hits

JEG HAR FUNNET MITT PARADIS

Jeg har aldri følt meg så umiddelbart hjemme på et helt nytt sted. Som om en høyere makt har designet dette paradiset for meg. En nådeløs makt som gir det til meg bare for å ta det bort fra meg igjen når jeg drar. Midt i ingenting i Vietnam, ligger en skjult diamant. Ikke spør meg hvordan jeg kom over dette stedet. Jeg sa til meg selv at jeg ikke måtte ha for høye forventinger, fordi bilder lyger. Men i dette tilfellet var det motsatt. Som en ny venn sa her nede "the pictures didn't do its justice." Og det er virkelig sant. Disse bildene jeg skal poste kan ikke engang beskrive en brøkdel av atmosfæren som har blomstret her. Bølgeløst hav på privat strand, volleyball i solstek, morgenyoga i morgenluften, jungeltur i behagelig overdøvende naturlyder, dusjing i en foss, hjemmelaget vegetarmat.

Jeg blir dypt trist av tanken på å forlate Vietnam. Men nå skal jeg bare nyte hvert minutt. Hvert smil, hver utsikt. Nye venner, smilende ansikt. Nye språk. Jeg har aldri møtt så mange like meg selv på ett og samme sted. Drømmere og deltidsfilosofer. Samme fremtidsplaner, samme favorittfilm til og med. Også den regelmessige pekingen mot havet eller de frodige fjellene for å minne hverandre på, at dette er livet. Her og nå. Vi ser hverandre kanskje aldri igjen, men vi gir hverandre en dytt i ryggen videre. Oppmuntring og gode ord. Som jeg har hørt så mange enslige reisende si, siden jeg ankom: "you're never alone"

Jeg stod opp før solen i dag og vandret stille rundt på området med kameraet i hånden.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicBungalowen min <3

Image and video hosting by TinyPic Buddha Bowl. Har blitt forelsket i tofu.

Image and video hosting by TinyPic Denne sjelen er en av de varmeste og mest gledespredende menneskene jeg har møtt.

Image and video hosting by TinyPicUtenfor paradiset vårt er vi omringet av landsbygder, fjell, hav, jungel og dyr.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nå skal jeg gå og spise middag her. Supersulten. Hva er deres favorittsted å være?

5 kommentarer

Susanne Madonna

25.03.2018 kl.14:40

wow, ingen ord

Mathilde

25.03.2018 kl.15:38

WoW dette var vakkert! Hva heter dette vakre stedet du oppholder deg i? Vil reise akkurat dit! Helt nydelig

Anna

25.03.2018 kl.19:03

Å så vakkert det er der og så fine bilder!

Gleder meg til den dagen jeg reiser dit

Kos deg den tiden du har igjen!

25.03.2018 kl.20:52

Hvor er bikinien din fra! Så fin

Thea

02.04.2018 kl.10:58

Det er virkelig godt å kunne se deg kose deg så mye i et nytt og fremmed land! og jeg skulle virkelig ha likt å sett med mine egne øyne en gang. Det ska jeg nok. om du har lyst til å dele et innlegg om en oppskrift på en buddha bowl så hadde det vært no as! syns det ser så godt ut så hvis du har noen forslag eller en oppskrift som du gjerne vil dele så er jeg gjerne interessert! <33

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com