hits

SUKKERFRITT

/reklame

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ååå se på alt dette godteriet. Og alt er uten sukker! Jeg fikk en pakke i posten med alt dette innholdet for noen dager siden, og har allerede begynt å sjekke ut snopet. Jeg tror jeg var mest spent og skeptisk på melkesjokoladen (som en stor sjokoladeelsker) og jeg må si meg evig imponert over hvor god den var. Smakte som helt vanlig melkesjokolade, og det skal jammen mye til for å gjette at det ikke er sukker i dette sukkertøyet. Den salte lakrisen ble også en stor favoritt hos meg. Og de røde og hvite dropsene er vel en stor favoritt hos de aller fleste?

Alt er fra Sukkerfritt.noEn nettside spekket med snop i alle varianter, og alt sukkerfritt. Det er som de skriver selv. Det er ikke akkurat sunt, men det er i hvert fall sunnere og bedre for deg enn vanlig godteri, og når smaken er upåklagelig, er dette et genialt alternativ. Du slipper sukkeret og sparer deg for de dårlige kaloriene du heller kan fylle med annen næringsrik mat. I tillegg så elsker jeg å prøve ny mat og snacks, så dette var jo rene kjære julaften for meg. Så det blir dagens anbefaling - å sjekke ut hva Sukkerfritt har å by på! Ordet er linket.

3 kommentarer

Hannehm

01.03.2018 kl.14:13

Ååh, herlig!

Mathilde

02.03.2018 kl.13:49

Vet de selger merket de Bron og de sukkerfri sjokoladene på Kremmerhuset godteributikk ved Bergen kino!

Andrea

03.03.2018 kl.12:11

Hei :) Er en stooor fan av deg og og bloggen din! Jeg syntes det er så kult at du er miljø bevist og at du bryr det om miljøet. Så jeg ville bare dele en video med deg som jeg håper at du tar tiden til å se.

https://www.youtube.com/watch?v=2BMWQZkBgsM

Veeeeldig inspirerende video!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com