hits

TING JEG LÆRTE I VIETNAM

Da har jeg postet en liten video om et par ting jeg lærte under min første reise alene i Vietnam! Jeg er langt i fra en reiseekspert, men rett og slett en nybegynner som føler jeg har lært masse på kort tid. Og denne nye kunnskapen vil jeg gjerne lage en video om, både for min egen del så jeg har det samlet på et sted og husker det bedre. Og mest av alt for å være til hjelp for dere som har stilt meg spørsmål angående turen min de siste ukene. Jeg gir råd til alle reisende og lærer videre en ting eller to om selve landet jeg besøkte. Jeg håper den kan være med å inspirere et par av dere, eller bare lære videre noe nytt! Jeg har inkludert et par klipp fra selve turen underveis i videoen, også noen små snutter som ikke kom med i Vietnam-videoen min. Så da håper jeg den faller i smak hos dere!

Bytt gjerne til HD og se i fullskjermmodus for å få mest mulig ut av videoen! :)

4 kommentarer

08.04.2018 kl.18:43

For en fin video! Hvor er de nydelige øredobbene dine fra?

09.04.2018 kl.17:35

Utrolig fin video! Jeg skal selv til Vietnam til sommeren der jeg bla. skal besøke Hoi an og Hanoi. La merke til at du var på begge stedene i den forrige videoen din, og lurer derfor på om du har noen tips til hva jeg bør få med meg mens jeg er der?

Stine

09.04.2018 kl.21:17

Hvor mye brukte du på turen på flybilletter?

Leandra Valencia

10.04.2018 kl.00:14

Stine: Rett under 8000kr :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com