hits

CUA DAI BEACH

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Bikinien er fra Elsa and Rose ♥

Disse bildene ble tatt på Cua Dai Beach i Hoi An. Jeg prøvde å finne ut av hva som var den minst befolkede stranden, og fikk dette som svar. Dagen etter sjekket jeg ut den mest populære stranden, og tror ikke jeg klarte å ligge i mer enn en time før jeg ble lei. Men på Cua Dai Beach fant jeg virkelig roen, og returnerte til den senere igjen. Ren vakker, hvit sand fra palmene og langt ut i sjøen. Temperaturen i havet i Hoi An var ganske mye kaldere enn i Nha Trang faktisk, men jeg syns det var sinnsykt forfriskende. Trivdes utrolig godt på denne stille, vakre perlen.

Nå har jeg forlatt Hoi An, (en ekstremt koselig by!) og befinner meg for øyeblikket i hovedstaden, Hanoi! Her skal jeg bare være i to dager før jeg skal reise videre til siste stedet (som jeg gleder meg til mest) I dag har jeg bare vandret rundt og sjekket ut storbyen, som for det meste var like skitten, befolket og lite attraktiv som jeg forventet. Det mest spesielle var vel den store dammen med den røde broen over, og et lite kjøpesenter med noen fast food-kjeder som gjorde at du følte du var i et vestlig land igjen. Der ble Dunkin' Donuts testet ut for første gang på flere år. Jeg smakte vel donutsene deres sist gang i Berlin i 2013, men jeg må ærlig si at McDonalds og Meny sine donuts er 30 ganger bedre. Så selvom Dunkin' sine ser fine ut, skulle de gjerne hatt mer smak egentlig. Men nå skulle ikke dette innlegget være en review av donuts, men rett og slett en liten oppdatering på Vietnamturen min. Morgendagen er fullspekket med vietnamesisk natur og turisme, så det gleder jeg meg til! Vi sees!

5 kommentarer

22.03.2018 kl.10:42

Hvem tar desse bildene om du reiser alene??

Stine

22.03.2018 kl.11:20

Hvilken str har du i bikinien? Og er du fornøyd?

Vurderer selv å bestille den bikinien :)

Tonje Pettersen

22.03.2018 kl.13:37

Så deilig det så ut :D

Petrova

22.03.2018 kl.19:45

Alle snakker om deg på jodel i dag

malin

08.04.2018 kl.21:36

For en sinnsykt fin bikini!! hvor kjøpte du den? <3 og hvilke str har du i begge delene?

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com