saltet som er over hele kroppen min.
Veeeeell, snakkes!

Dagens inspirasjon - Fresh

 

Heeey! Jeg er paa en internettcafe i Italia akuratt naa. Stikker innom for a si det foorste ordet i innlegget og forsikre meg om at dere ikke har glemt meg. Saa gi en liten lyd ♥
Jeg har nettop hvert paa stranden og jaget boolger med Cecilie og Natalie. Og jeg har saa sykt mange fine bilder aa vise dere naar jeg kommer hjem! Saa dere borr gjoore dere klar til bloggemaraton 9. juli!

Gikk tom for kjendiser å ha "dagens inspirasjon" om. Så jeg bruker mine egne bilder. Blir liksom nytt tema hver gang. Denne gangen blir det litt freshe bilder siden det er sommer!

Hadebra!

Hyttebilder

Lovehearts
 

It's all about the colors!


Jeg har èn skuff full av fargerike sommerklær! Gleder meg til sommerferien, stranden, Italia og Polen ❤

Nature's beautyBilder tatt og redigert av meg med Sony Ax 450 speilreflekskamra.

Butikkene stenger kl. 3 i dag folkens, så nå skal jeg tidlig ut på butikken for å handle snop og noen sommerklær. Skal jo til Italia snart! Whuah, lykke!

Birdhouse


Fotograf: Meg
Redigert: På dataen
Kamra: Sony Ax 450 

Var ute med Matias i stad og tok litt bilder. Dette av fulgehuset ble min favoritt. Watcha' think?

(Pssst, spørsmålsrunde litt lengre nede på bloggen. Har du noen kreative spørsmål? - Kom med dem!) 

FOTOsjuuuut!

Meg og Solfrid var veldig effektive i går. Vi har lagd sketsj, hvert på senteret og jeg fikk kjøpt meg tre neglelakker, en cheesburger og en mcFlurry. Når vi kom hjem lagde vi pizza, så det var en kjempe sunn dag altså!  tok vi litt bilder som jeg kan vise dere nå. Første dag på LENGE det var sol her i Bergen. Så det var jo litt gøy!


Må bare få sagt at det er så syykt deilig med langhelg. I kveld skal jeg spise snop og se film.
Hva skal du gjøre resten av lørdagen?

Hey, you're a pretty little flowerLittle pink flowerJeg våknet opp med gangsperr i HELE kroppen i dag! Idrettsdagen i går var jo.. hard trening for meg! Har ikke trent sånn siden, ja, forrige idrettsdag. Så nå verker det i hele kroppen! Jeg har faktisk forverret meg i 60 meter. Men jeg forbedret meg i stille lengde da. Der hoppet jeg 2.20 meter. Fikk skolerekorden hos jentene. Litt fornøyd med den!

Planene for dagen er å kanskje være med Sanne, Malin og Emilie. Vet ikke helt hva vi skal finne på. Og senere skal vi få middagsbesøk av mormor som har komt hjem fra Colombia og onkel Alex som bor og spiller på Fredrikstad fotballlag, så gleder meg til å se dem igjen! 

Karma is when you throw a banana on Mario Cart and end up slipping on it.


// WeHeartIt.com

Typing what you really want to say, then deleting it.

Fotograf: Selvutløseren
Modell: Meg
Kamra: Sony Ax 450
Redigert i: Picnik.com 

A paper cut is the tree's last revenge

That brief moment of silence when you drive under a bridge on a rainy dayEvery day I'm shuffilin
Fotograf: Solfrid
Modell: Meg.
Kamra: Sony Ax 450
Redigert i: Picnik.com
Sang: LMFAO - Party Rock Anthem (Every Day I'm Shuffiling)

Dagens inspirasjon - Selena Gomez

I'mma sit in the couch and chill all night... Cuz, that's what I do best!


Fotograf: Selvutløseren
Modell: Meg
Kamra: Sony Ax 450
Redigert: På dataen

How are my people feelin' today?

Sorry Ke$ha, but the party started when I walked in!

 


Fruityliciuos

Først vil jeg bare begynne med å si... IT'S FRIDAY FRIDAY! GOTTA GET DOWN ON FRIDAY! 
Yes! Senere skal jeg bort å være med noen venner. Vi skal henge i det nye leiligheten. Sikkert se på MTV. Som forresten bare sender drittprogrammer. Men drittprogrammer er ofte de beste! ELSKER den kanalen faktisk. Haha.  
Jeg kan legge ut dagens outfit før jeg går, men det blir senere. Later!
Btw, takk for alle de fine kommentarene på sangvideoen! ♥ 

17. mai's frokostbordHa en fin dag alle sammen! 

I'mma share some pictures with you today

Jeg satt sammen en liten video til dere i dag. Jeg fikk lyst til å redigere litt på bilder å videoer, så da lagde jeg dette og tenkte dere kanskje ville like det.

Likte dere bildene?

You give me that fairytale feeling

Vänskap

Hva heter din aller beste venn?

Let's stop the

Bilde VS bilde

Jeg holder på å jobbe litt med designet mitt nå. Det jeg har nå er litt høstaktig syns jeg, så selvom jeg elsker headeren jeg har nå (som er laget av reej.blogg.no), så tror jeg jeg bytter til en med litt mer sommerstemning. 
Mens vi venter på nytt deisign har jeg en "VS". Jeg redigerte et bilde på to forskjellige måter i går og klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg liker best. Tror det er den med sterkest farger. Hva syns du?


VS

Er det forresten noen som vil anbefale en side man kan laste ned et bilderedigeringsprogram til meg? (: Skriv gjerne link til siden, da hadde jeg blitt super duper glad!

Les mer i arkivet » April 2018 » Mars 2018 » Februar 2018


Hei! Jeg er Leandra, en 18-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du se mitt liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, samfunn, skjønnhet, fotografi og masse annet. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com