hits

SPØRSMÅLSRUNDE // Q&A

//Reklame

Nå begynner det å bli en stund siden jeg har hatt Q&A, eller en video i det hele tatt. Så da tenkte jeg at dere kunne fyre løs med noen spørsmål i dette innlegget så skal jeg samle sammen så mange jeg kan og svare på dem på video snart!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
T-skjorte fra Monki
Lakkbukse fra Junkyard her
Når dere skriver inn koden "LEANDRAV15" får dere 15% rabatt på kjøpet deres på Junkyard! Det gjelder på alle kjøp over 500kr utenom salgsprodukter, deal eller kampanje. den er gyldig til og med 2. mars! ♥


Mange pleier alltid å være så kreative med spørsmålene, så jeg gleder meg masse til å lese gjennom kommentarfeltet senere! Ask away.

Q&A - still meg spørsmål!

Adlinks

Vi kjører i gang en questions and answers! Det er kjempe lenge siden, og jeg har veldig lyst å filme svarene på video til dere. Jeg pleier egentlig ofte å få ganske gode spørsmål når jeg har spørsmålsrunder, så det er alltid gøy å svare dere. Dype spørsmål, mine meninger om ting, useriøse eller seriøse spørsmål, noe dere har lurt på en stund? Hva som helst, så skal jeg få til å filme noen svar til dere. Jeg gleder meg, og skal slutte å mase her! See you soon.


Genser HER
Veske crossbody HER
Bukse HER

Har du noe du lurer på?

Spørsmål og svar #86

Lurte på om du kunne ha laget et innlegg om treningsrutinene dine? Hva du trener for å få den kroppen du har nå? Hvilken øvelser du anbefaler og som du syntes har hjulpet deg?
- Nå den siste måneden har jeg kommet inn i en god treningsrutine igjen, og jeg har veldig lyst til å lage et innlegg eller en video hvor jeg viser dere hva jeg gjør og hvordan, men jeg er fremdeles usikker på hvordan jeg skal utforme det.
 

Hvor lenge hadde du ringen i nesen? Har det grodd fint?
- Jeg tror ikke jeg hadde den mer enn 2 måneder. Jeg byttet ring i nesen til en for tynn ring jeg hadde kjøpt selv, og da fikk jeg en veeeldig vond betennelse. Så jeg måtte fjerne ringen... Det gikk egentlig fint, for jeg fant ut at jeg trivdes bedre uten ringen. Syns ikke jeg kledde den så godt, men det var gøy å prøve den ut!

 

Hei! Jeg lurte på hvilken bok det er du leser for øyeblikket?
- Heisann! Akkurat nå leser jeg første boken i en trilogi om Alexander den store, skjebnens sønn. Boken handler om oppveksten til Alexander den Store og inneholder filosofer, det gamle hellas, gresk mytologi og mer. Den er så langt underholdende, lettleselig og right up my alley, selvom det kanskje er en smule for mye krigssnakk til tider. Kan gi en review når jeg er ferdig med første bok, og eventuelt hele serien om det er ønskelig?
 

 Bruker du skrubben i ansiktet også?
- Nei, jeg føler den er litt for grov til å bruke i fjeset, selvom det sikkert hadde gått fint. Men jeg liker å være litt forsiktig med huden i ansiktet.

Hei! Dette kommer litt random, men du tok nipple piercing for en stund siden. Jeg har vurdert det lenge, og skal endelig ta det om noen uker. Hvordan har din opplevelse vært med det så langt? Må du fremdeles rense ofte, og har det begynt å gro for deg? Du har kanskje noen tips både i for- og etterkant?
- Heihei! Det tar mange måneder før det gror ordentlig, og jeg må fremdeles av og til rense dem da det kan komme litt skorpe og puss akkurat ved hullet, men det går egentlig fint og det blir bare mindre og mindre av det. Som jeg har skrevet tidligere er det kanskje noe av det vondeste jeg har gjort med meg selv frivillig, ved siden av tatoveringen på ribbebeina, men det kommer helt an på hvor sensetiv du er fra før. Alt i alt var det worth it.
 

Hvor er jakken din fra?
- Oh this old thing? Den kostet utrolig nok 250kr på Primark I Leeds, og er absolutt den jakken jeg bruker mest. Kan stå foran speilet og prøve på fire jakker, men det er alltid denne som er vinneren.Processed with VSCO with f1 preset

Kan du lage et innlegg om hvordan du redigerer Instagram bildene dine?
 - Det kan jeg få til asap ja.

Hvilken novelle begynte du å gråte av?
- "Hvis det er sant" av Jacob Arvola <3
 

Svar om alt dere lurte på om russetiden!

Hvorfor har du blå russedress når du går studiespesialisering?
I dag er det ingen regler for hvilken farge du må ha på russedressen. Spiller ingen rolle om du går yrkesfag eller studiespes. Jeg valgte blå rett og slett fordi jeg syns det var litt finere. 

Er du på buss, van eller er du vandreruss?
Jeg var vandreruss, noe som passet perfekt for meg. Veldig chill.

Er det buss/vans på skolen din?
Vi hadde en del folk fra skolen som var med i busser med folk fra andre skoler. Så hadde vi én guttevan med bare gutter fra vår skole. Det var egentlig sykt herlig, for de var liksom alltid i nærheten, spilte musikk i friminuttene fra annlegget osv.

Hvorfor valgte du dress og ikke bukse?
Det var også bare smak og behag. Syns russedressene er finere. Eller, ingen av dem er jo "fin" men er jo kanskje litt praktisk med tanke på at du har mye større areal å feste bilder på.
Processed with VSCO with f1 preset

Hvordan har du fått til å ha på egne bilder?
Det var et HERK uten sidestykke. Kjøpte strykepapir på Clas Olson. Så la vi dem i printeren, fant noen bilder vi ville ha, la dem inn i word, skrev dem ut. Så kom de ut på arket fra printeren. Deretter legger du arket oppå russebuksen, legger et mellompapir over også stryker du. Leeeenge. Tok tid før de festet seg. Det var et dagsprosjekt å bli halvveis ferdig med én russedress. 

 Hvilke knuter har du gjort?
Dønn ingen. Syns vår skole var i elendig på russeknuter, i hvertfall i forhold til naboskolen U.Pihl som fant på sykt mye gøy. Har faktisk ikke sett russeknutelisten. Eneste var faktisk at jeg gikk med bøsse for krafttak mot kreft. Det er jo en slags russeknute.

Var klærne dyrt?
Jeg mener jeg betalte litt over 2000kr russedress, bokstaver med navnet mitt på, to pakker med strykeprodukter, russekort og to patcher.

Føler du deg alltid trygg på russefester/arrangementer?
Ja, egentlig men jeg er en veldig lite paranoid person. Var jo ikke alltid på arrangementene jeg kjente alle folkene selvfølgelig, men jeg ble aldri så full at noen kunne utnyttet meg osv. Jeg passet på at vi alltid gikk sammen når vi skulle tisse f.eks, og ikke alene. Så litt forhånsregler tok jeg så klart, for man vet jo aldri. Pluss at det er kjedelig å tisse alene :)

Hva blander du helst sprit med? (under 22%)
Har egentlig ingenting fast, for jeg drikker ikke sprit til vanlig. Men i russetiden har jeg blandet mest med solo, cola og appelsinjuice. Appelsinjuice er definitivt best å blande med typ kalinka eller vikingfjord. Da smaker du nesten ikke spritsmaken. Og med isbiter er det prima. 

Hvor har du kjøpt NASA-russ patchen?
Den er også fra Russedress.noProcessed with VSCO with f3 preset

Har du russeparkas?
Nei, det hadde jeg ikke. Hadde en parkas liggende jeg dønn bare fikk bruk for én gang. Det var stort sett vært fint vær og mildt. 

Kan du skrive litt om din opplevelse med nettstedet hvor du kjøpte russedressen din?
Jeg vil anbefale Russedress.no fremfor Russeservice.no rett og slett fordi nesten alle som sier de bestilte fra Russeservice, sa de angret fordi russedressene var  tydeligvis bedre og de utvider seg ikke. Jeg bestilte min fra Russedress og selve dressen var i fin, god kvalitet og den utvidet seg ikke i det hele tatt. Jeg ble anbefalt å gå ned en størrelse, noe jeg egentlig ikke burde gjort. Den satt tilsynelatende bra på, men jeg burde bestilte S istedenfor XS. XS ble akkurat litt for kort alle veier. Og den største ulempen var faktisk at den var for stram til at jeg kunne ligge foroverlent på pulten. På fest gikk det helt fint. Når det kom til selve "bestillingsopplevelsen", fikk jeg alt og alt var som det skulle, men jeg ble litt forvirret da jeg fikk melding flere ganger om at jeg ikke hadde betalt, noe jeg hadde. Men da var det tydeligvis russekortene jeg hadde klart å ikke betale for på en eller annen måte. Så jeg måtte betale i to omganger etter en purring. Sinnsykt rart og irriterende. 

Ukens spørsmål #85

Har du historie og filosofi 1 eller 2. Hva er best?
-Jeg hadde hifi1 i andre klasse og nå har jeg hifi2. Guud, det er vanskelig å velge men jeg trooor jeg må si at 1 var litt gøyere. Mest fordi jeg er ufattelig glad i tidlig historie, typ fra flere tusen år før antikken helt frem til renessansen. Tror jeg kan mer om hva som skjedde da enn hva som skjer i nyhetene i dag. Er glad i opplysningstiden også.

Jeg har også mitt andre år med historie & filosofi og vi skriver en del essays hvor læreren krever at vi ikke bare tenker men også bruker teorier og tenkere til å begrunne for å unngå for mye synsing. Hvis dere også gjør det, hvordan balanserer du det og hvordan fungerer det sammenlignet med de filosofiske blogginnleggene du skriver?
- Jeg vil si essaysene jeg har skrevet i hifi er noe ganske annereldes fra det jeg gjør på bloggen. Her skriver jeg fritt, og plukker de meningene og tankene jeg liker i den rekkefølgen jeg føler for. Til en skoleoppgave måtte jeg ha lagt mye mer vekt på strukturen av teksten, formalitet, teorier, fagbegrep og i tillegg oppfylle kravene og svare på en problemstilling. I tillegg trekke inn filosofer med forskjellige synspunkt og til slutt konkludere med min egen mening - som forsåvidt aldri er svart, hvitt eller bastant. Syns begge deler er utrolig gøy og jeg merker jo selv at jeg kanskje blir litt mer stolt og fornøyd med det jeg leverer i hifi enn det jeg skriver på bloggen. Samtidig kunne jeg ikke postet en slik tekst her, fordi man må ha en spesiell interesse og bakgrunnskunskap for å forstå og like teksten tror jeg.
Processed with VSCO with f2 preset

Hva tenker du om "the law of attraction"? Har du prøv det?
- Jeg prakiserer og har praktisert the law of attravtion hver dag i 7 år helt siden jeg leste The Secret. Den boken var et vendepunkt og en oppvåkning i livet mitt. Det er ikke noe hokuspokus, men ekstremt logisk og veldig ekte. Detfinitivt noe alle burde vite. Ufattelig glad for at mamma fikk meg til å lese den boken. Den startet blant annet min interesse for filosofi, og gjorde meg til et veldig avslappet, positivt, tenkende, godt og "alt ordner seg"-menneske. 

Tror det er noe galt med bloggen din! Har tenkt å si dette i flere uker, men tenkte det bare var tilfeldig - men det er det altså ikke. Hver gang jeg skal inn på bloggen din må jeg laste den inn to ganger før "den kommer opp". Det står bare og laster helt til jeg laster inn på nytt hvis ikke. Ville sjekket det opp, ikke alle som kommer på at de må laste inn på nytt, og du kan vente i en halvtime da uten at det skjer noe. Ganske irriterende, og tenker du kanskje mister litt lesere av det... :/ Tenkte du ville vite det! Ha en fin dag, vakre <3
- Takk for at du gir beskjed! Er usikker på om dette er et problem som bare du opplever, eller om andre også opplever det samme. Da må dere gjerne gi beskjed i kommentarfeltet, så jeg kan prøve å fikse det!
Processed with VSCO with f1 preset

Støtter du nazi for du er halvt tysk?
-Tror dette er et av de morsomste kommentarene jeg har fått.

Hva syntes du om Plantifulsoul?
- Like vakker på innsiden som på utsiden. Et så autentisk mennesket kan jeg ikke gjøre annet enn å bøye meg i støvet for.

Kan du komme med fleire anbefalingar av dokumentarer?
- Jeg hadde en skikkelig dokumentar-periode for en stund siden, men akkurat nå er jeg inni en film-periode. Men ja, selvfølgelig. Når jeg ser en god en eller kommer over en jeg har sett før og vil anbefale, skal dere høre fra meg.
Processed with VSCO with f1 preset

Kan du lage et innlegg om hvordan du bruker bio-oil?
- Det er så lett at jeg bare kan skrive det her. Smører den rett og slett på huden etter jeg har fjernet sminke eller før jeg tar på sminke. Bruker den også på kroppen når jeg føler det trengs :)

Bare spør i vei om det er noe mer dere lurer på, så skal jeg få svart dere i neste "ukens spørsmål"-innlegg. Ønsker alle en superfin helg! Jeg for min del hopper rett inn i en to ukers påskeferie hvor neste uke vil bli tilbringt i Roma med hifi-klassen. Jeg er med andre ord et veldig lykkelig menneske i dag <33 

Ukens spørsmål #84

Når du tok et fag som privatist måtte du opp i både muntlig og skriftlig eksamen i faget?
- Jeg måtte bare opp i skriftlig, men jeg vet noen fag bare gikk opp i muntlig også.

Hei! Lurte bare på hvor mye du måtte betale for Balto? Koster det mye å ha han når det kommer til mat, kattesand og annet stell? Er student og vurderer selv å investere i en ragdoll for de virker helt fantastiske.
- Heisann! Balto kostet 8000kr men jeg vet også at de kan koste et par tusen mer. Balto var en bursdagsgave fra pappa, (den beste noensinne) så det er han som tar seg av alle utgiftene for Balto. Jeg er bare etterlatt med stell og kos <3 De er virkelig helt fantastiske, morsomme og vakre. 


Hvor leser du horoskopet ditt? Er det en nettside eller i magasiner?
Jeg leser aldri horoskopet mitt.

Hvilken størrelse har du i de svarte buksene?
- Jeg har min i S. Den har ikke såå mye stretch, og er kanskje en smule stram, men det går fint. Men det er kanskje den beste svarte buksen jeg har hatt. Dere finner den her.


Jeg lurer på hvilket kamera du bruker når du tar bilder og hvor du redigerer dem?
- Jeg bruker Canon EOS 600D, med linsen 50mm 1.4 og jeg redigerer dem ikke noe særlig mer enn å justere litt lys og farger i iPhoto. 

Jeg lurte bare på om du tjener penger på bloggen?​
- Blogg.no betaler meg ikke, men jeg får betalt av sponsorer innimellom. 

Hvor er bikinien din fra?
- Den er fra Triangl.com
Processed with VSCO with f1 preset

Hvor er den røde bluselignende greia fra? Samme som du har på deg i headeren? Har lurt såå lenge.
- Den er fra Mango, og jaa, den er veldig fin!

Kan du kanskje fortelle oss hvordan du setter i gang med skoleoppgaver og gi noen tips?
- Det handler egentlig veldig mye om holdningen du har til skolearbeid. Det er liksom en standard allmenn oppfatning at skolearbeid er kjedelig. Jeg personlig syns i hvertfall over 2/3 av det vi lærer på skolen er interessant, og noe jeg hadde hatt lyst yil å sette meg inn i på fritiden uansett. Derfor setter jeg pris på at noen gir mater meg med kunnskap og oppgaver som jeg kan lære av. Jeg elsker skolen.

Hvor er øyenskygge palettet fra?​
Den heter Morphe 350, og jeg bestilte min fra Coverbrands.
Processed with VSCO with f1 preset

Jeg håper dere fikk svar på det dere lurte på. Bare å spørre om det er noe dere lurer på til neste gang!


Dere kan forresten like facebooksiden min her. Slik at dere får opp når jeg poster nye innlegg :)

Ukens spørsmål #83

Wow, dette begynte å bli en stund siden, gitt. Tenkte det var på tide å svare på litt spørsmål dere har stilt i det siste. Kjøyr.

Hvilke fag tok du i andre og i tredje?
- I andreklasse tok jeg økonomistyring, markedsføring og ledelse og historie og filosofi som valgfag. I tredjeklasse tok jeg markedsføring og ledelse 2 som privatist fordi skolen ikke tilbød det faget, også byttet jeg ut økonomistyring med medie og informasjonskunnskap. I tillegg har jeg fullført privatisteksamen i markedsføring slik at jeg har ett fag mindre på skolen. Utrolig fornøyd med fagene mine dette året!

Jeg lurer på hva musikken i bakgrunnen av videoen din heter?
- Den heter Smile og er av Sappheiros.

Hvilken hårføner fra Remmington er det?
- Jeg er ikke helt sikker men jeg lurer på om det er denne.
Processed with VSCO with c1 preset

Hvor kjøper du produktene fra Kevin Murphy?
- Jeg kjøpte mine på Think Hair Wear. 

Har du nipplepiercing? Kunne du isåfall skrevet et lite innlegg om det? Jeg vurderer sterkt å ta selv men lurer å angående smerte, etterbehandling(grotid) og dine egne erfaringer...
- Ja, jeg det har jeg! Tror ikke det er nødvendig med et helt innlegg, men jeg kan si såppass at det gjorde helt sinnsykt ufattelig vondt, MEN at det er veldig individuelt. Jeg har venner som ikke syns det var vondt i det hele tatt. Det kommer veldig an på hvor følsom du er fra før. Det sluttet å gjøre vondt etter èn dag, men de kan fortsatt være litt øm. Grotiden er nok et par måneder og du er nødt til å rense dem med q-tips og saltvann fire ganger om dagen de første ukene så ser du det litt an etterhvert. 

Kan du skrive meir innlegg om alt frå politikk, filosofi og astronomi?
- Ja, jeg prøver å gjøre det fra tid til annen. Men jeg vil ikke tvinge noe frem av meg på en måte. Av og til får jeg skikkelig skrivekick, og da er jeg bare nødt til å skrible ned tanker jeg har. Tror ikke halvparten kommer på bloggen en gang. Astronomi er en av de tingene som opptar størst plass i hjertet mitt, men syns det blir litt rart å blogge om? Det blir liksom bare fakta og naturvitenskap? Vet ikke helt, tror ikke så mange hadde interessert seg for det. 


Er du for legalisering eller avkriminalisering av narkotika? Dette er to veldig forskjellig scenarioer og er ganske vanskelig å skjønne utifra innlegget ditt.
- Ja, jeg er for begge deler, da såklart sammen med hjelp og behandling av rusmisbrukere. Jeg er for en helt omlagt ruspolitikk rett og slett. Den som eksisterer nå, gjør ufattelig mye mer skade enn den burde gjøre, og det er helt jævlig å tenke på. Noe lignende som det de har gjort i Portugal hadde vært en enorm forbedring. Det har vist seg å være en kjempesuksess. Dere kan lese en artikkel om det her.

Hvor andre steder jobber du enn Downstairs?
- Jeg jobber ikke på DS nå lenger. Stepper inn for pappa om han er borte av og til, men utenom det har jeg bare bloggen, også vasker jeg huset en gang i uken. 

Kan du si noe om nesepiercingen din? Hvordan ble det "utført" og hvor mange mm tykk er ringen din? :-)
- Jeg syns den også var ganske så vondt jeg. Jeg satt i en stol, mens pierceren førte en nål gjennom nesen. Jeg er ikke helt sikker på hvor tykk den er, men pierceren skal tilpasse størrelsen til nesen din. Det er individuelt hvilken tykkelse du trenger. Også her kjenner jeg folk som syns det var mye mindre vondt enn det jeg gjorde!


Har du tatt myers-briggs-personlighetstesten? Hadde vært gøy å vite hvilket resultat du fikk. Resultatet jeg fikk var i hvert fall skremmende presist!
- Jeg tok den rett etter jeg leste dette spørsmålet, og resultatet var ganske nøyaktig på meg også. Det var et par ting jeg skulle ønske den tok med, eller som var litt sånn njaa. Men helt alvorlig syns jeg beskrivelsen av personlighetstrekkene til stjernetegnet mitt, vannmannen, gir en helt, og da mener jeg helt nøyaktig beskrivelse av meg som person innenfor alle områder. Alt fra hva jeg interesserer meg for til hvordan jeg er i familie, vennskaps- og kjærlighetsforhold. Jeg er skeptisk til astrologi, og jeg tror aldri på horoskop, men jeg er absolutt et prakteksempel på en vannmann - personlighetsmessig. 

Kva synest du om nynorsk som skriftspråk, og burde me ha to eller klare oss med eitt?
- Synes det er fullsendig unødvendig og bortkastet tid, men det er ikke sånn at jeg sitter og surmuler når jeg jobber med det liksom. Går jo helt greit, men det finnes nå virkelig viktigere ting å prioritere etter min mening. 

Kan du ha en ny romvideo? Gøy å se forandringene på video og ikke bare bilder:-)
- Ja, det var ikke en dum idé! Rommet mitt har forandret seg ganske mye, så det er vel kanskje på tide.

Q&A, still meg spøsmål

Begynner å bli en stund siden en Q&A nå. Og jeg føler bloggen min har forandret seg ganske mye siden sist Q&A. Jeg får en del spørsmål innimellom, men jeg tenker alltid å spare dem opp, slik at jeg kan svare på alle på en gang. På den måten får jo flere folk svar på ting de kanskje lurer på. Uansett, enten det er noe du har lurt på en stund, eller et morsomt spørsmål du kommer på i farta, spør i vei. Jeg kan også prøve å svare på mer personlige spørsmål, om du vil ha det. Så skal jeg få svart på en video om ikke så alt for lenge.

Hadde egentlig ikke tenkt å blogge i dag siden jeg var grisetrøtt og har sovet tilsammen 10 timer i helgen </3 Så i dag skulle jeg egentlig bare slappe av å se en dokumentar eller noe. Men ser ut til at jeg er bloggavhengig. Jaja. Her er to bilder av meg og engelen. Gleder meg til å lese spørsmålene deres. God natt!


Bukse fra Shein (sponset)

Tusen takk for all den fine responsen på forrige innlegg. Det er en ubeskrivelig deilig følelse at så mange sier de liker de type innleggene, og får noe ut av dem. Det viser hvor mange nyskjerrige og åpne hoder som leser bloggen min, og at dere er mottakelig for andres tanker. Jeg ser veldig opp til dere, og gleder meg til å skrible ned enda mer tanker vi kan disktutere sammen <3

40 Q&A

Tre ord om meg
Spontan, nysgjerrig, selvstendig.

Det første jeg gjør om morgenen
Koser med Balto.

Når jeg hører på radio blir jeg
forbanna over hvor mye dårlig musikk som sendes i forhold til hvor mye bra musikk det finnes.

Barn er
noen vi har ufattelig mye å lære av. De er blanke ark med gode hjerter, helt upåvirket av dømmekraft, rasisme, og skeptisisme.

Om natten
blir jeg enten veldig trøtt eller veldig kreativ.

I vesken har jeg
nylig fått en powerbank, fordi Pokemon Go sluker strøm.

Trening er 
sinnsykt deilig når man er typ 30min inn i økten. Før det vil jeg hjem og spise bolle.

Jeg elsker 
livet.

Ved sengekanten har jeg
vann, lipsyl, mobillader.

Hva jeg vil med livet mitt
være lykkelig og gjøre andre lykkelig.

Processed with VSCO with f1 preset

Jeg gleder meg til
å reise til Italia med historie- og filosofi-klassen til våren.

Klesskapet mitt er fult av
klær jeg er griselei.

Når jeg skal pynte meg
tenker jeg hvor lett livet hadde vært hvis jeg hadde hatt naturlig fint hår.

Jeg brenner for
astronomi

En liten hemmelighet om meg
er at jeg har hatt seks kjærester hvis vi regner med helt fra barneskolen.

Jeg føler meg best
når jeg er med bestevennene mine.

I kaffebaren bestiller jeg
Nescafé frappuchino fondant. Søk den opp. En skam at det ikke finnes i Norge, men alltid i Spania <33

I baren bestiller jeg
øl, øl, øl.

I vennegjengen er jeg
den som er med på alt.

I familien er jeg
den rolige.

Jeg kan ikke leve uten
gode samtaler.

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Politikken
har aldri funket, og folk vil aldri noensinne bli fornyød uansett om det er demokrati, diktatur, kommunisme eller kapalisme.

Kjærlighet er
å elske seg selv, andre, planeten, eksistensen og handle deretter.

I høst skal jeg unne meg
ikke så mye, haha. Skal jobbe hardt tenker jeg.

På kjøkkenet er jeg
aldri noe særlig lenge. Lager meg noe lettvindt og stikker på rommet.

Jeg er dårligst til
teknologi. Alt fra at jeg ikke klarer å slå på et TV til at jeg har null sjans til å sette meg inn i iCloud.

Jeg er flinkest til
å høre etter på hva alle rundt meg snakker om.

Det beste jeg vet
Kunnskap.

Jeg beundrer 
mennesker som får andre til å føle seg bra.

Fobier
Heiser, trange rom

Jeg tror på
Brahman.

Processed with VSCO with f1 preset

Du visste kanskje ikke at jeg
har en oldermor som var tyskertøs. Som vil si at hvis ikke andre verdenskrig hadde utspilt seg som den gjorde, og tyskersoldat-oldefaren min ikke hadde blitt sendt til Norge, hadde ikke jeg vært født. Sommerfugleffekten er morsom, eller hva.

På kvelden er jeg
godtesyk.

Som venn er jeg
den som alltid prioriterer veninner før gutter/kjæreste.

Når jeg har fri
blogger jeg.

Uvane
Jeg skjærer tenner.

Når jeg jobber
er jeg glad. Liker å ha ting å gjøre på.

Det er lov å lyve hvis
det er til det beste for andre.

Om fem år er jeg
i et annet land forhåpentligvis.

Om ti år er jeg
okkupert med noe jeg elsker å bruke tiden min på.

 

Jeg fant denne 40 Q&A på bloggen til Ingrid her, og plutselig ble den litt gøyere å svare på enn den faktiske spørsmålsrunden jeg skulle besvart. Menmen! Håper dere likte den, og kunne relatere til noe.

Q&A - Ask me

Hei! Sommerferien denne uken er kjedelig og grå. Det regner og jeg finner ikke noe annet å gjøre på enn å se utallige episoder av The Big Bang Theory og trene når jeg orker. Gleder meg med andre ord ekstremt mye til å reise igjen nå. Jeg satt å lurte på hva jeg skulle blogge om, og kom på at det er en god stund siden jeg har hatt en Q&A ellers spørsmålsrunde, så da tenkte jeg å kjøre en i gang nå! Spør om alt dere lurer på, personlig eller ikke personlig, skolerelatert eller noe tullete. Skal prøve å få svart på så mye som mulig, aller helst på video. Så kjør i gang! Gleder meg til å lese spørsmålene deres :)

 

Spørsmål og svar #82

Hvor er den hvite top croppen fra, den på snapchat?
Den er fra Nelly.com men jeg kjøpte den i fjor så er usikker på om de fortsatt har den.

Hvordan er buksen i stoffet? Krøller den seg eller vier den seg ut?
Jeg syns buksen er veldig god i stoffet. Den har ikke krøllet seg eller viet seg ut, og jeg er så glad i den at jeg har lyst til å bare bestille en ekstra for når den andre er i vask eller om den blir ødelagt.


Hvilken størrelse har du i buksen? Sitter den trangt eller løst med tanke på at du er veldig tynn? Du er forresten veldig nydelig!
Har den i S, men kunne gjerne trengt den i XS for den er nemlig litt vid på meg i magen. Tusen takk for det, skjønne!

Hvilket kamera bruker du?
Bruker Canon EOS 600D og som oftest fotograferer jeg med 50mm 1.4 linsen, og av og til bruker jeg standardlinsen.

Hei! Lurte på hvor klærne på bildet ditt fra VSCO var fra? Er spesielt interessert i de svarte skoene med hælreim, de var fantastisk fine!
Heihei! Både kjolen og skoene er fra Junkyard. Link til kjolen finner dere her og skoene finner dere her.


Hvilke dokumentarer har du sett? Og hvilke anbefaler du?
Dokumentarer jeg kan se igjen og igjen er Zeigeist-dokumentarene av Peter Joseph. Han har Zeigeist the movie, Zeitgeist Addendum og Zeitgeist moving forward (alle er på netflix) Vanskelig å si hvilken jeg liker best. Jeg elsker første del av moving forward, hele Adendum er bra, og sosiologi-delen på moving forward er dødsinteressant. Men anbefaler alle sammen veldig sterkt! De representerer en helt ny måte å tenke på hvordan et samfunn burde være bygget opp, og jeg kan loove deg at du blir sur og frustrert på verden (spesielt USA) etter du har sett dem. Ellers syns jeg alle burde se Food Matters! Der lærer du sinnsykt mye nyttig. Og selvfølgelig Cowspiracy, som inneholder info alle burde vite om. Har du sett alle disse dokumentarene sitter du med så mye verdifull kunnskap at jeg vil gi deg en jævlig god klem.

Hvor mye betalte du for katten?
Balto kostet 8000kr men han var en bursdagspresang. 

Har noen spørsmål angående tatoveringen din på ribbebeinet? Gjorde det veeeldig vondt, og hvor lang tid tok det ca?
Ja, den syns jeg gjorde dritvondt, hahah. Kjennes ut som noen risser en glovarm kniv inn i ribbebeinet ditt. Det tok ca en halvime men det føltes faktisk som det tok max 15min av en eller annen grunn?


Er katten din hellig birma eller ragdoll?
Ragdoll.

Kan du ha spørsmålsrunde snart?
Ja, det begynner vel å bli en stund siden!

Spørsmål og svar #81

Har du noen tips til trening av bryst? Syns det er så vanskelig å finne på nett.
Jeg bruker en del apparater på fitness til å trene bryst, men jeg syns push ups funker ganske bra også. Jeg pleier i hvertfall alltid å få gangsperr i brystet av push ups om jeg ikke har trent det på en stund. Husker en gang så oppdaget jeg at jeg hadde gangsperr i brystet uten å skjønne hvorfor, så kom jeg på at jeg hadde hatt push up-konkurranse med en på fest, noe som faktisk skjer ganske regelmessig med meg? Hahha, av en eller annen grunn tror jeg at jeg er sykt god i push ups (fordi jeg var det når jeg var yngre) men jeg utfordrer jo selvfølgelig alltid den største boleren og taper hver gang :)))

Hvor er bikinien fra?
Bikinien er fra Todieforswimwear! Direktelink her.

Hvor på Askøy har du hytte?
Jeg har hytte på et sted som heter Ask. Det ligger ved sjøen og jeg syns det eeer så koselig der. Hele stedet oser barndom, fisking, trampoline, blåbærplukking og quiz.

Kan du fortelle litt om hvor mye tatoveringene kostet, hvor du tok dem og hvor vondt de gjorde?
Jeg tok begge på Leading Light Bergen. Den på ribbebeina kostet 1500kr og gjorde veeeldig vondt. Tatovøren spurte om det var min første tatovering, og da jeg sa "Ja," sa hun "Oi, da er du tøff som tar den på ribbebeina. Det er kanskje det vondeste stedet." Jeg bare HEHE dønn? Og det gjorde sinnsykt vondt ja. Knep sikkert hånden til Camilla blå i 20 minutter. Den ved kragebeinet kostet 800kr og var ikke noe spesielt vond. Pittelitt stikking av og til, men jeg presterte nå faktisk å sovne litt, så den var null problem.

Er det sånn at når du sitter deg ned med skjørtet blir det et slikt "mellomrom" slik at man kan se inn?
Nei, det har jeg ikke tenkt over. Alle skjørt kan jo være litt sånn, spørs hvordan du sitter. Men jeg har ikke hatt noe problem med det skjørtet.

Når skal du ha oppkjøring?
Vet ikke helt enda! Jeg må ta teorien og kartkjøring før jeg kan ta oppkjøringen i hvertfall. Satser på at jeg har lappen til sommeren.

Hva bruker du til øyenbrynene dine?
Jeg bruker Smashbox Brow Tech, og bruker en tynn kost til å påføre den. Jeg finner desverre ikke hvor man kan kjøpe den på nett, men det er i hvertfall denne.

Hva gjorde du for å få sånn mage som på headeren din?
Jeg var i en veldig god treningsperiode. Fitness flere ganger i uken og trente mage nesten hver gang i tillegg til de andre kroppsdelene jeg trente. Jeg var også veldig sunn på denne tiden da! Siste halvdel av 2014 og utover mot sommeren i 2015, var jeg i the best shape of my life og hadde en veldig sunn livvstil (som jeg febrilsk prøver å finne tilbake til for tiden) De siste månedene har det blitt altfor mye latskap, alkohol og sjokolade, men jeg har begynt å bli flinkere igjen nå, og håper på en lignende mage til sommeren (sier jeg i det jeg tar et tygg av en sjokolade) Jeg har en video hvor jeg viser mine favorittøvelser for mage her.

Hva tenkte foreldrene dine rundt det å få tatovering når du er 18 år?
Jeg fikk faktisk gavekort på tattovering i bursdagsgave av mamma, så hun var like spent som meg. Verken mamma eller pappa har tatoveringer, men det virker ikke som om de har så mye i mot dem. Pappa var heller ikke negativ til dem faktisk!

Hvilken dag kommer du hjem fra Spania?
Jeg kommer hjem onsdag 6. april, så blir litt lengre ferie på meg, hihi
 

Spørsmål og svar #80

Hvilken foundation bruker du?
Jeg bruker Mac Longwear Foundation. Lurer på om jeg har den i NC30.

Bildene du har på rommet ditt fra Deseneo, kommer de med ramme eller må man kjøpe det utenom?
Plakatene kommer uten rammer. Rammene mine er fra IKEA.

Hvilken størrelse har du i SVEA-jakken og hvor høy er du?
Jeg har den i XS og jeg er 1.70m. Akkurat nå er det 300kr avslag på jakken om dere bruker rabattkode SVEA300! Link til jakken finner dere her! (sponset)


Har du tenkt til å fortsette veganerkostholdet etter oktober?
Planeten, naturen og dyreriket er det vakreste jeg vet om, og kjøtt- og meierindustrien er den desidert største årsaken til at det ødelegges. Det knuser hjertet mitt og jeg må gjøre noe. Så jeg kommer definitivt til å spise mye mer plantebasert enn før og alltid velge veganske alternativer om mulig. Veganere og vegetarianer er heldigvis raskt voksende på verdensbasis for tiden, og det hadde virkelig vært noe å være stolt av - å fortelle barnebarna sine at man var en av få i sin ungdomstid. I fremtiden er det nok mye mer utberedt og vanlig, men i dag er det lett for at veganere blir møtt med spydighet og skepsis pga folk mangler kunnskap. Og det føles så dårlig at de ikke alltid får den respekten og takknemligheten de fortjener, men det føles jo enda dårligere å ikke være veganer når man vet det man vet om matindustrien. Og det er jo såå gøy og møte folk som har et åpent sinn og positive tanker rundt det, og ikke minst all den spennende maten! Så en stor del av meg har veldig lyst.

Holder "iPhonefiksing på hjul" til i hele Norge?
Foreløpig holder de bare til i Bergen tror jeg.

Er du kristen?
Jeg er døpt og konfirmert i den norske kirke, men jeg kan ikke kalle meg kristen av den grunn. Personlig er jeg ateist. 

Hvilken størrelse har du i treningstøyet fra SVEA-XXXY?
Tighsten er i XS og toppen er i S.

Kan du anbefale noen gode dokumentarer?
Når det kommer til kosthold og mat, er Fed Up, Fat Sick and Nearly Dead, og Forks over Knifes veldig bra. Cowspiracy er en av de beste miljødokumentarene jeg har sett etterfulgt Hans Rosling om befolkningseksplosjonen. Er du glad i politikk og samfunnsfag, anbefaler jeg Zeitgeist the Movie og Inequality for all. Ellers har jeg sett så og si alle dokumentarer om universet, astronomi og 2. verdenskrig på youtube. Neida men veldig mange.

Hvor ofte tar du sol? Like ofte som før?
Jeg har gitt opp på brunfargen min, og har verken tatt sol eller selvbruning på lang tid.

Hvordan kan du være usikker på hvilket parti du holder med når du for en liten stund siden meldte deg inn i AUF?
Jeg meldte meg inn i AUF for over et år siden, og meldte meg ut for over et halvt år siden. 

Når vippeextensionene faller av etterhvert, faller noen av dine naturlige vipper også av?
Dine naturlige vipper faller av av seg selv uansett om de har vippeextensions på seg eller ikke. Om vippestylisten bruker for dårlig lim, og ikke er flink nok, kan noen av vippene knekke og du vil få kortere vipper når alle vippeextensionsene har falt av. Men de vokser så fort ut igjen (ca. 3 uker) at det ikke har pleid å plage meg så mye.

Hva heter appene/filtrene du bruker på instagram? Elsker feeden din.
Thank you! Jeg bruker VSCO, og legger som oftest på filteret F2. 

Jeg lurer på om du har noen planer om hva du vil bli/studere? Er ikke du redd for at du har mistet mange muligheter ettersom du ikke har noen realfag, pluss at du har p-matte?
Jeg vil bli fysiker, helsesekspert, youtuber, historiker, astronaut, miljøaktivist, forsker, politiker, blogger. Så nei, jeg aner ikke hva jeg vil bli. Jeg vil bli alt. Men herregud, jeg bor i Norge så det vil si at jeg har ikke mistet en eneste mulighet. Om jeg må ta opp igjen fag, så går det helt fint. Læringsprosessen er både viktig og gøy for meg. Målet er ikke å få en jobb så fort som mulig, men å nyte kunnskapen jeg får og finne meg selv. Så får vi se hvor jeg ender opp som voksen. Spennende og litt nervepirrende å ikke vite syns jeg.

Hva slags kamera og linse bruker du?
Jeg bruker Canon EOS 600D og linsen er EF 50mm 1.4.

Svar på spørsmålsrunden!

Er du fornøyd med kroppen din?
Det er jo ting jeg hadde endret på hvis jeg fikk muligheten, men jeg tenker ikke så mye over sånt for tiden. Jeg er stort sett fornøyd med at jeg har sunn og frisk kropp jeg kan være stolt av. 

Hva er din guilty pleasure når det kommer til snacks?
Leeeett banan med peanøttsmør og nugatti. Gjerne på et knekkebrød, men funker også uten. Herregud hvis dere ikke har prøvd det, får dere det i hjemmelekse av meg til neste gang.

Hvordan så du ut da du var 13 år? Vise bilde?
Hahah nice valg av alder å spørre om. Værsegod.

Hvordan har du det?
Jeg er så lykkelig for tiden jeg, så veldig bra! 

Hvilket parti ville du stemt?
Akkurat nå er jeg ganske revet mellom Høyre og Arbeidetpartiet, uansett hvor rart det høres ut. Er ting jeg liker og misliker med begge, men jeg trenger fortsatt enda mer kunnskap om partiene så vi får se hva det blir til før jeg skal stemme for første gang. 

Hva er din favorittsjokolade?
Sjokoladekulene fra Lindt! Man får ikke kjøpt de i løsvekt her i Bergen, så hver gang jeg reiser, og de dukker opp, da braker det løs. De er på et helt annet nivå enn all annen sjokolade jeg har smakt. På bildet under ser du en sjokoladekule med flytende sjokolade og krokanbiter på innsiden??? Bare ta å studer det bildet ordentlig godt. 

Er det en sang du aldri blir lei av?
Ja, det er mange det, men ingen sanger får meg i bedre humør enn Holiday Rap.

Hvordan er livet med kjæreste i forhold til uten?
Selvfølgelig er det superkoselig å ha kjæreste. Å ha en du kan si alt til, kose med og føle seg elsket. Men det er jo også negative sider. Krangling, uenigheter og det at man alltid må ta hensyn til hverandre og sette av tid. Og det er det som er så deilig med å være singel - At man har ingen andre å tenke på enn seg selv, og det tror jeg er sunt. I hvertfall har det vært det for meg, på den måten at jeg føler jeg har blitt en mye gladere, smartere og en mer fredfull og fornuftig person, noe som har gitt meg mye bedre selvtillit. De sier jo at man må elske seg selv før noen andre kan det, og det tror jeg er veldig lurt å tenke på.

Hvordan er du på fest?
Pratsom. Hahah, tror det er det beste ordet. Jeg går på fest for å prate med folk jeg.

Kan du legge ut før- og etterbilde av før du begynte å trene ordentlig og i dag?
Jeg finner ingen gode bilder å sammeligne men hvis dere ser i arkivet mitt så kan i hvertfall jeg se en forskjell fra f. eks mai 2014 sammenlignet med f. eks dette eller dette innlegget.

Hvilke valgfag har du og hva syns du om dem?
Sosiologi og sosialantropologi, internasjonal engelsk, markedsføring og ledelse og P2matte. Sosiologi er foreløpig fullstendig uinteressant. Engelsk og markedsføring er veldig gøy, og matten er utfordrene men jeg skal nok få det til.

Hvis du skulle valgt dine fem favoritting innenfor mat, hva hadde det vært?
Oreokake, frityrstekt banan med vaniljeis og sirup, sushi, taco og honningmelon.

Er du forelsket i noen?
Er nok ikke det, nei.

Hvem er dine beste venner?
Vi er liksom en jentegjeng på syv jenter som jeg verdsetter utrolig høyt og har uendelig mange minner og erfaringer med. Også har jeg Matias som jeg har vokst opp med og er som en bror for meg. Så er det gjengen på skolen som jeg egentlig tilbringer mest tid rundt og som jeg er veldig glad i og trives med.

Hva står øverst på ønskelisten din akkurat nå?
Å fikse den knuste iPhoneskjermen min før det rabler for meg. Den er selvfølgelig knust rett over kamraet, så selfiesene mine blir helt tåkete.

SPØRSMÅLSRUNDE

Må ærlig innrømme at jeg har gått litt tom for blogginspirasjon i det siste. Hverdagen går for det meste til skole og venner, og det går egentlig veldig bra. Jeg husker ikke sist jeg var så lykkelig og fornøyd som jeg er for tiden. Masse hverdagsgleder og ting jeg ser frem til, men ikke så mye å blogge om dessverre. Selvfølgelig har jeg spennende ting til bloggen på lur, men som jeg ikke kan poste helt enda. Så mens vi venter, tenker jeg det er på tide med en spørsmålsrunde igjen! Kjør på med alle slags spørsmål. Enten ting dere lurer veldig på, eller om det er noe morsomt og tilfeldig dere vil vite om meg eller mine synspunkt på noe. Go!

Spørsmål og svar #79

Tar du sol/selvbruning eller er du naturlig brun hele året?
Jeg gjør litt begge deler. Er egentlig ganske lys i huden naturlig, men har noenlunne gode pigmenter.

Får vi se bildene fra photoshooten med Junkyard?
Ja, selvfølgelig! De kommer i løpet av august.

Har du en god selvbruning å anbefale om du bruker en?
Ja, jeg ELSKER St.Tropez sin self tan bronzing mousse som jeg har skrevet om litt lengre nede på bloggen. Når man smører den utover føles den som en lett fuktighetskrem som tørker på et blunk, og brunfargen er der med en gang. Også varer den såpass lenge at man bare trenger å smøre seg to ganger i uken for å oprette holde fargen. Pluss at jeg får null flekker når jeg bruker den. Beste jeg har prøvd uten tvil. 

Er det slutt mellom deg og kjæresten?
Ja, men det er ikke noe jeg kommer til å snakke så om på bloggen. Litt får bli privat og selvom det oppstår en del latterlig snakkis og rykter, menmen.

Shortsen er utrolig fin! Men er den stor, liten eller helt "normal" i størrelsen?
Jeg syns den var helt normal i størrelsen. Jeg bestilte i str 25 som var den nestminste størrelsen de hadde.

Hva valgte du som valgfag på vg2?
Shit, vet ikke om jeg husker helt rett nå, men jeg tror jeg valgte p2-matte, biologi, markedsføring og ledelse og psykologi? Me får sjå.

Hvor er NY capsen din fra?
Den kjøpte jeg på Sport1.

Hvor gammel er broren din?
12 tydeligvis, men det er helt sykt for han ser ut og oppfører seg som om vi er like gammel. Skjønner ingenting jeg.
+

Så utrolig fint design du har! Hvor har du det fra?
Thank you! Det har jeg mekket sammen selv.

Kan du lage et innlegg om håret ditt? Det er så utrolig fint, og ser så sunt ut! Også lurer jeg på hvordan det er naturlig? Er det stritt eller bølgete/krøllete?
Wow takk, håret er virkelig det jeg liker minst med meg selv men veldig hyggelig å høre at du syns det! Et innlegg om håret mitt skal bli, og håret mitt er naturlig både stritt og krøllete og bølgete og alt på en gang. En evig struggle.

Noe dere lurer på til neste gang?

Spørsmål og svar #78

Du blir vel ikke mett av en lompepizza?
Det spørs hvor sulten du er fra før. Går sikkert helt fint å bli mett av en, men er du mer sulten, spiser du enda en.

Hva heter sangene du brukte i videoen til deg og kjæresten din?
Den første er Tumblr Girls av G-Easy og den andre er  Teenage Crime - Radio Edit av Adrian Lux. 

Hvordan er Birkenstock i størrelsen, hvor mye koster de og hvor kjøpte du de?
De er litt stor i størrelsen. Jeg er vanligvis str 39, men disse passet til meg i 38. Jeg husker ikke heeelt hvor jeg kjøpte de. Lurer på om det var Skoringen, men dere finner de nok på flere skobutikker. De koster 999kr.

Hvorfor har du ikke bunad?
Jeg var så dum og sa nei til bunad før konfirmasjonen min fordi jeg ikke syns det var så fint, men nå syns jeg de er nyydelig og angrer veldig. 

Hvor høy er du egentlig?
Jeg er 1.70 


Hva syns du om thigh gap? Syns du det er viktig?
Syns det er fint på noen, men det er absolutt ikke viktig nei. Er minst like fint uten.

Hvor i Gran Canaria skal du dra og hvor lenge skal du være der? Skal dit for første gang selv, så hvis du har tips å komme med, hadde det vært supert!
Jeg skal bo i Meloneras. Vi reiser ned 12. juli og blir der i 14 dager. I fjor hadde vi egentlig en ganske rolig ferie der. Vi tilbringte dagene enten ved bassenget eller stranden og spiste ute om kvelden. Sushimex er en veldig god restaurant med både sushi og meksikansk mat! Ellers hang jeg i paraglider bakpå en båt, dro på nattklubb, tok manikyr, kjørte gokart, trente og solet meg. Ååå kjenner jeg gleder meg!


Retter du alltid håret?
Nei, jeg prøver å spare håret mitt for så mye skade som mulig, men jeg retter det 2-3 ganger i uken.

Kan du ha linkerunde?
Ja! Det kan jeg få til.

Hva heter du på tumblr?
Jeg heter Leavalencia.tumblr.com, og har faktisk vært ganske aktiv i det siste så dere må gjerne følge meg!

Spørsmål og svar #77

Hvordan ordner du øyenbrynene dine?
Jeg kan lage et innlegg, evt video om hvordan jeg fikser dem hvis det er ønskelig?

Hvor har du kjøpt bikinien?
Den er fra Triangl.com

Spiser du ikke litt for lite?
Nei, jeg syns ikke det. Bildene dere ser av mat på bloggen er ikke nødvendigvis den mengden jeg alltid spiser. 

Hvordan redigerer du bildene dine?
De redigerer jeg egentlig bare i iPhoto på macen. Da endrer jeg vanligvis bare på lyset, kontrastene og metningen. Av og til overfører jeg dem til mobilen hvor jeg redigerer dem i VSCOcam, som f.eks på bildet over.

Hvor har du kjøpt jumpsuiten?
Den er fra Miss Selfridge om jeg ikke husker helt feil

Betalte du for Malene Birger vesken din selv?
Ja, har hatt så lyst på den så da sparte jeg til den selv.

Hva heter du på weheartit/tumblr?
Jeg har ikke Tumblr men på weheartit heter jeg Leavalencia 

Har du P eller T matte?
Jeg har P og det skal jeg nok ha til neste år og. 

Hvilken størrelse har du din Nike Pro i? Glir den opp når du løper?
Jeg har den i S, og nei det gjør den ikke. Den sitter som et skudd, så jeg slipper å dra den opp eller ned.

Hvilke fag har du valgt til neste år?
Jeg har valgt en god mix med fag som har ingen sammenheng med hverandre egentlig. Valgte bare det som virket gøyest. 2P, internasjonal engelsk, biologi og markedsføring og ledelse. Kan være jeg har glemt en, er ikke sikker.

Når du spiser knekkebrød, hvor mange spiser du da?
Da spiser jeg vanligvis 2-3.

Kan du legge ut oppskrift på banan- og havrepannekakene?
Det har jeg gjort før og den finner du her. De smaker sinnsykt godt og er i tillegg sunne, så anbefaler de veeldig

Lager du egen middag hver dag?
Nei, den er det mamma eller pappa som lager. Men jeg kommer ofte med ønsker.

Hvilken selvbruning bruker du?
Jeg bruker selvbruning fra St. Tropez.

Spørsmål og svar #76

Elsker håret ditt, og syns lengden og oppklippen er så fin! Lurer på hva slags klipp det er og evt hva du sa til frisøren?
Tusen takk! Jeg fikk faktisk bare en venn til å klippe meg, og hun klippet bare beint over. Men oppklippen min er egentlig bare hår som har delt seg og spist seg oppover fordi det er så tørt, hahah. Er så forferdelig dårlig til å ta vare på håret mitt, vet ikke hvor jeg skal gjøre av det.

Hva koster den røde Parajumperen din på Emilie?
Off, det husker jeg ikke akkurat nå. Rundt 4000kr? 

Har du mistet mye av fettet på puppene etter du begynte å trene ordentlig eller merket du ingen forskjell?
Jo absolutt. Før var jeg hun med de store, HAHA, og nå er de ganske normal sized. Men det går helt fint for meg egentlig, litt synd at favoritt bh-ene ikke passer lengre, men da har jeg i hvertfall en unskyldning til å kjøpe nye :)

Hvor mye kostet neseoperasjonen din?
Den kostet 40.000kr.

Hvor kjøper du rugbrødene dine?
Jeg tror mamma kjøper de på Rema 1000.

Hvilke blogger leser du?
Åå, det er så mange. Jeg elsker å lese blogger. Annais, Wossa, Voe, Krisssy, Auroramohn, L0ve, Matholck, Annijor.

Jeg har ganske store pupper og syns det er vanskelig å finne noen som holder de på plass. Noen å anbefale?
Hmm, det står jo sånn low, support, medium support osv. Og for deg vil det vel passe best med high support. Jeg syns Nike har mange gode, for de har så tjukt stoff.

Du ser helt fab ut! Er kroppen din slik naturlig eller har du trent mye? I såfall hvordan og hvor mye trener du?
Ååå tusen takk! Både og. Jeg har alltid hatt markerte armer og bein og vært tynn rundt magen. Jeg har i tillegg trent styrke og friidrett siden jeg var veldig liten, så litt muskler kommer nok derfra. Men jeg kan se at i den perioden jeg ikke trente, hadde jeg mye mer underhudsfett og var mindre markert enn det jeg er nå. Jeg trener både kondisjon og styrke, vanligvis 3-5 ganger i uken. Ellers prøver jeg å holde meg aktiv i hverdagen og sitter sjeldent rumpen i flere timer sammenhengende når jeg ikke er på skolen.

Hvilke type mageøvelser gjør du?
Jeg har en video litt lengre nede på bloggen hvor jeg viser mine favoritt mageøvelser.

Kan du skrive om hvordan du bruker almond oil?
Ååh, min store kjærliget. Ja, det skal jeg få til! 

Hvordan er størrelsene på Romwe? Samme som på Sheinside?
Ja, det pleier å variere litt. Noen plagg er litt små i størrelsen men de fleste er ganske normal. 

Spørsmål og svar #75

Hvor mye kalorier skal en 17 år-gammel jente få i seg i løpet av en dag?
En regel som er lett å huske er at en person skal få i seg 30-40 kalorier per kg kroppsvekt for å holde vekten stabil. La oss si 35 gange 60 = 2100 kcal. Får du i deg mindre kalorier enn du trenger, går vekten ned. Får du i deg mer enn du trenger, går du opp i vekt. Men man må også huske at man skal ha i seg mer kalorier hvis man er i bevegelse og mindre hvis man sitter i ro hele dagen. 

Har du tips til hvordan man kan få i seg masse proteiner?
Jeg er glad i speilegg og hardkokte egg. Er så mye godt tilbehør man kan ha til det. Mange nutrilettbarer har mye protein. Ellers er jo tunfisk og cottage cheese, gresk youghurt, kylling og annet kjøtt rikt på proteiner.

Hva spiser du til skolemat? Pakker du med deg mat hjemmefra?
Ja, jeg pakker med meg hjemmefra 95% av tiden. Jeg liker egentlig det best. Da tar jeg med meg alt mulig. Knekkebrød, gresk youghurt med forskjellige frukt og bær, eller middagsrester.

Hvor lang tid tar det før vippeextensionsene faller av?
De skal vare i rundt tre uker. Men det kommer ann på et par ting. Hvis du er som meg og tar omega-3 eller bruker hudprodukter med olje i, vil de falle av mye fortere pga olje får dem til å falle av.

Kan du lage en video av mageøvelsene du gjør?
Ja, det kan jeg!

Jeg vurderer å operere nesen jeg også! Er 17, blir 18 om et par måneder. Vil du anbefale det? Og hvordan fikk du sjansen til å operere som 16-åring? Anbefaler du stedet du opererte på?
Ja, jeg vil anbefale det dersom du tror det vil gjøre deg glad. Det var visst ingen aldersgrense der jeg opererte. (Plastikkiurgisk institutt ved Lagunen Helsepark) Om jeg vil anbefale stedet? Både og. Var fornøyd med folkene, informasjonen, hvordan jeg ble behandlet osv. Eneste jeg var misfornøyd med, var smerter under operasjonen, og at den lille huden mellom neseborene mine har blitt sydd litt skeivt. Men jeg angrer ikke et sekund i dag. Liker virkelig mye bedre hvordan fjeset mitt ser ut nå.

Noe mer dere lurer på til neste gang?

Spørsmålsrunde med Tobias

Oi, nå er det virkelig lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde her på bloggen. Husker det var populært i en periode for et par år siden. Spørsmålsrunder er jo alltid fun, med tanke på at spørsmålene som regel blir litt mer vittig og useriøs enn de jeg svarer på i "spørsmål og svar" I tillegg har en video med Tobias lenge vært etterspurt, så da tenkte jeg vi skulle svare på spørsmålene i en video sammen. Så da kan dere spørre både meg og han, eller begge to! Okei, fyr løs

Spørsmål og svar #74

Litt kleint spørsmål men føler du at du får mindre pupper av å trene så mye som du gjør? Du har drømmekroppen, og jeg har veldig lyst til å trene mer enn jeg allerede gjør, men er redd for å miste alt fettet i puppene mine, hahah
- Hahaha, tusen takk! Jo, naturligvis mister man litt størrelse på puppene når fettprosenten synker. Det har jeg merket selv, men jeg bryr meg egentlig ikke. Syns det er fint med både små, store og middels pupper, haha! Du kan jo bare trene styrke for å stramme opp kroppen uten å miste så mye fett, men hvis du trener kondisjon som f.eks sykling, gåing, løping over en lang periode, vil du jo bli slankere og dermed få mindre pupper (med mindre du spiser mer enn du forbrenner) 

Kan du ha flere videoblogger?
- Ja, det kan jeg gjerne. Noe spesielt dere ønsker å se?

Hvilken størrelse har du den røde kjolen din i?
- Den er dessverre one-size.

Kan du begynne å skrive mer om trening?
- Ja, det kan jeg! 

Hvor høy er du?
- Ca 1.70

Hva heter du på instagram?
- Leavalencia

Hvilken størrelse har du buksene fra Junkyard i?
- Jeg har mine i S.

Hvordan er du så brun?
- Haha syns du? Jeg føler meg så bleik nå. Har ikke tatt sol på kjempe lenge og bruker ikke selvbruning heller. Men jeg har vel kanskje bevart litt farge fra sommeren, pluss at solpudder hjelper litt på.

Hvor lang er leveringstiden på Romwe?
- 3-4 uker

Hvorfor valgte du å bytte skole?

- Jeg var veldig misfornøyd med skolebygget, mangel på kantine og ikke minst ukeplanen. Å slutte ti på halv fire nesten hver dag taklet jeg ikke. Nå slutter jeg halv to istede, skolebygget og kantinen er helt super. I tillegg følte jeg ikke at jeg passet helt inn på U.pihl selvom folkene var veldig greie. Trengte noe nytt og større, så da ble det Tertnes. Veldig chill og fin skole. Trives.

Er Bahama Mama bronzeren matt?
- Ja! Perfect

Går du på p-piller? Evt har du merket noen bivirkninger? Går det ut over trening?
- Ja, det gjør jeg. Merket kanskje litt til humørsvinger i begynnelsen. Kunne gå fra å grine så jeg nesten mistet pusten til å elske livet over alt på jord på en time, HAHA, men ikke nå lenger. Har ikke merket noen andre bivirkinger nei, og vil ikke si det går ut over trening på noen måte. Jeg bruker Cerazette forresten, og er kjempe fornøyd med dem. Eneste er at jeg må bli flinkere å huske å ta dem, ops.

Kan du ha "min første gang innlegg"? Der du skriver om sånn første kysset, kjæreste osv?
- Jaa, så gøy. Det skal jeg få til snart.
 
Hvordan holder du huden så fin?
- Hmm, jeg har faktisk et par tips og triks. Kanskje jeg kan skrive et lite innlegg om det?

Syns du det er vanskelig å sette på clip extensions selv uten at det synes?
- Nei, egentlig ikke.

Bruker du sminke når du trener?
- Det spørs når jeg trener. Hvis jeg trener med en gang jeg står opp om morgenen, så nei. Da sminker jeg meg jo når jeg kommer hjem etter dusj osv. Hvis jeg trener om kvelden er det ikke alltid jeg orker å fjerne sminken før jeg trener.

Tjener du penger på å blogge?
Nei, det gjør jeg ikke. 

Noe dere lurer på til neste gang? :)

Spørsmål og svar #73

Hvor er cardiganen fra?
Den er fra Only

Hvor lenge varer antipermanent, og gjør det håret veldig tørt?
Det skal jo liksom vare "permanent" da. Det ligger jo litt i ordet. Men jeg har fått tilbake litt mer fall i håret siden jeg tok det i september. Og ja, det gjør håret tørt, det merker jeg nå. Mange hårstrå som får delte tupper og spiser seg selv oppover. Så jeg angrer litt på at jeg tok den, og vil ikke anbefale det. Det er mange keratinkurer som funker mye bedre.

Er du veldig opptat av å spise sunt og teller du kalorier?
Jeg liker å få i meg variert mat i hvertfall. Om jeg skulle spise mer usunn enn sunn mat en dag, så får jeg jo litt dårlig samvittighet ovenfor kroppen min men det gjør jo ingenting noen ganger. Stress å telle kalorier ordentlig, kan være litt gøy av og til, men det er ikke det jeg er mest opptat av.

Bruker du clip, eller tape extensions?  
Jeg bruker clip extensions.

Hvor er kjolen fra skoleavslutningen din fra?
Den er fra Floyd, love it 

Kan du ha en look book video?
Jaa, det hadde vært gøy å få til.

Hvilken maskara bruker du? 
Akkurat nå bruker jeg vippeextensions.

Noe dere lurer på til neste gang? 

Spørsmål og svar #72

Kan du lage en roomtour?
JA! utrolig nok er jeg ferdig med rommet mitt nå - etter å ha bodd her i to år. Så da skal jeg spille inn en roomtour til dere så snart det oppstår en mulighet for det :)

Hvordan fungrerer det med bryststøtte i den kjolen?
Det er ingen brystøtte i kjolen, men stoffet gjør på en eller annen måte at det ser bra ut uansett. Jeg brukte ingen form for bh eller brysstøtte i den. 

Går ikke du og Solfrid på samme skole lengre?
Nei dessverre. Hun byttet faktisk etter første uke på U.Pihl og det skjønner jeg veldig godt. Hun hadde veldig lang skolevei og det er jo ikke noe særlig gøy med tanke på at vi slutter ti på halv fire hver dag untatt fredag. 

Hvorfor skal du bytte skole?
Jeg er ikke så fornøyd med U.Pihl. Kjipt skolebygg, ubrukelig kantine, elendig ukeplan og jeg følte på en måte det ble ungdomsskolen på nytt igjen bare værre på mange områder. I tillegg har jeg for det meste vært med de jeg kjenner fra før, og dermed har jeg ikke fått så mange nye venner heller. Derfor tenker jeg det blir veldig positivt og forfriskende for meg å bytte. Er kjent med mange der som sier at de er super fornøyd med skolen og at den anbefales. Så da gleder jeg meg til å begynne på tertnes i midten av januar.

Hvilken størrelse har du turtleneck genseren din i?
Den er i XS. 

 

Kan du legge ut treningsprogrammet ditt på bloggen?
Jeg har egentlig ikke noe fast treningsprogram, men har mange øvelser jeg gjerne kan vise dere på en eller annen måte. Kanskje gjennom videoer? Dere får være litt mer presise med hva dere vil ha så skal jeg prøve å lage noe.

Kan du lage et innlegg der du forteller om neseoperasjonen din?
Hvis dere ser i sidemenyen under kategorier, har jeg en kategori som heter "neseoperasjonen." Der får dere vite alt om operasjonen, hvordan det var i ettertid, om jeg er fornøyd osv. HAHA, fineste bilde.

Hvilken størrelse har du Parajumperen din i?
Jeg har min i S, men jeg kunne sikkert også hatt den i XS siden den sitter litt løst på kroppen. 

Hvor trener du?
Nr1Fitness. 

Spørsmål og svar #71

Hvilken størrelse har du kjolen i?
Utrolig nok er denne kjolen i Large. Jeg bestiller det meste i L eller M fra Sheinside fordi plaggene deres er veldig små i størrelsen. Så vil anbefale dere å gå opp i hvertfall to størrelser når dere skal bestille. Direktelink til kjolen litt lengre nede på bloggen.


Du sier du retter håret sjeldent, men du gjør jo det hver dag. 
Dette var ikke et spørsmål men jeg velger å komme med en forklaring selvom! For et par uker siden tok jeg en antipermanent pluss en keratinbehandling, så nå er håret så og si helt glatt. Husker dessverre ikke merkene på produktene og jeg har kastet flaskene. Det var noen greier mamma bestilte på nettet for lenge siden. Jeg har bare ikke brukt dem før nå fordi begge behandlingene er dagsprosjekter som er helt forferdelig å gjennomgå. Men absolutt verdt det for meg som hadde et hår jeg ikke kunne gå med naturlig og nå elsker jeg håret mitt.

Hvilken størrelse har du i skinnjakken?
Denne har jeg også i L.

Kommer du til å lage flere videoer?
Ja, jeg har en del videoer jeg vil filme. Er ikke så ofte jeg får tid til å lage en videoer lengre ettersom prosessen er så lang og jeg er helt perfeksjonist når det kommer til videoer av en eller annen grunn. Men det kommer nok flere ja!

Hvilket redigeringsprogram har du brukt for å redigere på tigerhodet?
Det er en app som heter Meow - Animal Face Photo Editor.

Er du adoptert?
Nei, det er jeg ikke selvom jeg ikke ligner så voldsomt mye på noen av foreldrene mine. Er ganske sikker på at de er mine biologiske foreldre da, hahhah


 Kan du ha room tour?
Ja, jeg skal ha room tour. Er bare et par ting til jeg må fikse på rommet først.

Hva heter parken du tok de bildene i?
Det er en park som ligger rett ved Bergenhus Festning. Vet ikke helt om parken har et navn.

Du har sykt fine øyenbryn! Hvordan fikser du dem?
Tusen takk! Å oppnå pene øyenbryn er virkelig en evigvarende kamp. Har gode og dårlige øyenbrynsperioder, og akuratt nå er de helt grei. Alt jeg gjør er egentlig bare å nappe dem i en så myk form som mulig. Ingen harde hjørner. Har funnet ut av at det er det jeg kler best. Jeg fyller dem inn med en øyenbrynsblyant fra H&M.

Spørsmål og svar #70

Hvor har du kjøpt den genseren du har på deg på bildet i sidemenyen?
Åå det er en av favorittgenserene mine. Den kjøpte jeg på Pimkie da jeg var i Gran Canaria.

Føler du deg helt bra nå etter operasjonen?
Ja, det eneste er at nesen fortsatt er øm og litt hoven. Så det vil si at det gjør vondt å rynke nesen eller hvis jeg dunker litt borti den. Hevelsen går ned usymetrisk, så tykkelsen er litt forskjellig på hver side av nesen, haha. Men den blir finere uke for uke. 

Er det lenge siden du kjøpte den svarte vesken din fra HM?
Nei, rundt to uker siden kan jeg tenke meg.

Hva heter du på Twitter?
Der heter jeg noe så kult som Leandraxo. Jeg er ganske aktiv så følg meg gjerne. 

Når skal du legge ut før- og etterbilde av nesen din?
Nesen er jo som sagt ikke helt ferdig før rundt februar. Nesekiurgen min tar de siste etterbildene da, så da skal dere få se dem så snart han sender de til meg. Men et innlegg om min opplevelse med operasjonen kan bli stelt i stand snart hvis noen ønsker det? 

Hvor er den brune vesken din fra?
Den er fra Stradivarius. 

Hvor er pulten din fra?
Den er fra Living.


Kan du ha ny romvideo?
Ja, må prøve å få til en oppdatert romvideo igjen snart.

Hvilken størrelse har du i klærne du bestilte fra Junkyard?
Alle plaggene er i M og skoene er i størrelse 39. Jeg angrer litt på at jeg ikke kjøpte jakkene i S for de var litt for store.

Spørsmål og svar #69

Kan du legge ut før- og etterbilder av nesen din?
Ja, det skal jeg gjøre. Men selvom jeg tok av gipsen i dag, er ikke nesen helt ferdig. Det tar litt tid før hevelsen går ned og huden tilpasser seg den nye formen på beinet.

Er det ingen aldersgrense for å ta neseoperasjon?
Så lenge man er ferdig utvokst, kan man ta operasjonen. Jeg ble ferdig å vokse for en stund siden, så det var null problem. 

Hvordan har du fått så fin farge på håret?
Åå takk, syns du? Hårfargen min er naturlig.

Hvorfor lager du ikke videoer lenger?
Det kan jo fortsatt komme ut en video innimellom, men ikke like ofte som før. Jeg vokste på en måte litt i fra det pluss at det ble altfor tidskrevende. Valgte heller å fokusere på bloggen. 

Er puppene dine naturlige?
Ja haha, det er de.

Kan du skrive litt om hvordan du trener, holder motivasjonen og rett og slett litt om trening og råd?
Ja, jeg tenkte å lage noen innlegg om dette når jeg er helt frisk etter operasjonen og får lov til å begynne å trene igjen slik at jeg kan vise på en eller annen måte. Åå jeg blir helt gal av å ikke trene, bare en uke igjen nå.

Hvordan var Audun som person?
Akkurat lik som på Paradise følte jeg.

Hvordan reagerte venner og familie til at du skulle operere nesen?
Alle var veldig støttende og spent på mine vegne, noe som gjorde opplevelsen mye bedre for meg.

Tobias svarer på spørsmål

Er Leandra like perfekt i virkeligheten som hun er på bloggen?
Ja.

Snakker du og Lea åpent om sex, mensen og sånne ting?
Vi snakker bare om mensen.

topp 3 hotte kjendisjenter?
Keira Knightley, leaduvet, damen til Gøtze

Er Leandra populær på skolen deres?
Ja.

Hva synes du om jenter med ''kløft'' på facebook, instagram bilder?
Sikkert snill.

Er Leandra opptatt av hva hun spiser, sånn at hun sier nei til kake og snop?
Hun spiser bare kake og snop.

Hvor mange søsken har du Tobias?
Tre.

Hvordan ble dere kjent?
Fordi Roba tok med Leandra hjem til meg.

Holder dere på eller er dere sammen?
Ja.

Hvordan kan du beskrive Leandra som person?
Jeg bruker adjektiv.
 
Kaller du hun mest Lea eller Leandra?
Sugartits.

Hvor lenge har du kjent henne?
Siden sånn mars kanskje, nei april.

Hvor skal du begynne til neste år, eller går du på vgs Tobias?
Ungdomsskule.

Hva synes du om silikonpupper?
Store.

Mindre eller eldre jenter?
Eldre.

Hva vil du bli når du blir voksen?
Han som tar et tygg av isen før de tar bilde av den til reklamen.

Hvor mye penger fikk du til konfirmasjonen?
Litt.

Hva synes du om jenter som bruker sminke?
De er alt for opptatt av utseendet sitt. Jenter som bruker sminke er teit.

Hva er den styggeste/ fineste dialekten du vet om?
Bergensk er den fineste og sånn som bonder på sørlandet snakker er det styggeste.

Hva synes du om moldenser/romsdaling?
Moldensere er kule og romsdalinger er teit.  


Spørsmål og svar #68

Bruker du mye penger på klær i måneden?
Neei, faktisk så bruker jeg nesten aldri penger på klær lengre. Føler jeg har det jeg trenger så i gjennomsnitt kjøper jeg sikkert bare sånn 1-2 plagg i måneden.  

Hvilken linje skal du gå?
Studiespesialisering/allmenn 

Hvordan klarer du å bli så sinnsykt brun?
Å sole seg uten sminke i tiden fra 12 til 4 gir ganske bra resultater, solen er sterkest rundt 2.  Men jeg har jo genetisk annlegg for å bli fort brun ettersom jeg er kvart colombiansk, så tror det hjelper ganske mye på. Ellers tar jeg sol innimellom, selvom det er sjeldent nå som det er sommer pluss at man får mye finere farge av solen ute syns jeg.

Hvordan var temperaturen i London? Kunne man gå med skjørt og kjole?
Den var cirka lik som her i Bergen så ja man kunne gå i skjørt og kjole.

Var prøvemuntlig i engelsk vanskelig?
Nei, latterlig lett. Det var ikke mye tid som skulle til for å få en 6er for å si det sånn, men språk er jo min sterke side så det er jo selvfølgelig forskjellig for alle. Matteeksamen var foreksempel helt forferdelig for meg og jeg jobbet i timesvis for å få en 4er, men ble fornøyd da.

Hvor i USA var du?
I California var jeg i Los Angeles, Hollywood, San Diego og San Fransisco. I Nevada var jeg i Las Vegas og litt innom Arizona da vi fløy helikopter i Grand Canyon. Savner det :(

Hva vil du jobbe som når du blir voksen?
Ååå det er så mye jeg vil bli; Make up artist, astronom, reiseguide, reggisør, bartender, forfatter osv, har ikke bestemt meg enda.

Hvilket hotell bodde du på i London?
Det het Crown Moran. Utrolig fint i lobbyen og på hotellrommene men selve strøket hotellet lå i var ikke så veldig fint, litt gettho, men det var rett i nærheten av Wembley Stadion og en halvtimes kjøretur til Oxford Street.

Retter du håret hver dag?
Nei, retter det sjeldent for tiden.


Hvilken maskara bruker du? 
Benefit They're Real Mascara. 

Spiser du hva du vil selvom du klarer å holde deg tynn? 
Jeg tror det er viktig å spise litt av alt. Jeg bare spiser mindre av det som er usunt (mange kalorier, hvetemel, e-stoffer) Så når jeg er ute kjøper jeg nesten alltid noe sundt som salater, grove baguetter osv. Da kan jeg heller kose meg med snop ogsånn når jeg får det servert i besøk med god samvittighet. Det er egentlig ikke noe vanskelig, men sliter med å holde meg unna sjokolade, hihi det er altfor godt.

Spørsmål og svar #67

Er asken @Leaduvet din?
Neei, det er en falsk profil. Jeg bruker ikke ask. 

Er du ikke utrolig glad for at skolen din blir tatt ut i streik på mandag?
Det er jo ikke sikkert, men det hadde vært ganske greit med et par dager med streik. Vil på skolen de siste dagene da, sånn at jeg får karakterkortet og får sagt hade til ungdomsskolen

Hvor mange penger hadde du med deg til USA i fjor?
Jeg hadde 14.000kr igjen av konfepengene mine og alle ble brukt opp. Vi var det i 3 uker og mesteparten gikk til klær, sminke og Starbucks.

Hvilken erfaringer har du med klær fra Sheinside som er i one-size?
De skal jo som oftest sitte ganske løst på kroppen så de har alltid passet til meg.  

Liker du ikke sure kirsebær lengre?
Jo, er du vittig?

Hvor er bikinitoppen din fra?
Den er fra Cubus.

Hvor lang tid tar det før klær fra Sheinside kommer?
Det varierer ekstremt. Alt fra under en uke til fire uker som jeg har opplevd i hvertfall.

Hvordan foundation bruker du?
Fit Me foundation fra Maybelline i farge 220. Elsker den!

Spørsmål og svar #66

Kan du legge ut videoer snart? 
Dette spørsmålet får jeg hundre ganger om dagen på alle sosiale medier, så vennligst slutt å spør. Jeg legger ut videoer når jeg har lyst, men iMovie er blitt så treig at jeg ikke har gjort det på en stund. Likevel kan godt være det dukker opp en video en dag. 

Pleier det å være vakter når du tar sol?
Har bare hørt om noen som har blitt tatt, men aldri har jeg opplevd selv at det har vært vakter der. Tror ikke det blir noe problem å komme seg unna hvis de er der en dag.

Har de Monki i Bergen?
Ja, på Galleriet. 

Har du lest The Fault in Our Stars av John Green?
Nei, har hatt lyst til det kjempe lenge nå, men vet ikke om jeg orker sånn grinebøker, haha, er så forferdelig. 

Er det et kutt du har på foten?
Nei, det er et arr fra da jeg opererte etter jeg knakk ankelen i skibakken 2012.

Hvordan får du solkort når du er under 18?
Det er bare til å kjøpe fra automaten der.

Er du 100% norsk?
Nei, er 25% colombiansk, litt tysk, engelsk og ellers norsk.  

Noe annet dere lurer på?

Spørsmål og svar #65

Hvem er dine fem beste venner?
Sykt vanskelig å si akkuratt fem. Solfrid og Matias er i hvertfall de aller beste, men Caroline, Camilla, Marte, Birgitte og Victoria regner jeg også som mine beste venner.

Hvilken linse bruker du til speilrefleksen din?
Jeg bruker 50mm  1.4 lens.

Hvor har du kjøpt denim jakken din?
Den er fra Sheinside.com, er i størrelse M og kan kjøpes HER.

Snuser du?
Nei, takler ikke snus.

Hvor er Longboardet ditt fra?
Det er fra Sector Nine, og jeg kjøpte det i en butikk ved Venice Beack i LA, men tror man kan bestille det på nettet også.

Hvor kan man kjøpe Nådegaven?
Tror ikke den selges i butikker enda. 

Er de to jentene som kysset på bildet sammen?
Haha, nei Camilla og Vilde er to veldig heterofile, gale jenter.

Hvordan gikk mattetentamen? Var den vanskelig?
Det var et par oppgaver jeg bare måtta la stå blankt etter å ha grublet over dem altfor lenge. Kjente frustrasjonen godt for å si det sånn, men ellers gikk det egentlig bra for å være meg. i hvertfall bedre enn i fjor. 

Er ikke du og Johan sammen lengre?
Nei, men det skjedde liksom ingenting spesielt som førte til det. Vi bare passer bedre som venner syns jeg.

Hvorfor konfiskerte hun dataen og iPhonen din?
Neei det får dere bare gjette dere frem til, haha.


Den nye it-boken, Nådegaven

Jeg ble kontaktet på mail for noen uker siden hvor jeg ble spurt om å være ambassadør for en ny bok som skal bli utgitt. Den heter Nådegaven, og jeg gleder meg til å lese den fordi sjangeren har virkelig truffet innenfor min smak av bøker. Innen noen få dager kommer det som sansynligvis blir den største og mest spennende konkuransen jeg har hatt på bloggen. Du kan vinne ikke bare boken, men en goodiebag med utrolig mye fint til deg og en helt lik til fire venninner som du kan gi vekk. Uansett, dette innlegget er ment for å informere om boken, så her har dere den.Nådegaven handler om 16-årige Katsa. Hun lever i en verden med sju kongedømmer, der noen barn fødes med en såkalt nådegave. De har ulik fargede øyne og innehar en spesiell gave eller egenskap. Foreldre til en begavet må overlate barnet til landets konge hvis han vil benytte seg av det. Katsas nådegave er dødens. Hun blir den mest effektive torpedo og leiemorder ved kongens hoff. Hun sendes ut på oppdrag for å true, lemleste eller drepe kongens fiender.

Alt endres når hun møter den unge prins Po, som også er begavet. Han har egenskapen at han kan lese tanker. De forelsker seg og begir seg sammen ut for å styrte kong Leck av Monsea. De oppdager uante sannheter om seg selv og hverandre. Har Katsa egentlig dødens gave eller er talentet hennes til for noe annet? Og hvordan skal de kunne styrte en konge hvis nådegave er å kontrollere andre mennesker?
Denne historien griper enhver leser i et strupetak og slipper ikke før siste side er lest.. Her står mennesker, relasjoner og sterke kvinner i fokus. Karakterene er selvlysende! Katsa er Pippi gone wild! Samtidig har handlingen et utrolig driv, vanvittig action og spenning. Man MÅ vite hvordan det går.

Nådegaven 1: Katsa er første bok i en trilogi. Bok 2 kommer i september 2014 og bok 3 i januar 2015.

Ukens spørsmål #64

Hvilken linse bruker du til å filme videoene dine?
Bruker den vanlige linsen som kommer med Canon 600D.

Kan du legge ut bilde av deg og kjæresten din?

Hvordan kommer dere inn på nattklubb?
Haha, nei ikke sånn, det er pappa som eier Downstairs, så han kan stenge av nattklubben til oss når jeg skal feire bursdagen der.

Hvem er din favorittyoutuber?
Hmm, vanskelig å svare på. Det går litt i perioder, men nå for tiden er jeg mer på Netflix enn Youtube, selvom jeg fortsatt er innom der av og til. 

Hvor er toppen fra?
Urban Outfitters.


Har du det fint for tiden?
Jaa, veldig, hvis det fortsetter sånn skal jeg aldri klage. 

Kan du legge ut noen ynglingsssanger? 
Har gjort det før hvis du ser litt nedover bloggen, men kan gjerne lage flere sånne innlegg.

Noe du lurer på til neste gang?

Ukens spørsmål #63

Blir du sponset av Sheinside eller kjøper du selv?
Sheinside er så grei at de vil sponse meg, så da får jeg velge ut fire plagg hver gang som jeg må legge ut på bloggen. Er utrolig koselig å få noe igjen etter fire år med blogging, så er veldig takknemlig.

I hvilket program lager du collager?
I picmonkey.com

Har du fått med deg at Philip Seymore Hoffman, han som spilte Plutarch Heavensbe i THG er død?
Jaa det er så trist! Han var favorittpersonen min en god stund, og det at han døde av overdose er noe drit, fyfaen.  

Blir dine naturlige vipper ødelagt av vippeextensions og bruker du maskara når du har dem?
Nei, har ikke merket noe forskjell på de naturlige øyenvippene mine. Og nei, man trenger selfølgelig ikke å bruke maskara når man har vippeextensions. Det er jo det som er det beste.


Hvem har laget bloggdesignet ditt?
Det har jeg laget selv.

Liker du noen for tiden?
Ja, kjæresten min ♥

Hvor er lommelerken fra?
Urban Outfitters. 

Er det din naturlige hårfarge?
Ja, den er helt naturlig. 

Skal du ha sweet 16 party?
Skal feire bursdagen min med noen venner på en nattklubb, ja.

Noe dere lurer på til neste gang?

Ukens spørsmål #62

Hvor skal du gå på vidergående?
Jaa det var jo det da. Tenker U. Phil fordi det ligger jo rett i nærheten, men hadde også vært gøy med en skole med masse nye folk, så kanskje BPG. Er ikke sikker, men blir mest sansynlig studiespesialisering jeg går da.

Har du noen andre bokanbefalinger enn The Hunger Games, Uglies og Divergent?
Jaa gud, hvis dere likte noen av de bøkene, kommer dere til å elske The Maze Runner. Den er så jævlig bra.

Hvor har du kjøpt kjolen din?
Den lånte jeg av Victoria og den er fra Floyd.

Hvorfor blogger du ikke?
Jeg blogger litt sjeldnere pga det passer bedre for meg på flere måter. Pluss at jeg vil heller prioritere kvalitet fremfor kvantitet.

Når svarer du på spørsmålsrunden?
Jeg har prøvd å spille den inn tusen ganger men blir aldri fornøyd. Lyset er så dårlig om vinteren. Det er derfor det ikke har komt videoer på lenge, sorry men den kommer ut en gang jeg blir fornøyd med innspillingen.

Kan du legge ut et innlegg med favorittsangene dine for tiden?
Hører ikke på så mangen fantastiske sanger for tiden føler jeg, men joo det kan jeg helt sikkert.

Hvor er smykkestativet fra?
Jysk. 

Hvordan er egentlig størrelsene på Sheinside?
Plaggene ser mye større ut på bildene, og klærne er veldig små i størrelsen. Vil anbefale å bestille 1-2 størrelser større enn du vanligvis bruker.

Leser foreldrene dine bloggen din?  
Vet at mamma er innom av og til, men tror ikke pappa vet hvordan man går innpå en nettside engang, haha.

Kan du lage ny romvideo?
Har planlagt å lage en ny en i år ja. Må bare jusere et par ting først!

Ukens spørsmål #60

Hvorfor henger du med 99ere?
Henger for det meste med 98ere, men det er så mangen herlige 99ere også!

Har du fått kjæreste?
Nei, det har jeg ikke.

Hvordan har håret ditt vokst så fort?
Har egentlig behandlet håret mitt som dritt i det siste, men jeg drikker mye vann og masserer hodebunnen med sjampo. Det er det eneste jeg kommer på.

Hvilke karakterer får du i nynorsk?
4.

Er du 98er?
Ja.

Har du vippeextensions?
Hadde, de har falt av nå.


Kommer du til å drikke/spise mye på Starbucks i Bergen?
Har allerede begynt.

Gjorde du tentamen hjemme eller gikk du på skolen uten sminke?
Gikk på skolen uten sminke... haha

Har du Marc Jacobs klokke?
Ja, fikk den til konfen.
 

Spørsmålsrunde

Heihei! Nå drar jeg straks inn til byn med Solfrid og Birgitte for å se når de skyter opp fyrverkeri av en eller annen grunn. Og etterpå skal vi sikkert treffe noen flere venner og finne ut hva vi skal gjøre i kveld. Tenkte å ha en spørsmålsrunde nå da, siden det er så lenge siden. Så bare spør i vei i kommentarfeltet så svarer jeg på video snart. :)

Ukens spørsmål #59

Hvilken fuktighetskrem bruker du?
Den gule fra Clinique. Husker ikke hva den heter.

Er du fornøyd med livet ditt akuratt nå?
Jaaa, tror aldri jeg har vært så lykkelig som nå.

Hvilke land har du vært i?
USA, Colombia, Danmark, Thailand, Tyskland, Tjsekkia, England, Egypt, Frankrike, Italia, Spania.

Har Solfrid blogg eller youtubekanal?
Nei.

Kan du ha vlogmas i år?
Nei, sorry det kommer jeg ikke til å klare. Har jo såvidt tid til å blogge, så da blir det nok ikke vlogmas. 

Hvor kjøpte du den genseren?
Only.

Skal du se Catching Fire?
22. november med Solfrid, gleder meg så utrolig masse herreguuuuud.

Er du 100% norsk?
Er kvart colombiansk, men også tysk, engelsk og norsk som jeg vet om.

Ukens spørsmål #58

Hvor lang tid bruker du opp Stolzen?
Æææ, jeg suger på den. Men rundt 20min, haha. Skal bli bedre til våren! 

Blir du ikke sliten av å gjøre noe hver eneste dag?
Gjør jo bare det jeg orker, men nei. Bare trøtt av og til, men jeg klarer å sovne tidlig, så det går fint.

Du og Solfrid er vel bestevennervenner fremdeles? Hvis ikke, kjemp for hun!
Haha, hææ? Skjønner ikke hvorfor dere spør om dette jeg. Alltid vært det, kommer alltid til å være det.

Hvem annser du som dine beste venner nå?
Ååh, det er så mangen som er vanskelig å velge mellom, så det blir en del. Solfrid, Matias, Petter, Michelle, Birgitte, Benjamin, Caroline, Sonja, Camilla, Malin og Victoria. Har flere gode venner men ja.

Bor du i nærheten av Åsane?
Bor midt i Åsane. 

Tjener du penger på å blogge?
Nei.

Hvordan fikser du brynene dine?
Tenker å snart lage en ny sminkevideo hvor jeg kan vise det.

Er ikke mandelolje veldig fettete for huden?
Jeg har så tørr hud at hvis jeg tar det på om kvelden, våkner jeg opp med myk hud. Ikke fettete i det hele tatt egentlig, men kanskje folk med fet hud får det. 

Hva heter du på twitter og hva er asken din?
Twitteren min finner du i det ene hjertet i sidemenyen. Asken min er LeaValencia.

Bruker du sminke når du trener?
Ikke til vanlig, nei, men nå som jeg har vippe extensions, syns jeg det ser så rart ut å ikke ha sminke på. Så da vasker jeg den ikke vekk før jeg trener. 

Er du fornøyd med kroppen din?
Er en del jeg veldig gjerne vil justere på, og det finnes andre kropper jeg bare drømmer om å ha. Men går helt greit fordi jeg har jo også ting jeg er fornøyd med.

Kan du skrive et innlegg om hva du syns om "eat less" t-skjorten til Urban Outfitters?
Haha, nei. Skjønner ikke hvorfor folk henger seg sånn opp i sånt. Ville ikke hatt t-skjorten selv og teksten er jo teit, men sånne ting blir for dumt å klikke over.

Var du på nattåpent?
Ja, men ikke så lenge.

Hvorfor går du ikke på friidrett lengre?
Liker treningssenteret mye bedre, siden det er så mye mer fritt og man kan prate med venner uten å få kjeft av treneren, haha. I tilleg kan jeg trene mye oftere og akuratt de muskelgruppene jeg vil.

Ukens spørsmål #57

Hvor ble det av de gamle vennene dine? Har du bare helt droppet dem?
De som viste seg å ikke være ekte venner har jeg valgt å droppe, ja, etter å ha fått nok av å bli såret. Orket ikke mer utestenging og backstabbing mot meg, rett og slett. 
Utdyper meg ikke mer i det, så derfor kan dere slutte å spørre om hva som har skjedd. Nå har jeg funnet ut av hvem jeg virkelig kan stole på og fått enda flere gode venner som vil meg godt. Kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet av det jeg har vært gjennom. Null drama, bare glede.

Hvor var kjolen i den gamle headeren din fra?
Vero Moda.

Hvordan har du fått så langt og sunt hår? Bruker du noe spesielt i det?
Har brukt en shampoo fra Lush som skal få håret til å vokse fortere helt siden jeg klippet håret kort i mai, så det kan jo være derfor det har blitt litt langt. Men håret mitt er langt i fra sunt! Det ser mye friskere ut når jeg bruker noen oljer fra moraccon oil i det da.

Liker du best å henge med venner eller være hjemme?
Hvis jeg går en dag uten å være med noen, blir jeg rastløs føler jeg at jeg har kastet vekk dagen. Det er godt innimellom å ha litt tid alene, men foretrekker nesten alltid å henge med venner.

Hvordan får du så ren hud?
Drikker mye vann, og nesten aldri brus. Renser huden med mandelolje hver kveld, og sover aldri med sminke.

Kan du lage en ny tag video?
Ja, jeg har faktisk laget min egen tag! Det er den neste videoen som kommer ut.

Ukens spørsmål #56

Har du fått deg kjæreste?
Nei.

Hva syns du om de som blir mobbet på ask og er på nippet til å ta selvom?
Det er sikkert sånne som blir mobbet i virkeligheten og, og de har det gjerne ikke så lett. Så det siste de burde gjøre da, er jo å skaffe seg Ask hvor de kan bli mobbet enda mer.

Hvor er det blitt av den gamle gode Lea?
De fleste offentlige personer får klager på at de forandrer seg, og når livet mitt er dokumentert på bloggen i snart fire år, er der selfølgelig lett for dere å se forandringer. Men forandringer skjer naturlig, av og til fortere enn vanlig. At noen ikke liker hvordan jeg lever livet mitt, er faktisk ikke mitt, men deres problem :)

Er Petter "han du vet" i prank callen?
Haha, herregud nei.

Hvorfor var du på et bilde med Mathilde Holck?
Så henne på Egon i byn, så vennene mine spurte om jeg kunne ta bilde med henne for meg siden jeg er tidenes pyse når det kommer til sånne ting.

Kan du fortelle om det som skjer rundt Ask.fm med at du skal gifte deg osv?
Hahaha, nei det er altfor morsomt å se folk som klikker pga det.

Hva bruker du på leppene og øynene her?
Det er min naturlige leppefarge, men det kan være jeg kom borti med foundationen. Har også på EOS da. På øynene har jeg ikke gjort noe annet enn å grine, så vaske vekk maskaraen under øynene og ta et nytt lag med concealer og pudder. Da ser det alltid ut som jeg har tatt på eyeliner, haha. Gren forresten fordi jeg så på videoer av soldater som kom hjem fra krigen til familiene sine, ikke noe alvorlig! Er så jævlig svak for det, haha skjønner ikke hvorfor jeg orker å se på det en gang.

Kan du legge ut ny video snart?
Jaa, herregud har jo flere som er nesten ferdige som jeg bare ikke har fått tid til å fullføre 100%.

Var kysset mellom deg og Petter bare vennskapelig eller er det noe på gang mellom dere?
Du din lille luring.

Gleder du deg til jul?
Åååh du skulle bare visst.

Kvifor skriver du ikkje på nynorsk, kan du gjere det?
Tror nynorsk må være ett av de fagene jeg er dårligst i på skolen ved siden av matte. Helt håpløst altså, sorry.

Ukens spørsmål #55

Hvordan fikk du bot i Praha?
Jeg ble tilfeldigvis stoppet av en dritskummel, sur vakt som sa jeg måtte vise metrokortet. Og siden det var èn av de tusen tingene jeg hadde mistet, måtte jeg betale 270kr i cash til han. Endte også opp i masse annet faenskap i Praha, og det føltes rett og slett som om jeg bare var til bry for alle, haha. Stakkars lederne altså.

Går du i samme klasse som Lisa og Ida?
Nei, vi går ikke på samme skole heller. Men de er noen av mine næreste venner selvom.

Oss tre til venstre.

Fått deg kjæreste?
Heh, neei.

Hvor er tube bh-en din fra?
Bikbok. Fikk faktisk mye mer bruk for den enn jeg trodde. I tilleg har den stropper, så den siger ikke ned. Liker den utrolig godt.

Kan du lage et innlegg om dine favoritt indie rock sanger?
Det kommer en video om musikken jeg hører på snart. Gleder meg til å legge den ut!

Hvor høy er du?
Veldig høy hele tiden liksom. Neida, jeg er 1.69m.

Ble det ikke noe av Draw My Life-videoen?
Jeg tror faktisk jeg sparer den til jeg blir eldre. Ting forandrer seg stadig og det skjer nye ting jeg gjerne vil ha med i videoen hvis du skjønner. Jeg er jo bare femten år nå, og jeg føler ikke jeg er helt klar for å lage den. 

Kan du blogge oftere?
Blogger hver gang jeg har en idè naturligvis, så det hjelper egentlig ikke å spørre hvis du tenker over det. Gjør så godt jeg kan, men blogginspirasjonen blir dårlig når kommentarene består av frekke, personlige spørsmål, klaging på meg som person og/eller bloggingen. Håper det er forståelig.

Ukens spørsmål #54

Hvem er "du vet hvem" i prank call-videoene dine? Har du type?
Det varierer etter hvem jeg snakker med faktisk, haha. Og nei, jeg er singel og trives veldig godt med det for tiden.

Hvor er Army genseren din kjøpt?
På Urban Outfitters. Men du kan kjøpe en nesten lik en på Bikbok. Skrifttypen og stoffet er litt annerledes på den, også kan du få den i andre farger. 

Har kun bilder av min kjære Marlene som låner genseren min.

Hvem er noen av dine næreste venner akuratt nå?
Solfrid, Matias, Victoria, Birgitte, Caroline, Petter, Malin, Camilla, Michelle, Lisa og Ida.

Hvor mye penger brukte du i USA?
Rundt 14000. Starbucks og Urban Outfitters er farlig.

Hvilken størrelse har du i Tomsene dine?
8.

Hvor lenge holdt vippe extensionsene?
De holdt i litt over tre uker. Har så lyst å ta nye! Var utrolig fornøyd.

Hva syns du om dialekten til Sandra og Johanne?
Sykt sjarmerende og skjønn. Blir så glad av å høre på dem.

Hvilken størrelse er shortsen din i?
Den er i S men den er såpass stor i størrelsen at jeg kunne hatt den i mindre hvis de hadde hatt det.

Når skal du svare på spørsmålsrunden?
Den er spilt inn, og kommer før du vet ord av det.

Spørsmålsrunde

Dere vet hva dere skal gjøre. Fyr løs.
Ukens spørsmål #53

Glemte at ukens spørsmål eksisterte, men nå skal jeg begynne med det igjen.

Møtte du mange kjendiser i USA?
Null, men en dag i Las Vegas dro pappa på et outlet hvor han så Jenny Skavlan. En norsk kjendis av alle ting, wtf. Den ene gangen jeg ikke var med selfølgelig. Syyykt frustrerende, haha. Hadde lett spurt om bilde.

Er det en bikini eller bh?
Haha, det er så mange som lurer. Og mange som tror det er en bh. Men det er faktisk en bikini, og den har sånn bikini stoff inni. Fra H&M btw.

Skal du på YMCA-festivalen i Praha?
Stemmer det du. Er der fra 4. til 10. august. 

Forslag til gøye bøker?
Tror ikke jeg har lest en eneste i 2013, men alle må føkkings lese Divergent. Tuller ikke.

Hvor er toppen i videoen fra?
Forever 21.

Hvordan er prisene på Urban Outfitters?
Dyre nok til å ruinere konfepengene mine. 

Er du og Matias kjærester?
Neineinei, null følelser der. Vi er bestevenner med andre tragiske kjærlighetsliv.

Anbefaler du å reise til USA?
Altså... Vet ikke hva jeg skal si her. USA overgår alle andre steder, det er sykt.

Hva heter du på Snapchat?
Har erfart at det er gøyest å ha snapchat med bare venner, ellers blir det altfor mye. Sluttet å bruke den gamle for en god stund siden.

Ukens spørsmål #51

Siden du nå er konfirmert, skal du begynne å dra på fester da?
Ser ikke helt hvordan konfirmasjonen har noe med det å gjøre. Kommer sikkert ikke til å oppsøke flere fester fordi jeg har konfirmert meg akuratt, hehe.

Napper eller vokser du øyenbrynene dine?
Napper dem alltid, men har litt lyst til å prøve å vokse dem en gang.

Hvilken leppestift bruker du her?
Rimmel Apocalips i fargen, Stellar.


Når kommer Draw My Life videoen?
Godt spørsmål duuu. Når jeg får tak i en hvit tavle. Mamma har en, men den er i en bod så vi må bare hente den først.

Hvordan får du to bilder ved siden av hverandre?
Lager dem i et collage i Picmonkey.com.

Hvilken bok leser du akuratt nå?
Ingen. Har ikke lest på kjempe lenge, men jeg har jo en lang liste over bøker jeg vil lese så må bare begynne snart.

Hvem har laget designet ditt?
Jeg laget det.

Hvor har du kjøpt singletten?
Vero Moda. Sykt myk faktisk.


Fikk du mindre stygge kommentarer når du hadde mindre lesere?
Merker ingen forskjell, men jeg vet at det er jo selfølgelig mer normalt å få flere stygge kommentarer når du har flere lesere.

Hvor ofte trener du?
Det varier. Men jeg er på friidrett hver mandag, også har jeg et medlemskort på Sprek og Blid som jeg prøver å bruke i hvertfall èn gang i uken. 

Ukens spørsmål #50

Hvordan tør du å gå med knæsj leppestift?
Haha, jeg bare gjør det når jeg føler for det. Tenker liksom ikke over at det er så spesielt.

Foretrekker du å bli kalt Leandra eller Lea?
Jeg vet ikke helt. Det er det samme for meg, egentlig.

Hvorfor er du ikke med i den nye collab-kanalen DailyVloggersTV?
Jeg ble spurt, og takket nei. Det hadde sikkert hvert kjempe gøy å være en del av det, men det hadde blitt for mye for meg med to kanaler å laste opp high-quality videoer på.

Hvor er enseteren på rommet ditt fra?
Skeidar.


Er du i slekt med fotballspilleren, Alex Valencia?
Jepp, han er onkelen min. 

Hvor er hyllen over sengen din fra?
IKEA.

Hva tenker du om Catching Fire traileren?
Dette føler jeg: LINK.

Kan du legge ut oppskriften på cookiesene du lagde?
Jeg kjøpte bare en ferdigpakke, jeg, haha. Husker ikke helt fra hvilket merke da...

Hvor ser du de andre sesongene av The Walking Dead?
Jeg så dem på Tubeplus.me. Er desverre ferdig med tredje sesong nå. Gleder meg til neste!

Hvor har du kjøpt det smykke som er make til Alli Simson sitt?
På en butikk i Thailand som het Diva.

Kan du lage flere videoer?
Har ikke hatt noen videoidèer i det siste, så bare si hvis det er noe dere vil jeg skal gjøre. En Draw My Life video kommer, men det tar litt tid, så trenger noen andre videoer å gjøre i mellomtiden.

Har du en Spotify liste du vil dele?
Jeg bruker iTunes, sorry. 

Er du helt norsk?
Nope, er 1/4 colombiansk. Hola. Er også britisk, norsk og tysk as far as I know. 

Hvilken video er din mest sette?
Sminkevideo for senterturer. Du kan bare søke på "sminkevideo" på youtube så tror jeg at den kommer opp.

Ukens spørsmål #49

Veeeeldig lenge siden jeg har hatt ukens spørsmål nå, så here we go.

Hvor kjøper man sure kirsebær?
Noen butikker som selger snop fra Candy King har sure kirsebær. Jeg kjøper mine oftest på Coop Ops Supermarked, fordi der er de best og billigst. Men de har dem på Mix, SevenElleven (der er de ikke så god) og mange bensinstasjoner også.

Når legger du deg og står opp i hverdagen?
Legger meg mellom halv ti og elleve, og står opp halv syv. Dette er da når jeg begynner på skolen klokken åtte, som er de fleste dagene. 

Hvordan klarer du å få så lyse videoer med bra kvalitet?
Jeg filmer i dagslys med Canon EOS 600D. Også skrur jeg opp ISO-en hvis det trengs.

Er THG dine favorittbøker?
Åh javisst!

Er du interessert i musikk?
Yeeees, har funnet så mye bra musikk i 2013 at jeg døøør av lykke. All mainstream musikk kan bare gå å legge seg.

Hvordan får du tid til å få 4,7 i snitt, lese mange bøker, blogge og ha fritid samtidig? Er du super woman eller noe sånt?
Og filme/redigere videoer, trene fridrett, trene på treningsstudioet, bake, gå i konfegruppe, spille gitar og ha kjæledyr? Haha, det høres faktisk ganske mye ut, men det går egentlig helt fint og jeg er veldig sjeldent stresset. Føler forsatt at jeg har masse tid til overs faktisk.

Hvor mange år er Aaron?
10 år! Følg han på Instagram forresten @Valenciagutten. Jeg unskylder på forhånd alle teite bilder han måtte legge ut i fremtiden, haha.


Hvilken level er du på Candy Crush?
Jeg er stuck på level 77. Aner ikke hvor mange ganger jeg har prøvd den, haha. Kommer seriøst til å feire dagen jeg klarer den. EDIT (kl.22.40) Jeg klarte den nettop!! ÆÆÆ.

Kan du gjøre en Draw My Life-video?
Åh, jeg elsker at dette er så etterspurt, fordi jeg elsker de videoene! Jeg har allerede skrevet manuset til videoen, så nå må jeg bare få tak i en hvit tavle. Forresten, ikke se bort i fra at det kommer en room tour heller nå i april.

Spørsmålsrunde

Prøv og spørr om toppen fem spørsmål per person, men hvis du har noen flere du mener er veldig gode, så kan du selfølgelig spørre om dem også. Svarene kommer på video. Ok, nå er jeg spent!

Ukens spørsmål #48

Er du fornøyd med utseende ditt?
Jeg ser meg aldri speilet og tenker at jeg er stygg eller pen. Det er sjeldent jeg tenker på utseende mitt i det hele tatt. Men hvis jeg gjør en innsats av og til, kan jeg like hvordan jeg ser mer enn vanlig.

Hvorfor er det slik at jeg ikke kan se noen av youtube-videoene dine på mobil/iPad?
Hvis videoen inneholder et lydspor som er copyrighted, så stenger Youtube den for mobiler og iPads, slik at videoen bare blir tilgjengelig på dataer. 

Ser du på deg selv som en rosablogger?
Det er et godt spørsmål! Av og til har jeg noen rosablogg-innlegg, men jeg elsker å lese sånne blogger selv, så jeg syns ikke det er noe negativt med det.

Hvor mange kjærester har du hatt?
Kanskje sånn 4-5.

Hvor kan man stille spørsmål til "ukens spørsmål?"
I kommentarfeltet på hvilket som helst innlegg. 

Hvem av veninnene dine er morsomt?
De har så forskjellig humor at det ikke går å sammenligne dem. Uansett rangerer jeg ikke mennesker på den måten, haha.

Har du silikon i puppene?
Nei, og jeg kommer ikke til å ta det heller, hehe. Bare sånn at dere slipper å spørre i fremtiden! Btw, tror ikke det er lov når man er fjorten år? 

Hvordan kommer du til å reagere hvis du ser en youtuber som du liker i LA i sommer?
Jeg kommer til å bli faaaaarlig starstruck! Svette, stresse, hyperventilere, rulling på bakken osv. Også skal jeg definitivt gå bort til vedkommende og ta et bilde. Håååper det skjer!

Kan jeg få en autograaaaf?

Hvilke butikker handler du mest klær på?
Gina Tricot og Only. Elsker de to butikkene. Vil alltid ha noe der inne!  

Hvilken Toothy Tab fra Lush anbefaler du?
AQUATIC! Jeg er avhengi av den. Herregud den er så perfekt!

Liker du å danse?
Ja, det gjør jeg! Men om jeg er flink er en annen ting, haha!

Når er det du har bursdag?
19. feb. Blir femten år på tirsdag!

Ukens spørsmål #47

(disse spørsmålene er fra forrige uke)

Leser du forsatt alle kommentarene dine og leste du gjennom alle i give-away-innlegget?
Ja, jeg prøver i hvertfall å lese alle  kommentarene. Tror jeg klarer det ganske bra også. I hvertfall til vanlig, men på give-awayen gikk jeg kanskje glipp av noen få siden jeg ikke helt hadde kontroll på hvilke jeg hadde lest og ikke. 

Liker du best å bo der du bor nå eller der du bodde før?
Jeg er mye mer fornøyd med rommet mitt her, og beliggenheten er mye mer praktisk for skole/senteret/terminalen osv. Men jeg syns det var mye koseligere å bo i et rekkehus, så forhåpentligvis kan jeg bo i et sentralt rekkehus når jeg blir voksen. Helst i LA.

Hvor mye penger tjener du i måneden på å blogge?
Jeg har aldri tjent noe penger på bloggen.

Hvordan lager du collage på Weheartit.com?
Det går ikke ann. Jeg henter bildene fra Weheartit også redigerer jeg dem til et collage i Picmonkey.com.

Blir det ikke kjedelig å blogge av og til?
Nei, det er aldri kjedelig å blogge! Det er derimot kjedelig når jeg ikke kan blogge. 

Har du forsatt Vitus Apotek paraplyen din?
Eh, ja! Elsker den. 

Ukens spørsmål #46

Så et bilde av deg på bloggen til Jade Celine. Kjenner du henne?
Nei, jeg så henne for første gang på nyttårsballet da vi vant Årets Blogg, også leste jeg bloggen hennes, Jaceline.blogg.no rett etter.

Hvor mye kostet Clarins Everlasting foundationen?
Den er irreterende dyr, (360kr) men det er absolutt den perfekte foundation på alle måter. Den tynne konsistensen føles så utrolig lett ut på huden, hele dagen.

Hva heter du på Twitter?
Leandraxo. Hvis du trykker på Twitter-ikonet i sidemenyen, kommer du til twitteren min.

Hvor er den svarte kjolen din fra?
Den er fra Nelly.com. HER er link. Jeg har den i str. S og elsker den.


Liker du best å lage videoer eller blogge?
Å lage videoer! Men jeg elsker å blogge også da.

Når kommer sminkevideoen ut? 
Den kommer om bare noen få dager. Her er et et før-og-etter-bilde fra sminkevideoen.


Kan du snart ha en room tour?
Jeg tror jeg har èn ting igjen å endre på, så skal jeg filme den. 

Når trekker du vinneren av give-awayen din?
Jeg har trukket en vinner faktisk, jeg har planer om å si hvem som vant i videoen etter sminkevideoen. 

Ukens spørsmål #45

Man får jo kjøpt den øyeskyggen i Norge da. Fail?
Vi har ikke denne Color Tattoen i Bad to the Bronze i Norge, nei. Haha, gjør litt research før du retter på meg neste gang. Edit: Hey guess what, vi har den i Norge, bare at den heter On and on Bronze i stede tydeligvis. Sykt undødvendig, I know. Men nå er det oppklart!

Jeg har som nyttårsforsett å lese mer. Hvilke bøker anbefaler du?
Det smarteste du kan gjøre hvis du vil begynne å lese mer bøker, er å lese The Hunger Games.  I mitt hode (og millioner andre sitt) er det umulig å ikke like dem. Bare pass på at det ikke tar over livet ditt, haha.

Hvor er røde genseren din fra?
Vero Moda. Men jeg kjøpte den for ca. et år siden.

Hva syns du om Zayn fra 1D?
Digg digg digg.

Håret ditt har blitt sykt langt. Bruker du noe i det?
Nei, men det var hyggelig å høre! Med tanke på at jeg har spart i sånn tre år, haha. Syns egentlig det har vokst sakte, men det måtte jo bli noelunne langt en eller annen gang.

Går du og Malin på samme skole?
Vi gikk på samme barneskole, men ikke nå på ungdomsskolen dessverre.

Finnes Uglies-serien på norsk?
Uglies og pretties har komt ut på norsk. Jeg tror Malin sa at Specials skulle komme ut på norsk i mars eller til våren.

Kan du legge ut bildet vi tok med deg?
Åjada!


Ble du overasket når Haylor gjorde det slutt?
Nope.

Ukens spørsmål #44

Hva syns du egentlig om homofile? Har en felles venn med deg, og hun sa at du var ganske i mot dem, er det sant?
Du ser ut til å vite mye rart om meg, Frida... Som er helt feil. Haha, selfølgelig har jeg ikke noe i mot homofile! Vi lever ikke på 1900-taller lengre heller da. Og hva jeg syns om dem? Ikke noe mer enn det jeg syns om heterofile liksom.

Hvis du har kortet i dekselet, blir det ikke avmagnetisert?
Dekselet er jo laget for at man kan ha kortet sitt der. Med andre ord - Nei...?

Hvor fant du bakrunnen til mobilen din?
Søkte på på "Galaxy" på Weheartit.com. Sist jeg skjekket var det bildet nr. 22 hvis du trykker på "sort by - most popular"

Leser du alle kommentarene dine forsatt?
Jepp! Det er enkelt fordi jeg har blogg sin app. Så da kan jeg lese blogg-kommentarer fra mobilen når som helst. Samme med youtube. Jeg får et ping hver gang jeg får en ny kommentar på en video. Er så lettvint!

Har du naturlig krøller eller krøller du det hver dag?

Ingen av delene. Det naturlige håret mitt har på en måte litt av hvert. Bølger, krøller, skinnende, glatt, tørt. Haha, dødsirreterende, men jeg får bare leve med det. Så krøller og glatter jeg håret innimellom. Kanskje to ganger i uken eller noe.

 


Hvor har det blitt av livechattene?
Jeg vet jeg ikke har gjort en på sånn dødslenge! Jeg har ikke sluttet med dem for godt, så jeg kommer sikkert til å gjøre noen flere.

 

Og før jeg drar - Gratulerer med dagen, Serine! (Ida spurte om jeg kunne si det)

Ukens spørsmål #43

Hvordan kommer man med på 'ukens spørsmål'?
Du bare stiller spørsmål i kommentarfeltet på hvillket som helst innlegg, så svarer jeg hvis jeg føler for det.

Kan du ha 'ukens spørsmål' på video?
Nei, det hadde blitt kjedelig. Når jeg svarer på spørsmål på video, må det jo være litt underholdene å svare på spørsmålene hvis du skjønner. "Ukens spørsmål" er litt mer seriøst enn en spørsmålsrunde foreksempel.

Kan du ha romvideo?
Tiden er snart inne, folkens.

Hva heter du på Twitter?
Ser du de fire fargerike ikonene i sidemenyen til høyre der? Jepp, der finner du linkene til twitter, youtube, weheartit og facebooken min.

Må du betale for alle møblene og pynten på rommet ditt selv?
De store møblene har jeg fått, fordi det er sånne ting som jeg trenger. Men alle pyntetingene har jeg enten kjøpt selv eller fått til jul. 

Kan du lage en julegave-video i år også?
Denne videoen er mer etterspurt enn enn romvideo, og det er gale det! Men ja, selfølgelig. Bare gi meg litt tid, så kommer den i januar en gang. Vet jeg er litt treg!

Kan du gjøre den siste julevideoen din tilgjengelig for mobil?
På grunn av sangen som er i bakrunnen, har youtube stengt videoen for mobiler og iPads. Så løp til pc-en, folkens!

Ukens spørsmål #42

Hvor har du kjøpt Chanel Fundationen din?
Chanel Vitalumiere Aqua Fundation kan du kjøpe på steder de selger Chanel. Så de fleste parfymerier altså. Kicks foreksempel.

Hvor det speilet du har på rommet ditt fra?
Det er fra Skeidar og det kostet rundt 600kr tror jeg. Elsker det speilet! Bortsett fra hyllen med Hunger Games-bøkene mine, er det min favoritt-ting med rommet mitt.

Dette var en av de første møblene på rommet mitt som du ser.

Liker du Justin Bieber?
Jeg hører ikke på musikken hans, og er ikke en belieber, men jeg liker han som person. Har ingenting negativt å si om han i hvertfall.

Åh, herregud, leser du Gone? Verdens beste bokserie!
Ja det gjør jeg! Og jeg ble så glad da folk reagerte posetivt på at jeg leste den, av en eller annen grunn, haha. Er snart ferdig med den, og kan godt gi den en liten omtale hvis noen er interessert. 

Har du sett den nye musikkvideoen til Taylor Swift, I Knew You Were Trouble?
Flere ganger! Den er så hardcore. Ikke typisk Taylor, men jeg likte den veldig godt. 

Hvor mange tommer er maccen din?
Jeg har aldri skjønt hvorfor dette er et så populært spørsmål, men den er i hvertfall 15 tommer.

Har du kik?
Nei, haha. Jeg orker bare ikke å bli avhengi av enda et sosialt medie. Får jo aldri følgt helt med på alle. FB, twitter, blogg, youtube, instagram, snapchat, tumblr - Det er mer enn nok!

Kan du lage en ønskeliste til jul?
Jeg har ikke begynt på den enda, og det er jo under en uke til jul. Jeg skammer meg! Meeeen jeg kan se om jeg får til en ønskeliste før julaften, hvis ikke må vi nok vente et år. Noe som hadde vært litt nedtur. 

Ukens spørsmål #41

Kan du lage flere videoer?
Tror jeg bare lager så mange som jeg har lyst til, sånn at jeg ikke føler meg tvunget til det. Pluss at jeg syns at jeg poster masse videoer i forhold til andre toppbloggere.  

Hvor har du kjøpt den hvite pulten på rommet ditt?
På Living. Kjøpte stolen der også hvis du lurte.

Hvor er Mac i Bergen?
På Kløverhuset.

Siden du er en swiftie, hva syns du om Haylor?
Du aner ikke hvor lange samtaler Solfrid og jeg har hatt om Haylor, haha. Solfrid mener da fast bestemt at Louis og Harry er forelsket i hverandre, noe som jeg ikke tror. Haylor har sagt at de ikke er sammen, men det er tydelig å se at de dater. Og jeg liker begge to, så jeg syns det er super skjønt.


Blir det ikke stygge merker i veggene når du tar ut tegnestiftene?
Hullet kommer jo ikke til å gro, men du kan ikke se det med mindre du står nærmt og vet at det er der fra før av. Så det kommer ikke til å plage meg akuratt.

Ukens spørsmål #40

Kan du legge ut din ønskeliste til jul? 
Working on it. 

Kan du vise hvordan du lager dine messy buns?
Jeg er den siste personen du må spørre det om. Jeg tror jeg har fått til en fin messy bun kanskje tre ganger i hele mitt liv. Det går nesten ikke på mitt hår, og jeg er super heldig når jeg først klarer det.

Hvor er de julesokkene i "julegaver 2011"-videoen fra?
Det tror jeg at jeg har svart på før, men de er så søte at jeg gjør det igjen. De er kjøpt på Cubus, men jeg tviler på at de forsatt selger dem med tanke på at jeg fikk dem for ett år siden.

Hvilken linje har du tenkt til å gå på vidergående?
Foreløpi er det studiespesialisering som virker mest fristende, men jeg vet ikke nok om det enda til å bestemme meg. Har forsatt ett og et halvt år igjen på undomsskolen da. Medier og kommunkiasjon og musikk, dans og drama virker også som noe som kunne passet for meg. 

Hvor kjøpte du Maybelline Baby Lips?
Rebecca kjøpte dem til meg når hun var i USA i sommerferien. De selges desverre ikke i Norge.


Kan du lage en ny video om hva du fikk til julepresanger i i år?
Det kan jeg sikkert! Det må bare bli jul først. 

Ukens spørsmål #39

Tusen takk for kommentarene på forrige innlegg! De lyste opp en ikke-så-bra-dag. Seriøst, I ♥ u.

Hvorfor svarer du ikke på snaps?
Jeg gjør det! Av og til har jeg en sånn maraton hvor jeg svarer personlig på èn og en snap, men det får jeg desverre ikke gjort med alle på grunn av at det er hundrevis av folk å svare. Så derfor snapper jeg også av og til hvor jeg sender det samme bilde til alle. Det tar sin tid, men det er gøy da!

Er Benefit They're Real Maskaren tom?
Ja :( :( :(
 
Det var tre blogglesere som spurte om jeg kunne legge ut dette bilde jeg tok med dem for noen dager siden. Og jeg fant ut av at det passet best å ta bilde med i en ukens spørsmål, så her har vi det!

Jeg fikk til og med to sjokolader av dem + et lite kort. Tuuusen takk, Kari, Neftali og Elisa. Det var super hyggelig å møte dere!

Hvilket årskull er du?
98.

Hvor høy er du?
1,67m.

Har du noen tips til hvordan man får tykkere hår?
Ja, prøv å føn det opp-ned hvis du skjønner. Sånn at du bøyer hode fremover, også føner du håret ned mot bakken. Da ser i hvertfall håret mitt ut som en manneløve.


Har du sett de nye bildene fra Catching Fire?
Jeg begynte å grine og le på samme tid mens jeg så dem.

Har du kjæreste?
Nope.

Kan du vise alle iPhone dekslene dine i en video?
Jeg har egentlig bare tre enkle, men jeg skal gjøre det i et innlegg en gang, har jeg tenkt. 

Ukens spørsmål #38

Hvor fant du designet ditt?
Det har jeg laget selv faktisk.

Hvor har du kjøpt srømpebuksen du har på deg på dette bilde?
Den er fra H&M, og jeg elsker den!


Hvilken idrett går du på?
Friidrett. 

Hva er forskjellen på 50mm på 1.8 og 1.4?
Jeg har ikke testet 1.4 så godt ut enda, men jeg kan si det jeg har oppdaget med den så langt. Bakrunnen blir mye mer blurry, og fargene er klarere. Og ikke minst blir bildene mye lysere selvom det er er mørkt i rommet i tillegg til at skarpheten er mindblowing! Dette bilde er tatt på en dag hvor det var tåkete og grått ute, og er ikke redigert.


Siden du heter Valencia til etternavn og det er et sted i Spania som heter Valencia, har du slektninger der?
Hahaha, det hadde vært litt av et sammentreff, gitt! Men nei.

Kan du ikke legge ut noen bilder på bloggen sånn at lesere kan lage en header til deg?
Jo, det hadde jo hvert kjempe kult! Jeg skal gjøre det neste gang jeg har tatt noen bilder av meg selv som jeg er fornøyd med. For et hyggelig spørsmål!

Kan du gjøre en Christmas Tag?
JA, god idè! Tror jeg venter med det til desember, men jeg gleder meg til å filme den allerede. Takk for forslaget! 


Ser du på Farmen?
Nei, det har jeg helt glemt å følge med på.

Reiste du til Dyrkolbotn med noen du kjenner?
Jeg reiste jo sammen med konfirmasjongruppen min, Sanctus som jeg har gått på hver torsdag i en del uker nå. Og noen av dem går jeg i klasse/paralellklasse med, men jeg ble kjent med mange nye mennesker på leiren, så det gikk kjempe fint! 

Ukens spørsmål #37

Hvordan er livet som blogger?
Helt normalt, bare at jeg har en hobby som jeg elsker. Aller mest fordi visse mennesker som leser bloggen min er helt fantastiske. Og jeg vet det høres rart ut, men jeg ser opp til dem, fordi de er så utrolig snille, haha. 

Hvor mye koster CoastalScents paletten og frakten på siden deres?
Mamma kjøpte den til meg til jul i sjette klasse. Så det vet jeg ikke. Er det ikke bare til å gå inn på siden å skjekke da?
 
Hvor dipdyet du håret ditt og hvor mye kostet det?
Jeg har skrevet et helt innlegg om det HER. Men keep in mind - hvis du har lysere hår enn meg kan du få like bra resultat hjemme. Tingen er at jeg måtte bleke det først. Og det ville jeg helst gjøre det hos frisøren.

Hva er det fineste en leser har gjort for deg?
Gitt meg klemmer. I'm a sucker for hugs ♥

Stritter eller krøller du håret hver dag? Blir det ikke stygt da?
Nei, det gjør jeg langt i fra. Jeg tror jeg stritter/krøller det  i gjennomsnitt to ganger i uken. Og det er da jeg som oftest filmer videoer og tar bilder, så skjønner at det kan virke sånn, hehe.

Kan du lage en video der du spiller Slender?
Kaia og jeg laget faktisk en for en stund siden.  Det skjedde ikke så mye den gangen vi spilte du skjønner du. Så jeg tror heller vi lager en ny en, siden vi kjenner banen mye bedre nå.


Når kommer det en ny Lea's tips igjen?
Det vet jeg ikke. Har ikke spilt inn en ny enda, men jeg har planer om det snart.

Kan du ha vlogmas i år også?
Hmm, jeg vet ikke helt. Jeg tror ikke det. Kanskje. Vi får se. Men jeg vil begynne å vlogge mer i hvertfall. 

Kan du lage en ny header snart? Den du har nå er fin, men jeg begynner å bli litt lei den.
Ja, jeg også vil ha ny header på bloggen! Så jeg skal prøve så godt jeg kan å fikse det så snart som mulig.

Ukens spørsmål #36

Jeg så deg på senteret, men er det litt kleint å stoppe å snakke?
Hvis det var noe du ville si, så hadde jeg selfølgelig hørt på deg uten å syns det var kleint. It's only awkward if you make it awkward! 

Har du endret navn på youtube? Nå heter du Leandra Valencia i stede for LeaValencia.
Ja, jeg vet det, og jeg prøver å endre tilbake, fordi jeg gjorde det med et uhell. Youtube spurte om jeg ville bruke hele navnet mitt, og jeg bare trykket på "ok, ok, ok" uten å lese hva det innebar. Typisk meg. Men du må forsatt skrive inn Youtube.com/LeaValencia altså. Det er bare det at det er hele navnet mitt som vises under videoene mine.

Hvor har du kjøpt det røde skjerfet?
Det er Solfrid sitt, og det er kjøpt på Cubus til 149kr. Det er make som det jeg har i grått faktisk. Det var hun som fikk meg til å kjøpe det!
Nawwww.

Hva betyr motherucker?
Vennene mine og jeg lo så sykt av dette spørsmålet, hahaha.

Hvor i Bergen bor du?
Åsane, and I like it here.

Hvor kjøpte du Coastal Scents paletten?
På CoastalScents.com 

 

Vet du om det går ann å bare lage en porsjon kakerøre? Jeg vil ikke ha kaken, bare røren.
Jeg lagde en fjerdedel av en langpannesjokoladekake en gang og spiste den opp på en kveld. Stol på meg når jeg sier at du kommer til å krype til doen om morgenen i magesmerter, hahaha. True story!
 

Ukens spørsmål #35

Hvordan får du så lyse og fine bilder?
Jeg står nesten alltid forran et vindu når jeg tar bilder inne. Bare prøv deg litt frem med instillinger på kamraet og se hva som gir lysest bilder.

 Har du lyst på ny linse eller nytt kamra?
Jeg er superfornøyd med kamrahuset mitt, men ny linse har jeg veldig lyst på, ja! 

Kan du vise hvordan dipdyen din ser ut nå?
Dette er det siste bilde jeg tok av håret.


Kan du lage en video hvor du viser når du krøller håret?
Allerede gjort det. Here you go: LINK. 

Hva heter sangene i den forrige videoen din?
Det står på slutten av videoen.

Kan du legge ut det bilde av når du møtte Camilla og Serine på nattåpent?
Selfølgelig!


Syns du at det er dumt når folk leser innleggene dine uten å kommentere?
Nei, ikke i det hele tatt. Det er værre når de kommenterer uten å ha lest innlegget.

Hvor finner du alle taggene du gjør? Jeg søker på internett men jeg finner ikke noen.
Du kan egentlig bare søke på "Tag" å youtube så kommer det opp mange forskjellige.

Ukens spørsmål #34

Hvorfor finner jeg deg ikke på snapchat lengre? Og når jeg søker på deg, står det at du ikke eksisterer.
Jeg blokkerer alle som tar screenshots av snappene mine, skjønner du.

Hvor mye kostet skjerfet fra Cubus? 
Det kostet bare 149kr. Og jeg må bare si at kvaliteten er fantastisk, og jeg elsker det skjerfet!

Kan du slutte å si "så var vi her igjen, folkens" i begynnelsen av hver video?
Jeg må bare spørre de som ser på videoene mine til vanlig her... Har jeg noen gang sagt det i begynnelsen av en video? Haha, don't think so.

Blir du ikke lei av å se The Hunger Games så mange ganger?
Nei. Det må ha noe med at jeg har lest bøkene og gjøre, fordi jeg nyter hvert eneste sekund av filmen hver gang. Herregud, så avhengi jeg er av The Hunger Games... It just never stops!

Kan du lage en ny video snart?
Jeg tok meg en høstferie fra videolaging mens jeg hadde høstferie fra skolen, jeg. Men skal selfølgelig begynne å lage flere til uken. Har masse idèer! 

Ukens spørsmål #33

Kan du lage en room-tour snart?
Nope. Må bli ferdig først, det hjelper ikke å spørre mer nå egentlig. Lager den når rommet er ferdig. Mest sansynlig tidlig neste år.

Kan du begynne å legge alle videoene dine ut på bloggen? Det er så stress og gå innpå youtube.
Du må bare abbonere på youtube kanelen min, så kommer de nye videoene mine opp på youtube.com. Legger ikke vlogger ut på bloggen, nei.

Hvor har du kjøpt de sokkene?
De er kjøpt på Cubus. 

Hvilket program bruker du til å spille inn stemmen din?
GarageBand. Et program som alle mac-er har. Tror ikke det er mulig å laste ned på Windows pc-er. Også bruker jeg bare den innebyggede mikrofonen i dataen.

Hvordan har du fått de leserne du har?
Jeg vet de er awesome, men jeg vet ikke hvordan de fant meg. Jeg har blogget i to og et halvt år, og etterhvert så bare kom de. Her er et bilde fra i dag av meg og en som reagerte på den morsomste måten da hun så meg og Solfrid, haha


Hvor liker du å handle klær?
Jeg elsker Only! Men når det kommer til internettshopping, så vil jeg anbefale en side med sykt fine klær. Link--> Smartgirl.no <--Link. Jeg kunne sittet og sett gjennom klærne deres hele dagen! De har også Smartguy.no for gutter, obviously. 

Ukens spørsmål #32

Hva syns du om Fifty Shades of Gray så langt?
Hadde jeg visst hva den handlet om, hadde jeg aldri lest den. Jeg kommer til å lese den ferdig, men jeg angrer på at jeg begynte på den, fordi jeg liker ikke boken så veldig godt. 

Beste og værste med blogging?
Det værste er når jeg føler veldig for å blogge men har ikke tid. Det beste er uten tvil de leserne som skiller seg ut fra de andre med kreative kommentarer. Jeg kunne ramset opp masse navn nå, men det hadde blitt litt rart.

Heter du Lea Valencia, Leandra Valencia eller hva heter du?
Fornavn: Leandra. Etternavn: Valencia. Kallenavn: Lea. 

Helt siden den videoen du gjorde med Solfrid har jeg lurt på hvordan du vet hva brent piss lukter. Kan du fortelle det?
Hahaha, to ganger i livet mitt har jeg luktet det. Jeg kan fortelle kjapt den ene gangen. Vi har elektriske doer på hytten og hvis man ikke legger en sånn papirpose oppi den, da kommer det en brent piss-lukt bak huset når man trekker i snoren. Og jeg lover deg, det er verdens ekleste lukt.

Liker du bøker? 
Jeg er egentlig veldig kresen på bøker og kjeder meg litt fort av dem. Men hvis jeg liker historen og personene, kan hele livet mitt begynne å surre rundt den boken. Nevner ingen navn, Suzanne Collins.


Blir du flau hvis vi kommer bort til deg på senteret og sier "hei"?
Nope, jeg får bare sommerfugler i magen og hilser tilbake så vennlig jeg kan. 

Ukens spørsmål #31

Når kan vi sende inn ukens spørsmål til deg og hvor?
Når som helst, hvor som helst! Hvis jeg syns spørsmålet er bra nok, så kommer det med i ukens spørsmål. 

Hvor er din mockingjay pin fra?
Amazon.com.


Hvorfor blogger du så sjeldent nå for tiden?
Det er ikke noen spesiell grunn for det. Jeg er vel bare i en sånn periode hvor jeg ikke kommer på så mye å blogge om. Det går fort over da. 

Skulle du ønske du hadde en hvit iPhone?
Nei, liker de svarte best. Syns de ser mest orginal ut for some reason. Men den nye iPhone 5 syns jeg er finest i hvit.

Er du kristen eller konfirmerer du deg på grunn av tradisjon?
Jeg er kristen. 

Kan du vise profilbilde ditt på facebook?
Here ya go!

Hvorfor har du ikke sånn at når jeg trykker på headeren din, kommer jeg til forsiden på bloggen?
Det var sikkert noe jeg rotet til i designet for noen år siden. Vet ikke hvordan man fikset det, så håper vi klarer å leve med det.

Er Clinique Wash-Away Gel Cleanser bedre til å fjerne sminke enn almond oil?
Jepp, det går så sinnsykt mye kjappere. Men av og til tar jeg almond oil på en cotton pad og gnir den rundt i fjeset etter at jeg har fjernet sminken bare for å virkelig rengjøre huden helt.


Spiller du ikke DrawSomething lengre?
Sorry, men jeg ble så lei det. Følte jeg aldri fikk svart alle. Jeg går innom every now and then, men det er lenge siden nå.

Ukens spørsmål #30

Hvordan får du tid til skole, lekser, trening, kirke, flytting, youtube og blogging?
Dette er ikke et tips, men som oftest førsteprioriterer jeg bloggingen, haha. Alt det andre  gjøres, så det blir jeg på en måte tvunget til å klare etter jeg har blogget hvis du skjønner. Pluss at jeg er en planlegger og en veldig organisert person, så da finner jeg ut hvordan jeg skal tilbringe dagen min i hodet.

Kunne du tenke deg å være venn med en som ikke liker kinesisk mat eller The Hunger Games?
Det med den kinesiske maten hadde gått helt fint altså. Og det med The Hunger Games spørs litt. Hvis det er en som ikke vet hva THG er, så hadde det sikkert gått greit. Men hvis en hadde lest THG og sagt at h*n ikke likte det, da skal det mye til altså. Men jeg tror egentlig ikke at det finnes mennesker som har lest og ikke har likt THG, for å være helt ærlig. 

Blir det ikke litt rart å flytte fra hus til leilighet? Hvor stor er leilgheten?
Nei, størrelsen plager meg ikke i det hele tatt. Tror leiligheten har nesten 100 kvadratmeter, mens det forrige huset vi bodde i hadde rundt 120. Også er leiligheten ganske lys og luftig, så det er bare posetivt syns jeg. Blokken ligger i tillegg midt i alt jeg trenger. Kirken, senteret, skolen, bussterminalen, pappa, mormor osv. Tror det tar under ti minutter å gå til alle de forskjellige stedene.
 

Hvilken eyeliner bruker du?
VERDENS BESTE. Maybelline Eyestudio Lasting Gel Eyeliner 24 Hours. Den koster 129kr på H&M hvis noen er interessert.

Hva syns du om de nye 8. klassingene på skolen din? Teite, fjortisser, awesome osv?
Kan liksom ikke kategorisere alle, siden personene er jo forskjellig, haha. Kjenner ingen så godt heller, sånnatte...

Hvorfor var du ikke på Pirate Party?
Fordi jeg pleier ikke å syntes sånne fester er gøye. Hvis det inneholder nerdy techno og gratis mat så skal jeg heller vurdere det. 

Hvor kjøpte du stolen du har på rommet ditt?
På Skeidar. Elsker den!

Når det nærmer seg at Catching Fire kommer ut på kino, skal du kjøpe en ny "I heart ___" på Shirtscope.com da?
Ja, altså, selfølgelig hadde jo jeg veldig lyst til å kjøpe en der det stod "I heart Finnick Odair" Men da kommer jo folk umiddelbart til å tenke på Sam Claflin, ikke sant? Så det ødelegger jo litt, siden jeg ikke liker Sam som Finnick. Men vi får se. Jeg har over et år på å bestemme meg. (Desverre) 

Ukens spørsmål #29

Skal du på Pirate Party 8. September?
Nei, det skal jeg ikke.

Kan du lage et innlegg/video om kamraet ditt?
Ja, god idè. Skal notere det med en gang.

Pleide kaninene dine å gå fritt i huset ditt fø?
Nei, de var utekaniner, så vi hadde dem i et bur på terassen vår, så hadde de en sånn vei ut og inn av buret, sånn at de kunne loke rundt når de ville. Terassen var ganske stor, men av og til tok vi dem med ut i skogen da. 

Kan du lage en video om hvordan du lager en fiskebeinsflette?
Det er ganske lett da, men kan vise hvordan jeg har laget frisyren i "innkjøp fra Thailand"-videoen som inneholder en fiskebeinsflette da.

Kan du prøve tørrsjampoen fra Lush og si hva du syns?
Jeg har ganske lyst til å prøve den, så hvis jeg kjøper den, skal jeg selfølgelig si hva jeg syns.

Hvilken kirke skal du konfirmeres i?
I Åsane-kirke. 

Flyttet du langt vekk?
Nei, flyttet sikkert ti minutter (å gå) unna det forrige huset mitt, men det er så mye nærmere skolen, senteret, bussterminalen osv.

Ukens spørsmål #28

Hva syns du om de som er blitt med i Catching Fire så langt?
Det kommer snart en video om det!

Jeg får ikke lov til å legge ut bilder av meg selv på bloggen og "rosa-blogge" Har du noen tips om andre ting jeg kan blogge om?
Ja, å ha en anonym blogg er jo litt spesielt, så bare prøv å jobb med dem "image" som anonym blogger liksom. Gjør noe morsomt ut av det, sånn som Gossip Girl, haha. Du kan jo ha en kjendisblogg, tegneblogg, matoppskriftblogg, musikkblogg. Blogg om det du syns er interessant. Det er helt sikkert det som blir gøyest.

Er det blonde i håret ditt slitt?
Merker at det er litt mer slitt enn det brune i håret mitt. Men tuppene er jo mer slitt enn resten av håret uansett.

Hvilken friidretts-klubb gikk du i?
Norna Salus. 

Kan du snart ha ny spørsmålsrunde?
Okei.

Neste gang du skal ha livechat, kan du si i fra litt før? Og skal du ha en livechat i helgen?
Det blir litt vanskelig å si i fra tidligere, på grunn av meg og vennene mine finner som oftest ut av at vi skal henge, samme dag vi gjør det. Men jeg skal prøve altså! Og jeg vet ikke helt om jeg skal ha en denne helgen. Men jeg skal begynne å ha det jevnlig, så du får sikkert med deg en livechat i nærmeste fremtid.


Tror du på at verden skal gå under?
Hvis jeg hadde trodd på det, hadde jeg blåst i skolen og dratt til DisneyLand i Los Angeles, helt til verden hadde gått under. So that's a "no" Jeg tror forresten maya-folket har avlyst det. Hørte rykter om noe sånt. LOL.

Hørt den nye sangen til Taylor Swift? Hva syns du om den?
Selfølgelig har jeg hørt den! Det er en av de mindre kreative sangene hun har skrevet, så den var ikke døds imponerende. But don't get me wrong - Den sitter fast i hodet mitt hele tiden, og jeg elsker å høre på den. 

Svar på et spørsmål

Fikk et spørsmål av en leser som heter Sara. Og jeg hadde tenkt til å poste svaret i neste ukens spørsmål, men av en eller annen grunn ble svaret så langt, så da tenkte jeg å bare svare på det i et eget innlegg.

Har du gått på noen idretter før? Og er det noen idretter du vil anbefale?
Jeg har gått på friidrett, og det er sinnsykt bra trening! Jeg er forsatt flink i en del sporter som trenger styrke og spenst på grunn av det. Og nå er det flere år siden jeg sluttet. Men på grunn av at jeg var den rareste lille ungen da jeg gikk på friidrett, hadde jeg ingen venner der, så jeg sluttet etter fem år. Men hvis du får med deg en venn på friidrett, så vil jeg definitivt anbefale det. De har ofte veldig hard trening som du får muskler av. I tilleg til at du blir flink i masse forskjellige idretter.Også gikk jeg på håndball en stund, men jeg sluttet fordi jeg ikke likte å dra på trening. Så nå trener jeg styrke hjemme og drar på fjellturer. Og hvis jeg har en bra dag, så ender jeg ofte opp med å danse på rommet mitt til musikk som jeg liker, både med og uten venner. Blir faktisk veldig sliten av det, selvom det jeg er dårligst til i hele verden er å danse. Så jeg bare later som ingen ser på og slår meg løs. HER kan du se når meg og Solfrid danser sammen, haha.

Ukens spørsmål #27

Hva syns du om at du er på topplisten i Norge?
Etter to og et halvt år med blogging, har jeg fått mer igjen for det enn jeg kunne håpet på. Kan ikke gjøre annet enn å si tusen takk for at du ser på bloggen min akuratt nå. Setter altfor stor pris på det, haha.

Hvilken klasse skal du begynne i?
Begynner i 9. nå til høsten. 

Kan du lage en sminkekolleksjon-video?
Har allerede gjort det. Trykk på youtube-ikonet til høyre i sidemenyen, så finner du den. Men jeg planlegger å lage en til når jeg flytter, for å vise dere hvordan jeg har sminken min ogsånn.

Heter du Leaduvet på ekte?
Nei. Liksom, Lea du vet. Haha.

Har du betalt for Photoshop eller har du gratis prøvetid?
Har gratis prøvetid i 30 dager. Men har lastet den ned to ganger sånn at jeg holder på med min andre måned. Haha, tror jeg må gjøre det èn gang i måneden for resten av livet mitt. Husker forresten ikke hvilken nettside jeg lastet den ned fra. 

Hva lukter Wonderstruck parfymen av Taylor Swift?
Forestill deg lukten av nytt regn på et tørt fortau en sen-sommerkveld... Åh, så poetisk av meg. Også blander du det med svak vanilje og pizzakrydder. Haha. Pluss et hint av noe magisk jeg ikke helt kan sette ord på. Også intensifiserer du det!

Hvem har laget designet ditt?
Har laget det helt selv. 

Emilie er så morsom! Har hun Twitter, face, blogg eller noe?
Hun har ikke blogg, og tror ikke hun legger til ukjente på face. Men dere kan følge henne på Twitter HER.  Også heter hun EmilyRoost på Instagram. Gå å stalk henne!!!

Godtar du alle venneforespørsmål på Blogg.no?
Yes, indeed.

Ukens spørsmål #26

Kan du legge ut flere bilder og videoer fra Thailand?
Har ikke flere bilder å vise, fordi jeg tok nesten ingen! Også filmet jeg bare èn video, men den er... Naaah, vet ikke om jeg gidder å legge den ut, ya know? 

Hva kom du inn på i kirken?
Kom på tredjevalget mitt desverre... Sanctus. Noen andre som også kom inn der? Tror det har noe med skuespill og synging å gjøre. 

Brukte du en pose fra butikken da du lagde oreokaken eller lagde du den helt fra begynnelsen?
Tror jeg gjorde meg selv ganske tydelig da jeg skrev innlegget om kaken, men jeg lagde den helt fra begynnelsen. 


 Kan du lage en "What's on my iPhone video?"
Sounds like fun. Det skal jeg definitivt lage snart!

Kan du vise hva du kjøpte da du var på senteret med Emilie?
Kjøpte bare tre ting. Øyeskygge trio, kakeboks og hårfarge. Jeg kommer til å vise alt på bloggen etterhvert så derfor viste jeg det ikke i et innlegg. 

Hvilket objektiv har du brukt her?
Canon 50mm 1.8.


Det var skikkelig gøy å høre deg snakke østlandsk i en gammel video, også lurte jeg på om du kunne gjøre det igjen?
Ja, haha, kan godt gjøre det i min neste video, if you'd like!  

Ukens spørsmål #25

Er du fornøyd med de skuespillerne som er avslørt til nå i Catching Fire? (Wiress, Johanna, Plutarch)
Et stort JA! Ble sykt lettet da jeg så hvem som skulle spille Johanna i hvertfall. Men er ikke særlig fornøyd med ryktene om at Sam Claflin skal spille Finnick...  

Er det ikke regntid i Thailand nå?
Jo, men siden landet ligger så nærmt ekvator, er det tropisk klima der. Det vil si at været ikke har store endringer i hver årstid slik som vi har i Norge. Men det regnet 2-3 ganger mens vi var der. Men det var alltid veldig varmt!

Kan du gjøre "My perfect imperfections tag?"
Ja, seff! Den taggen er så fin. 

Hvor var du i Thailand?
I byen, Pattaya.

Har du bamsen din Pernille forsatt?
Hey, hvordan visste du om henne!? Men ja, jeg skal ha Pernille forever and alaways. 

Skal til Bergen på ondsag og lurer på hvilke butikker, kjøpesenter og restaurant du anbefaler? (ikke kinamat)
Selv om jeg ikke er der så ofte, så elsker jeg å shoppe på Galleriet og klesbutikkene i gaten utenfor bygget. Hmm, 90% av gangene jeg spiser i byn er det på kinaresturanter, men en annen restaurant som ikke slår feil er vel Fridays! 


 Kan du skrive et innlegg om Taylor Swift?
Jeg har skrevet mange innlegg om Taytay hvis du går inn på kategorien, inspirasjonskilder. Du finner den i sidemenyen til høyre. 

Ukens spørsmål #24

Pleier du å se gjennom dine egne videoer på youtube når du kjeder deg?
Haha, det er sjeldent! Noen få ganger i året går jeg inn på youtube-kanalene mine og sletter de dårligste videoene. Da må jeg jo se igjennom noen av mine egne videoer. Det er det eneste. Ellers blir jeg ganske lei av å se mitt eget fjes på dataskjermen når jeg redigerer vidoene. Men bra spørsmål!

Kan du legge ut en innkjøpsvideo av tingene du har kjøpt i Thailand når du kommer hjem?
Ja, det skal jeg prøve å få til.

Syns du Taylor Swift parfymen er bedre enn Justin Bieber parfymen?
Ja, det syns jeg. Og det er ikke fordi jeg liker Taylor Swift bedre altså. Men jeg elsker lukten til Wonderstruck ♥

Kan du være så snill å spille inn The Summer Tag på nytt når du kommer hjem fra Thailand?
Jeg har faktisk prøvd å spille den inn fire ganger, men jeg blir aldri fornøyd med måten jeg svarer på. Spørsmålene er så ukreativ og kjedelig, så jeg vet ikke helt. 

Hvilket område bor du på i Thailand?
Et sted som heter New Nordic. Et sted fult av nordmenn, haha. Noen av servitørene kan litt norsk.

Ukens spørsmål #23

Hvor skal du flytte?
Vi leter forsatt etter hus. Men ikke så langt vekk. Skal forsatt gå på samme skole. Vi finner ihvertfall ut av det før 1. September!

Hvor ser du The Hunger Games på nettet?
(LINK) Værsegod.

Hvor er Solfrid sin bluse fra?
Sant den er fin? Den er ihvertfall fra Cubus.

Når kommer sommer-tagen du gjorde med Emilie?
Den kommer desverre ikke fordi lyset ble dårlig, og videoen ble ikke så bra. 

Hvor lenge skal du være i Thailand?
I to uker. Og herregud, jeg reiser jo i morgen. Jeg skal blogge der nede av og til forresten! 

Syns du Uglies-serien eller The Maze Runner-serien var best?
Uglies ♥

Hva syns du om One Direction?
Jeg liker sangene deres, og de er ganske morsom. Også må jeg si at Louis Tomlinson er over gjennomsnittelig attraktiv da!  

Hvor er den kjolen fra?
Den er fra Lulus.com. Og jeg må bare nevne det igjen... jeg har make som Taylor Swift!! (Fangirl-screaming)

Har de stort utvalg av Bobbi Brown produkter på Esthetique, og er det noe du anbefaler derfra?
Ja, de har et veldig stort utvalg faktisk! Jeg anbefaler alle maskaraene deres. Ja, haha, jeg har prøvd alle sammen! De har også sinnsykt fine farger på blusher.

Hvilket kamra og hvilket objektiv har du?
Det står nesten alltid i innlegg jeg legger ut bilder i, så du finner lett ut av det hvis du blar litt ned på bloggen min. 

Ukens spørsmål #22

Er Matias broren din?
Nei, vi går på samme skole og han er naboen min. 

Er du team Peeta eller team Gale?
Har jeg ikke sagt det før? Jeg er Team Finnick, så klart! Neida, men jeg byttet sykt på hvilket "team" jeg var mens jeg leste bøkene. De er så forskjellige! Kanskje en smule mer team Peeta, fordi det ble skrevet mest om han liksom.

Kan du filme når du er i Thailand?
Ja, det hadde jeg planer om! 

Kan du vise før og etter bilder etter du var hos frisøren?
Men dere vet jo hvordan håret mitt så ut før, hehe. Har ingen bra før-bilder heller. 

Hvorfor har du slettet room-touren din?
Det har jeg ikke, din tulliiiiing! 

Holder du og Matias på eller noe sånt? Ser ut som dere holder hender på det ene bildet.
Nei, det hadde hvert sykt rart og utenkelig for meg.

La ikke merke til det før du sa det, hahaha. Ser faktisk sånn ut. Men nei!

Har du Macbook Pro, eller Macbook Air?
Pro, yo.

Hvor skal du i Thailand?
Litt sør for Bankok på et veldig fint ferie-sted. Kan ikke tro at det fem dager til jeg reiser... Jeg gleder meg og er nervøs på samme tid. Sykt skummelt å reise så langt vekk!

Ukens spørsmål #21

Hvor kjøper du Mineralogie produktene dine?
De er desverre ganske vanskelig å få tak i. Jeg fikk dem til jul men de er kjøpt på Patricia Salongen. Det er en frisørsalong på Austevold. Men kanskje du finner ut av noen andre steder du kan få tak i dem, hvis du søker litt på Google.

Kan du lage en video der du bare snakker?
Ja, det skal jeg begynne å bli flinkere til! Men sånne vlogger kommer bare ut på kanalen min, Youtube.com/coooool555. Ikke på bloggen. Så hvis du vil få de med deg, kan jo du abbonere på den kanalen.

Syns du små øyner er stygge eller pene?
Jeg husker ikke sist jeg så et par med stygge øyner. Så da blir vel svaret, pene! 

Har du instagram?
Nei, men har veldig lyst på. Skal si i fra om/hvis jeg får det en gang! 

Legger du til folk du ikke kjenner på facebook? Blogglesere foreksempel?
Jeg gjorde det før, men nå - nesten hver gang jeg aksepterer en venneforespørsel av en jeg kjenner, sletter jeg den jeg kjenner minst på vennelisten. Men hvis du vil ha kontakt med meg på face, så svarer jeg på alt dere skriver til meg her: Facebook.com/pages/Leaduvetbloggno/.

Hvilket kamra filmer du med?
Jeg filmer og tar bilder med Canon EOS 600D. Bruker linsen som kommer med på kjøpet når jeg filmer, også bruker jeg som oftest en 50mm 1.8 linse når jeg tar bilder. Synd det funker best sånn.


Kan du fortelle litt om The Maze Runner-boken når du er ferdig med den?
Ja, god idè! Tror jeg blir ferdig med boken i dag! Wueeh, den er så kreativ og creepy, haha!

Ukens spørsmål #19

Retter du håret ditt hver dag? Viss ja, blir det ikke utrolig slitt, og tar det ikke opp mye tid?
Av og til etter jeg har dusjet, glatter jeg det. Men da holder det seg glatt til neste gang dusjer da. Men langt i fra hver dag. Kanskje en gang i uken.. Håret mitt er naturlig "frizzy" men det er ikke veldig slitt.

Hvor redigerer du bildene dine?
Har ikke noe fancy redigeringsprogram. Bruker bare iPhoto på mac-en til å justere lyset og fargene.

Hva har du på leppene på dette bilde?

Først lipsyl. Så Estèe Lauder sin leppestift i Stay Pink (den selger de desverre ikke i Norge) Også har jeg et tynt lag med Bobbi Brown lipgloss i Pink Blossom på toppen.

Hvor mye tjener du nå siden du sa at du hadde en sponsor?
Tjener ingenting nå. Jeg får bare penger av den sponsoren hvis jeg reklamerer for dem, men det har jeg ikke gjort på en ganske god stund. Gidder ikke å skrive om noe jeg ikke finner interesant liksom.

Når kjøpte du denim jakken din fra Lindex?
To år siden faktisk.

Hva syns du om Justin Bieber?
Jeg har jo sett Never Say Never-filmen og sett intervjuer og hørt sangene hans. Men jeg har aldri hatt ordentlig bieber fever. Ganske rart egentlig, men jeg tror aldri jeg kommer til å få det heller. Han er jo skjønn og skikkelig flink til å synge da.

Langt svar på et lite spørsmål

Kan du begynne å lage videoer hver dag?

- Videoer kommer ikke på magisk vis av seg selv, haha. Og selvom jeg som oftest har tid til å lage videoer, så har jeg ikke lyst til å gjøre det hver dag. Ca. èn gang i uken er passelig for meg. Ja, noen youtubere vlogger hver dag. Men de går ikke på skole eller jobb. De har ikke noe annet å gjøre på enn å lage videoer, og de  gjøre det for å tjene til livets opphold. Men for meg er videolaging en hobby som jeg ikke tjener penger på. Så hvis jeg ikke vil lage en video, har jeg ingen grunn til å gjøre det. Jeg 14 år, går på skole og blogger i tilleg. Så å lage en ny video hver dag er unødvendig, stressende, kjedelig osv. Don't get me wrong - Jeg elsker å lage videoer, og er på ingen måter lei. Men jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at hvis jeg følte presset til å lage en video hver dag, hadde jeg blitt lei. Jeg føler allerede at jeg må blogge hver dag, så har litt lyst til å beholde friheten med å legge ut en video når jeg vil. Håper du skjønner det.Leveregelen min er: Noen ganger må du drite i hva folk vil at du skal gjøre, så lenge du ikke er slem med dem. Gjør det som er best for deg selv. Hvis alle tenkte sånn, hadde alle hatt et fantastisk liv, I'm I right? Og jeg er 100% sikker på at meningen med livet er å ha det gøy. Jeg kødder ikke, alle må kose ræven av seg. Hvordan kan man oppnå noe større enn det i livet?

Ukens spørsmål #18

Hvor er pil og buen din fra?
Den er kjøpt på XXL.

På bildet, har du på deg liquid eller blyant eyeliner?
Liquid, ser du vel! 


Hva betyr subscribe?
Du hadde funnet ut av det i GoogleTranslate, bare sånn til neste gang. Men det betyr "abbonere."

Er dette bildet tatt i Norge?
Jepp, tok det da jeg var på landet i helgen.


Er Chanel Vitalumiere Aqua Fundation forsatt din favoritt selvom du sa så mye bra om Clarins sin fundation?
Hmm, selvom Clarins sin er bedre på noen omrdåder, tror jeg at jeg liker Chanel sin best forsatt, ja! 

Hvilket design har du og hvor kan du få tak i det?
Jeg har mekket designet sammen helt selv, så du kan ikke få tak i det noen steder. 

Ukens spørsmål #17

Hvordan er du så god i engelsk?
98% av engelsken min har jeg lært av tv og internett. Da jeg var mindre var jeg obsessed med Runescape (hahaha, I know...) Og der måtte jeg jo skrive og lese engelsk for å komme noen vei, ikke sant? Og siden jeg lærer veldig fort så kunne jeg allerede nesten alt vi lærte på skolen av engelsk. Untatt noe i gramatikken av og til, selfølgelig. Uttalen min kommer fra folk jeg ser og hører på tv/youtube. Er vel bare til å si ting på samme måte som dem egentlig, hehe.

Har du bodd i Amerika?
I WISH! Så nei, men Rebecca graduated High School der, sånn at vi kom og besøkte henne og familien hun bodde hos i staten, Minnesota. Det er 5 år siden, men jeg husker en del ting derfra, og det var super koselig! Vi dro også til DisneyWorld i Orlando.

Og ja, det er meg til høyre på bildet. Haha. Her var jeg 9 år.

Ser du på deg selv som populær?
Nei, jeg er ikke i gjengen til de populære kidsa, men de snakker til meg liksom, haha. Er vel ganske midt på treet, føler jeg.

Hvor lenge har du almond oil i fjeset før du tar det bort?
Jeg tar det på før jeg legger meg, også vasker jeg fjeset når jeg vokner. Men du merker ikke at du forsatt har det i fjeset da. Så tar det egentlig ikke av? Hehe...

Hvor kjøpte du skoene på bildet?
Merket er Atmosphere, og de er fra Primark.

Hvor lenge varer Vitalumiere Fundationen fra Chanel sånn ca?
Jeg kjøpte min i begynnelsen av Januar 2012 og jeg har ca. en åttendedel igjen av flasken. Så den varer veldig, veldig lenge syns jeg!

Ukens spørsmål #16

Hvor selger de Lush produkter?
På Xhibition i byn (Bergen) 

Hvor får man tak i almond oil i Oslo?
Hvis dere østlendinger ikke vet det, da vet ihvertfall ikke jeg, hehe...

Har du og Rebecca skikkelig søskenkjærlighet, eller er dere sånne som krangler ofte?
Haha, vi har skikkelig søskenkjærlighet! Jeg kan ikke huske sist vi kranglet eller noe sånt (:

Søskenkjærlighet i Amerika for mange år siden. Hadde enda ikke funnet min gode profilside, haha.

Får du gode karakterer på skolen?
Har èn treer og èn sekser. Noen få firere og en haug med femmere. Er fornøyd med det, selvom jeg vet jeg kan gjøre bedre i noen fag. 

Kan du ha en video hvor du forteller litt om deg selv?
Jeg tenker å ha en spørsmålsrunde snart hvor dere kan stille spørsmål om meg. Da skal jeg svare på video, sånn at jeg kan svare mye lengre og detaljert enn i Uken spørsmål.

Har du eller har du tenkt til å lese The Maze Runner?
Den skal jeg lese når jeg er ferdig med Extras. Birgitte elsket den, så jeg gleder meg sykt! 

Hvor mye koster frakten på Amazon.com?
Det husker jeg ikke, men tror det kommer veldig ann på hva du bestiller. Så kan desverre ikke hjeple deg der, du. 

Ooooog så vil jeg si gratulerer med dagen til Karoline som har bursdag i dag ♥ Kos deg masse!

Ukens spørsmål #15

Hei! Nå har "ukens spørsmål" fått sin egen kategori på bloggen. Den finner du i sidemenyen på bloggen. Så hvis du er noe du lurer på, så kan du skjekke om jeg har svart på spørsmålet der først. Da slipper jeg å svare på et spørsmål om og om igjen, skjønner du!

Kan du nevne alle stedene du redigerer videoene og bildene dine? 
Redigerer videoene mine alltid i iMovie 11. Og bildene redigerer jeg på dataen (macbook pro) og på Picmonkey.com.

Har du aldri kviser eller uren hud?
Jeg får ikke ofte kviser, men jeg har noen små for øyeblikket da. Mine største hudproblemer er at jeg har veldig tørr hud, med mindre jeg bruker almond oil (den redder bokstavelig talt skinnet mitt) Også har jeg litt rød rundt nesen.

Bilde av meg uten noe sminke.

Er du født i 1997, og skal du konfirmere deg?
Nope, er 98-er.

Kan du lage et innlegg med favoritt-sangene dine?
Jeg tror at jeg har ganske annerledes musikksmak enn de fleste i Norge på min alder, så derfor har jeg ikke gjort det. Men hvis du forsatt er interesert i høre hvilken musikk jeg hører på, så gi meg en beskjed om det, så lager jeg kanskje et innlegg med favoritt-sangene mine. 

Hvor lenge varer Essie neglelakkene?
Ca. en uke. 

Koster det penger å lage en youtube-konto?
Nei, selfølgelig ikke. Uansett om du lager en account, abbonerer på noen, ser en video osv, så er det alltid gratis på youtube. 

Kan du vise Hydracolor leppestiftene på i en video?
Ok. 

Måtte svare litt tidlig denne uken, siden det kom inn så mange spørsmål (:

Ukens spørsmål #14

Kan du ha en sminkevideo snart?
Ja vel, da kommer det en sminkevideo senere i dag. 

Hvilke instillinger har du kamraet ditt på når du filmer?
Jeg har den på Auto-instillingen. Jeg har prøvd de andre, men jeg liker den best når den er på auto i de aller fleste tilfeller. Også fokuserer jeg på meg selv med autofokusen, og begynner å filme. 

Hvor kjøpte du toppen fra Terranova?
I Polen. Synd at vi ikke får kjøpt den her. Den er jo så fin til sommeren!

Hva er Ice-drops?
Det er en liten tube med på en måte "flytende tannkrem" inni. 
Den smaker veldig sterkt av mint. Du tar en dråpe på tungen, så får du god ånde.

Er foreldrene dine skilt eller er de sammen?
Ingen av delene, de er bare venner, men de har jo hvert sammen.

Legger du forsatt ut videoer på coooool555?
Det er jo bare til å skjekke vel! Men, ja... selfølgelig gjør jeg det. Her er link: Youtube.com/coooool555 

Vet du om et program til Mac som filmer skjermen og tar opp det du sier samtidig?
Nei, det har jeg letet etter i evigheter! Jeg trenger det, sånn at jeg kan lage tutorials på hvordan jeg redigerer foreksempel. Så hvis noen vet hvor man kan laste det ned, hadde jeg blitt kjempeglad om de hadde sagt ifra. Da skal jeg ihvertfall rapportere tilbake til bloggen med det.

Ukens spørsmål #12

Dette er spørsmålene fra forrige uke. Glemte å poste innlegget.

Er det ikke enda en bok i Uglies trilogien som heter Extras?
Jo, men den følger historen til en annen person. Specials er på en måte slutten på eventyret til Tally. Extras handler om en som heter Aya. Men de lever på en måte i sammen verden da.

Er det vanskelig å lese Uglies-trilogien på engelsk hvis du er sånn passe god i språket og er rundt 14-15 år?
Ja, jeg tror det kan bli litt vanskelig. Men, hvis du ærlig talt føler deg helt trygg på at du kan forstå hver eneste engelske setning i verden, så tror jeg det går bra. For meg var noe litt vanskelig å forestille seg i den første boken, men ikke de to siste.

Hvor er noen gode steder å shoppe i Bergen?
Åh, jeg er den siste personen du burde stille det spørsmålet. Er ikke så godt kjent i min egen by, hehe. Men jeg shopper som oftest på Åsane Senter. Er helt greit der syns jeg. Men sentrum i byn kanskje? Haha, nei, ikke spørr meg. 

Du ligner sykt på Kristin i Paradise Hotel. Er dere søsken?
Haha, jeg tar det som et komplemang, men nei. Vi er nok ikke søsken. Men vi er jo fra samme by! Bærgen e byen vettu. 

Koster det penger å abbonere på noen på youtube?
Nei, selfølgelig ikke. Du bare lager en youtube-account, og trykker på "abboner" knappen over en av videoene til den personen du vil abbonere på. Og da - hver gang den du abbonerer på legger ut en ny video, kommer den opp på forsiden når du er innlogget på youtube.com.

Er det noen videoer på vei?
Det er alltid noen videoer på vei. Ny i morgen faktisk! :) 

Ukens spørsmål #11

Vet du om Uglies boken har komt ut på norsk?
Ja, det har den.

Er du helt norsk eller har du "gener" fra andre land?
Jeg er norsk, kvart colombiansk, litt tysk og litt engelsk. 

Hvem sponser deg?
Goviralnetwork.com.

Jeg elsker Twilight og THG bøkene. Er Uglies noe du vil anbefale?
Jepp, Uglies er også en kreativ mix av science fiction, fantisy og litt romantikk. Og akuratt som i THG, så foregår handlingen i fremtiden. Noe som jeg syns er sinnsykt interesant! Begynte å grine av den i går foreksempel. Elsker spesielt den siste boken, Specials, som jeg snart er ferdig med.

Liker du noen artister?
Hmm, selfølgelig er Taylor Swift alltid i hjertet mitt fordi jeg beundrer hennes overnaturlige kreativitet når det gjelder å skrive, og den sinnsykt søte stemmen hennes. Men for øyeblikket hører jeg veldig mye på et band som heter Heyhihello. De har litt Owl City-style-sanger, bare bedre! Kan lage et innlegg med favorittsangene mine av dem, hvis du vil.

Trener du?
Nei, jeg har nok ikke trent på over et år. Men når foten min kan brukes igjen, har meg og Emilie planer om å begynne å trene sammen. Men vi pleier å danse av og til da...

Hvor mange lesere har du hver dag
Ca. 300. 

Er "opp i flammer" like bra som dødslekene?
Nei, det syns jeg ikke, men jeg har en venn som sier at Opp i flammer er favorittboken hennes i THG-serien da. Men husk at alle bøkene har en sammenheng, så begynn med den første!

Hvor kjøper du de fleste av klærne dine?
All over the place egentlig. Har ingen fast butikk jeg handler i. Bare kjøper det jeg liker.

Ukens spørsmål #10

Hei! Jeg klarte endelig å koble meg til internett! Men det er bare midlertidig, så jeg vet ikke helt om jeg får blogget så mye alikavel, men her er ihvertfall svar på ukens spørsmål.

Tjener du penger på bloggen? Eventuelt hvor mye?
Fra en sponsor har jeg faktisk nettop begynt å tjene penger. Det varierer veldig hvor mye jeg får betalt. Spørs hva jeg gjør for dem.

Har du tatt sol før? Og hvor lenge gjør du det?
Faktisk så har jeg gjort det tre ganger i hele mitt liv. Første gang var for veldig lenge siden da jeg hadde klaustrofobi, så jeg fikk panikk og gikk ut, haha. Men når jeg tok sol på lørdag var det egentlig bare litt random, fordi mamma og Rebecca hadde lyst til det. Og jeg lå i 15 minutter. Fikk litt skille, men den er vekke nå. 

Vet du hvordan man får penger fra youtube?
Først må man ha mange tusen subscribers/abonnenter og veiws på videoene sine, så kan man bli youtube partner. Da tjener du litt. Men når du har nådd rundt 100.000 subscribers, kan begynne å få sponsorer interesert i deg. Da kan du tjene penger på det.

Hva er bloopers?
En blooper-video er når du legger ut en video av "feil" du gjør når du lager en video. Foreksempel hvis vi plutselig begynner å le når vi spiller inn en scene.

Hvilket TV-serier følger du med på?
Morsomt at du spør, fordi jeg så faktisk ikke på noen tv-serier før jeg oppdaget en ny serie på TV 2 for to uker siden. Den heter Touch, og den er sinnsykt spennende! Jeg begynte å grine i den første episoden, så det sier litt... Tror den begynner rundt halv ti på mandager.

Leser du Uglies-serien på engelsk eller norsk?
De leser jeg på engelsk.

Hva vil du bli når du blir stor?
Regissør, design ingeniør eller youtuber.

Ukens spørsmål #9

Jeg har hørt at moren din er zumba instruktør. Kan du danse zumba?
-Nei, er det en ting jeg ikke er flink til, så er det å danse. Danser som den største nerden ever! Haha, men mamma er flink da! 

Vet du om noen videoredigeringsprogrammer til folk som ikke har mac, untatt Windows movie maker?
Ja, Final Cut Pro. Jeg vet ikke så veldig mye om programmet eller hvor du laster det ned, men jeg vet at noen youtuber bruker det. Et program som er enda bedre er Sony Vegas. Skulle ønske det gikk å laste ned på mac, men det går bare til Windows pc-er. Kanskje du kan finne det hvis du søker på google?

Hva syns du om at Esthetique skal bli til Kicks?
-Syns det er kjempe bra! Nå kommer jo det inn flere merker. 

Vet foreldrene dine at du har en blogg og legger ut videoer? Og syns de det er greit?
-Jepp, begge vet, og det er helt greit for dem.


Har du slettet den sangvideoen hvor du sang en sang av Selena Gomez?
-Jepp, ble ikke 100% fornøyd med den. Men det kommer ihvertfall to nye sang/musikkvideoer dette året.

Hvor høy er du?
-1.65cm.

Er du halvt amerikansk eller noe, siden du er så flink i det?
-Mener du språket amerikansk liksom? Nei, jeg er ikke halvt amerikansk. Men grunnen til at jeg kan språket bra er fordi jeg snakker/skriver og hører det hver dag på Youtube, og lærer språk veldig fort.

Liker du bøker?
-95% av verdens bøker liker jeg ikke. Er utrolig kresen, og jeg kjeder meg fort. Men når jeg finner en bok hvor alle sidene er gøye, og jeg liker historien, (kremt, TheHungerGames) elsker jeg å lese!


Har du påskeferie nå?
-Nei. Neste uke har jeg påskeferie. 

Leste du THG på norsk eller engelsk?
-Jeg leste dem på norsk. 

Skal du på Hawaii Fiesta?
-Virker utrolig koselig, så jeg tror jeg kommer til å gå. Er ikke sikker. Jeg sier sikkert i fra på bloggen om jeg skal.

Ukens spørsmål #8

Blir du glad hvis noen kommer bort til deg på THG premieren og spør deg om autograf?
Jeg hadde jo blitt glad, haha! (og sjokket) men det pleier ikke å skje, nei. Jeg liker det når folk sier til meg at de leser bloggen min da! Det er koselig (:

Kan du vise hvordan man lager Katniss fletten?
Jepp, den kommer ut på bloggen i morgen.

Når skal du reise til Sicilia?
Vi reiser 30. Juni. Reiser hjem to uker senere.

Har du slettet den første vlogmas episoden?
Ja, noen ganger går jeg gjennom videoene mine og sletter de dårligste. 

Har du sett eller lest Twilight?
Jeg har sett filmene. Men kanskje jeg skal lese bøkene en gang. Har hør at de er mye bedre.

Hva er leser rekorden din og hva er sidevisnings-rekorden din?
Leserrekorden er 358. Og sidevisninger er 1148.

Er det sånn at THG-filmen som kommer 23. mars er basert på den første filmen eller alle tre?
Hehe, bare de første. Er ganske så sikker på at de lager to til/ 3 hvis de deler den siste opp. Noe som jeg vil tro er en god idè!

Ukens spørsmål #7

Vet du om noen gode shampoer som ikke skummer?
Sorry, jeg vet ikke om noen faktisk. Men du kan jo gjøre litt research på internett og se om du finner noen, fordi jeg vet de er veldig sjelden i Norge. Jeg skal også lete litt etter dem på internett etterpå. 

Har dere fått solgt huset?
Haha, nope! Ikke enda...

Hvor skal du i sommer?
Hvis du mener ferie, så skal jeg samme sted som i fjor. Til øyen utenfor Italia - Sicilia. Jeg skal dit sammen med pappa, Aaron, Cecilie, moren hennes, Natalie og faren hennes. Bare at dette året skal en familie fra Oslo være med oss. De har to jenter på 8 og 10 år. Gleder meg!Meg og en veninne skal på førpremieren til THG samme dag som deg. Og lurer på om vi skal kle oss ut, skrive THG, Team Peeta eller noe i pannen?
Jeg skal ihvertfall ha på meg mockingjay pin-en min og en av THG t-skjortene mine. Så hvis dere har noe sånt, er jo det veldig passende å bruke. Hvis ikke, ville jeg skrevet noe i pannen, ja. Hvis det er noen som ikke vil noe av delene, kan jeg godt lage en video hvor jeg viser hvordan du kan lage en ekte Katniss-flette/hele frisyren hun bruker i arenaen? 

Har Emilie blogg?
Nei, desverre. 

Kan du legge ut flere outfits?
For den neste uken får jeg ikke på meg noe annet enn joggebukse på grunn av gipsen, så det blir det kjedelige antrekk av, men jeg skal selvsagt begynne med det etter jeg får den av.

Svar på kommentar

Dette er en kommentar jeg fikk på bloggen av Eliza-Mariana. Jeg skal svare på den i dette innlegget.

 Hei :) Jeg syns du har en veldig bra blogg, men jeg savner når du lagde så mange videoer. Også er det meg og mange andre venner som syns det er litt kjedelig på bloggen i det siste for det er så mye om THG osv, og det er ikke vi så interessert i å lese, men vi vil lese bloggen din for du er så herlig. Så kan du kanskje begynne å blogge om litt andre ting sånn som før, eller kutte litt ned på THG og boksnakken? :) V klarer oss ikke uten deg, heheh.

For det første så må jeg takke for at du sa dette på en kjempefin måte, uten å prøve å såre meg eller noe sånt, og det får meg til å ta deg veldig seriøst. Så derfor valgte jeg å svare på denne kommentaren.For det første - Jeg har knukket foten, og er for det meste i sofaen hele dagen. Hva forventer man at jeg skal blogge om da? At jeg kjeder meg? Nei, da blogger jeg om det jeg digger for øyeblikket. Nemlig The Hunger Games. Hvis du ikke liker de innleggene, så ikke les dem, eller kommenter dem! Jeg kommer ikke til å kutte ned på å blogge om det.
Jeg blogger forsatt om andre ting også, sånn som jeg alltid har gjort. Så poenget mitt er at det er unødvenig at jeg skal blogge mindre om THG, fordi jeg blogger så mye jeg kan om andre ting også. Jeg erstatter ikke de vanlige innleggene med THG-innlegg. Jeg bare blogger om begge deler, sånn at det er noe å lese for alle. Så igjen, hvis du ser et innlegg kommer til å ha noe med THG å gjøre, ikke les den hvis du ikke er interessert i det. Det jeg også vil frem til er at jeg kan ikke blogge like mye akuratt nå og de neste tre ukene på grunn av at foten stopper meg fra å gjøre mange ting. 

Håper noen forstår + slutter å kommentere sånn som på mitt forrige innlegg. Eller så slutter jeg å blogge (: Hehe, ok. Peace out.

Ukens spørsmål #6

Jeg vet dette er min andre "ukens spørsmål" denne uken. Men jeg hadde lyst til å poste den nå, så jeg gjorde det.

Heter du Leandra eller Lea?
Leandra er det "orginale" navnet mitt da. Lea er kallenavnet.

Er Aaron lillebroren din? 
Det kan du banne på.

Jeg skal se THG etter deg, så kan du ikke avsløre noe om filmen?
Jeg har jo lest boken, så jeg kan jo avsløre ting når som helst. Hvis jeg har lyst til å avsløre noe, så skal jeg gi beskjed på forhånd, sånn at du kan bestemme selv om du vil høre det eller ikke. 

Hvor har du kjøpt "I ♥ Haymitch" t-skjorten?
Shirtscope.com. Her er en direkte link: BOOP! 

Kan du gjøre The Hunger Games tagen til Joey Graceffa?
Morsomt at du spør om det! Fordi jeg har allerede spilt inn den videoen, men måtte slette den igjen fordi den ble så dårlig. Men jeg skal lage en ny snart. 

Du har tatt ned almond oil-videon fra youtube. Kan du ikke lage en ny en?
Sorry, det er mange som har reagert på det i det siste. Men det var bare en video jeg ikke var fornøyd med. Men jeg kan prøve å lage en ny en snart. Eller skrive et innlegg om det. 

Tror du THG-filmen blir veldig voldelig? Er det monstere i den?
Hvis de følger boken, så blir det "monstere" og filmen blir voldelig. Og jeg vet at de har hvert veldig flink til å følge boken, så det tror jeg ja. Dataen gikk tom for strøm da jeg var hos bestemor, så jeg fikk bare postet ett innlegg i dag. Men nå er jeg hjemme da, og har noen ting jeg må gjøre før jeg setter meg ned på dataen. Men vi snakkes i morgen ♥ Bare spørr om det er noe mer du lurer på.

Ukens spørsmål #5

Hvor mye kostet Loverdose parfymen?
Jeg vet at et 30ml koster ca. 350kr. De andre kan du sikkert finne prisene på på google.

Kan du legge ut nummeret ditt på bloggen?
Har ikke så lyst til det nei. Hvem som helst kan jo se det da!

Begynte du å grine når du knakk foten?
Det kan du banne på! Som en liten fire-åring... Hehe, neida, men jeg lå på bakken og lo mens jeg gråt. Jeg lo vel fordi jeg kan ikke huske sist jeg hadde skadet meg, og det var super rart. Haha, men det gjorde veldig, veldig vondt da.
(Stillebilde fra videoen i går)

Hvorfor er du ikke så mye med Matias lenger?
Vi går med hverandre til skolen, og er med hverandre på skolen av og til, men hjemme er vi vel for lat til å gå bort til hverandre selvom det tar et halvt minutt.

Hvem har laget headeren din?
Header og hele designet har jeg laget selv.Kan du ha en spørsmålsrunde snart?
Jeg vurderer å ha en ny runde i April.

Leser du Uglies på norsk ellers engelsk?
Akuratt nå leser jeg Pretties da, men jeg har hele serien på engelsk.

Finnes det en Dry Shampoo fra Batiste for blondiner òg?
Jepp.

Det var noen som spurte hva aldersgrensen til The Hunger Games var i forrige "ukens spørsmål" Og da var svaret 15, men aldersgrensen er nå faktisk blitt endret til 11 år!

Bare spørr om det er noe du lurer på når som helst!

Ukens spørsmål #4

Kan du kjenne skruen i foten din?
Noen ganger når bedøvelsen begynner å gå ut av kroppen, tror jeg at jeg kan kjenne den. Men det kan være jeg bare inbiller meg det.


Sluttet du å jobbe på Esthetique, eller fikk du sparken?
Jeg er 14 år, og kan ikke ha en fast jobb på Esthetique. Jeg fikk ikke betalt for det heller, men jeg har en tante (Christine) som jobber der. Og jeg fikk lov til å hjelpe henne, og på en måte være hennes lille assistent når jeg hadde lyst til det. Ikke noe seriøst altså, det var bare gøy for meg.

Hvor fikk du tak i nedtellingsboksen til THG i sidemenyen din?
Trykk på den, så kommer du til siden.Hvorfor måtte du egentlig operere foten?
Jeg hadde forskøvet  beinet som forsatt vokste, og det måttes skrues på plass igjen med en skrue, sånn at den kunne vokse videre - beint.

Hva er aldersgrensen til The Hunger Games?
Ops, 15 år. Da skal jeg ikke se den før neste år! Haha, neida, jeg kommer alltid inn på filmer med høyere aldersgrense. Det er ikke så vanskelig.

Ukens spørsmål #3

Jeg lurer på når du hadde pannelugg?
Jeg klippet pannelugg i oktober 2010.


 Kan du lage en sminkekolleksjon-video?
Dette må vel være den mest etterspurte videoen, så ja, jeg kommer til å lage en sminkekolleksjon snart! 

Vet du hvor man får kjøpt Essie-neglelakkene?
Jeg vet at Esthetique har disse neglelakkene. Men jeg har også hørt at H&M, Vita og Cubus har dem. 


 Er du helt norsk?
Nei, jeg er kvart engelsk og kvart colombiansk. Litt tysk, og resten norsk.

Hvor kjøper du almond oil?
På Global Food. 

Hvor ligger Global food?
Jeg vet om en som ligger utenfor bystasjonen i Bergen. Du finner den hvis du søker på "maps.google.no" 

Kan du blogge oftere?
Jeg blogger så ofte jeg kan, men jeg skal prøve. 

Husk at du kan stille spørsmål når som helst, så svarer jeg i neste uke!

Ukens spørsmål #2

Hvor kjøpte du den røde Speak Now T-skjorten?
Den kjøpte jeg da jeg var på Taylor Swift-konserten i London. De solgte mange forskjellige Taylor Swift-ting og T-skjorter på vei ut. Jeg vet at du også kan kjøpe den på Amazon.com. Der koster den bare 150kr, hvis du har lyst på den.


Kan du si noen youtubekanaler med bra techno nerd youtube music?
LukeConard, Meekakitty, WinterSpringPro. Og bandet, All Caps.

Hvilke størrelse kjøpte du i  "I love Haymitch" T-skjorten din?
Jeg bestilte den i Slim fit i størrelse large. Størrelsene er utrolig små, så du må huske å bestille i to størrelser større enn det du egentlig bruker hvis du bestiller "slim fitted" på ShirtScope.com.


Hvor kjøpte du ballkjolen din?
På en butikk som heter LMC. 


 Hva er favorittbøkene dine av The Hunger Games og Harry Potter?
Jeg er utrolig flau når jeg sier at... jeg har ikke lest alle Harry Potter-bøkene. Men hvis vi tar Harry Potter filmene VS Hunger Games bøkene, så blir svaret Harry Potter...? Bare fordi jeg vokste opp med de filmene, ikke sant? Men jeg elsker begge to! Men min Harry Potter-fan tid er over. Nå er det The Hunger Games jeg ikke klarer å slutte å tenke på. 

Ukens spørsmål #1

Tror jeg må begynne med ukens spørsmål. Det er så mye enklere å svare i et innlegg, enn å svare på det samme spørsmålet om og om igjen til forskjellige personer. Så hvis du noen gang lurer på noe, så er det bare til å spørre i hvilket som helst innlegg. Så dukker svaret mest sansynlig opp i "ukens spørsmål" Da begynner jeg første runde!

Betalte du 480kr for mockingjay pin-en din?
Nei, jeg tror jeg betalte nesten 200kr for den på Amazon.com. Og jeg kjøpte den selv. Men den har stege voldsomt i pris overalt. Men hvis du tilfeldigvis skal til Amerika, eller et annet land hvor de har en butikk som heter "Hot Topic", har jeg hørt at du kan kjøpe den der for 84kr. Bruker du solarium eller selvbruning?
Nei, pleier aldri å gjøre noen av delene.

Har du alltid hatt sånn hår som du viste på "før" bilde? Og pleide du alltid å glatte det?
Nei, jeg tror jeg hadde tynnere, roligere hår for noen år siden, men det har vel sikkert blitt litt slitt av farging og glatting. (Jeg farger ikke håret lengre) Og jeg pleide å glatte håret mitt toppen 4 ganger i månden før. Men ellers pleide jeg bare å flette det etter jeg hadde dusjet, føne det, eller ha håret oppsatt.

Har du en "weheartit-kanal" 
Ja, det har jeg! Og hvis du ser i sidemenyen min til venstre på bloggen, finner du fire hjerter. Trykk på det som er helt rosa, så kommer du til weheartit-kanalen min. Ved hjelp av de andre tre hjertene kan du komme til min facebook, twitter og youtube.

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017


Hei! Jeg er Leandra, en 18-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du se mitt liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, samfunn, skjønnhet, fotografi og masse annet. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com